PDA

View Full Version : Άρης στην Παρθένο...Ώρα για "εκκαθάριση"



whisperer
13-11-2011, 01:58 PM
Το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται στην ευχάριστη (με ή χωρίς εισαγωγικά) θέση να φιλοξενεί τον κόκκινο πλανήτη από τις 11 Νοεμβρίου 2011 έως τις 3 Ιουλίου 2012. Ναι, ακούγεται κάπως σαν αρμένικη βίζιτα όλο αυτό μιας και συνήθως η παραμονή του σε κάποιο ζώδιο φτάνει το πολύ τους δύο μήνες. Πρόκειται όμως πραγματικά για φιλοξενία ή η Παρθένος (και μαζί της και τα υπόλοιπα μεταβλητά) ψάχνει να βρει αλάτι για να του ρίξει πίσω του ώστε να φύγει και να μην ξαναγυρίσει;

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας. Είναι παρορμητικός, ευθύς, ανυπόμονος και πάντα μπροστά να τραβάει όλους τους άλλους από το χέρι. Πρόκειται για ένα ηφαίστειο ζωντάνιας, ανυποταγής και αυτοπεποίθησης το οποίο γεμίζει και αρχίζει να «μουγκρίζει» όταν νιώθουμε την τεράστια επιθυμία να αναλάβουμε δράση, να ικανοποιήσουμε τα όνειρά μας, να γίνουμε ορμητικοί και μοναδικοί, να διεκδικήσουμε κάποιον ερωτικό σύντροφο, κάποια καλύτερη επαγγελματική θέση, την θέση μας σε μία ατελείωτη ουρά ενός ταμείου. Η λάβα του πρέπει κάπως να απελευθερωθεί και να διοχετευτεί προς κάποια, οποιαδήποτε κατεύθυνση. Το μόνο που ζητάει ο Άρης μέσα στο προσωπικό μας ωροσκόπιο είναι αυτή την κατεύθυνση, την έξοδο, τη δίοδο μέσω της οποίας θα εκδηλώσει την ενέργεια του και τον ρόλο του στην προσωπικότητά μας. Αν καταλάβουμε πραγματικά την φύση του Άρη στον κάθε ένα από εμάς, τότε μόνο θα είναι πιο εύκολο να τον αξιοποιήσουμε, να τον βάλουμε στον σωστό δρόμο και να τον κάνουμε να «υποταχθεί» προς το καλό της προσωπικότητάς μας. Αν τον αγνοήσουμε και τον αποκόψουμε από το υπόλοιπο ωροσκόπιο, αν χτίσουμε μπροστά του ένα φράγμα ώστε να αποτρέψουμε την ορμή του από το να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα κομμάτια του εαυτού μας, τότε να είστε σίγουροι, το φράγμα αυτό θα σπάσει και κανένας δε θα θέλει να είναι στην λάθος μεριά.

Εκ πρώτοις η φύση της Παρθένου μοιάζει εντελώς αντίθετη με αυτή του Άρη. Είναι ντροπαλή, ιδεαλίστρια, παρατηρητική και με γρήγορη σκέψη. Είναι μετριόφρων (γνώρισμα παντελώς άγνωστο για τον πολέμαρχο Άρη) και προτιμάει να φροντίζει τους άλλους, παρά να βρίσκεται η ίδια στην ανάγκη να την φροντίζουν. Είναι πρακτική και έχει την απίστευτη ικανότητα να μπορεί να ξεχωρίζει τι είναι πραγματικά χρήσιμο και τι όχι, και αυτό μπορεί να το κάνει και με την πιο μικρή λεπτομέρεια που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Προτιμάει τα απλά, λιτά, καθαρά πράγματα τόσο με την μεταφορική όσο και με την κυριολεκτική έννοια. Της είναι πρακτικά αδύνατο να μπορεί να φανταστεί έναν κόσμο χωρίς την παραμικρή κριτική, χωρίς τη δική της κριτική!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια κοινά σημεία επαφής ανάμεσα στην Παρθένο και τον Άρη. Κανένας από τους δύο δεν θέλει να χάνει τον χρόνο του, η Παρθένος ειδικά για ανούσια πράγματα. Όταν πρέπει να γίνει μία δουλειά, αυτή πρέπει να γίνει τώρα και πρέπει να γίνει σωστά. Ο Άρης δίνει την αποφασιστικότητα, η Παρθένος την μεθοδικότητα. Έτσι, η εκδήλωση της Άρειας ενέργειας μέσω της Παρθένου μπορεί να αποβεί πραγματικά παραγωγική και αποτελεσματική. Σε ακραίες όμως περιπτώσεις αν υπάρξουν διάφορα άλλα εμπόδια ώστε αυτό να μην μπορεί να επιτευχθεί, τότε δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς. Ο ανθρώπινος (αδύναμος) παράγοντας πρέπει να φύγει από την μέση, σκύβοντας το κεφάλι από ντροπή μετά από μία επίθεση κατάκρισης που δεν έχει προηγούμενο.

Τι έχουμε λοιπόν να περιμένουμε από αυτή τη διέλευση του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου; Το σίγουρο είναι ένα: δεν πρόκειται να παραμείνουμε ακίνητοι για πολύ. Η εργατική Παρθένος όταν έχει σύμμαχο τον Άρη μας στρώνει όλους στη δουλειά. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι και αποδοτικοί, γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται. Αν κάτι μας εμποδίζει να είμαστε αποτελεσματικοί τότε η σύγχυση και τα νεύρα μας δε θα έχουν τελειωμό. Αν υπάρχει κάποιος, μέλος μιας αλυσίδας, μιας ομάδας ο οποίος χαλάει την ροή της δουλειάς, τότε ο εκνευρισμός και τα παράπονα θα είναι πολύ έντονα. Ο Άρης δείχνει τι είναι αυτό που μας θυμώνει και μας εκνευρίζει. Έτσι, με την θέση του στην Παρθένο δεν πρόκειται να βαράμε πόρτες και να πετάμε πράγματα όταν νιώθουμε θυμωμένοι με κάτι. Πρόκειται όμως να έχουμε αρκετά κοφτερή γλώσσα. Θα πληγώνουμε με τα λόγια και θα είμαστε αρκετά επικριτικοί, σκληροί, καταπέλτες απέναντι σε αυτόν που έκανε το λάθος και μας θύμωσε, χωρίς όμως στόμφο και φαμφάρες, αλλά με τα λίγα σωστά λόγια. Ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο με αυτή τη διέλευση είναι ότι το εργασιακό μας περιβάλλον και η σχέση μας με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά έντονες, και θα υπάρχει η τάση να κατηγορεί ο ένας τον άλλον για όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν.

