View Full Version : ερωτησεις για ωριαιο χαρτη
memember
05-04-2012, 09:57 PM
Καλησπερα!Εφτιαξα εναν ωριαιο χαρτη ρωτωντας "με σκεφτεται?¨".Αν και εχω απειρες αποριες και ελλειψεις (πως συλλεγουμε τις θεμελιωδεις δυναμεις,τι ακριβως σημαινει ως προς την απαντηση το να ειναι ισχυροι οι σημειοδοτες,πως ερμηνευουμε τις οψεις κλπ κλπ) και πρακτικα ειμαι κατω και απο το επιπεδο του αρχαριου....,εχω την εντυπωση οτι η απαντηση ειναι θετικη.Ειναι,τι λετε???
laparisienne
05-04-2012, 09:59 PM
Ποια είναι τα στοιχεία του χάρτη;
memember
05-04-2012, 10:04 PM
Ωχ...τα ξεχασα:) 5 απριλιου 8μμ 38' 03'' αθηνα.
laparisienne
05-04-2012, 10:39 PM
Έχουμε τον Κρόνο στην ακμή του ωροσκόπου... προειδοποιητικός κανόνας,σχετικά με τη δυσκολία ερμηνείας του χάρτη ή τη δική σου δυσαρέσκεια απ'την ερμηνεία.
Και οι 2 δείκτες σου- η Αφροδίτη και η Σελήνη -μόλις άλλαξαν ζώδιο, πριν από 1 μονάδα χρόνου περίπου. Άλλαξες στάση ή συναισθήματα σε σχέση με αυτόν που σ'ενδιαφέρει;
Εκείνος είναι Άρης στην Παρθένο, στην πτώση της Αφροδίτης. Δεν σε σκέφτεται, δεν σε θέλει. :cry: Είναι περιπλανώμενος και ανάδρομος, στον 10ο ριζικό ή 4ο παράγωγό του. Δεν είναι στα καλύτερά του, ούτε έχει ευχέρεια κινήσεων. Έχετε επαγγελματική σχέση ή είναι απορροφημένος στην οικογένειά του;
Ο δικός σου κύριος δείκτης, η Αφροδίτη, είναι στην κυριαρχία του Ερμή. Ο Ερμής στον χάρτη σου κυβερνά τον 9ο και τον 11ο σου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ελπίζεις σε κάτι (ίσως απλά να ισχύει αυτό που ρώτησες). Και ο β' δείκτης σου είναι στον 11ο σου και στο ζώδιο του α' δείκτη σου. Είναι όμως στην αδυναμία του Άρη. Σ'έχει απογοητεύσει σε κάτι;
Όψεις δεν κοιτάζω, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν, αφού δεν ρώτησες για κάποιο γεγονός..
Από τον χάρτη αυτόν όμως, εγώ θα έδινα αρνητική απάντηση στο ερώτημά σου. :(
memember
05-04-2012, 10:51 PM
δεν πειραζει lararisienne:) κριμα ο κοπος σου...σε ευχαριστω πολυ ετσι κι αλλιως!
laparisienne
05-04-2012, 11:02 PM
Τι έγινε τώρα;:lost:
Εμφανίστηκε το προηγούμενο μήνυμα που δεν ανέβαινε πριν και χάθηκαν τα επόμενα!:confused:
Δεν πειράζει...τουλάχιστον δεν χάθηκε...
memember,σε 2 μονάδες χρόνου περίπου,κάτι θα ξεκαθαρίσει μέσα από δυσκολίες...υπομονή...:)
gold soul
05-04-2012, 11:06 PM
Τι έγινε τώρα;:lost:
Εμφανίστηκε το προηγούμενο μήνυμα που δεν ανέβαινε πριν και χάθηκαν τα επόμενα!:confused:
Διορθώθηκε το αρχικό σου ποστ, οπότε δεν είχαν λόγο ύπαρξης τα δύο επόμενα..
Γενικά, για να αποφεύγεις μελλοντικά να χάνεις κείμενο, προσπάθησε ν' αφήνεις κενό μετά τα σημεία στίξης..
memember
05-04-2012, 11:08 PM
μα ο κυβερνητης του 5ου ειναι ο διας στον 7ο .Γιατι εβαλες κυνερνητη του τον αρη?Ο αρης δεν ειναι δικος μου συγκυβερνητης απο εμπεριεχομενο ζωδιο?Τοσο λαθος τα εχω καταλαβει???Ο κρονος θεωρειται κι αυτος συγκυβερνητης μου ή αφορα εμενα τελοσπαντων αφου ειναι στην ιδια μοιρα με τον ωροσκοπο?Ετσι για να μαθαινω....Επισης αυτο το τεραστιο τετραγωνο μεταξυ αρη, αφροδιτης,ακμη 5ου και βορειου δεσμου λεει κατι?
laparisienne
05-04-2012, 11:09 PM
Διορθώθηκε το αρχικό σου ποστ, οπότε δεν είχαν λόγο ύπαρξης τα δύο επόμενα..
