PDA

View Full Version : Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4

Τίνα Ζαχαριάδου
11-03-2012, 12:27 PM
Για ακόμη μια φορά θα «δούμε» τον αγγελιοφόρο των Θεών ν’ αναδρομεί έστω και φαινομενικά. Ήδη η κίνησή του έχει επιβραδυνθεί προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος. Στις 11 Μαρτίου θα παραμείνει στάσιμος για να οπισθοχωρήσει στις 12 Μαρτίου από την 6η μοίρα του Κριού. Κατά την ανάδρομη πορεία έως τις 3 Απριλίου θα φτάσει στην 24η μοίρα περίπου των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει στάσιμος για να επανέλθει σε ορθή πορεία στις 4 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του εκείνοι που θα νιώσουν περισσότερο έντονα την επιρροή του είναι οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου των παρορμητικών (Κριοί/Καρκίνοι/Ζυγοί/Αιγόκεροι) και οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου των μεταβλητών (Δίδυμοι/Παρθένοι/Τοξότες/Ιχθείς).

Κάθε φορά που γυρίζει ανάδρομος παρατηρούνται διάφορες καθυστερήσεις ή μπερδέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις καθημερινές συναλλαγές και δοσοληψίες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς και σ’ όλα τα γραπτά κείμενα (συμβόλαια, έγγραφα, διπλώματα κτλ.). Κύριο χαρακτηριστικό επίσης είναι η αλλαγή στον τρόπο που σκεφτόμαστε με αποτέλεσμα ν’ αλλάζουμε απόψεις τόσο εμείς όσο κι άλλοι. Έτσι, δεν ευνοούνται αποφάσεις που θ’ αλλάξουν καθοριστικά τη ζωή μας όπως είναι για παράδειγμα η αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού, η τέλεση γάμου, ένας χωρισμός, νέες σημαντικές αγορές η πωλήσεις, εκτός κι αν πρόκειται για το παλιό σας αυτοκίνητο με την προϋπόθεση βεβαίως πως δεν θα αγοράσετε καινούριο ώσπου να ορθοδρομήσει. Καθυστερήσεις και προβλήματα σε τηλεφωνήματα, μηνύματα, τηλεγραφήματα, μετακινήσεις, δρόμους κι εθνικές οδούς, φωτεινούς σηματοδότες, υπολογιστές, φαξ κτλ. μηχανήματα γενικότερα είναι κάποια επιπλέον προβλήματα που δημιουργούνται.

Αποφύγετε συζητήσεις και λόγια που δεν παίρνονται πίσω εκτός κι αν πρόκειται για θέματα κι εκκρεμότητες που σχετίζονται με το παρελθόν ειδικά τις ημέρες που θα βρίσκεται στον Κριό και θα επαναλάβει τη σύνοδο με τον Ουρανό στις 18/19/20 Μαρτίου, μια σύνοδος που εκλύει περίσσια ενέργεια με απρόβλεπτες συνέπειες. «Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» ειδικά όσων ανήκουν στο ζώδιο του Κριού γι αυτό προετοιμαστείτε όχι να δείξετε σύνεση που ούτως ή άλλως δεν θα μπορείτε, αλλά να πληρώσετε το τίμημα των λόγων και των έργων σας. Γενικότερα θα πρέπει να προσέχετε, όσοι οδηγείτε, όσοι χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα, ώστε ν’ αποτρέψετε ενδεχόμενα ατυχήματα. Η ανάδρομη κίνησή του προσφέρεται για ν’ επανεξετάσετε ξεκινήματα τα οποία έχουν γίνει και δεν είχαν επιτυχή κατάληξη, με τί και ποιους έχετε θυμώσει, από ποιους και σε ποιες περιπτώσεις «χάσατε» γιατί φανήκατε υπέρμετρα εγωιστές ή παρορμητικοί, εν κατακλείδι……πού και πώς διοχετεύσατε λανθασμένα την ενέργεια σας.

Κατά την αναδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων αλλάζει το σκηνικό όχι προς το καλύτερο μιας και παραδοσιακά θα βρεθεί στο ζώδιο της αδυναμίας και πτώσης του. Πλήρες χάος κι αταξία στο μυαλό δεν αφήνουν χώρο για λογικές αποφάσεις, για την ακρίβεια αυξάνονται οι ασυνεννοησίες και τα μπερδέματα. Δεν θα είναι περίοδος που θα πρέπει να στηριχτείτε στη λογική αλλά στο ένστικτο και διαίσθησή σας. Τα μυστικά θάβονται ακόμη πιο βαθιά, σκέψεις και σχέδια δικά σας αλλά και των άλλων κρύβονται επιμελώς με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζει η αλήθεια απ’ το ψέμα. Οι συζητήσεις μειώνονται αισθητά για να δώσουν χώρο στην εσωστρέφεια κι απομόνωση. Κατάλληλη περίοδος για να επανεξετάσετε όνειρα και προσδοκίες, από ποιους και γιατί προδώθηκαν, για ενασχόληση με μεταφυσικά θέματα, για αποτύπωση φανταστικών σκέψεων στο χαρτί ή τις τέχνες, για καλλιτεχνία γενικότερα και φυσικά για εσωτερική ενδοσκόπηση.

http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/retro_mer_in.jpg

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή τα 12 ζώδια.

Κριός

Η αναδρομή του Ερμή ξεκινά από το δικό σας ζώδιο για να ταράξει την ήδη ταραγμένη προσωπικότητά σας. Κρίση ταυτότητας; Το πιθανότερο είναι πως κάτι παρόμοιο θα συμβεί κι αν αφήσετε κατά μέρους τους εγωισμούς και τα ανόητα πείσματα θα ξεκαθαρίσετε πολλά άλυτα θέματα σας. Συζητήστε με ανθρώπους που έχετε πληγώσει ή σας έχουν πληγώσει κατά το παρελθόν, ξεκαθαρίστε το τοπίο κι αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα μυστικά σας παραμένουν μυστικά ενώ εντελώς διαισθητικά θα «πιάνετε στον αέρα» σκοτεινά κίνητρα εις βάρος σας.

Ταύρος

Ευνοϊκή περίοδος για όσους από εσάς επιθυμείτε να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Ερχόμενοι σε επαφή με τα άγχη και τις φοβίες σας είναι πολύ πιθανό να μάθετε την προέλευσή τους. Προβλήματα υγείας για τα οποία είχατε αδιαφορήσει αυτές τις ημέρες έρχονται στο προσκήνιο για να τους δώσετε την αμέριστη προσοχή σας. Θα είστε αρκετά μυστικοπαθείς κι εσωστρεφείς, με τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, κάνοντας όνειρα και σχέδια ενδεχομένως ανέφικτα. Ευνοούνται οι επαφές και συζητήσεις με φίλους από τα παλιά ενώ όνειρα και φιλοδοξίες που χάθηκαν κάπου κάποτε στη διαδρομή ζωντανεύουν στη μνήμη σας.

Δίδυμοι

Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας είναι αναμενόμενο να επηρεάσει εσάς περισσότερο από τους άλλους. Αρκετή ασυνεννοησία θα επικρατεί στον φιλικό σας περίγυρο. θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο δοτικοί με τους τωρινούς σας φίλους οι οποίοι ίσως νιώσουν παραμελημένοι εξαιτίας της ανάγκης σας να βρεθείτε με φίλους από το παρελθόν. Αποφύγετε αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν είναι καλή περίοδος για υπογραφές ή συμφωνίες για τις οποίες δεν γνωρίζετε σημαντικές λεπτομέρειες. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να επιστρέψετε στην παλιά σας εργασία ή απλά να μελετήσετε μια τέτοια την πιθανότητα.

Καρκίνος

Καλή περίοδος για απολογισμό της πορείας σας στον επαγγελματικό στίβο χωρίς ωστόσο να πρέπει να λάβετε δράση αν κάποια πράγματα δεν σας ικανοποιούν. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις ή αναβολές. Παρόμοια κατάσταση θα επικρατήσει σε σχέση με νομικά ζητήματα, αναβολές σε δίκες κτλ. σπουδών, ή σεμιναρίων. Αυξημένη τάση για ενασχόληση με φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα. Αποφύγετε μετακινήσεις και ταξίδια, αντίθετα μπορείτε να κάνετε έρευνα αγοράς για καλύτερες προσφορές τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε μελλοντικά.

Λέων

Προγραμματισμένα ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές, μαθήματα κτλ. πλήττονται με τρόπο απρόβλεπτο κι εκνευριστικό. Ίσως γιατί θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εμπλουτισμό των γνώσεων σας, ξεκινώντας όμως σπουδές ή μαθήματα τα οποία αναβάλλατε ή είχατε αφήσει ανολοκλήρωτα. Προβλήματα πιθανόν να παρουσιαστούν με ανθρώπους που διατηρείτε κοινά οικονομικά ενώ όσοι έχετε κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες καλό είναι να τις διευθετήσετε. Σκέψεις σχετικά με τη ζωή και το θάνατο κατακλύζουν το μυαλό σας.

Παρθένος

Η έντονη μυστικοπάθεια από μέρους σας προβληματίζει το σύντροφο ο οποίος μη γνωρίζοντας την τάση σας για αναπόληση του παρελθόντος, νιώθει σύγχυση. Γενικότερα η περίοδος είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη κυρίως αν σχετίζονται με την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή, μιας κι εκείνες τις ημέρες θα σκέφτεστε τα γεγονότα που έδωσαν στην σχέση σας την τωρινή της μορφή. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τις σχέσεις σας και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες δικές σας ή του συντρόφου.

Ζυγός

Σχετικά με την αισθηματική σας ζωή τα μυστικά δίνουν και παίρνουν. Σκέψεις και σχέδια δεν επιθυμείτε ν’ ανακοινωθούν στο σύντροφό σας ενώ δεν αποκλείεται διαισθητικά να καταλάβετε πως κι εκείνος κρύβει τα δικά του. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες με νέους συνεργάτες που δεν γνωρίζετε από πού κρατάει η σκούφια τους. Αναποδιές και προβλήματα θα βλέπετε καθημερινά να συμβαίνουν ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα με αποτέλεσμα ν’ αγχώνεστε, να εκνευρίζεστε, όχι άδικα. Κάθε μέρα θα χαλάει και κάτι, είτε αυτή είναι η κουζίνα σας, είτε ο υπολογιστής σας και πάει λέγοντας..

Σκορπιός

Ατέλειωτες ουρές, προβλήματα με χαρτιά, πιστοποιητικά, διπλώματα κτλ. σε δημόσιες υπηρεσίες θα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των ημερών με τον ανάδρομο Ερμή. Ωστόσο δεν «κολλάτε» εκεί μιας και το ενδιαφέρον σας γρήγορα μεταπηδά στα ερωτικά ζητήματα στα οποία επικρατεί χάος. Έντονη τάση για «επιστροφές – καταστροφές» στην παλιά σας ερωτική σχέση. Μην σας κάνει εντύπωση, σκοπός είναι να επανεξετάσετε το δεσμό σας έστω κι αν πρόκειται να οργανώσετε καλύτερα την εκδίκησή σας.. Όσοι ελπίζετε σε μια επανασύνδεση αν μη τι άλλο, θα έχετε την ευκαιρία για περαιτέρω συζητήσεις.

Τοξότης

Όπως οι Σκορπιοί έτσι κι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να εκπλαγείτε ευχάριστα ή δυσάρεστα (στο μέλλον θα φανεί) από επαφές και συναντήσεις με συντρόφους από το παρελθόν. Αποφύγετε σύναψη νέας ερωτικής σχέσης με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους, το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει διάρκεια Αλλαγές στην κατοικία, αγοραπωλησίες κτλ. δεν ευνοούνται παρά μόνο αν πρόκειται για παλιά κτίρια. Συζητήσετε με τους γονείς σας για καταστάσεις που σας προβλημάτισαν κατά το παρελθόν και σας επηρεάζουν αρνητικά έως σήμερα.

Αιγόκερως

Προσκολλημένοι στις πατροπαράδοτες αξίες αλλά και στις δομές που επιβάλλει η κοινωνία θα έχετε την ευκαιρία αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας που σχετικά με την οικογένεια. Θέματα που σχετίζονται με ακίνητα θα σας απασχολήσουν έντονα ενώ γενικότερα θα έχετε την τάση ν’ αναμασάτε σαν τις κατσίκες το παρελθόν και όλα όσα σας πλήγωσαν. Αναμένονται προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους, στο μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιείτε, σε χαρτιά, έγγραφα κτλ. ενώ σε σχέση με τα αδέρφια, ίσως να μην είστε απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ σας.

Υδροχόος

Αυτή την περίοδο θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο το νευρικό σας σύστημα. Αθυροστομία, καθυστερήσεις, εντάσεις και διαμάχες στο δρόμο κάνουν επικίνδυνη την οδήγηση γι αυτό αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις ή αγορές αυτοκινήτων, τηλεφώνων, μηχανημάτων κτλ. Σε σχέση με τα οικονομικά, οι μισθοί δεν πρόκειται να αυγατίσουν αντίθετα να είστε ευχαριστημένοι αν πληρωθείτε. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δανείσετε χρήματα ή να δώσετε για επενδύσεις για τις οποίες δεν είστε καθόλου σίγουροι ότι θ’ αποδώσουν. Το πιθανότερο είναι αυτά τα χρήματα να σας επιστραφούν στο πολύ μακρινό μέλλον ή και καθόλου.

Ιχθείς

Ενδέχεται να δώσετε χρήματα για εκκρεμότητες που είχατε αφήσει κατά παλιότερο χρόνο ενώ θα υπάρχει μια τάση επαναπροσδιορισμού των αξιών σας. Πρακτικά δεν θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες σε σχέση με τους άλλους, αντίθετα είναι προτιμότερο να σκεφτείτε δικές σας κινήσεις ή λάθη. Θα εστιάσετε κυρίως στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας επιδιώξεις χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι εγωιστικό, ωστόσο δεν θα είστε αντικειμενικοί με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεστε και να προκαλείτε σύγχυση στο περιβάλλον σας.

Τίνα Ζαχαριάδου

lindaf
11-03-2012, 01:20 PM
Ευχαριστούμε Τίνα....

Πολύ καλό άρθρο, ενδιαφέρουσες πληροφορίες

laparisienne
11-03-2012, 02:38 PM
Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Μια ερωτησούλα έχω:όταν έχουμε τον Ερμή ανάδρομο στο γενέθλιο, μας αφορούν οι προβλέψεις ή τη γλιτώνουμε; :)

Τίνα Ζαχαριάδου
11-03-2012, 06:20 PM
Λίντα μου σ' ευχαριστώ πολύ.

laparisienne γιατί να μην σας αφορούν οι προβλέψεις; Ακόμη κι αν ο Ερμής δεν σχηματίζει καμία όψη με κανέναν πλανήτη στον χάρτη σας, σε κάποιον οίκο του ωροσκοπίου αναδρομεί. Για εκείνους όμως που έχουν ανάδρομο Ερμή, η αναδρομή του διελαύνοντα Ερμή δεν είναι τόσο δύσκολη ή πολύπλοκη επειδή η ενέργεια του σας είναι οικεία ;).

Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.

laparisienne
11-03-2012, 10:30 PM
Κι εγώ για την απάντηση!

Η ανάδρομη κίνηση θα γίνει μέσα στον 6ο...κι από όψεις,όλο και κάτι αντιθεσούλες θα κάνει...
Μάλλον θα πρέπει να προγραμματίσω το τσεκ απ που αναβάλλω!:)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-03-2012, 11:16 PM
Κατανοητο και με ουσια το αρθρο σου για τον αναδρομο Ερμη
πολυαγαπημενη μου δασκαλα Τινα ΖαΧαριαδου:love:
Μακαρι να μας εγραφες περισσοτερα αρθρα
πολλοι απο εμας εχουμε αναγκη τον ομορφο λογο σου και τις Αστρολογικες σου προβλεψεις.
Σε ευχαριστουμε

με αγαπη Κουκι :love::love:

katiakiss
12-03-2012, 02:07 AM
Σε ωραίο σημείο βρήκε να κάνει την στάση του ο Ερμής. Κοντά στον τράνζιτ Ουρανό και όλα μαζί τετράγωνο με τον Άρη μου και απέναντι από την Σελήνη μου. Ωστόσο, επειδή είναι και κοντά στον ωροσκόπο μου, δυο μέρες τώρα με έχουν θυμηθεί και οι νεκροί.
Έλεος πια τα παρορμητικά των πρώτων ημερών. Ας μας λυπηθεί το σύμπαν! Είναι άδικο! :cry::cry::cry:

Ευχαριστούμε Τίνα για το ωραίο άρθρο σου:love:,... αλλά μου θύμισε την κατάστασή μου και έβαλε το τελευταίο κερασάκι στην τούρτα.:(

makis222
12-03-2012, 06:27 AM
Πολυ καλο το αρθρο σου,ουσιωδες και κατανοητο χωρις να εχει προθεση να ''χαιδεψει αυτια''.Καλη συνεχεια ελπιζω να γραφεις πιο συχνα!

kassy
12-03-2012, 11:45 AM
Πολύ μου άρεσε. Αναφέρονται και τα κακά και τα καλά. Να προσέχουμε τι κάνουμε και πώς επικοινωνούμε, αλλά ευκαιρία να τακτοποιήσουμε και παλιές εκκρεμότητες και να "δούμε" σε βάθος κάποια πράγματα.

Τίνα Ζαχαριάδου
12-03-2012, 12:56 PM
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια, τελικά φαίνεται πως σας είχα λείψει :p

Δέσποινα είσαι τόσο καλοπροαίρετος άνθρωπος που ότι και να γράψουμε εδώ στο σάιτ θα το δεις θετικά.

Κάτια μαζί σου......:cry:

Μάκη,

τους τελευταίους μήνες βιώσα αρκετά δύσκολες καταστάσεις, μια από τις αποφάσεις που πήρα ήταν να είμαι ειλικρινής όχι μόνο με τον εαυτό μου αλλά και με τους άλλους, αυτό για εμένα σημαίνει πως δεν σκοπεύω από δω και στο εξής να χαιδεύω τα αυτιά κανενός. Όποιος θέλει να μάθει αστρολογία καλά θα κάνει να μάθει και τις αρνητικές ενέργειες των πλανητών γι αυτό και μου αρέσει ιδιαίτερα το σχόλιο σου (κατάλαβες τις προθέσεις μου ;)).

Kassy χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο μου.

popininja
12-03-2012, 02:52 PM
Αναλυτικότατο άρθρο.
Μερσύ Τίνα! :love:

latinmania
12-03-2012, 03:58 PM
Γενικά ισχύει πως οταν ο ερμης ειναι ανάδρομος, οι μέρες της "στάσης" του είναι θετικές?

Τίνα Ζαχαριάδου
12-03-2012, 05:45 PM
latimania δεν θα λέγαμε πως είναι θετικές γιατί ετοιμάζεται ν' αναδρομήσει, να αλλάξει στάση, ν' αλλάξει απόψεις κτλ. τώρα βέβαια ανάλογα το θέμα που μας απασχολεί. Εγώ πάντως δεν το έχω για "θετικό".

Νωρίτερα που βγήκα έξω για κάποιες δουλειές πήγα σε τρία διαφορετικά μέρη για κάποια χαρτιά, ούτε σ' ένα μέρος δεν έκανα τη δουλειά μου. Μη με ρωτήσετε γιατί περίμενα αυτές τις ημέρες, ξαφνικά μου προέκυψε.

latinmania
12-03-2012, 06:46 PM
Σε ευχαριστώ Τίνα. Εγώ πάντως δεν ξέρω πως αλλά σχεδόν πάντα σε ανάδρομο Ερμή έχω ήδη κανονίσει ταξίδι που αλλάζει δραστικά την ζωή μου, είτε θετικά είτε αρνητικά. Και χωρίς να ξέρω από πριν ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχουμε ανάδρομο Ερμή.:p

SAGIVI
12-03-2012, 08:14 PM
Ας μεταφερω την εμπειρια μου απο τον αναδρομο ερμη.

Το επαγγελμα μου εχει σχεση με αερομεταφορες. Σε περιοδο αναδρομου ερμη, δεν θυμαμαι ουτε ΜΙΑ φορα, να μην δημιουργηθηκαν προβληματα, ειδικα με αναδρομο ερμη στους διδυμους βεβαια.

Ακομη κι οταν ολα φαινονταν οτι κυλουν ρολοι, θα εσκαγε μυτη η αναποδια. :lol::lol::lol: Επισης σε δικαστηριο, εννοειται οτι αναβληθηκε, κατι για το οποιο ημουν απολυτως σιγουρη. Η δικηγορος νομιζε οτι εχει να κανει με "μαγισσα", οταν απο νωρις της ελεγα οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να γινει η δικη. Αλλα δεν ξεχνω ποτε, οτι ο ερμης ειναι κυβερνητης του ηλιου μου, του 6ου και του 9ου!

Χρυσάνθη Σπίγγου
12-03-2012, 09:37 PM
Savigi καλησπέρα,

Δεν αρνούμαι την προσωπική σου εμπειρία. Επίσης έχω να πω τα καλύτερα λόγια για το σαφές και απολύτως εμπεριστατωμένο άρθρο της αξιαγάπητης συναδέλφου κ. Ζαχαριάδου, χάριν του οποίου και της οποίας είχα λάβει τις εσωτερικές μου προφυλάξεις και έτσι δεν σκοτώθηκα σήμερα πρωί -πρωί σε έναν κατεστραμμένο σηματοδότη.

Είχα βλέπετε λέξη - λέη προς λέξη λάβει υπόψην μου τις επισημάνσεις της! Ετσι γλίτωσα!

Ωστόσο τόσο για τον ανάδρομο Ερμή όσο και για κάθε άλλον ανάδρομο, διαφοροποιούμαι από πολλούς συναδέλφους από την άποψη ότι κανένας ανάδρομος - μα κανένας δεν συμβολίζει απαραίτητα - αναβολές, καθυστερήσεις, στραβοτιμονιές, κ.ο.κ. - και ότι κατά γενικό κανόνα όλα όσα μόνον ως "μη" και "πρόσεχε" και ενδέχεται να συμβεί αυτό και αυτό περιγράφονται!

Αφού σήμερα γλίτωσα από τον σηματοδότη - που όμως εντελώς τυχαία έπρεπε να διεκπεραιωθούν πολλά και διάφορα - έγγραφα, ραντεβού, αγορές, συνεννοήσεις - όχι μόνο όλα πήγαν έξτρα καλά, αλλά και πέτυχα τόσα όσα δεν θα είχα ίσως πετύχει με έναν ορθόδρομο.

Κοντολογίς! Οι ανάδρομοι λειτουργούν ως αυτό που μέχρι τώρα περιγράφεται και που εν συντομία προανέφερα, μόνον υπό ειδικές προυποθέσεις!

Χάριν του παραδείγματος σας να πω μόνο, το πόση ευτυχία αισθάνθηκαν σήμερα τρεις πελάτες μου που είχαν λόγο - και αυτό τους είχα προβλέψει και εγώ φυσικά - που σημαντικότατου περιεχομένου δικαστήρια αναβλήθηκαν σήμερα όπως και ήλπιζαν!

Με άλλα λόγια, οι ανάδρομοι μπορεί κάτω υπό οροσιμένες προυποθέσεις να λειτουργήσουν υπέρ μας και προς όφελος μας, και όχι μόνο κατά μας! Οπως τελικά συνέβη και με εμένα, τους πελάτες μου και έναν επιστήθιο φίλο σήμερα μέχρι αυτή την στιγμή τουλάχιστον.

Φιλ - Χρ -Σπ

Τίνα Ζαχαριάδου
12-03-2012, 10:39 PM
Με άλλα λόγια, οι ανάδρομοι μπορεί κάτω υπό οροσιμένες προυποθέσεις να λειτουργήσουν υπέρ μας και προς όφελος μας, και όχι μόνο κατά μας!

Πολύ πολύ σωστά γιατί κάθε πλανητική διέλευση έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της. Πέρα από τα χαρτιά κτλ. που συνήθως ταλαιπωρούμαι λίγες είναι οι φορές που μου έχει λειτουργήσει άσχημα κι αυτό γιατί σχεδόν πάντα προσπαθώ να διευθετώ εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Φυσικά πάντα υπάρχουν τα απρόοπτα, πριν από 1.5 χρόνο για παράδειγμα έπρεπε να δηλώσω συμμετοχή σ' ένα φεστιβάλ που θα γινόταν στην Κύπρο και οι μόνες ημέρες που μπορούσα να το κάνω ήταν με ανάδρομο Ερμή διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να με δεχτούν. Εκλεισα τη θέση με βαριά καρδιά επίσης και τα αεροπορικά εισιτήρια και .... δεν πήγα διότι χειρουργήθηκε η αδερφή μου.

Όλα στο πρόγραμμα είναι, πόσο μάλλον τις ημέρες που ο Ερμής θα δέχεται την επιρροή του Ουρανού.

Σ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο Χρυσάνθη.

latinmania
13-03-2012, 12:37 AM
και άλλη μία ερώτηση... ο Ερμής γίνεται ανάδρομος κάθε 4 μήνες? Ισχύει ?

SAGIVI
13-03-2012, 12:47 AM
Κι εγω ευχαριστω για το σχολιο σας κυρια Σπιγγου.

Εξ αλλου οταν ακυρωθηκαν οι δικασιμοι για τις οποιες ενδιαφερομουν, ειναι σιγουρο, οτι η αλλη πλευρα αποχωρησε τρισευτυχισμενη.

Ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος.

Ανεφερα τα περιστατικα, διοτι ως παρθενος, ο ερμης εχει ενα ειδικο βαρος για μενα και μαλιστα ως κυβερνητης του 6ου και του 9ου, ειναι ιδιαιτερα ευαισθητουλης στα επαγγελματικα και νομικα θεματα. Ο χρυσος μου!:lol:

Χρυσάνθη Σπίγγου
13-03-2012, 03:42 AM
Ε όχι και ο χρυσός σου αφού σου κάνει τέτοιες παγαπουντιές. Οταν ευκαιρήσω όμως να θα σου πω πως μπορείς να του βγαίνεις εσύ και όχι εκείνος εσένα!

ΦΙΛ - ΧΡ

Χρυσάνθη Σπίγγου
13-03-2012, 03:49 AM
Ναι κάθε ανάδρομος μπορεί ενδεχομένως να λειτουργήσει και θετικά και αρνητικά!

Αυτό εξαρτάται πάντα από το ατομικό γενέθλιο-προοδευτικό, και διελεύσεις. Αρα κατά την διάρκεια της ανάδρομης φοράς τους κάποια πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ ή και κατά, ή ίσως να επιφέρουν και μία αναβολή - ένα κακό γάμο ας πούμε, ή έναν έρωτα που άλλα έδειχνε αρχικά, και άλλα στην πορεία, ή μία ερωτική επανασύνδεση να βγει εντελώς πατάτα και πάει λέγοντας - ή και μία εξαιρετικά καλή διεθεύτηση!

Σύντομα θα επανέλθω επί του θέματος Ερμή/Αρη ανάδρομων εκτενέστερα.

Φιλ - Χρ - Σπ

Τίνα Ζαχαριάδου
13-03-2012, 03:59 PM
latinmania ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος 3 με 4 φορές τον χρόνο. Αν θυμάμαι καλά εφέτος θα γυρίσει 3 φορές.

ligero
13-03-2012, 05:35 PM
Καλησπέρα και από μένα!

Διαβάσω το άρθρο (όπως και πολλά άλλα κάθε φορά) και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον Ερμή και την ανάδρομη πορεία του γενικώς.
Έχει κάποια αξία να βλέπουμε την κίνηση του σε σχέση με τον αντίστοιχο οίκο που λαμβάνει ο Δίδυμος στο γενέθλιο χάρτη μας; Για να γίνει πιο συγκεκριμένη, ο 5ος οίκος μου είναι στους Διδύμους και ως κυβερνήτης ο Ερμής, δείχνει κάτι σχετικό με τον οίκο αυτό η ανάδρομη πορεία του;

Ευχαριστώ και λυπάμαι αν αναφέρεται κάπου αλλού κάτι σχετικό, αλλά δεν το βρήκα!

Χρυσάνθη
13-03-2012, 06:18 PM
Ίσως και να έχει, αλλά αυτό θα το τσεκάρεις κ εσύ,... υπήρξαν τάσεις για πισωγυρίσματα στα ερωτικά ή επανασυνδέσεις??? εάν ναι , ίσως κ να έχει... (αν και αμφιβάλλω ότι 4 φορές το χρόνο κάθε φορά θα έχεις τα ίδια πισωγυρίσματα..το πιο ασφαλές είναι να εξετάσεις τι συμβαίνει όταν ο ανάδρομος είναι στο Δίδυμο, τότε μόνο θα μπορείς να τσεκάρεις τη συγκεκριμένη τάση που αφορά στα ερωτικά σου)

Εφόσον λοιπόν ο συγκεκριμένος Ερμής δεν είναι στο Δίδυμο, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις περισσότερο τον οίκο που αντιστοιχεί στον Κριό και να μας πεις τι είδους πισωγυρίσματα παρατηρείς εκεί.

Εμένα πχ δουλεύει πολύ το ηλιακό μου γιατί έχω πολλούς Τοξότες (5!) και επειδή ο Ερμής είναι ηλιακός κυβερνήτης των σχέσεών μου, συνήθως (σχεδόν πάντα να πω) βλέπω τους φίλους μου που είναι σκορπισμένοι ανά την Ελλάδα κ χαίρομαι ιδιαίτερα!! (κ μερικά ερωτικά πισωγυρίσματα κάποιες φορές)

Σε κάθε περίπτωση όμως γενικά ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει όλους και καλό είναι να αποφεύγουμε τα καινούρια ξεκινήματα (εάν έχουμε δυνατότητα επιλογής) και να ξέρουμε ότι είναι καλός για να επιδιορθώνουμε ότι είχαμε αμελήσει τον προηγούμενο καιρό... πχ πράγματα από το παρελθόν. (πχ το ΚΤΕΟ που έπρεπε να το είχαμε κάνει προ πολλού.. τη λάμπα που κρατούσαμε σε αχρηστία)

Λάβε υπόψιν σου όμως ότι αυτός ο Ερμής βάλλεται από παντού.... Πλούτωνα,... Ουρανό και Κρόνο..! !

Πάντως για να μη φοβάστε και τα ξεκινήματα ,.... θα σας πω ότι πήγα για δουλειά με ανάδρομο Ερμή... Ανακάλυψα ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία είχα ξαναστείλει βιογραφικό και είχα ξαναμιλήσει! (παρελθόν ολε) και ηρέμησα, λέω ε, για αυτό άρχισα με ανάδρομο Ερμή,, αυτό θα ήταν. Αρχίζω τη δουλειά,... αλλά ανακαλύπτω ότι ο άμεσος επιβλέπων μου με το αφεντικό είχαν διαφορές. Να μην τα πολυλογώ διαφώνησαν και παραιτήθηκε ο άνθρωπος που ουσιαστικά επέμενε κ για τη δική μου πρόσληψη... Η εταιρεία άλλαξε προσανατολισμό τελείως , της ήμουν παντελώς άχρηστη οπότε έζησα την πιο ευχάριστη απόλυση που μπορείτε να φανταστείτε. Όλο μέλια,... με πλήρωσε κ όλα καλά.

Αυτή η τόσο σύντομη εμπειρία με έχωσε στα βαθιά,..μου άνοιξε τα μάτια , πήγα τις διακοπές μου χαλαρή και το φθινόπωρο βρήκα αλλού δουλειά,...και η προϋπηρεσία νομίζω ήταν για καλό..! Χαμένη δε βγήκα πάντως..

ligero
13-03-2012, 06:48 PM
Ναι ... ίσως και να έχει μιας και όντως υπάρχει ένα πισωγύρισμα με ανάδρομο Ερμή (όχι πάντα - αλλά συνέβαινε με ανάδρομο Ερμή στο Λέων το καλοκαίρι), γιαυτό και ήθελα να καταλάβω αν εξηγείται ή αν επιβεβαιώνεται έτσι!
Στο γενέθλιο χάρτη μου ο Κριός είναι στον 3ο οίκο... οπότε τα επικοινωνιακά περνούν τη δική τους δοκιμασία!
Είμαι Λέων και με γενέθλιο Ερμή στην 4η μοίρα του Λέων.

Θα ψάξω όμως και το θέμα του Ερμή στους Διδύμους όπως αναφέρεις.

Ευχαριστώ πολύ!

Τίνα Ζαχαριάδου
13-03-2012, 10:56 PM
Καλησπέρα και από μένα!

Διαβάσω το άρθρο (όπως και πολλά άλλα κάθε φορά) και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον Ερμή και την ανάδρομη πορεία του γενικώς.
Έχει κάποια αξία να βλέπουμε την κίνηση του σε σχέση με τον αντίστοιχο οίκο που λαμβάνει ο Δίδυμος στο γενέθλιο χάρτη μας; Για να γίνει πιο συγκεκριμένη, ο 5ος οίκος μου είναι στους Διδύμους και ως κυβερνήτης ο Ερμής, δείχνει κάτι σχετικό με τον οίκο αυτό η ανάδρομη πορεία του;

Ευχαριστώ και λυπάμαι αν αναφέρεται κάπου αλλού κάτι σχετικό, αλλά δεν το βρήκα!

ligero έχει αξία, ουσιαστικά ο κυβερνήτης του 5ου σου γυρίζει ανάδρομος επομένως τα θέματα του οίκου ανακινούνται. Για παράδειγμα από τη στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στον 3ο σου δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο μήνυμα ή τυχαία συνάντηση με σύντροφο από το παρελθόν.

ligero
14-03-2012, 01:20 PM
ligero έχει αξία, ουσιαστικά ο κυβερνήτης του 5ου σου γυρίζει ανάδρομος επομένως τα θέματα του οίκου ανακινούνται. Για παράδειγμα από τη στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στον 3ο σου δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο μήνυμα ή τυχαία συνάντηση με σύντροφο από το παρελθόν.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Μένει η διαπίστωση!!!!
Καλημέρα

Τίνα Ζαχαριάδου
14-03-2012, 01:55 PM
ligero περίμενε γιατί βλέπω να γινόμαστε μονόπλευρες, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Η αναδρομή του Ερμή στον χάρτη σου θα μπορούσε να δείξει κι άλλα πράγματα κι όχι απαραίτητα μια επανασύνδεση που απ' ότι καταλαβαίνω είναι το ζητούμενο σου. Μελέτησε τη φύση του πλανήτη, τι σημειοδοτεί, το ζώδιο που βρίσκεται και τον οίκο που διελαύνει κι ύστερα συνδύασε τα με τους γενέθλιους οίκους που κυβερνά ο Ερμής για να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ligero
14-03-2012, 03:16 PM
ligero περίμενε γιατί βλέπω να γινόμαστε μονόπλευρες, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Η αναδρομή του Ερμή στον χάρτη σου θα μπορούσε να δείξει κι άλλα πράγματα κι όχι απαραίτητα μια επανασύνδεση που απ' ότι καταλαβαίνω είναι το ζητούμενο σου. Μελέτησε τη φύση του πλανήτη, τι σημειοδοτεί, το ζώδιο που βρίσκεται και τον οίκο που διελαύνει κι ύστερα συνδύασε τα με τους γενέθλιους οίκους που κυβερνά ο Ερμής για να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Σίγουρα! Κάτι τέτοιο από μόνο του - έχεις δίκιο - δεν θα λειτουργούσε έτσι!
Άλλωστε ο ανάδρομος Ερμής - τουλάχιστον σε εμένα - έχω παρατηρήσει ότι πάντα με βάζει στη διαδικασία να ξανασκεφτώ κάτι που με απασχολεί, να αναθεωρήσω και να επιδιώκω οποιαδήποτε επικοινωνία με σαφήνεια.
Η επιστροφή δεν σημαίνει επανασύνδεση...!!!

Χρυσάνθη Σπίγγου
14-03-2012, 03:39 PM
ligero καλησπέρα,

Φυσικά ούτε εγώ γνωρίζω περί τίνος θέματος ήταν η ερώτηση σου.

Προς χάριν ευκολίας όμως να σου πω πως οι δικές μου πολύχρονες παρατηρήσεις μέχρι σήμερα έχουν δείξει αυτο που και εσύ πολύ σωστά διέγνωσες. Ειδικότερα δε όσον αφορά ζητήματα σχέσεων, άτομα που είχαν χωρίσει και επανήλθαν με ανάδρομο, ξαναχώρισαν κανονικά και με τους νόμους των άστρων όταν ο Ερμής ξαναμπήκε σε ορθή φορά.

theresa_alma
14-03-2012, 10:14 PM
Αν ο αναδρομος Ερμης, κατα την διαρκεια της αναδρομης του κανει οψη τριγωνου με Ουρανο στον γενεθλιο, μπορει να φερει και κατι σε χρωστουμενο χρημα?

Λεω... μηπως και...

taurine
14-03-2012, 10:57 PM
Αναλόγως σε ποιον οίκο βρίσκεται, και φυσικά παίζει σπουδαίο ρόλο η θεση της Αφροδίτης.

Κάποτε εκανα τη βλακεία να δανείσω ενα σημαντικό ποσό, κάπου 2 μισθούς, προ μνημονίου.
Ενω ελαβα την υπόσχεση πως θα μου επιστραφούν σε 3 μήνες, περασαν 2,5 χρόνια, όπου μου έπαιζαν τον παπά.:mad:

Αυτό συνέβη με τρανζιτ Αφροδίτησε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο στον 8ο, και τετράγωνο με το γενέθλιο Ουρανό.

Ρίξε μια ματιά στον άξονα 2ο/8ο στις διελεύσεις και τους κυβερνήτες.

PAPINO
14-03-2012, 11:15 PM
Καλησπερα σας οταν καποιος εχει αναδρομο Ερμη στο γενεθλιο τι γινετε?

maria76
14-03-2012, 11:42 PM
Οπως αναφέρθηκε πιο πριν,είναι πιο εξοικειωμένος με την ανάδρομη φορά του πλανήτη,δεν τον ενοχλεί όσο ενοχλεί στα ωροσκόπια που είναι ορθόδρομος.
Ετσι σκέτα που ρώτησες..;)

theresa_alma
15-03-2012, 12:13 AM
Αναλόγως σε ποιον οίκο βρίσκεται, και φυσικά παίζει σπουδαίο ρόλο η θεση της Αφροδίτης.

Κάποτε εκανα τη βλακεία να δανείσω ενα σημαντικό ποσό, κάπου 2 μισθούς, προ μνημονίου.
Ενω ελαβα την υπόσχεση πως θα μου επιστραφούν σε 3 μήνες, περασαν 2,5 χρόνια, όπου μου έπαιζαν τον παπά.:mad:

Αυτό συνέβη με τρανζιτ Αφροδίτησε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο στον 8ο, και τετράγωνο με το γενέθλιο Ουρανό.

Ρίξε μια ματιά στον άξονα 2ο/8ο στις διελεύσεις και τους κυβερνήτες.

Με την αναδρομη πορεια του θα αγγιξει ακμη 10ου Οικου στις 25μ. Ιχθυων στον γενεθλιο [και θα κανει οψη τριγωνου με τον γεν. Ουρανο μου στον Καρκινο].
Και ακμη 8ου στις 24μ. Ιχθυων στον Προοδευμενο.

Λεω ομως εγω τωρα... Μηπως επειδη ο Αρης βρισκεται αναδρομος στον Ογδοο του Ογδοου μου και ταυτοχρονα σαν Κυβερνητης του 2ου Ηλιακου μου Οικου [Κριος], σε συνδυασμο με τον αναδρομο Ερμη και τις οψεις τους, κανουν καμμια καλη πραξη....

Ακουγεται τρελλο? Μαλλον....

Τίνα Ζαχαριάδου
15-03-2012, 11:09 AM
Εγώ πάλι theresa-alma μου λέω, μήπως με τον ανάδρομο Άρη στον 8ο χρειαστεί να δώσεις χρήματα για άλλους ή μήπως διευθετήσεις κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες, δόσεις δανείων, καρτών κτλ; Ο Άρης είναι ξόδεμα εκτός κι αν ως ανάδρομος τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης δεν σε "αφήσουν" να ξοδευτείς αφού θα βρίσκεσαι σε δίλλημα.

theresa_alma
15-03-2012, 12:00 PM
Εγώ πάλι theresa-alma μου λέω, μήπως με τον ανάδρομο Άρη στον 8ο χρειαστεί να δώσεις χρήματα για άλλους ή μήπως διευθετήσεις κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες, δόσεις δανείων, καρτών κτλ; Ο Άρης είναι ξόδεμα εκτός κι αν ως ανάδρομος τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης δεν σε "αφήσουν" να ξοδευτείς αφού θα βρίσκεσαι σε δίλλημα.

Ωχ! Και το φοβαμαι αυτο. Θα δειξει...
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Τινα!

afria
15-03-2012, 01:11 PM
Αχ αυτός ο ανάδρομος.... Ακούστε τώρα σκηνικό.. Πρόκειται να ετοιμάσω με τον συνεργάτη μου προσφορά για νομικές υπηρεσίες σε κάποιο οργανισμό δημοσίου δικαίου. Η προσφορά πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 23/03/2012. Αυτός είναι παρθένος με παρθένο ωροσκόπο με ερμη στο παρθένο στο 12 οίκο και άρη στο παρθένο. Εγώείμαι παρθένος με ερμή στον παρθένο, κρόνο στο παρθένο στον 6ο οίκο και κρίο ωροσκόπο. Αντιλαμβάνεστε ότι θα πάρουμε σίγουρα τη δουλειά:lol:

Χρυσάνθη Σπίγγου
15-03-2012, 09:56 PM
Αχ και αν ήταν τόσο μα τόσο εύκολο να βγαίνουν πορίσματα και προβλέψεις, τότε θα γνωρίζαμε και το τι ακριβώς θα φάμε αύριο, τι θα κάνουμε, πόσα λεφτά θα κερδίσουμε στο λαχείο, και γενικά το τι μας επιφυλάσσει γενικώς το πεπρωμένο μας.

Ευτυχώς για εσάς φυσικά το μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα σε Αρη/ανάδρομο/Πλούτωνα/Δία να λειτουργεί και μέχρι τις 23.3.2012, ίσως να υπόσχεται εύνοια και αίσιο αποτέλεσμα.

Από την άλλη όμως η αναδρομή του Ερμή στις πρώτες μοίρες του Κριού από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά και η απόληξη του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23.03.2012 σε χιαστί όψη με τον Κρόνο, θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία εμποδίων εάν και εφόσον λόγω των πλανητών σας στην ( και όχι "στο" ) Παρθένο, σχηματίσει ίσως επίσης χιαστί όψη προς αυτούς.

Το ζητούμενο σου επομένως είναι να δεις εάν και εφόσον αυτό το σχετικά θετικό τρίγωνο των προαναφερθέντων τριών και δη σε ζώδια της γης θα σχηματίζει καταρχάς θετικές όψεις προς το ατομικό γενέθλιο και προοδευτικό του καθενός από εσάς, όπως όμως επειδή είστε συνεργάτες και στην αναμεταξύ σας συναστρία αλλά και τον σύνθετο χάρτη.

Συγγνώμη που ίσως σου χαλάω τυχόν την διάθεση, αλλά πραγματικά εντυπωσιάζομαι το πόσο μα πόσο εύκολα καταλήγετε απλώς και μόνο με την σημασιολογία ενός και μοναδικού πλανήτη, σε συμπεράσματα αυτού του είδους!

Τότε όλοι οι επαγελματίες αστρολόγοι θα πρέπει απλώς να αρχίσουμε να κολλάμε μπρίκια αφενός, και αφετέρου να αποτεινόμαστε σε όλους εσάς που με τόση ευκολία μπορείτε και που όχι μόνο βγάζετε πρόχειρα και βιαστικά συμπεράσματα, αλλά εν προκειμένω δεν μένει παρά να αποτεινόμαστε εμείς σε εσάς για τις δικές μας προσωπικές προβλέψεις.

Ξέρω πως λέγοντας όλα τα παραπάνω γίνομαι σε πάρα πολλούς εξαιρετικά δυσάρεστη και αντιπαθής. Ομως πιστέψτε με προτιμώ χίλιες φορές να με πείτε ιδιότροπη, εκκεντρική και παράξενη, και ότι άλλο νιώθετε.

Νιώθω όμως κυριολεκτικά να ασφυκτιώ, αφήνοντας να προσπερνούν ασυζητητί τέτοιου είδους απαξιώσεις όχι προς εμένα ή τους σκληρά και εθελοντικά εργαζόμενους και για αυτό αξιότιμους συναδέλφους μου, αλλά προς αυτό καθ'εαυτό το νόημα και το ιερό κατά τα άλλα έργο της αστρολογίας!

Φυσικά όπως λέει και ο λαός το αρεσούμενο του νοικοκύρη προέχει σε όλες τις περιστάσεις. Από την άλλη σκέφτομαι με την λογική, πως εάν π.χ. το πόρισμα ενός θεράποντος ιατρού ήταν ότι για να επιτευχθεί η εύνοια καθώς και να υπάρξει αίσιο τέλος της ασθένειας κάποιου θα έπρεπε να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες της φαρμακευτικής αγωγής που θα του προτείνει, εσείς θα πάτε να φτιάξετε τα φάρμακα μόνοι σας;

O νοών νοείτο!

Φιλικά αν και τσεκουράτα, πάντα με καλή και κυρίως πνευματικά, προστατευτική πρόθεση προς το εύλογα ποθούμενο σας!

Καλό ξημέρωμα.

afria
16-03-2012, 11:57 AM
καλημερα κα. Σπίγγου
Καταρχήν δεν έκανα καμία πρόβλεψη. Δεν είναι το αντικείμενο μου εξάλλου. Ένα χουμοριστικό σχόλιο έκανα εκτός και αν δεν επιτρέπεται πράγμα το οποίο δεν γνωρίζω. Περαιτέρω δεν απαξίωσα κανέναν εδώ μέσα και ούτε πρόσβαλα. Αντίθετα θεωρώ άκρως προσβλητική την απάντησή σας προς το πρόσωπο μου και λυπάμαι ιδιαίτερα που για την ασφυξία που αισθανθήκατε.

toniateddybear
24-03-2012, 07:27 PM
Αξιότιμες κ.κ. Σπιγγου και Ζαχαριαδου,
διαβασα στα σχετικα ποστ σας οτι η αναδρομη πορεια του ερμη, μπορει υπο προυποθεσεις να μας δωσει και ευνοικα στοιχεια στην καθημερινοτητα.
με το ξεκινημα του αναδρομου ερμη, μου δινονται συνεχως πληροφοριες για μια υποθεση ακινητου, στην οποια υπηρχαν συμβολαια και αλλα εγγραφα που δε γνωριζα, αλλα τυχαια ή με γεγονοτα που προκαλει ο αντιδικος, μαθαινω, χωρις εκεινος να ξερει, τι μου εκρυβε μεχρι τωρα. Στο γενεθλιο ο ερμης ειναι κυβερνητης του 7, 3 και 4 οικου και σχηματιζει κατι καλες οψουλες...εξαγωνο ακριβειας με πλουτωνα στον σκορπιο στον ογδοο και τετραγωνο με αρη στον κριο. ο ερμης μου ειναι ορθοδρομος και βρισκεται στον αιγωκερο στο 10. μηπως η αναδρομη πορεια του ερμη, μου δειχνει πραγματα που ηταν θαμμενα κατα την ορθοδρομη...? ή μηπως εξαιτιας των απερισκεπτων κινησεων του αντιδικου, μαθαινω εγω οσα εκεινος θελησε να κρυψει...?:wacko:

theresa_alma
25-03-2012, 02:57 PM
Αν δεν σε πειραζει Τονια και αν δεν προκαλεσω ενοχληση στις καταξιωμενες αστρολογους στις οποιες απευθυνθηκες,
επειδη εχω βιωσει αρκετες φορες την επιδραση του αναδρομου Ερμη, θα διακινδυνευσω να σχολιασω στο ποστ σου.

Και τα δυο συμβαινουν Τονια. Πολυ περισσοτερο ομως, ο αναδρομος Ερμης σου φερνει κρυμενες
πληροφοριες.

Δεν γνωριζω βεβαια τον χαρτη σου, αλλα αναφερεις κατι για Ερμη [κυβερνητη 3ου, 7ου και 4ου Οικου], σε εξαγωνο
με Πλουτωνα στον Σκορπιο. Τι αλλο θελεις?

Προσωπικα, οσες φορες στην ζωη μου "επαιξε" χοντρο παρασκηνιο, ο αναδρομος Ερμης μου "τα 'φερνε στο πιατο".
[Απλα απο περιεργεια... Σε ποιο ζωδιο εχεις τον Ερμη σου? και μηπως οταν γεννηθηκες μολις ειχε ξεκινησει να κινειται ορθοδρομα?]

Σου ευχομαι να πετυχεις τους στοχους σου. ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ, βεβαια και προ παντων με ακρα μυστικοτητα.

Χρυσάνθη Σπίγγου
25-03-2012, 06:23 PM
Είτε γιατί ο Ερμής κινήθηκε ανάδρομος ή αλλιώς ο αντίδικος κινήθηκε απερίσκεπτα, να μην ξεχνάμε πως στο σύμπαν υπάρχει γενικώς μία τέλεια συγχρονικότητα στα πράγματα όσο κανείς δεν διανοείται.

Αδιαφιλονίκητα λοιπόν,όταν αποκωδικοποιούμε ένα πραγματικό γεγονός συχνά μένουμε άναυδοι και κατάπληκτοι με το πόσο τα πραγματικά γεγονότα ταιριάζουν με την εκάστοτε πλανητική δομή και σύνθεση την συγκεκριμένη στιγμή και το ειδικό συμβάν το οποίο εξετάζουμε.

Οπως ανέφερες σε προηγούμενο δημοσίευμα σου ο Αρης, είναι στον Κριό στον 1ο οίκο, άρα να υποθέσω πως ο 12ος είναι στο ζώδιο των Ιχθύων. Οπότε εάν όντως ισχύει αυτή μου η υπόθεση, τότε και ο 6ος οίκος σου βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Πάντα υπό την προυπόθεση λοιπόν ότι ο 6ος είναι σε αυτό το ζώδιο, τότε με ή χωρίς αντίδικο αργά η γρήγορα επίσης και επισήμως καταχωρημένα έγγραφα ( 6ος ) θα έρχονταν στο φως. Επίσης εφόσον ο γενέθλιος Ερμής κυβερνά ή συγκυβερνά 5 συνολικά οίκους, αλλά κάνει και εξάγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα στο Σκορπιό στον 8ο, και ποιός ξέρει και τι άλλες όψεις, μα με ανάδρομο διελαύνοντα Ερμή ή όχι, είναι φυσικό να περιμένεις -και θα πρέπει - ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και κατά την διάρκεια της ζωής σου, διάφορα έγγραφα, αποφάσεις και κρυφές συμφωνίες ότι θα έρχονται στο προσκήνιο!

Ανακαλώντας επίσης το προηγούμενο σου δημοσίευμα ΄όπου αναφερόσουν στα περί της κληρονομικότητας να λαμβάνεις υπόψης ότι οι πρόγονοι, η καταγωγή και η προέλευση μας σχετίζεται με τον 4ο και όχι με τον 8ο. Ο 8ος σχετίζεται με τα κληροδοτήματα, τις κληρονομιές τις δωρεές και μία σειρά ιδιαιτέρως σύνθετων ιδεών που αφορούν όντως το παρελθόν.

Επομένως και εφόσον πάντα ο Ερμής κάνει ή άλλες όψεις που δεν γνωρίζουμε, ωστόσο είναι έτσι ή αλλιώς συγκυβερνήτης και του 4ου και του 6ου, ε τότε, το μόνο που θα μπορούσες να περιμένεις είναι να δεις το τι άλλο γενικώς θα βγεί πραγματικά στο φώς όχι μόνο σε ότι αφορά τα περιουσιακά ζητήματα, τυχόν βαθιά καταχωνισαμένα έγγραφα, αλλά και το πραγματικό παρελθόν των συγγενών στους οποίους ήδη προαναφέρθηκες.

Τα μυστικά που θα αρθούν στο φως θα είναι πιθανόν ποικίλα και άκρως σύνθετα!

Το πόσο εκπλήξεις απομένουν να φανούν είναι το μόνο που ούτε εσύ ούτε εμείς μπορούμε να γνωρίζουμε. Οχι τουλάχιστον ακόμα.

Φιλ - Χρ - Σπ