Η επικοινωνία μας με τους άλλους ανθρώπους θα είναι λιτή και περιεκτική και ενίοτε σκληρή σε περιπτώσεις δυσαρέσκειας. Η δυσαρέσκεια αυτή μπορεί να μην έχει να κάνει πάντα με μας. Μπορεί για παράδειγμα να θυμώσουμε γιατί ο σύντροφός μας ή ένας φίλος μας ονειροπολεί για το πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή του αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Άρης στην Παρθένο απαιτεί να είσαι εδώ. Προσγειωμένος σε αυτή τη ζωή, με τη ρουτίνα της, τις υποχρεώσεις της και όλα αυτά που την συνθέτουν. Δεν θα είναι εκείνος που θα χαϊδέψει το κεφάλι και τα αυτιά κάποιου ανθρώπου λυπημένου ή απογοητευμένου. Θα είναι εκείνος που θα τον σηκώσει από τον σβέρκο ώστε να σταθεί στα πόδια του και θα του πει «Δε σου αρέσει η ζωή σου; Άλλαξέ την! Έχεις προβλήματα από τα οποία θες να ξεφύγεις; Σημείωσε τα σε ένα χαρτί, αντιμετώπισέ τα και λύσε τα!». Σκληρό ε; Κι όμως… αποτελεσματικό!

Είναι πιθανό την περίοδο αυτή να δούμε τους εαυτούς μας να κυνηγάνε το τέλειο σε μία κατά τα άλλα καθόλου τέλεια ζωή! Μπορεί λοιπόν να κυνηγάμε το ανέφικτο αλλά δεν έχει σημασία. Θα μας βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο ώστε να δούμε πόσο σωστά αντιδρούμε στις καταστάσεις και πώς θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε ένα πλάνο, ένα σχέδιο, μια εργασία ή οτιδήποτε άλλο με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει.. με τον άψογο τρόπο! Η τελειότητα και η ακεραιότητα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία της Παρθένου. Αν διαπιστώσουμε ότι για κάποιο λόγο φανήκαμε ανεπαρκείς ή αναποτελεσματικοί τότε θα είμαστε ιδιαίτερα σκληροί με τον εαυτό μας.

Η σωστή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα κατά την περίοδο αυτή. Μπορεί τώρα να πάρουμε τη δύναμη και να αποκτήσουμε το πείσμα που χρειάζεται για να κόψουμε τις παλιές κακές μας συνήθειες και να ενδιαφερθούμε πραγματικά για τον εαυτό μας. Πολλοί από εμάς μπορεί να αποφασίσουν να ξεκινήσουν εκείνη τη δίαιτα που την αναβάλλουν από Δευτέρα σε Δευτέρα. Είναι όμως εξίσου πιθανό να αντιμετωπίσουμε προβλήματα ή ασθένειες που έχουν να κάνουν με τρόφιμα όπως για παράδειγμα, δηλητηριάσεις ή γενικότερα διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω πρόκειται να διαμορφωθούν ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Κοιτάξτε τον οίκο από τον οποίο διελαύνει ο Άρης και τον οίκο που κυβερνάει για να πάρετε μία ιδέα ποιοι τομείς της ζωής σας θα επηρεαστούν περισσότερο από τη διέλευση αυτή. Φροντίστε να δείτε εύκολες και δύσκολες όψεις που τυχόν δέχεται ώστε να γνωρίζετε τους συμμάχους που θα τον στηρίξουν και τους εχθρούς που θα προσπαθήσουν να καταπιέσουν την ενέργεια και την ζωντάνια του. Μην γελιέστε όμως, ένας καταπιεσμένος Άρης θα βρει τελικά τον τρόπο να εκτονωθεί. Μπορείτε, για επιβεβαίωση αν θέλετε, να ρωτήσετε τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού μετά τον Ιούλιο σε πόσα ρίχτερ κουνήθηκε η ζωή τους, τους προηγούμενους μήνες!

Ο Άρης λοιπόν θα παραμείνει στο ζώδιο της Παρθένου για περίπου 8 μήνες, λόγω της ανάδρομης πορείας του στο ίδιο ζώδιο η οποία διαρκεί περίπου 2,5 μήνες. Γυρίζει ανάδρομος κάθε περίπου δύο χρόνια και αυτή την φορά η ανάδρομη πορεία του θα ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου από την 23η μοίρα της Παρθένου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου έχοντας ήδη φτάσει στην 3η μοίρα. Παρατηρούμε ότι ο Άρης μένει στάσιμος στις 22 και 23 Ιανουαρίου, δηλαδή λίγο πριν βάλει την «όπισθεν» και ξαναμένει στάσιμος στις 12 και 13 Απριλίου για να ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία. Ήδη όμως από τις 18 Νοεμβρίου ο Άρης μπαίνει στην σκιά της ανάδρομης πορείας του δηλαδή στην 3η μοίρα, από την οποία θα βγει ολοκληρωτικά στις 20 Ιουνίου, όντας βεβαίως σε ορθή πλέον πορεία.

Το πέρασμα ενός πλανήτη στην σκιά είναι πολύ σημαντικό και συνήθως το παραβλέπουμε εστιάζοντας στην αυτή καθεαυτή ανάδρομη πορεία του. Είναι εκείνη η απόσταση σε μοίρες που ο πλανήτης «σαρώνει» 3 φορές. Την πρώτη όντας σε ορθή πορεία (Pre-Retrograde Shadow), τη δεύτερη καθώς «κινείται» ανάδρομα (Retrograde Period) και την τρίτη και τελευταία καθώς πλέον προχωράει μπροστά σε ορθή πορεία (Post-Retrograde Shadow). Όταν λοιπόν ο Άρης περάσει στην σκιά του, μπορεί να διαπιστώσετε ότι παρουσιάζονται γεγονότα τα οποία όμως θα ξεδιπλώνονται αργά, καθόλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του. Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα κατά το δεύτερο πέρασμα του Άρη από την σκιά του όντας πλέον ανάδρομος να προκύψουν μπερδέματα που θα αφορούν τα γεγονότα αυτά ή ακόμα και να χρειαστεί να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τις αποφάσεις που πήραμε κατά το πρώτο πέρασμά του. Το ενδιαφέρον μας τώρα εστιάζεται σε καταστάσεις στη ζωή μας που δεν λειτουργούν σωστά και επιθυμητά. Έτσι, είναι αναμενόμενο να νιώθουμε οργή, αγανάκτηση ή φόβο, αισθήματα τα οποία μάλιστα θα είναι δύσκολο να εξωτερικευτούν με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να μεγεθύνονται. Κατά το τρίτο πέρασμά του μπορεί να αναγκαστούμε να επαναλάβουμε κάποια πράγματα ή να χρειαστεί να σχεδιάσουμε τις κινήσεις ξανά από την αρχή. Είναι πιο πιθανό ότι αυτές οι κινήσεις και οι σκέψεις μας θα αρχίσουν να θέτονται σε εφαρμογή ή να αποδίδουν καρπούς όταν πλέον ο Άρης βγει από την σκιά και θα αρχίσει να προχωράει πραγματικά μπροστά, σε νέο έδαφος. Είμαστε πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουμε και να εφαρμόσουμε όλα εκείνα που μάθαμε κατά την ανάδρομη πορεία του, με αποτελεσματικότητα όπως ορίζει η Παρθένος.

