View Full Version : Ωριαια αστρολογια!
love1989
14-03-2012, 12:42 AM
Καλησπερα σας... Χρειαζομαι την βοηθεια σας σε ενα ωριαιο ερωτημα που εκανα! Λοιπον η ερωτηση μου ειναι ποτε θα ειναι ετοιμη η αναλυτικη μου βαθμολογια ωστε να μπορεσω να καταθεσω το πτυχιο μου? Εφτασα στο σημειο να κανω ωριαια γιατι ολο σκαμπανεβασματα γινονται, ενω η γραμματεια μας ανακοινωσε πως ειναι ετοιμη πηγαινω και δεν ειναι, οταν την ετοιμασαν εκαναν λαθος με ενα βαθμο μου και τωρα πρεπει να περιμενω να κανουν ορεξη να την ετοιμασουν, ολοκληρη γραφειοκρατεια δηλαδη... Εχω τελειωσει απο το τελος ιανουαριου και τωρα εχουμε μαρτιο και ακομα τιποτα.... Και πριν απο λιγο εμαθα πως υπαρχουν πιθανοτητες επεδη το πτυχιο μου το τελειωσα με " Λιαν Καλος" να μπορει να γινει "Αριστα επειδη ειναι πολυ λιγες οι μοναδες διαφορας, ομως το πτυχιο εχει ετοιμαστει ηδη απλα περιμενω την αναλυτικη να παω να το καταθεσω... Αχ!!
Μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η ερωτηση εγινε 13-3-2012 η ωρα 20:46 την νυχτα την πολη Λεμεσο της κυπρου...
Παιρνω την ακμη του 9 οικου και τον ωροσκοπο?
whisperer
14-03-2012, 01:43 PM
εχω την αμυδρά ότι μία πιο σωστά διατυπωμένη ερώτηση του στυλ "θα είναι έτοιμη η αναλυτική μου βαθμολογια μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες?" ή κάτι τέτοιο θα σε βοηθούσε καλύτερα ως προς την μελέτη του χάρτη και την τελική απάντηση.
εχω διαβάσει πολλές φορές εδώ στα site ότι καλό είναι να οριοθετούμε χρονικά την ερώτησή μας για να είναι και πιό "ευδιάκριτα" τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε
καλημέρα σας!
love1989
14-03-2012, 01:57 PM
Eυχαριστω whisperer, αλλα ποτε θα πρεπει να κανω αλλη ωριαια με πιο συγκεκριμενο ερωτημα??
Εχω διαβασει πως πρεπει να περασει καποιο διαστημα και μετα να θεσουμε ξανα ερωτημα, ομως εγω θα ηθελα να δω αν θα ειναι ετοιμη το αργοτερο σε δυο εμβομαδες... αρα αν πρεπει να περασει ενας μηνας περιπου για να μπορεσω να θεσω ερωτημα ξανα, δεν θα μαθω ποτε και ελπιζω να μην κραστησει ενα μηνα η υποθεση!
Χρυσάνθη Σπίγγου
14-03-2012, 02:21 PM
Εγώ love1989 με αυτό το ωριαίο στην θέση σου, θα πήγαινα όχι να απλώς να τους κάνω λίμπα εκεί μέσα, αλλά θα φρόντιζα κιόλας να αποτανθώ ίσως και σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία ( εδώ π.χ. πηγαίνυμε στον συνήγορο του πολίτη που βοηθάνε και παρεμβαίνουν σε πολλά και με καλά αποτελέσματα συνήθως ) που να λειτουργούσε σαν διαμεσολαβητής.
Προς Θεού μην πάρεις στραβά αυτά που για να σε βοηθήσω σου γράφω. Αλλά αν είναι να πσιτεύουμε στην αστρολογία από αυτό το ωριαίο διαφαίνεται ότι με το ρωτάς και να ξαναρωτάς -σκέτο - δεν θα εξυπηρετηθείς. Εκτός των άλλων με τον Ερμή ανάδρομο και άλλες συναφείς πλανητικές συγκυρίες, φαίνεται πως με αυτούς και την γραφειοκρατία τους, κάτι -κάπου έχει σκαλώσει για τα καλά.
