PDA

View Full Version : Οδικά πολύνεκρα ατυχήματα..

summerfunk2
15-03-2012, 04:25 PM
Έψαχνα στο site μήπως έχει γίνει κάποια αναφορά στο προχθεσινό ατύχημα στην Ελβετία και έπεσα πάνω σ' αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση. Απόλυτα κατανοητή ακόμη και για μένα που είμαι άπειρη σε ανάλυση χάρτη. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, εάν κάποιος που έχει τη γνώση ανέλυε τον χάρτη αυτού του εξαιρετικά δυσάρεστου ατυχήματος. Για όποιον ενδιαφέρεται τα στοιχεία είναι: 13/03, τοπική ώρα 21:15, στην πόλη Sierre της Ελβετίας. Προσπάθησα να το δω αλλά οι γνώσεις μου δεν μου το επιτρέπουν, ακόμα τουλάχιστον!! Ο Άρης δεν μου φαίνεται να έχει βάλει καθόλου το χέρι του, όσο ο Ουρανός με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο στον 6ο στον Κριό που κάνουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (το ζώδιο του Αιγόκερω εμπεριέχεται στον 3ο οίκο). Εάν έχει κάποιος χρόνο ας ασχοληθεί, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, τουλάχιστον για μένα που είμαι στην πολύ αρχή μου, να δω την αστρολογική ανάλυση.

taurine
15-03-2012, 05:07 PM
Λίγα λόγια για το τραγικό αυτό συμβάν που κόστισε τη ζωή σε τόσα παιδάκια.

4107

Καταρχήν φαίνονται δύο μεγάλοι κοσμικοί σταυροί, και δύο μεγάλα τρίγωνα, τα οποία δεν έφεραν και μεγάλη τύχη τελικά.:(

Ο Αρης (βίαιο συμβάν) στον 11ο οίκο (ομάδα) και στην Παρθένο (παιδιά), σε τετράγωνο με το
Β.Δ και τη σελήνη στον Τοξότη (εξωτερικό).

Ο Πλούτωνας είναι στον 3ο οίκο, σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή των μετακινήσεων και τον Ουρανό των αιφνίδιων καταστάσεων. Δεν είμαι και σίγουρη αν σχετίζεται με τα τούνελ.

Ο ήλιος είναι στον 5ο οίκο, των νιάτων, αλλά χωρίς όψεις.
Επίσης και ο Κρόνος είναι στον ωροσκόπο ανάδρομος,χωρίς όψεις.

Τωρα το ζήτημα είναι ο 8ος οίκος. Ο κυβ. είναι στον 7ο, με καλές όψεις γενικά, εκτός από τη χιαστί με τη σελήνη.
Υπάρχει ο Ν.Δ στον 8ο και στους Διδύμους, σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Αρη. Υπάρχει μια σχετική ασάφεια, για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή και Άρη,δεν είναι και δύσκολο να κάνουμε λάθη, κάποια από αυτά μοιραία.

Αυτά τα ολίγα από εμένα,καθως δεν μπορω να βρω κάτι επιπλέον.

summerfunk2
15-03-2012, 05:22 PM
Πολύ λυπηρό γεγονός που δεν αφήνει περιθώριο σχολιασμού!!
taurine, σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου..

Atrapos
15-03-2012, 05:56 PM
Είναι πράγματι λυπηρό συμβάν. Κάτι πολύ διαφορετικό από ένα απλό τροχαίο ατύχημα.

Για να αναλύσουμε ένα τέτοιο γεγονός, δεν είναι αρκετό να δούμε απλά τον χάρτη του ατυχήματος. Κανονικά θα πρέπει να μελετήσουμε το ατύχημα σε σχέση και με τον χάρτη του κράτους το οποίο αφορά. Κάτι που θέλει βέβαια πολλή δουλειά.

Σωστά είναι όσα ανάφερε η ταυρίνα. Να σημειώσω μόνο ότι ο Κρόνος δεν είναι χωρίς όψεις αφού έχει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ ρόλο πρέπει να έχει παίξει και ο Χείρωνας που συμμετέχει στο σταυρό στα μεταβλητά.

Το ερώτημα όμως σε τέτοια γεγονότα είναι γιατί να συμβεί εκεί κι όχι σε κάποιο άλλο μέρος. Για να απαντήσουμε στην ερώτηση αυτή, θα πρέπει να ψάξουμε για όψεις στις γωνίες του χάρτη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν έχουμε:
- τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και σε τετράγωνο με Μεσουράνημα / Ναδίρ
- τον Ωροσκόπο στο μεσοδιάστημα Σελήνης / Άρη και σε ημιτετράγωνο μαζί τους.
- το Ναδίρ του χάρτη στο μεσοδιάστημα Ήλιου / Σελήνης
- τον Ποσειδώνα σε χιαστί με το Μεσουράνημα

Αυτά είναι κάποια επιπλέον στοιχεία που ενεργοποιούν τις γωνίες του χάρτη. Όπως είπα και πιο πάνω μια πλήρη ανάλυση ενός τέτοιου γεγονότος πρέπει να γίνει σε συνάρτηση και με χάρτες κρατών.

Lena_P
15-03-2012, 06:19 PM
13/3/2012 : Πρώτο ΘΕΜΑ online : Δυστύχημα με 22 παιδιά νεκρά στην Ελβετία - Κόσμος (http://www.protothema.gr/world/article/?aid=183068)
....

Το δυστύχημα στα Τέμπη έγινε 13/4/2003

Υπάρχουν αστρολογικοί συσχετισμοί;

summerfunk2
15-03-2012, 06:31 PM
Αυτό σκέφτηκα και εγώ όταν ρωτούσα σε άλλο τόπικ για το δυστύχημα στην Ελβετία. Έψαξα και βρήκα την ώρα του δυστυχήματος στα Τέμπη, για όποιον ενδιαφέρεται είναι 7,30 το απόγευμα.

cancerian
15-03-2012, 07:41 PM
Μόλις διάβασα την είδηση...

Πραγματικά δεν έχω λόγια.

με εκτίμηση,
Cancerian.

taurine
15-03-2012, 07:48 PM
. Να σημειώσω μόνο ότι ο Κρόνος δεν είναι χωρίς όψεις αφού έχει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ ρόλο πρέπει να έχει παίξει και ο Χείρωνας που συμμετέχει στο σταυρό στα μεταβλητά.

Αυτό ακριβώς εννοούσα, πως δεν είδα καμία ιδιαίτερα δυσαρμονική όψη του Κρόνου.
Αλλά όπως είχε πει και η Κάτια σε παλαιότερο ποστ, αναφορικά με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, "Ακόμη και σε ευνοικές όψεις, αυτοί οι δύο καλό θα ήταν να μην αγγίζονται".:(

allen
15-03-2012, 07:56 PM
Μια που ανοίχτηκε νέο θέμα, τα αντίστοιχα ποστς από το θρεντ "Καραμπόλα στον Κηφισό" μεταφέρθηκαν εδώ.

Χρυσάνθη Σπίγγου
15-03-2012, 08:04 PM
Ενώ το ατύχημα στα Τέμπη κατέληξαν με την κατηγορία ως ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή, στην Ελβετία οφείλετο σε πρόσκρουση στα τοιχώματα του τούνελ.

Αν και υπάρχουν κάποια πλανητικά δεδομένα που θα μπορούσε να συσχετίσει κανείς, θεωρώ πως εάν δεν βγει πόρισμα των πραγματικών αιτιών και του ατυχήματος της Ελβετίας, δεν είναι φρόνιμο αλλά ούτε και τόσο εύκολο να αποφανθεί κανείς επί σωστής βάσης ως προς το ποιοί συσχετισμοί θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ή όχι.

Πάντως με έστειλες αδιάβαστη καθώς η Ελβετία και το δικό μου οδικό ατύχημα που συνέβη το 1973 επίσης στην Ελβετία με συνέπειες το καρμικό και την τραγικότητα του τελικού αποτελέσματος βιώνω μέχρι σήμερα, με συνεπήρε και με έθλιψε αναλόγως.

Επίσης, επειδή κατόπιν αυτού ασχολήθηκα με πάρα πολλά και περίεργα ατυχήματα να προσθέσω πως η μελέτη ανέρευσης πλανητικών συσχετισμών είναι πολυεπίπεδη, εξαιρετικά δύσκολη, ενώ χρειάζονται και άλλες ξεχωριστές εδικές γνώσεις για να εξαχθούν πραγματικά σωστά συμπεράσματα!

Υπόψη πως, για να γίνει και απολύτως σωστή μελέτη, θα πρέπει μεταξύ των άλλων να ληφθεί υπόψη και η ακριβής ώρα εκκίνησης ενός εκάστοτε αυτών των εκδρομών.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται τεράστια προσπάθεια καθώς και εάν ακόμα έψαχνε κανείς πότε έγινε η εκκίνηση δύσκολα θα μπορούσε κανείς να συνάγει πραγματικά σωστές πληροφορίες.

Φιλ - Χρ - Σπ