Γενικά, για να αποφεύγεις μελλοντικά να χάνεις κείμενο, προσπάθησε ν' αφήνεις κενό μετά τα σημεία στίξης..
Ευχαριστώ πολύ για το τιπ! Καληνύχτα! :)
laparisienne
05-04-2012, 11:14 PM
Συνηθίζω να παίρνω τον 7ο για τον άλλον,γι'αυτό σε πήρα στο λαιμό μου. :(
Αν πάρουμε τον 5ο, τα πράγματα αλλάζουν υπέρ σου μάλλον, αλλά αδυνατώ να το δω απόψε.
Επιφυλλάσσομαι για αύριο...:)
memember
05-04-2012, 11:17 PM
Ευχαριστω!Καλη ξεκουραση!
laparisienne
06-04-2012, 08:39 AM
Kαλημέρα.
Αν του δώσουμε τον 5ο, είναι Δίας, στην κυριαρχία της Αφροδίτης. Είναι στον 7ο, δηλαδή σε γωνιακό οίκο, η δράση του είναι εμφανής. Τον απασχολεί περισσότερο ο εαυτός του. Και,ναι, σε σκέφτεται.
Ο βασικός σου δείκτης όμως σ'αυτή την περίπτωση είναι στην αδυναμία του Δία. Δηλαδή εσύ τον ψιλοέχεις γραμμένο.
Εκείνος είναι στα όρια του Ερμή κι εσύ στην κυριαρχία του Ερμή. Ποιος είναι ο Ερμής;
Ίσως κι οι δυό ελπίζετε σε κάτι, εσύ περισσότερο, εκείνος λιγότερο.
Τον Κρόνο δεν νομίζω ότι σου τον δίνουμε για δείκτη.
Είναι ο δείκτης του 4ου, του τέλους της υπόθεσης, κι είναι πάνω στον ωροσκόπο.
Αυτό καλό δεν το λέω.
Αλλά, επειδή μάλλον έχω κάνει αρκετά λάθη, ας συνεχίσει κάποιος πιο έμπειρος.:)
hattie23
06-04-2012, 10:31 AM
Σιγουρα δεν ειμαι η πιο εμπειρη αλλα εχω μαθει οτι στην ωριαια ο καθε πλανητης εχει ενα ...ονοματεπωνυμο.. Θελω να πω ..Οτι εκεινος που διατυπωνει την ερωτηση μπορει να ξεχωρισει ποιον απο τους δυο δεικτες 5ο η 7ο μπορει να χρησιμοποιησει .
Αφου η ερωτηση εχει διατυπωθει για εκεινον " αν με σκεφτεται " η αφροδιτη ,δεικτης δικος σου που εχεις κανει την ερωτηση δειχνει εκεινος πως σε σκεφτεται . Το γεγονος οτι βρισκεσαι σε ζωδιο που εχει την αδυναμια του ο Διας ,δειχνει οτι εκεινος με την συμπεριφορα σου εχει μπλοκαρει . Μιλαμε για ενα Δια σε σταθερο ζωδιο του ταυρου εκεινος σε βλεπει σαν Αφροδιτη σε αερινο ζωδιο και μεταβλητο . Μαλλον εκεινος δεν σε εχει σε πολυ εκτιμηση ,πιστευει οτι εχεις τα μυαλα σου πανω απο το κεφαλι .
Εσυ παλι σαν αφροδιτη εισαι "χαμενη" μεσα σε ενα ζωδιο που δεν εχεις καμμια θεμελιωδη δυναμη και εισαι ανικανη να εκφρασει το συναισθημα που εκεινος επιζητα απο εσενα .
Ειτε τον Δια παρεις ως δεικτη ειτε τον Αρη ,και οι δυο αυτοι πλανητες δεν φαινεται να εκτιμουν την Αφροδιτη στους Διδυμμους. Απλα ο Διας βρισκεται υπο την κυριαρχια σου ωστοσο δεν φαινεται να μπορει να εκφραστει.Ακομα χειροτερα ο Αρης βρισκεται στην πτωση της Αφροδιτης (και για να στο χειροτερευψω αυτη την στιγμη ο κυριαρχος τοσο των Διδυμμων οσο και της Παρθενου ,βρισκεται σε πτωση και αδυναμια στους Ιχθυεις ,συν οτι ο Αρης ειναι αναδρομος).
