PDA

View Full Version : Που βρίσκονται οι δεσμοί μου?

*Astropeleki*
15-11-2005, 08:01 PM
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μου πείτε που βρίσκονται οι δικοί μου δεσμοί, ο Βόρειος και ο Νότιος δηλαδή σε ποιά ζώδια για να μπορέσω να δω ποιο κομμάτι του άρθρου σας αντιστοιχεί σε μένα. Γεννήθηκα στις 7-2-1984, στην Αθήνα-Χολαργό Αττικής, γύρω στις 10 με 10.30 το βράδυ. Έχω ωροσκόπο στον Ζυγό.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Κία:bigsmile:

Λίλιαν Σίμου
19-11-2005, 12:53 AM
Αγαπητή kia

Ο Β. Δεσμός σας είναι στους Διδύμους και στον 9ο οίκο, κι ο Ν. Δεσμός σας είναι στον Τοξότη και στον 3ο οίκο. Επειδή βρίσκονται σε αντίθετα με τους φυσικούς οίκους ζώδια, θα σας συνιστούσα να θεωρήσετε, πως πρέπει να αποκτήσετε στην ενσάρκωση αυτή, την αντίληψη και των δύο εννοιών, που αντιθετικά αλληλοσυμπληρώνονται.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

astral_dreamer
19-11-2005, 02:09 AM
κα Σιμου να ρωτησω κατι παρεμφερες. Με την Κια εχω γεννηθει με μια μερα διαφορα (εγω στις 6 Φλεβαρη 84, 9:00 π.μ. Αθηνα), οι δεσμοι μας ουσιαστικα ταυτιζονται με συνοδο ακριβειας (κοινα μαθηματα σ'αυτη τη ζωη??), ομως σαν οικους ειναι αντιθετοι, δλδ εχω Β. Δεσμο στον 3ο και Νοτιο στον 9ο, πως το ερμηνευετε αυτο;

bookdog
21-11-2005, 03:48 PM
χαιρετε κ Σιμου

να σασ ρωτησω κι εγω με την σειρα μου που ειναι οι δικοι μου δεσμοι.
29/04/1983
12 15 το μεσημερι
θεσ/νικη

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας:)

*Astropeleki*
21-11-2005, 04:20 PM
Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Σίμου! Ήδη έχω κάνει και τον αστρολογικό μου χάρτη και αρχίζω να τον αναλύω.

Fotini Christodoulou
21-11-2005, 06:39 PM
κα Σιμου να ρωτησω κατι παρεμφερες. Με την Κια εχω γεννηθει με μια μερα διαφορα (εγω στις 6 Φλεβαρη 84, 9:00 π.μ. Αθηνα), οι δεσμοι μας ουσιαστικα ταυτιζονται με συνοδο ακριβειας (κοινα μαθηματα σ'αυτη τη ζωη??), ομως σαν οικους ειναι αντιθετοι, δλδ εχω Β. Δεσμο στον 3ο και Νοτιο στον 9ο, πως το ερμηνευετε αυτο;

Αγαπητε astral_dreamer,

διαβασε σχετικα με ερωτηση σου "Οι δεσμοί της Σελήνης στους οίκους" (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=412)

Φιλικα,
Φωτεινή

Fotini Christodoulou
21-11-2005, 06:45 PM
χαιρετε κ Σιμου

να σασ ρωτησω κι εγω με την σειρα μου που ειναι οι δικοι μου δεσμοι.
29/04/1983
12 15 το μεσημερι
θεσ/νικη

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας:)

Αγαπητη bookdog,

καθε ερωτηση αντιμετωπιζεται αυτονομα,
οποτε θα πρεπει να ρωτησετε κανοντας καινουργιο ποστ( πατωντας το κουμπακι νεο θεμα),στην ενοτητα Ο αστρολογος στο σπιτι σας (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=75)

Φιλικά,
Φωτεινη