http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/Mars_Virgo.jpgΟι στάσεις του Άρη είναι επίσης πολύ σημαντικές, ειδικότερα για τον συγκεκριμένο πλανήτη, της ορμητικής πρωτοβουλίας και της ανεξάντλητης ενέργειας. Είναι λογικό τις συγκεκριμένες μέρες να νιώσουμε ότι πατάμε φρένο είτε ηθελημένα είτε γιατί οι καταστάσεις μας αναγκάζουν να πράξουμε αναλόγως. Έτσι, μας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε καλύτερα γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να αρχίσει η διαδικασία της αξιολόγησης. Συνήθως σε τέτοιες στιγμές πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις οι οποίες, μην γελιέστε, αν συμβαίνουν κατά την πρώτη στάση του Άρη σίγουρα θα χρειαστούν επανέλεγχο στο ξεκίνημα και την περίοδο της ανάδρομης πορείας του. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι μπροστά μας ανοίγονται εναλλακτικές που δεν υπήρχαν παλιότερα. Νομίζαμε ότι οδηγούσαμε σε μονόδρομο χωρίς εξόδους και στροφές. Καθώς λοιπόν τώρα, στην στάσιμη φάση του Άρη φτάνουμε σε σταυροδρόμι, πρέπει να φρενάρουμε για να επιλέξουμε την νέα ενδεχομένως κατεύθυνσή μας.

Την περίοδο λοιπόν της ανάδρομης πορείας του θα έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και αντιλαμβανόμαστε την τάξη. Είναι πιθανό να δοκιμάσουμε νέους και διαφορετικούς τρόπους πέρα από τους καθιερωμένους και δοκιμασμένους με τους οποίους φιλτράρουμε, αξιολογούμε και αναλύουμε τις πληροφορίες.

Η Παρθένος απαιτεί ακρίβεια και αξιοπιστία. Έτσι, μπορεί καθώς ο Άρης κινείται στην σκιά της ανάδρομης πορείας του να διαπιστώσουμε ότι χρειάζεται να ανατρέξουμε πίσω σε παλιά γεγονότα, ή ίσως και σε παλιά δικά μας λεγόμενα ή πράξεις προκειμένου να πάρουμε πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να χειριστούμε τις παρούσες καταστάσεις. Το τι θα αφορούν οι πληροφορίες αυτές εξαρτάται από τον οίκο στον οποίο γυρίζει ανάδρομος στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από εμάς.

Είναι πιθανό την περίοδο αυτή να διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας και τα συναισθήματά μας, με αποτελεσματικό τρόπο, ειδικότερα οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού που έχουν τον Ήλιο τους από την 3η έως την 23η μοίρα. Η ενέργεια του Άρη λόγω της ανάδρομης πορείας του φαίνεται να εσωτερικεύεται κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτόν τον πλανήτη χείμαρρο. Το αποτέλεσμα όμως αυτής της εσωτερίκευσης είναι να αναρωτηθούμε και να επανεξετάσουμε τους τρόπους με τους οποίους διεκδικούμε, ενεργούμε και δραστηριοποιούμαστε τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Κατά την ανάδρομη πορεία του θα έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ιεραρχούμε τους τομείς και τις καταστάσεις στην ζωή μας, πού δίνουμε σημασία όπως επίσης και ποιές προτεραιότητες είναι οι σημαντικές ώστε να αφιερωθούμε σε αυτές προκειμένου να τις τηρήσουμε και να τις φέρουμε εις πέρας εμπρόθεσμα.Καλά θα κάνουμε να μην επιχειρήσουμε νέα ξεκινήματα ειδικά σε θέματα που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Άρη γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα αποτύχουν. Η ενέργεια και η ζωτικότητα του Άρη είναι σαν την πρώτη που χρειάζεται το αυτοκίνητο για να πάει μπροστά για αυτό εξάλλου είναι και ο πλανήτης που πρέπει να κοιτάξουμε όταν θέλουμε να ξεκινήσουμε να θέσουμε κάτι σε εφαρμογή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον όποιο οι Κριοί, Σκορπιοί αλλά και άτομα με έντονη την επίδραση του Άρη στο προσωπικό τους ωροσκόπιο είναι πολύ καλοί «εκκινητές». Κατά την ανάδρομη πορεία του, το «κιβώτιο ταχυτήτων» δεν λειτουργεί, έτσι είναι ανώφελο οποιαδήποτε προσπάθεια να πατήσουμε το γκάζι. Ως εκ τούτου, την περίοδο αυτή μπορεί να διαπιστώσουμε ότι τίποτα δεν προχωράει μπροστά (ότι χειρότερο για την Παρθένο) με αποτέλεσμα να γινόμαστε αρκετά ερειστικοί και γκρινιάρηδες. Μπορεί να συναντούμε στον δρόμο μας εμπόδια τα οποία μας απαγορεύουν να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε. Σκεφτείτε, αυτό συμβαίνει για καλό, γιατί στην περίπτωση που θα μπορούσαμε να το κάνουμε, θα είχε άσχημες επιπτώσεις για εμάς τους ίδιους.

Στο βιβλίο της «Good Days Action Planning Guide» η Mary Shea μας συμβουλεύει για το πώς ιδανικά μπορούμε να χειριστούμε τον ανάδρομο Άρη: «Πάμε πίσω (είτε στο μυαλό μας είτε κυριολεκτικά) και κάνουμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά ενώ παράλληλα κάνουμε μικρές διορθώσεις και προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα γεγονότα. Επανεξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τον θυμό, τα νεύρα, την υπεράσπιση του εαυτού μας, τις σεξουαλικές μας σχέσεις… η ανοιχτή αντιπαράθεση δεν είναι η κατάλληλη επιλογή την περίοδο της ανάδρομης πορείας του. Αν ανήκετε στους ήσυχους ανθρώπους θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τροπάριο. Αν έχετε θυμώσει ή εξοργίσει κάποιον άλλον, και νομίσετε ότι την έχετε βγάλει καθαρή, μπορείτε κάλλιστα να περιμένετε τα αντίποινα όταν ο Άρης βρεθεί σε πρόσω ολοταχώς».

Οι δυνάμεις της γης, ενώνονται και σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα σταθερό, μεγάλο τρίγωνο στις 13 έως 16 Μαρτίου. Άρης από την Παρθένο, Δίας από τον Ταύρο και Πλούτωνας από τον Αιγόκερω κρατάνε τα πόδια μας γερά στην γη, δίνοντάς την υποστήριξη που θα χρειαστούμε καθώς κάνουμε τραμπάλα με τον ενθουσιασμό και την σύγχυση, το πρωτοποριακό και το δοκιμασμένο, το γρήγορο και το μεθοδικό. Μας κάνει να διατηρούμε τον ρεαλισμό μας, επιτρέποντας στην φλόγα της έμπνευσης να δυναμώσει, να επεκταθεί και να φωτίσει.


Χαίρε Άρη! Τα Μεταβλητά σε χαιρετούν!



Πηγές - Αναφορές


Get Ready For 235 Days Of Mars in Virgo Blue Light Lady
Mars<br>in Virgo - StarIQ.com
ElsaElsa.com June 2012
Mars Retrograde Shadow | AstroArtisan
Mars retrograde 2012 : Lynn Koiner - Astrological Research

errikaki
13-11-2011, 06:04 PM
Μετά από αυτό το πολύ ωραίο και κατατοπιστικότατο άρθρο,

θέλω να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς
σε όλα τα αγαπημενα μου τοξοτάκια, τα ψάρια και τους δίδυμους...

με βήμα στρατιωτικό μου φαίνεται θα μας πηγαίνει μέχρι το καλοκαίρι...

kassy
14-11-2011, 09:39 AM
Ωραία! λοιπόν η διέλευση του Άρη στην Παρθένο είναι ό,τι χρειαζόμαστε αυτήν την περίοδο. Να βάλουμε κάτω τα κεφάλια και να δουλέψουμε

lillybel
14-11-2011, 12:28 PM
χαίρετα!!!!θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος έχει άρη στην παρθένο και στον 9 οίκο τι πρέπει να προσέξει?και κάποιος που έχει άρη στον ταύρο και στον 7?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

*alkmini
14-11-2011, 02:45 PM
χαίρετα!!!!θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος έχει άρη στην παρθένο και στον 9 οίκο τι πρέπει να προσέξει?και κάποιος που έχει άρη στον ταύρο και στον 7?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Απόσπασμα από το άρθρο :

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω πρόκειται να διαμορφωθούν ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Κοιτάξτε τον οίκο από τον οποίο διελαύνει ο Άρης και τον οίκο που κυβερνάει για να πάρετε μία ιδέα ποιοι τομείς της ζωής σας θα επηρεαστούν περισσότερο από τη διέλευση αυτή. Φροντίστε να δείτε εύκολες και δύσκολες όψεις που τυχόν δέχεται ώστε να γνωρίζετε τους συμμάχους που θα τον στηρίξουν και τους εχθρούς που θα προσπαθήσουν να καταπιέσουν την ενέργεια και την ζωντάνια του. Μην γελιέστε όμως, ένας καταπιεσμένος Άρης θα βρει τελικά τον τρόπο να εκτονωθεί. Μπορείτε, για επιβεβαίωση αν θέλετε, να ρωτήσετε τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού μετά τον Ιούλιο σε πόσα ρίχτερ κουνήθηκε η ζωή τους, τους προηγούμενους μήνες!

xalitexnis
14-11-2011, 05:26 PM
Απόσπασμα από το άρθρο :

Κοιτάξτε τον οίκο από τον οποίο διελαύνει ο Άρης και τον οίκο που κυβερνάει για να πάρετε μία ιδέα ποιοι τομείς της ζωής σας θα επηρεαστούν περισσότερο από τη διέλευση αυτή.

Μπερδέυτηκα λίγο...:rolleyes:
Ok με τον οίκο που διευλάνει, με τον οίκο που κυβερνάει, τι εννοούμε;
Άρης στην Παρθένο, πχ ακμή 9ου οίκου στην Παρθένο, άρα κυβερνάει 9ο οίκο; Αυτό εννοούμε;
Δεν μπλέκουμε καπως τον γενέθλιο Άρη στην ιστορία, ε;:o

*alkmini
14-11-2011, 05:49 PM
Μπερδέυτηκα λίγο...:rolleyes:
Ok με τον οίκο που διευλάνει, με τον οίκο που κυβερνάει, τι εννοούμε;
Άρης στην Παρθένο, πχ ακμή 9ου οίκου στην Παρθένο, άρα κυβερνάει 9ο οίκο; Αυτό εννοούμε;
Δεν μπλέκουμε καπως τον γενέθλιο Άρη στην ιστορία, ε;:o

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του Κριού, οπότε θα ψάξετε στο χάρτη σας να βρείτε σε ποια ακμή βρίσκεται ο Κριός. Αυτό τον οίκο θα κυβερνά.

theresa_alma
15-11-2011, 03:58 PM
Πολυ-πολυ ωραιο!
Ειδικα η τελευταια φραση
ΧΑΙΡΕ ΑΡΗ! ΤΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ! ειναι απολυτα καιρια. Για να δουμε....

olgathi
15-11-2011, 05:08 PM
καλησπέρα σας και από μένα
Με ήλιο στην Παρθένο στον 4ο οίκο...νομίζω πως η πιο πάνω συζήτηση
με επηρεάζει. Ποιος μπορεί όμως να μου πει τι γίνεται όταν ο Άρης μου
είναι στον καρκίνο στον 1ο οίκο;
Ευχαριστώ

olgathi
15-11-2011, 05:10 PM
ο Κριός νομίζω πως είναι ακμή 11ου...

*alkmini
15-11-2011, 08:44 PM
καλησπέρα σας και από μένα
Με ήλιο στην Παρθένο στον 4ο οίκο...νομίζω πως η πιο πάνω συζήτηση
με επηρεάζει. Ποιος μπορεί όμως να μου πει τι γίνεται όταν ο Άρης μου
είναι στον καρκίνο στον 1ο οίκο;
Ευχαριστώ

Ο Ήλιος σας πρέπει να βρίσκεται περίπου στις 17-18 μοίρες της Παρθένου. Ο Άρης θα διέλθει από τη γενέθλια θέση του Ήλιου στις 20-21 Δεκεμβρίου σε ευθεία φορά, 18-23 Φεβρουαρίου 2012 ανάδρομος και 6-10 Ιουνίου 2012 σε ευθεία φορά.

Ο Άρης το μεγαλύτερο διάστημα θα ενεργοποιεί θέματα του 4ου οίκου σας, ανάλογα βέβαια και με τις μοίρες της ακμής του 4ου. Με το γενέθλιο Άρη σας θα σχηματίσει όψη εξαγώνου πιθανόν και τρείς φορές ανάλογα με τις μοίρες που βρίσκεται αυτός.

*alkmini
15-11-2011, 08:50 PM
ο Κριός νομίζω πως είναι ακμή 11ου...

