PDA

View Full Version : Αρχάριος στην Αστρολογία

Polydefkis
09-01-2012, 06:58 PM
Γειά σας και Καλή Χρονιά,
δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί το ερώτημα μου αλλά ήθελα να μάθω από που παίρνουν οι αστρολόγοι τις πληροφορίες για τη θέση των πλανητών κάθε φορά.
Υπάρχει κάποιο site στο internet που ενημερώνεται συχνά και δείχνει αυτές τις πληροφορίες;
Σας ευχαριστώ πολύ.

Lena_P
09-01-2012, 08:41 PM
Νομίζω αυτό που ψάχνεις λέγεται αστρολογική εφημερίδα (ephemeris).

Μπορείς να τις βρεις από το πάνω taskbar του MyHoroscope, Δωρεάν Ωροσκόπιο --> Αστρολογικές Εφημερίδες..

[Edit to add]

Επίσης Καλή Χρονιά!

Polydefkis
10-01-2012, 11:02 AM
Lena ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αυτό ήθελα.
Παρόλα αυτά θέλω να το πάω ακόμα πιο πέρα το πράγμα και να ρωτήσω από που αντλεί τα δεδομένα η αστρολογική εφημερίδα. Τα παίρνει από κάποιο αστρονομικό site;
Ευχαριστώ και πάλι.

Κοραλλία Μόζορα
10-01-2012, 02:41 PM
Οι αστρολογικές εφημερίδες παίρνουν τα στοιχεία για τις θέσεις και την κίνηση των πλανητών από αστεροσκοπεία. Για παράδειγμα, οι περισσότερες ευρωπαϊκές εφημερίδες παίρνουν τα αστρονομικά στοιχεία από το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς.

Lena_P
10-01-2012, 05:14 PM
Εγώ τώρα να ρωτήσω γιατί ρωτάς;

Λένα,
όλο και θα βρει κάτι να ρωτήσει...

Polydefkis
12-01-2012, 12:30 PM
Λένα,
απλά ρωτάω γιατί το είχα πάντα απορία.
Μήπως είσαι καχύποπτη ή μου φαίνεται; ;-)

Lena_P
13-01-2012, 01:04 AM
Χρόνια τώρα... :o

Αλλά κατά λάθος το πέτυχες. Έτυχε να ψάξω και εγώ όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι αλλά για τελείως άλλους λόγους. Είπα να δοκιμάσω μήπως συνέπεφταν οι λόγοι και γλίτωνα λίγη δουλειά αλλά ατύχησα..

'Εν μπρ'αζ. Θα σε ξαναπετύχω. :p

allen
13-01-2012, 01:08 AM
Το θέμα απαντήθηκε, αν και έχει ξανα απαντηθεί παλαιότερα. Πλέον δεν είναι "Συζήτηση αστρολογίας"
Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την αναζήτηση.