Εγω συνηθως παιρνω τον 5ο.Ωστοσο οταν καποιες φορες κοιταω τον 7ο παλι κοιταω τον 5ο σαν οικο του συναισθηματος .
Χρυσάνθη Σπίγγου
06-04-2012, 11:21 AM
Χωρίς να θέλω να σας αποκαρδιώσω ή να περιορίσω στο οτιδήποτε τις προσπάθειες σας σχετικά με το ωριαίο για το οποίο κουβεντιάζετε, να πω ότι μάλλον το έχετε πάρει και οι δύο λάθος το θέμα.
Αρχίστε πάλι από την αρχή, και για να μην σας πολυσκοτίσω με τις δικές μου ερμηνευτικές θεωρήσεις και αντιλήψεις να σου πω laparisienne, πρώτος και βασικός κανόνας κάθε ωριαίου είναι να αναλύσει κανείς στο τι κατάσταση βρισκόταν ο ερωτών την ώρα της ερώτησης.
Αυτό γιατί αφενός μπορεί άλλα να ρωτάει, άλλα να σκέφτεται και άλλα μέσα από το βάθος της ψυχής του να επιδιώκει.
Επίσης ο 5ος χρησιμοποιείται ως ο οίκος του φλέρτ, του έρωτα, της κυοφόρησης αν θες ενός ερωτικού ζητήματος. Και όχι μόνο. Εκεί βρίσκουμαι την ευχαρίστηση μας, τις χαρές, την διασκέδαση μας κ.ο.κ. Οταν εκεί κατοικοεδρεύει ένας Ερμής στο μεταβλητό ζώδιο των ιχθύων - και που η μόνη όψη που αυτός σχηματίζει είναι 150ο προς τον ωροσκόπο αλλά είναι και συγκυβερνήτης 8ου, 9ου, 10ου, και 11ου, ενώ βρίσκεται και σε αντίθεση με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού.......................δεν θες και πολλά άλλα να δεις.
Δεν θες και τίποτε παραπάνω για να καταλάβεις το τι μπέρδεμα παίζει εδώ. Γνώμη μου -αν θέλετε την ακούτε - στρωθείτε ξανά στην μελέτη. Αυτός άλλωστε είναι και ένας τρόπος να μπαίνει κανείς για τα καλά στο πνεύμα της ωριαίας και να την μαθαίνει σωστά. Με μαντεψιές ότι ίσως δεν τα πάει καλά με την οικογένεια του, ή οτιδήποτε άλλο, τότε πάει η ωριαία άπατη.
Με καλή πρόθεση πάντα όλα αυτά ειπωμένα και είπαμε όχι για να σας αποτρέψω, αλλά για να σας προφυλάξω από τις κακοτοπιές!
Φιλικά
Τίνα Ζαχαριάδου
06-04-2012, 02:11 PM
Κορίτσια ο Δίας βρίσκεται στην έξαρση της Σελήνης.......όπως σας είπε η Χρυσάνθη για πάρτε το από την αρχή. Η ερώτηση αφορά εκείνον κι αν τη σκέφτεται, εσείς τι λέτε αφού βρίσκεται στην έξαρσή της, τη σκέφτεται ή όχι;
laparisienne
06-04-2012, 03:39 PM
Ο Δίας είναι στην έξαρση της Σελήνης και στην κυριαρχία της Αφροδίτης. Την σκέφτεται και την θέλει μια χαρά. Τόσο απλό ήταν; :o
Το ότι η Αφροδίτη στους Διδύμους θέλει Ερμή και όχι Δία δεν θα πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν εκείνος είναι όντως Δίας;
Και ο Κρόνος πάνω στον ωροσκόπο; Τι μας λέει;
memember, μακάρι να είναι θετική η απάντηση στην ωριαία σου κι όλα να γίνουν όπως τα ονειρεύεσαι... :) Απλά ρωτάω για να μάθω γενικώς...
Τίνα Ζαχαριάδου
06-04-2012, 04:17 PM
Η Αφροδίτη δεν θέλει Ερμή, είναι Ερμής. Βρίσκονται σε μικτή αμοιβαία υποδοχή. Ο Ερμής βρίσκεται στην έξαρση της Αφροδίτης και η Αφροδίτη στην κυριαρχία του Ερμή.
Ο Κρόνος είναι συγκυβερνήτης της και δείχνει την ανασφάλεια που νιώθει και την κακή της ψυχολογία, βιώνει μοναξιά κι αναμασά το παρελθόν της.
