View Full Version : ερώτηση ωριαία
Roxanne
13-03-2012, 07:26 PM
καλησπέρα
θα μπορούσε καποιος να με βοηθήσει στην ανάλυση της ωριαίας?
ρωτησα αν αυτη η σχεση τελειωσε.είμαστε σε διαφορετικές χώρες και δε βλεπόμαστε συχνά:( η συμπεριφορα του εχει αλλαξει δεν επικοινωνουμε οπως πρώτα
ωροσκοπος στο ταυρο κυβερνήτης η αφροδιτη στον 12 οικο δειχνει νομιζω την στεναχωρια μου και το φοβο μου
εκεινος στο ζώδιο του σκορπιου αρης αναδρομος στο 5 οικο αυτο δειχνει οτι τον θέλω?
οι σημειοδοτες μας κανουν οψη τριγωνου σε 4 χρονικα διαστηματα οπου σημαινει 4 βδομαδες?αφου ειναι ευνοικη οψη σημαινει πως ναι τελείωσαμε?
η σεληνη μου χάλια στο 12 οικο μου στο σκορπιό
οι σκέψεις του ειναι κρονος στο 12 και 6οικο νομιζω οτι δειχνει οτι τις κραταει για παρτυ του.....
οι σκεψεις μου η σελήνη το ιδιο δεν εχει αποκλίνουσα δεν θα ξαναεπικοινωνήσουμε?
ο 5ος οικος μου ηλιος ειναι στο δικο του 5ο αυτο τι σημαινει?και ο δικος του 5ος κρονος στο δικο του 12 οικο αδυναμος παλι......
Τίνα Ζαχαριάδου
13-03-2012, 07:42 PM
Roxanne μου χωρίς παρεξήγηση αλλά έχουμε κι εδώ χάρτες στο σάιτ. Ο συγκεκριμένος χάρτης δυσκολεύει πολύ, εμένα τουλάχιστο. Το άλλο που θα ήθελα να σου πω είναι να μην ανακατεύεις πολλούς κυβερνήτες μαζί. Σ' ενδιαφέρει ο 1ος οίκος, ο 7ος που κοίταξες για τον σύντροφο και η Σελήνη. Οι σκέψεις του, οι σκέψεις σου και ο 5ος του 5ου κλπ. μόνο μπέρδεμα μπορεί να σου φέρει. Μελέτησε τους κυβερνήτες που σου λέω και θα δεις πόσο έυκολα θ' αναλύσεις το ωριαίο σου.
Roxanne
13-03-2012, 07:55 PM
:o σορυ δεν ηξερα πως να το ανεβάσω απο δω.θα το ξανακοιτάξω
Roxanne
13-03-2012, 08:19 PM
ελπίζω να ειναι σωστός ο χάρτης.......το μονο που διακρινω ειναι οψη τριγωνου αφροδιτης-αρης και μια σεληνη αδυναμη στο ζωδιο του σκορπιου χαλια με αντιθεση με το σημειοδιτη μου...
νομιζω οτι το τριγωνο σημαινει ναι....:lost:
laparisienne
13-03-2012, 09:36 PM
Το τρίγωνο των 2 σημειοδοτών είναι μια θετική επαφή που θα έχετε-δεν λέει ότι τελειώσατε,κατά την γνώμη μου.
Το ότι ο δείκτης του είναι ο ανάδρομος Άρης στην παρθένο σημαίνει ότι έχει αναθεωρήσει σχετικά με σένα κάποια πράγματα και είναι σε φάση που και σε θέλει και δεν σε θέλει-ο άρης είναι και στην τριπλότητα και στην πτώση της Αφροδίτης.
Το ότι είναι στον 5ο σου οίκο σημαίνει ότι θέλει την ερωτική σας σχέση.
Όλα τα παραπάνω είναι η εντελώς προσωπική και εντελώς ερασιτεχνική μου γνώμη.:o
Αν λέω βλακείες,παρακαλώ ας διορθώσει κάποιος ειδικός.
Είπα απλώς να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου.
Σου εύχομαι όλα να σου πάνε κατ'ευχήν.:)
Κοραλλία Μόζορα
13-03-2012, 11:25 PM
Roxanne,
δεν ισχύει το τρίγωνο που λες ανάμεσα στους σημειοδότες σας. Η πρώτη όψη του πλανήτη ισχύει και η πρώτη όψη της Αφροδίτης σου είναι με τον Δία και όχι με τον Άρη.
Roxanne
13-03-2012, 11:30 PM
ο διας δεν εχει σχεση με τους σημειοδοτες οπότε η απάντηση ειναι όχι..
laparisienne
13-03-2012, 11:33 PM
Εμ βέβαια,με τον Δία είναι...αυτή η βιασύνη θα με φάει :o
Κι ο Δίας είναι κυβερνήτης του 8ου.Πώς το ερμηνεύουμε αυτό;
Τίνα Ζαχαριάδου
13-03-2012, 11:54 PM
Γιατί βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα; πολύ σωστά σας είπε η Κοραλλία πως η 1η όψη της Αφροδίτης είναι με τον Δία, συγκεκριμένα στις 14/3 στις 8. 06 το πρωί κάνει με ακρίβεια τη σύνοδο.
Όμως εκτός από την πρώτη όψη της Αφροδίτης κοιτάμε και την 1η όψη του Άρη, η πρώτη όψη είναι το τρίγωνο με την Αφροδίτη. Ακόμη κι αν δεν θέλετε να "πιάσουμε" την όψη του Άρη, η Σελήνη που είναι συγκυβερνήτης της Roxanne θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Αρη και θα του μεταφέρει το φως της Αφροδίτης, επιπλέον, μετα θα πιάσει τον Πλούτωνα με εξάγωνο που είναι συγκυβερνήτης του 7ου μαζί με τον Άρη.
Για να μην αναφερθώ στο γεγονός πως όταν θέλουμε επανασύνδεση μας ενδιαφέρει ο κυβερνήτης του ζητούμενου να είναι ανάδρομος και να σχηματίζει θετική όψη είτε με τον κυβερνήτη του 1ου είτε με τη Σελήνη.
Αφήστε τις βιασύνες, αν και εδώ που τα λέμε κι εγώ βιαστικά κοίταξα τον χάρτη ;)
Roxanne
14-03-2012, 12:13 PM
σας ευχαριστώ όλους.(ελπίζω να κάνει εκείνος το 1 βήμα γτ εγώ αποκλείεται!!!:D)
Poorvashadha
18-03-2012, 11:37 PM
Η σελήνη κάνει αντίθεση με τον κυβερνήτη 1ου Αφροδίτη, μετά αντίθεση με τον Δία (κυβερνήτη 8ου και εμπεριεχόμενου 11ου) κ μετά εξάγωνο με τον Άρη. Άρα, δεν έχουμε παρεμπόδιση από τον Δία?
Κ κάτι άλλο. Η Σελήνη είναι σε κατιόντα κ άτυχο οίκο αλλά κ σε πτώση. Αυτά δεν την καθιστούν εντελώς αδύναμη?
Roxanne
21-03-2012, 08:00 PM
Η σελήνη κάνει αντίθεση με τον κυβερνήτη 1ου Αφροδίτη, μετά αντίθεση με τον Δία (κυβερνήτη 8ου και εμπεριεχόμενου 11ου) κ μετά εξάγωνο με τον Άρη. Άρα, δεν έχουμε παρεμπόδιση από τον Δία?
Κ κάτι άλλο. Η Σελήνη είναι σε κατιόντα κ άτυχο οίκο αλλά κ σε πτώση. Αυτά δεν την καθιστούν εντελώς αδύναμη?
εγω δε μπορω να σου απαντησω για το αν υπάρχει παρεμπόδιση αλλα η θέση της σελήνης και η αντίθεση της αφροδίτης δειχνει τη κακή ψυχολογία μου οταν έκανα την ερώτηση... νομίζω......