Αν ο Λέων βρίσκεται στην ακμή του 3ου σας οίκου θα ενεργοποιήσει και θέματα επικοινωνίας, αδελφών, ...

mersini1
17-11-2011, 05:22 AM
Καλημερα σε ολους!Αυτη τη στιγμη ο αρης βρισκεται στον 2ο οικο μου στην παρθενο ο勤23.Κανει οψη τετραγωνου με τον ουρανο του 5ου γενεθλιου στον τοξοτη.Στον γενεθλιο χαρτη μου εχω την αφροδιτη απο τον 2ο σε τετραγωνο με ουρανο απο τον 5ο.Δηλαδη τωρα γινεται ενεργοποιηση της γενεθλιας αυτης προδιαγραφης που ανεφερα η χρειαζεται ενεργοποιηση απο καποιο αλλο ποιον ισχυρο πλανητη_?

*alkmini
17-11-2011, 09:50 AM
Καλημερα σε ολους!Αυτη τη στιγμη ο αρης βρισκεται στον 2ο οικο μου στην παρθενο ο勤23.Κανει οψη τετραγωνου με τον ουρανο του 5ου γενεθλιου στον τοξοτη.Στον γενεθλιο χαρτη μου εχω την αφροδιτη απο τον 2ο σε τετραγωνο με ουρανο απο τον 5ο.Δηλαδη τωρα γινεται ενεργοποιηση της γενεθλιας αυτης προδιαγραφης που ανεφερα η χρειαζεται ενεργοποιηση απο καποιο αλλο ποιον ισχυρο πλανητη_?

Όταν ο Άρης από διέλευση φτάνει στη γενέθλια θέση, λέμε ότι έχουμε επιστροφή Άρη. Σε σας αυτό πραγματοποιήθηκε στις 12/11/2011.

Η Επιστροφή Άρη είναι χρήσιμη για να προσδιορίσουμε το καλύτερο χρονικό διάστημα για νέα σχέδια και δραστηριότητες. Αν ο Άρης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο χάρτη σας, είναι ακόμα πιο σοβαρή ένδειξη για νέα ξεκινήματα.

Το γενέθλιο τετράγωνο με τον Ουρανό ενεργοποιείται και είναι ένδειξη ότι θα χρειαστεί να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας για να κυλήσουν πιο ευνοϊκά οι καταστάσεις για σας.

mersini1
18-11-2011, 03:48 AM
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Αν ο Άρης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο χάρτη σας, είναι ακόμα πιο σοβαρή ένδειξη για νέα ξεκινήματα.Η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκεται σε καθολου καλη θεση.,ειναι σε πτωση.Η ακμη του 10ου ειναι ο κριος,αλλα ο κυβερνητης αρης βρισκεται στον 12ο οικο στον καρκινο.Επειδη βρισκεται στον 12ο οικο ο γενεθλιος αρης και τωρα απο διελευση ειναι στον 2ο οικο μου σε τετραγωνο με ουρανο του 5ου (κυβερναει τον 7ο οικο μου,ακμη υδροχοου)σε τι επιπεδο θα επηρεαστω?Dηλαδη θα με επηρεασει σαν αρης στον 12ο οικο σε σχεση με τον 5ο?:confused:

*alkmini
18-11-2011, 11:27 AM
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Αν ο Άρης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο χάρτη σας, είναι ακόμα πιο σοβαρή ένδειξη για νέα ξεκινήματα.Η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκεται σε καθολου καλη θεση.,ειναι σε πτωση.Η ακμη του 10ου ειναι ο κριος,αλλα ο κυβερνητης αρης βρισκεται στον 12ο οικο στον καρκινο.Επειδη βρισκεται στον 12ο οικο ο γενεθλιος αρης και τωρα απο διελευση ειναι στον 2ο οικο μου σε τετραγωνο με ουρανο του 5ου (κυβερναει τον 7ο οικο μου,ακμη υδροχοου)σε τι επιπεδο θα επηρεαστω?Dηλαδη θα με επηρεασει σαν αρης στον 12ο οικο σε σχεση με τον 5ο?:confused:

Ο Άρης από διέλευση θα σχηματίσει εξάγωνο με τον γενέθλιο Άρη σας στο 12ο, όψη κάποιας "ευκαιρίας" στα επαγγελματικά σας με τη δική σας βεβαίως κινητοποίηση.

Η σύνοδος με την Αφροδίτη επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις σας.

Βέβαια θα ήταν καλό να τονίσουμε ότι από μία μεμονωμένη όψη δεν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι κάτι σημαντικό θα προκύψει. Ίσως υπάρχουν περισσότερο σημαντικές όψεις και να αφήνουμε το δάσος και να επικεντρωνόμαστε στο δέντρο.

Εξίσου σημαντικό κατά τη γνώμη μου πάντα είναι το πόσο έχουμε ασχοληθεί με τις γενέθλιες όψεις μας , κατά πόσο τις κατανοούμε και πώς τις εκφράζουμε. Αν δεν έχει προηγηθεί αυτή η διαδικασία σε βάθος, δεν είμαστε σε θέση να μπούμε στο κεφάλαιο "προβλέψεις".

errikaki
30-11-2011, 10:16 PM
αχ αυτός ο άρης στην Παρθένο.... πώς θα τη βγάλουμε καθαρή μέχρι το καλοκαίρι δεν ξέρω:confused:

και σήμερα ειδικά που κάνει τετράγωνο ακριβείας με την αφροδίτη μου :mad:
έπρεπε να έχω προμηθεύσει με κράνη τους γύρω μου :p

sndidim
01-12-2011, 12:05 AM
Η πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει τα θέματα που έθιξε ο Κρόνος για όσο διάστημα ήταν εκεί??(Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι πολύ "άκυρη", αλλά είμαι ακόμα αρχάρια και μετά τον Κρόνο στην Παρθένο οι διελεύσεις από εκεί με φοβίζουν αρκετά :)...)

*alkmini
01-12-2011, 11:36 AM
Η πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει τα θέματα που έθιξε ο Κρόνος για όσο διάστημα ήταν εκεί??(Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι πολύ "άκυρη", αλλά είμαι ακόμα αρχάρια και μετά τον Κρόνο στην Παρθένο οι διελεύσεις από εκεί με φοβίζουν αρκετά :)...)

