PDA

View Full Version : τετράγωνο κρόνου με άρη

dungarees
17-11-2005, 12:34 PM
καλημέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω ποιά προβλήματα δημιουργεί το τετράγωνο του τράνζιτ κρόνου με τον άρη (ιδιαίτερα όταν αυτός στον γενέθλιο χάρτη, βρίσκεται στον 7ο οίκο και στο ζώδιο του σκορπιού) και ποιό είναι το μάθημα που πρέπει να πάρει το άτομο που δέχεται αυτήν την επιρροή;

Άκης Αντωνίου
17-11-2005, 10:47 PM
καλημέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω ποιά προβλήματα δημιουργεί το τετράγωνο του τράνζιτ κρόνου με τον άρη (ιδιαίτερα όταν αυτός στον γενέθλιο χάρτη, βρίσκεται στον 7ο οίκο και στο ζώδιο του σκορπιού) και ποιό είναι το μάθημα που πρέπει να πάρει το άτομο που δέχεται αυτήν την επιρροή;

Εδω αγαπητη dungarees μπαινεις σε σκληρο ροκ.Εδω ο Κρονος ουσιαστικα ερχεται για να φερει κορυφωση γεγονοτων τα οποια βιωσες 1999 - 2001 και εχουν σαν αποτελεσμα ο Κρονος να φερει ξεκαθαρισματα στον τομεα των συμβιωσεων- συνεργασιων- αλλα και φανερων εχθρων. Απλα δεν μας εχεις πει εαν ο Κρονος τετραγωνιζει τον Αρη σου απο τον 4ο οικο ή απο τον 10 οικο

Ακης Αντωνιου

Αλέξης
18-11-2005, 12:43 AM
Αν μου επιτρέπετε να ρωτήσω. Αυτά που γράψατε αφορούν την dungarees ή είναι γενικευμένη η δυναμική της συγκεκριμένης διέλευσης; Διότι γράφετε σε δεύτερο πρόσωπο χωρίς να ρωτήσετε αν στο γενέθλιο χάρτη της υπάρχει αντιστοιχία όψεων.
Και αναρωτιέμαι τόσο αξιόπιστο είναι το σύστημα των διελεύσεων και μπορεί να δίνει τόσο σίγουρη απάντηση;

Σας ευχαριστώ

Άκης Αντωνίου
18-11-2005, 01:13 AM
ομορφη παρατηρηση. Απλα και εγω θα ηθελα να σου απαντησω με μια ερωτηση. Αληθεια μηπως θα επρεπε να αναλυθει το συνολο του ωροσκοπιου/? Σαφεστατα αυτο που ανεφερα ειναι μια γενικευμενη δυναμικη. Δεν μπηκα να κανω αναλυση του χαρτη.

dungarees
18-11-2005, 10:53 AM
καλημέρα σας,
ευχαριστώ για την απάντησή σας.
ο τρανζιτ κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον άρη μου από τον 4ο οίκο.
επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω όταν ο τρανζιτ κρόνος κάνει όψη τετραγώνου με τον ουρανό (3ος οίκος, σκορπιός) από τον 1ο οίκο ποιά προβλήματα δημιουργούνται;
ευχαριστώ για τον χρόνο σας