PDA

View Full Version : Αφροδίτη στους Διδύμους...Χρυσό μου η αγάπη είναι πολύ ντεμοντέ

whisperer
04-04-2012, 07:11 AM
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της συντροφικότητας, του έρωτα, της αρμονίας και της ομορφιάς περνάει στο μεταβλητό και αέρινο ζώδιο των Διδύμων και μεταμορφώνεται σε πνευματώδη και απρόσεκτα ξένοιαστη πεταλουδίτσα, καθώς πετάει από λουλούδι σε λουλούδι και γεύεται το νέκταρ για να «σκεφτεί και να αποφασίσει» ποιο από όλα είναι το πιο γλυκό. Ο πιο αγαπησιάρικος ενδεχομένως πλανήτης, έρχεται για να εγκατασταθεί στον μεταβλητό σταυρό και να χαρίσει τα δώρα του στους εκπροσώπους του μέχρι τις 7 Αυγούστου. Έχουμε λοιπόν κάτι παραπάνω από 4 μήνες για να δούμε στην πράξη πώς οι ενέργειες της θεάς του έρωτα θα εκδηλωθούν μέσα από τον επικοινωνιακό Δίδυμο.

Αφροδίτη...στους Διδύμους...μόνη....ψάχνει....

Την περίοδο αυτή το ενδιαφέρον μας είναι πιθανό να στραφεί στα ταξίδια, την εκπαίδευση και την μάθηση, την επικοινωνία και την φαντασία. Το ζητούμενο τώρα είναι να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συναναστροφών και συνεργασιών. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μας έκανε σταθερούς και αξιόπιστους και τώρα, με το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων μας βάζει εκείνο το ζιζάνιο το οποίο μας ωθεί να ανακαλύψουμε και να εξερευνήσουμε την πνευματική και διανοητική πλευρά της αγάπης και μας κάνει να είμαστε ανοικτοί και δεκτικοί στην διαφορετικότητα και το προχωρημένο. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Αφροδίτη δεν έχει να κάνει μόνο με αισθηματικά ζητήματα αλλά και με οικονομικά. Οπότε μην ξαφνιαστείτε αν δείτε ότι τα χρήματα σας την περίοδο αυτή να φεύγουν τόσο εύκολα όσο μπορεί να έρχονται, σχεδόν τόσο απλά όσο το φύσημα αυτού του αέρινου ζωδίου.

http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/Venus_1.jpgΑυτό που αποζητάει η Αφροδίτη από αυτή της την θέση για να νιώσει πλήρης και ευχαριστημένη είναι η επικοινωνία, έστω και αν αυτή είναι ψιλή κουβεντούλα και λόγια του αέρα. Μπορεί μέσα σε αυτό το πλαίσιο να νιώσουμε ότι αυτό που βλέπουμε γύρω μας δεν είναι αληθινό και δεν μπορούμε να βασιστούμε στις αισθήσεις μας. Αν λοιπόν ανήκετε σε εκείνους που αποζητούν μία αληθινή και ουσιαστική δέσμευση μέσα στην σχέση τους, είναι πιθανό να απογοητευτείτε καθώς θα διαπιστώσετε ότι κάτι τέτοιο τη δεδομένη περίοδο είναι μάλλον αδύνατο. Αντίθετα, είναι πιθανό να δείτε τον σύντροφό σας να γίνεται κάπως άστατος και εφηβικός. Όσο εσείς λοιπόν μπορεί να μιλάτε για αιώνια δέσμευση και βάθος συναισθημάτων, εκείνος μπορεί να σας προτείνει να κάνετε κάτι εντελώς παιδιάστικο για χάρη της ανανέωσης της σχέσης σας. Και με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μπορεί να φτάσει…ακόμα και στα άκρα. Από εσάς λοιπόν και την προσαρμοστικότητά σας που είναι και η λέξη κλειδί για την συγκεκριμένη διέλευση, θα εξαρτηθεί το κατά πόσο θα μπορέσετε να τον ακολουθήσετε στον ρυθμό των Σειρήνων στον οποίο θέλει να αφεθεί…και να μεθύσει. Από την άλλη αν ανήκετε στους ελεύθερους, τότε η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να απολαύσετε το φλερτ όσο τίποτα άλλο. Αυτό που μετράει τώρα, δεν είναι τόσο το στυλ, το ντύσιμο ή η ομορφιά, αλλά η αυτοπεποίθηση, η εξυπνάδα και η ετοιμόλογη και κοφτερή ατάκα που δεν αφήνει περιθώρια για αρνήσεις.

Ψάχνοντας προς τα πίσω...