Αν η ερωτούσα ήθελε να μάθει, αν θα υπάρξει σχέση μεταξύ τους, θα έπρεπε να ψάξουμε για όψεις μεταξύ των σημειοδοτών, τώρα ρωτά να μάθει αν τη σκέφτεται, επομένως οι θέσεις των πλανητών, μας είναι αρκετές για να πάρουμε απάντηση.
Τόσο απλά ....... :love:
laparisienne
06-04-2012, 04:31 PM
Ααααα!!!!!!
Αυτό δεν το ήξερα!
Δύο πλανήτες σε αμοιβαία υποδοχή δηλαδή μπορούν να ερμηνευθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο...
Επίσης, ποτέ δεν έπαιρνα τον Κρόνο στον 1ο ως συγκυβερνήτη του ερωτώντα. Απλά τον έβλεπα εκεί και...στενοχωριόμουν!
Ευχαριστούμε Κα Ζαχαριάδου!:love:
*alkmini
06-04-2012, 05:26 PM
Η Αφροδίτη δεν θέλει Ερμή, είναι Ερμής. Βρίσκονται σε μικτή αμοιβαία υποδοχή. Ο Ερμής βρίσκεται στην έξαρση της Αφροδίτης και η Αφροδίτη στην κυριαρχία του Ερμή.
Ο Κρόνος είναι συγκυβερνήτης της και δείχνει την ανασφάλεια που νιώθει και την κακή της ψυχολογία, βιώνει μοναξιά κι αναμασά το παρελθόν της.
Αν η ερωτούσα ήθελε να μάθει, αν θα υπάρξει σχέση μεταξύ τους, θα έπρεπε να ψάξουμε για όψεις μεταξύ των σημειοδοτών, τώρα ρωτά να μάθει αν τη σκέφτεται, επομένως οι θέσεις των πλανητών, μας είναι αρκετές για να πάρουμε απάντηση.
Τόσο απλά ....... :love:
Διατυπώνοντας η memember την ερώτηση "με σκέφτεται? " στο ωριαίο , θα μπορούσε συμπληρωματικά με το ίδιο ωριαίο να ψάξει απάντηση για το αν θα υπάρξει συνάντηση ή σχέση εκ νέου με το άτομο που την ενδιαφέρει ?
Ευχαριστώ !
hattie23
06-04-2012, 05:41 PM
Ναι και εγω μπερδευτηκα :(. Συγγνωμη παρασυρθηκα που ειδα την Αφροδιτη στην αδυναμια του δια και σκεφτηκα οσο και αν την σκεφτεται επιειδη πεφτει σε ζωδιο της αδυναμιας του θα εχει μπλοκαρει απο την συμπεριφορα της :cry:.Σορρυ .
Τίνα Ζαχαριάδου
06-04-2012, 05:53 PM
Ναι, θα μπορούσε αν οι σημειοδότες σχημάτιζαν μελλοντικά όψη. Οι όψεις δείχνουν γεγονότα.
memember
06-04-2012, 07:21 PM
Ειναι πολυ συναρπαστικη η συζητηση σας!Ησχεση ειναι οντως πολυ παραξενη.Στη φαση αυτη ουτε εγω ξερω τι θελω ή αν θελω. Ειναι σιγουρα μια σχεση αγαπης.Ξεκινησε ως φιλικη,εγινε ερωτικη με δικη μου πρωτοβουλια,μετα σεξουαλικη γιατι αυτος "ειναι σε μια φαση που δεν ερωτευεται",μετα εγινε σχεδον συντροφικη,μετα παλι απλη φιλικη και παει λεγοντας.Hattie οντως αυτος ηθελε να συνεχισουμε ως εχει και εγω μπλοκαρα την επικοινωνια απο θυμο και απογοητευση.Κα Ζαχαριαδου ναι ειμαι σε μια φαση σχετικα δυσκολη με φοβο ,μοναξια και ψαχνω το παρελθον.
Απο τις οψεις φαινεται τι πορεια θα παρει αυτη η σχεση?
Κα Σπιγγου τι σημαινει αυτη η οψη 150ο?
Ρωταω πολλα ?:)
Χρυσάνθη Σπίγγου
06-04-2012, 10:06 PM
Οι ερωτήσεις είναι δωρεάν και οι απαντήσεις για όποιον θέλει και είναι πρόθυμος να απαντήσει επίσης. Δυστυχώς όμως δεν έχω πλέον τα στοιχεία οπότε και δεν θυμάμαι να σου πω τι σου είπα και επάνω σε τι.
Το μόνο που σίγουρα θυμάμαι είναι αυτό που και εσύ περιγράφεις! Ητοι το μπέρδεμα.
Καλό σου βράδυ