PDA

View Full Version : Αφροδίτη στον Τοξότη

leila
11-11-2005, 04:07 AM
Γειά σας.Μια φίλη που ασχολείται πιο ενεργά με ζώδια μου είπε αφού της έδωσα ημ.και ώρα γέννησης(15/12/77, 13:00) ότι έχω Αφροδίτη στον Τοξότη και ότι αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα όμοια ζώδια που συνήθως δεν ταιριάζουν μεταξύ τους εγω μπορω να τα πάω μια χαρα είτε ερωτικα είτε φιλικα με άλλους Τοξότες.Ευσταθεί αυτό?Ειμαί Τοξότης με ωροσκόπο Κριο.Τι σημαίνει να έχει κανείς Αφροδίτη στον Τοξότη?

Λίλιαν Σίμου
13-11-2005, 02:01 AM
Αγαπητή φίλη

Το να έχετε την Αφροδίτη στον Τοξότη, σημαίνει πως στα αισθήματά σας, έχετε φλογερή έκφραση, αλλά και την ανάγκη της αισθηματικής επικοινωνίας μέσα από μία φιλοσοφική διάθεση. Αυτό δίνει μία αισιοδοξία στα αισθήματα, αλλά και μία αστάθεια, λόγω της μεταβλητότητας του ζωδίου. Ωστόσο, είστε ανοιχτή και προσφέρετε (σε μία γενική θεώρηση) ευρεύως την αγάπη σας (ο Τοξότης, είναι κάτω από την επιρροή του κυβερνήτη του Δία, πλανήτη της επέκτασης).

Μπορείτε θεωρητικά (γιατί ένας χάρτης είναι το σύνολο πολλών στοιχείων και η σύνθεση αυτών), να έλκεστε και να έλκετε άτομα με τον Ήλιο στον Τοξότη, ή τη Σελήνη, ή τον Ωροσκόπο ή πολλούς προσωπικούς πλανήτες στον Τοξότη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου