PDA

View Full Version : Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Βασιλης Παπαδολιας
06-06-2012, 05:49 PM
Μία απόσταση αναπνοής μας χωρίζει από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με την Ελλάδα να καλείται για άλλη μία φορά να "πάρει θέση" στο Ευρωπαϊκό Γίγνεσθαι, αυτή τη φορά όμως στα γήπεδα των αγώνων. "Ζήτημα τιμής" θεωρούν οι Έλληνες παίκτες τη διάκριση τους, ειδικά αυτές τις ημέρες που η χώρα μας δέχεται απανωτά πλήγματα στη φήμη και το ηθικό της. Και με διαδοχικές συνεντεύξεις τους ο ένας μετά τον άλλον δίνουν έμφαση στο παραπάνω.

Τι γίνεται όμως αστρολογικά με την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Υπάρχουν ενδείξεις που μπορούν να μας οδηγήσουν να πιστέψουμε ότι επίκειται κάτι καλό;

Στο χάρτη της Ελλάδας για συντεταγμένες του Λονδίνου που χρησιμοποιούν αρκετοί αστρολόγοι, έχουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται πάνω στον Ωροσκόπο την ημέρα της έναρξης του Πρωταθλήματος. Η διελαύνουσα Σελήνη είναι πάνω στην προοδευτική Σελήνη της Ελλάδας και πάνω στο γενέθλιο Ήλιο της χώρας...Όλα αυτά είναι θετικές ενδείξεις διάκρισης για τη χώρα ή τουλάχιστον προσοχής και συγκέντρωσης του κόσμου πάνω στο γεγονός. Από την άλλη με την έναρξη του αγώνα έχουμε το Μεσουράνημα από διέλευση πάνω στον προοδευτικό Κρόνο.

Ο Άρης την εβδομάδα των παιχνιδιών και κυρίως στις 12 που γίνεται το 2ο παιχνίδι είναι πάνω στον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της Ελλάδας στον 5ο, στα αθλητικά γεγονότα. Αυτό δείχνει να μας ευνοεί, ειδικά αν θυμηθούμε ότι το 2004 είχαμε το Δία σε αυτή τη θέση. Ο Άρης όμως δεν είναι Δίας και δεν είμαστε σίγουροι ότι θα διαρκέσει.

Ο κυβερνήτης του 5ου πάντως, του οίκου των αθλητικών γεγονότων, ο Ερμής, κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της χώρας στο προοδευτικό. Ίσως η σύνοδος να σχετίζεται και με αυτό το γεγονός. Και να αφορά χαρμόσυνα νέα. Το πρωτάθλημα τελειώνει την 1η Ιουλίου, όταν η σύνοδος γίνεται ακριβής στις 3.

Από την άλλη στο ξεκίνημα έχουμε τετράγωνο του Δία με το γενέθλιο Ερμή της Ελλάδος. Υπερβολική τύχη ή υπερβολική αισιοδοξία και χαλαρότητα; Και ο ίδιος κυβερνήτης, αν τον δούμε από διέλευση έρχεται σε δύσκολες όψεις με το τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα. Θα καταφέρει να αντεπεξέλθει;

http://i44.servimg.com/u/f44/14/44/49/54/greece30.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=389&u=14444954)

Αν πάρουμε τον κλασικό χάρτη με ωροσκόπο στις 2 μοίρες, δεν έχουμε επαφή με τον ωροσκόπο, αλλά οι όψεις ισχύουν για τον Άρη. Και επιπλέον έχουμε βέβαια και την εύνοια του διελαύνοντα Δία από τον Ωροσκόπο.

Η αστροχαρτογραφία του γενέθλιου της Ελλάδας με τόπο Λονδίνο δείχνει τον Ερμή, κυβερνήτη του 5ου να μεσουρανεί στον άξονα της Πολωνίας, Ελλάδας, ενώ κι ο Δίας αρχίζει τη Δύση του πάνω από την Πολωνία...

http://i44.servimg.com/u/f44/14/44/49/54/solar_11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=390&u=14444954)

Στον προοδευτικό από την άλλη δύει ο Χείρωνας, όχι και τόσο καλή ένδειξη...

http://i44.servimg.com/u/f44/14/44/49/54/solar_12.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=391&u=14444954)

Το ξεκίνημα φαίνεται να υπόσχεται καλές βάσεις για την Εθνική, όμως οι όψεις αυτές δεν είναι σίγουρο ότι θα διαρκέσουν. Ίσως η υπερβολική αισιοδοξία, ίσως κάποιο σφάλμα, κάποιος τραυματισμός ή κάποια απροσεξία στοιχίσουν στο αποτέλεσμα. Θα είμαστε εδώ όμως να το δούμε. Να δούμε αν θα αρκέσουν αυτές οι όψεις για να φτάσει κάπου κι η απόδοση της ομάδας. Ή θα ξοδευτεί γρήγορα η καλή συγκυρία των πρώτων ημερών...

Όπως και να' χει, ευχόμαστε στην Εθνική Ελλάδος...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Βασιλης Παπαδολιας
08-06-2012, 03:21 PM
Σήμερα είναι η μέρα που ξεκινά τα παιχνίδια της η Εθνική... Ως λαός βλέπουμε τις τελευταίες μέρες πόσο διχασμένοι είμαστε... Και πόσο, ενώ άλλες φορές στηρίζαμε την ομάδα, τώρα είναι σα να μη συμβαίνει τίποτα... Είναι απαραίτητο να είμαστε όλοι εκεί με το μυαλό μας όταν η Εθνική ξεκινήσει την προσπάθεια της. Στο τέλος τέλος οι αγώνες αυτοί γίνονται για τη δική μας υπερηφάνεια.. Αξίζει λοιπόν να είμαστε εκεί...