Όπως κάθε ενάμιση χρόνο περίπου, έτσι και τώρα, η Αφροδίτη καθώς περνάει περίπου 29 μοίρες μπροστά από τον Ήλιο γυρίζει ανάδρομη για ενάμιση μήνα ξεκινώντας την «όπισθεν» αυτή την χρονιά στις 16 Μαΐου από την 23η μοίρα των Διδύμων φτάνοντας μέχρι την 7η μοίρα στις 28 Ιουνίου. Θα μου πείτε τώρα «Και στους Διδύμους, και ανάδρομη; Τι άλλο θα μας βρει;». Δεν έχετε και άδικο εδώ που τα λέμε μιας και κατά την ανάδρομη πορεία της η Αφροδίτη προσπαθεί να μας κάνει να καταλάβουμε και να αξιολογούμε το αληθινό, την συντροφικότητα και την αξία των ανθρώπων και των πραγμάτων στη ζωή. Δύσκολο έργο ε; Πολλοί είμαστε εκείνοι που φοβόμαστε να δούμε την αλήθεια κατάματα γιατί μπορεί να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν θέλαμε. Έτσι, πρόκειται να επιχειρήσουμε να διαχωρίσουμε το σχετικό από το απόλυτο και το αληθινό στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας. Το πρόβλημα ξεκινάει όμως από την κακή σχέση των Διδύμων, το πλέον διπλωματικό ζώδιο, με το απόλυτο ως αυτή καθεαυτή έννοια. Ως εκ τούτου είναι σχεδόν απίθανο αυτός ο διαχωρισμός και η διάκριση να μπορέσουν να συμβούν με αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θα είμαστε σε θέση να συνειδητοποιήσουμε εύκολα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και είναι πιθανό να χαθούμε σε έναν κυκεώνα εκλογίκευσης, καταγραφής των αρνητικών και των θετικών σημείων των σχέσεων μας, τα οποία απλώς θα καθόμαστε να αναλύουμε ξανά και ξανά. Το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει ως είθισται μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας όπου πραγματικά θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την λίστα που είχαμε φτιάξει προηγουμένως ώστε τελικά να καταφέρουμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Καλό θα ήταν να έχουμε στο νου μας ότι όλες οι υγιείς σχέσεις βιώνουν δυσκολίες και σκληρές περιόδους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι δυσκολίες αυτές θα καταστρέψουν απαραίτητα τις σχέσεις αυτές, εφόσον η ποιότητά τους έχει αποδειχθεί στο πέρασμα του χρόνου. Συνήθως οι δυσκολίες προκύπτουν από τη διαφορετικότητα των εμπλεκόμενων ατόμων όπως επίσης και το διαφορετικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να διαμορφώνεται η ψυχοσύνθεσή τους την εκάστοτε περίοδο. Έτσι, η Αφροδίτη με την ανάδρομη κίνησή της μας δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε κατά πόσο μπορούμε να σεβαστούμε, να καταλάβουμε ή ακόμα και να δεχτούμε/αποδεχτούμε/ ανεχτούμε αυτές ακριβώς τις διαφορές. Και μάλιστα στον πλέον έξυπνο εκπρόσωπο του ζωδιακού, τα γρανάζια του μυαλού πρόκειται να πάρουν φωτιά. Επίσης, φυσική συνέπεια όλων των παραπάνω είναι το αίσθημα του ανικανοποίητου και της απογοήτευσης που μπορεί να νιώσουμε την περίοδο αυτή.

Ενώ λοιπόν η επίδραση της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης είναι λίγο περισσότερο ξεκάθαρη για τις υπάρχουσες σχέσεις, δεν είναι το ίδιο με τις σχέσεις που ξεκινάνε αυτή την περίοδο. Βεβαίως το θέμα δεν είναι μόνο το κλασικό και γνωστό «Μπορεί να αλλάξετε γνώμη όταν ο πλανήτης ορθοδρομήσει» ή ότι «Οτιδήποτε ξεκινάει κατά την ανάδρομη περίοδο του πλανήτη δεν πρόκειται να έχει διάρκεια». Όταν ένας πλανήτης γυρίζει ανάδρομος, μας αλλάζει την οπτική που έχουμε για κάποια πράγματα και μας κάνει καμιά φορά να δυσκολευόμαστε να δούμε το προφανές και αυτό που είναι μπροστά μας. Οι παρεμβολές και τα παράσιτα αλλάζουν και διαστρεβλώνουν τα μηνύματα που λαμβάνουμε από το περιβάλλον και τους ανθρώπους όχι όμως με την έννοια της εξαπάτησης αλλά περισσότερο με την έννοια της παραμόρφωσης. Η Lynn Koiner απεικονίζει πολύ πετυχημένα την συγκεκριμένη κατάσταση κάνοντας έναν πολύ απλοϊκό λογισμό λέγοντας ότι αν γνωρίσουμε κάποιον για παράδειγμα σε ένα γήπεδο τένις, μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι είναι λάτρης του σπορ, σωστά; Όμως είναι εξίσου πιθανό να τον έχουμε συναντήσει εκεί γιατί πολύ απλά βρέθηκε για να συναντηθεί με κάποιον φίλο του και να πάνε μετά για καφέ. Έτσι λοιπόν είναι πολύ εύκολο να υποπέσουμε σε λανθασμένες υποθέσεις και εκτιμήσεις και εν συνεχεία η απογοήτευση που θα βιώσουμε όταν συνειδητοποιήσουμε ότι ο συγκεκριμένος κύριος τελικά δεν είναι «λάτρης του τένις» θα είναι μεγάλη και επώδυνη.

Αφροδίτη εναντίον Άρη...

Σε όλη τη διαδρομή της στο ζώδιο των Διδύμων, η Αφροδίτη πρόκειται να συνομιλήσει με τον Άρη από την Παρθένο με όψη τετραγώνου δύο φορές, στις 8 Απριλίου με σημείο συνάντησης την 4η μοίρα, και στις 5 Ιουνίου στην 16η μοίρα. Έτσι λοιπόν η Αφροδίτη στους Διδύμους που λατρεύει την επικοινωνία, την έκφραση των συναισθημάτων και την αξία της σκέψης και της πνευματικότητας κοντράρεται με τον Άρη από την Παρθένο ο οποίος είναι μεστός, ορθός κοφτός και χωρίς πολλές πολλές γλύκες. Τις μέρες αυτές λοιπόν, είναι πιθανό να θελήσουμε να κάνουμε πράξη όλα τα λόγια που έχουν ειπωθεί αλλά όχι τόσο με συναισθηματικό τρόπο όσο με ηγετικό και υπολογιστικό. Θα θέλουμε να δείξουμε εμπράκτως τον εαυτό μας στον σύντροφό μας όχι για να τον ευχαριστήσουμε και να γίνουμε πιο συναισθηματικοί απέναντί του αλλά για να του δείξουμε ότι αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία και είμαστε αποτελεσματικοί στον ρόλο που έχουμε στην ζωή του. Λίγο πεζό και ρηχό δεν συμφωνείτε;

Love is in the air...

Όπως και να έχει, το πέρασμα της Αφροδίτης από το νεανικό ζώδιο των Διδύμων σημειοδοτεί μια χαρούμενη περίοδο και πολλοί από εμάς μπορεί να αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε όπως τότε που ερωτευτήκαμε για πρώτη φορά…απλά, δυνατά, χαζά, επιφανειακά, επιπόλαια και ότι άλλο θέλετε να βάλετε εσείς ως τροπικό προσδιορισμό. Είναι πιθανό με την πεταλουδίτσα του ζωδιακού να νιώσουμε πεταλούδες να πεταρίζουν μέσα μας, κοντά στην καρδιά μας. Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς είναι αυτά που πιθανότατα θα νιώσουν πιο άνετα και ενδεχομένως αξιοποιήσουν καλύτερα τη διέλευση αυτή. Τα μεταβλητά ζώδια είναι αυτά που εκ πρώτοις θα αναλωθούν σε ασήμαντες χαζοκουβεντούλες που θα απολαύσουν όμως ιδιαίτερα, και θα βιώσουν πιο έντονα τις εκπλήξεις της Αφροδίτης. Τα ζώδια της γης θα προσπαθήσουν ως συνήθως να διατηρήσουν τα κεκτημένα και την ρουτίνα τους, χωρίς όμως να υπάρχουν εγγυήσεις για το αν θα το πετύχουν μιας και οι εξωτερικές παρεμβολές και ανατροπές θα είναι αρκετές. Τα ζώδια του νερού θα προσπαθήσουν να εμβαθύνουν στην επιπολαιότητα της Διδυμίσιας Αφροδίτης και να εξερευνήσουν τι υπάρχει από κάτω χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι τελικά όντως θα βρουν κάτι. Αν θέλετε εγγυήσεις, μην τις περιμένετε από την Αφροδίτη στους Διδύμους.

Εκτός όμως από το σε ποιό ζώδιο ανήκετε, η διέλευση της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι πολύ σημαντική ειδικότερα για εκείνους που έχουν την γενέθλια Αφροδίτη τους στο ίδιο ζώδιο. Πρόκειται λοιπόν για την επιστροφή της Αφροδίτης η οποία αν μη τι άλλο ενεργοποιεί όλες τις όψεις που σχηματίζει στον γενέθλιο χάρτη σας. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε συμπληρωματικά να διαβάσετε το Τι αποκαλύπτει ο χάρτης επιστροφής της Αφροδίτης; (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%C F%84%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%C E%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%84%CE%B7%C F%82;-11857/)

http://www.youtube.com/watch?v=8vqaEQYb8dk

Τα λόγια της Elizabeth Barrett Browning είναι αυτά που μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να περιγράψουν
την Αφροδίτη στους Διδύμους

“Ω πώς σε αγαπώ, άσε με να μετρήσω τους τρόπους”.

