View Full Version : Οψεις προοδευτικου χαρτη
mersini1
04-12-2011, 11:49 PM
.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την προοδευτικη σεληνη.Η γενεθλια σεληνη μου ειναι στον 8ο στους ιχθυεις και κυβερνα τον 12ο.Στον προοδευτικο χαρτη σε λιγο καιρο θα κανει τετραγωνο με β.δεσμο 11ο διδυμους και τετραγωνο με ν.δεσμο 5ο τοξοτη.Εχω διαβασει αναλογο αρθρο εδω οσον αφορα τις οψεις σεληνης σε προοδευτικο χαρτη,αλλα δεν αναφερει οψεις με τους δεσμους.Τι θα μπορουσε να σημαινουν αυτα τα τετραγωνα που αναφερω;
*alkmini
05-12-2011, 10:01 AM
Η προοδευτική Σελήνη σε τετράγωνο με τους Δεσμούς αναφέρεται σε κάποια εμπόδια, προβλήματα σε σχέσεις με άλλα άτομα. Οι Δεσμοί βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων και Τοξότη. Αναφέρεται πολύ πιθανόν σε θέματα μάθησης, επικοινωνίας, αδελφών,...(Ερμής) από απόσταση, με μακρινούς συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση...(Τοξότης). Μπορούμε να κάνουμε κάποιους τέτοιους συνδυασμούς.
mersini1
07-12-2011, 06:31 AM
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για τον προοδευτικο ωροσκοπο.Ο προοδευτικος ωροσκοπος (5.09)βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο(5.11) 5ος οικος ( ακμη υδροχοου 7ος).Στο γενεθλιο εχω οψη ωροσκοπου τριγωνο με ουρανο,φανταζομαι θα λειτουργησει θετικα ως τριγωνο.Θα λειτουργησει ως πιθανο γεγονος στους οικους 2ο και 5ο η ως 1ου 5ου.;Επισης οσον αφορα την ανοχη που μου δινει αυτη τη στιγμη ειναι 0.03 .Αυτο σημαινει οτι ειναι οψη ακριβειας;
Κοραλλία Μόζορα
07-12-2011, 12:06 PM
Είναι όψη ακριβείας αν η ώρα γέννησής σου είναι τόσο ακριβής. Αν ισχύει αυτή η όψη, θα φέρει θέματα που σημειοδοτεί ο Ουρανός ή/και θέματα του άξονα 1ου/7ου και θέματα του οίκου που κυβερνά ο Ουρανός στον γενέθλιο χάρτη σου.
*alkmini
07-12-2011, 01:47 PM
Από τη στιγμή που στο γενέθλιο χάρτη υπάρχει τρίγωνο Ωρ.και Ουρανού και το προοδευτικό είναι τετράγωνο, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ? Μήπως μέσα από δυσκολίες (προοδ) θα έχει κάποια εύνοια (γεν. τρίγωνο) ?
Κοραλλία Μόζορα
07-12-2011, 02:10 PM
alkmini, από την στιγμή που στο γενέθλιο υπάρχει τρίγωνο μεταξύ ωροσκόπου και Ουρανού αυτό θα ενεργοποιηθεί, το τρίγωνο. Το γεγονός θα είναι θετικό. Το αν θα υπάρξουν δυσκολίες ή όχι για την πραγματοποίησή του θα φανεί από την συνολική εικόνα του Ουρανού και του ωροσκόπου μέσα στον γενέθλιο χάρτη και όχι από το τρίγωνο αυτό από μόνο του.
astrotrella
07-12-2011, 03:58 PM
Οταν ο προοδευτικος ηλιος κανει συνοδο με τον Ωροσκοπο και διελαυνει στον 1ο οικο τοτε τι συμβαινει?Επεισης εκτος του προοδευτικου στο χαρτη ηλιακου τοξο εκτος απο την συνοδο ηλιου ωροσκοπου εχω και την αντιθεση Πλουτωνα ωροσκοπου?
θελω να ρωτησω σχετικα με προοδευτικο χαρτη και δεν ξερω εαν εδω μπορω μπορειτε να με βοηθησετε
*alkmini
09-12-2011, 01:30 PM
θελω να ρωτησω σχετικα με προοδευτικο χαρτη και δεν ξερω εαν εδω μπορω μπορειτε να με βοηθησετε
Αν αναφερθείτε στο συγκεκριμένο θέμα, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό.
*alkmini
09-12-2011, 01:38 PM
Οταν ο προοδευτικος ηλιος κανει συνοδο με τον Ωροσκοπο και διελαυνει στον 1ο οικο τοτε τι συμβαινει?Επεισης εκτος του προοδευτικου στο χαρτη ηλιακου τοξο εκτος απο την συνοδο ηλιου ωροσκοπου εχω και την αντιθεση Πλουτωνα ωροσκοπου?
Για να έχουμε σύνοδο του προοδευτικού Ήλιου με τον Ωροσκόπο, ο Ήλιος σας βρισκόταν στο 12ο οίκο. Έχει αλλάξει και ζώδιο ή μόνο οίκο, γιατί και η αλλαγή του ζωδίου είναι σημαντική.
katiakiss
09-12-2011, 02:09 PM
Οταν ο προοδευτικος ηλιος κανει συνοδο με τον Ωροσκοπο και διελαυνει στον 1ο οικο τοτε τι συμβαινει?Επεισης εκτος του προοδευτικου στο χαρτη ηλιακου τοξο εκτος απο την συνοδο ηλιου ωροσκοπου εχω και την αντιθεση Πλουτωνα ωροσκοπου?Αρχικά θα ήταν καλό να λάβεις υπόψη σου σοβαρά τις τυχών γενέθλιες όψεις που κάνει ο ωροσκόπος σου με κάποιους γενέθλιους πλανήτες. Αυτό θα σήμαινε ότι η θέση του προοδευμένου Ήλιου θα ενεργοποιούσε αυτές τις γενέθλιες όψεις Ωροσκόπου \γενέθλιων πλανητών. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον οίκο που κυβερνά ο Ήλιος και τον οίκο από όπου έρχεται (την γενέθλια θέση του).
Πολύ γενικά, η στιγμή που ο προοδευμένος Ήλιος είναι πάνω στον γενέθλιο ωροσκόπο, τείνουμε να ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις πλευρές μας και να εκφράζουμε όλη την γκάμα της προσωπικότητάς μας. Γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και μία εσωτερική αποδοχή του τι θέλουμε να εκφράζουμε και τι όχι. Μία ανάγκη να είμαστε ο εαυτός μας, ανεξάρτητα αν αυτό ξεβολεύει τους άλλους ή όχι. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που λαμβάνει χώρα όσο ο προοδευμένος Ήλιος περνά μέσα από τον 12ο .
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που τυχαίνει να έχουν στην ζωή τους την εμπειρία της συνόδου του προοδευμένου Ήλιου με τον ωροσκόπο τους. Δεν είναι καθόλου απλή μετακίνηση αυτή , δεδομένου ότι μιλάμε για φώτα και ωροσκόπο, θεμελιώδεις αξίες ενός ωροσκοπίου. Πρακτικά σημαίνει ότι αν μια τέτοια όψη συμβαίνει σε έναν ενήλικο άνθρωπο, το άτομο έχει περάσει τουλάχιστον είκοσι χρόνια από την ζωή του με τον Ήλιο στον 12ο οίκο του. Για κάποιους μπορεί να είναι και περίπου 30 χρόνια.
Υπάρχει ένα τραγούδι που τους στίχους τους έχει γράψει ο Γκανάς και κάπου λέει «…το δράκο να σκοτώσεις και να ‘ρθεις να με σώσεις, απ’ τη ζωή μου την κλειστή…» Κάπως έτσι νιώθει ο άνθρωπος που ο προοδευμένος Ήλιος του περνά στον Ωροσκόπο μετά από αρκετά χρόνια «ζωής κλειστής». Ψυχικά κλειστής. Ακόμα κι αν πρακτικά μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό άτομο, υπάρχει πάντα η αίσθηση και η ανάγκη της απόσυρσης. Ότι έχει μάθει, ότι έχει δουλέψει και ότι έχει καταλάβει ή θεραπεύσει το άτομο με τον προοδευμένο Ήλιο στον 12ο, έρχεται η ώρα να το εκφράσει από την θέση συνόδου με τον ωροσκόπο. Αν τύχει να συναντά κάποιον πλανήτη απέναντι, ίσως και η αντιπαράθεση να είναι κάτι αναμενόμενο όταν ξεδιπλώνεται αυτοδύναμα ένας καινούργιος εαυτός, απέναντι σε όσους είχαν συνηθίσει κάτι άλλο, λιγότερο από την αυθόρμητη προσωπικότητα. Ίσως να συναντήσει κάποιου είδους αντίσταση από το περιβάλλον ή τον σύντροφο\συνεργάτες.
Η συγκυρία του τονισμένου άξονα 1ου\7ου και από τα υπόλοιπα προγνωστικά συστήματα, δείχνουν ότι η ζωή σου θα έχει εξελίξεις στον τομέα αυτό, που είναι πιθανό να απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου.
mersini1
09-12-2011, 03:06 PM
Ο προοδευτικος ωροσκοπος (5.09)βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο(5.11) 5ος οικος ( ακμη υδροχοου 7ος).Στο γενεθλιο εχω οψη ωροσκοπου τριγωνο με ουρανο,φανταζομαι θα λειτουργησει θετικα ως τριγωνο.Θα λειτουργησει ως πιθανο γεγονος στους οικους 2ο και 5ο η ως 1ου 5ου.;Επισης οσον αφορα την ανοχη που μου δινει αυτη τη στιγμη ειναι 0.03 .Αυτο σημαινει οτι ειναι οψη ακριβειας; Aυτη η οψη που ανεφερα αφορουσε το ηλιακο τοξο.Μπερδευτηκα με τους χαρτες..Υπαρχει καποια διαφορα ως προς την ερμηνεια η ειναι το ιδιο πραγμα;
katiakiss
09-12-2011, 03:36 PM
Ο προοδευτικος ωροσκοπος (5.09)βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο(5.11) 5ος οικος ( ακμη υδροχοου 7ος).Στο γενεθλιο εχω οψη ωροσκοπου τριγωνο με ουρανο,φανταζομαι θα λειτουργησει θετικα ως τριγωνο.Θα λειτουργησει ως πιθανο γεγονος στους οικους 2ο και 5ο η ως 1ου 5ου.;Επισης οσον αφορα την ανοχη που μου δινει αυτη τη στιγμη ειναι 0.03 .Αυτο σημαινει οτι ειναι οψη ακριβειας; Aυτη η οψη που ανεφερα αφορουσε το ηλιακο τοξο.Μπερδευτηκα με τους χαρτες..Υπαρχει καποια διαφορα ως προς την ερμηνεια η ειναι το ιδιο πραγμα;Μυρσίνη, νομίζω ότι το ερώτημά σου έχει ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Όποιο προγνωστικό σύστημα κι αν κοιτάζουμε, αυτό που παίζει τον πρωταρχικό ρόλο, είναι η γενέθλια υπόσχεση. Αφού εσύ έχεις τους κυβερνήτες του 1ου και του 7ου σε τρίγωνο από γενέθλια θέση, αυτό θα πει ότι ο ωροσκόπος του Ηλιακού Τόξου θα ενεργοποιήσει τον Ουρανό και αυτός με την σειρά του, τον τομέα που βρίσκεται και τον τομέα που κυβερνά , όπως και τον τομέα που επηρεάζει.
Αν δεχτούμε ότι ο Ουρανός σου είναι καλοβαλμένος στην γενέθλια θέση του, τα γεγονότα θα είναι θετικά. Έχει ήδη ειπωθεί ότι η όψη είναι ακριβείας και αν θες να είσαι ακόμα πιο ακριβής, κάνε μια αναζήτηση στην βιβλιοθήκη του site και θα βρεις σχετικό άρθρο για το Ηλιακό Τόξο , που θα σε βοηθήσει να υπολογίσεις ακριβώς την στιγμή που η όψη είναι ακριβείας. Αυτή είναι και η στιγμή που υπάρχει η μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης του γεγονότος. Ωστόσο, η ανοχή που θα βρεις από τους εύκολους υπολογισμούς , ισχύει τόσο όσο η όψη είναι συγκλίνουσα, όσο και όταν είναι αποκλίνουσα. Στην πραγματικότητα η εκδήλωση σχετίζεται και με τις διελεύσεις και την γενηκότερη κατάσταση του ωροσκοπίου για την χρονική στιγμή που εξετάζεται.
astrotrella
09-12-2011, 05:03 PM
Για να έχουμε σύνοδο του προοδευτικού Ήλιου με τον Ωροσκόπο, ο Ήλιος σας βρισκόταν στο 12ο οίκο. Έχει αλλάξει και ζώδιο ή μόνο οίκο, γιατί και η αλλαγή του ζωδίου είναι σημαντική.
Ναι ναι εχει μπει πλεον στους διδυμους ,αν και εχει αλλαξει ζωδιο εδω και καποια χρονια απλα τωρα αγγιζει τον γεννεθλιο ωροσκοπο μου..!
Αρχικά θα ήταν καλό να λάβεις υπόψη σου σοβαρά τις τυχών γενέθλιες όψεις που κάνει ο ωροσκόπος σου με κάποιους γενέθλιους πλανήτες. Αυτό θα σήμαινε ότι η θέση του προοδευμένου Ήλιου θα ενεργοποιούσε αυτές τις γενέθλιες όψεις Ωροσκόπου \γενέθλιων πλανητών. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον οίκο που κυβερνά ο Ήλιος και τον οίκο από όπου έρχεται (την γενέθλια θέση του).
Πολύ γενικά, η στιγμή που ο προοδευμένος Ήλιος είναι πάνω στον γενέθλιο ωροσκόπο, τείνουμε να ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις πλευρές μας και να εκφράζουμε όλη την γκάμα της προσωπικότητάς μας. Γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και μία εσωτερική αποδοχή του τι θέλουμε να εκφράζουμε και τι όχι. Μία ανάγκη να είμαστε ο εαυτός μας, ανεξάρτητα αν αυτό ξεβολεύει τους άλλους ή όχι. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που λαμβάνει χώρα όσο ο προοδευμένος Ήλιος περνά μέσα από τον 12ο .
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που τυχαίνει να έχουν στην ζωή τους την εμπειρία της συνόδου του προοδευμένου Ήλιου με τον ωροσκόπο τους. Δεν είναι καθόλου απλή μετακίνηση αυτή , δεδομένου ότι μιλάμε για φώτα και ωροσκόπο, θεμελιώδεις αξίες ενός ωροσκοπίου. Πρακτικά σημαίνει ότι αν μια τέτοια όψη συμβαίνει σε έναν ενήλικο άνθρωπο, το άτομο έχει περάσει τουλάχιστον είκοσι χρόνια από την ζωή του με τον Ήλιο στον 12ο οίκο του. Για κάποιους μπορεί να είναι και περίπου 30 χρόνια.
Υπάρχει ένα τραγούδι που τους στίχους τους έχει γράψει ο Γκανάς και κάπου λέει «…το δράκο να σκοτώσεις και να ‘ρθεις να με σώσεις, απ’ τη ζωή μου την κλειστή…» Κάπως έτσι νιώθει ο άνθρωπος που ο προοδευμένος Ήλιος του περνά στον Ωροσκόπο μετά από αρκετά χρόνια «ζωής κλειστής». Ψυχικά κλειστής. Ακόμα κι αν πρακτικά μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό άτομο, υπάρχει πάντα η αίσθηση και η ανάγκη της απόσυρσης. Ότι έχει μάθει, ότι έχει δουλέψει και ότι έχει καταλάβει ή θεραπεύσει το άτομο με τον προοδευμένο Ήλιο στον 12ο, έρχεται η ώρα να το εκφράσει από την θέση συνόδου με τον ωροσκόπο. Αν τύχει να συναντά κάποιον πλανήτη απέναντι, ίσως και η αντιπαράθεση να είναι κάτι αναμενόμενο όταν ξεδιπλώνεται αυτοδύναμα ένας καινούργιος εαυτός, απέναντι σε όσους είχαν συνηθίσει κάτι άλλο, λιγότερο από την αυθόρμητη προσωπικότητα. Ίσως να συναντήσει κάποιου είδους αντίσταση από το περιβάλλον ή τον σύντροφο\συνεργάτες.
Η συγκυρία του τονισμένου άξονα 1ου\7ου και από τα υπόλοιπα προγνωστικά συστήματα, δείχνουν ότι η ζωή σου θα έχει εξελίξεις στον τομέα αυτό, που είναι πιθανό να απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου.
Και ναι τωρα οντως αισθανομαι οτι εχω καταλαβει πραγματικα ποια ειμαι!Οτι εκφραζω το εαυτο μου οπως θελω , ειμαι σνομπ, δεν ειμαι καθολου ταπεινη οπως ημουν, ειμαι πολυ εγωιστρια,και δεν μπορω να καταλαβω πως εκανα καποια πραγματα η πως τα ανεχομουν στο παρελθον.Βεβαια ημουν και μικρη και χρονο με τον χρονο αλλαζεις απλα συνεπεσε ολο αυτο με αυτην την οψη..Ισως αυτη η αλλαγη να γινοταν και αργοτερα αλλα λογω τον αστρολογικων συγκιριων να εγινε τωρα.Αλλα εχω πει και σε αλλο ποστ μου οτι νιωθω οτι μεσα σε 4 χρονια και αφου σενεπεσαν και αλλες διελευσεις απο το ωροσκοπιο μου αλλαξα ριζικα!Τωρα οσων αφορα τις οψεις του ωροσκοπου ο ωροσκοπος μου κανει εξαγωνο με την Αφροδιτη οποτε πριν καποια χρονια εγινε οψει εξαγωνου Ηλιου αφροδιτης αλλα και στο ηλιακο τοξο τριγωνου Πλουτωνα αφροδιτης και εκει ειχα μια πολυ εντονη ερωτικη εμπειρια.Τωρα σε μερικα χρονια θα γινει τετραγωνο Ηλιου Αρη ,την φοβαμαι λιγο αυτη την οψη και θα ενεργοποιησει φυσικα πολλα μεσοδιαστηματα που εχω σ αυτες τις μοιρες των μεταβλητων. Ηδη προοδευτικος ηλιος και Πλουτωνας ηλιακου τοξου ενεργοποιουν το μεσοδιαστημα Αφροδιτης Β.Δεσμου αλλα και στο Σεληνης/κρονου..
*alkmini
09-12-2011, 05:41 PM
Ναι ναι εχει μπει πλεον στους διδυμους ,αν και εχει αλλαξει ζωδιο εδω και καποια χρονια απλα τωρα αγγιζει τον γεννεθλιο ωροσκοπο μου..!