Να μη χάσει τον αγώνα κανείς...

Βασιλης Παπαδολιας
08-06-2012, 10:16 PM
Η Ελλάδα έδειξε ότι αντιδρά στις σφαλιάρες ( γιατί σφαλιάρες έφαγε στο 1ο ημίχρονο ) και ότι έχει το σθένος και τη δύναμη να αντισταθεί. Και προπάντων έδειξη ότι δαγκώνει. Τώρα θα μας αντιμετωπίσουν με λίγο περισσότερο σεβασμό και οι διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια. Κι όχι με τα καραγκιοζιλίκια που είδαμε στο 1ο ημίχρονο σήμερα.

Ας είμαστε κοντά στην Εθνική και στο επόμενο παιχνίδι...

tabros
09-06-2012, 03:42 PM
καλημερα.ενδιαφερον θεμα.εχθες κυριε παπαδοπουλε ειχα το τρομερο προαισθημα οτι θα κατσει χ.οταν κερδισε το πεναλτι η ελλαδα μονο που δεν μου χιμηξαν οταν επεμενα οτι θα το χασει ,η οτι και να μπει θα ερθει οπωσδηποτε χ.ειναι ενδιαφερον να μας λετε τις προβλεψεις σας για το καθε ματσ αν το επιθημειτε.στο δευτερο ματς νιωθω οτι θα κερδισουμε,η προκρηση βεβαια νιωθω θα ερθει.δεν ξερω πως σας φενεται η αγγλια για νικητρια.εγω το νιωθω .

Βασιλης Παπαδολιας
10-06-2012, 06:46 PM
Θα το δούμε tabros. Πάντως το όνομα μου δεν είναι Παπαδόπουλος :)

Καλή νίκη εύχομαι...

Βασιλης Παπαδολιας
12-06-2012, 01:16 PM
Σήμερα είναι ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής. Με τον Άρη να περνάει από το Βόρειο Δεσμό του γενέθλιου χάρτη της χώρας, ας ελπίσουμε ότι ο αθλητισμός θα μας δείξει το δρόμο προς τα μπρος... Με ψυχή και ενότητα όλων...

Απόψε στις 19:00....

tabros
12-06-2012, 05:00 PM
2-1 προβλεπω κυριε παπαδολια:) νικη δικια μας εννοειται.γερμανια ερχομαστε στους 8:)

Βασιλης Παπαδολιας
13-06-2012, 10:36 AM
Στο 2-1 έπεσες μέσα, tabros, αλλά δεν είμασταν εμείς οι νικητές...

Η πρόβλεψη μας δεν βγήκε για το χτεσινό παιχνίδι κι αυτό θα πρέπει να το πούμε. Αποδείχτηκε ότι αγνοήσαμε την όψη Ερμή / Πλούτωνα που υπήρχε χτες, όπου ο Ερμής ήταν κυβερνήτης του 5ου του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας. Και αισιοδοξήσαμε πολύ από τη διέλευση του Άρη από το Βόρειο Δεσμό, που τελικά δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος.

Για την ιστορία κι επειδή το άρθρο πριν δημοσιευτεί εδώ είχε συζητηθεί μεταξύ ημών των αστρολόγων στο site, να πούμε ότι η όψη αυτή Ερμή / Πλούτωνα μου είχε επισημανθεί από την Κα Μόζορα, αλλά με δική μου ευθύνη δεν την συμπεριέλαβα στο χάρτη.

Έτσι για να αποδίδουμε τα εύσημα όταν πρέπει...

Ας ελπίσουμε ότι το Σάββατο θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα... Όποιος θέλει μπορεί να εξετάσει τις όψεις της ημέρας και ώρας του παιχνιδιού να δει αν θα έχουμε κάποια τύχη...

ΒΠ

Βασιλης Παπαδολιας
13-06-2012, 11:24 AM
Το ηθικό δίδαγμα να ξέρετε είναι ότι τους χάρτες πρέπει πάντα να τους βλέπουν περισσότερα μάτια... Γιατί κάθε αστρολόγος από μόνος του ηθελημένα ή άθελα μπορεί να μη βλέπει πάντα όλες τις πλευρές ή να δίνει επιλεκτικά έμφαση σε κάποια στοιχεία... Η ομαδική δουλειά πάντα βγάζει καλύτερο αποτέλεσμα, αρκεί να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας...

tabros
13-06-2012, 04:25 PM
να σας πω την αληθεια κυριε παπαδολια κατι δεν μου καθοταν χθες οτι θα νικουσαμε,αλλα στηριχτικα στα λογια σας.αυτη τη φορα ειμαι σιγουρος οτι θα νικησουμε βλεπω 1-0.συνχαρητηρια στη κυρια κοραλλια!!!!!επιμενω ελλαδα γερμανια στους 8!!προτεινω να δουμε τις ημερομηνιες γεννησης των παιχτων.αν πχ η ρωσια εχει 5 ζυγους και η ελλαδα 5 διδυμους ,δηλαδη κρονος εναντιον δια.ειναι ολοφανερο ποιος θα κερδισει!!μην ξεχανμε οτι η ελλαδα εχει πολλους διδυμους παιχτες και εκεινη τη μερα ο διας μπαινει στο ζωδιο των διδυμων.βεβαια ο προπονητης μας ειναι ζυγος αλλα μετραει το συνολο των παιχτων!

tabros
16-06-2012, 01:30 PM
εφτασε η μεγαλη ωρα για την εθνικη μας ομαδα.εαν σημερα κερδισουμε αντιμετωπιζουμε την γερμανια στα προημητελικα του θεσμου .εναν αγωνα που περιμενει ενα ολοκληρο εθνος!!για σημερα λοιπον προβλεπω ΕΛΛΑΔΑ-ρωσια 1-Ο.εαν αυτο δεν βγει σκιζω τα διασθητικα μου διπλωματα:lol:καλη επιτηχια ελλαδα ας βαλουμε ολλοι μας τη θετικη μας ενεργεια για να παραταθει η πορεια της εθνικης μας ομαδας στο ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου.

maria35
17-06-2012, 12:39 AM
εφτασε η μεγαλη ωρα για την εθνικη μας ομαδα.εαν σημερα κερδισουμε αντιμετωπιζουμε την γερμανια στα προημητελικα του θεσμου .εναν αγωνα που περιμενει ενα ολοκληρο εθνος!!για σημερα λοιπον προβλεπω ΕΛΛΑΔΑ-ρωσια 1-Ο.εαν αυτο δεν βγει σκιζω τα διασθητικα μου διπλωματα:lol:καλη επιτηχια ελλαδα ας βαλουμε ολλοι μας τη θετικη μας ενεργεια για να παραταθει η πορεια της εθνικης μας ομαδας στο ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου.

O Χριστός και η Παναγία καλέ tabros! Μπράβο διαίσθηση. Τώρα πεσμου και τα νούμερα του Τζόκερ :p:lol: Σοβαρά τώρα, αναμένουμε κι επόμενες "προβλέψεις" σου!

tabros
17-06-2012, 02:30 PM
ευχαριστω μαρια.εχω κανει και αλλες προβλεψεις παλιοτερα.ειδικα αθλητικες.θα κανω εννοειται και αλλες προβλεψεις.πορτογαλια ολλανδια 1-2 αλλα προκρινεται παρολαυτα η πορτογαλια.αυτο για σημερα.

Βασιλης Παπαδολιας
17-06-2012, 09:25 PM
Η Ελλάδα προκρίθηκε παρά το ότι εμείς την ξεχάσαμε λόγω εκλογών. Προχώρησε μόνη της και μας έδειξε το δρόμο. Όπως κι ο προπονητής μας με τις δηλώσεις του μας έδειξε ότι Ελληνισμός σημαίνει παλικαριά και αγώνας με μυαλό και σχέδιο. Ο συνδυασμός των τεσσάρων μαζί με την τύχη μπορεί να μας πάει πολύ μπροστά.

SAGIVI
21-06-2012, 04:16 PM

????????????? Mην το γελας καθολου! Μηπως να μας πεις κατι και για το Ελλαδα-Γερμανια, γιατι μ αφησες αφωνη????:lol::lol:

tabros
21-06-2012, 06:26 PM
κοιτα μεχρι σημερα εχω καλο προαισθημα.αν ειχα κακο θα το λεγα.δεν ειμαι ομως τελειως σιγουρος ,εχω μια μικρη αμφιβολια.βλεπω 2 σκορ 3-2 και 2-1.τολμω να πω οτι νιωθω οτι θα ερθει ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-2.και ξερεται γιατι γιατι βλεπω πολυ εντονα το παιχνιδι ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩς ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ 2 ΟΙ ΟΜΑΔΕς ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΓΑΛΛΙΑ Η Η ΑΓΓΛΙΑ.ΘΕΩΡΩ ΟΜΩς ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΦΕΤΟΣ!!!ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΡΙΟ.ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ -ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑ ΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΣΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΗ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ Η ΑΔΗΝΑΜΙΑ ΜΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΓΩ ΩΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια παντως μουχουν πει οτι δεν κανω προβλεψεις εγω αλλα προφητειες!!!ΓΙΝΕΤΑΙ πολεμος μεσα μου μεταξυ του 3-2 και του 2-1 αυριο θα σας πω σιγουρα.παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο θα βγουμε στους δρομους.

tinapo
21-06-2012, 07:52 PM
Μακάρι!!! Οποιαδήποτε ομάδα κι αν κερδίζαμε θα χαιρόμουν αλλά θα χαρώ πολύ παραπάνω αν κερδίσουμε τη Γερμανία!!

Τίνα Ζαχαριάδου
21-06-2012, 08:25 PM
Παιδιά, χαλαρώστε λίγο αστρολογικό σάιτ είμαστε....η γυάλα λείπει μόνο!

Βασιλης Παπαδολιας
22-06-2012, 11:30 AM
Σήμερα επιστρέφουμε στις οθόνες... Η Εθνική μας χρειάζεται και το βράδυ πρέπει να τα δώσουμε όλα...

Βασιλης Παπαδολιας
22-06-2012, 12:00 PM
Βάλτε ρε παιδιά το χάρτη γεγονότος του βραδυνού αγώνα της Εθνικής. Από δω που είμαι έχω διάφορα firewall και δε μπορώ να δημιουργήσω χάρτη.

21:45 ώρα Ελλάδας είναι ο αγώνας. Με συντεταγμένες Πολωνίας. Πόλη Gdansk. Τι διαφορά ώρας έχει τώρα το Gdansk για βγει σωστός ο χάρτης δεν ξέρω. Από ότι βλέπω το σύστημα του site φέρνει αυτόματα 2 ώρες, αλλά έχουν εκεί θερινή ώρα; Τι ώρα θα το δείξουν εκεί στις τηλεοράσεις;

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να ανοίξουμε ένα θέμα της προκοπής, ας προθυμοποιηθεί...

Atrapos
22-06-2012, 01:55 PM
Βασίλη, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δεις τον χάρτη;

Η τοπική ώρα είναι 20:45 αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να δούμε τον χάρτη για τη συγκεκριμένη ώρα και τόπο. Βασικά στον χάρτη αυτό δεν ξέρω ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι αντίπαλοι. Νομίζω είναι προτιμότερο να δούμε τον χάρτη για Αθήνα και τοπική ώρα, δηλαδή 21:45 ώστε να πούμε ότι εμείς είμαστε στον 1ο οίκο και οι αντίπαλοι στον 7ο.

http://php56.astrowin3.org/forum/attachments/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-112/4284d1340358886-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%C F%8C-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%C E%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%C F%81%CE%BF%CF%85-euro.jpg

Στον χάρτη αυτόν λοιπόν, Ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερο με τον Κρόνο σε έξαρση αλλά ανάδρομο. Οι αντίπαλοι είναι στον Καρκίνο με τη Σελήνη στον 7ο οίκο και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο. Δυστυχώς στον 7ο οίκο και κάτω από την κυριαρχία της Σελήνης είναι και ο Ερμής που είναι κυβερνήτης του Μεσουρανήματος. Επίσης ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο (εμάς).

Δεν θέλω να ρίξω το ηθικό των φίλων μας αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

ΥΓ. Τίνα, τι το ‘θελες και μας θύμισες ότι είμαστε αστρολογικό site. Δεν άφηνες καλύτερα την γυάλα.
4284

tabros
22-06-2012, 02:05 PM
εγω δεν θεωρω οτι μια σοβαρη αστρολογικη αναλυση του γεγονοτος θα εδειχνε οτι σημερα ειναι δυσκολα τα πραγματα και αυτο γιατι πιστευω στην αστρολογια.κυρια τινα ξερεις ποσο σε θαυμαζω και ποσο σε συμπαθω μπορω να πω,αλλα ειλικρινα ειχα διαισθηση τρομερη το 1-0 με τη ρωσια για αυτο ειπα κιολας οτι θα σκισω τα διαισθητικα μου διπλωματα.δεν μπορω να πω οτι και σημερα εχω την ιδια ακραδαντη διαισθηση.η διαισθηση μου λεει οτι σημερα θα κερδισουμε με 2-1.δεν ξερω αν η αστρολογια σημερα δειχνει ηττα αλλα επιτρεψτε μου να πω οτι σημερα θα λαθευσει.η νικη ειναι στο τσεπακι μας.σημερα η ελλαδα θα βγει στους δρομους.καλη επιτυχια στην ελλαδα μας και σημερα δακρια συγκινησης θα κιλησουν στα μαγουλα καθε ελληνα!!!αν ομως θελετε αστρολογικια τη γνωμη μου πειτε μας πριν το ματσ ομως αν ξερετε τι λεει η αστρολογια για τα ωροσκοπια των παιχτων.για μενα αυτα πρεπει να κοιταχτουν!

Τίνα Ζαχαριάδου
22-06-2012, 02:18 PM
tabros ειλικρινά πίστεψε με δεν έχει να κάνει με τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες κι εγώ σε συμπαθώ άλλωστε δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Όμως εδώ προσπαθούμε αστρολογικά να βρούμε την έκβαση του αποτέλεσματος και όχι διαισθητικά. Βασικά με το παραπάνω ποστ δεν αναφερόμουν σ' εσένα αλλά στα μέλη που σε ρωτούσαν (Έφη :lol:).

Όσο για το αστρολογικό κομμάτι, αυτό που λες δεν ισχύει για τους χάρτες δηλαδή των παιχτών. Ακόμη κι αν είχαμε όλα τα ωροσκόπια, το μόνο που θα βλέπαμε είναι αν κάποιος παίκτης θα παίξει καλά ή όχι. Αυτό όμως δεν προεξοφλεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

CROUSSOS
22-06-2012, 02:33 PM
Βασίλη θα μπορούσες να ρίξεις και μια ματιά αν προλαβαίνεις και στον Χάρτη της Γερμανίας όπως έκανες και με τον Χάρτη της Ελλάδας? Η υπογραφή της συνθήκης ενοποίησης των δύο Γερμανιών έγινε στις 31 Αυγούστου 1990, στο Παλάτι του Βερολίνου και τέθηκε σε ισχύ από τις 3 Οκτωβρίου 1990 (και ώρα 00:00), άρα είναι Ζυγός. Μήπως δεν πρέπει να απογοητευτούμε από τους διελαύνοντες πλανήτες στον Καρκίνο πριν τους δούμε συναστριακά?
Δυστυχώς δεν έχω τόσες γνώσεις για να σας βοηθούσα...
Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας και να δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια για να νικήσουμε. Καλό μεσημέρι!

Τίνα Ζαχαριάδου
22-06-2012, 02:40 PM
CROUSSOS δεν θέλω να σε απογοητεύσω όμως ο συγκεκριμένος χάρτης δεν είναι απλά οι διελαύνοντες πλανήτες. Είναι χάρτης γεγονότος, η στιγμή έναρξης του αγώνα και δείχνει την εξέλιξη και έκβασή του.

CROUSSOS
22-06-2012, 02:48 PM
Κρίμα....:cry:

tabros
22-06-2012, 02:52 PM
συμφωνω κυρια τινα,εαν ομως βαση διαισθησεως μπορει καποιος να πεσει μεσα ειναι αναμφισβητητα μια σπουδαια ικανοτητα,που μπορει να μην εχει αστρολογικο υποβαθρο αλλα εντασσεται μεσα στο συστημα προβλεψεων επομενως στην ιδια κατηγορια με την αστρολογια.εξαλου το να εχει καποιος διασθητικες ικανοτητες ειναι κατι που ασχολειται η αστρολογια.σοβαρα ομως τωρα κυρια τινα αν εχουμε 6 παιχτες μιας ομαδας με τρομερη ευνοια και στην αλλη ομαδα εξι παιχτες με πολυ χτηπημενους χαρτες με αρνητικες οψεις αυτο δεν μπορει να μας πει κατι για το τελικο αποτελεσμα?τοτε πως καναμε προβλεψεις για το αποτελεσμα των εκλογων βαση των ωροσκοπιων των 2 μονομαχων???παντως εγω ειπα νικαμε 2-1.θυμαμαι στο μουντιαλ το 2006 καποιος αστρολογος ηταν καλεσμενος στην εκπομπη της νετ και ζηταγε τα ζωδια των παιχτων και βαση αυτων ειχε πανω απο 90 τοις εκατο επιτηχια.γιαυτο λεω οτι ισως εχει βαση.

