PDA

View Full Version : Ωριαία

Lena_P
12-11-2011, 03:47 AM
Μου έτυχε μια περίπτωση σε Ωριαία η οποία μου φαίνεται ιδιαίτερα άσχημη..
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μας ενδιαφέρουν άμεσα οι μοίρες.

Για να γίνω πιο σαφής.. Το ερώτημα είναι 'Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα χρέη;'

Asc. 29.40 Λέοντα με Αρη στις 00.23 Παρθένου (ενασχόληση με νέο ξεκίνημα τεχνολογικό στο χώρο της υγείας) -Regulus?
Θεωρείται ως απάντηση "Πολύ αργά" το 29.40;
Ήλιος 19.11 Σκορπιού[...] στον 3ο (δεν υφίσταται άμεσο ερώτημα σχετικά με τον 3ο Οίκο). Επίσης στον 3ο είναι ο Κρόνος στις 23.39 Ζυγού Spica-Arcturus?
Ερμής 11.37 & Αφροδίτη 11.53 Τοξότη στον 4ο. -Antares?
Ο 9ος (η νέα ενασχόληση αφορά σε πελάτη στο εξωτερικό) στις 19.44 Κριού με Δία στις 3.27 Ταύρου ανάδρομος.
O 10ος στις 23.57 Ταύρου με Σελήνη 01.12 Διδύμων - Alcyone?

(από όψεις, η μόνη αρνητική είναι τετράγωνο Άρη Σελήνης).

Είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο φαίνονται (βάση των μοιρών);
Βγάζει κάποιος κάποια άκρη αν 'αγνοήσουμε' τις 29.40 του Asc;

hattie23
12-11-2011, 11:23 AM
Οχι δεν μπορουμε να αγνοησουμε την μοιρα του ωροσκοπου. Τα πραγματα εχουν παρει το δρομο τους και ο ερωτων δεν μπορει να κανει τιποτα.Εχει ξαναναφερθει οτι οι απλανεις αστερες ειναι σαν το κερασακι στην τουρτα . Οποτε αν οι δεικτες σχηματιζουν ασχημη οψη μεταξυ τους ο απλανης αστερας δεν μπορει να το ανατρεψει.

Τον κρονο μην τον υπολογιζεις γιατι βρισκεται στον 3ο οικο και δεν εχει σχεση με την ερωτηση . Μονο το δικο σου δεικτη τον ηλιο κοιτα που πεφτει στον 3ο οικο.Επιση δεν καταλαβαινω γιατι κοιτας 9ο και 10ο αφου η ερωτηση σου ειναι για χρεη? Ο 9ος τι σχεση εχει ? Χρωστας στον πελατη απο το εξωτερικο η σου χρωστα εκεινος? Και ο 10ος δειχνει γενικα τον τομεα της εργασιας .Για οφειλες τριτων προς σε εσενα θα κοιταζα τον 8ο.Για δικες σου οφειλες το πραγμα ειναι πιο περιπλοκο . Τα προσωπικα χρεη φαινονται απο το 2ο αλλα αφου προκειται για εργασια θα κοιταγα τον 11ο που ειναι ο δευτερος οικος του 10ου της εργασιας.

Τον 4ο τον κοιταμε οταν δεν μπορουμε να παρουμε απαντηση απο τους αλλους δεικτες. ΑΛΛΑ θεωρω οτι η ερωτηση εχει ηδη κριθει.

Lena_P
12-11-2011, 12:46 PM
Με τον Ήλιο, πέρα των 19.11 στου Σκορπιού (Serpentis) δεν έχω όψη. Οπότε περιμένω καταστροφικά αποτελέσματα σύντομα (Σελήνη στο 10ο);