PDA

View Full Version : Οψεις βορειου δεσμου



mersini1
26-01-2012, 03:18 PM
Καλησπερα:)Εχω μια απορια σχετικα με την διελευση του β.δεσμου που δεχομαι.Θελω να καταλαβω αν ο β.δεσμος διελαυνοντας απο ενα γενεθλιο οικο ειναι σε θεση να ενεργοποιησει γενεθλια οψη.Οι γενεθλιοι δεσμοι βρισκοντα στον αξονα 5/11 Αυτη την στιγμη εχω αντιστροφη των δεσμων. Ο β.δεσμος διευλανει απο τον 5ο γενεθλιο μου στον τοξοτη.Πρωτα θα κανει τετραγωνο με γενεθλια αφροδιτη κ σεληνη ενεργοποιοντας το γενεθλιο μεσοδιαστημα σεληνης/αφροδιτης και την αντιθεση μεταξυ τους και μετα θα κανει συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο του 5ου οικου μου,και συνοδο με δια του 4ου οικο,ενεργοποιωντας την γενεθλια συνοδο δια ουρανου.Κοιταζοντας ομως και διελευσεις ειδα οτι πολυ αργοτερα προς το τελος του 2012,ο διας απο τον 11ο θα τετραγωνισει ολα αυτα τα σημεια που προανεφερα,και θα κανει και αντιθεση με ουρανο ενεργοποιοντας την συνοδο που εχω.Αυτεςοι οψεις που αναφερω σχετικα με β.δεσμο επειδη ειναι σε αναδρομη πορεια και ευρισκομενος στην θεση του νοτιου δεσμου μηπως εχει σχεση με παρελθοντικες μισοτελειωμενες καταστασεις που ερχονται ξανα στο προσκηνιο;Ξερω οτι βεβαια υπερεχει ο διας αλλα μου εκανε εντυπωση που κανουν τις ιδιες οψεις,και δεν ξερω αν πρεπει να δωσω σημασια στον β.δεσμο επειδη κινειται αναδρομα παρα μονο στις οψεις του δια αργοτερα.οι και οι 2 εχουν να δωσουν διαφορετικα .πιθανα γεγονοτα

katiakiss
26-01-2012, 04:01 PM
Καλησπερα:)Εχω μια απορια σχετικα με την διελευση του β.δεσμου που δεχομαι.Θελω να καταλαβω αν ο β.δεσμος διελαυνοντας απο ενα γενεθλιο οικο ειναι σε θεση να ενεργοποιησει γενεθλια οψη.Οι γενεθλιοι δεσμοι βρισκοντα στον αξονα 5/11 Αυτη την στιγμη εχω αντιστροφη των δεσμων. Ο β.δεσμος διευλανει απο τον 5ο γενεθλιο μου στον τοξοτη.Πρωτα θα κανει τετραγωνο με γενεθλια αφροδιτη κ σεληνη ενεργοποιοντας το γενεθλιο μεσοδιαστημα σεληνης/αφροδιτης και την αντιθεση μεταξυ τους και μετα θα κανει συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο του 5ου οικου μου,και συνοδο με δια του 4ου οικο,ενεργοποιωντας την γενεθλια συνοδο δια ουρανου.Κοιταζοντας ομως και διελευσεις ειδα οτι πολυ αργοτερα προς το τελος του 2012,ο διας απο τον 11ο θα τετραγωνισει ολα αυτα τα σημεια που προανεφερα,και θα κανει και αντιθεση με ουρανο ενεργοποιοντας την συνοδο που εχω.Αυτεςοι οψεις που αναφερω σχετικα με β.δεσμο επειδη ειναι σε αναδρομη πορεια και ευρισκομενος στην θεση του νοτιου δεσμου μηπως εχει σχεση με παρελθοντικες μισοτελειωμενες καταστασεις που ερχονται ξανα στο προσκηνιο;Ξερω οτι βεβαια υπερεχει ο διας αλλα μου εκανε εντυπωση που κανουν τις ιδιες οψεις,και δεν ξερω αν πρεπει να δωσω σημασια στον β.δεσμο επειδη κινειται αναδρομα παρα μονο στις οψεις του δια αργοτερα.οι και οι 2 εχουν να δωσουν διαφορετικα .πιθανα γεγονοταΜυρσίνη καλησπέρα. Αρχικά να σου πω ότι οι δεσμοί Σελήνης κινούνται πάντα ανάδρομα. Αυτή είναι η φυσική τους πορεία. Δεν έχεις λόγους να ανησυχείς λοιπόν.
Γενικά θα πρέπει να σου πω ότι το θέμα των δεσμών Σελήνης έχει να κάνει με το τι πιστεύει ο καθένας, μια και οι δεσμοί είναι σημεία και όχι ουράνια σώματα.
Προσωπικά πιστεύω στην επίδρασή τους , επειδή έχω βρει ότι έχουν λειτουργήσει, τόσο στον χάρτη μου, όσο και στους χάρτες ατόμων που έτυχε να ασχοληθώ.
Στην προκειμένη περίπτωση και αφού έχουμε ξεκαθαρίσει όλα τα παραπάνω, οι αντιστροφή των δεσμών Σελήνης από μόνη της, είναι ένα σημαντικό γεγονός. Συνήθως μιλάμε για μια περίοδο που γενικά χαρακτηρίζεται από «ανταποδοτικές» επιρροές. Βεβαίως αυτό εξαρτάται πολύ από το πώς είναι τοποθετημένοι στον γενέθλιο και τι όψεις κάνουν με γενέθλιους πλανήτες. Συνήθως παρουσιάζονται «τυχερές» ευκαιρίες στη ζωή του ανθρώπου και υπάρχει μια αίσθηση καλοτυχίας σε κάποιο τομέα. Μπορεί ακόμα και να υπάρξει κάποιο άτομο που θα παίξει έναν θετικό ρόλο, σχεδόν χωρίς να του ζητηθεί.
Για να γίνει μία σωστή αξιολόγηση θα πρέπει να ασχοληθεί κανείς με ολόκληρο το ωροσκόπιο και δεν θα ήταν σωστό να ειπωθούν περισσότερα με απομονωμένες πληροφορίες.

Τυχαίνει οι διελαύνοντες δεσμοί να έχουν κάνει πάρα πολύ πρόσφατα σύνοδο με το μεσοδιάστημα Σελήνης\Αφροδίτης μου και θα έλεγα ότι συμβαίνουν τόσα άλλα σοβαρά στο χάρτη μου, που δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι για το οποίο ευθύνεται η σύνοδος αυτή. Το σίγουρο είναι ότι οι δεσμοί λειτουργούν με τις λεγόμενες «σκληρές» όψεις. Σύνοδοι, τετράγωνα, αντιθέσεις.
Μην συνδέεις τους δεσμούς με μισοτελειωμένες σχέσεις και αναβίωση του πρόσφατου παρελθόντος.
Προσπάθησε να τους μελετήσεις, να τους αξιολογήσεις και να τους ανακαλύψεις σε γεγονότα που συνδέονται με την γενικότερη πορεία σου στη ζωή.
Αν δεν έχεις μια κάποια αστρολογική ευχέρεια, μην βασανίζεις το μυαλό σου με λάθος συμπεράσματα. Υπάρχουν στον χάρτη σου ένα σωρό σοβαρές ενδείξεις για όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Οι δεσμοί είναι προβληματισμός του επόμενου βήματος. :)

mersini1
26-01-2012, 05:01 PM
Ευχαριστω πολυ katiakis για την βοηθεια σας!Χαιρομαι που δεν λειτουργουν ετσι οπως το ειχα στο μυαλο μου ,δηλαδη σαν να ειναι ο νοτιος στον 5ο, Επειδη ειναι σε αναδρομη πορεια .Γιατι επειδη οταν ο διας πριν καποια χρονια ηταν στον 5ο οικο μου και εκανε συνοδο με γενεθλιο ποσειδωνα ενεργοποιησε την γενεθλια οψη νοτιου δεσμου με ποσειδωνα και εκει τρομαξα κυριολεκτικα ...σκεφτηκα μηπως θελει να μου φερει κανενα αισθηματικο παρατραγουδο παλι...Ας ελπισω το συμπαν να ειναι γεναιοδωρο μαζι μου αυτη τη φορα! Ευχαριστω και παλι:)