Βασιλης Παπαδολιας
22-06-2012, 03:48 PM
Δημήτρη, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για το πώς θα πάρουμε τον 1ο οίκο και πώς τον 7ο. Αλλά έχεις δίκιο δε θα είναι εύκολο να συμφωνήσουμε.

Θα μπορούσαμε όμως να αγνοήσουμε την τοποθέτηση και προχωρώντας τον Ωροσκόπο (ή/και τη Σελήνη) να δούμε απλά πώς θα πάει ο αγώνας.

Λογικά όσο είμαστε σε Αιγόκερω θα παίζονται συστήματα. Αλλά μόλις μπει στον Υδροχόο το παιχνίδι θα ανάψει. Με ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα.

Νωρίτερα πάντως όταν τριγωνίσει τον Άρη ο ωροσκόπος είναι πιθανόν να σημειωθεί τέρμα. Ομοίως και η Σελήνη μόλις τριγωνίσει τον Ουρανό θα μπορούσε. Δεν έχω εδώ πρόγραμμα να προχωρήσω το clock να δω ώρες.

Επίσης ο κυβερνήτης του 10ου (διαιτητής) κάποιον θα χαντακώσει (στον 12ο).

Αυτά σαν αρχή. Κι ίσως βγει εκ του αποτελέσματος το ποιος είναι στον κάθε οίκο.

ΒΠ

ktisila
22-06-2012, 04:58 PM
Θα μπορουσαμε να παρουμε αντιστοιχο χαρτη γεγονοτων με τα στοιχεια της Γερμανιας? Σε εναν τετοιο χαρτη εμεις θα ειμασταν ο 7 οικος και αυτοι ο πρωτος.

SAGIVI
22-06-2012, 05:01 PM
Tινα μου, φυσικα κι εχεις δικιο σ οσα λες, ομως εδω κι χρονια ειχα διαβασει μια μελετη που αναφεροταν στα ατομα με ιδιαιτερη διαισθηση. Η μελετη αυτη, δεν αφορουσε κρυσταλλινες μπαλλες κι οποιοδηποτε αλλο τσαρλατανισμο. Συνεδεε ομως το ενστικτο που εχουν οι ζωσες υπαρξεις και που οι ανθρωποι ως νοημονα οντα εχουμε υποτιμησει, αφου οι σκεψεις και οι πραξεις μας καθοριζονται απο την λογικη.

Το αρθρο κατεληγε οτι αναμφισβητητα, υπαρχουν ατομα που διατηρουν αυτο το πλεονεκτημα κι ερχονται σ επαφη με τον εσωτερικο τους κοσμο κι αξιοποιουν τις πληροφοριες που παιρνουν.

Απ οτι καταλαβα κι ο tabros σε κατι τετοιο αναφερεται, γιατι αν μας ελεγε οτι, πχ το "ειδε στα χαρτια":), κανεις μας δεν θα εδινε σημασια.

Μηπως να καναμε μια ωριαια για το σημερινο παιχνιδι? Αν και για να πω την αληθεια δεν θα ηθελα να εχουμε μια αρνητικη απαντηση και να στεναχωρηθουμε!

Βασιλης Παπαδολιας
22-06-2012, 06:09 PM
Δημήτρη, μερικές προσθήκες...

Αν πάρουμε το χάρτη με ώρα Γκτανσκ ο ωροσκόπος βγαίνει στις 8 του Αιγόκερω, όχι στις 16. Γι' αυτό έχω κάποιες αμφιβολίες και πρέπει να το δούμε. Δεδομένου μάλιστα ότι είναι χάρτης γεγονότος πάντως κι όχι ωριαίος, άρα το Γκντανσκ είναι ίσως πιο σωστό, αφού εκεί γίνεται η "μάχη" (στην ουσία η ανάλυση του χάρτη αγώνα που κάνουμε είναι ανάλογη της ανάλυσης πρόβλεψης που έκαναν για τις μάχες οι μεσαιωνικοί αστρολόγοι).

Με την ώρα Ελλάδας πάντως στις 10:16 γίνεται το τρίγωνο Ωροσκόπου - Άρη και στις 10:39 το τρίγωνο Σελήνης / Ουρανού (πέφτει στο ημίχρονο). Οπότε πρέπει να δούμε πώς θα βγει.

Όσο για τους σημειοδότες.

Σε χάρτη γεγονότος νομίζω δεν μπορούμε να πάρουμε τον κανόνα της ωριαίας ότι στον 1ο είναι αυτός με τον οποίο είμαι εγώ. Γιατί και οι Γερμανοί τότε θα βάλουν τον εαυτό τους στον 1ο. Νομίζω ότι μπορούμε όμως να σκεφτούμε κάποια κριτήρια:

1. Φυσικά στοιχεία που προσομοιάζουν. Π.χ. η γερμανική ομάδα είναι πιο ψυχρή και αιγοκερίσια. Δουλεύει με σύστημα. Η Ελλάδα είναι πιο κυκλοθυμική και βασίζεται στην υποστήριξη του κόσμου.