Γιατί οι Δίδυμοι είναι όλο λόγια και η Αφροδίτη είναι όλο αγάπη.

Χρυσάνθη Σπίγγου
04-04-2012, 10:49 AM
Πολύ καλό, πολύ θετικό -παρά τα αρνητικά της κυρίας ανάδρομης - πολύ ρομαντικό.
Και αν είναι τα λόγια του τραγουδιού της Elizabeth Barrett Browning που χρειάζομαι όσο τίποτε αυτό το καιρό!
Να είσαι πάντα καλά και πάντα έτσι να μας ταξιδεύεις!

Ευχαριστώ, φιλιά

airamsap
05-04-2012, 06:52 PM
Πολύ ωραίο το άρθρο και διαφωτιστικό.Έχω όμως μια απορία...
Τι γίνεται όταν υπάρχει γενέθλια ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους τώρα που θα είναι η Αφροδίτη πάλι ανάδρομη και πάλι στους Διδύμους;;; :lost:

Χρυσάνθη Σπίγγου
05-04-2012, 09:03 PM
Στο άρθρο εξηγούνται άπαντα και μάλιστα αναλυτικότατα. Θα έλεγα να του ξαναρίξεις μία ματιά. Αλλιώς ποιός ο λόγος να γράφονται;

airamsap
06-04-2012, 04:16 PM
Ευχαριστώ για την απάντηση και έχω ήδη διαβάσει και τα δύο άρθρα.:)

kassy
06-04-2012, 11:50 PM
Whisperer, το λάτρεψα το άρθρο σου:love:

taurine
07-04-2012, 01:44 AM
Δεν ξερω τί λέει ο κόσμος, αλλά προσωπικά την Αφροδίτη στους Διδύμους, την πάω με χίλια!
Εχει χιούμορ, είναι ετοιμόλογη,είναι εφηβική, σεξι,ευέλικτη, με μάτια που αστράφτουν, μπορεί να ασχολείται με 10 διαφορετικά πράγματα συγχρόνως και ταυτόχρονα να φλερτάρει τον "τυπά" απέναντι, άσχετα αν βρίσκεται ήδη σε πρώτο ραντεβού!:lol:

Η Αφροδίτη μου στον Κριό της βγάζει το καπέλο!

Dion-DoubleDoor
22-05-2012, 05:20 PM
Είμαι Καρκίνος, με Αφροδίτη στους Διδύμους και τους περισσότερους πλανήτες μου στο Ζυγό. Τρία δισυπόστατα ζώδια συνιστούν κατά κύριο λόγο τον αστρολογικό μου χάρτη!Μάλιστα η Αφροδίτη μου στους Διδύμους κάνει τρίγωνο με τον Άρη μου στο Ζυγό, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό. Λατρεύω τη μια πλευρά της....Αλλά πολλές φορές δεν την αντέχω αυτήν την Αφροδίτη... Με κάνει να αισθάνομαι σα χαμένη...όλο διλήμματα!Και τώρα το ξαναζώ το σκηνικό!Έλεος!

iliaki_v
31-05-2012, 12:20 AM
Eίμαι Ταύρος, με ωροσκόπο και Σελήνη στον Αιγόκερω... Έχω την Αφροδιτούλα μου στους Διδύμους στον 5ο.... Αν και χτυπημένη με αντίθεση από τον Κρόνο, τολμώ να πω, ότι χαίρομαι για την χαρά, το εφηβικό σώμα και καρδιά, τα ανελέητα διλήμματα, το ατελείωτο φλερτ (ενίοτε και απιστίες-ναι το παραδέχομαι) που μου έχει χαρίσει.... Νιώθω έφηβη, 16χρονη κλεισμένη σε σώμα ενηλίκου... λατρεύω να με φλερτάρουν και να φλερτάρω... Μισούν όλοι βέβαια την εμετάβλητη φύση και αναποφασιστικότητα μου.... αλλά, ποιός νοιάζεται????? ένα χαμόγελο τους αφοπλίζει όλους.... Ασε που πιστεύω ότι εξαιτίας της είμαι τόσο κοινωνικό άτομο....!

LIBRA6920
13-06-2012, 02:48 AM
Ήθελα να ρωτήσω πως με επηρρεάζει η ανάδρομη αφροδίτη που είναι τώρα στην ακμή του 1ο οίκου μου?Θετικά ή αρνητικά?Γιατι μου ψιλοσυμβαίνουν λίγο περίεργα πράγματα στα ερωτικά μου..Δέχομαι ένα μαρκάρισμα στενό και ξέρω ότι πρέπει να το αποφύγω..:o Μήπως είναι ψιλοαπάτη όλα αυτά που συμβαίνουν?:lost: