PDA

View Full Version : ουρανός στον Κριό

errikaki
05-03-2012, 05:03 PM
ο ουρανός έχει μπει στον Κριό...
σιγά σιγά μου τριγωνίζει τη σωρεία πλανητών στον τοξότη αλλά κάτι ξαφνικό και ευχάριστο δεν είδα ακόμη!:o:love::love:

Μήπως από το πολύ μεταβλητό που έχω, δεν αντιλαμβάνομαι πια τις αλλαγές?? είπα μήπως έπειδή το μόνο σταθερο μου είναι η αστάθεια δεν καταλαβαίνω πια την αλλαγή.
έχει ήδη τριγωνίσει ερμή, ωροσκόπο και τώρα μου τριγωνίζει κρόνο.:confused:
και ακολουθουν σελήνη, αφροδίτη, ήλιος & ουρανός.
περιμένω με αγωνία εκεινη τη μέρα που θα τριγωνίσει τη σύνοδο ήλιου ουρανού στον τοξότη...μια και το τρίγωνο είναι ευνοική όψη, λέω πως κάτι θα καταλάβω.. δεν μπορεί..:)

Χρυσάνθη Σπίγγου
05-03-2012, 06:02 PM
Errikaki γειά σου,

Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί ότι όψεις και δη από διελεύσεις αργοκίνητων πλανητών, να μην εμφανίζονται γεγονότα κατά την διάρκεια της προσέγγισης αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και κατά την διάρκεια της αποχώρησης τους!

Ειδικότερα στην δική σου περίπτωση και λόγω της δομής του δικού σου ωροσκοπίου μπορεί αφενός ορισμένα θέματα να μην αφορούν άμεσα εσένα, αλλά άτομα είτε του κοντινού είτε του οικείου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Επίσης λόγω των προοδευμένων σου πλανητών στον Αιγόκερω, όσο και του διελαύνοντα Δία στον Ταύρο που σχηματίζει τρίγωνο προς τους προοδευτικούς μπορεί ιδιότητες ως αυτές του Ουρανού είτε να απαλύνονται είτε κατά κάποιο τρόπο να διευκολύνονται.

Τέλος επειδή ο Ουρανός είναι μέρος του 1ου, άρα και της ιδιοσυγκρασίας σου, θέματα που αφορούν αυτόν τον πλανήτη εσύ μπορεί πράγματα να μην τα εκλαμβάνεις όπως θα περίμενες ή όπως ίσως θα τα αντιλαμβάνονταν άλλοι.

Πάντως άλλα 5 χρονάκια έχεις μπροστά σου. Καλού -κακού κράτα και ένα αλεξικέραυνο υπό μάλης...............χα,χα,χα

Και τέλος άλλο ένα τρίγωνο από π.χ. Ερμή, Αρη, Αφροδίτη και άλλο από Ουρανό.

errikaki
06-03-2012, 09:31 AM
Ευχαριστώ πολύ:):)

Είναι αλήθεια ότι έχουν προκύψει ξαφνικές αλλαγές σε κοντινά μου πρόσωπα:)
και ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως εμείς οι τοξότες γενικά έχουμε πάντα υψηλές προσδοκίες:love::love:

στα αρνητικά βλέπουμε το θετικό και στα θετικά περιμένουμε να γίνει κάτι συνταρακτικό!!:love::love:
και στην ουσια η ευτυχία πολλές φορές είναι δίπλα μας και δεν μπορούμε να τη δούμε, γιατί πάντα περιμένουμε κάτι μεγαλύτερο και τόσο συναρπαστικό που δεν θα περάσει απαρατήρητο...:rolleyes::love::)

PAPINO
14-03-2012, 07:43 PM
Καλησπερα ο διελαυ. Ουρανος τον Αυγουστο θα κανει συνοδο με την γεννεθλια Αφροδιτη μου στον 11 στον κριο και εξαγωνο με τον Αρη στους Διδυμους στον 1 οικο θα μπορουσα να περιμενω κατι καλο στα επαγγελματικα μιας και τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει τιποτα σταθερο?

errikaki
14-03-2012, 08:04 PM
πιστεύω ότι θα έχεις ξαφνική καλή τύχη που θα βελτιώσει τα οικονομικά σου μέσα από τη δική σου ατομική προσπάθεια και δραστηριότητα. :)
Επίσης, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες φιλίες και κοινωνικές επαφές.
Υπάρχει ζωντάνεμα των αισθηματικών υποθέσεων και κάποια ξαφνική σχέση είναι πιθανή αλλά χωρίς να υπόσχεται διάρκεια.
Γενικότερα υπάρχει ενεργητικότητα και επιθυμία για ανεξαρτησία! :):)
...αν και με άρη στους διδύμους και αφροδίτη στον κριό δεν ξέρω αν θα υπάρξει διάστημα που να θέλεις να θυσιάσεις την ανεξαρτησία σου!

PAPINO
14-03-2012, 08:24 PM
Μακαρι γιατι αυτο με τα επαγγελματικα το περιμενω καιρο...οσο για τα ερωτικα υπαρχει καποια σχεση εδω και τεσσερα χρονια για καμια απροοπτη εγγυμοσηνη...με προβληματιζει ομως γιατι εχω και γεννεθλια συνοδο σεληνης ουρανου στον 7 στον τοξοτη!!!

