PDA

View Full Version : Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης

Λίλιαν Σίμου
15-11-2004, 12:26 AM
Η Αφροδίτη, ένας από τους προσωπικούς πλανήτες στο χάρτη μας, είναι ο πλανήτης της αγάπης, της τρυφερότητας, της ομορφιάς και της χαράς. Μέσα από την θέση της Αφροδίτης, αλλά και τις όψεις της, μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουμε τα αισθήματά μας. Πώς γινόμαστε συμπαθείς, ποιες είναι οι αισθηματικές μας απαιτήσεις και ανάγκες.
Αν οι όψεις της Αφροδίτης είναι ευνοϊκές, τότε θα έχουμε μία ευκολία στην προσέγγιση άλλων ανθρώπων και θα μπορούμε να τους περάσουμε το «μήνυμα της αγάπης» με άνεση. Αν οι όψεις είναι αρνητικές, τότε θα είναι δύσκολο να εκφραστούμε συναισθηματικά και θα πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια.
Καθώς ο άνθρωπος είναι ένα συναισθηματικό όν και πολλά εξαρτώνται από την εσωτερική του ισορροπία, η θέση της Αφροδίτης είναι μία θέση σημαντική για την γαλήνη και την πληρότητά μας.
Ας δούμε πώς αγαπάμε, μέσα από τα σημεία του ζωδιακού... με την Αφροδίτη στον:

ΚΡΙΟ
Αγαπάμε με φλόγα κι ενθουσιασμό. Μας έλκει κάθε τι το νέο και μας συναρπάζει. Μας κάνει να έχουμε εκρήξεις χαράς και δυνατές συγκινήσεις. Αλλά, δυστυχώς η φλόγα αυτή δεν μπορεί να κρατήσει πολύ. Μετά τη πρώτη σπίθα, οι συγκινήσεις δεν έχουν εύκολα διάρκεια. Θα θελήσουμε πάλι μία νέα σπίθα να μας συγκλονίσει. Υπάρχει ακόμη ενδεχόμενο, οι άλλοι να παρεξηγήσουν ή να φοβηθούν μπροστά στην δύναμη του πρώτου ενθουσιασμού.

ΤΑΥΡΟ
Με τη θέση αυτή, έχουμε αισθήματα σταθερά, αισθησιακά, ζεστά. Θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς με το αγαπημένο μας πρόσωπο και προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό ακριβώς. Είμαστε προσγειωμένοι και γνωρίζουμε να παίρνουμε και να δίνουμε. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της αγάπης μας και τη ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις. Μπορεί να πεισμώσουμε ή να ζηλέψουμε.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Η αγάπη είναι για μας τρόπος επικοινωνίας και κυρίως, μία νοητική σύλληψη. Λέγεται πως με την Αφροδίτη εδώ μπορεί να έχουμε αγάπη για δύο πρόσωπα παράλληλα. Ας μην κάνουμε εύκολα τέτοιες γενικότητες. Ενδιαφερόμαστε να επικοινωνούμε τα αισθήματά μας και είναι τρόπος προσέγγισης των άλλων. Μιλάμε όμορφα και ζεστά και έχουμε μία γοητεία στις κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟ
Με την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο του ζωδιακού, αγαπάμε τρυφερά και στοργικά, σχεδόν με μητρική διάθεση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας και τα αισθήματα μας κάνουν ευσυγκίνητους. Η διάθεσή μας αλλάζει ανάλογα με αυτά. Στις σχέσεις μας αναζητάμε υποστήριξη, την έννοια της θαλπωρής και μία διαρκή συναισθηματική εκδήλωση.

ΛΕΟΝΤΑ
Μπορούμε να έχουμε ένα ευρύ κύκλο γνωριμιών και θα είμαστε γενναιόδωροι στα αισθήματά μας. Αλλά εδώ είναι πολύ πιθανόν να επιζητάμε και τον θαυμασμό από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και την προσοχή τους. Αν δεν μας δοθεί, ενδέχεται να δραματοποιήσουμε τη σχέση μας ή τις ανάγκες μας. Ας μην πιέζουμε τόσο τους άλλους να δεχθούν τη μεγάλη μας καρδιά!

ΠΑΡΘΕΝΟ
Αγαπάμε στωικά και σε χαμηλούς τόνους, τόσο που ίσως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πόσο μας δημιουργεί άγχος κάθε λεπτομέρεια στη σχέση μας. Το να περνάμε από το φίλτρο της λογικής την καρδιά, είναι μία ταλαιπωρία και μας κάνει να χάνουμε την ουσία της χαράς και της ευχαρίστησης. Ας χαλαρώσουμε, ας μην είμαστε τόσο επιφυλακτικοί κι ας δώσουμε χωρίς εκλογίκευση την αγάπη μας. Ας δείξουμε την ανάγκη μας, δίχως να παραπονιόμαστε. Αν χαλαρώσουμε, θα μπορούμε πιο εύκολα να βιώσουμε την αγάπη σαν συμπαντική και πλατιά κι όχι μέσα από το μικροσκόπιο.

ΖΥΓΟ
Η αγάπη είναι για μας γοητεία κι ομορφιά. Διαθέτουμε τα προσόντα να έχουμε ένα κοινωνικό κύκλο και να μπορούμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε με ευχέρεια. Δεχόμαστε με χαρά τον θαυμασμό και δίνουμε το ίδιο με χαρά. Ωστόσο, ενδέχεται κάποτε να βρεθούμε αναποφάσιστοι και σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να ευχαριστήσουμε όλους γύρω μας. Πρέπει να μπορούμε να επιλέγουμε, να γίνουμε λίγο πιο αυτόνομοι και συγκεκριμένοι. Η αγάπη χρειάζεται και τη φλόγα της.

ΣΚΟΡΠΙΟ
Πάθη μας διακατέχουν, έντονα αισθήματα και προσκόλληση σ�αυτά. Τα αισθήματα εδώ επιζητούν την ολοκλήρωση, την σωματική έκφραση. Χρειάζεται προσοχή, γιατί δινόμαστε με απόλυτο τρόπο και κουράζουμε τους συντρόφους μας. Έχουμε πίστη, αλλά και απαιτήσεις πολλές. Είναι μία κουραστική θέση για την Αφροδίτη και καλό είναι να δει λίγο πιο επιδερμικά τις ανάγκες της. Ας γίνουμε πιο ελεύθεροι, γιατί κινδυνεύουμε να απομονωθούμε αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗ
Εδώ αγαπάμε εντελώς αντίθετα από τον τρόπο του Σκορπιού. Αγαπάμε ελεύθερα, αισιόδοξα και είναι δύσκολο να είμαστε προσκολλημένοι στους αγαπημένους μας. Δεν μπορούμε να περιοριστούμε. Δίνουμε και παίρνουμε χαρά κι ευχαρίστηση, χωρίς την αναγκαιότητα της δέσμευσης. Ωστόσο, ξέρουμε να γλεντάμε την αγάπη και να προσφέρουμε αισιοδοξία στους συντρόφους μας. Είναι δύσκολο να έχουμε όμως σταθερότητα στη φλόγα της αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Στο σημείο αυτό του ζωδιακού, αξιολογούμε τα αισθήματα και αγαπάμε κάτω από προϋποθέσεις. Διαφορετικά, πνίγουμε τον συναισθηματισμό μας, επειδή θεωρούμε πως δεν πρέπει να φανούμε ευσυγκίνητοι ή ευάλωτοι. Η καταπίεση του αισθηματικού μας κόσμου δίνει εξωτερικά την εντύπωση πως είμαστε ψυχροί. Ωστόσο, εσωτερικά υποφέρουμε περισσότερο από άλλους. Καλό είναι να χαλαρώνουμε λίγο και να προσπαθούμε να εκδηλώνουμε την αγάπη μας. Να μάθουμε να αγαπάμε επί της ουσίας τους άλλους κι όχι όταν αυτοί διαθέτουν κοινωνικά δεδομένα ή άλλες τυποποιημένες αξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟ
Θα προτιμούσαμε να αγαπάμε μεγάλες ομάδες ή μέσα σε συλλογικό επίπεδο. Δεν μας αρέσει η προσωπική δέσμευση. Οι δεσμοί έχουν την τάση να ξεκινούν ξαφνικά, ίσως κάτω από μία λάμψη εκρηκτική, αλλά και να σταματούν απότομα. Στην ουσία, δεν έχουμε μεγάλη ανάγκη για μία δέσμευση. Τη θεωρούμε περιοριστική. Οι σύντροφοί μας πρέπει να κατανοήσουν και να σεβαστούν την ελευθερία μας. Ας προσπαθήσουμε να θυσιάσουμε λίγη από την αυτονομία μας και να γίνουμε πιο προσιτοί.

ΙΧΘΕΙΣ
Μέσα από το συναίσθημα, βιώνουμε την αγάπη όλου του κόσμου. Έχουμε την τάση να απορροφάμε τις δονήσεις των άλλων και να είμαστε πολύ συμπονετικοί. Αλλά αυτό ενδέχεται να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Χρειάζεται να δίνουμε με τρυφερότητα, αλλά και να κρατάμε κάποια διακριτική ικανότητα για τους συντρόφους μας. Αλλιώς μπορεί να θυσιάσουμε τον εαυτό μας και να χάσουμε κάθε εσωτερική ισορροπία.

*Astropeleki*
03-02-2006, 01:17 AM
Κυρία Σίμου για μια ακόμη φορά έχετε δίκιο! Έχω αφροδίτη στον αιγοκερω, και ότι αναφέρετε είναι σαν να βλέπω το είδωλό μου από καθρέφτη..."να για σένα μιλάνε":nuts: !!

Μπράβο σας!

Markella78
07-06-2006, 04:04 PM
Kα Σίμου ,
πολλύ όμορφα και πλήρως αληθινά , όσον αφορά εμένα .....
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και αν σας είναι εύκολο να μου απαντήσετε.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και ανάδρομη τι δείχνει?

panther
07-06-2006, 05:11 PM
Kα Σίμου ,
πολλύ όμορφα και πλήρως αληθινά , όσον αφορά εμένα .....
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και αν σας είναι εύκολο να μου απαντήσετε.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και ανάδρομη τι δείχνει?

Μαρκέλλα,

Δες εδώ Αφροδίτη ανάδρομη (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=1651) / Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=1626)
Το "άλλο" ταξίδι της Αφροδίτης στον ζωδιακό... (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2258) ‎

Markella78
07-06-2006, 09:12 PM
Ευχαριστώ panther!

kiaRRa
07-06-2006, 09:15 PM
με αφροδιτη στον υδροχοο ειμαι καταδικασμενη!:sick: :sick: :sick:

weiβheit
08-06-2006, 09:44 PM
σπουδαια ολα αυτα! αλλα τα λιονταρακια τα καημενα γιατι παρουσιαζομαστε τοσο επιδειξιες!:sad2:

skorpion
13-06-2006, 10:15 PM
Ο φιλος μου με αφροδιτη στον υδροχοο ηταν αυτος που μου εκανε προταση να μεινουμε μαζι, αυτος που εθεσε πρωτος στο τραπεζι τα ΄΄μελλοντικα σχεδια΄΄και που οπως δειχνει καιρο τωρα δε φοβαται τη δεσμευση.
Και εγω με αφροδιτη στο ζυγο εχω αναγκη τη φλογα της αγαπης κατα τα αλλα εχετε πεσει μεσα.Ξερω οτι παιζουν κι αλλα στοιχεια ρολο απλα πανω σε αυτο παραθετω τη δικη μου αξιολογηση και πραγματικοτητα εως σημερα:amuse:

Λίλιαν Σίμου
13-06-2006, 11:49 PM
Αγαπητή skorpion

Είναι πιθανόν να νοιώθει ελεύθερος μέσα από τη σχέση σας, γι' αυτό και ζήτησε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εξ άλλου, πρέπει να δείτε και τον 5ο ου οίκο, όπως και τον κυβερνήτη και τους πλανήτες του 5ου. Επίσης, τις όψεις της Αφροδίτης, τον οίκο που βρίσκεται. Ο γενέθλιος χάρτης είναι μία σύνθεση. Δεν θα πάψει όμως να χρειάζεται ένα ελεύθερο, ανοιχτό άτομο να αγαπήσει και δεν θα του αρέσει η πίεση σε μία σχέση ή μία σχέση συμβατική.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

skorpion
14-06-2006, 08:19 PM
σιγουρα απλως ηθελα να τονισω την συντροφικοτητα που τον διακρινει και ειναι και σπιτογατος και απ οτι φαινεται και της <<οικογενειας>> πραγμα παραξενο για αφροδιτη στον υδροχοο και δεν ταιριαζει με την παραπανω αναλυση .Επισης θελω να πω οτι δε ξερω την ακριβη ωρα γεννησης παιζει μια ωρα 3 με 4 αλλα απο οτι ειδα η αφροδιτη παραμενει στον υδροχοο απλως αλλαζει οικο. επηρεαζεται περισσοτερο μαλλον απο τα αλλα στοιχεια που αναφερατε.Συγνωμη αν προκαλεσα αναστατωση και ξεφυγα λιγο απο το θεμα και δεν ειχα προθεση να αμφισβητησω κατι και ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα.Παντως στη δικη μου περιπτωση(αφροδιτη στο ζυγο) αν εξαιρεσω την τελευταια τελευταια μικρη προταση εχετε πεσει μεσα απολυτα:bigsmile:

:love:

Κασσιόπη
28-06-2006, 08:38 PM
Χωρίς να θέλω να θίξω οποιονδήποτε, δε θα έλεγα πως η αφροδίτη μου στον Τοξότη μου προσδίδει τα περισσότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα δεν έχω κανένα φόβο ως προς τις δεσμεύσεις ούτε στο να μένω προσκολλημένη συναισθηματικά απέναντι σε κάποιο πρόσωπο. Επιπλέον, το "Δίνουμε και παίρνουμε χαρά κι ευχαρίστηση, χωρίς την αναγκαιότητα της δέσμευσης" νομίζω πως είναι λίγο παρακινδυνευμένη διατύπωση.

Φυσικά , όλα αυτά αναφορικά στα όσα περιγράφει το άρθρο σχετικά με τις ζωδιακές θέσεις της αφροδίτης και μόνο, χωρίς να ληφθούν υπόψη όψεις με άλλους πλανήτες ή οικοθεσίες.

Αγγελικη
30-06-2006, 02:33 AM
Η Αφροδιτη δεν εξουσιαζει μονο τις ερωτικες μας υποθεσεις...
Αλλα ακομη κι ετσι αν το κοιταξεις, θα διαπιστωσεις οτι κανεις λαθος (θα χρειαστει προσπαθεια ομως για να καταληξεις σε αυτη τη διαπιστωση...)
Το αρθρο ειναι εντελως ευστοχο!!!:)

raingirl
30-06-2006, 03:14 PM
Ήρθα και εγώ, με Αφροδίτη στον Αιγόκερω, να συμφωνήσω με την περιγραφή της κας Σίμου!!

Κασσιόπη
30-06-2006, 06:00 PM
Η Αφροδιτη δεν εξουσιαζει μονο τις ερωτικες μας υποθεσεις...
Αλλα ακομη κι ετσι αν το κοιταξεις, θα διαπιστωσεις οτι κανεις λαθος (θα χρειαστει προσπαθεια ομως για να καταληξεις σε αυτη τη διαπιστωση...)
Το αρθρο ειναι εντελως ευστοχο!!!:)

Γνωρίζω πως η Αφροδίτη δεν επηρεάζει μόνο τις ερωτικές μας υποθέσεις. Ωστόσο, δεν έχω σκοπό να μεταβάλω τα χαρακτηριστικά του συναισθηματικού μου κόσμου για να καταλήξω σε κάποια καθορισμένη διαπίστωση.

Επέτρεψέ μου επίσης - και πάλι χωρίς να θέλω να θίξω οποιονδήποτε - να μην συμμερίζομαι την άποψή σου σχετικά με το σύνολο του άρθρου. Π.χ. δεν θα έλεγα ότι η Αφροδίτη στους Ιχθείς ενεργεί τόσο δεκτικά και υπό τον μανδύα της εν δυνάμει εκμετάλλευσης από τρίτους. Αντιθέτως....

Ωστόσο αυτές είναι απόψεις και υποτίθεται πως εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων, έστω κι αν αυτές διίστανται. Σωστά; ;)

Αγγελικη
01-07-2006, 03:50 AM
Οχι αγαπητη μου Κασσιοπη.
Και παλι δεν θα συμφωνησω μαζι σου...
Εξαλλου η ιδια, εν μερει βεβαια, εδωσες την απαντηση...
Παρακολουθησε τον εαυτο σου με περισσοτερη προσοχη...

Φιλικα.

Αγγελικη
01-07-2006, 03:54 AM
Αφεντικο!!!
Τα αποσιωπητικα ειναι για να δηλωσουν περισσοτερο μυστηριο!!:toung: :toung:

Off topic, βεβαιως-βεβαιως!!!:bigsmile:

Κασσιόπη
01-07-2006, 07:42 AM
Οχι αγαπητη μου Κασσιοπη.
Και παλι δεν θα συμφωνησω μαζι σου...
Εξαλλου η ιδια, εν μερει βεβαια, εδωσες την απαντηση...
Παρακολουθησε τον εαυτο σου με περισσοτερη προσοχη...

Φιλικα.

Δεν νομίζω ότι σου ζήτησα να συμφωνήσεις μαζί μου σε κάτι. Θα έλεγα πως συμβαίνει μάλλον το αντίστροφο... Νομίζω πως είμαι σαφής...

Φιλικά

Marlene
03-07-2006, 09:58 PM
To άρθρο πολύ καλό! ;) Πέφτει μέσα σε σχεδόν όλα,εκτός της δικής μου Αφροδίτης (στους Διδύμους).Δεν καταλαβαίνω...από όλες τις περιγραφές για αυτή,καμιά δεν με αντιπροσωπεύει:cry: :unsure: :wacko: :weird: :sad: :worried:

stabie
03-07-2006, 10:12 PM
βρε marlene για πες μου τωρα που σε βρηκα, πως ειναι να εχεις αφροδιτη στους διδυμους;;;; :unsure:
το ψαχνω καιρο...

Marlene
03-07-2006, 10:16 PM
βρε marlene για πες μου τωρα που σε βρηκα, πως ειναι να εχεις αφροδιτη στους διδυμους;;;; :unsure:
το ψαχνω καιρο...

Να σου πώ...δεν ξέρω..νιώθω ότι δεν με αντιπροσωπεύει..αλλά πάλι μπορεί αυτό να είναι όλο το νόημα της διδυμίσιας αφροδίτης :weird: :wacko:

stabie
03-07-2006, 10:29 PM
ευχαριστω πολυ
(αν και σαν διδυμος θα ηθελα μεγαλυτερη απαντηση:toung: :toung: )

fillenia
04-07-2006, 12:02 AM
Η Αφροδίτη στους Διδύμους....:love:

Είναι ως επί το πλείστον, μια χαρούμενη και αισιόδοξη Αφροδίτη. Της αρέσει να επικοινωνεί γενικώς... την αγάπη της, τα συναισθήματά της, το θυμό και τη χαρά της, να διαφωνεί, να συνδιαλέγεται, μα πάνω απ' όλα της αρέσει να επικοινωνεί, δηλαδή να μοιράζεται τις Ιδέες και τις σκέψεις της με άλλους. Προσφέρει πολλά, συνήθως με ανιδιοτέλεια, γιατι αυτός είναι ο τρόπος της να αγαπάει, αλλά είναι ιδεαλίστρια και πληγώνεται πολυ εύκολα... δεν είναι όλοι διαθέσιμοι στον ίδιο βαθμό να της ανταποδώσουν. Συμπάσχει και κατανοεί αλλά δεν κατανοείτα:cry: ι.

Είναι μια Αφροδίτη διανοητική, ο,τιδήποτε σχετίζεται με τη γνώση την διεγείρει και αγαπά τις καλές τέχνες. Είναι περίεργη, γι αυτό και μαθαίνει εύκολα αλλά δεν είναι αδιάκριτη. Είναι ευπροσάρμοστη, τα πάει καλά με όλους και κυρίως με τον εαυτό της. Ετσι σέβεται την αξία της αυτονομίας και την εφαρμόζει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και στις διαπροσωπικές της σχέσεις. Θεωρεί τον έρωτα φυσιολογική κατάσταση, ευχάριστη, που ζωογονεί το σώμα και το πνεύμα (κυρίως αυτό) και δεν περιορίζεται από τα ταμπού που τον αναστέλουν.
Για τις τάσεις της αυτές, θεωρείται άπιστη, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αληθές, γιατί τα ίδια δικαιώματα τα αναγνωρίζει και στους άλλους.

Μια Αφροδίτη στους Διδύμους δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα, θέλει δίπλα της ανθρώπους με γόητρο, νοημοσύνη, καλαίσθητους και γοητευτικούς όσο και η ίδια. Θα την αναγνωρίσετε εύκολα γιατί συνήθως είναι το επίκεντρο της συντροφιάς.

Είναι λαμπερή και με πνεύμα δραστήριο που δεν κοιμάται ποτέ και όσες ενστάσεις θα διαβάσετε τυχόν παρακάτω, είναι από τη ζήλια όσων δεν έχουν Αφροδίτη στους Διδύμους.... :toung:

Αγγελικη
04-07-2006, 12:10 AM
Πες τα, πες στα Διδυμαρα!!!:bigsmile: :bigsmile:

ScP
04-07-2006, 12:38 AM
Μου θυμίζει αυτό που λένε: Είναι όμορφη; Μμμμ πολύ καλό καρίτσι... Όμορφη είναι;;; Α ξέρει και να μαγειρεύει.... ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ;;; Έχει καρδιά μάλαμα.... Perfect

Συμπλήρωμα: Καλό ήταν το κείμενο αλλά μου θύμησε τον Ερμή στο θηλυκό του (λέμε)!

Marlene
04-07-2006, 12:55 AM

Είναι ως επί το πλείστον, μια χαρούμενη και αισιόδοξη Αφροδίτη. Της αρέσει να επικοινωνεί γενικώς... την αγάπη της, τα συναισθήματά της, το θυμό και τη χαρά της, να διαφωνεί, να συνδιαλέγεται, μα πάνω απ' όλα της αρέσει να επικοινωνεί, δηλαδή να μοιράζεται τις Ιδέες και τις σκέψεις της με άλλους. Προσφέρει πολλά, συνήθως με ανιδιοτέλεια, γιατι αυτός είναι ο τρόπος της να αγαπάει, αλλά είναι ιδεαλίστρια και πληγώνεται πολυ εύκολα... δεν είναι όλοι διαθέσιμοι στον ίδιο βαθμό να της ανταποδώσουν. Συμπάσχει και κατανοεί αλλά δεν κατανοείτα:cry: ι.

Είναι μια Αφροδίτη διανοητική, ο,τιδήποτε σχετίζεται με τη γνώση την διεγείρει και αγαπά τις καλές τέχνες. Είναι περίεργη, γι αυτό και μαθαίνει εύκολα αλλά δεν είναι αδιάκριτη. Είναι ευπροσάρμοστη, τα πάει καλά με όλους και κυρίως με τον εαυτό της. Ετσι σέβεται την αξία της αυτονομίας και την εφαρμόζει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και στις διαπροσωπικές της σχέσεις. Θεωρεί τον έρωτα φυσιολογική κατάσταση, ευχάριστη, που ζωογονεί το σώμα και το πνεύμα (κυρίως αυτό) και δεν περιορίζεται από τα ταμπού που τον αναστέλουν.
Για τις τάσεις της αυτές, θεωρείται άπιστη, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αληθές, γιατί τα ίδια δικαιώματα τα αναγνωρίζει και στους άλλους.

Μια Αφροδίτη στους Διδύμους δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα, θέλει δίπλα της ανθρώπους με γόητρο, νοημοσύνη, καλαίσθητους και γοητευτικούς όσο και η ίδια. Θα την αναγνωρίσετε εύκολα γιατί συνήθως είναι το επίκεντρο της συντροφιάς.

Είναι λαμπερή και με πνεύμα δραστήριο που δεν κοιμάται ποτέ και όσες ενστάσεις θα διαβάσετε τυχόν παρακάτω, είναι από τη ζήλια όσων δεν έχουν Αφροδίτη στους Διδύμους.... :toung:

Aαααα...τα υπογραμμισμένα είναι διάνα...αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να γίνω κέντρο καμιάς παρέας:suspiciou :toung:

Διακρίνω καποιες τάσεις πνευματικού "σνομπισμού" εκ μέρους αυτής της Αφροδίτης ή κάνω λάθος;

Marlene
04-07-2006, 12:58 AM
Aαααα...τα υπογραμμισμένα είναι διάνα...αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να γίνω κέντρο καμιάς παρέας:suspiciou :toung:

Η Αφροδίτη στους Διδύμους....
............... Προσφέρει πολλά, συνήθως με ανιδιοτέλεια, γιατι αυτός είναι ο τρόπος της να αγαπάει, αλλά είναι ιδεαλίστρια και πληγώνεται πολυ εύκολα... δεν είναι όλοι διαθέσιμοι στον ίδιο βαθμό να της ανταποδώσουν. Συμπάσχει και κατανοεί αλλά δεν κατανοείτα ι.

Είναι μια Αφροδίτη διανοητική, ο,τιδήποτε σχετίζεται με τη γνώση την διεγείρει και αγαπά τις καλές τέχνες. Είναι περίεργη, γι αυτό και μαθαίνει εύκολα............. Είναι ευπροσάρμοστη, τα πάει καλά με όλους..................

Μια Αφροδίτη στους Διδύμους δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα, θέλει δίπλα της ανθρώπους με γόητρο, νοημοσύνη, καλαίσθητους και γοητευτικούς όσο και η ίδιαΑυτα ισχύουν για μένα

stabie
04-07-2006, 09:32 AM
ε τοτε μονο ενδιαφερουσα μπορουμε εμεις τα διδυμακια να βρισκουμε αυτή την αφροδίτη!!!
μας θυμίζει τον εαυτό μας:love: :love: !

ευχαριστώ για τις διευκρινισεις!!!

ζουζούνα1977
04-07-2006, 12:47 PM
Καλημέρα, κυρία Σίμου... Σ΄ εμένα πάντως "πέσατε μέσα".. ...

Αφροδίτη στον ΤΑΥΡΟ!!!
Με τη θέση αυτή, έχουμε αισθήματα σταθερά, αισθησιακά, ζεστά. Θέλουμε να νοιώθουμε
α σ φ α λ ε ί ς με το αγαπημένο μας πρόσωπο και προσπαθήσουμε να κ ε ρ δ ί σ ο υ μ ε αυτό ακριβώς. Είμαστε προσγειωμένοι και γνωρίζουμε να παίρνουμε και να δίνουμε. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της αγάπης μας και τη ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις. Μπορεί να πεισμώσουμε ή να ζηλέψουμε.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

fillenia
04-07-2006, 08:17 PM
Aγγελική μου,

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει :nuts:
Εχω να υπερασπιστώ Ηλιο και Αφροδίτη!

Scp,
Και ωραίες είμαστε (λένε οι άλλοι, γιατί τους στραβώνουμε) και ωραία εξωτικά μαγειρεύουμε (αγαπάμε τις δοκιμές), και καρδιά μάλαμα έχουμε (επικοινωνούμε τα συναισθήματά μας και όσοι ανταποκρίνονται (έστω και ιδιοτελώς) μας ρουφάνε κυριολεκτικά. Κόμπλεξ κατωτερότητας δεν έχουμε και απολαμβάνουμε τον θαυμασμό των άλλων. Παρεμπιπτόντως, η γράφουσα διαθέτει Ερμή στον Καρκίνο, δηλ. μπορεί να διαβάσει και τα "ψιλά γράμματα" της ανθρώπινης ψυχολογίας που άλλοι δεν "καταδέχονται" επειδή έχουν σταθερές, σίγουρες, αμετάβλητες και δεδομένες αξίες και πρότυπα.

Μarlene,
Η πνευματική κατάσταση των Διδύμων είναι ανώριμη γιατί βρίσκονται σε διαρκή εφηβεία μέχρι τέλους. Αυτό δεν τους κάνει οπωσδήποτε ανόητους ή άξεστους. Διψάνε για γνώση χωρίς διακρίσεις και έλκονται από ανθρώπους με πνευματική ωριμότητα. Συνεπώς, δεν σνομπάρουν. Ο πνευματικός σνομπισμός είναι ελιτίστικος. Αντίστοιχα, εξελιγμένα διανοητικώς άτομα έλκονται από Διδύμους στο πρότυπο Δάσκαλος-Μαθητής και με ρόλους συχνά εναλλασσόμενους. Επίσης ο Δίδυμος, ακριβώς επειδή επικοινωνεί τις σκέψεις και τις ιδέες του αναλαμβάνει το ρόλο του δασκάλου με ενθουσιασμό. Παρά τις καλές του προθέσεις και εξαιτίας του ιδεαλισμού του, συχνά γίνεται αντικείμενο κακόβουλων σχολίων από συμπλεγματικά άτομα. Κανείς δεν είναι τέλειος... αλλά ο χαμένος δεν είναι ο Δίδυμος! Αυτός μαθαίνει... διδάσκεται... μαθαίνει... διδάσκεται... έχει περισσότερες ελπίδες τέλος πάντων! Εάν βεβαίως η γνώση και ό,τι την συνιστά είναι το ζητούμενο.

stabie
05-07-2006, 12:10 AM
πρέπει επιτέλους να ρωτήσω χωρίς περιστροφές...:unsure:
η αφροδίτη στους διδύμους είναι απιστη;;;;;:cry:

fillenia
05-07-2006, 12:29 AM
Εκείνη ισχυρίζεται, πως όχι! Οταν οι άλλοι απιστούν στα κρυφά, εκείνη δεν κρύβεται. Απλά η καρδιά της χωράει πολλούς. Αλλά το πιστεύει, δεν κοροΪδεύει κανέναν. Είναι ο εαυτός της...και το ίδιο επιθυμεί και δι' υμάς! Δεν βάζει περιορισμούς, δεν δέχεται περιορισμούς! Και στην τελική, τι σημαίνει ερωτική πίστη; Αν υπάρχουν κανόνες του "ερωτεύεσθαι" και του "αγαπάν" τότε αλίμονό μας! Δεν θα υπάρχει και πιο ανιαρό πράγμα από τον έρωτα!

stabie
05-07-2006, 12:42 AM
ευχαριστώ πολύ!
αν και δεν μπορώ να το δω τόσο ψύχραιμα...:sad: :suspiciou

fillenia
05-07-2006, 01:08 AM
Δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο... έχω Αφροδίτη στους Διδύμους!
Δεν είμαι τόσο κτητική! Τα γεγονότα από μόνα τους δεν έχουν ηθικη χροιά, εμείς τα ντύνουμε αναλόγως με την κουλτούρα,τα ήθη και τις πολιτισμικές καταβολές μας. Η απιστία σε μερικούς λαούς δεν υφίσταται καν!

stabie
05-07-2006, 01:21 AM
μάλλον εγώ που έχω αφροδίτη στον ταύρο θα την βρίσκω ιδιαίτερα φιλελεύθερη!
εντάξει πάντα πάιζουν πολλά πράγματα ρόλο και βέβαια η αφροδίτη όπως ξαναειπώθηκε δεν δείχνει πράγματα μόνο στα αισθηματικα...

σε ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη αν σας πρήζω...

Marlene
05-07-2006, 01:42 AM
Αχ δεν μπορώωωωω:sad2: ...είμαι πολύ κτητική,μου δίνει ασφάλεια η ιδέα ότι ένα άτομο είναι απολύτως "δικό μου":embarrest Και για απιστίες και καρδιά μαρούλι ούτε λόγος:suspiciou
Όχι πολύ αφροδτιο-διδυμίσιο εκ μέρους μου lol :cheesy:

stabie
05-07-2006, 09:52 AM
μια απο τα ιδια!:love:

panther
05-07-2006, 10:38 AM

Παρόλο που έχω Αφροδίτη στους διδύμους, δεν μπορώ να πω ότι θεωρούμαι άπιστη, απλά είμαι αρκετά κοινωνική ώστε να παρεξηγούμε! Μήπως αυτό θεωρείς? Κατά τα άλλα, είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου;)

Ιουλία

Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 12:55 PM
Παρόλο που έχω Αφροδίτη στους διδύμους, δεν μπορώ να πω ότι θεωρούμαι άπιστη, απλά είμαι αρκετά κοινωνική ώστε να παρεξηγούμε! Μήπως αυτό θεωρείς? Κατά τα άλλα, είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου;)

Ιουλία

Εξαρτάται από το ποιος αξιολογεί, αγαπητή Ιουλία... Εγώ έχω σχέση με Αιγόκερω με Σελήνη στο Σκορπιό. Τις απλές φιλοφρονήσεις της Αφροδίτης στους Διδύμους και τα αστεία για να μην πλήττω, τα λαμβάνει ως φλερτ και ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας... Για μία Αιγόκερω που παίρνει όλα τα πράγματα της μετρητοίς και περνάει από φίλτρο κάθε λεπτό της συμπεριφοράς της προς τους άλλους δεν είναι δυνατόν τα γελάκια να είναι απλά αυθόρμητα. Θα "πρέπει" να είναι υπολογισμένα...

panther
05-07-2006, 01:03 PM
Εξαρτάται από το ποιος αξιολογεί, αγαπητή Ιουλία... Εγώ έχω σχέση με Αιγόκερω με Σελήνη στο Σκορπιό. Τις απλές φιλοφρονήσεις της Αφροδίτης στους Διδύμους και τα αστεία για να μην πλήττω, τα λαμβάνει ως φλερτ και ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας... Για μία Αιγόκερω που παίρνει όλα τα πράγματα της μετρητοίς και περνάει από φίλτρο κάθε λεπτό της συμπεριφοράς της προς τους άλλους δεν είναι δυνατόν τα γελάκια να είναι απλά αυθόρμητα. Θα "πρέπει" να είναι υπολογισμένα...

Γράφεις κάτι και θές να το καταλάβω, χωρίς να γνωρίζω ποιός έχει την Αφροδίτη στους Διδύμους! Εσύ ή η κοπέλα σου? Πραγματικά, μπερδεύτηκα, βοήθησε με λίγο:cheesy:

ScP
05-07-2006, 01:10 PM
Υπάρχει μια τάση τελευταία να προσωποποιούνται σχεδόν όλα τα θέματα και μερικοί να επιμένουν παρά την ευγενική διάθεση των διαχειριστών να τους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Το θέμα έχει να κάνει με την Αφροδίτη. Όποιος/α έχει να καταθέσει κάτι επί του θέματος και να βοηθήσει ας το κάνει. Η αμφίδρομη επικοινωνία δεν μπορεί να μεταφράζεται από τον καθένα όπως επιθυμεί ή τον βολεύει αλλά όπως έχει καθοριστεί από τον δικτυακό τόπο myhoroscope.gr
Αν επίσης υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας ας γίνει στα κατάλληλα φόρουμς.
Διαφορετικά θα αδρανοποιηθούν 4-5 λογαριασμοί μελών και θα τελειώσει το τσίρκο.

panther
05-07-2006, 01:13 PM
Υπάρχει μια τάση τελευταία να προσωποποιούνται σχεδόν όλα τα θέματα και μερικοί να επιμένουν παρά την ευγενική διάθεση των διαχειριστών να τους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Το θέμα έχει να κάνει με την Αφροδίτη. Όποιος/α έχει να καταθέσει κάτι επί του θέματος και να βοηθήσει ας το κάνει. Η αμφίδρομη επικοινωνία δεν μπορεί να μεταφράζεται από τον καθένα όπως επιθυμεί ή τον βολεύει αλλά όπως έχει καθοριστεί από τον δικτυακό τόπο myhoroscope.gr
Αν επίσης υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας ας γίνει στα κατάλληλα φόρουμς.
Διαφορετικά θα αδρανοποιηθούν 4-5 λογαριασμοί μελών και θα τελειώσει το τσίρκο.

Συγνώμηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!:wacko:: wacko::wacko:

Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 02:34 PM
Γράφεις κάτι και θές να το καταλάβω, χωρίς να γνωρίζω ποιός έχει την Αφροδίτη στους Διδύμους! Εσύ ή η κοπέλα σου? Πραγματικά, μπερδεύτηκα, βοήθησε με λίγο:cheesy:

Ιουλία, εγώ έχω Αφροδίτη στους Διδύμους. Συγνώμη που δεν το ανέφερα...

panther
05-07-2006, 02:59 PM
Ιουλία, εγώ έχω Αφροδίτη στους Διδύμους. Συγνώμη που δεν το ανέφερα...

Λυπάμαι ... αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα πάλι!