PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Κλειδιά για τον εξωτερικό Εαυτό σας: Ωροσκόπος Δίδυμοι και Δεκανοί

krak
20-05-2011, 08:55 PM
Το ανατέλλoν ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας). Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον. Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλων ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης. Θεωρητικά, το ανατέλλoν ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου - μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω - λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα. Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) - μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες...............

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Κλειδιά για τον εξωτερικό Εαυτό σας: Ωροσκόπος Δίδυμοι και Δεκανοί (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%C F%8C-%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%C F%82-%CE%B4%CE%AF%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-13243/#post134327)

maria76
21-05-2011, 11:40 PM
Aπίστευτα ακριβές το άρθρο.Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τόσο περιεκτικό,αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για ωροσκόπο μόνο.Ό άντρας μου τον έχει στους Διδύμους,και ο δεκανός του τον περιγράφει τέλεια.Για το γιο μου θα πρέπει να περιμένω λίγο,είναι μικρός,αλλά και πάλι μ'άρεσαν αυτά που διάβασα..

matsampoukas
22-05-2011, 06:21 PM
Πολύ καλό άρθρο!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να έχει στοιχεία και από τους άλλους 2 δεκανούς πέρα από αυτόν στον οποίο ανήκει,αφού βλέπω χαρακτηριστικά και από τους 3 δεκανούς σε μένα.

SAGIVI
23-05-2011, 03:31 PM
Για να δουμε λοιπον. Σε πρωτη φαση τσεκαρε τον ερμη σου. Κυριως αν βρισκεται στον 3ο η στον 6ο οικο.(οικοι που ανηκουν στους διδυμους και στην παρθενο). Τσεκαρε αν ο ερμης κανει οψη με την ακμη του ωροσκοπου σου. Αυτα για εξασκηση.:bigsmile: Εξ αλλου το αρθρο, δεν αναιρει τις γενικες ιδιοτητες του ωροσκοπου διδυμου, απλα επισημαινει καποια στοιχεια συμφωνα με τους δεκανους.

matsampoukas
24-05-2011, 12:25 PM
Λοιπόν έχω Ερμή στον 6ο και ο Ερμής κάνει αντίθεση μόνο με τον Ερμή μου!:unsure:

maria76
16-06-2011, 01:07 AM
Δεν θα το πιστέψετε,αλλά ξαναγράφω αυτό το ποστ,γιατί έχω μείνει εντυπωσιασμένη(ξανά),και δεν γίνεται να μην το πω σε κανέναν!
Το αγοράκι μου λοιπόν-που είναι μόνο 2,5 ετών περίπου-το λατρεύω.Και σύμφωνα με τα του παραπάνω άρθρου,ο δεκανός του προσδίδει κάτι εντυπωσιακό στην εμφάνιση.Λέω μικρός είναι για να ξέρω,αν και είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ άντρας όταν μεγαλώσει.Αλίμονο βέβαια,αν αυτά δεν τα πίστευε κάθε μαμά για το παιδί της,ως εδώ καλά.Σκέφτηκα ότι τα όμορφα μαλλιά,και ένα ωραίο χαμόγελο,ναι είναι κάτι,αλλά όχι κάτι που δεν έχουν πολλοί άνθρωποι.
Πάντα το καλοκαίρι του έχω τα μαλλιά πολύ κοντά,σχεδόν ξυρισμένα,αφού έχει τέλειο κεφαλάκι ο μικρός.Οπότε έχουν αρχίσει σε κάποια φάση να μακραίνουν ξανά,και τι να δω..απ'το ένα πλάι,σχεδόν απ'τα αυτιά του,έως το άλλο το μαλλί του κάνει ένα κύκλο με ένα τόνο πιο ανοιχτό χρώμα,σα να ναι βαμμένο.Φανταστείτε να φοράει κάποιος ένα στεφάνι στο κεφάλι,έτσι μοιάζει.Είναι άλλο χρώμα τα μαλλιά του,μια άλλη λωρίδα,κανονικά.Συγνώμη για τη φλυαρία μου,αλλά έχω πάθει πλάκα!