Φιλ - Χρ -Σπ
Υ.Γ. Μην περιμένεις το μάννα εξ'ουρανού, παρά τρέξε και κυνήγησε την επίλυση του θέματος σου παντείου τρόπου. Καλή επιτυχία! Πες μας και τα αποτελέσματα αν θες.
love1989
14-03-2012, 02:34 PM
Χρυσανθη εχω αποταθει και στο προεδρο του τμηματος και στην γραμματεα που εχει ο προεδρος του πανεπιστημιου...Ομως οπως φαινεται τωρα με τον αναδρομο οχι μονο δεν θα γινει το αιτημα μου συντομα αλλα και θα καθυστερησει... Ευχαριστω παντως!
Χρυσάνθη Σπίγγου
14-03-2012, 02:52 PM
Η δική μου άποψη πάντως έγκειται πως όταν και εφόσον ο Ερμής είναι ανάδρομος, και κάποιος επιμένει στην επίλυση παλαιών ζητημάτων και κατ'επανάληψη θεμάτων που καθυστέρησαν και συνεχίζουν να καθυστερούν έτσι ή αλλιώς, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσει αν και με τις σχετικές δυσκολίες, πιο γρήγορα στο ζητούμενο!
Εμείς πάντως - μία ομάδα 5-6 ατόμων που αντιμετωπίζαμε θέματα εγγράφων και συναφή του Ερμή - τρέξαμε, επιμείναμε, φωνάξαμε, στηθήκαμε σε ουρές, τρίξαμε δόντια, αλλά τελικά το καταφέραμε.
Αν θες ήταν και ένα δικό μου δοκιμαστικό εγχείρημα για να δω σε απευθείας διενέργεια το πως πότε και γιατί τελικά ένας ανάδρομος μπορεί τελικά να αποδειχτεί και ωφέλιμος!
laparisienne
14-03-2012, 09:22 PM
Kαλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γενικότερο για την ωριαία.
Στην συγκεκριμένη,για την οποία ρωτάει η love1989,ο ωροσκόπος είναι στην 0η μοίρα.
Σε μια άλλη που έκανα εγώ για δικό μου θέμα,ο Κρόνος είναι στον 1ο,φυσικά ανάδρομος (είναι πρόσφατη κι η δική μου).
Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής:πόσο σημασία πρέπει να δίνουμε στους απαγορευτικούς κανόνες;
Στην περίπτωση της love1989 θα σταματούσαμε στο ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα;Και στη δική μου στο ότι θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο ζητούμενο;Ακόμα κι αν η πρώτη όψη μεταξύ των σημειοδοτών μου είναι ένα ωραιότατο συγκλίνον τρίγωνο,κάτι που μου λέει ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλω;Ο Κρόνος στον 1ο το αναιρεί αυτό;Είναι μάλιστα σημειοδότης του 4ου,της τελικής έκβασης του θέματος και με προβληματίζει ιδιαίτερα.
Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
laparisienne
14-03-2012, 10:33 PM
Αχ αυτή η βιασύνη μου!:o
Το τρίγωνο μεταξύ των δεικτών είναι αποκλίνον...Άρα ο Κρόνος στον 1ο μια χαρά τα λέει...:(
Χρυσάνθη Σπίγγου
15-03-2012, 01:10 AM
laparisienne, η σύγχυση βλέπω πάει σύννεφο! Μόνη σου ρωτάς, μόνη σου συγκρίνεις έναν άσχετο χάρτη από τον δικό σου και δη άλλου ατόμου, μόνη σου προβληματίζεσαι, και μόνη σου καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο Κρόνος τα λέει μία χαρά.
Χάθεκε το απλούστερο όλων; Ητοι να μας πεις τα στοιχεία της ερώτησης;
Πάντως εγώ ουδόλως κατάλαβα τι εννοείς και τι ζητάς. Συγγνώμη αλλά δεν είμαι φωστήρας και για αυτό η παραζάλη μου!
laparisienne
15-03-2012, 10:02 AM
Καλημέρα.
Η σύγχυση πάει σύννεφο,δεν έχετε άδικο.
Η ερώτησή μου είναι κατά πόσον πρέπει να δίνουμε σημασία στους απαγορευτικούς κανόνες.Ίσως είναι πολύ ασαφής και γενική,αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει.
Βλέποντας δηλαδή τον Κρόνο στον 1ο,ή τον ωροσκόπο στη 0η μοίρα,είναι ασφαλές να κρατάμε το συμπέρασμα που μας δίνει ο χάρτης ή όχι;
Αυτή είναι η απορία μου,γι'αυτό δεν παρέθεσα τα στοιχεία του δικού μου χάρτη,δεν ήθελα να κουράσω με μια προσωπική,μεμονωμένη περίπτωση.:)
Τίνα Ζαχαριάδου
15-03-2012, 10:20 AM
laparisienne εξαρτάται ποιός αναλύει τον χάρτη. Εγω για παράδειγμα ποτέ δεν ακυρώνω χάρτη, ο ωροσκόπος στις πρώτες μοίρες κάτι θέλει να πει, επίσης κι ο Κρόνος. Ο ωροσκόπος και οι πλανήτες μέσα στον 1ο οίκο δείχνουν την κατάσταση του ερωτόντος, για το ίδιο το ερώτημα είναι πολύ νωρίς διότι θα διαδραματιστούν πολλά γεγονότα για τα οποία ο ίδιος ο ερωτών θα κάνει κινήσεις μιας και θα του δοθεί η ευκαιρία.
Ενας χάρτης δεν δίνει μόνο τελικά συμπεράσματα, περιγράφει καταστάσεις κι ένα τρίγωνο μεταξύ των δεικτών που μας ενδιαφέρουν δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το τρίγωνο μπορεί να δείχνει θετκή έκβαση επειδή όμως είναι νωρίς (λόγω ωροσκόπου) στην πορεία ίσως αλλαξει η κατάσταση. Δώσε βαρύτητα στη Σελήνη και τις όψεις της να δεις τι "λέει" κι εκείνη.......
laparisienne
15-03-2012, 10:27 AM
Ευχαριστώ πολύ Κ. Ζαχαριάδου για τις εξηγήσεις σας.
Θα ξαναδιαβάσω κάποιους χάρτες που έχω και θα επανέλθω αν έχω απορίες.:)
love1989
21-03-2012, 08:08 PM
Γιατί τελικά ένας ανάδρομος μπορεί να αποδειχτεί και ωφέλιμος!!!!!
Και ομως μπορει να αποδεχθει οχι μονο ωφελιμος, αλλα και πολυ πιο γρηγορος, απο οταν ειναι σε ευθεια πορεια!! :)
hattie23
22-03-2012, 01:00 AM
Θα συμφωνησω σχετικα με τους αναδρομους πλανητες και το ποσο γρηγορα δινουν απαντησεις .
Ωστοσο εξαρταται και για το ποιοι πλανητες ειναι αναδρομοι .Ας πουμε ο Ερμης δινει γρηγοροτερα καποια αποτελεσματα απο οτι ο Κρονος. Εξαρταται επισης απο ποιο ζωδιο η οικο βρισκονται αυτοι αναδρομοι .
Σε προσωπικο παραδειγμα που θα δωσω ,εβλεπα προσφατα εναν χαρτη οπου τοσο εγω οσο και το ζητουμενο ημασταν με δεικτη τον ερμη . Ενας αναδρομος πρεπει να εξεταζεται υπο το πρισμα τι θεματα επηρεαζει .Ο ερμης επηρεαζει την επικοινωνια.Η σεληνη μεσα στο χαρτη εδειχνε καθαρα οτι αλλα ειχα καταλαβει εγω και αλλα εκεινος και οτι συντομα θα φαινονταν .Και οντως:D Μεσα σε δυο μερες ,ειχα την απαντηση που ειχα δει .
Εχω μια ερωτηση .
Σε ενα χαρτη που καταστρωσα . Η σεληνη ηταν κενης πορειας στους Ιχθυεις στον 6ο .Ωστοσο η σεληνη δεν θεωρειται κενης πορειας στους Ιχθυεις .Αρα πως το ερμηνευω ?Φανταζομαι με βαση τις οψεις που ειχε πριν μπει σε κενη πορεια .(αυτο και εκανα ) .
Τίνα Ζαχαριάδου
22-03-2012, 10:45 AM
hattie μου ακόμη κι αν δεν την πιάσουμε ως κενό πορείας, πρακτικά μετά την τελευταία της όψη, δεν έχει άλλη όψη. Αναλύεις κανονικά τις όψεις που υπάρχουν και μετά καταλήγεις στο συμπέρασμα πως θα επικρατήσει στασιμότητα για ένα χρονικό διάστημα ώσπου να συμβεί κάτι σημαντικό.
Τώρα βέβαια, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να θεωρηθεί κενή πορείας, γιατί αν είναι πολύ πρόσφατο το ερώτημα υπάρχει πλανήτης στις 3 πρώτες μοίρες του Κριού. Ωστόσο, ισχύει το ίδιο,δεν υπάρχουν εξελίξεις μέχρι ν' αλλάξει ζώδιο η Σελήνη.
Poorvashadha
22-03-2012, 10:46 AM
Θα συμφωνησω σχετικα με τους αναδρομους πλανητες και το ποσο γρηγορα δινουν απαντησεις .
Να προσθέσω κ' εγώ ότι οι αμοιβαία συγκλίνουσες όψεις σημειοδοτών φέρνουν γρήγορα αποτελέσματα
Ωστοσο εξαρταται και για το ποιοι πλανητες ειναι αναδρομοι .Ας πουμε ο Ερμης δινει γρηγοροτερα καποια αποτελεσματα απο οτι ο Κρονος. Εξαρταται επισης απο ποιο ζωδιο η οικο βρισκονται αυτοι αναδρομοι .
Σε προσωπικο παραδειγμα που θα δωσω ,εβλεπα προσφατα εναν χαρτη οπου τοσο εγω οσο και το ζητουμενο ημασταν με δεικτη τον ερμη . Ενας αναδρομος πρεπει να εξεταζεται υπο το πρισμα τι θεματα επηρεαζει .Ο ερμης επηρεαζει την επικοινωνια.Η σεληνη μεσα στο χαρτη εδειχνε καθαρα οτι αλλα ειχα καταλαβει εγω και αλλα εκεινος και οτι συντομα θα φαινονταν .Και οντως:D Μεσα σε δυο μερες ,ειχα την απαντηση που ειχα δει .
Εχω μια ερωτηση .
Σε ενα χαρτη που καταστρωσα . Η σεληνη ηταν κενης πορειας στους Ιχθυεις στον 6ο .Ωστοσο η σεληνη δεν θεωρειται κενης πορειας στους Ιχθυεις .Αρα πως το ερμηνευω ?Φανταζομαι με βαση τις οψεις που ειχε πριν μπει σε κενη πορεια .(αυτο και εκανα ) . Καλή ερώτηση. Επιπλέον η Σελήνη θα είχε κ καλή υποδοχή με τον Δία (κυριαρχία/έξαρση). Οι αποκλίνουσες όψεις όπως ξέρεις δείχνουν προηγηθέντα γεγονότα. Η ερώτηση του ωριαίου σου αφορούσε θέματα παρελθόντος? Συγκλίνουσες όψεις δεν σχηματίζει η Σελήνη πριν φύγει από τους Ιχθείς (με άλλα λόγια η Σελήνη ήταν στην αρχή, μέση ή στο τέλος των Ιχθύων?)
Lilapause
22-03-2012, 10:27 PM
Καλησπέρα σε όλους!!
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί σε χάρτη ωριαίας που έβγαλα σε σχέση με τα επαγγελματικά μπερδεύτηκα πολύ. Από όσο γνωρίζω κοιτάζουμε τον 10ο και 6ο οίκο. Ο κυβερνήτης του 6ου βρίσκεται μεν στον 10ο(Αρης στην Παρθένο) αλλά ο 6ος είναι άδειος(ακμή 10ου στον Λέοντα και 6ου στον Κριό).
Αντιθέτως υπάρχει 4πλη σύνοδος στον 5ο οίκο(Ερμής,Ηλιος, Ουρανός, Σελήνη) στον Κριο.Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει, ο 5ος πως κολλάει με τα επαγγελματικά γιατί δεν ξέρω πως να τα συνδυάσω; Πρέπει να κοιτάξω και τον κυβερνήτη του ωροσκόπου ή μόνο τους 2 οίκους;
Ευχαριστώ πολύ
laparisienne
22-03-2012, 10:36 PM
Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις τον 10ο,όχι τον 6ο.
Εννοείται δε τον ωροσκόπο.Από κει θα ξεκινήσεις.Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είσαι εσύ και ο 10ος η δουλειά σου.
Έπεται η εξέταση της Σελήνης,που είναι ο β' δείκτης σου.
Lilapause
22-03-2012, 11:15 PM
Ευχαριστώ πολύ
hattie23
23-03-2012, 10:53 AM
Ετσι την ερμηνευψα και εγω την σεληνη στους Ιχθυεις .Αλλωστε με τοσους αναδρομους στο χαρτη ,μια καθυστερηση θα παιξει .
Ωστοσο ηθελα να ρωτησω ακομα γενικο,που δεν εχει σχεση με το ερωτημα το δικο μου .
Η σεληνη τωρα βρισκεται στον Κριο . Θα σχηματισει τελευταια οψη με τον Κρονο . Ο κρονος εχει εξαρση στην Αφροδιτη αν και "χανει " λογο αναδρομης κινησης . Η σεληνη δεν εχει καποιο τιτλο στον κριο ωστοσο βρισκεται στο ζωδιο της πτωσης του Κρονου .
Σαφεστατα εξακολουθει αν ειναι σε "αδυναμη " θεση αφου ο Κριος δεν της παει .Οταν λοιπον ενας πλανητης βρεθει σε ζωδιο που ενας αλλος πλανητης εχει αδυναμια η πτωση αυτο τι μπορει αν δειχνει για τον πλανητη στο οποιο ερχεται σε επαφη ?
Fotini Christodoulou
23-03-2012, 11:52 AM
[QUOTE=hattie23;141896] Ωστοσο ηθελα να ρωτησω ακομα γενικο,που δεν εχει σχεση με το ερωτημα το δικο μου .
Η σεληνη τωρα βρισκεται στον Κριο . Θα σχηματισει τελευταια οψη με τον Κρονο . Ο κρονος εχει εξαρση στην Αφροδιτη αν και "χανει " λογο αναδρομης κινησης . Η σεληνη δεν εχει καποιο τιτλο στον κριο ωστοσο βρισκεται στο ζωδιο της πτωσης του Κρονου .
Σαφεστατα εξακολουθει αν ειναι σε "αδυναμη " θεση αφου ο Κριος δεν της παει .Οταν λοιπον ενας πλανητης βρεθει σε ζωδιο που ενας αλλος πλανητης εχει αδυναμια η πτωση αυτο τι μπορει αν δειχνει για τον πλανητη στο οποιο ερχεται σε επαφη ?[/QUOTΕ]
Γεια σας hattie.
όταν δύο πλανήτες με άσχημη υποδοχή έρχονται σε επαφή τότε τους δίνεται η ευκαιρία να "βλαψουν" ο ένας τον άλλο. Στο παράδειγμα σου η Σελήνη θα έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο. Αγαπούν τα ακριβως αντίθετα πράγματα, έχουν ακριβώς αντίθετες αξίες. Και η Σελήνη βρίσκεται στην πτώση του Κρόνου το οποίο μεταφράζεται στο ότι μισεί/είναι απογοητευμένη με αυτό τον πλανήτη. Ο Κρόνος είναι σε κάποια ισχυρή δύναμη της Σελήνης; ΑΝ ναι τότε η σεληνη θα έχει την ευκαιρία να του βάλει τρικλοποδιά και να τον σύρει στην πτώση του. Αν όχι, τότε ο Κρόνος απλά θα συναντήσει ένα πρόβλημα που σχετίζεται μαζί της. Απο αντίθεση, πράγμα που σημαίνει ότι οι πλανήτες έρχονται σε επαφή, μονο για να ξαναχωρίσουν (πράγμα που δείχνουν και οι υποδοχές) και αν σημειοδοτούν το ζητούμενο, τότε είναι ένα ζητούμενο χωρίς διάρκεια ή το οποίο μετανιώνει ο ερωτών. Αν για παράδειγμα συναντούσες κάποιο άτομο το οποίο αντιπαθείς ή δεν σε ενδιαφέρει και σου δινόταν η ευκαιρία να βρεθείς μαζί του θα το έκανες; Οχι εκτός αν υπήρχαν άλλοι λόγοι. Το πλαίσιο του ερωτηματος λοιπόν θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγιστεί.
Η Σελήνη κενή πορείας μπορεί να δείχνει ότι δεν υπάρξει καμία αλλαγή στο ερώτημα που τίθεται. Μπορεί όμως το ζητούμενο να πραγματοποιείται με μεταφορά/ συλλογή φωτός άλλου πλανήτη ή με απευθείας όψη των σημειοδοτών. Και πάλι αυτό μέσα στα πλαίσια του ερωτήματος. Μία παρατήτηση μόνο: δεν μπορούμε ενώ η Σελήνη είναι στους Ιχθείς να κοιτάξουμε πέραν της επόμενης όψης της. Εάν για παράδειγμα το ζητούμενο θα ερχόταν απο όψη Σεληνης/Κρόνου αλλά η Σελήνη έπεφτε πάνω στον Ερμή(που δεν είναι σημειοδοτης) μολις έμπαινε στον Κριό, θα απαγόρευε την θετική απάντηση.
Αυτά πολύ - πολύ γενικά. Ελπίζω να σας βοήθησα.
Τίνα Ζαχαριάδου
23-03-2012, 12:02 PM
hattie η Σελήνη δεν είναι φιλική ως προς τον Κρόνο έτσι κι αλλιώς, Αρη και Κρόνο, δεν τους θέλει. Εκείνος βρίσκεται σε έξαρση κι εκείνη στην πτώση του, όσο αποδυναμωμένος κι αν είναι λόγω αναδρομής, δεν μπορεί παρά να την βλάψει. Η αντίθεση από τη φύση της δεν μας προδιαθέτει για θετικό αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο δε, που οι πλανήτες βρίσκονται σ' αυτές τις θέσεις.
hattie23
23-03-2012, 12:51 PM
Η ερωτηση που τεθηκε με την σεληνη στον κριο δεν ηταν δικη μου ,οποτε δεν μπορω να ξερω τι ειχε στο μυαλο της για εκεινον. Απο οτι μου ειπε η ερωτηση ηταν " τι συναισθηματα εχει ο πρωην φιλος της τωρα για εκεινη".
Ο δικος της δεικτης ηταν ηλιος σε εξαρση στον κριο και σαν δευτερο σημειοδοτη ειχε την σεληνη.
Εκεινη πηρε ως σημειοδοτη την ακμη του 7ου (ουρανος =κρονος) επειδη ειχε αρκετο χρονο σχεση μαζι του (αν και κατα την γνωμη μου αν δεν υπαρχει γαμος η εστω αρραβωνας ,εγω προτιμω να κοιταω τον 5ο οικο ).
Και ο ηλιος και ο κρονος βρισκεται ο ενας στην εξαρση και στην πτωση του αλλου . Οντως υπαρχει θυμος και δυσαρεσκεια αναμεσα τους.
Απο εκει και υστερα ..Δεν ξερω ..Ωστοσο που βγηκε αλλη απορια τωρα . Καποια στιγμη ο ηλιος και ο κρονος κανουν αντιθεση και οι δυο βρισκονται σε εξαρση στα ζωδια που βρισκονται. Εκει που οι σημειοδοτες θα βαθμολογουνται το ιδιο την λυση θα την δωσει η σεληνη ? Και αν εκεινη δεν κανει οψεις με κανεναν απο τους δυο η βρισκεται σε κενη πορεια ?
Τίνα Ζαχαριάδου
23-03-2012, 01:14 PM
Η όψη Ηλιου/Κρόνου δεν υπολογίζεται, πρώτα γίνεται η σύνοδος με τον Ουρανό. Ακόμη κι δεν θέλετε να πιάσετε την σύνοδο με εξωκρόνιο πλανήτη οι μοίρες ανοχής είναι πολλές για να πιαστεί η αντίθεση. Κρατάμε λοιπόν μόνο τις ζωδιακές τους θέσεις (και οι δυο σε έξαρση άρα έχουν τρελό εγωισμό επίσης και οι δυο).
Θεωρητικά την απάντηση τη δίνει η Σελήνη η οποία όμως λόγω κενού πορείας δείχνει στασιμότητα κι αυξημένο επίσης εγωισμό κι αλλαζονεία για την ερωτούσα αφού ο συγκυβερνήτης της βρίσκεται στην έξαρση του πλανήτη που την κυβερνά. Συνυπολογίζοντας και το κάψιμο της από την Ήλιο (εκτός κι αν έχει απομακρυνθεί πολύ από τον Ήλιο ) τότε την "έφαγε" ο ίδιος της ο εαυτός.
Οσο για τα συναισθήματα του πρώην της είναι Κρόνια κι "αναδρομικά" :mad:
hattie23
23-03-2012, 02:18 PM
Γι αυτο μου φαινεται λιγο παραξενο ..Που βγαινουν στο χαρτη ετσι .:o
Επειδη ,(ενταξει μεταξυ μας δηλαδη οσων διαβαζουν το συγκεκριμενο θεμα ,καμμια χιλιαδα:p), ειναι και εγωιστρια και ανυπομονη ωστοσο εκεινος δεν μου φαινεται πολυ "κρονιος" γι αυτο θα τον τοποθετουσα σαν διας παιρνωντας τον 5ο ως δεικτης του .
Τα συναισθηματα του μου κανουν για δια στον ταυρο (αν και ποτε δεν ξερεις τι πραγματικα σκεφτεται ο αλλος ).Γενικα της φερεται καλα .Και επειδη ο ηλιος της πεφτει στο δικο του παραγωγο 5ο,εκεινη ενδιαφερεται εξισου γι εκεινον.(9ος δικος της )
Μου φαινεται πιο πιθανο αυτο το σεναριο . Και απλα ο κρονος (κυβερνητης 6ου )να ειναι ενα εμποδιο που εκεινη θετει στον εαυτο της και την "τρελλαινει" .Η αντιθεση γινεται στον αξονα 3ο/9ο (εκεινος βρισκεται ελλαδα και εκεινη εδω ,μηπως τελικα την "τρωει" η εμμονη της να μην γυρισει ελλαδα αλλα δεν βοηθα ουτε εκεινον να ερθει εδω .Του στυλ "κοψε τον λαιμο σου .Θελω αν ειμαστε μαζι .Αλλα εγω δεν επιστρεφω .κανε οτι θες ")
Και το γεγονος οτι τοσο ο Διας δεν κανει οψεις τωρα ,μπορει να δειχνει το οτι ακριβως εκεινος δεν ξερει τι να κανει
Θα συμφωνησω με την στασιμοτητα επισης ,απο ενα αλλο χαρακτηριστικο ,ο Αρης ειναι αναδρομος και κυβερνητης της τελικη εκβασης . Εξισου δεν σχηματιζει μεχρι στιγμης οψη .Αρα δειχνει οτι εκεινος δεν εχει ξεκαθαρη εικονα ακομα για το τι θελει η πως βλεπει εκεινη.
Επειδη ξερω και τους δυο μου φαινεται πιθανοτερο να εχει διαλεξει λαθος δεικτη για εκεινον ,παρα να ειναι τοσο σκληρος .Γιατι μιλαμε για κρονο οχι αστεια :p.Ειμαι κρονια/πλουτωνια και ξερω .
Τίνα Ζαχαριάδου
23-03-2012, 02:49 PM
Το θεμα είναι πως εκείνη επέλεξε να τον πάρει 7ο άρα Κρόνο. Πάντως και μόνο που η Σελήνη θα πιάσει αντίθεση με τον Κρόνο η έκβαση τείνει να ναι Κρόνια.
Το ότι της φέρεται καλά, δεν μας λέει και πολλά αφού υπάρχει σωματική απόσταση μεταξύ τους κι αυτό είναι Κρόνος, όπως και να το κάνουμε.
eternal-voyager
25-03-2012, 03:35 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα για το θέμα της ωριαίας. Έκανα χθες την πρώτη μου απόπειρα και ομολογουμένως έχω πολλές απορίες, αλλά θα αποφύγω να ρωτήσω πολλά. Επειδή οι ακμές των οίκων ήταν σε αναιρετική μοίρα, το ίδιο και η θέση της Σελήνης, τί λαμβάνουμε υπόψη ως δείκτη: το ζώδιο εντός του οποίου ήταν οι ακμές, έστω και οριακά ή το επόμενο;
1ος και 7ος οίκος κενοί πλανητών, με β. δεσμό στον 1ο και ν. στον 7ο τί μπορεί να σημαίνει;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
τζινι
26-03-2012, 02:26 PM
η φίλη μου ταύρος , έχει δεχθεί πρόταση να κατέβει υποψήφια στις βουλευτικές εκκλογές , προβληματίζεται αλλά νοιώθει πως έχει πιθανότητες. Ο χάρτης ωριαίας που έχω κάνει για αυτήν είναι 26/3/2012 ώρα 14:15 στη Θεσσαλονίκη . Αν και ο ήλιος ως ruler του ωροσκοπίου της είναι στον 9 ο οικο , η σελήνη της και ο κυβερνήτης του οίκου της δημοφιλίας της κάτι λένε?
Μπορείτε να με βοηθήσετε ?
τζινι
Χρυσάνθη Σπίγγου
26-03-2012, 08:30 PM
O ωριαίος αυτός χάρτης είναι από μόνος του σύνθετος και αρκετά περίπλοκος ώστε να θέλει κανείς να τον διερευνήσει.
Ομως τείθεται το ερώτημα. Τέθηκε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση από την ίδια την ενδιαφερόμενη ή εσύ επάνω στην κουβέντα απλώς έστησες αυτό το χάρτη.
Αν και Σελήνη Δίας Αφροδίτη στον Ταύρο στον 10ο, αλλά από την άλλη με τον Αρη να κυβερνά την ακμή του Ζενίθ αλλά σε δυσμενείς όψεις με τον Ουρανό, έτσι όπως το θέτεις δεν νομίζω ότι συνιστούν την καλύτερη δυνατή δυναμική εύνοιας και δημοφιλίας.
Εκτός πολλών άλων σημείων, αν σταθεί κανείς και στην ακμή του 1ο οίκου που κινείται στις πρώτες 3ο μοίρες του Λέοντα -που σημαίνει ότι είναι άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να προηγηθούν πριν κανείς προσχωρήσει σε ότι είναι το ζητούμενο του - και τον Ηλιο ως κυβερνήτη του 1ου σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον 6ο , η φίλη σου θα πρέπει μάλλον να σκεφτεί πάρα πολύ σοβάρα την οποιαδήποτε εμπλοκή της με την πολιτική.
Αλλά και πάλι, ένας ωριαίος χάρτης χωρίς σαφή ερώτηση και δη χωρίς αποσαφήνιση από ποιόν προήλθε, μιλάμε μόνον υποθετικά. Αρα ..................;
τζινι
27-03-2012, 10:24 AM
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
Η ερώτηση τέθηκε από τη φίλη μου ως εξής:'' Να κατέβω στις εκλογές , τι πιθανότητες έχω άραγε, νοιώθω ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες κάτι θα μπορούσε να γίνει?"
Χρυσάνθη Σπίγγου
28-03-2012, 12:17 AM
Και πάλι .............η φίλη ας εξετάσει ακόμα πολλές άλλες παραμέτρους που ίσως τώρα μάλλον τις διαφεύγουν.
Πάντως οι παρούσες συνθήκες σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες, η εάν κάποιος θέλει πάραυτα, θα πρέπει να έχει γερά κότσια και να ξέρει ότι θα παραδώσει τον εαυτο του μάλλον στον διάβολο. Φυσικά πολλά εξαρτώνται και από τον προσωπικό της χάρτη, που ίσως το πεπρωμένο της να της το έχει ταγμένο να ακολουθήσει το δρόμο της πολιτικής έτσι ή αλλιώς!
τζινι
28-03-2012, 05:54 PM
Ευχαριστώ πολύ κα Σπίγγου και πάλι. Αν έχετε τη διάθεση να δείτε και κάτι παραπάνω με την πείρα σας είναι 27 4 1960 γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 8:00 το πρωί. Είναι ανθεκτική επίμονη και τάχει καταφέρει μόνη της μέχρι τώρα εξαιρετικά εντός και εκτός Ελλάδος και με 3 παιδιά.... Οι φιλοι της την αγαπάμε πολύ και θα την θέλαμε να έχει και έναν ρόλο παραπέρα,σχεδόν της το ζητάμε....... Ομως η ίδια της έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο,,,,δίλημα και αυτό το βλέπουμε εμεις για πρώτη φορά , συνήθως μας ξαφνιάζει με τις αποφάσεις της
ευχαριστώ και πάλι
Χρυσάνθη Σπίγγου
28-03-2012, 10:17 PM
Τζίνι καλησπέρα,
Με συγκινεί και χαίρομαι τους ανθρώπους που διέπονται εκτίμηση, αγάπη, και θετική διάθεση συμπαράστασης προς τους φίλους τους γενικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που με παρακίνησες μετά χαράς να σου απαντήσω.
Δίχως να μπορώ να βάλ το χέρι μου στην φωτιά, όμως αισθάνθηκα - και αυτό το λέω με απόλυτη εσωτερική βεβαιότητα - ότι το ένστικτο της φίλης σου λειτουργεί άψογα και υπέρ της.
Επίσης διαπίστωσα πως είναι άλλα πράγματα που αυτό το καιρό βαραίνουν -ας μου επιτραπεί η έκφραση - την καρδιά της.
Νομίζω και το λεω μετά λόγω γνώσεως πως όσο και εάν την αγαπάτε και εννοείται το καλύτερο δυνατόν για αυτήν, ότι σε αυτή τη φάση είναι προτιμότερο να ακούσει μόνο το της λέει το εξαίρετο ένστικτο της και η καρδιά της!
Φιλ - Χρ
τζινι
28-03-2012, 10:44 PM
Ευχαριστώ θερμά και πάλι για την άμεση απάντηση
θα της το μεταφέρω
με εκτίμηση