Το ζώδιο του Ταύρου είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην σταθερή τριπλότητα. Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι ότι ξεχνά όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Ταύρου, απλά κάποια στοιχεία του παραμερίζονται και εμφανίζονται κάποια άλλα, αυτά των Διδύμων, όπως ομιλητικότητας, περιέργειας, τέλος στη στασιμότητα, αρκετές μετακινήσεις, χιούμορ, νευρικότητας, προσαρμοστικότητας κ.ά.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο 12ο οίκο και στο ζώδιο των Διδύμων, όλα αυτά δεν είναι τόσο φανερά, σαν να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο. Μόλις πλησιάζει τον Ωροσκόπο, γίνονται περισσότερο εμφανή προς τους άλλους τα στοιχεία που προανέφερα. Οι πρώτες 10 μοίρες έχουν έντονα τα στοιχεία του Ερμή, στις επόμενες 10 μοίρες υπεισέρχονται και στοιχεία της Αφροδίτης και οι τελευταίες 10 περιέχουν και στοιχεία του Ουρανού.
Σημαντικές πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από τη θέση της προοδευτικής Σελήνης σε σχέση με τον προοδευτικό σας Ήλιο. Σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται καθώς και τι όψεις σχηματίζει με γενέθλιους και προοδευτικούς πλανήτες.
astrotrella
09-12-2011, 06:04 PM
Το ζώδιο του Ταύρου είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην σταθερή τριπλότητα. Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι ότι ξεχνά όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Ταύρου, απλά κάποια στοιχεία του παραμερίζονται και εμφανίζονται κάποια άλλα, αυτά των Διδύμων, όπως ομιλητικότητας, περιέργειας, τέλος στη στασιμότητα, αρκετές μετακινήσεις, χιούμορ, νευρικότητας, προσαρμοστικότητας κ.ά.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο 12ο οίκο και στο ζώδιο των Διδύμων, όλα αυτά δεν είναι τόσο φανερά, σαν να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο. Μόλις πλησιάζει τον Ωροσκόπο, γίνονται περισσότερο εμφανή προς τους άλλους τα στοιχεία που προανέφερα. Οι πρώτες 10 μοίρες έχουν έντονα τα στοιχεία του Ερμή, στις επόμενες 10 μοίρες υπεισέρχονται και στοιχεία της Αφροδίτης και οι τελευταίες 10 περιέχουν και στοιχεία του Ουρανού.
Σημαντικές πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από τη θέση της προοδευτικής Σελήνης σε σχέση με τον προοδευτικό σας Ήλιο. Σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται καθώς και τι όψεις σχηματίζει με γενέθλιους και προοδευτικούς πλανήτες.
Ναι σε λιγο καιρο θα σχηματισουν εξαγωνο μεταξυ τους η Προοδευτικη σεληνη στον Λεοντα με τον προοδευτικο ηλιο!Να ρωτησω κατι θα εχουν σημασια τα οικογενειακα μου τωρα που ο ηλιος κανει συνοδο με τον ωροσκοπο αφου ο Λεοντας και ο συνεπως ο ηλιος κυβερναει τον 4ο οικο μου?Επισης σε καποια χρονια θα κανει και ο ερμης συνοδο με τον ωροσκοπο
*alkmini
09-12-2011, 06:10 PM
Και ναι τωρα οντως αισθανομαι οτι εχω καταλαβει πραγματικα ποια ειμαι!Οτι εκφραζω το εαυτο μου οπως θελω , ειμαι σνομπ, δεν ειμαι καθολου ταπεινη οπως ημουν, ειμαι πολυ εγωιστρια,και δεν μπορω να καταλαβω πως εκανα καποια πραγματα η πως τα ανεχομουν στο παρελθον.Βεβαια ημουν και μικρη και χρονο με τον χρονο αλλαζεις απλα συνεπεσε ολο αυτο με αυτην την οψη..Ισως αυτη η αλλαγη να γινοταν και αργοτερα αλλα λογω τον αστρολογικων συγκιριων να εγινε τωρα.Αλλα εχω πει και σε αλλο ποστ μου οτι νιωθω οτι μεσα σε 4 χρονια και αφου σενεπεσαν και αλλες διελευσεις απο το ωροσκοπιο μου αλλαξα ριζικα!...
Κατά την ταπεινή μου γνώμη και σύμφωνα με τα ανωτέρω διακρίνω (και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος ) μία έπαρση. Η υπερβολική επικέντρωση στον εαυτό μας , όταν ο Ήλιος περνά από τον 1ο οίκο είναι μια μεγάλη παγίδα για εμάς τους ίδιους . Αυτό μπορεί να προκαλέσει ενόχληση στα άτομα που μας περιβάλλουν. Έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε το κέντρο της Γης, αλλά η αλήθεια απέχει μακράν της πραγματικότητας. Κρατήστε μόνο τα θετικά ενός Ήλιου στον 1ο οίκο.
Ναι σε λιγο καιρο θα σχηματισουν εξαγωνο μεταξυ τους η Προοδευτικη σεληνη στον Λεοντα με τον προοδευτικο ηλιο!Να ρωτησω κατι θα εχουν σημασια τα οικογενειακα μου τωρα που ο ηλιος κανει συνοδο με τον ωροσκοπο αφου ο Λεοντας και ο συνεπως ο ηλιος κυβερναει τον 4ο οικο μου?Επισης σε καποια χρονια θα κανει και ο ερμης συνοδο με τον ωροσκοπο
Η προοδευτική σας Σελήνη στο Λέοντα ενισχύει το στοιχείο του προοδευτικού Ήλιου στον 1ο. Βρίσκεται στον 3ο ή 4ο γενέθλιο η προοδευτική Σελήνη ? Στην πρώτη περίπτωση ενισχύει το στοιχείο των Διδύμων, στη δεύτερη τα θέματα του 4ου οίκου, αφού και ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του 4ου γενέθλιου.
Για τον Ερμή σας νομίζω το έχουμε συζητήσει και άλλη φορά. Αν θυμάμαι καλά ήταν ανάδρομος στο 12ο και θα αργήσει να φτάσει στον Ωροσκόπο.
Να συμπληρώσω ότι σε ένα χρόνο θα βρίσκεται ο Δίας στον Ωροσκόπο πολύ κοντά στον Ήλιο σας. Ο δε Κρόνος στο Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σχηματίσουν όψη Γιόντ και θα σας πιέζουν με τον τρόπο τους να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τον Ήλιο σας.
astrotrella
10-12-2011, 01:03 AM
Κατά την ταπεινή μου γνώμη και σύμφωνα με τα ανωτέρω διακρίνω (και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος ) μία έπαρση. Η υπερβολική επικέντρωση στον εαυτό μας , όταν ο Ήλιος περνά από τον 1ο οίκο είναι μια μεγάλη παγίδα για εμάς τους ίδιους . Αυτό μπορεί να προκαλέσει ενόχληση στα άτομα που μας περιβάλλουν. Έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε το κέντρο της Γης, αλλά η αλήθεια απέχει μακράν της πραγματικότητας. Κρατήστε μόνο τα θετικά ενός Ήλιου στον 1ο οίκο.
Ναι ισχυουν αυτα που λετε ,αλλα εγω το βλεπω και διαφορετικα οτι γινομαι πιο ευκολα επικεντρο της προσοχης οπου πηγαινω ενω παλια οχι..Ο Ηλιος στον 1ο ειναι μια καλη ευκαιρια για νεο ξεκινημα ετσι και επαγγελματικο (τι ζηταω τετοια εποχη) και στα προσωπικα μου?
Η προοδευτική σας Σελήνη στο Λέοντα ενισχύει το στοιχείο του προοδευτικού Ήλιου στον 1ο. Βρίσκεται στον 3ο ή 4ο γενέθλιο η προοδευτική Σελήνη ? Στην πρώτη περίπτωση ενισχύει το στοιχείο των Διδύμων, στη δεύτερη τα θέματα του 4ου οίκου, αφού και ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του 4ου γενέθλιου.
Για τον Ερμή σας νομίζω το έχουμε συζητήσει και άλλη φορά. Αν θυμάμαι καλά ήταν ανάδρομος στο 12ο και θα αργήσει να φτάσει στον Ωροσκόπο.
Ναι ναι στον 3ο ειναι ακομα μολις φτασει ομως στις 14.23 του Λεοντα θα κανει συνοδο με τον Ναδιρ
Ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει οχι ο προοδευτικος του Ηλιακου τοξου ο Ερμης εννοουσα
Να συμπληρώσω ότι σε ένα χρόνο θα βρίσκεται ο Δίας στον Ωροσκόπο πολύ κοντά στον Ήλιο σας. Ο δε Κρόνος στο Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σχηματίσουν όψη Γιόντ και θα σας πιέζουν με τον τρόπο τους να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τον Ήλιο σας.
Ναι ο Πλουτωνας ηδη κανει χιαστι με τον Ωροσκοπο μου και ο Ουρανος μολις φτασει στις 6 του Κριου θα κανει εξαγωνο με τον ωροσκοπο μου..Ο κρονος τον ειχα ξεχασει δεν φτανει που θα βρεθει απεναντι μου και θα με γ@@@@@ για ακομα μια φορα θα επηρεασει και τον ωροσκοπο μου? αρχικα δηλ αυτον θα επηρεασει και μετα απο καιρο θα περασει απεναντι απ τις μοιρες Ηλιου και Ερμη μου.Τεσ πα ας αδραξω τις ευκαιριες και την ευνοια του Δια και της Αφροδιτης (αναδρομης) στον 1ο οικο μου και του Αρη στον 5ο για το 2012 και μετα βλεπουμε
mersini1
10-12-2011, 02:50 AM
Στο ηλιακο τοξο εχω την οψη δια εξαγωνο με κρονο.Ο διας βρισκεται στον 5ο οικο τοξου 28΄΄17 και ο κρονος 28΄΄18. στο 4ο γενεθλιο με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.01.Ο διας κυβερνητης του 5ου οικου μου βρισκεται στον 4ο γενεθλιο και ο κρονος κυβερνητης του 6ου γενεθλιου στον 4ο γενεθλιο επισης.Δηλαδη θα με επηρεασει ως προς θεματα του 4ου σπιτιου,οικογενειας (περιοριστικα παντα):mad: ,κai o διας στο τελος θα ριξει και μια αχτιδα φωτος για να με γλιτωσει καπως απο τον κρονο;_:o
*alkmini
10-12-2011, 11:37 AM
Ναι ισχυουν αυτα που λετε ,αλλα εγω το βλεπω και διαφορετικα οτι γινομαι πιο ευκολα επικεντρο της προσοχης οπου πηγαινω ενω παλια οχι..Ο Ηλιος στον 1ο ειναι μια καλη ευκαιρια για νεο ξεκινημα ετσι και επαγγελματικο (τι ζηταω τετοια εποχη) και στα προσωπικα μου?
Είναι γόνιμο και θετικό να αναζητάτε κάποια θέση στον κόσμο, λίγο ναρκισσιστικό να είστε το επίκεντρο της προσοχής, κατά τη δική μου άποψη που δεν χρειάζεται να την υπολογίσετε καν.
Ναι ο Πλουτωνας ηδη κανει χιαστι με τον Ωροσκοπο μου και ο Ουρανος μολις φτασει στις 6 του Κριου θα κανει εξαγωνο με τον ωροσκοπο μου..Ο κρονος τον ειχα ξεχασει δεν φτανει που θα βρεθει απεναντι μου και θα με γ@@@@@ για ακομα μια φορα θα επηρεασει και τον ωροσκοπο μου? αρχικα δηλ αυτον θα επηρεασει και μετα απο καιρο θα περασει απεναντι απ τις μοιρες Ηλιου και Ερμη μου.Τεσ πα ας αδραξω τις ευκαιριες και την ευνοια του Δια και της Αφροδιτης (αναδρομης) στον 1ο οικο μου και του Αρη στον 5ο για το 2012 και μετα βλεπουμε
Αυτό προσπαθώ να σας πω. Σκεφτείτε από πριν τις επιπτώσεις μιας άκρως εγωκεντρικής συμπεριφοράς.
astrotrella
10-12-2011, 01:39 PM
Είναι γόνιμο και θετικό να αναζητάτε κάποια θέση στον κόσμο, λίγο ναρκισσιστικό να είστε το επίκεντρο της προσοχής, κατά τη δική μου άποψη που δεν χρειάζεται να την υπολογίσετε καν.
Αυτό προσπαθώ να σας πω. Σκεφτείτε από πριν τις επιπτώσεις μιας άκρως εγωκεντρικής συμπεριφοράς.
''Επικεντρο'' οχι μονο λογω εμφανισης αλλα και προσωπικοτητας εννοω επειδη εκφραζω αβιαστα τον εαυτο μου και κανω αυτο που θελω (μου βγαινει πολυ ο σαρκασμος και το χιουμορ και αυτο το παιχνιδιαρικο του Διδυμου :rolleyes:)..Εχετε δικιο σ' αυτο που λετε οτι δεν χρειαζεται να υπολογιζω την γνωμη των αλλων αλλα εγω επειδη εχω σεληνη στον Ζυγο και στον 5ο παντα ηθελα να ειμαι αρεστη ,και αποδεκτη απο τους αλλους και συνεπως το επικεντρο της προσοχης.. Πολλες φορες προσεχα ,τι θα εκανα ,τι θα ελεγα ,γενικως ημουν λιγο μπλοκαρισμενη ''παλευα''με τον εαυτο μου με τους αλλου, και τωρα αισθανομαι πιο ελευθερη στο να κανω αυτο που θελω χωρις να μην νοιαζει η γνωμη των αλλων τουλαχιστον τοσο εντονα οσο παλιοτερα!
Ναι ξερω ισως βρηκα τον εαυτο μου αλλα μπορει να τα χαλασω με τους αλλους, θελει μια ισορροπια ολο αυτο πως θα το χειριστω ;)
*alkmini
10-12-2011, 03:11 PM
''Επικεντρο'' οχι μονο λογω εμφανισης αλλα και προσωπικοτητας εννοω επειδη εκφραζω αβιαστα τον εαυτο μου και κανω αυτο που θελω (μου βγαινει πολυ ο σαρκασμος και το χιουμορ και αυτο το παιχνιδιαρικο του Διδυμου :rolleyes:)..Εχετε δικιο σ' αυτο που λετε οτι δεν χρειαζεται να υπολογιζω την γνωμη των αλλων αλλα εγω επειδη εχω σεληνη στον Ζυγο και στον 5ο παντα ηθελα να ειμαι αρεστη ,και αποδεκτη απο τους αλλους και συνεπως το επικεντρο της προσοχης.. Πολλες φορες προσεχα ,τι θα εκανα ,τι θα ελεγα ,γενικως ημουν λιγο μπλοκαρισμενη ''παλευα''με τον εαυτο μου με τους αλλου, και τωρα αισθανομαι πιο ελευθερη στο να κανω αυτο που θελω χωρις να μην νοιαζει η γνωμη των αλλων τουλαχιστον τοσο εντονα οσο παλιοτερα!
Ναι ξερω ισως βρηκα τον εαυτο μου αλλα μπορει να τα χαλασω με τους αλλους, θελει μια ισορροπια ολο αυτο πως θα το χειριστω ;)
Το υπερβολικό με χαλάει εμένα προσωπικά.
Φανταστείτε ότι κάποιος γνωστός ή φίλος σας συμπεριφέρεται σαν και σας. Τί συμβουλή θα του/της δίνατε ?
*alkmini
10-12-2011, 04:09 PM
...
Ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει οχι ο προοδευτικος του Ηλιακου τοξου ο Ερμης εννοουσα
...
Θέλει λίγα χρόνια για να φτάσει και ο Ερμής του Ηλιακού Τόξου στον Ωροσκόπο.
*alkmini
10-12-2011, 04:30 PM
Στο ηλιακο τοξο εχω την οψη δια εξαγωνο με κρονο.Ο διας βρισκεται στον 5ο οικο τοξου 28΄΄17 και ο κρονος 28΄΄18. στο 4ο γενεθλιο με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.01.Ο διας κυβερνητης του 5ου οικου μου βρισκεται στον 4ο γενεθλιο και ο κρονος κυβερνητης του 6ου γενεθλιου στον 4ο γενεθλιο επισης.Δηλαδη θα με επηρεασει ως προς θεματα του 4ου σπιτιου,οικογενειας (περιοριστικα παντα):mad: ,κai o διας στο τελος θα ριξει και μια αχτιδα φωτος για να με γλιτωσει καπως απο τον κρονο;_:o
Το Ηλιακό Τόξο δεν λειτουργεί σαν τις διελεύσεις. Δίνει γεγονότα σημαντικά στη ζωή του ατόμου.
Πρώτα-πρώτα έχετε δύο πλανήτες το Δία και τον Κρόνο σε όψη στο Ηλιακό Τόξο.
Βρίσκονται σε όψη στο γενέθλιο ? Αν όχι, τότε ισχύει το εξάγωνο μεταξύ τους.
Τί κυβερνά ο Δίας (5ος) που θα ευνοήσει τον Κρόνο (6ος) ? Σε ποια ζώδια βρίσκονται στο γενέθλιο ο Δίας και ο Κρόνος ?
Μπορούμε να συνδυάσουμε στοιχεία του 5ου με του 6ου και να βρούμε κάποια πιθανά γεγονότα ευχάριστα(εξάγωνο), αρκεί να είμαστε σίγουροι για την ώρα γέννησης.
astrotrella
10-12-2011, 04:42 PM
Το υπερβολικό με χαλάει εμένα προσωπικά.
Φανταστείτε ότι κάποιος γνωστός ή φίλος σας συμπεριφέρεται σαν και σας. Τί συμβουλή θα του/της δίνατε ?
Eπειδη εχω πολλα ψωνια στον κυκλο μου και τωρα ξυπνησα και εγω, τοσα χρονια κομπλαρα ,εχω δεχτει και τετοιες συμπεριφορες..Και αν καποιος φιλος μου μου ελεγε ολα αυτα ,θα του ελεγα να συμπεριφερετε οπως του αρεσει και τον εκφραζει, και οπως θεωρει εκεινος καλυτερα ,με αξιοπρεπεια και οχι να ναι δουλοπρεπης ,ουτε να προσβαλει τους αλλους με την συμπεριφορα του εκτος και αν τον προκαλουν..!
Αλλα απο μικρη το συζηταγα και με την μαμα μου οτι εχω την εντυπωση οτι αυτοι οι ανθρωποι που το παιζουν καπως ,παραδοξως εχουν περαση..! Μπορει να τους αντιπαθουν αλλα τους εχουν σε εκτιμιση δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου :wacko:
*alkmini
10-12-2011, 05:26 PM
Eπειδη εχω πολλα ψωνια στον κυκλο μου και τωρα ξυπνησα και εγω, τοσα χρονια κομπλαρα ,εχω δεχτει και τετοιες συμπεριφορες..Και αν καποιος φιλος μου μου ελεγε ολα αυτα ,θα του ελεγα να συμπεριφερετε οπως του αρεσει και τον εκφραζει, και οπως θεωρει εκεινος καλυτερα ,με αξιοπρεπεια και οχι να ναι δουλοπρεπης ,ουτε να προσβαλει τους αλλους με την συμπεριφορα του εκτος και αν τον προκαλουν..!
Αλλα απο μικρη το συζηταγα και με την μαμα μου οτι εχω την εντυπωση οτι αυτοι οι ανθρωποι που το παιζουν καπως ,παραδοξως εχουν περαση..! Μπορει να τους αντιπαθουν αλλα τους εχουν σε εκτιμιση δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου :wacko:
Προσωπικά θα άφηνα τα ψώνια να συγχρωτίζονται μεταξύ τους και θα έψαχνα για άλλους ορίζοντες. Κάπου εδώ πρέπει να το σταματήσουμε, γιατί έχουμε βγει off-topic.
Atrapos
10-12-2011, 08:15 PM
Πρώτα-πρώτα έχετε δύο πλανήτες το Δία και τον Κρόνο σε όψη στο Ηλιακό Τόξο.
Βρίσκονται σε όψη στο γενέθλιο ? Αν όχι, τότε ισχύει το εξάγωνο μεταξύ τους.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε κι εμένα πως γίνεται δύο πλανήτες να είναι σε όψη στο Ηλιακό τόξο χωρίς να είναι στο γενέθλιο χάρτη;
Από τα λίγα που γνωρίζω, στο Ηλιακό τόξο οι πλανήτες μετακινούνται με την ίδια ταχύτητα (αυτήν της προόδου του Ήλιου). Συνεπώς αν έχουμε ένα εξάγωνο ακριβείας στο γενέθλιο, αυτό θα παραμείνει εξάγωνο όσο κι αν τους μετακινήσουμε. Αν δεν έχουμε εξάγωνο στο γενέθλιο, δεν πρόκειται να σχηματιστεί ποτέ στο Ηλιακό τόξο.
Εκτός κι αν μιλάτε για κάτι άλλο.
*alkmini
10-12-2011, 09:00 PM
Μπορείτε να μου εξηγήσετε κι εμένα πως γίνεται δύο πλανήτες να είναι σε όψη στο Ηλιακό τόξο χωρίς να είναι στο γενέθλιο χάρτη;
Από τα λίγα που γνωρίζω, στο Ηλιακό τόξο οι πλανήτες μετακινούνται με την ίδια ταχύτητα (αυτήν της προόδου του Ήλιου). Συνεπώς αν έχουμε ένα εξάγωνο ακριβείας στο γενέθλιο, αυτό θα παραμείνει εξάγωνο όσο κι αν τους μετακινήσουμε. Αν δεν έχουμε εξάγωνο στο γενέθλιο, δεν πρόκειται να σχηματιστεί ποτέ στο Ηλιακό τόξο.
Εκτός κι αν μιλάτε για κάτι άλλο.
Πολύ ευχαρίστως ! Όταν η Μυρσίνη έγραψε τις όψεις της ανέφερε ότι ο Δίας είναι του Ηλιακού Τόξου και ο Κρόνος στο γενέθλιο.
Δεν ωφελεί να ελέγχουμε τις όψεις στο Ηλιακό μεταξύ των πλανητών του Ηλιακού, γιατί δεν παίρνουμε καμία απάντηση, απλά μια επανάληψη των γενέθλιων όψεων.
katiakiss
10-12-2011, 09:17 PM
Δημήτρη, αν έχω καταλάβει καλά, η Αλκμήνη προφανώς μπερδεύτηκε και από κεκτημένη ταχύτητα απάντησε σαν να πρόκειται για όψεις προόδου , ενώ το ερώτημα ήταν για Ηλιακό Τόξο.
Αν μιλούσαμε για όψεις προόδου, κατά τα άλλα η παρατήρησή της ήταν σωστή. Πράγματι όταν υπάρχει μια όψη στον γενέθλιο και τονίζεται από κάποια επανάληψη στις προόδους, τότε σαφώς και περιμένουμε ενεργοποίηση της εν λόγω όψης (την διευκρίνιση την έκανα μόνο για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τους αρχάριους).:)
Atrapos
10-12-2011, 09:19 PM
Πολύ ευχαρίστως ! Όταν η Μυρσίνη έγραψε τις όψεις της ανέφερε ότι ο Δίας είναι του Ηλιακού Τόξου και ο Κρόνος στο γενέθλιο.
Συγνώμη alkmini αλλά αν αυτό έγραψε η Μυρσίνη (που για μένα δεν είναι ξεκάθαρο έτσι όπως διαβάζω το ποστ της) εσύ γιατί συμπέρανες ότι
«έχετε δύο πλανήτες το Δία και τον Κρόνο σε όψη στο Ηλιακό Τόξο»;
Εκτός αν αυτό εννοούσες κι εσύ έτσι όπως το έγραψες οπότε μάλλον εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης.
Atrapos
10-12-2011, 09:31 PM
Δημήτρη, αν έχω καταλάβει καλά, η Αλκμήνη προφανώς μπερδεύτηκε και από κεκτημένη ταχύτητα απάντησε σαν να πρόκειται για όψεις προόδου , ενώ το ερώτημα ήταν για Ηλιακό Τόξο.
Αν μιλούσαμε για όψεις προόδου, κατά τα άλλα η παρατήρησή της ήταν σωστή. Πράγματι όταν υπάρχει μια όψη στον γενέθλιο και τονίζεται από κάποια επανάληψη στις προόδους, τότε σαφώς και περιμένουμε ενεργοποίηση της εν λόγω όψης (την διευκρίνιση την έκανα μόνο για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τους αρχάριους).:)
Δεν νομίζω Κάτια,
Η Αλκμήνη και η Μυρσίνη αναφέρουν ρητά για Ηλιακό Τόξο (παρόλο που το θέμα εδώ είναι οι όψεις προοδευτικού χάρτη).
Παρεμπιπτόντως, Δίας και Κρόνος δεν μπορούν να έχουν όψη στο γενέθλιο και να σχηματίσουν εξάγωνο από πρόοδο. Κινούνται πολύ αργά για κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν έχουν εξάγωνο στο γενέθλιο και με την πρόοδο γίνει περισσότερο ακριβείας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Απλά υπάρχει ένα γενέθλιο εξάγωνο που με τον καιρό ισχυροποιείται. Δεν νομίζω ότι τα κορίτσια αναφέρονται σε κάτι τέτοιο.
katiakiss
10-12-2011, 09:40 PM
Παρεμπιπτόντως, Δίας και Κρόνος δεν μπορούν να έχουν όψη στο γενέθλιο και να σχηματίσουν εξάγωνο από πρόοδο. Κινούνται πολύ αργά για κάτι τέτοιο.Το ξέρω Δημήτρη, γι’ αυτό αν δεις το ποστ μου, δεν επαναλαμβάνω την όψη Δία\Κρόνου. Μιλώ για τον γενικό κανόνα που αφορά στα φώτα και τους προσωπικούς πλανήτες, οι μετακινήσεις των οποίων μπορούν να δημιουργήσουν διάφορες όψεις.
Στην πραγματικότητα, ήταν μια προσπάθεια να πω ότι η Αλκμήνη έχει τόσο μεγάλη πρόθεση να βοηθήσει, που είναι πολύ πιθανό να μπερδευτεί μετά από τόσες πολλές απαντήσεις.
Ευτυχώς που έχουμε εσένα που δεν σου ξεφεύγει τίποτα...:lol:
mersini1
10-12-2011, 10:15 PM
Συγνωμη για την συγχυση που προκαλεσα γραφοντας εδω:o Η οψη ατην οποια αναφερομουν αφορουσε το ηλιακο τοξο και οχι προοδο.Ο διας ηταν του ηλιακου τοξου 5ο οικος και ο κρονος του γενεθλιου χαρτη 4ος οικος σε εξαγωνο μεταξυ τους.Αυτη η οψη δεν υπαρχει σε γενεθλιο χαρτη.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που αμεριστα μας δινετε!:)
*alkmini
10-12-2011, 10:32 PM
Διαβάζοντας το ποστ της Μυρσίνης πρόσεξα ότι ο ένας πλανήτης είναι γενέθλιος και ο άλλος του Ηλιακού Τόξου, γιατί το λέει ξεκάθαρα.
Το θέμα αναφέρεται σε όψεις προοδευτικού χάρτη. Το ότι αφορούσε το Ηλιακό Τόξο , για μένα ήταν μια διευκρίνηση για ποιο προοδευτικό σύστημα πρόκειται.
Atrapos
10-12-2011, 10:58 PM
Συγνωμη για την συγχυση που προκαλεσα γραφοντας εδω:o Η οψη ατην οποια αναφερομουν αφορουσε το ηλιακο τοξο και οχι προοδο.Ο διας ηταν του ηλιακου τοξου 5ο οικος και ο κρονος του γενεθλιου χαρτη 4ος οικος σε εξαγωνο μεταξυ τους.Αυτη η οψη δεν υπαρχει σε γενεθλιο χαρτη.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που αμεριστα μας δινετε!:)
Οπότε Μυρσίνη, οι γενέθλιοι Δίας και Κρόνος βρίσκονται στον 4ο οίκο, ο Δίας Ηλιακού Τόξου έχει προχωρήσει στον 5ο και σχηματίζει εξάγωνο με το γενέθλιο Κρόνο.
Με τους δύο αυτούς πλανήτες στον 4ο οίκο του γενέθλιου χάρτη θα πρέπει συχνά να σε απασχολούν τα θέματα σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι σου. Η ενεργοποίηση από Ηλιακό τόξο στην προκειμένη περίπτωση είναι μια υπενθύμιση αλλά δεν χρειάζεται να δυσανασχετείς με ένα εξάγωνο από τον Δία. Για να σχηματίζεται όψη εξαγώνου σε δύο διαδοχικούς οίκους (4ος και 5ος) θα πρέπει αυτοί να είναι αρκετά μεγάλοι και ο Κρόνος μάλλον θα είναι στην αρχή του 4ου, άρα σε σύνοδο με το Ναδίρ. Είναι μια κεντρική θέση στο Ωροσκόπιο και θα πρέπει να συμφιλιωθείς μαζί του αντί να θυμώνεις κάθε φορά που σχηματίζεται μια όψη πάνω του. Συνεπώς δες το εξάγωνο σαν μια ευκαιρία να προσπαθήσεις το κάτι παραπάνω όχι μόνο στο σπίτι σου αλλά και στη θέση σου στην κοινωνία (αν οι υποθέσεις μου είναι σωστές και ο γενέθλιος Κρόνος βρίσκεται σε αντίθεση με το Μεσουράνημα).
Πάντως να εξαφανίσεις τον Κρόνο δεν το μπορείς.
mersini1
10-12-2011, 11:46 PM
Σας ευχαριστω πολυ κ.ατραπε!Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λετε.Ο 4ος γενεθλιος οικος μου στο ζυγο ειναι αρκετα εντυπωσιακος....Περιεχει τον κρονο τον πλουτωνα και το δια .Κ
ρονος και πλουτωνας με εχουν τσακισει κυριολεκτικα σε καθε επιπεδο:(.Ειναι και οι 2 τους σε τετραγωνο με ηλιο του 1ου,και σε αντιθεση με mc.Και να μην θελω να τον υπολογισω,εκ των αστρολογικων πραγματων και μη οντως δεν μπορω!
mersini1
16-12-2011, 07:53 PM
Καλησπερα..Στον προοδευτικο μου χαρτη εχω την προοδευμενη αφροδιτη σε τετραγωνο με τον δια(4os γενεθλιος) με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.13. H γενεθλια αφροδιτη βρισκεται στον 2ο γενεθλιο οικο.Σε λιγο διαστημα πανω στον χαρτη των δευτερευουσων,ο δειλαυνων ποσειδωνας θα ερθει σε αντιθεση με την προοδευμενη αφροδιτη.Αν καταλαβα επιτελους σωστα ενεργοποειται η συγκεκριμενη οψη του προοδευτικου.Αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν υπολογιζουμε και την ιδιοτητα -φυση του πλανητη και σε ποιον γενεθλιο οικο ειναι τοποθετημενος ο πλανητης που ενεργοποιει την παραπανω οψη,και αν αυτος ο πλανητης θα μας δωσει περαιτερω στοιχεια ως προς το γεγονος.(Αν εχει σημασια ο ποσειδωνας βρισκεται στον 5ο γενεθλιο και διελαυνει αυτη τη στιγμη τον 7ο)
*alkmini
18-12-2011, 09:41 AM
Καλησπερα..Στον προοδευτικο μου χαρτη εχω την προοδευμενη αφροδιτη σε τετραγωνο με τον δια(4os γενεθλιος) με ανοχη αυτη τη στιγμη 0.13. H γενεθλια αφροδιτη βρισκεται στον 2ο γενεθλιο οικο.Σε λιγο διαστημα πανω στον χαρτη των δευτερευουσων,ο δειλαυνων ποσειδωνας θα ερθει σε αντιθεση με την προοδευμενη αφροδιτη.Αν καταλαβα επιτελους σωστα ενεργοποειται η συγκεκριμενη οψη του προοδευτικου.Αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν υπολογιζουμε και την ιδιοτητα -φυση του πλανητη και σε ποιον γενεθλιο οικο ειναι τοποθετημενος ο πλανητης που ενεργοποιει την παραπανω οψη,και αν αυτος ο πλανητης θα μας δωσει περαιτερω στοιχεια ως προς το γεγονος.(Αν εχει σημασια ο ποσειδωνας βρισκεται στον 5ο γενεθλιο και διελαυνει αυτη τη στιγμη τον 7ο)
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη ? Αν ναι, η όψη θα γίνει ακριβείας και θα ενεργοποιηθεί σχετικά με τους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες (δηλ.τους 2ο και 4ο) και τους οίκους που κυβερνούν.
Με τη διέλευση του Ποσειδώνα παίζει ρόλο ο πλανήτης που διελαύνει, η γενέθλια θέση του, ο οίκος που κυβερνά καθώς και οι όψεις που σχηματίζει στο γενέθλιο κυρίως όταν η προοδευτική όψη γίνει ακριβής.
Ερευνήστε τη θέση της Αφροδίτης σε ζώδιο, οίκο, ευθύδρομη ή ανάδρομη και αν υπάρχει ημερομηνία που να είναι ακριβές το προοδευτικό τετράγωνο και η διέλευση του Ποσειδώνα.
errikaki
18-12-2011, 02:01 PM
Όταν στον προοδευμένο χάρτη ήλιος και αφροδίτη είναι σε σύνοδο
στο 2ο γενέθλιο οίκο και στο 1ο προοδευμένο οίκο,
με βάση ποιον οίκο θα πρέπει να γίνει η ερμηνεία?
Επίσης, η σύνοδος αυτή από πρόοδο κάνει τρίγωνο με το γενέθλιο μεσουράνημα.
Η ευνοική αυτή όψη ισχύει ?
hattie23
18-12-2011, 06:41 PM
Ερμηνευεται με το υπο το πρισμα και των δυο .
Δηλαδη ,εχει μια συνοδο ηλιου-αφροδιτη στο 2ο γενεθλιο το οποιο φερνει αυξηση στα οικονομικα σου με τα οποια θα μπορουσες να βελτιωσεις και την εξωτερικη σου εικονα .Το τριγωνο με το μεσουρανημα μπορει να δειχνει επισης ανοδο επαγγελματικη πιθανον προαγωγη ,αυξηση εισοδηματων,κοινωνικη ανοδο.
Για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να δεις τι κυβερνα ο ηλιος και η αφροδιτη .Παντως ειναι ευνοικη οψη για τα οικονομικα επαγγελματικα κυριως.
errikaki
18-12-2011, 07:04 PM
:xmas-smiley-020:Ευχαριστώ για τα καλα νέα!! :) :) :)
ο ήλιος και η αφροδίτη είναι στον 1ο μου οίκο στον τοξότη.
αν πάρω ως σωστό την ανοχή 10 μοιρών στις όψεις με τον ήλιο, τότε μπορώ να πω ότι είναι σε σύνοδο στο γενέθλιο.
αχ!! :) τι να το κάνεις το group therapy όταν υπάρχει το shopping therapy...
bebe28
20-12-2011, 01:46 PM
Ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε μια μελετη μεταξυ των θεσεων των πλανητων στον προοδευτικο χαρτη ενος ατομου με τις θεσεις των πλανητων στο γεννεθλιο χαρτη ενος αλλου ατομου, κατι σαν συναστρια δηλαδη μεταξυ προοδευτικου και γεννεθλιου χαρτη. Και αν ναι, κοιταζουμε οτι και στην κλασσικη συναστρια η δειχνει κατι διαφορετικο?
*alkmini
20-12-2011, 02:21 PM
Ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε μια μελετη μεταξυ των θεσεων των πλανητων στον προοδευτικο χαρτη ενος ατομου με τις θεσεις των πλανητων στο γεννεθλιο χαρτη ενος αλλου ατομου, κατι σαν συναστρια δηλαδη μεταξυ προοδευτικου και γεννεθλιου χαρτη. Και αν ναι, κοιταζουμε οτι και στην κλασσικη συναστρια η δειχνει κατι διαφορετικο?
Μπορούμε να κοιτάξουμε και το προοδευτικό του ενός με το γενέθλιο του άλλου αλλά και τα προοδευτικά μεταξύ τους με την ίδια ερμηνεία.
limbill
21-12-2011, 12:22 AM
ερώτηση: υπάρχει προοδευτικό σύστημα που μετράει τις κινήσεις των πλανητών με μια μοίρα το χρόνο; Δηλαδή όταν κάποιος έχει φτάσει στα 30 οι προοδευμένοι πλανήτες του να έχουν μετακινηθεί 30 μοίρες.
mersini1
21-12-2011, 06:40 AM
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για το προοδευτικο mc.Ειναι σε οψη χιαστι με το γενεθλιο βερτεξ 5ος γενεθλιος στον τοξοτη 0,2,στο γενεθλιο ειναι σε τριγωνο.Αυτη η οψη υπαρχει και στο ηλιακο τοξο με την ιδια ανοχη μοιρων.Η προοδευτικη σεληνη κανει τετραγωνο με το βερτεξ,ενω ο αρης σε λιγο θα κανει και αυτος τετραγωνο μαζι του.Στα προοδευτικα συστηματα δινουμε σημασια στους αστεροειδης,δηλαδη εχουν να μας πουν κατι η ειναι ανευ σημασιας;Αν εχει σημασια αυτη η οψη πως να την ερμηνευσω;:lost:
*alkmini
21-12-2011, 10:41 AM
ερώτηση: υπάρχει προοδευτικό σύστημα που μετράει τις κινήσεις των πλανητών με μια μοίρα το χρόνο; Δηλαδή όταν κάποιος έχει φτάσει στα 30 οι προοδευμένοι πλανήτες του να έχουν μετακινηθεί 30 μοίρες.
Καλημέρα!
Υπάρχει το σύστημα μοίρα/έτος στις Κατευθύνσεις που "μιμείται" τη μέθοδο του Ηλιακού Τόξου.
Όλοι οι πλανήτες μετακινούνται ακριβώς κατά μία μοίρα.
*alkmini
21-12-2011, 11:12 AM
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για το προοδευτικο mc.Ειναι σε οψη χιαστι με το γενεθλιο βερτεξ 5ος γενεθλιος στον τοξοτη 0,2,στο γενεθλιο ειναι σε τριγωνο.Αυτη η οψη υπαρχει και στο ηλιακο τοξο με την ιδια ανοχη μοιρων.
Καλημέρα!
Το προοδευτικό Μεσουράνημα σε χιαστί με το γενέθλιο Βέρτεξ μας "μιλά" για κάποιες προσαρμογές ή αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν με τα επαγγελματικά μας και με κάποιο άτομο της οικογένειας.
Η προοδευτικη σεληνη κανει τετραγωνο με το βερτεξ,ενω ο αρης σε λιγο θα κανει και αυτος τετραγωνο μαζι του.
Η προοδευτική Σελήνη σε τετράγωνο με το Βέρτεξ αναφέρεται σε συναισθηματικά θέματα, γεγονότα που έχουν σχέση με δυσκολίες γυναικείου προσώπου φιλικού ή συγγενικού. Η όψη με τον Άρη δείχνει ένταση, θυμό που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε.
Στα προοδευτικα συστηματα δινουμε σημασια στους αστεροειδης,δηλαδη εχουν να μας πουν κατι η ειναι ανευ σημασιας;Αν εχει σημασια αυτη η οψη πως να την ερμηνευσω;:lost:
Σε ποιους αστεροειδείς αναφέρεστε ? Δώστε προτεραιότητα στους εξω-Κρόνιους πλανήτες, σε ποιο οίκο βρίσκονται και τι όψεις σχηματίζουν.
katiakiss
21-12-2011, 12:43 PM
Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω για το προοδευτικο mc.Ειναι σε οψη χιαστι με το γενεθλιο βερτεξ 5ος γενεθλιος στον τοξοτη 0,2,στο γενεθλιο ειναι σε τριγωνο.Αυτη η οψη υπαρχει και στο ηλιακο τοξο με την ιδια ανοχη μοιρων.Η προοδευτικη σεληνη κανει τετραγωνο με το βερτεξ,ενω ο αρης σε λιγο θα κανει και αυτος τετραγωνο μαζι του.Στα προοδευτικα συστηματα δινουμε σημασια στους αστεροειδης,δηλαδη εχουν να μας πουν κατι η ειναι ανευ σημασιας;Αν εχει σημασια αυτη η οψη πως να την ερμηνευσω;:lost:Αυτά για το Βέρτεξ ... Vertex - Το μυστήριο των μοιραίων σχέσεων... (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-69/vertex-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-422/) ... Και συνεχίζω λέγοντας ότι αν δεχτούμε ότι το Βέρτεξ παίζει κάποιο σοβαρό ρόλο, τότε μόνο οι «σκληρές» όψεις θα μπορούσαν να σημαίνουν κάτι και όχι κάποια χιαστί. Θα έλεγα ότι εξετάζοντας έναν προοδευτικό χάρτη, από τα τελευταία που κοιτάμε είναι οι όψεις με το Βέρτεξ. Ίσως θα είχε κάποιο νόημα να το παρακολουθήσουμε αν άλλα στοιχεία του χάρτη τονίζουν το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αλλαγής στο θέμα σχέσεων , όπου εκεί η ταυτόχρονη ενεργοποίηση του σημείου Βέρτεξ θα μπορούσε να είναι μία επιπλέον ένδειξη, αφού το Βέρτεξ συνδέεται με σημαντικές γνωριμίες στην ζωή μας (όχι απαραίτητα ερωτικές). Υποτίθεται ότι κάθε φορά που το Βέρτεξ ενεργοποιείται , είναι η περίοδος που κάποιος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή μας για να διαδραματίσει κάποιο σοβαρό ρόλο, ικανό ακόμα και να αλλάξει την μέχρι τώρα πορεία μας.
Προσωπικά, δεν έχω λόγους να αμφισβητώ την σημασία του σημείου Βέρτεξ , αλλά δεν έχω και σοβαρές ενδείξεις για να το λαμβάνω σοβαρά υπόψη.
mersini1
21-12-2011, 02:38 PM
Πραγματικα εντυπωσιακο το αρθρο για τοvertex!Παρατηρωντας το προοδευτικο γυριζοντας πισω κατι χρονια,στεκομενη σε μια χρονια που μπηκε ενας ανθρωπος στη συναισθηματικη μου ζωη ξαφνικα και ανετρεψε τα παντα(προς το χειροτερο αποδειχθηκε τελικα για μενα).....εκεινη την χρονια ο προοδευτικος διας εκανε συνοδο με το βερτεξ 5ος γενεθλιος οικος,και ενεργοποιουσε ετσι την γενεθλια οψη νοτιου δεσμου (5ος οικος) συνοδου βερτεξ.Ενεργοποιηθηκε δηλαδη το κακο μου καρμα.!Και παντα πιστευα συγκεκριμενος ηρθε στην ζωη για καποιο πολυ κακο λογο....Ελπιζω να εκπληρωσα τα καρμικα μου χρεη!:mad:
PAPINO
22-12-2011, 09:37 PM
Καλησπερα κανωντας το προοδευτικο χαρτη του συντροφου μου με ημερομηνια σημερινη ειδα...γεν. ποσειδωνας στον 8 στον αιγ. σε συνοδο με προοδ. ποσειδωνα.. ομως ο γεν ποσειδωνας κανει τετραγωνω με την γεν. αφροδιτη στον κριο στον στον 11ο αρα το πιο σιγουρο ειναι να δωσει μαιραια συναντηση σεξ με φιλικο προσωπο σχεση ουτοπικη με εμποδια ωστε να εξεληχτει σε κανονικη παθανων ετσι? και μην ξεχναμε και την διελευση του ουρανου που θα πιασει τισ μοιρες τησ αφροδιτης του περιφιμα.....κανεις καμια αλλη γνωμη μπας και ανακουφισει τον πονο μου...??:cry::cry:
katiakiss
23-12-2011, 11:53 AM
Καλησπερα κανωντας το προοδευτικο χαρτη του συντροφου μου με ημερομηνια σημερινη ειδα...γεν. ποσειδωνας στον 8 στον αιγ. σε συνοδο με προοδ. ποσειδωνα.. ομως ο γεν ποσειδωνας κανει τετραγωνω με την γεν. αφροδιτη στον κριο στον στον 11ο αρα το πιο σιγουρο ειναι να δωσει μαιραια συναντηση σεξ με φιλικο προσωπο σχεση ουτοπικη με εμποδια ωστε να εξεληχτει σε κανονικη παθανων ετσι? και μην ξεχναμε και την διελευση του ουρανου που θα πιασει τισ μοιρες τησ αφροδιτης του περιφιμα.....κανεις καμια αλλη γνωμη μπας και ανακουφισει τον πονο μου...??:cry::cry:Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τους αργοκίνητους πλανήτες σε ένα προοδευτικό χάρτη, θα δεις ότι στην ουσία η πρόοδός τους από την ημέρα γέννησης του ατόμου, είναι ελάχιστη . Στην πραγματικότητα οι αργοκίνητοι πλανήτες παραμένουν σχεδόν στην γενέθλια θέση. Αυτό σημαίνει ότι το τετράγωνο Ποσειδώνα\Αφροδίτης που έχει στον χάρτη του ο σύντροφός σου, το είχε και όταν τον γνώρισες, αλλά και πριν τον γνωρίσεις.
Το μόνο σημαντικό που μπορώ να δω, είναι ότι ο Ουρανός θα ενεργοποιήσει αυτό το γενέθλιο τετράγωνο. Οι κλαμένες φατσούλες δηλώνουν κάποιο φόβο απιστίας;
Στην θέση σου δεν θα φοβόμουν την ενεργοποίηση που μπορεί να φέρει ο Ουρανός, αλλά την ίδια την γενέθλια θέση αυτού του τετραγώνου. Οι άνθρωποι γίνονται επιρρεπείς σε λάθος επιλογές και σε απομυθοποιήσεις, απογοητεύεις. Θα φοβόμουν λοιπόν μήπως ο σύντροφός μου νιώσει μέσα του ότι η λάθος και απογοητευτική επιλογή είμαι εγώ η ίδια. Αυτό δεν στο είπα για να σε τρομάξω , αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις ότι όλα έχουν να κάνουν με το από ποια σκοπιά τα βλέπουμε.
Η ίδια η ενεργοποίηση αυτού του τετραγώνου από τον Ουρανό και με δεδομένο ότι ο Ποσειδώνας είναι στον 8ο , μπορεί να σημαίνει οικονομικά ζητήματα και ξαφνικές μεταστροφές σε αυτόν τον τομέα.
Τέλος, να πω ότι δεν έχει κανένα νόημα να εντοπίζουμε μία όψη και χωρίς να έχουμε καν την γνώση να την αξιολογήσουμε, να αρχίσουμε να φοβόμαστε. Τα πράγματα στην αστρολογία δεν είναι τόσο απλά. Papino μου, έχω παρακολουθήσει και άλλα ποστ στα οποία αναφέρεσαι συχνά σε μια ανησυχία σου σχετικά με το θέμα της συζυγικής αφοσίωσης. Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να αφήσεις τον χάρτη του συντρόφου σου και να κοιτάξεις στον χάρτη σου αν δέχεσαι αυτό τον καιρό κάποιες έντονες όψεις από τον διελαύνον Πλούτωνα ή κάποιον άλλο πλανήτη που κλονίζει την συναισθηματική σου ασφάλεια.
Μην ταυτίζεσαι με τις όψεις γιατί αυτό που φοβόμαστε στο τέλος το προβάλουμε στους άλλους και μοιραία το προκαλούμε.
PAPINO
23-12-2011, 03:36 PM
Ναι εχεις δικιο ο γενεθλ. πλουτ. ο οποιος ειναι στον σκορπιο στον 2 οικο κανει τετραγωνω με την διελαυν. αφρο. η οποια ειναι στον υδροχοο στον 5 μου οικο ... δεν χερω αν αυτο ειναι που με επειρεαζει....
σπουργιτι
23-12-2011, 11:15 PM
Γεια σας!Για πρωτη φορά γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω το εξής:γεννηθηκα στο Φυρτ της Βαυαρίας στις 05-05-1977 και ωρα 8.55 το πρωί.Στις 05-05 2012 πραγματοποιείται ένα τετραγωνο της γενέθλιας αφροδίτης μου στον Κριο(9.24 μοιρες) με τον διελαυνοντα πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9.24 μοίρες αντίστοιχα.Είναι μια όψη που θα πρεπει να με κάνει να ανησυχώ για τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;Σημειωτέον ότι στο γενέθλιο χαρτη μου ο πλουτωνας είναι κάπου στην 11η μοιρα στο ζυγό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
limbill
23-12-2011, 11:34 PM
αρχικά πρόκειται για μια όψη που αφορά διελαύνοντα πλανήτη και όχι προοδευμένο. Καμιά όψη δεν πρέπει να σε ανησυχεί όταν κινήσαι σε υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, γιατί τότε τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις δίνουν ευκαιρίες για δράση με θετικά αποτέλεσματα. Το γεγόνος ότι ο πλούτωνας και η αφροδίτη "γνωρίζονται" στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου αυτό σημαίνει ότι η αντίθεση τους θα ενεργοποιηθεί από τον διελαύνοντα πλουτωνα. Η Αφροδίτη είναι τα ιδεώδη και η συναισθηματική λειτουργία, ο Πλούτωνας είναι η τάση για "επιστροφή στις ρίζες"...μάθε πως λειτουργούν οι δύο πλανήτες και βρες πως να τους ισορροπήσεις...
σπουργιτι
23-12-2011, 11:48 PM
Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απάντηση.Αυτό θα προσπαθησω να κάνω,συνειδητά πλέον.Καλά Χριστουγεννα σε όλους!
*alkmini
25-12-2011, 10:00 PM
Γεια σας!Για πρωτη φορά γραφω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω το εξής:γεννηθηκα στο Φυρτ της Βαυαρίας στις 05-05-1977 και ωρα 8.55 το πρωί.Στις 05-05 2012 πραγματοποιείται ένα τετραγωνο της γενέθλιας αφροδίτης μου στον Κριο(9.24 μοιρες) με τον διελαυνοντα πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9.24 μοίρες αντίστοιχα.Είναι μια όψη που θα πρεπει να με κάνει να ανησυχώ για τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;Σημειωτέον ότι στο γενέθλιο χαρτη μου ο πλουτωνας είναι κάπου στην 11η μοιρα στο ζυγό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητό σπουργίτι,
Η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη σας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, σε αντίθεση με Πλούτωνα, εξάγωνο με Δία και το σπουδαιότερο είναι μέρος ενός μεγάλου τριγώνου Αφροδίτης-Άρη στο 10ο με Κρόνο στο 2ο οίκο και Σελήνης-Ποσειδώνα στον 5ο,6ο οίκο σας.
Όλος ο σχηματισμός ενεργοποιήθηκε από τον Κρόνο όταν σχημάτισε όψη διαδοχικά από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2011, από το Δία τον Φεβρουάριο, Μάρτιο του 2011 για να συνεχίσει ο Πλούτωνας και ο Ουρανός αργότερα με τη σειρά του.
Η Αφροδίτη επηρεάζει τα επαγγελματικά σας( 10ος) και επίσης κυβερνά τα αισθηματικά σας (5ος) και ομαδικές δραστηριότητες και φιλίες(11ος).
σπουργιτι
26-12-2011, 01:56 PM
alkmini,σας ευχαριστώ για την απάντηση,ήταν κατατοπιστική.Πράγματι είχα πολύ εντονα γεγονότα από το Σεπτέμβριο του 2010 και στα επαγγελματικά, αλλά και στα πολύ προσωπικά μου.Στα προσωπικά μου υπάρχουν πολλά ερωτηματικά -πολλές αδιεξοδες καταστάσεις.Ελπίζω να βρω τη δύναμη να ισορροπήσω τις καταστάσεις.Ευχαριστώ και πάλι.
theresa_alma
27-12-2011, 02:43 AM
Σπουργιτι, καλησπερα και χρονια πολλα!
Χωρις να θελω να σε προιδεασω, θα σου προτεινα να προσεξεις ιδιαιτερα το 2012 μεχρι και τα επομενα γενεθλια σου οτιδηποτε εχει να κανει με νομικα εγγραφα. Αυτο το λεω γιατι στον 3ο οικο σου εχεις Ποσειδωνα σε αντιθεση με Αρη στον 9ο. Και οι δυο οικοι εχουν να κανουν και με νομικα εγγραφα/συμφωνιες και ο 3ος με συγγενεις/αδελφια/γειτονες κτλ. Αν προκειται να κανεις καποια συμφωνια φροντισε να εισαι καλυμενη νομικα. Δηλαδη καλυτερα να γινει σε συμβολαιογραφο/δικηγορο και να διαβασεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πριν υπογραψεις. Στην αναγκη ζητησε και μια δευτερη γνωμη και απο αλλο νομικο πριν υπογραψεις.
Αυτο στο λεω γιατι στους οικους αυτους ειχα καποιες παρομοιες οψεις καποια στιγμη και ...καηκα!
Καλο θα ηταν αν εχεις υπογραψει και καποια συμφωνια στο παρελθον, να την "ξεθαψεις" και να την ελεγξεις νομικα, εστω και τωρα.
Βεβαια εγω δεν ειδα τον προοδευτικο σου χαρτη αλλα την ηλιακη επιστροφη σου. Αλλα σε συνδυασμο με τον διελαυνοντα Πλουτωνα που θα κανει τετραγωνο και με την γενεθλια Αφροδιτη σου και με τον γενεθλιο Αρη σου... προσεχουμε για να εχουμε. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβει κατι. Εξαρταται πως εχουμε διαμορφωσει οι ιδιοι την ζωη μας. Εχω δει χαρτες με φρικτες οψεις, να διελαυνουν ολοι οι κακοποιοι πλανητες που τετραγωνιζαν με αλλους διελανοντες κακοποιους επισης, και να μην ανοιγει μυτη....
Προσωπικα πιστευω πως τα αστερια ειναι σαν πινακιδες που μας προειδοποιουν για τους κινδυνους που μας περιμενουν στον δρομο μας. Αν φορεσουμε κρανος/ζωνη, ελαττωσουμε ταχυτητα και οδηγουμε με συνεση και προσοχη, οι πιθανοτητες να παθουμε το χειροτερο ελαττωνονται.
Σου ευχομαι χαρα και υγεια για το 2012.
σπουργιτι
27-12-2011, 04:31 PM
Theressa alma,σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τις συμβουλές σου.Θα τις λάβω υπόψη μου.Χρόνια Πολλά και ό,τι ποθείς και σε σένα.
errikaki
10-01-2012, 03:33 PM
θα ήθελα μία σημαντική βοήθεια....
όταν η προοδευτική αφροδίτη είναι στον αιγόκερω και κάνει τρίγωνο ακριβείας με το γενέθλιο μεσουράνημα μπορεί να δώσει τάση για άνοδο των οικονομικών μέσω των επαγγελματικών;
....Δεδομένου ότι η προοδευτική αφροδίτη περνάει από τον 2ο γενέθλιο οίκο και τον 1ο προοδευτικό οίκο :rolleyes:
:confused:...
Επίσης ο προοδευμένος Δίας (στον υδροχόο) από τον 3ο γενέθλιο οίκο + 2ο προοδευτικό κάνει εξάγωνο ακριβείας με το γενέθλιο ήλιο στον τοξότη
*alkmini
10-01-2012, 04:07 PM
θα ήθελα μία σημαντική βοήθεια....
όταν η προοδευτική αφροδίτη είναι στον αιγόκερω και κάνει τρίγωνο ακριβείας με το γενέθλιο μεσουράνημα μπορεί να δώσει τάση για άνοδο των οικονομικών μέσω των επαγγελματικών;
....Δεδομένου ότι η προοδευτική αφροδίτη περνάει από τον 2ο γενέθλιο οίκο και τον 1ο προοδευτικό οίκο :rolleyes:
:confused:...
Επίσης ο προοδευμένος Δίας (στον υδροχόο) από τον 3ο γενέθλιο οίκο + 2ο προοδευτικό κάνει εξάγωνο ακριβείας με το γενέθλιο ήλιο στον τοξότη
Πολύ σημαντικές πρόοδοι και οι δύο.
Η προοδευτική Αφροδίτη σχηματίζει επίσης εξάγωνο με την ακμή του 4ου οίκου και ευνοεί εκτός από τα επαγγελματικά, δημόσια αναγνώριση (10ος) και θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακίνητης περιουσίας(4ος).
Επίσης ο Δίας κυβερνήτης Ωροσκόπου σε εξάγωνο με γενέθλιο Ήλιο είναι μία εξαιρετική όψη και αρκετά συχνά είναι ένδειξη αρραβώνα, γάμου, προσωπικής ανάπτυξης και επέκτασης.
Μην ξεχνάμε και τον Ουρανό που βρίσκεται στον 4ο και σταδιακά θα τριγωνίσει όλους τους πλανήτες σας στον Τοξότη. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
*alkmini
10-01-2012, 04:11 PM
Να συμπληρώσουμε και τα καλά του Δία μόλις περάσει στους Διδύμους.
Προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας, αποφύγετε τα "όνειρα θερινής νυκτός" και μείνετε προσγειωμένη.
SAGIVI
10-01-2012, 04:12 PM
Πραγματι αυτες οι οψεις απο το προοδευτικο, δειχνουν οτι δημιουργουνται οι συνθηκες για επαγγελματικη και κοινωνικη αναπτυξη.
Αν π.χ η προοδευμενη σεληνη πυροδοτησει θετικα με μια οψη της τις συνθηκες αυτες, τοτε θα εχεις κι ενα θετικο γεγονος.
Τωρα, αν θα εχει διαρκεια και ποσο σημαντικης εκτασης ειναι, εξαρταται και απο τους υπολοιπους παραγοντες του χαρτη.
SAGIVI
10-01-2012, 04:18 PM
Πραγματι οι οψεις απο το προοδευτικο, δειχνουν οτι δημιουργουνται οι καταλληλες συνθηκες για κοινωνικη και οικονομικοεπαγγελματικη αναπτυξη.
Αν π.χ η προοδευτικη σεληνη σου ενεργοποιει θετικα τις οψεις αυτες, τοτε θα εχεις ενα πολυ θετικο γεγονος, με την προυποθεση οτι δεν αναστελλεται απο καποια αρνητικη οψη ταυτοχρονα.(διελευση η προοδευτικη).
Επισης στον γενεθλιο χαρτη σου σχηματιζεται καποια οψη μεταξυ αφροδιτης και μεσουρανηματος? Αν οχι, τοτε ισχυει η οψη απο το προοδευτικο.
katiakiss
10-01-2012, 04:23 PM
Errikaki, σωστά όσα σου γράφει η Αλκμήνη, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσεις την γενέθλια θέση της Αφροδίτης και τους γενέθλιους οίκους που κυβερνά για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Οι πληροφορίες σου για τον Δία δεν μου είναι εντελώς ξεκάθαρες, αλλά με δεδομένο ότι ούτε και ο Δίας έχει καμιά σπουδαία πρόοδο στο πέρασμα της ζωής μας και σε συνδυασμό με την μάλλον σχετικά μικρή ηλικία σου , το πιο πιθανό είναι το εξάγωνο αυτό να είναι και μια γενέθλια θέση. Άρα το ευνοϊκό άγγιγμα της όψης το έχεις γευτεί ήδη στη ζωή σου και ήταν η καλή σου «τύχη» όταν την χρειάστηκες στις δύσκολες στιγμές. Αν η πρόοδος του Δία κάνει την όψη περισσότερο ακριβείας, τότε ένα χρόνο πριν το ακριβώς και ένα χρόνο μετά, είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσα σου περιγράφει η Αλκμήνη πιο πάνω.
Ποτέ όμως μην κάνεις αξιολόγηση όψεων αποσπασματικά. Δεν έχει κανένα νόημα.
*alkmini
10-01-2012, 04:23 PM
Πραγματι οι οψεις απο το προοδευτικο, δειχνουν οτι δημιουργουνται οι καταλληλες συνθηκες για κοινωνικη και οικονομικοεπαγγελματικη αναπτυξη...
Επισης στον γενεθλιο χαρτη σου σχηματιζεται καποια οψη μεταξυ αφροδιτης και μεσουρανηματος? Αν οχι, τοτε ισχυει η οψη απο το προοδευτικο.
Πολύ σημαντική η επισήμανση. Θα μπορούσε ένα γενέθλιο τετράγωνο να φέρει μειωμένες τις όποιες θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα.
errikaki
10-01-2012, 04:26 PM
κορίτσια ευχαριστώ τόσο πολύ!!! :):):):):):):):):)
alkmini αυτό με την προσγείωση καλά το λές... θέλω 3 χαπάκια πραγματικότητας τη μέρα για να κατέβω από το συννεφάκι μου :rolleyes:...
για γάμο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις:confused: πιο πολυ σκέφτομαι μη βάλω κανένα κιλό και προσέχω τη διατροφή.. :love:
sagivi η προοδευμένη σελήνη δεν κάνει όψη, μόνο η γενέθλια δέχεται κάποιες όψεις.
Πάντως η όψη μεσουράνημα - αφροδίτης παρατήρησα ότι γίνεται και ανάποδα
δηλαδή το προοδευμένο μεσουράνημα κάνει εξάγωνο ακριβείας με τη γενέθλια αφροδίτη.
katiakiss
10-01-2012, 04:29 PM
Πάντως η όψη μεσουράνημα - αφροδίτης παρατήρησα ότι γίνεται και ανάποδα
δηλαδή το προοδευμένο μεσουράνημα κάνει εξάγωνο ακριβείας με τη γενέθλια αφροδίτη.Αυτό στην πρώτη ενεργοποίηση θα σου δώσει γεγονός. Αν όπως λες είναι στον Αιγόκερω, ο τράνζιτ Δίας από τον Ταύρο θα σε ωφελήσει πολύ, αλλά κοίτα και την πρόοδο της Σελήνης , καθώς και ενδεχόμενη ενεργοποίηση από την πολύμηνη παρουσία του Άρη στην Παρθένο. :D
katiakiss
10-01-2012, 04:35 PM
Πολύ σημαντική η επισήμανση. Θα μπορούσε ένα γενέθλιο τετράγωνο να φέρει μειωμένες τις όποιες θετικές εξελίξεις και αποτελέσματα.Επίσης, ένα τετράγωνο σχετικής φύσης ή στους εμπλεκόμενους πλανήτες, θα μπορούσε απλώς να υπερτονίζει την ενεργοποίηση αυτού του τομέα της ζωής και τις μάχες για την κατάκτηση της υποσχόμενης «κορυφής». Έχω δει πολλά θετικά συμβάντα να υπογραμμίζονται τόσο από θετικές όψεις, όσο και από τετράγωνα. Ως ένα βαθμό, είναι η ενεργοποίηση από μόνη της σαν γεγονός που φέρνει τα αποτελέσματα.
errikaki
10-01-2012, 04:44 PM
Αυτό στην πρώτη ενεργοποίηση θα σου δώσει γεγονός. Αν όπως λες είναι στον Αιγόκερω, ο τράνζιτ Δίας από τον Ταύρο θα σε ωφελήσει πολύ, αλλά κοίτα και την πρόοδο της Σελήνης , καθώς και ενδεχόμενη ενεργοποίηση από την πολύμηνη παρουσία του Άρη στην Παρθένο. :D
Ο άρης από την παρθένο προς το παρόν ενεργοποιεί να νεύρα μου.... τέτοια ενεργοποίηση δεν την ξανάδα...:wacko:
α!! επίσης κάνει τρίγωνο με: την προοδευμένη αφροδίτη, το προδευμένο vertex και τον προοδευμένο Β. Δεσμό...
όσο για τη γενέθλια όψη..... κορίτσια η αφροδίτη είναι σε τετράγωνο με το μεσουράνημα στο γενέθλιο :(
α! ! ! και μόλις εντόπισα ότι transiτ δίας από τον ταύρο τριγωνίζει με ανοχή 2 μοιρών τις όψεις τις προοδευμένης αφροδίτης:o omg και 3 λολ!!
καταπληκτικό!!!
errikaki
10-01-2012, 05:02 PM
με δεδομένο ότι ούτε και ο Δίας έχει καμιά σπουδαία πρόοδο στο πέρασμα της ζωής μας και σε συνδυασμό με την μάλλον σχετικά μικρή ηλικία σου , το πιο πιθανό είναι το εξάγωνο αυτό να είναι και μια γενέθλια θέση. Άρα το ευνοϊκό άγγιγμα της όψης το έχεις γευτεί ήδη στη ζωή σου και ήταν η καλή σου «τύχη» όταν την χρειάστηκες στις δύσκολες στιγμές. Αν η πρόοδος του Δία κάνει την όψη περισσότερο ακριβείας, τότε ένα χρόνο πριν το ακριβώς και ένα χρόνο μετά, είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσα σου περιγράφει η Αλκμήνη πιο πάνω.
Ποτέ όμως μην κάνεις αξιολόγηση όψεων αποσπασματικά. Δεν έχει κανένα νόημα.
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! :) Η όψη αυτή υπαρχει και στο γενέθλιο... απλά τώρα είναι ακριβείας :) ευτυχώς ο καλός Δίας ήταν πάντα με το πλευρό μου :) μέχρι και οι φίλοι μου λένε ''έλεος πια'' πιο πολύ τρελλάινονται όταν κάθε φορά που θέλω να παρκάρω θα βρεθεί κάποιος να βγάλει το αυτοκίνητό του από τη θέση που με βολεύει :D:lol::lol:
Λέτε σ' αυτό να φταίει ο δίας στον 3ο οικο του υδροχόου?
Δεδομένου ότι ο τρίτος έχει να κάνει με τις κοντινές διαδρομές..
καλησπερα σαs ο προοδευτικοs μου Ηλιοs γινεται συνοδο με τον γενεθλiο Δια στον 1 οικο στο ζυγο και διελαυνων κρονοs [ηλιοs στον 11 οικο στην παρθενο στην 5 μοιρα σε τριγωνο τωρα με Δια και πλουτωνα αλα και αρη διελαυνοντα] καταλαβαινω οτι καποιο ανδρικο προσωπο κατι καλο θα κανει και ο κρονοs τι θα κανει αραγε. Εαν πμπορει καποιοs να με βοηθησει να το κατανοησω ευχαριστω πολυ
*alkmini
11-01-2012, 09:51 AM
καλησπερα σαs ο προοδευτικοs μου Ηλιοs γινεται συνοδο με τον γενεθλiο Δια στον 1 οικο στο ζυγο και διελαυνων κρονοs [ηλιοs στον 11 οικο στην παρθενο στην 5 μοιρα σε τριγωνο τωρα με Δια και πλουτωνα αλα και αρη διελαυνοντα] καταλαβαινω οτι καποιο ανδρικο προσωπο κατι καλο θα κανει και ο κρονοs τι θα κανει αραγε. Εαν πμπορει καποιοs να με βοηθησει να το κατανοησω ευχαριστω πολυ
Γράψτε μας τα στοιχεία γέννησής σας.
SAGIVI
11-01-2012, 12:00 PM
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! :) Η όψη αυτή υπαρχει και στο γενέθλιο... απλά τώρα είναι ακριβείας :) ευτυχώς ο καλός Δίας ήταν πάντα με το πλευρό μου :) μέχρι και οι φίλοι μου λένε ''έλεος πια'' πιο πολύ τρελλάινονται όταν κάθε φορά που θέλω να παρκάρω θα βρεθεί κάποιος να βγάλει το αυτοκίνητό του από τη θέση που με βολεύει :D:lol::lol:
Λέτε σ' αυτό να φταίει ο δίας στον 3ο οικο του υδροχόου?
Δεδομένου ότι ο τρίτος έχει να κάνει με τις κοντινές διαδρομές..
Ερρικα μου, επειδη κι ο δικος μου 3ος οικος σχετιζεται με τον δια, ως παραδοσοακος κυβερνητης των ιχθυων, εχω κι εγω αυτη την τυχη που εκνευριζει τους φιλους μου....:lol:
katiakiss
11-01-2012, 04:25 PM
καλησπερα σαs ο προοδευτικοs μου Ηλιοs γινεται συνοδο με τον γενεθλiο Δια στον 1 οικο στο ζυγο και διελαυνων κρονοs [ηλιοs στον 11 οικο στην παρθενο στην 5 μοιρα σε τριγωνο τωρα με Δια και πλουτωνα αλα και αρη διελαυνοντα] καταλαβαινω οτι καποιο ανδρικο προσωπο κατι καλο θα κανει και ο κρονοs τι θα κανει αραγε. Εαν πμπορει καποιοs να με βοηθησει να το κατανοησω ευχαριστω πολυΚαλησπέρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ένα αντρικό πρόσωπο, αλλά ξέρω τι θα σου πει ένα γυναικείο (εγώ) :lol:
Στην αστρολογία, δεν «παίζει» έτσι. Δεν θα κουραστώ ποτέ να γράφω ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τον χάρτη σας απομονώνοντας μια όψη ή μία διέλευση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την απροθυμία να σας εξηγήσει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει κάποια όψη. Είναι κάτι απλό και εύκολο. Έχει να κάνει μόνο με τον αδιέξοδο τρόπο προσέγγισης της αστρολογίας.
Έχουμε λοιπόν έναν Ήλιο που αν κατάλαβα καλά κυβερνά τον γενέθλιο 10ο και βρίσκεται στον 11ο . Προσεχώς ο τράνζιτ Δίας θα κάνει τρίγωνο με αυτόν τον Ήλιο , αλλά ο Πλούτωνας έχει ήδη ολοκληρώσει το έργο του γιατί δεν θα επιστρέψει πια ανάδρομος στις 5 μοίρες.
Το τρίγωνο του τράνζιτ Δία με τον γενέθλιο Ήλιο συμπίπτει χρονικά με την σύνοδο του προοδευμένου Ήλιου με τον γενέθλιο Δία στον 1ο οίκο (ποιο οίκο κυβερνά ο Δίας , ώστε να συνδυάσεις τις επιρροές ; ). Ο λόγος που αυτή η όψη έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, είναι γιατί φαίνεται ενεργοποιημένη και στο γενέθλιο και στο προοδευτικό. Δεν ξέρω ποια είναι η απορία σου σχετικά με τον Κρόνο, μια και ο Κρόνος έχει πάρα πολύ καιρό που έχει μετακινηθεί από τις μοίρες που σε ενδιαφέρουν και ο ρόλος του στον 1ο οίκο σου δεν περιορίζεται στον συσχετισμό του με την σχετική όψη του ενδιαφέροντός σου.
Ότι κι αν απαντήσει κάποιος, αν δεν γίνει μια εκτίμηση του συνόλου του χάρτη, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα λειτουργήσει και ποιους τομείς θα ενεργοποιήσει ή τι ρόλο πρόκειται να διαδραματίσει την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Σαφώς και είναι μια θετική συγκυρία, αλλά πως μπορεί να σου πει κάτι περισσότερο από τις στερεοτυπικές ερμηνείες του συνδυασμού Δία\Ήλιου; Τι ρόλο παίζει ο Ήλιος μέσα στον χάρτη σου; Τι άλλες όψεις κάνει; Τι ρόλο παίζει ο Δίας; Τι άλλες όψεις κάνει; Σε ποια φάση του Κρόνου ή του Ουρανού βρίσκεται το ωροσκόπιό σου; Τι κάνουν ταυτόχρονα ο Πλούτωνας ή ο Ποσειδώνας;
Δεν απαντώ τόσο σε σένα, όσο δράττομαι της αφορμής να εξηγήσω μερικά πράγματα. Θα αναφερθώ σε ένα παράδειγμα του προσωπικού μου χάρτη, για να γίνει κατανοητό πόσο δύσκολο είναι να αξιολογήσει κανείς τις προόδους και τις όψεις, έτσι αβασάνιστα. Η Αφροδίτη στον χάρτη μου κυβερνά τον 7ο οίκο και από πρόοδο βρίσκεται σχεδόν σε ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο. Ταυτόχρονα ο γενέθλιος ωροσκόπος από πρόοδο κάνει τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη. Η γενέθλια Αφροδίτη μου είναι γερά υποστηριγμένη με όμορφα τρίγωνα και ο τράνζιτ Κρόνος από τον 7ο οίκο μου της έκανε τρίγωνο, μια όψη που υπάρχει και στο γενέθλιο. Όταν ο Κρόνος γίνει πάλι ανάδρομος, θα κάνει για δεύτερη φορά σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό μου στον 7ο (κυβερνήτης της Αφροδίτης μου στον Υδροχόο) που βρίσκεται σε γενέθλιο τρίγωνο αμοιβαίας υποδοχής (Αφροδίτη στον Υδροχόο και Ουρανός στον Ζυγό). Αν λοιπόν απομονώσω αυτές τις σοβαρές ενδείξεις του χάρτη μου από το υπόλοιπο ωροσκόπιό μου, τότε θα πρέπει να αρχίσω να αφουγκράζομαι τις οπλές του αλόγου που θα φέρει τον πρίγκιπα, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα που ζω. Στην πραγματικότητα αυτό που κυριαρχεί αυτή την περίοδο της ζωής μου, είναι η παρουσία του τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου μου και σε ταυ-τετράγωνο με την γενέθλια σύνοδο Σελήνης \Πλούτωνα (πάλι στην ακμή του 7ου) και τον Ωροσκόπο.
Εδώ λοιπόν, είναι η στιγμή που πρέπει κάποιος να αξιολογήσει τι είναι σοβαρό για το ωροσκόπιο που εξετάζει και που χτυπάει η καρδιά αυτού του ωροσκοπίου. Η γενέθλια σύνοδος Σελήνη\Πλούτωνα, είναι ένα κομβικό σημείο του χάρτη μου και καθορίζει ένα μεγάλο μέρος της ζωής και της προσωπικότητάς μου. Το τετράγωνο του Πλούτωνα από το ζενίθ, δεν μπορεί παρά να δείχνει τη στιγμή που όλη η ενέργειά μου θα είναι στραμμένη στην αναμέτρησή μου με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου μου. Η φύση των όψεων είναι τόσο βαριά και δύσκολη, που η υπόθεση της Αφροδίτης , του ωροσκόπου και του 7ου οίκου, με αφήνει σχεδόν παγερά αδιάφορη. Εκτός αν η έκταση και η σοβαρότητα των όσων ζω, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μπορώ να δω.
Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η περίοδος που διανύω είναι μια δύσκολη περίοδος και την όποια ευνοϊκή επίδραση δεν μπορώ ούτε να τη δω, ούτε να την αφομοιώσω.
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι αν υποθέσουμε ότι περιέγραφα όλες τις ευνοϊκές μου όψεις σε ένα ποστ μέσα στο φόρουμ, ζητώντας κάποιες απαντήσεις για να κρίνω αν πρόκειται να μου συμβεί κάτι καλό, θα έπαιρνα τις ανάλογες απαντήσεις και στην πορεία θα έλεγα ότι η αστρολογία σε μένα δεν λειτουργεί ή ακόμα χειρότερα, ότι δεν λειτουργεί καθόλου, γενικώς.
Εύχομαι να μην κούρασα και κάποιοι να καταλάβουν τι ακριβώς θέλω να πω, γιατί πραγματικά θα ωφεληθούν. :)
ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs και καταλαβαινω οσα λετε ,αλλα προσπαθω να καταλαβω με τα αρθρα σαs που διαβαζω καποιεs οψειs [o Hλιοsμου ειναι σωστα στον 11οικο 5 μοιρα παρθενου σε συνοδο με πλουτωνα 2 μοιρα παρθενου αντιθεση με σεληνη 6 μοιρ ιχθ, και εξαγωνο με τον Δια στον 1 οικο28 μοιρα ζυγου ,ο Διαs μου ειναι σε συνοδο με β. δεσμο 23 ζυγου και ποσειδωνα 2μ.του σκορπιου ολοι στο 1 οικο ,εξαγωνο με τον ηλιο μου και με το τον κρονο μου 21 τοξοτη 3 οικο,ο διαs ειναι κυβερνητ του 3 οικου μου] Περνωνταs οκρονοs απο τον γενεθλιο ηλιο και πλουτωνα και σεληνη [αντιθεση] γκρεμιστηκαν σχεδων ολα οτι ειχα μεχρι τοτε [πατεραs,μητερα,αδελφη,συζυγ οs, και μου εμεινε το πιο πολυτιμο και το μοναδικο πραγματικα δικο μου το παιδι μου, και την υγεια μου τωρα θα ηθελα πολυ να μαθω αυτη η συνοδοs Ηλιου Δια στο γενεθλιο και στο προοδευτικο [και κατευθυν] συνχρονωs θα ειναι αναγεννηση η μια καινουργια αρχη στη ζωη μου[ εχω γενηθ 29 08 1958] ευχαριστω πολυ για ολα
Lena_P
12-01-2012, 12:55 AM
Σχετικά με την απάντηση της κας. Κάτιας και ορμώμενη από κάποιες σκέψεις που με βασανίζουν καιρό και ήρθαν στην επιφάνεια λόγω άλλου άρθρου/κατάθεσης..
Αντιλαμβάνομαι την 'επικινδυνότητα' του να μελετάς εξατομικευμένες όψεις ή σημεία. Ααααλλά.
Σε αναλύσεις που έχει τύχει να διαβάσω, οι μελετητές επιβεβαιώνουν το γεγονός μέσω συγκεκριμένων όψεων. Λίγων ή πολλών αλλά σίγουρα όχι όλων.
Από την άλλη πάλι, στη ζωή δε συμβαίνει ποτέ μόνο ένα συμβάν. Όλα ρέουν εκ του παραλλήλου (και εκ του αντιθέτου για εμένα) αλλά δεν έχει τύχει να εντοπίσω μία και μοναδική κατάσταση. Αυτό που ίσως να χαρακτηρίζει τη χρονική περίοδο είναι ίσως το αντίκτυπό της (και πιο συγκεκριμένα το αντίκτυπο που προκαλούμε ή επιτρέπουμε εμείς να έχει) στο συναίσθημά μας.
Για παράδειγμα, ένας τρελός έρωτας που δεν ευωδίδεται, στη μνήμη μας θα επισκιάσει άλλα ίσως σημαντικότερα γεγονότα ουσίας για την πορεία και εξέλιξή μας.. Και για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο από τα μαλλιά:
Ο υποψήφιος νομπελίστας του οποίου η γυναίκα τον παράτησε για τη γραμματέα του - η οποία ήταν επίσης και ερωμένη του υποψηφίου- νομίζω δε θα χαρεί και πολύ το νόμπελ.. Ή μπορεί να αδιαφορήσει και για τις δύο επειδή ακριβώς κέρδισε..
Υποθέτω λοιπόν πως όλα έχουν να κάνουν με τις προτεραιότητές μας όπως και αν αυτές προκύπτουν.
Επί προσωπικού, έψαχνα να βρω την 'υπαίτια' όψη ή συνδυασμό αυτών σε χάρτες μου σε σχέση με ένα συμβάν που με κατακερμάτισε. Αν και δεν έχω μαζέψει τα κομμάτια μου ακόμα, εντόπισα και 'θετικές' όψεις σε εκείνο το διάστημα και αναρωτιόμουν "Μα καλά, ο κόσμος συνέχιζε να υπάρχει;"[...]
Και επιστρέφοντας στο προκείμενο.. Θα μπορούσε κάλλιστα η μελέτη συγκεκριμένων όψεων να δώσει απάντηση σε αυτό που ψάχνουμε αρκεί ίσως ο ψυχισμός μας να είναι καλά συντονισμένος; Είναι θέμα τύχης; Αντικειμενικότητας; Εμπειρίας; Ωριμότητας;
Εκτός αν η έκταση και η σοβαρότητα των όσων ζω, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μπορώ να δω.
Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η περίοδος που διανύω είναι μια δύσκολη περίοδος και την όποια ευνοϊκή επίδραση δεν μπορώ ούτε να τη δω, ούτε να την αφομοιώσω.
Από αστρολογία όπως καταλάβατε δε σκαμπάζω και πολλά.
Επιτρέψατέ μου όμως μία παρατήρηση. Μήπως είναι καιρός να αναδιοργανώσετε την ενέργειά σας; Τις προτεραιότητές σας; Να δοκιμάσετε να αλλάξετε το φίλτρο σας;
Κάποιος που έχει τις δυνατότητες νομίζω πως οφείλει να τις χρησιμοποιήσει... Αλλιώς, γιατί να τις έχει;
hattie23
12-01-2012, 12:55 AM
Αγαπητη Κατια ,εχεις απολυτο δικιο στα γραφομενα σου . Εχω δει αναλογα ποστ και προσπαθω να "καλμαρω " τους αλλους σχετικα με τα αποτελεσματα.
Βεβαια ειναι απολυτως κατανοητο ,στην μαυρη περιοδο που ζουμε να προσπαθουμε ολοι να γαντζωθουμε απο "κατι καλο" .Και τι το καλυτερο απο εναν "νεο ερωτα " ?Αλλα δυστυχως το να ψαχνουμε συνεχως το "κατι καλο" χανουμε πολλα πραγματα απο την καθημερινοτητα μας τα οποια φαινονται ασημαντα αλλα μεσα τους μπορει να κρυβουν περισσοτερη ουσια απο το ¨ονειρο " που εχουμε στο μυαλο μας . Ποσες φορες αλλωστε επιθυμουμε πραγματα ,τα οποια οταν τα αποκτουμε καταλαβαινουμε οτι τελικα δεν ηταν και τοσο σπουδαια ,οπως οταν τα μεγαλοποιουσαμε στο κεφαλι μας ?
Ειναι καλο το ονειρο αλλα ακομα καλυτερο να προσπαθουμε να αντιμετωπισουμε τις ασχημες καταστασεις με ρεαλισμο και να βρουμε εστω κατι θετικο στην πραγματικοτητα που βιωνουμε.
Απο την αλλη βρε Κατια και ο πολυς ρεαλισμος μας κανει να ξεχναμε οτι η ζωη εκτος απο "μικρα αληθινα θαυματα" μας φερνει και μεγαλα. Δεν ξερεις ποτε.Το πριγκιποπουλο μπορει να μην ερθει . Αλλα μπορει να υπαρξει ενα προσωπο στην ζωη σου που αυτο που περνας και σε καταθλιβει να σε κανει να το δεις απο αλλη σκοπια.Οπως ο καθηγητης στον "κυκλο των χαμενων ποιητων " που ανεβαζε τους μαθητες του πανω στα θρανια, γιατι απο ψηλα εβλεπαν αλλοιως τα προβληματα τους. Πραγματικοτητα ηταν και αυτη αλλα με μια δοση αντισυμβατικοτητας :p
jungle
12-01-2012, 01:19 AM
[QUOTE=hattie23;138669
.Οπως ο καθηγητης στον "κυκλο των χαμενων ποιητων " που ανεβαζε τους μαθητες του πανω στα θρανια, γιατι απο ψηλα εβλεπαν αλλοιως τα προβληματα τους.
Πολυ ωραιο παραδειγμα....!
γεννηθηκα 29081958 ωρα 9 το πρωι ,ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs
SAGIVI
12-01-2012, 12:23 PM
Κατια, θεωρω εξαιρετικο το παραδειγμα που μας εδωσες και μαλιστα ειναι κατα την γνωμη μου
ενα μαθημα αστρολογιας για ολους μας.
Ωστοσο, κρινοντας κι απ τον εαυτο μου, αυτο που γραφουν η Lena και Hattie23 ειναι επισης σωστο και το ξερουμε ολοι.
Κατω απ το βαρος του πλουτωνα μπορει να χανονται ευκαριες.(το λεω και για μενα αυτο).
Οsfp, κατα την αποψη μου, επειδη η κινηση του ηλιου ειναι η σημαντικοτερη στο προοδευτικο
ωροσκοπιο και μαλιστα στον τοσο θετικο 11ο οικο κι επειδη μιλαμε για συνοδο, (η πιο ασφαλης οψη για μενα), με τον γενεθλιο δια, αν η προοδευμενη σεληνη σου σχηματισει οψη με τον συνδυασμο αυτο, τοτε θα εχεις καποιο θετικο γεγονος. Εξ αιτιας της συμμετοχης του πλουτωνα (συνοδο με γεθελιο ηλιο), θα μπορουσαμε να μιλησουμε και για την αναβιωση μιας
καταστασης. Ρισκαρω να σου πω, οτι το πιο πιθανον ειναι να εχεις την προστασια και βοηθεια ενος ατομου σε καποια θεματα που σ ενδιαφερουν, ισως επαγγελματικα.
*alkmini
12-01-2012, 01:06 PM
γεννηθηκα 29081958 ωρα 9 το πρωι ,ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs
Να υποθέσω τόπο γέννησης Αθήνα ?
katiakiss
12-01-2012, 01:44 PM
Καλησπέρα κορίτσια. Πριν συνεχίσω να ξεκαθαρίσω ότι μέσα σε μία ηλεκτρονική κοινότητα ομοϊδεατών και υπό την σκέπη του Ουρανού, οι συμβατικές τυπικότητες έχω τη γνώμη ότι δεν χρειάζονται. Έτσι, το κα.Κάτια και τον πληθυντικό, προσωπικά δεν τα χρειάζομαι για να νιώσω ή να δείξω κάποιου είδους σεβασμό , ευγένεια ή εκτίμηση. Ωστόσο, ευχαριστώ για την ευγενική πρόθεση και επιστρέφω στο θέμα μας.
Θα επιμείνω στο πιο πάνω προσωπικό παράδειγμα για να απαντήσω με αστρολογικούς όρους στις γλυκές και «αισιόδοξες» παρατηρήσεις σας.
Επιστρέφοντας λοιπόν στην αρχική μου θέση, ότι χρειάζεται προσεκτική αξιολόγηση του συνόλου του χάρτη πριν προβούμε στην ολοκλήρωση κάποιας «πρόβλεψης», πριν υποστηρίξετε τις απόψεις σας θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι ένας άνθρωπος με Ουρανό στον 7ο και Αφροδίτη στον Υδροχόο (σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους) , είναι δύσκολο να σπαταλήσει ενέργεια σε ζητήματα δεσμεύσεων , ιδιαίτερα όταν άλλη τομείς της ζωής πρωταγωνιστούν με τις άμεσες ανάγκες για φροντίδα.
Σωστή η παρατήρηση ότι πολλαπλά γεγονότα τρέχουν στη ζωή μας και η ζωή σίγουρα δεν είναι μονοδιάστατη. Θα το πάω ακόμα πιο μακριά, λέγοντας ότι φτάνοντας κανείς στο τέλος της ζωής του , αν γυρίσει πίσω αναζητώντας τις πιο τρανταχτές καμπές του βίου του, δεν θα μετρήσει πάνω από 5 άντε 10 γεγονότα. Πως λοιπόν μερικοί άνθρωποι ψάχνουν κάθε μέρα για το «γεγονός» που θα αλλάξει τη ζωή τους;
Λένα, αυτό που θέλω να πω στο προηγούμενο ποστ, είναι ότι αφού η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη μου είναι τόσο υποστηριγμένη, οι όποιες θετικές όψεις στο γενέθλιο ή στο προοδευτικό ενισχύουν την ήδη καλή λειτουργία της. Τα θέματα που σχετίζονται με την Αφροδίτη, στην ουσία ποτέ δεν με απασχόλησαν ως πρόβλημα και αν φέρνει κάτι στη ζωή μου, αυτό το κάτι αφομοιώνεται με έναν ήρεμο τρόπο , ακόμα και αν ήταν ανορθόδοξο, γιατί θα ήταν μέσα στο πλαίσιο της παραδοξότητας που παράγει η σχέση Ουρανού\Αφροδίτης, κάτι που ήδη έχει συμβεί πολλές φορές στη ζωή μου και μου είναι γνωστό.
Η φίλη μας και ο κάθε ένας που αναζητά μια πρόβλεψη, αυτό που στην ουσία αναζητά είναι η περιγραφή της συναισθηματικής του κατάστασης για το επόμενο διάστημα. Θα νιώθει καλά; Θα είναι ευτυχής; Θα νιώθει χαρούμενος;
Στις παραπάνω απορίες είναι που απαντώ. Ναι, συμβαίνουν στην ζωή μου εξαιρετικά πράγματα σε ότι αφορά στις σχέσεις (όχι μόνο ερωτικές) και σε αυτό βοηθά ο Κρόνος στον 7ο που σε βάζει να ξεχωρίσεις το ουσιώδες από το επουσιώδες και φυσικά, όλες οι πρόοδοι που αναφέραμε πιο πάνω. Όμως η «πρόβλεψη» δεν μπορεί να είναι ότι για το επόμενο διάστημα θα βρίσκομαι στην δύνη της χαράς για έναν έρωτα ή μια ουσιαστική σχέση. Η θέση του τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ και το ταυ-τετράγωνο, επισκιάζει τα πάντα, σαν την ηφαιστειακή τέφρα.
Και πάλι όμως, δεν θα λέγαμε τα ίδια αν δεν είχα έντονο Πλούτωνα από γενέθλια θέση ή αν ο Κρόνος δεν είχε κάνει ήδη την πρώτη επιστροφή του στον χάρτη μου και το πρώτο τετράγωνο (μετά την επιστροφή) με την γενέθλια θέση του. Θα βρισκόμουν σε άλλο στάδιο ωριμότητας και θα επεξεργαζόμουν με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα. Αυτό είναι που εννοώ ότι η αξιολόγηση των δεδομένων δεν είναι μια απλή δουλειά και χρειάζεται γνώσεις για να τολμήσει κανείς «πρόβλεψη». Προσωπικά, λόγω της ερασιτεχνικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία, έχω την πολυτέλεια να μην προβαίνω καθόλου σε προβλέψεις. Τουλάχιστον όχι συστηματικά ή δημόσια
Αυτό που πρέπει να έχει κανείς στο μυαλό του σχετικά με τις προόδους, είναι ότι τίποτα δεν γίνεται αν δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες όψεις\ενδείξεις στο γενέθλιο χάρτη. Μπορεί να μας απασχολήσει ένα θέμα ανάλογο της προοδευτικής όψης, αλλά δεν θα υπάρξει κάποιο σοβαρό γεγονός.
Επίσης, οι θέσεις των τράνζιτ αργών πλανητών στους οίκους του γενέθλιου και οι όψεις που σχηματίζουν με τους γενέθλιους πλανήτες, για το χρονικό διάστημα που εξετάζουμε κάθε φορά, είναι η απόχρωση που λειτουργεί σαν φόντο στην σύνθεση της τελικής εικόνας. Δείχνουν τους τομείς που απορροφούν όλη την ενέργεια της δράσης στο ωροσκόπιό μας. Τους τομείς από των οποίων τα φίλτρα θα περάσουν όλες οι εμπειρίες με σκοπό την εξέλιξή μας. Η εξέλιξη είναι ο σκοπός και αλίμονο αν παραμέναμε τα πλάσματα του χάρτη από την ημέρα της γέννησής μας. Αυτό συμβολίζουν και οι πρόοδοι. Τους τομείς των εμπειριών μας.
Kαλημερα σαs ναι τοποs γεννησηs Αθηνα ευχαριστω για την προσπαθεια σαs
Κοραλλία Μόζορα
12-01-2012, 04:05 PM
Κάτια,
συμφωνώ μαζί σου πως όταν συμβαίνουν παράλληλες εμπειρίες στην ζωή μας δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο πιο ευαίσθητο σημείο μας. Συμφωνώ με όλη την τοποθέτηση σου ως προς την αξιολόγηση των προγνωστικών συστημάτων. Όμως, για λόγους καθαρά αστρολογικού ενδιαφέροντος, θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησής σου. Γιατί, αν η προοδευμένη Αφροδίτη είναι πάνω στον ωροσκόπο σου και ο τράνζιτ Πλούτωνας τετραγωνίζει τον άξονα 1ου/7ου και ταυτόχρονα την προοδ. Αφροδίτη και την γενέθλια σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα, τότε αυτό δεν θα έδειχνε απλώς παράλληλες εμπειρίες αλλά εμπειρίες που συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο. Εμπειρίες που εμπλέκονται η μια με την άλλη.
Επίσης, συμφωνώ μαζί σου ότι η Αφροδίτη δεν είναι απαραίτητο να δώσει ερωτικό θέμα, μπορεί να είναι και οικονομικό ή άλλο θέμα που σημειοδοτεί ή προκύπτει από τον ρόλο της σ' ένα χάρτη. Ακόμα, θα ήθελα να προσθέσω στα όσα πολύ ενδιαφέροντα είπες ότι ένας πλανήτης καλά τοποθετημένος στον χάρτη μας δεν αποκλείεται σε κάποια φάση της ζωής μας να μας δώσει και μια δύσκολη εμπειρία, ανάλογα με το πώς θα ενεργοποιηθεί.
katiakiss
12-01-2012, 05:47 PM
Κάτια,
συμφωνώ μαζί σου πως όταν συμβαίνουν παράλληλες εμπειρίες στην ζωή μας δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο πιο ευαίσθητο σημείο μας. Συμφωνώ με όλη την τοποθέτηση σου ως προς την αξιολόγηση των προγνωστικών συστημάτων. Όμως, για λόγους καθαρά αστρολογικού ενδιαφέροντος, θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησής σου. Γιατί, αν η προοδευμένη Αφροδίτη είναι πάνω στον ωροσκόπο σου και ο τράνζιτ Πλούτωνας τετραγωνίζει τον άξονα 1ου/7ου και ταυτόχρονα την προοδ. Αφροδίτη και την γενέθλια σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα, τότε αυτό δεν θα έδειχνε απλώς παράλληλες εμπειρίες αλλά εμπειρίες που συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο. Εμπειρίες που εμπλέκονται η μια με την άλλη.
Επίσης, συμφωνώ μαζί σου ότι η Αφροδίτη δεν είναι απαραίτητο να δώσει ερωτικό θέμα, μπορεί να είναι και οικονομικό ή άλλο θέμα που σημειοδοτεί ή προκύπτει από τον ρόλο της σ' ένα χάρτη. Ακόμα, θα ήθελα να προσθέσω στα όσα πολύ ενδιαφέροντα είπες ότι ένας πλανήτης καλά τοποθετημένος στον χάρτη μας δεν αποκλείεται σε κάποια φάση της ζωής μας να μας δώσει και μια δύσκολη εμπειρία, ανάλογα με το πώς θα ενεργοποιηθεί. Κοραλλία γελάω γιατί έχεις δίκιο σχετικά με την σχετικότητα των όσων συμβαίνουν γύρω μου αυτή τη στιγμή, κάτι που το κατάλαβα κι εγώ καθώς έγραφα χθες στο φόρουμ , γιατί είναι αλήθεια ότι αποφεύγω να ασχολούμαι με τον χάρτη μου. Για την ώρα γέννησής μου είμαι απόλυτα σίγουρη γιατί η μητέρα μου κρατούσε ώρα ακριβείας για συναισθηματικούς λόγους.
Μία αιφνίδια εξέλιξη στα επαγγελματικά μου, από χθες μέχρι σήμερα, ήρθε να επιβεβαιώσει τον συσχετισμό μεταξύ της θέσης του Πλούτωνα στο Ζενίθ και των υπόλοιπων μετακινήσεων και προόδων. Η εξέλιξη αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για την καριέρα μου και φέρνει μαζί της σημαντικές συνεργασίες (ο άλλος ρόλος της Αφροδίτης) καθώς και οικονομικές αλλαγές στο βάθος του χρόνου. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι εύκολο και ούτε πρόκειται για ένα χαρούμενο πάρτι. Χρειάζονται μάχες και αγώνες , όπως για όλα τα σημαντικά στη ζωή μας. Αγώνες που έχουν ήδη δοθεί στο πρόσφατο παρελθόν και άλλοι που έπονται.
