blackie
01-11-2005, 07:02 PM
είμαι νέα στην αστρολογία και με πολλές απορίες. μία απ' αυτές είναι πώς τελικά κάνουμε μια συναστρία? από τα άρθρα στο φόρουμ άκουσα πώς τοποθετούμε στην ουσία τον έναν γενέθλιο χάρτη πάνω στον άλλον, σαν διαφάνειες και μετά ερμηνεύουμε τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες του ενός χάρτη με τον άλλον.
σε κάποια βιβλία αστρολογίας διάβασα πως προσθέτουμε στην ουσία τις μοίρες στις οποίες βρίσκεται ο κάθε πλανήτης και διαιρούμε δια 2 βρίσκοντας έτσι την θέση του κάθε πλανήτη στην συναστρία, κι ύστερα ερμηνεύουμε τις όψεις μεταξύ τον πλανητών, όπως κάνουμε δηλαδή σ'έναν γενέθλιο χάρτη.
ποιό από τα δύο ισχύει τελικά?
σας ευχαριστώ πολύ που λύνετε τις απορίες μου και μου ξεκαθαρίζετε το τοπίο της αστρολογίας
σε κάποια βιβλία αστρολογίας διάβασα πως προσθέτουμε στην ουσία τις μοίρες στις οποίες βρίσκεται ο κάθε πλανήτης και διαιρούμε δια 2 βρίσκοντας έτσι την θέση του κάθε πλανήτη στην συναστρία, κι ύστερα ερμηνεύουμε τις όψεις μεταξύ τον πλανητών, όπως κάνουμε δηλαδή σ'έναν γενέθλιο χάρτη.
ποιό από τα δύο ισχύει τελικά?
σας ευχαριστώ πολύ που λύνετε τις απορίες μου και μου ξεκαθαρίζετε το τοπίο της αστρολογίας