Αν ο Κρόνος από τη διέλευσή του από την Παρθένο άγγιζε κάποιο ευαίσθητο σημείο του χάρτη σας, είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί και κάτι τώρα που περνά και ο Άρης, όχι όμως της ίδιας βαρύτητας , κατά τη γνώμη μου.

sndidim
02-12-2011, 12:56 AM
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει ένα Ταυ Τετράγωνο στο χάρτη μου στα υπόλοιπα 3 μεταβλητά (Διδ - Τοξ - Ιχθ) ανάμεσα στον Ήλιο - Ουρανό - Δία (αντίστοιχα), το οποίο όπως καταλαβαίνω μάλλον ολοκληρώνεται/ενεργοποιείται (???) από τις διελεύσεις στην Παρθένο... Αυτό που σκέφτομαι και παρακαλώ να με διορθώσετε αν δεν το καταλαβαίνω σωστά είναι ότι ίσως σε όσους είχαν θιχθεί από τη διέλευση του Κρόνου, ο Άρης θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία να δείξουμε τα όσα μάθαμε από τη διέλευση του Κρόνου (δυναμικά βεβαίως) και να τα εκμεταλλευτούμε σε ένα βαθμό...Ίσως σαν ένα "κλείσιμο" σε αυτά τα θέματα?? Γι αυτό και συσχέτισα τις διελεύσεις αυτές.

*alkmini
02-12-2011, 01:10 AM
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει ένα Ταυ Τετράγωνο στο χάρτη μου στα υπόλοιπα 3 μεταβλητά (Διδ - Τοξ - Ιχθ) ανάμεσα στον Ήλιο - Ουρανό - Δία (αντίστοιχα), το οποίο όπως καταλαβαίνω μάλλον ολοκληρώνεται/ενεργοποιείται (???) από τις διελεύσεις στην Παρθένο... Αυτό που σκέφτομαι και παρακαλώ να με διορθώσετε αν δεν το καταλαβαίνω σωστά είναι ότι ίσως σε όσους είχαν θιχθεί από τη διέλευση του Κρόνου, ο Άρης θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία να δείξουμε τα όσα μάθαμε από τη διέλευση του Κρόνου (δυναμικά βεβαίως) και να τα εκμεταλλευτούμε σε ένα βαθμό...Ίσως σαν ένα "κλείσιμο" σε αυτά τα θέματα?? Γι αυτό και συσχέτισα τις διελεύσεις αυτές.

Κάθε φορά που ένας πλανήτης περνά από την Παρθένο ενεργοποιεί το Τ-τετράγωνο και σχηματίζει μεγάλο σταυρό, άλλοτε με μικρά και άλλοτε με σημαντικά γεγονότα(γρήγοροι και αργοί πλανήτες. Αν σας είναι εύκολο, γράψτε μας σε ποιους οίκους βρίσκονται Ήλιος, Δίας, Ουρανός.

sndidim
02-12-2011, 10:51 AM
Ο ήλιος είναι στον 8ο (14η των Διδύμων),ο Δίας στον 5ο (20η των Ιχθυών) και ο Ουρανός στον 2ο (20η του Τοξότη). Ο Άρης διελαύνει τον 11ο και μέρος του 12ου οίκου, αλλά το τετράγωνο σχηματίζεται στον 11ο. Σας ρώτησα γιατί αν και ο Άρης θεωρείται γρήγορος πλανήτης θα μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα στην Παρθένο. (Αν δε σας πειράζει να μου μιλάτε στον ενικό -δεν είμαι και πολύ μεγάλη... Κ επειδή το όνομα μου δεν φαίνεται από το ψευδώνυμο με λένε Σόνια.Σας ευχαριστώ πολύ κ πάλι!)

errikaki
02-12-2011, 11:20 AM
Ο ήλιος είναι στον 8ο (14η των Διδύμων),ο Δίας στον 5ο (20η των Ιχθυών) και ο Ουρανός στον 2ο (20η του Τοξότη). Ο Άρης διελαύνει τον 11ο και μέρος του 12ου οίκου, αλλά το τετράγωνο σχηματίζεται στον 11ο. Σας ρώτησα γιατί αν και ο Άρης θεωρείται γρήγορος πλανήτης θα μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα στην Παρθένο. (Αν δε σας πειράζει να μου μιλάτε στον ενικό -δεν είμαι και πολύ μεγάλη... Κ επειδή το όνομα μου δεν φαίνεται από το ψευδώνυμο με λένε Σόνια.Σας ευχαριστώ πολύ κ πάλι!)

εσύ πρέπει να είσαι του 86 αν κρίνω από τη θέση του ουρανού. Από τις θέσεις που βλεπω ούτε σε εσένα έρχεται καλά η θέση αυτή του άρη.

Μακάρι να υπήρχε τρόπος να ξεκουνήσει μια ώρα αρχίτερα γιατί να νεύρα μου χτυπάνε παλαμάκια τον τελευταίο καιρό.

*alkmini
02-12-2011, 11:34 AM
Ο ήλιος είναι στον 8ο (14η των Διδύμων),ο Δίας στον 5ο (20η των Ιχθυών) και ο Ουρανός στον 2ο (20η του Τοξότη). Ο Άρης διελαύνει τον 11ο και μέρος του 12ου οίκου, αλλά το τετράγωνο σχηματίζεται στον 11ο. Σας ρώτησα γιατί αν και ο Άρης θεωρείται γρήγορος πλανήτης θα μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα στην Παρθένο. (Αν δε σας πειράζει να μου μιλάτε στον ενικό -δεν είμαι και πολύ μεγάλη... Κ επειδή το όνομα μου δεν φαίνεται από το ψευδώνυμο με λένε Σόνια.Σας ευχαριστώ πολύ κ πάλι!)

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, Σόνια.
Το ταυ-τετράγωνο που έχεις πραγματοποιείται στα μεταβλητά ζώδια. Μεγάλη ανάγκη τους είναι να μεταβαίνουν σε νέες καταστάσεις και να αναζητούν διαρκώς νέους στόχους, ιδέες, ορίζοντες. Ο τρίτος πλανήτης είναι ο Δίας, που σημαίνει ότι αγαπάς σε μεγάλο βαθμό την περιπέτεια , τη γνώση, την αναζήτηση και αυτό το ψάχνεις στα θέματα του 5ου οίκου (δημιουργικότητα, παιδιά, αισθηματικές σχέσεις,...)λειτουργώντας με ποσειδώνιο τρόπο.

Όταν πέρασε ο Κρόνος από τον 11ο οίκο σου, ήρθε σαν αυστηρός δάσκαλος να σου υποδείξει ότι κάποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τις διελεύσεις, γιατί με κάποιο τρόπο μας "οδηγούν" να βελτιωνόμαστε.

Εσύ νομίζεις ότι, μετά από τις τρεις φορές που σου υπενθύμισε την παρουσία του ο Κρόνος, έχεις πάρει το μάθημά σου?

sndidim
02-12-2011, 12:48 PM
Errikaki έχεις δίκιο για την ημερομήνια, και φυσικά και για τα νεύρα... Κ εγώ θα ήθελα να φύγει, να πάει αλλού..Φτάνουν τα μαθήματα!!!

