PDA

View Full Version : ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

laparisienne
05-04-2012, 09:05 AM
Καλημέρα σε όλους!:)

Η ερώτησή μου είναι η εξής:όταν,στην Ηλιακή Επιστροφή,ο ωροσκόπος πέφτει στην τελευταία μοίρα ενός οίκου,καλύπτει όλο τον επόμενο και αρκετό μέρος απ'τον μεθεπόμενο,θεωρούμε ότι τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι και των 3 οίκων;
Ή ουσιαστικά μόνο του οίκου που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ωροσκόπου;

Χρυσάνθη Σπίγγου
05-04-2012, 09:39 AM
Ναι καλύπτει και τα θέματα της ακμής του ωροσκόπου -αν και θα πρόκειται για θέματα που πιθανόν να ολοκλήρωσαν το κύκλο τους ήδη πριν 3 μήνες των τωρινών γενεθλίων - αλλά φυσικά και τους δύο μεθεπόμενους.

Κατ'εμέ δε, όψεις που είναι πλέον αποκλίνουσες σε αυτό τον Ηλιακό χάρτη, αποτελούν επίσης γεγονότα που ήδη παρήλθαν. Ο καλύτερος πάντως τρόπος για να αναγνώσεις κανείς σωστά έναν Ηλιακό χάρτη είναι να λαμβάνει υπόψη του και τον αμέσως προηγούμενο.

Για δε το πέρας της γενέθλιας χρονιάς, έχει επίσης σημασία να κοιτάει ήδη τρεις μήνες πριν τα γενέθλια τον αμέσως επόμενο. Γνωρίζω ότι αυτό ούτε συνηθίζεται ούτε λαμβάνεται στα υπόψην.

Ωστόσο εάν κανείς αφοσιωθεί θα δει ότι κατά αυτό το τρόπο καταλαβαίνεις το τι ολοκλήρωσε ήδη το κύκλο του τον προηγούμενο χρόνο, και αντίστροφα το τι κατόπιν του τωρινού χάρτη το τι έπεται και μάλλον πρόκειται να συμβεί στον επόμενο χρόνο. Καλή επιτυχία και την καλημέρα μου

tabros
05-04-2012, 03:22 PM
εχω λιγο τρομαξει ομολογο!!και αυτο επειδη διαπιστωσα οτι στην ηλικαη επιστροφη μου την επερχομενη,ο διελαυνος αρης ειναι στον 8ο μου και μαλιστα με ανατριχιαστικη συνοδο με τον κρονο μου.αυτο ξερω οτι σημαινει οτι η ενεργεια μου θα μπλοκαρεται απτα πρεπει του κρονου,αρα η ενεργεια μου θα μπλοκαρεται απο καποιους κανονες!!αρα θα πρεπει να ελενχω την ενεργεια μου και ισως με τη βοηθεια του κρονου να πετυχω συμαντικα πραγματα.επειδη ομως ο 8ος ειναι ενας οικος φοβου μηπως ξερει κανεις αν αυτο σημαινει κατι πιο συμαντικο απο αυτο που ειπα.

laparisienne
05-04-2012, 03:35 PM
Κα Σπίγγου,

σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Πράγματι,κάποια θέματα του οίκου όπου πέφτει ο ωροσκόπος στην τελευταία του μοίρα,ολοκληρώθηκαν περίπου 3,5 μήνες πριν τα φετινά γενέθλιά μου.

Αν και ασχολούμαι με την Η.Ε. σε εντελώς πρώιμο στάδιο,αυτό που επισημάνατε το έχω παρατηρήσει σε μένα και γι'αυτό κοιτάζω την επόμενη Η.Ε. αρκετό καιρό πριν τα γενέθλιά μου.Έχετε απόλυτο δίκιο!

Εύχομαι και σε σας μια όμορφη μέρα.

hattie23
05-04-2012, 04:38 PM
Συγγνωμη αλλα εγω δεν καταλαβα :o. Δηλαδη ολες οι αποκλινουσες οψεις στο παρον ηλιακο χαρτη ειναι γεγονοτα που εχουν συμβει ηδη (η υπηρχε ταση να συμβουν τελοσπαντων)...