Όμως Κοραλλία, δεν μπορώ να απομονώσω όλο αυτό από το τρίγωνο της προοδευμένης Σελήνης με τον γενέθλιο Ποσειδώνα, ούτε το εξάγωνο του τράνζιτ Δία από τον Ήλιο μου (κυβερνήτη 5ου) ή την σύνοδο του Τράνζιτ Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Ήλιο που παρεμπιπτόντως στην φετινή Ηλιακή επιστροφή βρίσκεται στον 5ο μαζί με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα φυσικά. Το περίεργο είναι ότι ο γενέθλιος Ήλιος φέτος δέχεται το τετράγωνο του Ουρανού και στο Ηλιακό τόξο.
Σίγουρα όλα είναι ένα μέρος μιας κοινής κατεύθυνσης του συνολικού ωροσκοπίου. Πως μπορώ να διαφωνήσω;
Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου, αλλά προσωπικά πιστεύω πως όταν πρόκειται να συμβεί κάτι πραγματικά σοβαρό για τη ζωή ενός ανθρώπου, με ένα «μαγικό» τρόπο αυτό φαίνεται σε όλα τα συστήματα ταυτόχρονα.
Κοραλλία Μόζορα
12-01-2012, 09:20 PM
Κάτια,
σίγουρα δεν μπορεί κανείς να απομονώσει τίποτε απ' όσα συμβαίνουν σ' ένα χάρτη, γι' αυτό και συμφώνησα με την προηγούμενη τοποθέτησή σου για τον τρόπο που αξιολογείς τις όψεις στα προγνωστικά συστήματα. Όσο γι' αυτό που λες ότι όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην ζωή μας αυτό φαίνεται σε όλα τα συστήματα ταυτόχρονα, επίσης συμφωνώ απόλυτα. Σε βαθμό που όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό και σ' ένα χάρτη δεν φαίνεται σε όλα τα συστήματα το θεωρώ ένδειξη ότι υπάρχει λάθος στην ώρα του χάρτη.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα επαγγελματικά σου σχέδια.
Lena_P
13-01-2012, 12:40 AM
Καλησπέρα κορίτσια. Πριν συνεχίσω να ξεκαθαρίσω ότι μέσα σε μία ηλεκτρονική κοινότητα ομοϊδεατών και υπό την σκέπη του Ουρανού, οι συμβατικές τυπικότητες έχω τη γνώμη ότι δεν χρειάζονται. Έτσι, το κα.Κάτια και τον πληθυντικό, προσωπικά δεν τα χρειάζομαι για να νιώσω ή να δείξω κάποιου είδους σεβασμό , ευγένεια ή εκτίμηση. Ωστόσο, ευχαριστώ για την ευγενική πρόθεση και επιστρέφω στο θέμα μας.
Είναι πληθυντικός ασφαλείας και όχι ευγενείας... ;)
Θα επιμείνω στο πιο πάνω προσωπικό παράδειγμα για να απαντήσω με αστρολογικούς όρους στις γλυκές και «αισιόδοξες» παρατηρήσεις σας.
Επιστρέφοντας λοιπόν στην αρχική μου θέση, ότι χρειάζεται προσεκτική αξιολόγηση του συνόλου του χάρτη πριν προβούμε στην ολοκλήρωση κάποιας «πρόβλεψης», πριν υποστηρίξετε τις απόψεις σας θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι ένας άνθρωπος με Ουρανό στον 7ο και Αφροδίτη στον Υδροχόο (σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους) , είναι δύσκολο να σπαταλήσει ενέργεια σε ζητήματα δεσμεύσεων , ιδιαίτερα όταν άλλη τομείς της ζωής πρωταγωνιστούν με τις άμεσες ανάγκες για φροντίδα.
Λένα, αυτό που θέλω να πω στο προηγούμενο ποστ, είναι ότι αφού η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη μου είναι τόσο υποστηριγμένη, οι όποιες θετικές όψεις στο γενέθλιο ή στο προοδευτικό ενισχύουν την ήδη καλή λειτουργία της. Τα θέματα που σχετίζονται με την Αφροδίτη, στην ουσία ποτέ δεν με απασχόλησαν ως πρόβλημα και αν φέρνει κάτι στη ζωή μου, αυτό το κάτι αφομοιώνεται με έναν ήρεμο τρόπο , ακόμα και αν ήταν ανορθόδοξο, γιατί θα ήταν μέσα στο πλαίσιο της παραδοξότητας που παράγει η σχέση Ουρανού\Αφροδίτης, κάτι που ήδη έχει συμβεί πολλές φορές στη ζωή μου και μου είναι γνωστό.
Αν δε με απατά η μνήμη μου όμως, υφίσταται ένα μεγάλο τρίγωνο με Σελήνη και Κρόνο.. no? Το ό,τι δε σε απασχόλησε όμως δε σημαίνει πως είσαι και ικανοποιημένη, έτσι δεν είναι; Ίσως με ελάχιστες ανοχές (Ουρανός) και πάμε για άλλα;
Κυρίως σε αυτό αναφερόμουν στο εκ του παραλλήλου συμβάντα. Μία δυναμική εξασφαλισμένη ίσως να δημιουργεί ουτοπίες. Έχω το ίδιο τρίγωνο σε άλλους οίκους με τον Ουρανό από τον 5ο να παρενοχλεί την Αφροδίτη μου. Όλοι μου λέγανε πόσο τυχερή ήμουν/είμαι σε συγκεκριμένα θέματα. Τώρα εν μέσω κρίσης αντιλαμβάνομαι τη λογική των υπολοίπων. Αλλά εξακολουθώ να γκρινιάζω και να αντιδρώ - και σκοπεύω να συνεχίσω-.
Η φίλη μας και ο κάθε ένας που αναζητά μια πρόβλεψη, αυτό που στην ουσία αναζητά είναι η περιγραφή της συναισθηματικής του κατάστασης για το επόμενο διάστημα. Θα νιώθει καλά; Θα είναι ευτυχής; Θα νιώθει χαρούμενος;
Δεν ξέρω αν είναι απαντήσεις που άπτονται θεμάτων Αστρολογίας.. Το θέμα για μένα είναι κατά πόσο το ψάχνεις.
Όλοι ξέρουμε τι θέλουμε. Είναι όμως άραγε κανείς σε θέση να πει τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο;
Έτυχε να προτείνω σε Online γνωριμία να προτιμήσει ένα ερώτημα του τύπου 'Θα νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου' αντί του 'θα ξαναγυρίσει ο Τάδε' σε θέμα Ωριαίας... Εννοείται με απέρριψε σε χρόνο dt όπως, ίσως, θα έκανα και εγώ αν είχα την ίδια καΐλα..
Στις παραπάνω απορίες είναι που απαντώ. Ναι, συμβαίνουν στην ζωή μου εξαιρετικά πράγματα σε ότι αφορά στις σχέσεις (όχι μόνο ερωτικές) και σε αυτό βοηθά ο Κρόνος στον 7ο που σε βάζει να ξεχωρίσεις το ουσιώδες από το επουσιώδες και φυσικά, όλες οι πρόοδοι που αναφέραμε πιο πάνω. Όμως η «πρόβλεψη» δεν μπορεί να είναι ότι για το επόμενο διάστημα θα βρίσκομαι στην δύνη της χαράς για έναν έρωτα ή μια ουσιαστική σχέση. Η θέση του τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ και το ταυ-τετράγωνο, επισκιάζει τα πάντα, σαν την ηφαιστειακή τέφρα.
Και πάλι όμως, δεν θα λέγαμε τα ίδια αν δεν είχα έντονο Πλούτωνα από γενέθλια θέση ή αν ο Κρόνος δεν είχε κάνει ήδη την πρώτη επιστροφή του στον χάρτη μου και το πρώτο τετράγωνο (μετά την επιστροφή) με την γενέθλια θέση του. Θα βρισκόμουν σε άλλο στάδιο ωριμότητας και θα επεξεργαζόμουν με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα.
Μια ερώτηση.. Αν αυτή η δίνη χαράς για έναν έρωτα δε στιγματίζει ικανοποιητικά την εξέλιξή σου γιατί θα έπρεπε να φαίνεται στο γενέθλιο;
Και άλλη μια... Ο 'σκληρός' σχηματισμός δείχνει πως έχεις ήδη ψηθεί τουλάχιστον μία φορά... ίσως μέσω Κρόνου; Οπότε, γιατί πιστεύεις πως ο Πλούτωνας μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά δυνάμει του ταυ τετραγώνου;
...προσωπικά πιστεύω πως όταν πρόκειται να συμβεί κάτι πραγματικά σοβαρό για τη ζωή ενός ανθρώπου, με ένα «μαγικό» τρόπο αυτό φαίνεται σε όλα τα συστήματα ταυτόχρονα.
[Εδώ ίσως να μην αντιλήφθηκα σωστά την έννοια οπότε κρατάω επιφυλάξεις}
Δεν παίζει ρόλο το 'πόσο έχει τρίψει κανείς το λυχνάρι'; Για παράδειγμα αν ο νικητής του Lotto είχε δίδυμο αδερφό, καλά και σώνει θα κέρδιζε και εκείνου το δελτίο;
LAHTARA
19-02-2012, 10:58 AM
Καλημέρα σας...θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κακό είναι ο προοδευμένος ήλιος να κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο...Ταλαιπωρούμαι τα τελευταία 9 χρόνια στη ζωή μου με ό, τι ανατροπή μπορεί να φανταστείται...αυτός μαλλόν ο Ουρανός στον Ωροσκόπο μου να φταίει??? Και τώρα τι είναι αυτό πάλι που έμαθα για τον προοδευμένο ήλιο μου...Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτη την απορία μου?
hattie23
22-04-2012, 04:30 PM
Σημερα δεν ειναι καθολου η μερα μου οποτε ρισκαρω να γκρινιαξω και να μου γκρινιαξουν .Αλλα θα το πω :p.
Φετος υποτιθεται οτι θα επρεπε να ηταν μια απο τις πιο δημιουργικες και ευχαριστες χρονιες στην ζωη μου ,αφου ενεργοποιειται εντονα απο ολα τα προγνωστικα συστηματα ο 5ος μου . Επειδη παιδια δεν το σκεφτομαι σε αυτη την ηλικια, πιστευα οτι αυτη η ενεργοποιηση θα εφερνε διασκεδασεις και :love: αλλα μπααααα .Το συμπαν οχι απλα σπαει πλακα μαζι μου αλλα εχω αρχισει και αναρωτιεμαι τι συμβαινει . Ειναι απο τις πιο απογοητευτικες χρονιες σε οτι αφορα τα θεματα του 5ου .Εχω πεσει σε τελεια αδρανεια σε οτι αφορα δημιουργια (παλιοτερα ψευτο-μουντζουρανα κατι τωρα εχω χασει το κεφι μου παντελως ),με το ζορι καταφερνω να βγαινω εξω .
Σε οτι αφορα τις οψεις στον προοδευτικο .Ο προοδευτικος ηλιος βρισκεται στον 5ο γενεθλιο σε τριγωνο με την σεληνη στο 9ο και 12ο και σε συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο κυβερνητη 7ου και 8ου . Οι ιδιες οψεις συμβαινουν και στο ηλιακο τοξο .
Αν εξαιρεσω το τετραγωνο μεταξυ προοδευτικου αρη στον 7ο οικο μου (κυβερνητης 10ου ) σε τετραγωνο με τον γενεθλιο ηλιο μου (κυβερνητη 1ου και 2ου ) δεν δεχομαι καποια αλλη "αρνητικη " οψη . Απο καυγαδες και εκνευρισμους αλλο τιποτα :p. Απο εμποδια σε οτι αφορα την δουλεια εξισου :p. Παραπονο γενικα απο τις αρνητικες οψεις δεν εχω παντα με πιανουν οι ατιμες :lol:
Στην ηλιακη επιστροφη εξισου ενεργοποιειται ο 5ος ,αφου ο ηλιακος ωροσκοπος πεφτει στο 5ο γενεθλιο σε τριγωνο με την γενεθλια σεληνη και συνοδο με γενεθλιο ουρανο . Η ηλιακη αφροδιτη κυβερνητης του 5ου ,6ου και 10ου ηλιακου οικου πεφτει στον 12ο ηλιακο οικο (5ο γενεθλιο) σε συνοδο με τον γενεθλιο ερμη ( κυβερνητη 3ου και 11ου οικου στον 5ο )και τριγωνο με τον ωροσκοπο .Την μονη "αρνητικη " οψη που σχηματιζει ειναι αντιθεση με τον γενεθλιο χειρωνα στον 11ο γενεθλιο .
Λογικα χωρις καποια ιδιαιτερα κακη οψη στους προγνωστικους μου θα επρεπε λογικα να ειναι μια ευτυχισμενη χρονια. Αλλα καθε αλλο ,οι 6 πρωτοι μηνες της ηλιακης επιστροφης εφυγαν αφηνωντας πισω μονο απογοητευση ιδιαιτερα στα θεματα του 5ου .
Αφου αναρωτιεμαι αν διαβαζω το ωροσκοπιο καποιου αλλου και οχι το δικο μου ... Εκτος αν ειμαι τοσο μυωπας και δεν βλεπω κατι καλο ..Τι να πω !
Αν δεν είχες και αυτά θα ήσουν πολύ χειρότερα. (Απάντηση επαγγελματία, όχι από τους καλούς όμως) :p
Πέρα από την πλάκα ένας χάρτης θα βοηθούσε
hattie23
22-04-2012, 06:05 PM
4155
Εβαλα τους χαρτες της ηλιακης και του ηλιακου τοξου . Δεν μπορεσα να βρω μεσα στα αρχεια μου τον προοδευτικο αν και τον κατεβασα :rolleyes:. Τελοσπαντων , ξερω τι θα ακουσω οτι κατι παραπανω απο μιση μοιρα για να γινουν ακριβειας οι οψεις που προανεφερα ,ωστοσο δεν θεωρω οτι ξυπνας ενα πρωι και ολα ειναι καλα ...αλλα λογικα δεν θα επρεπε κατι να ειχα καταλαβει πριν η οψη γινει ακριβειας :confused:. ?
hattie23
22-04-2012, 06:27 PM
Δεν μπορω να ανεβασω το ηλιακο τοξο τελικα . Ο χαρτης που δειχνει την συναστρια ηλιακο-γενεθλιο ειναι μεγαλος ωστε να ανεβει . Συγννωμη .
Χρυσάνθη
22-04-2012, 08:59 PM
Εγώ θέλω να δω και το γενέθλιο,....κάποια στιγμή..
Λοιπόν αγαπητή από πλευράς επιστροφής δεν είναι μία χρονιά σημαδιακή ή ιδιαίτερη εκτός εάν έχεις ωροσκόπο Τοξότη...
..Καθότι, οι γωνιακοί οίκοι δεν φαίνονται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο... Ήλιος στον 11, Σελήνη στον 3 (κατιών οίκος, ίσως και μία αστάθεια και νευράκια) Κυβερνήτης Ωροσκόπου που είναι σημαντικός στον 4 οίκο. Γωνιακός και αναδεικνύει θέματα οικογενειακά ή ... ενδότερα..
Γενικά επειδή με την ηλιακή έχω ασχοληθεί κάπως το γεγογός ότι ο Ωροσκόπος έπεσε μέσα στον 5 γενέθλιο για να δώσει ιδιαίτερη έμφαση (και δη θετική) στα θέματα του 5 σίγουρα θα πρέπει να συνοδεύεται και από άλλους παράγοντες στον ίδιο χάρτη της ηλιακής. Εσύ έχεις έναν 5 άδειο εκεί,.. και Αφροδίτη στο 12 βαθιά θαμμένο.! Δεδομένης της οικοθεσίας,... (ναι οκ κυβερνήτης 5ου η Αφροδίτη, αλλά όχι σε ζώδιο κυβέρνησης ..) εγώ κάτι ιδιάιτερα θετικό δε θα περίμενα..
Επίσης , τώρα το παρατήρησα,.... δεν έχει όψεις ο Ήλιος σου ???? Εφόσον μιλάμε για Ηλιακή επιστροφή ,...ίσως είναι άλλη μία ένδειξη ότι η χρονιά ίσως να μην έχει έντονο χρώμα..
έχεις έναν Πλούτωνα που σε βαραίνει στον 1ο οίκο (που έχω παρατηρήσει οι πλανήτες που είναι μέσα παίζουν συνήθως ρόλο) , έναν Ποσειδώνα στο 2 ,.. Δηλ βαρείς πλανήτες σε οίκους ... ε το λες και σημαντικούς.
Πάντως θετικός είναι ο Κρόνος στο 10 έχει καλές όψεις και είναι σε έξαρση.. είναι στο φυσικό του οίκο.. και εάν δώσει κάτι ως επιβράβευση, προφανώς για να την αποκτήσεις θα έχεις ξεχάσει λίγο την καλοπέραση, οπότε είναι φυσικό να μην είσαι μέσα στην καλή χαρά αισθηματικώς.... Με τέτοια δουλειά???
Τι άλλο.. Κυβερνήτης του 7 (άδειος!) σου ο ερμής στο 12. Ε ωραία ,...προσκήνιο και χαρές μεγάλες!! (σόρρυ δεν παίζω με τον πόνο σου!)
Επίσης ο Πλούτωνας που σε βαραίνει είναι κυβερνήτης του 11 (που βρίσκεται ο Ήλιος σου ) και του 12 σου! Πρόσεχε ύπουλα χτυπήματα! Κάτι τριγωνάκια παίζουν στο χάρτη και είναι καλά, αλλά με περισσότερους πλανήτες σε κατιόντες οίκους, μην περιμένεις γρηγοράδα στα γεγονότα ή ένταση..
Για μένα η ηλιακή δεν υπόσχεται χαράς ευαγγέλια στα ερωτικά σου ...
ΥΓ Ξέχασα τον χαριτωμένο Β Δεσμό πάνω στον ωροσκόπο της ηλιακής! χιχι (χου χου ,...αλλά.... ναι... συμπεράσματα... δικά σου? )
Επαγγελματίες,.... διορθώστε με!
Χρυσάνθη Σπίγγου
22-04-2012, 09:38 PM
Στοπ Χρυσανθάκι...................
Δεν ξέρω επακριβώς κουβεντιάζετε πόσο μάλλον αναλύεται και πως γενικώς πορεύεστε ..............
Σε έπιασα όμως να λες για μία Σελήνη /ιχθείς σε κατιόντα, έριξα μία ματιά σε 12ο και κάτι σε ακμή 1ου Τοξότη 7ου Διδύμων και πλανήτες Τοξότη/12ο οπότε στοπ........................
Παιδιά αναμείνατε στο ακουστικό σας...........πρόκειται να προηγηθεί αυτών των όποιων όψεων της hattie που προς το παρόν σας διαφεύγει οπότε οιεσδήποτε αν δεν είναι λανθασμένες πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση σωστές.
Πρόκειται για κάτι που μου διέφευγε και εμένα πριν λίγο καιρό και είναι αυτός ένας από τους λόγους που αναγκάστηκα να διακόψω πολλά από εκείνα -ειδικά της Yod - που σας είχα υποσχεθεί.
Λίγη υπομονή ακόμα;
Νομίζω πως πρόκειται να κόψετε φλέβες.............αν και για καλό και όχι για κακό. Δώστε μου λίγο χρόνο και όταν με το καλό δημοσιευτεί το εν λόγω άρθρο που σας ετιάζω τότε θα καταλάβετε το τι εννοώ.
Φιλιά.
Υ.γ. Πάντως μου αρέσεις και που χώνεσαι, και την παλεύεις και πολύ καλά το πας. Εύγε σου
hattie23
23-04-2012, 02:08 AM
Καλα στα ερωτικα μου δεν περιμενα ετσι ακι αλλοιως :p Χρονια τωρα ειτε η ηλιακη υποσχεται ειτε οχι . Απλα επειδη και οι αλλοι προγνωστικοι εδιναν εμφαση στον 5ο ελεγα μηπως εσπαγε το ροδι :p
Βασικα ,νιωθω ενα ανεξηγητο πλακωμα (μπορει αν ειναι βεβαια και ο κρονος που εχει μπει σε λιγους μηνες θα χτυπησει την πορτα μου ). Ενα παραξενο συναισθημα οτι κλεινει μια εποχη ,χωρις ομως να υπαρχουν σημαδια για κατι τετοιο .Απλα αισθανομαι μαι κουραση και νωχελεια . Τελοσπαντων ,μπορει να ηταν και οι διελευσεις της σημερινης μερας που με εκαναν να νιωθω τετοια κατηφεια (πιο πολυ απο το συνηθισμενο αλλα οσοι εχουν πολυ κρονο στο ωροσκοπιο τους μια καταθλιψουλα την εχουν ευκαιρη ;) ετσι και αλλοιως ).Αλλα σημερα ειλικρινα το συμπαν εδωσε ρεστα (ηλιος αντιθεση με πλουτωνα ,σεληνη αντιθεση με κρονο και ηλιος σε τετραγωνο με ωροσκοπο ,τι αλλο να πω για την σημερινη πλεον χθεσινη μερα ? ? )
Οσο αφορα την ηλιακη μου ,το εχω νιωσει οτι δεν ειναι ιδιαιτερα "ζωντανη " χρονια αν και δεν περναω ασχημα . Απλα περιμενα καπως να νιωθω εγω πιο καλα εξαιτιας οτι ο 5ος (διασκεδαση ) ειναι τονισμενος .
Σε οτι αφορα τις ενστασεις μου με βαση τις παρατηρησεις της πρωτης Χρυσανθης :), θεωρω οτι ενας χαρτης ακομα και αν δεν εχει τονισμενους τους γωνιακους οικους μπορει να δωσει γεγονοτα . Ισως να μην ειναι το τρανταχτο γεγονος αλλα αμα το καλοσκεφτεις δεν ερχονται πολυ συχνα στην ζωη καποιου τοοοοσο σημαδιακες χρονιες.
Γιατι θεωρεις την Αφροδιτη στον τοξοτη κατι το "κακο " μονο και μονο γιατι πεφτει στον 12ο οικο ? Σαφεστατα ο 12ος δεν ειναι το καλυτερο αλλα και περσι που την Αφροδιτη την ειχα στον ωροσκοπο δεν την λες καλη οντας αναδρομη και σε αδυναμια στον σκορπιο . Αντιθετα μαι τοξοτισια αφροδιτουλα που ταιριαζει γαντι στην εξισου γενεθλια τοξοτισια αφροδιτη μου μπορει αν κρυβεται στον 12ο ... αλλα ισως εχει τους λογους της που κρυβεται .
Οσο αφορα τον ηλιο και εμενα μου ειχε κανει εντυπωση που δεν ακνει οψει ςκαι το ειχα ρωτησει παλιοτερα .Δεν ειναι κατι το ανησυχητικο,τονιζει ακοαμ περισσοτερο τον οικο που πεφτει (υπαρχει και η αντιθετη αποψη η δικη σου αλλα αν κρινω μεχρι σημερα που ασχολουμαι με θεματα του 11 του πιο εντονα απο αλλαες χρονιες μαλλον η πρωτη εκδοχη ειναι ακριβης για μενα )
Σε οτι αφορα τον κρονο καθε αλλο παρα δουλεια .... Πεφτει μεσα στον γενεθλιο 4ο και τετραγωνιζει τον αρη κυβερνητη του γενεθλιου 10ου στον 6ο γενεθλιο ...:( +αντιθεση με το γενεθλιο 10 .Αρα πικρα και απο εκει .
Για τον ερμη θα συμφωνησω ,βρισκεται και στον 12ο και στο ζωδιο της αδυναμια του...
Σε οτι αφορα την κυρια Σπιγγου (δευτερη Χρυσανθη κατα σειρα ) περιμενω το αρθρο μπας και μου ανοιξουν τα ματια .
Χρυσάνθη Σπίγγου
23-04-2012, 02:38 AM
Τι ωραία που τα είπες hattiaki μου................
Και τι πανέμορφα περιγράφετε ολοι σας την κακή και άσχημη μοίρα σας!
Αχ παιδιά και αν ξέρατε πόσες καταθλίψεις τρώω ολημερίς. Παιδιά κόφτε την κλάψα γιατί θα κατέβω σε "Απεργία Κατάθλιψης" στο Σύνταγμα. Αλήθεια σας το λέω. Με πικραίνετε..............τον έχετε σακατέψει αυτόν τον 12ο σε σημείο που αρχίζω -λόγω του 12ου μου - να σκέφτομαι μπας και τρελάθηκα που ακόμα δεν τρελάθηκα και δεν κατέληξα να απαισιοδοξώ και να καταθλίβομαι τα μάλλα όπως ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!
Δηλαδή τι θα γινόταν αν σήμερα δεν διάβαζες αυτές τις αντιθέσεις έλα και πες μου σε παρακαλώ.
Με άλλα λόγια αυτό που θέλω να πω και να ΦΩΝΑΞΩ ΕΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΥΤΕ; σκεφτήκατε ποτέ την πιθανότητα ότι το γεγονός και μόνο ότι καταπιάνεστε με τις αρνητικές ή τις δύσκολες όψεις επηρεάζεστε τόσο όσο τελικά να τρώτε και δη σε εντελώς άβραστο την αρνητικούρα, την απελπισία και την απόγνωση;
Ελεος παιδιά. Ετσι μου έρχεται να σας στείλω το ΚΑΑΑΑΑΤΑΚΟΚΙΝΙΣΜΕΝΟ προοδευτικό μου να μου πείτε γιατί ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ και δεν πάσχω όπως εσείς από κατάθλιψη!
Κοντολογίς! Αλλο η καθημερινή κατήφεια, τα νευράκια, και κυρίως η νοσταλγική θλίψη που μας πιάνει όλους, μα όλους τους ανθρώπους, και άλλο να μου λέτε ότι αδυνατείτε παντελώς -ή μάλλον εθελοτυφλείτε - να στρώσετε το πωπάκο σας κάτω και να συνδυάσετε τις αρνητικές και τις θετικές όψεις.
Παιδιά πάρτε το επιτέλους χαμπάρι. Αστρολογία ξεκομένη απο τα συν ή τα πλην απο τα συν, μόνο κατάθλιψη θα σας φέρνει.
Οσο για εκείνη την γλυκούλα Αφροδιτούλα στον 12ο και το της προσάπτεις τι να πω. Τίποτα. Πάω μόνο να βρω κανένα αντικαταθλιπτικό μπας και την ονειρευτώ όπως εγώ την ερμηνεύω και όπως εγώ θα χαιρόμουν αν την είχα όπου και όπως την έχεις και εσύ.
Οσο για το άρθρο να περιμένεις τότε μόνο να ακούσεις και να νιώσεις θετικά πράγματα εάν και εφόσον διάκεισαι και από ελάχιστη θετική σκέψη. Σε παρακαλώ πολύ μην με παρεξηγείς μιας και ευελπιστώ ότι λέω να γίνεται κατανοητό ότι το λέω από αγάπη και τεράστιο ενδιαφέρον για όλους εσάς εκεί έξω που πρέπει επιτέλους να χαίρεσται και όχι να καταθλίβεσται.
Καλό σου/σας ξημέρωμα
hattie23
23-04-2012, 03:01 AM
Καλα μην στεναχωριεστε :p Ειμαι γνωστη κλαψιαρα γενικα
Χρυσάνθη Σπίγγου
23-04-2012, 03:37 AM
Ο αντρόκοσμος της παρούσας ιστοσελίδας θα σου επιβεβαιώσει πως ουδείς άντρας πλησιάζει πλησιέστερα των 10 μέτρων μία οποιαδήποτε -ακόμα και εάν είναι η Μις Κόσμος - όταν αισθανθούν ότι είναι κλαψιάρα.
Και ένα tip! Μου λέει ο γιός μου σε απάντηση σχετικής ερώτησης μου. Μα ποιο τέλος πάντων είναι το μυστικό σου και τι στο καλό κουβαλάς πλην τις ωραίες ματάρες σου που σε τρέχουν από πίσω οι γυναίκες και μετράμε πτώματα καθημερινώς;
Με υφάκι, εκατό καρδιναλίων και απείρου κάλους ναρκισσισμό - (Ωρ. Ζυγός Ουρανός/Ζυγού 1ος ) - ενόψει της στέψης τους στην ανώτερη βαθμίδα της εξουσίας μου λέει το κουφό.
Α τίποτε σπουδαίο. Είναι πολύ απλό. Τους έχω καθημερινά και ένα σούπερ ανέκδοτο έτοιμο.
Μάνα μου λέει, τις κάνω να γελάνε. Ε και; Ε είναι απλό δεν με πιάνεις; Με το γέλιο χαλαρώνουν και έτσι παραδίνονται.
Το εφήρμοσαν έκτοτε πολλοί νέοι /νέες που τους το μετέφερα. Κυριολεκτικά και πραγματικά άλλαξε η ερωτική τους προσέγγιση από και προς και αντίθετα.
Εφαρμόστε το και εσείς. Και άντε να σας παντρέψω όλες και όλους να φάω και κανά κουφέτο...........
Ξημέρωμα σούπερ εύχομαι
Χρυσάνθη
23-04-2012, 05:26 AM
Η Αφροδίτη στον Τοξότη Hattie σίγουρα είναι πιο 'παιχνιδιάρα' αλλά το όλο θέμα δεν το λες και τονισμένο 5 κατά τη γνώμη μου πάντα όσο για τον 12, κακός δεν είναι αλλά προφανής δεν είναι...και πάλι καλό το κρυφό , αλλά όταν λέμε για τονισμένο 5 που από τη φύση του είναι εξωστρεφής οίκος , ..... ε... Από πέρυσι καλύτερα όμως οπότε καλά να περάσεις!
Εάν περιμένεις τον Κρόνο , τότε φυσικό να νιώθεις πλάκωμα δεδομένου ότι τώρα θα είναι στο 12ο ηλιακό σου........ όταν έρθει στο φως,... τότε θα έχεις κάτι να ασχοληθείς!
Και φυσικά μία χρονιά με μη τονισμένους γωνιακούς μπορεί να έχει γεγονότα καθότι κούκλες αμίλητες και αγέλαστες δεν είμαστε,.... αλλά ίσως να μην έχει την πληθωρικότητα που θα είχε σε αντίθετη περίπτωση , αυτό εννοούσα...
Χρυσάνθη ουδείς κατηγορεί τον 12 σου και μη μας σπας τα νεύρα σε παρακαλώ με την αντοχή σου γιατί αλίμονο σε μας που ψάχνουμε σαν τη Hattie γιατί νιώθουμε τα χάλια μας τα μαύρα και τα άραχνα! Καταντάς προκλητική ! Με τον Άρη στο Κριό έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις ανίκητη αλλά μη μας το καθιστάς σαφές κάθε τρεις και λίγο γιατί ο δικός μας Ζυγός αισθάνεται λες και ..... στο πηγάδι (ή ότι δεν είναι γοητευτικός, το ίδιο κάνει , υποθέτω ;-) )
Τα θερμά φιλιά μου και στις δύο!
ΥΓ Βρε Hattie χωρίς όψεις προοδευτικού με γενέθλιο τι να τον κάνουμε τον προοδευτικό? Κατάπλασμα??? αχ! και σήμερα είχα όρεξη!
August47
23-04-2012, 02:10 PM
Καλημέρα.
Ο προοδευμένος μου ήλιος (στις 2' Ζυγού) κάνει αυτή τη χρονιά σύνοδο με τον γενέθλιό μου Πλούτωνα. Ο λόγος που ανησυχώ είναι ότι ο γεν. Πλούτωνας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον γεν. Κρόνο (1' Καρκίνου), αλλά και οι 2 αυτοί πλανήτες, ως προοδευμένοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε τετράγωνο στις 4΄του Ζυγού-Καρκίνου αντίστοιχα. Ο γεν. Ήλιος δεν κάνει σημαντικές όψεις με κανέναν από τους 2 αυτούς πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Ποια είναι η επίδραση αυτής της συνόδου Προοδευμένου Ήλιου σύνοδο με Πλούτωνα γενικά και σε ποιο οίκο θα με επηρεάσει. Γίνεται μέσα στον γενέθλιο 6ο οίκο, στον προοδευμένο 5ο οίκο και στο 4ο οίκο του ωροσκοπίου του ηλιακού τόξου.
Χρυσάνθη
24-04-2012, 03:30 AM
To ότι το τετράγωνο διατηρείται είναι απόλυτα αναμενόμενο εφόσον οι βαρείς πλανήτες στο προοδευτικό μένουν σχεδόν ακίνητοι,... οπότε εφόσον υπάρχει το γενέθλιο τετράγωνο... λογικό να υπάρχει κ στο προοδευτικό. Αυτό λοιπόν πάει.
Η όψη Πλούτωνα - Κρόνου είναι μεταξύ εξωκρόνιων πλανητών οπότε γενικά χαρακτηρίζει μία γενιά... Πάντως εάν υπάρξει κάτι ( που για να δεις θα πρέπει να εξετάσεις ηλιακό τόξο, σε συνδυασμό με ηλιακή επιστροφή προοδευτικό και τέλος διελεύσεις για πιθανή πυροδότηση... αλλιώς μπορεί αυτή η όψη να δώσει έναν τόνο στην περίοδο αυτή χωρίς όμως να συμβεί κάτι) θα είναι πιθανότατα φύσεως Πλούτωνα ο οποίος από αυτά που λες βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι στον 6ο οίκο σου, Σωστά?
Σε κάθε περίπτωση κοιτάς που βρίσκεται ο Πλούτωνας τι κυβερνά και τι όψεις κάνει. Η όψη με τον Κρόνο είναι η μοναδική? Εξετάζεις και τον Κρόνο λοιπόν.. Εάν υπάρξει γεγονός που δε θα το δείξει μόνο το προοδευτικό θα πρέπει να συνδυάσεις τον Ήλιο σου και τον Πλούτωνα (κυβέρνηση , θέση , ποια θέματα επίσης κυβερνούν παραδοσιακά)
Αλλά οι αστρολόγοι μας μπορούν να σου πουν αναλυτικότερα νομίζω.
*alkmini
24-04-2012, 01:32 PM
...
Στην ηλιακη επιστροφη εξισου ενεργοποιειται ο 5ος ,αφου ο ηλιακος ωροσκοπος πεφτει στο 5ο γενεθλιο σε τριγωνο με την γενεθλια σεληνη και συνοδο με γενεθλιο ουρανο . .....
Θεωρώ τη σύνοδο του ετήσιου Ωροσκόπο με το γενέθλιο Ουρανό καθοριστική για τα απρόοπτα γεγονότα στην Ηλιακή χρονιά.
*alkmini
24-04-2012, 02:35 PM
Καλημέρα.
Ο προοδευμένος μου ήλιος (στις 2' Ζυγού) κάνει αυτή τη χρονιά σύνοδο με τον γενέθλιό μου Πλούτωνα. Ο λόγος που ανησυχώ είναι ότι ο γεν. Πλούτωνας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον γεν. Κρόνο (1' Καρκίνου), αλλά και οι 2 αυτοί πλανήτες, ως προοδευμένοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε τετράγωνο στις 4΄του Ζυγού-Καρκίνου αντίστοιχα. Ο γεν. Ήλιος δεν κάνει σημαντικές όψεις με κανέναν από τους 2 αυτούς πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Ποια είναι η επίδραση αυτής της συνόδου Προοδευμένου Ήλιου σύνοδο με Πλούτωνα γενικά και σε ποιο οίκο θα με επηρεάσει. Γίνεται μέσα στον γενέθλιο 6ο οίκο, στον προοδευμένο 5ο οίκο και στο 4ο οίκο του ωροσκοπίου του ηλιακού τόξου.
Η σύνοδος του προοδευτικού Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μία ισχυρή σύνοδος. Πρώτα απ΄όλα μας προετοιμάζει για αλλαγές(Πλούτωνας). Προσπαθείτε και επιθυμείτε να πετάξετε ο,τιδήποτε παλιό από πάνω σας.
Το σημερινό "εγώ" σας (Ήλιος) έρχεται σε επαφή με τη φύση του Πλούτωνα και μπορούμε να εντάξουμε κάθε του στοιχείο όπως συναισθήματα ανασφάλειας, ζήλειας, κτητικότητας, εκδίκησης, πόνου, μοναξιάς, φόβου, ελέγχου, οικονομικά θέματα, κληρονομιές, υποθήκες, δάνεια, φόρους, σύλληψη και γέννηση παιδιών, ...
Ο Ήλιος είναι κυβερνήτης ποιου γενέθλιου οίκου ? Συνυπολογίστε και αυτόν τον παράγοντα εκτός από τους άλλους οίκους που αναφέρατε.
Η σύνοδος γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού. Και αυτό κάτι έχει να μας πει.
Στις 21/5/2012 θα ενεργοποιηθεί η σύνοδος που αναφέρετε από την Έκλειψη Ηλίου στις Ο μοίρες και 21΄ των Διδύμων με όψη τριγώνου, ο διελαύνων Δίας θα περάσει επίσης από τους Διδύμους στα μέσα Ιουνίου, η Αφροδίτη πέρασε , ο Άρης αρχές Ιουλίου θα ενεργοποιήσει Έκλειψη και προοδευτική σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, οπότε όλο και κάποιο γεγονός θα έχετε.
Όλα να σας πάνε κατ' ευχήν !
Τίνα Ζαχαριάδου
24-04-2012, 03:15 PM
Αλκμήμη μια μικρή επισήμανση.
Οταν μιλάμε για πλουτώνιες αλλαγές μιλάμε για ριζικές, αργές κι ασυνείδητες. Ο πλανήτης που σχετίζεται με τις αλλαγές είναι ο Ουρανός που φέρνει κι άμεσα αποτελέσματα. Μ' έναν Πλούτωνα είναι δύσκολο να τις αντιληφθούμε γι αυτό και δεν θα τις δούμε άμεσα. Μπορεί να τις συνειδητοποιήσουμε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το λέω για να μην περιμένει το μέλος που ρωτά να δει άμεσα στη ζωή του κοσμοιστορικές αλλαγές.