Αλκμήνη συμφωνώ απόλυτα ότι οι διελεύσεις, ειδικά του Κρόνου, μας ωριμάζουν και μας "οδηγούν" και ελπίζω ότι μετά τις τρεις φορές όπως λες που εμφανίστηκε ο Κρόνος τόσο έντονα στο ωροσκόπιό μου τα τελευταία χρόνια, έχω βρει κάποια άκρη σε ότι αφορά τα θιγόμενα θέματα. Βέβαια, βλέπω ότι επικεντρώνεσαι κυρίως στα θέματα του 5ου οίκου, αλλά όπως τις βίωσα εγώ νομίζω ότι κυρίως επηρρεάστηκαν θέματα του άξονα 2ου - 8ου (οικογενειακά - επαγγελματικά). Αυτό που με προβληματίζει λοιπόν στη διέλευση του Άρη είναι το προς ποια πλευρά κινείται: έρχεται για να δείξει ότι μπορεί να κατάλαβα λάθος τα μαθήματα του Κρόνου ή για να δώσει την ευκαιρία να εξωτερικευθούν οι εσωτερικές ,κατά βάση, διεργασίες που έγιναν στο διάστημα εκείνης της διέλευσης;;; Εσύ πως θα το προσέγγιζες αυτό το θέμα;;

*alkmini
02-12-2011, 01:44 PM
Errikaki έχεις δίκιο για την ημερομήνια, και φυσικά και για τα νεύρα... Κ εγώ θα ήθελα να φύγει, να πάει αλλού..Φτάνουν τα μαθήματα!!!

Αλκμήνη συμφωνώ απόλυτα ότι οι διελεύσεις, ειδικά του Κρόνου, μας ωριμάζουν και μας "οδηγούν" και ελπίζω ότι μετά τις τρεις φορές όπως λες που εμφανίστηκε ο Κρόνος τόσο έντονα στο ωροσκόπιό μου τα τελευταία χρόνια, έχω βρει κάποια άκρη σε ότι αφορά τα θιγόμενα θέματα. Βέβαια, βλέπω ότι επικεντρώνεσαι κυρίως στα θέματα του 5ου οίκου, αλλά όπως τις βίωσα εγώ νομίζω ότι κυρίως επηρρεάστηκαν θέματα του άξονα 2ου - 8ου (οικογενειακά - επαγγελματικά). Αυτό που με προβληματίζει λοιπόν στη διέλευση του Άρη είναι το προς ποια πλευρά κινείται: έρχεται για να δείξει ότι μπορεί να κατάλαβα λάθος τα μαθήματα του Κρόνου ή για να δώσει την ευκαιρία να εξωτερικευθούν οι εσωτερικές ,κατά βάση, διεργασίες που έγιναν στο διάστημα εκείνης της διέλευσης;;; Εσύ πως θα το προσέγγιζες αυτό το θέμα;;

Όταν ενεργοποιείται το Τ-τετράγωνο, ενεργοποιούνται όλα τα μέρη του και οι οίκοι, στη συγκεκριμένη περίπτωση 2ος, 8ος, 5ος και φυσικά και ο 11ος ο οίκος απ΄όπου πέρασε ο Κρόνος.

Στην περίπτωση του Άρη ενεργοποιούνται πάλι οι ίδιοι τομείς με διαφορετική ενέργεια από αυτή του Κρόνου. Ο Άρης σε σπρώχνει να ενεργήσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες με τον τρόπο της Παρθένου δηλαδή σχολαστικότητα, ανάλυση, λεπτομέρεια, εργατικότητα και όχι τα αρνητικά χαρακτηριστικά του που είναι η βιασύνη, υπερβολή, ανυπομονησία.

Ποιο οίκο κυβερνά και πού βρίσκεται ο γενέθλιος Άρης σου?

katiakiss
02-12-2011, 01:53 PM
Γεια σας κορίτσια! Είδα μια έντονη κινητικότητα στο θέμα του Άρη στην Παρθένο και ενώ το απέφευγα, είπα ας μπω να δω με τι λυσσάνε! Χαχαχαχα Εννοείται ότι κάνω πλάκα και καταλαβαίνω την ανησυχία που μπορεί να προκαλεί η ανάδρομη πορεία αυτού του πλανήτη-πυροδότη. Ωστόσο, αρχικά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αφού ο πλανήτης γίνεται ανάδρομος περίπου κάθε 2 χρόνια, δεν είναι κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά.

Τώρα, για τη φίλη μας την Σόνια που αν κατάλαβα καλά είναι γεννημένη το 86, θα ήταν χρήσιμο να ανατρέξει στο παρελθόν της και να βρει ποια περίοδο της ζωής της περνούσε από εκεί ο Άρης ανάδρομος και ποιες συνθήκες επικρατούσαν. Για να μην χαθείς στην μετάφραση, σου λέω ότι ήταν τον Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο του 1997, όπου λογικά ήσουν 11 χρονών. Στα 11 , είναι για τους περισσότερους δύσκολο να αξιολογήσουν την επίδραση των διελεύσεων - τηρουμένων των αναλογιών. Το καταλαβαίνω, αν και η φύση μου έδωσε την αβάντα ενός εκπληκτικού μνημονικού στις συναισθηματικές καταστάσεις και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του μακρινού παρελθόντος. Ίσως να σε βοηθούσε αν χώριζες τις εποχές με τα σχολικά έτη , τις γιορτές κλπ. Δηλαδή, αν ξεκινήσεις με το να θυμηθείς σε ποια τάξη ήσουν και τι έκανες ή που πήγες διακοπές όταν τελείωσες εκείνη την τάξη, σιγά-σιγά θα σου έρθει και η περίοδος της άνοιξης που μας ενδιαφέρει. Το δεύτερο μυστικό είναι να μην ψάχνεις εμπειρίες που αντιστοιχούν σε ενήλικο άνθρωπο. Οι εμπειρίες σε εκείνη την ηλικία έχουν κραδασμούς δυσανάλογους των δυνάμεων που ασκούνται, αλλά έχουν την ένταση της πρώτης φοράς και χτίζουν προηγούμενο. Είναι λοιπόν χρήσιμο να κάνουμε μια τέτοια ανασκόπηση.

Όπως και να έχει, αν καταφέρεις να αλιεύσεις κάτι από το παρελθόν σου, έχει καλώς. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αυτό που συμβαίνει, είναι ότι ο Άρης από αυτή τη θέση της διέλευσής του, δημιουργεί έναν «σταυρό» πυροδοτώντας το γενέθλιο ταυ-τετραγώνου που έχει κορυφή τον Δία στον 5ο και συμμετέχει σε αυτό ο Ήλιος , κάτι που το κάνει ακόμα πιο σημαντικό σαν γενέθλιο σχηματισμό.
Ο άξονα 2ου \8ου δεν σχετίζεται με οικογένεια\ καριέρα. Αυτός είναι ο άξονας \4ου\10ου . Ο 2ος\8ος σχετίζεται με τις αξίες, τις δικές μας και των άλλων, τον υλικό κόσμο, την αυτoαξία μας , την σεξουαλικότητα και πολλά άλλα που μπορείς να πληροφορηθείς για αυτά, ψάχνοντας ελάχιστα στην βιβλιοθήκη του site.