Ο φετινος ηλιακος χαρτης εχει περισσοτερες αποκλινουσες οψεις αλλα δεν θυμαμαι να ειχα τοσο γεματη χρονια περσι ...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
05-04-2012, 04:42 PM
και εγω θα ηθελα να μας το διευκρινησει με τις αποκλινουσες οψεις η αγαπητη μας Χρυσανθη Σπιγγου :love:
και η αγαπημενη δασκαλα μου Τινα Ζαχαριαδου :love:αν μπορουν παρακαλω!
:):love:

κουκακι:love:

Χρυσάνθη Σπίγγου
05-04-2012, 07:08 PM
Δεσποινάκι με αποκλίνουσες όψεις -κάποιος συνάδελφος, νομίζω ο κ. Αρχος, έχει γράψει και ολόκληρο άρθρο σχετικά - εννοώ πως όταν π.χ. Αφροδίτη στις 29ο 59' σε αντίθεση με ένα Κρόνο στις 28ο 55', αυτό σημαίνει ότι ήδη την ημέρα των γενεθλίων το θέμα που εκπροσωπούν αυτοί οι πλανήτες έχειι ήδη δρομολογηθεί ή και ολοκληρωθεί.

Το εάν έχει ήδη δρομολογηθεί ή εάν ήδη κλείσει το κύκλο του, το υπολογίζουμε με βάση τις μοίρες απόστασης αυτής της απ0χωρίζουσας, και όχι όπως λαθεμένα ανέφερα στο προηγούμενο δημοσίευμα μου.

Οι χρόνοι προσεγγίζοντων πλανητών όταν δηλαδή ο ένας είναι π.χ στις 10 μοίρε και θα συναντήσει ένα άλλον που είναι στις 11, ή 12 ή και 15, ή αντίθετα σε αποχωρίζουσα δηλαδή ο ένας στις 16, 18 και ο άλλο ήδη στις 19, 20 ή 22 κ.ο.κ υπολογίζονται κατόπιν ειδικών ταμπελών που θα πρέπει κανείς να έχει προσεχτικά επίσης μελετήσει.

Ωστόσο επειδή οι δικές μου αστρολογικές προσεγγίσεις διαφέρουν από την άποψη ότι τα περισσότερα θέματα τα ερμηνεύω με υπερβολικά μεγάλη λεπτομέρεια δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση τυχον να σε μπερδέψω. Οπότε θα ήταν καλύτερα το ίδιο θέμα να το κουβεντιάσεις με την κ. Ζαχαριάδου που είναι άλλωστε και η δασκάλα σου.

Εγώ απλώς επειδή αναφέρθηκες και στο όνομα μου, θεώρησα υποχρέωση μου να σου απαντήσω.

Πάντως όλα επιλύονται και όλα σιγά -σιγά κατανοούνται.

Καλό σου βράδυ

laparisienne
05-04-2012, 07:30 PM
Τώρα μπερδεύτηκα!:lost:

Ποιο ήταν το λάθος στην πρώτη εξήγησή σας Κα Σπίγγου δηλαδή;

Πέρα από το θέμα των όψεων,αν πρόκειται για συγκλίνουσες ή για αποκλίνουσες...στο αρχικό θέμα του ποστ,σχετικά με τον ωροσκόπο που πέφτει στην τελευταία μοίρα ενός οίκου,ισχύει το ότι δείχνει ότι τα θέματα αυτού του οίκου έχουν ολοκληρώσει έναν κύκλο;

Τίνα Ζαχαριάδου
05-04-2012, 07:37 PM
Αυτό που είπε η χρυσάνθη είναι σωστό, θεωρητικά, όψεις που έχουν γίνει δείχνουν γεγονότα που έχουν γίνει. Όμως η επιρροή τους δεν έχει περάσει, ανάλογα την ανοχή βλέπουμε αν είναι έντονη ή όχι.

Στο παράδειγμα που έφερε η Χρυσάνθη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, υπάρχει μια μοίρα ανοχή. Αυτό σημαίνει πως η όψη θα επηρέαζει σημαντικά ολόκληρη τη χρονιά το άτομο, όμως θα πρέπει να ενεργοποιεί γενέθλια όψη, διαφορετικά, υπαρχουν οι επιρροές αλλά τα γεγονότα δεν είναι καθοριστικής σημασίας. Όλα σε σχέση με το γενέθλιο τα βλέπουμε!

Χρυσάνθη Σπίγγου
05-04-2012, 08:00 PM
Οταν οι Χιώτες πάνε δυό -δυό φτάνει κανείς πιο εύκολα στο σωστό μονοπάτι.

Τίνα ευχαριστώ για την πρόσθετη αποσαφήνιση .

Καλό βράδυ σε όλους

*alkmini
06-04-2012, 07:22 PM
Καλημέρα σε όλους!:)

Η ερώτησή μου είναι η εξής:όταν,στην Ηλιακή Επιστροφή,ο ωροσκόπος πέφτει στην τελευταία μοίρα ενός οίκου,καλύπτει όλο τον επόμενο και αρκετό μέρος απ'τον μεθεπόμενο,θεωρούμε ότι τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι και των 3 οίκων;
Ή ουσιαστικά μόνο του οίκου που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ωροσκόπου;

Αν κατάλαβα σωστά ο Ωροσκόπος της Ηλιακής Επιστροφής βρίσκεται μία μοίρα σχεδόν πριν την αρχή κάποιου οίκου(για παράδειγμα πριν από το δεύτερο ή έκτο οίκο)περιλαμβάνει όλο τον οίκο επειδή ο Ετήσιος πρώτος οίκος είναι αρκετά μεγάλος.

Σε μια τέτοια περίπτωση αν τοποθετήσουμε σε διπλό κύκλο (εσωτερικά τον Ετήσιο χάρτη και εξωτερικά το Γενέθλιο) θα δούμε καθαρά ότι ένας συγκεκριμένος Ετήσιος οίκος "εμπεριέχεται" κατά κάποιο τρόπο σε κάποιο γενέθλιο. Αυτό μας δείχνει περιορισμούς σε κάποιο τομέα της ζωής μας σε σχέση με τον Ωροσκόπο.

Αν για παράδειγμα "εμπεριέχεται " ο 6ος οίκος θα υπάρξουν κάποια θέματα καθημερινότητας, εργασίας ή υγείας που πολύ πιθανόν θα χρειαστεί να εντάξετε σε σας(Ωροσκόπος Ετήσιος) κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονιάς που εξετάζετε. Δε μας προϊδεάζει για κάτι εύκολο ή δύσκολο, απλά και μόνο για το "υποχρεωτικό" της κατάστασης.

laparisienne
06-04-2012, 07:48 PM
Σ'ευχαριστώ πολύ alkmini μου! :)
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να'μαι καλά να τρέχω! :cool:

Παρ'όλα αυτά,και θέματα του προηγούμενου και του επόμενου οίκου θα ανασυρθούν, έτσι;
Όχι μόνο του εμπεριεχόμενου;

Τίνα Ζαχαριάδου
06-04-2012, 08:08 PM
Του επόμενου οίκου γιατί; Ο επόμενος είναι ο 2ος. Όταν υπάρχει εμπεριεχόμενο ζωδιο, τότε ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι συγκυβερνήτης.

Αρα, με ωροσκόπο Λέοντα για παράδειγμα (έστω και στην τελευταία μοίρα) και εμπεριεχόμενο ολοκληρο το ζώδιο της Παρθένου, έχουμε να μελετήσουμε κυβερνήτη 1ου οίκου τον Ήλιο και συγκυβερνήτη τον Ερμή που εξουσιάζει την Παρθένο.

laparisienne
06-04-2012, 08:50 PM
Ο 1ος Ετήσιος αρχίζει απ'την τελευταία μοίρα του 5ου, περιλαμβάνει όλο τον 6ο και αρκετό 7ο....

Γι'αυτό αναρωτιέμαι....θα είναι τέτοια υπερπαραγωγή η ζωή μου εφέτος; :lol:

*alkmini
06-04-2012, 11:23 PM
Σ'ευχαριστώ πολύ alkmini μου! :)
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να'μαι καλά να τρέχω! :cool:

Παρ'όλα αυτά,και θέματα του προηγούμενου και του επόμενου οίκου θα ανασυρθούν, έτσι;
Όχι μόνο του εμπεριεχόμενου;

Θα δώσω ένα παράδειγμα με μοίρες και ζώδια για να γίνω περισσότερο κατανοητή.

Υποθέτω ότι ο Ετήσιος Ωροσκόπος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων(ας πούμε περίπου στις 12 μοίρες)και περιλαμβάνει το μεγαλύτερο ζώδιο του Κριού(27-28 μοίρες).

Η ακμή του 2ου ή του 6ου οίκου που ανέφερα προηγούμενα στο γενέθλιο χάρτη ας πούμε ότι ξεκινά στις 14 μοίρες των Ιχθύων μέχρι τις 14 μοίρες του Κριού(ένας μικρός σχετικά οίκος περίπου 30 μοιρών).

Τοποθετώντας στο κέντρο το χάρτη της Ηλιακής Επιστροφής και εξωτερικά το γενέθλιο βλέπουμε ότι ο 2ος ή ο 6ος γενέθλιος οίκος σαν πιο μικρός που είναι εμπεριέχεται κατά κάποιο τρόπο στον Ετήσιο Ωροσκόπο.
Να έχουμε υπόψη μας ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον απέναντι γενέθλιο οίκο. Αν δηλαδή πρόκειται για το 2ο να προσέξω τον 8ο οίκο , αν πρόκειται για τον 6ο να δω το 12ο.
Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους συσχέτισης Γενέθλιου και Ετήσιου Χάρτη.

Ένας άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσουμε στο κέντρο το γενέθλιο χάρτη και εξωτερικά τον Ετήσιο και να δούμε πού" πέφτει" (στο γενέθλιο) η ακμή κάθε Ετήσιου οίκου. Από δω βγάζουμε διαφορετικά συμπεράσματα που κάποιες φορές μπορεί να μας δίνουν ίδια μηνύματα με την προηγούμενη μέθοδο.

Ο προηγούμενος και επόμενος οίκος ταιριάζει με την δεύτερη μέθοδο.

Άλλη μια μέθοδος είναι σε ένα χάρτη (Ετήσιο) να συμπληρώσουμε με το χέρι τις γενέθλιες θέσεις και να έχουμε δύο Ήλιους, δύο Σελήνες, δύο.... όλοι οι πλανήτες διπλοί. Άλλα συμπεράσματα από την τελευταία μέθοδο και άλλη τεχνική.

laparisienne
07-04-2012, 10:46 AM
Καλημέρα σε όλους! :)

Τον πρώτο τρόπο χρησιμοποιώ.
Ο διπλός χάρτης που βγάζει το σάιτ που μας φιλοξενεί με βολεύει πολύ.
Να υποθέσω ότι η τελική απάντηση στο ερώτημά μου είναι θετική,ε;:)

love1989
07-04-2012, 11:04 AM
Καλημερα! Εχω να θεσω και εγω ενα ερωτημα σχετικα με την ηλιακη μου επιστροφη.. Τι σημαινει να εχεις αναδρομη αφροδιτη στον 7 οικο της ηλιακης και να κανει συνοδο με την γενεθλια αφροδιτη, δια, ωροσκοπο και εξαγωνο με τον κληρο της τυχης; Τι μπορει να δειχνουν αυτες οι οψεις; Τι να περιμενω;

Ευχαριστω!

hattie23
07-04-2012, 11:33 AM
Σε ποιο γενεθλιο οικο πεφτει η αναδρομη αφροδιτη ? Τι κυβερνα η γενεθλια αφροδιτη στον γενεθλιο σου ? Τι κυβερνα ο διας και σε ποιον γενεθλιο οικο ειναι ? Που βρισκεται ο κληρος τυχης ?

love1989
07-04-2012, 11:47 AM
Η αναδρομη αφροδιτη ειναι στο διδυμο και πεφτει στον 7 οικο της ηλιακης μου!