Χρυσάνθη
14-03-2012, 08:26 PM
Μην ξεχνάς αγαπητό Errikaki ότι ο Ουρανός αυτός κονταροχτυπιόταν με Πλούτωνα και Κρόνο (ε περίπου) και επίσης έχει να κάνει με τον οίκο του ωροσκοπίου σου που καταλαμβάνεται από τον Κριό. Αχ και γω Τοξότης είμαι και πως και πως το περιμένω,.....αλλά που! μόνο στα οικονομικά μου έφερε αλλαγές (2ος γαρ) - όχι τις καλύτερες εκτός αν μου τα φυλάει για μετά.

Τι να πω, μας φοβήθηκε κ ο Ουρανός και σου λέει που να μπλέκω με τις μουρλές! πάλι όλο κάτι θα θέλουν! αχχαχχαχ (καλέ! πόσους Τοξότες έχεις????? ) Πάντως έχει δίκιο η Χρυσάνθη,.... έχουμε ακόμα να περιμένουμε! χιχιιχιι!

Papino, με αυτά που μας δίνεις,... ε, εγώ συμπέρασμα δε βγάζω! Εάν ασχολείσαι με τον τύπο γενικά καθότι θα εξαγωνίσει τον Άρη σου στον 1ο , λογικό να περιμένεις μία κάποια εύνοια. Στερέωση πάντως όπως το εννοείς , .... η όψη αυτή δεν τα υπόσχεται, εκτός εάν υπάρχουν κ άλλοι αστρολογικοί παράγοντες που προσυπογράφουν.

Επίσης γενικά ο Ουρανός όταν σχετίζεται με την Αφροδίτη με μορφή συνόδου (που μάντεψε, είναι είτε για καλό είτε για κακό, και εξαρτάται από γενέθλιό σου το γενικότερο εάν θα σου βγει θετικά ή αρνητικά) είτε χασούρα οικονομική θα επιφέρει (τουτέστιν τρελή επενδυσάρα μην κάνεις) είτε ξαφνική άνοδο στα οικονομικά....αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι να μην πάρει τα όρη τα βουνά και δράσεις παρορμητικά.

Εμένα ο 11ος στον Κριό κάτι με επιχειρήσεις μου βγάζει, (εάν όχι παίξε κανά λαχείο...της τύχης που λες ο 11ος ) επίσης εάν ο 10ος έχει ακμή στα Ψάρια λογικό η καριέρα σου να είναι ασταθής και να αρμενίζει στα πέλαγα.... Ο Ποσειδώνας σου που είναι άραγε?

Εν ολίγοις οι όψεις που θα γίνουν με τον Ουρανό δε θίγουν κατ' εμε σημεία που να σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα. Με τη λογική ότι Ουρανός είναι, τα πάνω κάτω θα φέρει, κ εάν αυτά δεν είναι ανθηρά, ίσως μου φέρει κανένα παραδάκι παραπάνω το καταλαβαίνω. Ο Άρης στον 1ο πάλι είναι μία ένδειξη αλλά εξάγωνο , τι να το κάνεις?? Γενικά θα πρέπει να διαβάσεις και να μας δώσεις αντίστοιχες ενδείξεις να εξετάσουμε. (επαγγελματικά = 6ος και 10ος, αλλά κοιτάς κ το 2ο = εισόδημα γιατί λογικά μία δουλειά συνοδεύεται κ από λεφτά, μέχρι τώρα τουλάχιστον έτσι ήταν!)

PAPINO
14-03-2012, 09:08 PM
Ευχαριστω πολυ και τις δυο για τις απαντησης σας...Χρησανθη ακμη 10 εχω στον Υδροχοο εκει υπαρχει ο Διας σε συνοδο με το μεσουρανιμα αλλα σε τετραγωνο με τον Ηλιο στον ταυρο στον 12 αυτο δεν ειναι και πολυ καλο εχει ομως και καποια εξαγωνα που βοηθανε ...Ο Ποσειδωνας μου ειναι στον 8 σε τετραγωνο με την Αφροδιτη στον 11 αλλα με πσιλομεγαλη ανοχη 6μ. Ο 6ος μου εχει ακμη στον ζυγο εμπεριεχει ομως και λιγο απο Σκορπιο και ο 2ος εχει ακμη στο τελος των διδυμων και εμπεριεχει και λιγο απο καρκινο αλλα ουτε και εκει υπαρχουν πλανητες...

errikaki
15-03-2012, 09:39 PM
Αχ και γω Τοξότης είμαι και πως και πως το περιμένω,.....αλλά που! μόνο στα οικονομικά μου έφερε αλλαγές (2ος γαρ) - όχι τις καλύτερες εκτός αν μου τα φυλάει για μετά.

Τι να πω, μας φοβήθηκε κ ο Ουρανός και σου λέει που να μπλέκω με τις μουρλές! πάλι όλο κάτι θα θέλουν! αχχαχχαχ (καλέ! πόσους Τοξότες έχεις????? ) Πάντως έχει δίκιο η Χρυσάνθη,.... έχουμε ακόμα να περιμένουμε! χιχιιχιι!

χαχαχα!! βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι ο ουρανός θα μας ανταμείψει παρά τις δύσκολες συγκυρίες!!
Έτσι και αλλιώς τα τοξοτάκια είναι πολύ τυχερά, πάντα κάτι κερδίζουν!
και ξέρεις ε?? μόλις φέρει ο ουρανός τα ξαφνικά κέρδη, αρχίζουν τα ψώνια!!
Γιατί τί να το κάνεις το group therapy όταν υπάρχει το shopping therapy!!:):)

εύχομαι το σύμπαν να συνομωτήσει και τόσο ο ουρανός όσο και ο ευεργέτης δίας να μας δώσουν την ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι τα πολλά χρήματα δεν θα αλλοιώσουν το χαρακτήρα μας;):love::D