Αν συνυπολογίσεις ότι αυτό το γενέθλιο ταυ-τετραγώνου, αυτό τον καιρό ενεργοποιείται από τις εκλείψεις στον άξονα Δίδυμοι\Τοξότες και το ταυτόχρονο πέρασμα των δεσμών Σελήνης, τότε είναι εύκολο να βγάλει κανείς το συμπέρασμα ότι το γενέθλιο ταυ-τετραγώνου, έχει κάθε λόγο να εκδηλώσει τον ρόλο που παίζει στον γενέθλιο χάρτη σου. Αυτός ο ρόλος όμως, δεν μπορεί να είναι σαφής αν δεν γίνει μία ενδελεχής αξιολόγηση του συνόλου του χάρτη σου.

Το σίγουρο είναι ότι το πέρασμα του ανάδρομου Άρη από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δεν πρόκειται να φέρει κάτι για το οποίο δεν είσαι ενήμερη και δεν αντιμετωπίζεις μια ολόκληρη ζωή, αφού με αυτή την γενέθλια προδιάθεση ήρθες στον υλικό κόσμο των εμπειριών. Το 1997, οι εκλείψεις ήταν στον άξονα Ιχθύ\Παρθένου και είμαι σίγουρη ότι η αναζήτηση των παρελθοντικών εμπειριών σου, θα μπορούσαν να φωτίσουν το βαθύτερο νόημα αυτής της ενεργοποίησης.
Μην αναζητάς το αποτέλεσμα, αλλά την ουσία. Βρίσκοντας την ουσία, μειώνεις τον φόβο και είσαι σε θέση να ορίσεις το μέλλον σου εσύ και όχι οι διελεύσεις. :)

sndidim
02-12-2011, 08:48 PM
Αλκμήνη, ο γενέθλιος Άρης μου βρίσκεται στην 23η του Αιγόκερου, στον 3ο οίκο και είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου μου.
Κάτια σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Θυμήθηκα νομίζω για ποια περίοδο μιλάς και γενικά νομίζω τότε βίωσα για πρώτη φορα καταστάσεις που επαναλείφθηκαν στο μέλλον με άλλες διελεύσεις. Επειδή ακριβώς όπως λες τα διλήμματα και τα θέματα αυτού του τετραγώνου τα αντιμετωπίζω συνεχώς κατα τη διάρκεια της ζωής μου (μπορώ να τα αναφέρω αν θέλετε, αλλά δεν ξέρω αν θα ξεφύγουμε τελείως από το θέμα του thread και αν επιτρέπεται αυτό), μπορώ να καταλάβω που θα επηρρεάσει ο Άρης. Το θέμα είναι ότι πριν την είσοδο του στην Παρθένο πήρα μία απόφαση που μπορεί να φέρει κάποιου είδους "λύση" ή πρόοδο στα θέματα αυτά και προφανώς τώρα περιμένω τις "πολεμικές ιαχές" του Αρη... Απλά κατα τη διάρκεια του Κρόνου είχα την αίσθηση ότι όποια πρωτοβουλία έπαιρνα γυρνούσε πίσω και με πλάκωνε και είπα να ρωτήσω αν είναι να περιμένω κάτι παρόμοιο κ από τον Άρη να το ξέρω να προετοιμαστώ γτ ηταν το μόνο που μου έλειπε...:p!!!

*alkmini
02-12-2011, 11:21 PM
Αλκμήνη, ο γενέθλιος Άρης μου βρίσκεται στην 23η του Αιγόκερου, στον 3ο οίκο και είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου μου.
Κάτια σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Θυμήθηκα νομίζω για ποια περίοδο μιλάς και γενικά νομίζω τότε βίωσα για πρώτη φορα καταστάσεις που επαναλείφθηκαν στο μέλλον με άλλες διελεύσεις. Επειδή ακριβώς όπως λες τα διλήμματα και τα θέματα αυτού του τετραγώνου τα αντιμετωπίζω συνεχώς κατα τη διάρκεια της ζωής μου (μπορώ να τα αναφέρω αν θέλετε, αλλά δεν ξέρω αν θα ξεφύγουμε τελείως από το θέμα του thread και αν επιτρέπεται αυτό), μπορώ να καταλάβω που θα επηρρεάσει ο Άρης. Το θέμα είναι ότι πριν την είσοδο του στην Παρθένο πήρα μία απόφαση που μπορεί να φέρει κάποιου είδους "λύση" ή πρόοδο στα θέματα αυτά και προφανώς τώρα περιμένω τις "πολεμικές ιαχές" του Αρη... Απλά κατα τη διάρκεια του Κρόνου είχα την αίσθηση ότι όποια πρωτοβουλία έπαιρνα γυρνούσε πίσω και με πλάκωνε και είπα να ρωτήσω αν είναι να περιμένω κάτι παρόμοιο κ από τον Άρη να το ξέρω να προετοιμαστώ γτ ηταν το μόνο που μου έλειπε...:p!!!

Οι πολεμικές ιαχές είναι η παγίδα του Άρη. Στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός των καταστάσεων με σκοπό τη μεθοδευμένη δράση.

Έχω επίσης την εντύπωση ότι στα θέματα που θα ενεργοποιηθούν θα συμπληρώσουν την εικόνα συγγενικά πρόσωπα, αδέλφια(αν υπάρχουν), έγγραφα, επικοινωνία, αυτοκίνητο(30ς) πράγματα που είναι γνωστά και δεν σε υποψιάζουν για τα γεγονότα που θα έρθουν.

errikaki
04-12-2011, 06:38 PM
Πότε γυρνάει ανάδρομος ο άρης και σε ποιες μοίρες? :wacko::wacko::wacko:

*alkmini
04-12-2011, 06:51 PM
Στις 24 Ιανουαρίου στις 23 μοίρες Παρθένου περίπου.

ScP
04-12-2011, 07:34 PM
Αστρολογικές εφημερίδες (http://www.myhoroscope.gr/horoscope/ephemeris.php)

champagne bubbles
22-06-2012, 08:44 PM
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!! ΧΑΣΑΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ ΑΠΟ 3 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟ, ΣΕΛΗΝΗ, ΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΣΤΟ ΚΡΙΟ. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ... ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ?? ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΕΝΑ.

maria76
23-06-2012, 12:17 AM
Υπομονή και δύναμη σου εύχομαι..:love:

champagne bubbles
23-06-2012, 01:23 AM
ευχαριστω!