Στον γενεθλιο μου χαρτη η αφροδιτη βρισκεται στους διδυμους στον 1 οικο μου.
Ο διας στον γενεθλιο μου ειναι επισης στους διδυμους και κυβερναει τον 12 οικο μου..
Και ο κληρος της τυχης στον γενεθλιο μου ειναι στον κριο και κυβερναει τον 11 οικο..

μαριλο
11-04-2012, 10:29 AM
Καλημερα.θα ηθελα κι εγωναρωτησω αν στο χαρτη ηλιακηςεπιστροφης ο ωροσκοπος πεφτει στον 5 γενεθλιο υπαρχει προοπτικη τεκνοποιησης;ο κυβερνητησ του ωροσκοπου ειναι ο κρονοσ κειναι στον9.

*alkmini
11-04-2012, 02:45 PM
Καλημερα.θα ηθελα κι εγωναρωτησω αν στο χαρτη ηλιακηςεπιστροφης ο ωροσκοπος πεφτει στον 5 γενεθλιο υπαρχει προοπτικη τεκνοποιησης;ο κυβερνητησ του ωροσκοπου ειναι ο κρονοσ κειναι στον9.

Ναι, μπορεί να το δείξει αυτό αν συνηγορούν και άλλα στοιχεία. Ο έρωτας,η δημιουργικότητα και τα παιδιά θα συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς.

Ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω προσδίδει και το ενδιαφέρον για την καριέρα, κοινωνικό στάτους σε σχέση με ταξίδια ή άλλες δραστηριότητες του 9ου.

Χρυσάνθη
11-04-2012, 03:57 PM

Συμπληρωματικά με αυτό που ανέφερε η Alkmini, να προσθέσω ότι θα μπορούσες να δεις και κυβερνήτη 5ου καθώς και κυβερνήτη 8ου , εάν υπάρχει επαφή των δύο δε ακόμα καλύτερα. Δηλαδή, σε ποιόν οίκο είναι τοποθετημένοι οι κυβερνήτες και οι βασικές όψεις που σχηματίζουν. Βέβαια θετική ένδειξη είναι και μία Αφροδίτη πχ σε κυριαρχία στον 5ο, δίνει μία εύνοια ξεκάθαρη. Πιθανόν όμως να πρόκειται, εάν είναι η μόνη ένδειξη, για έντονο φλερτ, ή για δημιουργική περίοδο γενικώς.

Ο 8ος γενικά σχετίζεται με την κύηση, τον τοκετό... ο 5ος με την τεκνοποίηση πιο γενικά. Εφόσον ψάχνεις για οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να υποδεικνύει τεκνοποίηση θεωρώ ότι πρέπει να δεις οπωσδήποτε και τον 8ο.

Επίσης κάνε μία αναζήτηση, διότι ακριβώς για αυτό το θέμα έχουμε ξαναμιλήσει και πολύ διεξοδικά μάλιστα, δηλ. για ενδείξεις ηλιακής επιστροφής τη χρονιά που υπήρχε γεγονός εγκυμοσύνης ή γέννησης. Θα τα βρεις όλα εκεί! εάν το βρω θα στο στείλω σε σύνδεσμο.

Χρυσάνθη
11-04-2012, 04:17 PM
Και για να σου δώσω μία ιδέα,
(συνεχίζω στο παρόν ποστ)
..πχ εδώ αναφέρει διελεύσεις αλλά και ενδείξεις ηλιακής που είναι πιο βασικές:

εγκυμοσυνη και διελευσεις (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1%CF%82-114/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%C E%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%C E%B9%CF%82-11505/)

το καλύτερο όμως είναι το εξής :

Ενδείξεις για εγκυμοσύνη στην Ηλιακή Επιστροφή και ΕΥΧΕΣ για καλά γεννητούρια (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-109/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%C F%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%C E%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%C E%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%C F%81%CE%B9%CE%B1-10423/)

Διάβασμα λοιπόν!!!!!!
Όπου μπερδευτείς μας ρωτάς..