2. Ποιος είναι το φαβορί και ποιος ο ανταγωνιστής; Λογικά ο ανταγωνιστής (άουτσάιντερ) θα πρέπει να μπει στον 7ο. Ας τα δούμε κι αυτά τα κριτήρια, ίσως βοηθάνε.

ktisila
22-06-2012, 06:19 PM
Ο αγωνας ειναι Ελλαδα-Γερμανια η Γερμανια-Ελλαδα? Θα μπορουσαμε να θεωρησουμε τον τυπικο οικοδεσποτη σαν 1 οικο αν παρουμε τοποθεσια το Γκντανσκ?

Atrapos
22-06-2012, 06:31 PM
Σε χάρτη γεγονότος νομίζω δεν μπορούμε να πάρουμε τον κανόνα της ωριαίας ότι στον 1ο είναι αυτός με τον οποίο είμαι εγώ. Γιατί και οι Γερμανοί τότε θα βάλουν τον εαυτό τους στον 1ο.

Γι’ αυτό τον λόγο έκανα τον χάρτη για τοποθεσία / ώρα Ελλάδας, για να μπούμε εμείς στον 1ο οίκο. Αν γίνει για τοποθεσία / ώρα Γερμανίας θα μπουν οι Γερμανοί στον 1ο.

Δεν ξέρω Βασίλη, αν έχεις αναπτύξει κάποια μεθοδολογία για τέτοιες περιπτώσεις, ευχαρίστως να μας την παρουσιάσεις. Εγώ προτιμώ να μην ασχοληθώ περισσότερο. Ας αφήσουμε τη θετική σκέψη να λειτουργήσει με την ελπίδα ότι θα κάνει το θαύμα της. Γιατί περί θαύματος θα πρόκειται, τα οποία συνήθως γίνονται μία φορά (το 2004 έγιναν περισσότερες:))

Τίνα Ζαχαριάδου
22-06-2012, 06:45 PM
tabros για να μην μακρυγορούμε, δεν μπορώ να ξέρω πως και τι αξιολογεί για να βγάλει ένα αποτέλεσμα κάθε αστρολόγος. Εκείνο που ξέρω είναι πως για τέτοια θέματα άμεση πρόβλεψη/απάντηση δίνει η ωριαία αστρολογία. Για εμένα αυτά είναι το βασικό, όλα τα υπόλοιπα είναι συνδυασμός πληροφοριών που επιβεβαιώνουν ή όχι τα παραπάνω.

Επειδή αναφέρθηκες στο θέμα των εκλογών να σου πω ότι βγάλαμε ωριαίο χάρτη, χάρτη για το άνοιγμα και κλείσιμο της κάλπης (χάρτη γεγονότος δηλαδή),για τους πολιτικούς αρχηγούς και χάρτες για την Ελλάδα. Εσύ διάβασες μόνο για τους 2 μονομάχους :cry: ;

Εδώ τώρα, προσπαθούμε από τον χάρτη έναρξης του παιχνιδιού να βγάλουμε κάποια άκρη και όχι να κάνουμε εμπεριστατωμένη αστρολογική μελέτη.

Έφη μου δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου ως προς το κείμενο που διάβασες όμως να ρωτάμε σε δημόσιο αστρολογικό φόρουμ τον tabros να μας πει τι λέει η διαίσθησή του, δε νομίζεις πως είναι κάπως :wacko:;

ktisila είναι λίγο περίπλοκο το θέμα...αν δεν υποστηρίζαμε καμία ομάδα θα έπρεπε να καταστρώσουμε τον χάρτη για το μέρος που βρίσκεται εκείνος που ψάχνει να μάθει. Στον 1ο οίκο θα δίναμε τη χώρα την οποία πιστεύαμε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει και στον 7ο την αντίπαλη. Αν δεν είχαμε καμία άποψη για το ποιος θα κερδίσει τότε εκείνος που βάζει τον χάρτη επιλέγει εκ των προτέρων που θα τοποθετήσει τη μια ομάδα και που την άλλη.

Αν κάποιος Γερμανός ήθελε να βάλει ωριαίο θα έβαζε τις συντεγμένες του τόπου που βρίσκεται και φυσικά θα έδινε στον 7ο την αντίπαλη ομάδα. Σημασία έχει λοιπόν τι θέλουμε να δούμε, πως θέτουμε το ερώτημα και που βρισκόμαστε.

Αυτά για την ωριαία, για τους χάρτες γεγονότων πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι πολύ ακριβείς όταν ο χώρος είναι ουδέτερος κυρίως όταν πρόκειται για ανταγωνισμούς. Για παράδειγμα, ο χάρτης που κοιτάμε αυτή τη στιγμή γιατί να δείχνει τις δυο ομάδες και να μην δείχνει τον αντίκτυπο που θα έχει στην χώρα που διεξάγονται οι αγώνες, ο σημερινός αγώνας; Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην Πολωνία.

Συγνώμη παιδιά αλλά ωριαία και πάλι ωριαία, είναι μακράν πιο ξεκάθαρη :love:

ΥΓ. Έφη όταν θέλουμε να βάλουμε ωριαίο, δεν ρωτάμε, το βάζουμε απευθείας :love:
Μην δω κανέναν να βάλει γιατί θα είναι άκυρο :p

ScP
22-06-2012, 07:37 PM
Tινα μου, φυσικα κι εχεις δικιο σ οσα λες, ομως εδω κι χρονια ειχα διαβασει μια μελετη που αναφεροταν στα ατομα με ιδιαιτερη διαισθηση.

Μηπως να καναμε μια ωριαια για το σημερινο παιχνιδι? Αν και για να πω την αληθεια δεν θα ηθελα να εχουμε μια αρνητικη απαντηση και να στεναχωρηθουμε!

Οι εξωαισθητήριες εμπειρίες και ο Edgar Cayce (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%C E%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-45/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%C F%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%C F%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-edgar-cayce-1146/)

SAGIVI
22-06-2012, 09:15 PM
Σωκρατη μου ευχαριστω πολυ για το αρθρο. Οταν το ειχα διαβασει στο παλιο φορουμ, μου ειχε ερθει ακριβως η ιδια μελετη στο μυαλο (στην οποια αναφερθηκα πριν), η οποια παρεμπιπτοντως ειχε γραφει απο μια ομαδα ανθρωπολογων και απο επιστημονες αλλων ειδικοτητων.

Μεταξυ αλλων, αναφεραν οτι ακομη και το ενστικτο του κινδυνου στον ανθρωπο, εχει πλεον εξασθενησει και διατηρειται μονο σε ακραιες καταστασεις. Παρομοια συμβαινει και με τις πεντε αισθησεις μας.

Τινα μου μην ανησυχεις, αποκλειεται να κανω ωριαια για το ματς, γιατι οπως ειπα και πριν δεν θελω καθολου να στεναχωρηθω αν το αποτελεσμα ειναι αρνητικο! (φαινεται οτι τελικα εγω διατηρω το ενστικτο της αυτοσυντηρησης κι οχι το χαρισμα να προβλεπω αποτελεσματα)! :love:

Βασιλης Παπαδολιας
23-06-2012, 12:48 PM
Καλημερα στους φιλους. Οσοι ηταν παρατηρητικοι θα ειδαν οτι η χτεσινη προσεγγιση της εξελιξης του αγωνα επεσε πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Το πρωτο γκολ μπηκε με τρια λεπτα διαφορα απο την ωρα που προβλεψαμε., ενη η οψη Σεληνης Ουρανου, εδωσε οντως αλλαγη στο αποτελεσμα. Βεβαια χρειαζομαστε ακομα δουλεια κ διορθωσεις. Η Σεληνη Ουρανος ας πουμε φαινεται να συνδεεται με απανωτα γκολ οπως παρατηρησε κι η Κοραλια στην ωριαια του δευτερου αγωνα. Ωστοσο η τεχνικη φαινεται οτι μπορει να δουλεψει, ενω κ η επιλογη σημειοδοτων με τη Γερμανια στον Αιγοκερω φαινεται οτι λειτουργησε. Φυσικα θελουμε δουλεια ακομα για να πουμε οτι φτασαμε μια πληρως αξιοπιστη μεθοδο.

Τίνα Ζαχαριάδου
23-06-2012, 01:41 PM
Βασίλη μου, γιατί λες ότι η επιλογή σημειοδοτών με τη Γερμανία στον Αιγόκερω λειτούργησε;

Βασιλης Παπαδολιας
23-06-2012, 02:01 PM
Εκ του αποτελεσματος Τινα. Το πρωτο γκολ ηρθε απο την κινηση του ωροσκοπου και την οψη με τον Αρη και η προσπαθεια ανατροπης απο τη Σεληνη, κυβερνητη του 7ου.

tabros
23-06-2012, 03:43 PM
λοιπον η αισιοδοξια ειναι για τους νικητες.οχι δεν θα πω αλλα απο αυτα που ελεγα αλλα εβαλα την αισιοδοξια μου μπροστα απο τον βαθυ μου φοβο .μεσα μου η πλαστιγγα εγερνε ως προς το να χασουμε.επειδη ομως ειμαι και ελληνας δεν ηθελα να πιστεψω τα μηνηματα που μου εστελνε η διαισθηση μου και ηταν αρνητικα,αλλα προσπαθουσα να προωθησω το θετικο.παντως σε σχεση με τον αγωνα εγω θεωρω οτι οι ελληνες παιχτες δεν πιστεβαν στον εαυτο τους.οι γερμανοι τα εδωσαν ολα εμεις δεν νομιζω.διεκρινα φοβο απεναντι στους γερμανους!!κυρια τινα συμφωνω οτι ειναι καπως σε ενα αστρολογικο σαιτ να μιλαμε για διαισθησεις,το κατανοω απολυτα.θημηθειτε ομως αυτο που ειπατε για το γραφειο που εγραφε πανω τινα και απο αυτο μας γραφετε τωρα.αυτο σημαινει οτι αυτο το γραφειο καρμικα περιμενε εσας.ετσι και οι διαισθησεις που μπορουμε να εχουμε και γινονται μετεποιτα αισθησεις .αυτα ειναι πραγματα που μας κανουν να πιστευουμε σε κατι ανωτερο απο εμας.για μενα η αστρολογια,τα μεντιουμ,οι διαισθησεις ειναι πραγματα που ασχολουμαστε διοτι θελουμε να ξερουμε το μελλον.γιατι ομως μας ενδιαφερι το μελλον και οχι το παρον?ξεφυγα χαχα.καλημερα....................

Τίνα Ζαχαριάδου
23-06-2012, 04:25 PM
Εντάξει Βασίλη κατάλαβα τι εννοείς.

tabros, αυτό που έγραψα για το γραφείο, δεν είχε καμία σχέση με τη διαίσθηση, δεν είχα καμία διαίσθηση τότε...και ούτε οι διαισθήσεις είναι αυτές που μας κάνουν να πιστεύουμε σε κάτι ανώτερο γιατί τότε όλοι όσοι δεν έχουν αυξημένη διαίσθηση δεν θα έπρεπε να πιστεύουν :).

Όμως αρκετά ξεφύγαμε από το θέμα, καλή συνέχεια!

taurine
23-06-2012, 06:08 PM
Καλησπέρα κι από εμένα.
Είδα τον αγώνα εχθές το βράδυ και ομολογώ πως ήμουν αισιόδοξη.
Μέχρι που μπήκε το δεύτερο γκολ της Γερμανίας, σχεδόν αμέσως μετά από του Σαμαρά.
Δεν τολμώ να σχολιάσω την ωριαία, δεν έχω καμία αμφιβολία πως λειτουργεί. Απλώς είμαι ....άσχετη.:o

Κοίταξα απλά το χάρτη της έναρξης του αγώνα με συντεταγμένες Γκντανσκ και είδα το
συνωστισμό των "ευεργετών" στην ακμή του 4ου σε συζυγία με τους δεσμούς.

Αμέσως υπέθεσα πως το παραπάνω πλανητικό σκηνικό, πέφτει επάνω στον ωροσκόπο της Ελλάδας, είδα και το τρίγωνο ηλιου-ποσειδώνα και καταχάρηκα.

Επίσης, καταχάρηκα με το εξάγωνο σελήνης-αφροδίτης,το εξάγωνο ερμή-άρη, το εξάγωνο αφροδίτης -ουρανού,το τρίγωνο σελήνης ουρανού.

Αυτό όμως που ΔΕΝ υπολόγισα, ήταν το τετράγωνο ουρανού-πλούτωνα στον 11ο της Ελλάδας, όπου μεταξύ άλλων είναι και οι σύλλογοι, οι δείκτες δημοφιλίας κλπ.

Το άλλο που δεν υπολόγισα ήταν το τετράγωνο Ποσειδώνα/δεσμών στο 10ο οίκο της Ελλάδας, δηλαδή τη δημόσια εικόνα της. Απογοήτευση.

Συμπέρασμα και ηθικό δίδαγμα: Δεν βιαζόμαστε ποτέ να βγάλουμε συμπεράσματα.

Προφανώς η Τίνα και ο Βασίλης είχαν δίκιο για την ωριαία, τολμω να υποθέσω πως είδαν το χάρτη, κατάλαβαν τι θα γίνει, αλλά μάλλον δεν ήθελαν να μας στεναχωρήσουν.:love:

Τουλάχιστον φτάσαμε στους 8 με 2 γκολ στη Γερμανία.
Μπράβο στην Εθνική μας, τουλάχιστον έφυγε από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά και με μια αξιόμαχη άμυνα.

Βασιλης Παπαδολιας
23-06-2012, 06:43 PM
Taurine, αυτό που κάναμε δεν ήταν ωριαία, αλλά χάρτης του γεγονότος. Αν το κάναμε με συνταταγμένες Γκντανσκ πιθανότατα θα έπεφτε και ο Πλούτωνας πάνω στον Ωροσκόπο και θα ήταν πιο σαφές ότι ήταν ακατανίκητη η μία από τις δύο ομάδες.

Οι κανόνες που ερμηνεύουμε χάρτη γεγονότος έχουν σχέση με ωριαία, αλλά όχι μόνο. Χρησιμοποιούμε και άλλες τεχνικές που δεν είναι της ωριαίας, π.χ. προχωράμε τον ωροσκόπο. Πράγμα που στην ωριαία συνήθως δε γίνεται. Οι πλανήτες πάνω προς τον ωροσκόπο, όχι το αντίστροφο.

Κατά τα λοιπά όμως προσπαθούμε να ακολουθούμε σημειοδοσίες παρόμοιες με της ωριαίας...

taurine
23-06-2012, 09:10 PM
Taurine, αυτό που κάναμε δεν ήταν ωριαία, αλλά χάρτης του γεγονότος. Αν το κάναμε με συνταταγμένες Γκντανσκ πιθανότατα θα έπεφτε και ο Πλούτωνας πάνω στον Ωροσκόπο και θα ήταν πιο σαφές ότι ήταν ακατανίκητη η μία από τις δύο ομάδες.

Οι κανόνες που ερμηνεύουμε χάρτη γεγονότος έχουν σχέση με ωριαία, αλλά όχι μόνο. Χρησιμοποιούμε και άλλες τεχνικές που δεν είναι της ωριαίας, π.χ. προχωράμε τον ωροσκόπο. Πράγμα που στην ωριαία συνήθως δε γίνεται. Οι πλανήτες πάνω προς τον ωροσκόπο, όχι το αντίστροφο.

Κατά τα λοιπά όμως προσπαθούμε να ακολουθούμε σημειοδοσίες παρόμοιες με της ωριαίας...

Αυτό δεν το ήξερα, ειδικά για τον ωροσκόπο.
Πιθανολογώ ομως πως με την ωριαία, ειδικά αφού την γνωρίζετε, είχατε μια ξεκάθαρη εικόνα.
Με το χάρτη του γεγονότος, ομολογω ακόμη μια φορά, πως ξεγελάστηκα.

Κοραλλία Μόζορα
24-06-2012, 11:39 AM
Ταυρίνα,

είχαμε κοιτάξει με τον Βασίλη τον χάρτη της Ελλάδας στην αρχή του Euro και είχαμε δει ότι η Εθνική μας θα έκανε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν θα διεκδικούσε το κύπελλο. Μπράβο στην Εθνική Ελλάδας για ότι κατάφερε!

tabros
24-06-2012, 04:27 PM
κυρια τινα οταν εχουμε διασθησεις για καποια γεγονοτα και αυτες επιβεβαιωνονται σημαινει οτι αυτα τα γεγονοτα ηταν προκαθορισμενα να συμβουν οπως εμεις τα διαισθανθηκαμε.αρα καποια δυναμη τα ειχε καθορισει.αυτο συνεπαγεται οτι υπαρχει κατι ανωτερο απο εμας.εγω παντως ηξερα απτην αρχη οτι ειμαστε μεχρι τους 8.