PDA

View Full Version : Διάλεξη - Πώς λειτουργεί η αστρολογία



Horoscope
05-05-2012, 10:59 AM
Η αστρολόγος Κοραλλία Μόζορα θα δώσει διάλεξη με θέμα "Πώς λειτουργεί η αστρολογία" την Δευτέρα, στις 17:00, στην αίθουσα τέχνης του καφέ Παρτιζάν, στην οδό Βαλαωρίτου 29 στην Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσει συζήτηση.



Είσοδος ελεύθερη.


Παρακαλούνται όσοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για μαθήματα ή σεμινάρια να παραμείνουν στον χώρο μετά το τέλος της συζήτησης για να οριστούν τα θέματα, οι ώρες και οι μέρες διεξαγωγής τους.

e k
06-05-2012, 06:10 PM
Ποιά Δευτέρα ?
Αύριο, 6 Μάη ?

ScP
07-05-2012, 01:56 PM
Εάν έχετε διαβάσει το αρχικό ποστ της μικρής μας ανακοίνωσης, ήδη γνωρίζετε ότι η αστρολόγος Κοραλλία Μόζορα θα δώσει διάλεξη με θέμα "Πώς λειτουργεί η αστρολογία" σήμερα Δευτέρα, στις 17:00, στην αίθουσα τέχνης του καφέ Παρτιζάν, στην οδό Βαλαωρίτου 29 στην Θεσσαλονίκη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στην διάλεξη αρχικά θα μιλήσει για τον τρόπο που λειτουργεί η αστρολογία και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικές έννοιες: την έννοια της συγχρονικότητας, την αρχή του Ερμή του Τρισμέγιστου "ότι πάνω και κάτω, ότι μέσα και έξω" και στον νόμο της έλξης. Μετά θα ακολουθήσει συζήτηση.


Η Κοραλλία με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του myhoroscope να μεταδοθεί η ομιλία της από το Πειραματικό μας ραδιόφωνο (http://php56.astrowin3.org/forum/content/) δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους αναγνώστες μας αλλά και σε ευρύτερο κοινό που δεν μπορεί να παρευρεθεί στο χώρο της διάλεξης, λόγω απόστασης να ακούσει την ομιλία.

Σε συνεργασία με την Ομάδα Φίλων Αστρολογίας Θεσσαλονίκης (http://www.facebook.com/PhiloiAstrologiasThessalonikes) όπου και έχουμε συνεχή τηλεφωνική επαφή προσπαθούμε να ρυθμίσουμε το τεχνικό μέρος.
Ήδη έχουμε καταφέρει με επιτυχία την ράδιο ζεύξη με το χώρο της ομιλίας. Προσπαθούμε όλοι μαζί να επιλύσουμε κάποια προβλήματα στον ήχο για να υπάρξει η όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση.

Και επειδή δεν υπάρχει ο χρόνος να στείλουμε στην συμπρωτεύουσα μέρος του εξοπλισμού μας ελπίζουμε να μας συγχωρέσετε τα όποια τεχνικά προβλήματα προκύψουν.

Μείνετε συντονισμένοι

lindaf
07-05-2012, 02:14 PM
Χίλια χίλια like..... Μπράβο παιδιά