μαριλο
11-04-2012, 05:52 PM
Ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεις.Εχω αρχισει να διαβαζω .στο φετινο μου ετησιο παντωσ κυβερνητησ 5(διδυμοι) κ 8 (παρθενος) ειναι ο ερμης που βρισκεται στο 2ο οικο.Αυτο σημαινει συνοδο η κοιταω και τον κρονο ωσ δευτερο κυβερνητη τησ παρθενου (ακμη 8ου)

SAGIVI
13-04-2012, 01:58 AM
Μαrilo, συνοδος προκυπτει, οταν ενας πλανητης βρισκεται στην ιδια μοιρα με καποιον αλλο.
Το οτι ο ερμης ειναι κυβερνητης του 5ου και του 8ου οικου ταυτοχρονα, αυτο δεν ειναι συνοδος. Μηπως ειναι καλυτερα να διασαφηνισεις τι εννοεις?

JOSE
17-04-2012, 09:15 PM
Καλησπέρα!θα ηθελα να ρωτησω σχετικά με την ηλιακή μου επιστροφη του 2012.Οταν ο ωροσκόπος της ηλιακής πεφτει στον 12ο γενεθλιο πως μπορεί να ερμηνευτει;;;Προφανως πρεπει να προκειται για δυσμενη ερμηνεια!
Επίσης με απασχολεί στην ηλιακή ο ουρανός στον 8ο οίκο;πως θα μπορουσε να ερμηνευτει;
Σας παρακαλώ τα φωτά σας!!!!
Σας ευχαριστώ!

katiakiss
17-04-2012, 09:49 PM
Καλησπέρα!θα ηθελα να ρωτησω σχετικά με την ηλιακή μου επιστροφη του 2012.Οταν ο ωροσκόπος της ηλιακής πεφτει στον 12ο γενεθλιο πως μπορεί να ερμηνευτει;;;Προφανως πρεπει να προκειται για δυσμενη ερμηνεια!
Επίσης με απασχολεί στην ηλιακή ο ουρανός στον 8ο οίκο;πως θα μπορουσε να ερμηνευτει;
Σας ευχαριστώ!Ο Ωροσκόπος Ηλιακής επιστροφής στα 12 ζώδια (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CE%BF-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%C F%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%C E%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-12-%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1-12729/)

Ηλιακή επιστροφή. Προβλέψτε, με οδηγό τα γενέθλιά σας! (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%C E%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%88%CF%84%C E%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-13321/)

Ηλιακή επιστροφή (Solar return) (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%C E%AE-solar-return-11849/#post133545)

Για δες αυτά για αρχή...:)

katiakiss
17-04-2012, 10:10 PM
Σας ευχαριστώ!Η αλήθεια είναι πως από όσο έψαξα στην βιβλιοθήκη, δεν υπάρχει κάτι που να έχει ερμηνείες της θέσης του ωροσκόπου Ηλιακής επιστροφής στους οίκους. Αν υπάρχει κάτι θα μου έχει διαφύγει.
Έτσι, εντελώς συνοπτικά θα σου αναφέρω μερικές από τις κύριες σημασίες του ωροσκόπου της Ηλιακής στον 12ο οίκο.
Σίγουρα πρόκειται για μια χρονιά εσωστρέφειας και ανάγκης για ηρεμία, απομάκρυνση, ενώ πολλές φορές για κάποιους λόγους το άτομο βιώνει περιορισμούς της ελευθερίας του.
Είναι σίγουρα μια χρονιά που μπορεί να υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την μεταφυσική και την πνευματική ανάπτυξη.
Μπορεί να είναι χρονιά που θα πρέπει να δοθεί σημασία στα θέματα υγείας.
Είναι καλό να προφυλάσσεται το άτομο από παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος του , αλλά και να μην μπλέκεται το ίδιο ενεργά σε αυτές. Συχνά είναι μια χρονιά που το άτομο έρχεται αντιμέτωπο με κάποιο κρυφό εχθρό.
Η διαίσθηση είναι ισχυρή , αλλά υπάρχει μία ροπή προς την ηττοπάθεια , την μοιρολατρική στάση και φυσικά τις τάσεις φυγής.
Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να συνδυαστούν με το ζώδιο της ακμής του 12ου και να εκτιμηθεί ανάλογα με το γενέθλιο ωροσκόπιο του ατόμου.

SAGIVI
17-04-2012, 11:14 PM
Συμπληρωματικα στα οσα εγραψε η Κατια, θα εβλεπα το προοδευμενο ωροσκοπιο.
Εκει επισης, θα δεις τις ενδειξεις γι αυτες τις τασεις εσωστρεφειας, αν τονιζεται ο 12ος οικος.

Συμφωνα με ενα αρθρο του κυριου Αρχου για τα προοδευτικα ωροσκοπια, αν εντοπισεις κατι τετοιο τοτε θα πρεπει να θυμασαι, οτι αυτη η ταση θα προερχεται κυριως απο εσενα κι οχι τοσο απο εξωτερικους παραγοντες. Δηλαδη πολυ απλα, αν εχεις "τις κλειστες σου", θα οφειλεται σε δικη σου διαθεση για ενδοσκοπηση και οχι απαραιτητα σαν συνεπεια καποιων γεγονοτων.

astrotrella
17-04-2012, 11:23 PM
Η αλήθεια είναι πως από όσο έψαξα στην βιβλιοθήκη, δεν υπάρχει κάτι που να έχει ερμηνείες της θέσης του ωροσκόπου Ηλιακής επιστροφής στους οίκους. Αν υπάρχει κάτι θα μου έχει διαφύγει.
Έτσι, εντελώς συνοπτικά θα σου αναφέρω μερικές από τις κύριες σημασίες του ωροσκόπου της Ηλιακής στον 12ο οίκο.
Σίγουρα πρόκειται για μια χρονιά εσωστρέφειας και ανάγκης για ηρεμία, απομάκρυνση, ενώ πολλές φορές για κάποιους λόγους το άτομο βιώνει περιορισμούς της ελευθερίας του.
Είναι σίγουρα μια χρονιά που μπορεί να υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την μεταφυσική και την πνευματική ανάπτυξη.
Μπορεί να είναι χρονιά που θα πρέπει να δοθεί σημασία στα θέματα υγείας.
Είναι καλό να προφυλάσσεται το άτομο από παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος του , αλλά και να μην μπλέκεται το ίδιο ενεργά σε αυτές. Συχνά είναι μια χρονιά που το άτομο έρχεται αντιμέτωπο με κάποιο κρυφό εχθρό.
Η διαίσθηση είναι ισχυρή , αλλά υπάρχει μία ροπή προς την ηττοπάθεια , την μοιρολατρική στάση και φυσικά τις τάσεις φυγής.
Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να συνδυαστούν με το ζώδιο της ακμής του 12ου και να εκτιμηθεί ανάλογα με το γενέθλιο ωροσκόπιο του ατόμου.

Οπως ακριβως τα ειπες (στην ηλιακη του 11 ο ωροσκοπος μου επεσε στον 12 οικο της ΗΕ) και δυσκολευτικα πολυ..Τωρα (που σε 3 βδομαδες ειναι τα γενεθλια μου) για την ΗΕ του 12 ο ωροσκοπος της ΗΕ πεφτει στον 5ο οικο και κανει τριγωνο με την συνοδο Ηλιου Δια στον 9ο και εξαγωνο με την σεληνη στον σκορπιο στον 3ο (αν και ειναι γενεθλια με Πανσεληνο και αυτο δεν μ αρεσει)επισης ο γενεθλιος ωροσκοπος πεφτει στον 10 οικο της ΗΕ

JOSE
18-04-2012, 09:10 PM
σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας!αυτο που διαπίστωσα ειναι πως αλλη μια δυσκολη χρονια ειναι μπροστά μου!!!!:cry::cry::cry: