PDA

View Full Version : Γενεθλια αφροδιτη στις 27ο της παρθενου

memember
31-03-2012, 04:03 PM
Καλησπερα!Διαβασα προσφατα οτι η χειροτερη θεση για την αφροδιτη ειναι στην παρθενο και ιδιως στις 27ο.Εγω που εχω αυτη τη θεση(27ο 44') να περιμενω τα χειροτερα στις ερωτικες μου σχεσεις???

berlioz
31-03-2012, 05:13 PM
Είναι απλά λίγο ψυχρή, ή καλύτερα ουδέτερη, έχει ιδιαίτερο μαγνητισμό αλλα σε βοηθάει να εστειάσεις σε άλλα πράγματα, μερικοί απο τους πιό περίφημους ερευνητές την είχαν , παρόλα αυτά για τα ερωτικά μπορεί την ενέργεια που θέλεις να την παίρνεις απο άλλες όψεις

memember
31-03-2012, 05:17 PM
Οι μονες οψεις που κανει η αφροδιτη μου ειναι εξαγωνο με ερμη 0.04,συνοδο με πλουτωνα 5.41,εξαγωνο με λιλιθ 0.00.Επισης ειναι στον 1ο οικο.Ειναι καλο ολο αυτο αραγε?

berlioz
31-03-2012, 05:20 PM
Δέν είναι απαραίτητο η σεξουαλικότητά σου να αντλείται απο όψεις της Αφροδίτης..

memember
31-03-2012, 05:23 PM
Δεν αναφερομουν στη σεξουαλικοτητα ,αλλα στην καλη τυχη στις ερωτικες σχεσεις...

berlioz
31-03-2012, 05:25 PM
Ναι και αυτό , το ένα δεν αναιρεί το άλλο :)

memember
31-03-2012, 05:29 PM
Σωστα :).Παντως εγω σκιαχτηκα λιγο οταν το διαβασα...

lindaf
31-03-2012, 10:18 PM
mememer, η Αφροδίτη έχει την έξαρση της, στις 27ο των Ιχθύων όπου δίνει τις καλύτερες ιδιότητες της. Ακριwώς απέναντι στις 27ο της Παρθένου είναι η πτώση της ,αν και αυτό χρησιμοποιούνταν ευρέως παλαιότερα,σήμερα δεχόμαστε πτώση και έξαρση ενός πλανήτη σε ολόκληρο το ζώδιο και όχι μόνο σε μία μοίρα.
Τέλοςπάντων, πτώση της Αφροδίτης θεωρείται ότι θα wγάλει τα χαρακτηριστικά της με κάποιες δυσκολίες. Παράδειγμα , η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της συντροφικότητας και είναι υποχωρητική για να έχει καλές σχέσεις με όλους, στην Παρθένο όμως μπορεί να γίνει επικριτική κάποιες φορές.
Για τις σχέσεις σου δεν θα κρίνεις μόνο από την Αφροδίτη, γιατί δεν σημαίνει και τίποτα

Katerina Paraskevopoulou
31-03-2012, 11:02 PM
Εκτός από την Αφροδίτη κοίτα 5ο οίκο, κυβερνήτη και πλανήτες μέσα.

Η Αφροδίτη σου εκεί είναι πολύ ανασφαλής και αυτό προβάλλεται και στις σχέσεις της με τους άλλους ανθρώπους, και όπως είπε η Λίντα θα δώσει δυσκολίες. Οι δυσκολίες όμως δίνουν και εξέλιξη. Αν θα έχεις τύχη στα ερωτικά, αυτό θα φανεί από το σύνολο του ωροσκοπίου σου.

memember
01-04-2012, 02:27 PM
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!Ας λενε τα αστρα οτι θελουν....:).Θα κανω focus στην ελευθερη βουληση οπως εκανα παντα.Ετσι κι αλλιως για πολλα χρονια ενιωθα τυχερη σε ολων των ειδων τις σχεσεις,κι οπου δεν ειχα τυχη ειχα βουληση.Μονο τα τελευταια 3 χρονια νιωθω μια γκαντεμια,αλλα θα περασει δεν μπορει....:)Ευχαριστω και παλι!