View Full Version : ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ... λαμπρό 8/3
cajoline
06-03-2012, 10:26 AM
Kαλημέρα
θα ήθελα να μάθω σε ποιό τομέα με επηρρεάζει γιατί σαφέστατα με επηρρεάζει η πανσέληνος 8/3?
5/10/1966 20.45 ath, αφού έχω σελήνη /ωροσκόπο ΔΙΔ. θα ηθελα μια απάντηση ήδη είμαι λίγο στενάχωρα
ευχαριστώ πολύ
cajoline
Atrapos
06-03-2012, 10:50 AM
Σήμερα ανέβηκε ένα άρθρο στο site για τη συγκεκριμένη Πανσέληνο. Αν θες να το εξατομικεύσεις για τον εαυτό σου θα πρέπει να δεις σε ποιους οίκους σχηματίζεται η αντίθεση Ήλιου – Σελήνης και με ποιους πλανήτες κάνει όψεις στον χάρτη σου. Τα θέματα των οίκων αυτών και οι ενέργειες των συγκεκριμένων πλανητών σύμφωνα και με τη φύση των όψεων που σχηματίζονται, θα έρθουν στην επιφάνεια στο φως της Πανσελήνου. Ρίξε και μια ματιά στην κατάσταση Ερμή και Ποσειδώνα (κυβερνήτες των Φώτων) στον χάρτη σου.
cajoline
06-03-2012, 12:30 PM
κρίμα γιατί δεν γνωρίζω το πως θα το κάνω . μήπως μπορείς να μου πείς τις οψεις και κατόπιν εγώ είμαι σε θέση να βρω την ερμηνεία τους . σύμβουλε pls ...
Atrapos
06-03-2012, 12:58 PM
Θα μπορούσα να κάνω και όλη την ανάλυση του χάρτη σου. Αλλά επειδή πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε όλα τα εργαλεία που σας προσφέρει το site, θα σε συμβούλευα να πας στο «Δωρεάν Ωροσκόπιο» - «χάρτες σας» όπου φαντάζομαι έχεις καταχωρίσει τον προσωπικό σου χάρτη και μετά να δεις «Χάρτες Πρόγνωσης» και «Διελεύσεις Δωρεάν Ανάλυση».
Υπολογίζοντας τις διελεύσεις για την ημέρα της πανσελήνου θα σου δείξει όλες τις όψεις, οίκους κλπ, δίνοντας και την ανάλυση των όψεων.
cajoline
06-03-2012, 02:36 PM
είδα όψεις κλπ με διελεύσεις ήλιου (11) και σελήνης (5). τελευταία ερώτηση για να μη σε κουράζω. όταν μου λές να δώ σε ποιόν άξονα σχηματίζεται η αντίθεση ήλιου σελήνης σημαίνει στην περίπτωση αυτή οτι είναι ο 11ος 5ος ?
Atrapos
06-03-2012, 03:28 PM
Σημαίνει εκεί που έχεις στο γενέθλιο χάρτη σου τη 18η μοίρα Παρθένου και Ιχθύων, δηλαδή εκεί που θα βρίσκονται Ήλιος και Σελήνη στη Πανσέληνο.
laparisienne
06-03-2012, 04:08 PM
χμ...6ος-12ος στο γενέθλιο...κι ο προοδευμένος ήλιος στη 18η μοίρα των Ιχθύων...για να δούμε τι θα δούμε...:confused:
υ.γ.πολύ ωραίο άρθρο Δημήτρη!:)