PDA

View Full Version : Ωριαία.

egomaniac
21-04-2012, 09:47 PM
Καλησπέρα σας.
Έκανα μια ωριαία με ερώτηση αν θα υπάρχει επανασύνδεση..
Εγώ είμαι ο Άρης (ο asc στις 13'07 μοίρες στον σκορπιό) και αυτός η Αφροδίτη που δεν κάνουν όψη. Δηλαδή χάλια μαύρα; :D
Η σελήνη στον ταύρο (Εδώ δεν είναι σε έξαρση; Άρα θα μείνω ελπίζοντας; ) στις 6'54 μοίρες και στον 6 οίκο , Ήλιος στον ταύρο 02'01 μοίρες στον 6 οίκο ξανά..
Δηλαδή να μην περιμένω τίποτα, σωστά;
:) :) :) :cry:

*alkmini
21-04-2012, 11:55 PM
Δώστε μας τα στοιχεία του Ωριαίου χάρτη για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

*alkmini
22-04-2012, 12:22 AM
Εσείς είστε ο Άρης στην Παρθένο και η Σελήνη στον Ταύρο.
Εκείνος είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Δίας στον Ταύρο. Σε λίγο η Σελήνη θα κάνει σύνοδο με το Δία (διαφορά περίπου 11 μοίρες).

Οι μοίρες του Ωροσκόπου δείχνουν ότι, όταν βάλατε την ερώτηση, βρισκόσαστε κάτω από εσωτερική αναστάτωση.

Πώς εξηγείτε ότι ο δείκτης σας (Άρης) βρίσκετε στο 10ο οίκο του χάρτη και όχι στον 7ο ή στον 5ο , η δε Σελήνη, ο άλλος δείκτης σας στον 6ο?

egomaniac
22-04-2012, 12:34 AM
Το οτι ήμουν σε εσωτερική αναστάτωση ισχύει πως ήμουν. Νόμιζα όμως πως η σελήνη στον ταύρο δείχνει καλή ψυχολογία κάπως. Δηλαδή τι πάει να πει οτι είμαι στον 10;
είναι άσχημο;
αχ ευχαριστώ για την απάντηση πάντως; :cry:

*alkmini
22-04-2012, 12:36 AM
Να συμπληρώσω ότι η Αφροδίτη, ο δείκτης του βρίσκεται στους Διδύμους, διπλό ζώδιο. Υπάρχει περίπτωση να έχει παρουσιαστεί και άλλη ενδιαφερόμενη ?

Επίσης η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στις 15 Μαίου και πολύ πιθανόν να σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη.

Ερώτηση :
Μπορούμε να δεχτούμε το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ? Έχω την εντύπωση ότι η Αφροδίτη θα σχηματίσει πρώτα τρίγωνο με τον Κρόνο στο 12ο και πολύ αργότερα το τετράγωνο με τον Άρη.
Ευχαριστώ !

egomaniac
22-04-2012, 12:43 AM
Αυτό σχετικά με δεύτερη με απασχολούσε αρκετό καιρό αλλα το καλό είναι οτι δεν υπάρχει.
αυτό με απασχολούσε και εμένα. αφου θα γυρίσει ανάδρομη πάει να πει οτι θα φτιάξουν τα πράγματα απο την πλευρά του;

*alkmini
22-04-2012, 12:47 AM
Το συγκεκριμένο άτομο το συναντάτε στο χώρο εργασίας σας?

ScP
22-04-2012, 12:50 AM
Κυρίες μου προφανώς ξεχνάτε ότι δεν είμαστε ένα chat forum!

egomaniac
22-04-2012, 12:50 AM
Α όχι δεν είναι απο χώρο εργασίας.
:)
Έχει να κάνει η θέση μου στον 10 με τον χώρο εργασίας; όχι όχι.

τζινι
23-04-2012, 03:33 PM
εκανα και εγώ μια ερώτηση για τον εαυτό μου " αν θα έχω δουλειά με οικονομικές απολαβές που θα καλύπτουν τις ανάγκες μου το επόμενο διάστημα?" δηλαδή στις 23/4/2012 και ώρα15:11 στη Θεσσαλονίκη και οι σηματοδότες τόσο του ωροσκόπου μου, του δεύτερου οίκου ακόμη και του 10ου της καρριέρας συμπίπτουν με τον ΕΡΜΉ στο 8 οίκο, ακόμη και του 6 οίκου μου ο ουρανός είναι και αυτός στον 8 σε σύνοδο με τον ΕΡΜΗ , Μπορείτε να βοηθήσετε τι συμπέρασμα βγαίνει?

*alkmini
24-04-2012, 11:34 AM
εκανα και εγώ μια ερώτηση για τον εαυτό μου " αν θα έχω δουλειά με οικονομικές απολαβές που θα καλύπτουν τις ανάγκες μου το επόμενο διάστημα?" δηλαδή στις 23/4/2012 και ώρα15:11 στη Θεσσαλονίκη και οι σηματοδότες τόσο του ωροσκόπου μου, του δεύτερου οίκου ακόμη και του 10ου της καρριέρας συμπίπτουν με τον ΕΡΜΉ στο 8 οίκο, ακόμη και του 6 οίκου μου ο ουρανός είναι και αυτός στον 8 σε σύνοδο με τον ΕΡΜΗ , Μπορείτε να βοηθήσετε τι συμπέρασμα βγαίνει?

Σας αντιπροσωπεύει επίσης ο Άρης στην Παρθένο που ετοιμάζεται να μπει στον 1ο οίκο καθώς και η Σελήνη στις 27 κ 36 μοίρες του Ταύρου που ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο, σαν να πρόκειται να κάνετε και εσείς κάποια αλλαγή, κάποια μετακίνηση( θα περάσει στους Διδύμους).
Κυβερνήτης του 10ου είναι η Αφροδίτη και ο Ερμής εμπεριεχόμενος και ο Ν. Δεσμός.
Αρχές Μαίου ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο 10ο οίκο σας.
Ο Ερμής στο 10ο ασχολείται με κοινά οικονομικά. Ευσταθεί αυτό ?

τζινι
24-04-2012, 12:58 PM
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΚΜΗΝΗ
ΝΑΙ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΔΗΛ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ?

*alkmini
24-04-2012, 02:04 PM
Με τα λίγα που γνωρίζω για την Ωριαία πολύ πιθανόν, εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάτι πολύ σημαντικό.
Όπως προανέφερα αρχές Μαίου ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο 10ο οίκο σας.
Επίσης η Σελήνη(εσείς) θα περάσετε στο 10ο οίκο που είναι όμως εμπεριεχόμενος.
Επίσης με προβληματίζει που ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στο 10ο και η Σελήνη θα κάνει σύνοδο με την αλλαγή ζωδίου.
Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση ...