PDA

View Full Version : Αναχαιτισμένα ζώδια και πλανήτες

limbill
26-01-2012, 12:12 AM
Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
α) αν σε ένα αναχαιτισμένο ζώδιο δεν υπάρχουν καθόλου αναχαιτισμένοι πλανήτες, αυτό τι σημαίνει για τους κυβερνήτες των αντίστοιχων ζωδίων. π.χ αν είναι αναχαιτισμένα ο Λέων και ο Υδροχόος πρέπει να δώσουμε προσοχή που βρίσκονται ο ήλιος και ο Κρόνος και τις όψεις που σχηματίζουν;
β)αν σε ένα ζώδιο αναχαιτισμένο βρίσκεται ο πλανήτης Ουρανός (άρα αναχαιτισμένος), για να τον "λειτουργήσουμε" καλύτερα πρέπει να δούμε τον οίκο που κυβερνάει; π. χ αν κυβερναει τον 7ο οίκο πρέπει να γίνουμε πιο ιδεαλιστές ή και πρωτοπόροι αναφορικά με τις συνεργασίες μας;

Μητσάκος
27-01-2012, 11:05 PM
Τι σημαίνει "αναχαιτισμένο" ζώδιο; (και τι "αναχαιτισμένος" πλανήτης ; )

Κοραλλία Μόζορα
27-01-2012, 11:27 PM
Γεια σου, Μητσάκο μου!
Εννοεί τα εμπεριεχόμενα ζώδια και τους εμπεριεχόμενους πλανήτες.

Μητσάκος
28-01-2012, 08:08 PM
Γεια σου, Μητσάκο μου!
Εννοεί τα εμπεριεχόμενα ζώδια και τους εμπεριεχόμενους πλανήτες.
Α, είπα κι εγώ... :p:p Και γιατί δεν τα λέει έτσι, όπως όλος ο κόσμος, για να καταλαβαίνω κι εγώ:lost:

maria76
29-01-2012, 01:30 AM
Ασχετο.Μητσάκο,σβήσε κανένα μύνημα να σου πούμε και ένα γεια!Συγνώμη διαχείριση..

Μητσάκος
30-01-2012, 01:26 PM
Ασχετο.Μητσάκο,σβήσε κανένα μύνημα να σου πούμε και ένα γεια!Συγνώμη διαχείριση..

Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω πρόσβαση στα μηνύματα... Θα έπρεπε να ενημερώσω από άλλη σελίδα τη διαχείριση, αλλά ως Τοξότης, το αμελώ... Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
Fatal error: Unsupported operand types in /home/public_html/forum/includes/functions_user.php on line 267

Διορθώθηκε