PDA

View Full Version : Ανάλυση Ωριαίου - Να μείνω στην ομάδα;

ΑΡΙΔΗΛΗ
23-10-2011, 09:16 PM
Βάζω το χάρτη ωριαίου στην ερώτηση
Να μείνω στην ομάδα?
Πρόκειται για μια ομάδα που μαθαίνουμε τρόπους ευεξίας ζωής.

http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/myhoroscope/horary1.gif

http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/myhoroscope/horary2.gif

Κατ'αρχήν πρέπει να δούμε αν συμβαδίζουν πλανητική ώρα με κυβερνήτη ωροσκόπου απ'οτι είδα η πλανητική ώρα είναι Ηλιου και ο κυβερνήτης ωροσκόπου Σελήνη δεν ανοίκουν στην ίδια τριπλότητα μπορώ να συνεχίσω θα μου δώσει απάντηση ο χάρτης?

Η ερώτηση έγινε 22/10 στις 23.47 Στην Ερμούπολη της Σύρου

*alkmini
23-10-2011, 10:26 PM
Ο ωροσκόπος βρίσκεται στις 23 μοίρες και 17 λεπτά του Καρκίνου ?

*alkmini
24-10-2011, 03:32 PM
Κατ'αρχήν πρέπει να δούμε αν συμβαδίζουν πλανητική ώρα με κυβερνήτη ωροσκόπου απ'οτι είδα η πλανητική ώρα είναι Ηλιου και ο κυβερνήτης ωροσκόπου Σελήνη δεν ανοίκουν στην ίδια τριπλότητα μπορώ να συνεχίσω θα μου δώσει απάντηση ο χάρτης?

Η πλανητική ώρα είναι Άρη και συμβαδίζει με τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε στην ανάλυση του χάρτη.

ΑΡΙΔΗΛΗ
24-10-2011, 06:47 PM
ωραία!ευχαριστώ για τον χάρτη!:d
νομίζω η ερώτηση αφορά θέματα του 11ου οίκου γιαυτό θα κοιτάξουμε τον κυβερνήτη του δηλαδή την αφροδίτη πιστεύω βρίσκεται στον 5ο(χαρά της)στην στον σκορπιό σε
θέση αδυναμίας για την αφροδίτη!
τώρα επειδή είναι πολύ κοντά στην ακμή του 4ου μπορούμε να υπολογίσουμε ότι παίρνει στοιχεία του 4ου οίκου?

*alkmini
25-10-2011, 01:13 AM
ωραία!ευχαριστώ για τον χάρτη!:d
νομίζω η ερώτηση αφορά θέματα του 11ου οίκου γιαυτό θα κοιτάξουμε τον κυβερνήτη του δηλαδή την αφροδίτη πιστεύω βρίσκεται στον 5ο(χαρά της)στην στον σκορπιό σε
θέση αδυναμίας για την αφροδίτη!
τώρα επειδή είναι πολύ κοντά στην ακμή του 4ου μπορούμε να υπολογίσουμε ότι παίρνει στοιχεία του 4ου οίκου?

Κατά τη γνώμη μου η Αφροδίτη δεν παίρνει στοιχεία από τον 4ο οίκο.

Μπορούμε στο συγκεκριμένο ερώτημα που έχετε θέσει να υπολογίσουμε τον κυβερνήτη του 1ου οίκου για να αντιπροσωπεύει το να μείνετε στην ομάδα ευεξίας και τον κυβερνήτη του 7ου την επιλογή του να φύγετε από την ομάδα.

*alkmini
25-10-2011, 01:24 AM
Είναι επίσης κυβερνήτρια και του 4ου οίκου ,εκτός του 11ου που μπορεί να μας δείξει το τέλος των πραγμάτων.

cancerian
25-10-2011, 02:00 AM
Την καλησπέρα μου σε όλους,

Σε θέματα τύπου "να μείνω ή να φύγω" να δίνετε αρκετή σημασία στην Σελήνη και στις όψεις τις. Οι αποκλίνουσες και οι συγκλίνουσες - μελλοντικές όψεις δίνουν συνήθως την απάντηση σε τέτοια ερωτήματα.

Φιλιά Πολλά !

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 12:05 PM

Σε θέματα τύπου "να μείνω ή να φύγω" να δίνετε αρκετή σημασία στην Σελήνη και στις όψεις τις. Οι αποκλίνουσες και οι συγκλίνουσες - μελλοντικές όψεις δίνουν συνήθως την απάντηση σε τέτοια ερωτήματα.

Φιλιά Πολλά !

Θα το εκτιμούσα πολύ αν βοηθούσες με τις γνώσεις σου για την απάντηση του ερωτήματος με το χάρτη.:)

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 12:20 PM
Κατά τη γνώμη μου η Αφροδίτη δεν παίρνει στοιχεία από τον 4ο οίκο.

Μπορούμε στο συγκεκριμένο ερώτημα που έχετε θέσει να υπολογίσουμε τον κυβερνήτη του 1ου οίκου για να αντιπροσωπεύει το να μείνετε στην ομάδα ευεξίας και τον κυβερνήτη του 7ου την επιλογή του να φύγετε από την ομάδα.

Επειδή πρόκειται για ομάδα έλαβα υπ'οψιν μου τον κυβερνήτη του 11ου νομίζω ότι ο 7ος οίκος αφορά διαπροσωπικές σχέσεις ανθρώπων εκτός αν παίρνουμε τον Κρόνο σαν μόνο και μόνο επειδή στην ωριαία σημαίνει την άρνηση και όχι σαν σημειοδότη οίκου!
Και ο Κρόνος κάνει όψη αποκλίνουσα(εξαγώνου)με Σελήνη απ'οτι βλέπω.
Οτι η Αφροδίτη βρίσκεται στη χαρά της σημαίνει ότι ομάδα όντως ασχολείται με θέματα ευεξίας και υγείας ότι βρίσκεται σε ζώδιο πτώσης της και σε τετράγωνο με Αρη κυβερνήτη της δημοτικότητας και καταξίωσης νομίζω σημαίνει κάτι.
Θέλω ν'αντλήσω πληροφορίες όσε περισσότερες μπορώ εκτός από μια θετική ή αρνητική απάντηση.
Αν κάπου ξεφεύγω είναι που δεν κατέχω τους κανόνες της ωριαίας!

*alkmini
25-10-2011, 01:09 PM
Επειδή πρόκειται για ομάδα έλαβα υπ'οψιν μου τον κυβερνήτη του 11ου νομίζω ότι ο 7ος οίκος αφορά διαπροσωπικές σχέσεις ανθρώπων εκτός αν παίρνουμε τον Κρόνο σαν μόνο και μόνο επειδή στην ωριαία σημαίνει την άρνηση και όχι σαν σημειοδότη οίκου!

Μπορούμε να λάβουμε υπόψη μας το δείκτη του 11ου για να μας δείξει θέματα της ομάδας γενικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στη χαρά της, περνά καλά, βρίσκει τον εαυτό της, έχει την καλύτερη απόδοση, ταυτόχρονα όμως βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ζώδιο όπου δεν λειτουργούν ελεύθερα οι ιδιότητές της και μας υποψιάζει ότι υπάρχουν αρνητικές επιρροές για οικονομικά θέματα, διαφωνίες, δυσπιστία, καχυποψία...

Το δικό σας ενδιαφέρον, της ερώτησης δηλαδή, είναι ένα δίλημμα για το αν θα μείνετε (Ωροσκόπος) ή αν θα φύγετε από την ομάδα(7ος οίκος). Συνηθίζεται σε παρόμοιες ερωτήσεις να χρησιμοποιούμε τον κυβερνήτη του 1ου οίκου για την μία επιλογή και τον κυβερνήτη του 7ου για την άλλη και όχι γιατί ο Κρόνος σημαίνει άρνηση.

*alkmini
25-10-2011, 01:16 PM
Και ο Κρόνος κάνει όψη αποκλίνουσα(εξαγώνου)με Σελήνη απ'οτι βλέπω.

Ο Κρόνος δεν κάνει όψη αποκλίνουσα με Σελήνη(είναι πολύ πιο αργός πλανήτης σε σχέση με τη Σελήνη). Η Σελήνη θα μπορούσε να κάνει όψη με Κρόνο, όχι όμως εξαγώνου αλλά 45 μοιρών(όψη που δεν λαμβάνουμε υπόψη μας στην Ωριαία).

Οτι η Αφροδίτη βρίσκεται στη χαρά της σημαίνει ότι ομάδα όντως ασχολείται με θέματα ευεξίας και υγείας ότι βρίσκεται σε ζώδιο πτώσης της και σε τετράγωνο με Αρη κυβερνήτη της δημοτικότητας και καταξίωσης νομίζω σημαίνει κάτι.

Μήπως υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στα άτομα της ομάδας ή επίδειξη ικανοτήτων από κάποια μέλη της ?

*alkmini
25-10-2011, 01:42 PM
... Αρη κυβερνήτη της δημοτικότητας και καταξίωσης νομίζω σημαίνει κάτι.

Ο Άρης στην Ωριαία θεωρείται υπεύθυνος για εντάσεις και καβγάδες. Πώς αποδίδετε στον Άρη τη δημοτικότητα και καταξίωση ?

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 01:44 PM
Εχει παιχτεί κάτι στην ομάδα!
Αυτό φαίνεται και απ'τον Ερμή κυβερνήτη 12 συνομωσίες,μυστικά στον χώρο(4ο) σε σύνοδο με την Αφροδίτη(ομάδα) και σε τετράγωνο και οι δύο με Αρη στον 2ο(οικονομικά)!
Τι άλλα στοιχεία μπορούμε να πάρουμε απ'τον χάρτη.

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 01:47 PM
Ο Άρης στην Ωριαία θεωρείται υπεύθυνος για εντάσεις και καβγάδες. Πώς αποδίδετε στον Άρη τη δημοτικότητα και καταξίωση ?

Μίλα μου στον Ενικό νιώθω πιο καλά:)
Γνωρίζω τις ιδιότητες του Αρη αλλά το ο,τι είναι κυβερνήτης του 10οίκου έδωσα αυτή την εξήγηση εντάσεις για καταξίωση δημοτικότητα!

*alkmini
25-10-2011, 01:53 PM
Εχει παιχτεί κάτι στην ομάδα!
Αυτό φαίνεται και απ'τον Ερμή κυβερνήτη 12 συνομωσίες,μυστικά στον χώρο(4ο) σε σύνοδο με την Αφροδίτη(ομάδα) και σε τετράγωνο και οι δύο με Αρη στον 2ο(οικονομικά)!
Τι άλλα στοιχεία μπορούμε να πάρουμε απ'τον χάρτη.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση ο Ερμής στο χάρτη αντιπροσωπεύει τα οικονομικά της ομάδας (2ος του 11ου).

Αν ο 1ος οίκος αναφερόταν σε άτομο, ναι, θα το λάμβανα υπόψη μου σαν κάτι για το οποίο δεν έχει αντιληφθεί το άτομο.

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 02:00 PM
Δεν σε καταλαβαίνω ο ωροσκόπος δεν δείχνει το άτομο που κάνει την ερώτηση?

*alkmini
25-10-2011, 02:04 PM
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προσέχουμε στη διατύπωση του ερωτήματός μας για να πάρουμε μία σαφή απάντηση. Εδώ λοιπόν, όπως προανέφερα , η ερώτηση είναι αν είναι προτιμότερο για σένα να μείνεις ή να φύγεις από την ομάδα.

Ασχολήθηκες με τον 11ο οίκο και πήρες κάποια εικόνα για το τί συμβαίνει στην ομάδα(περισσότερο εμείς δηλαδή παρά εσύ η ίδια, αφού τα ξέρεις καλύτερα απ' όλους μας).

Το ερώτημα που έθεσες όμως για να απαντηθεί (πάλι κατά τη γνώμη μου), μας στρέφει στον 1ο και 7ο οίκο. Να πάρουμε κυβερνήτες και για τους δυο οίκους για να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει η κάθε μια επιλογή σου.

Θα με ενδιέφερε και μένα η γνώμη του Cancerian ή όποιου άλλου μπορεί να εκφέρει κάποια άποψη.

*alkmini
25-10-2011, 02:17 PM
Δεν σε καταλαβαίνω ο ωροσκόπος δεν δείχνει το άτομο που κάνει την ερώτηση?

Ο Ωροσκόπος δείχνει το άτομο που κάνει την ερώτηση, μπορεί να δείχνει επίσης τον ενάγοντα σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης, τη γηπεδούχο ομάδα σε αθλητικές συναντήσεις και πολλά άλλα σύμφωνα με την ερώτηση που έχουμε.

Στο δικό σου ερώτημα πώς αλλιώς θα έχουμε την απάντηση? Αν δεχτούμε δηλαδή ότι ο Ωροσκόπος είσαι εσύ , θα μάθουμε κάποια στοιχεία για σένα και όχι για το τι είναι προτιμότερο να κάνεις. Συμφωνείς σ' αυτό ?

hattie23
25-10-2011, 04:05 PM
Εγω χωρις να δω τον χαρτη λεω να φυγεις απο την ομαδα.Αν σε μια ομαδα που μαθαινετε τροπους ευεξιας της ζωης εχουν αρχισει καυγαδες,συνομωσιες και ανησυχεις τοσο πολυ ωστε να θεσεις ερωτημα στην ωριαια ,τοτε τι στο καλο ομαδα ευεξια ζωης ειναι αυτο ? Καλυτερα να εριχνες καυγα με την γειτονισσα .Θα σου εφευγε και η ενταση . Και η ερωτικη επαφη βοηθαει ,αυτα τα ξενοφερτα ομαδες ευεξιας δεν πανε στην ιδιοσυγκρασια του Ελληνα.Ο Ελληνας ψοφα για αντιπαραθεση ειναι δυνατον να γινει η ελληνικη κοινωνια γαλλικο σαλονι του 19ου αιωνα ?Σε αλλα σπιτια του της Γαλλια του με παραπεμπει (απο την μεχρι τωρα συζητηση ) αυτο που γινεται εκει μεσα ;)

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 04:30 PM
Στο συγκεκριμένο χάρτη είναι που πέφτει και σημειοδότης πλανήτης η Σελήνη που σε άλλη περίπτωση θα μας έδινε και την τελική απάντηση!
Νομίζω στην παρούσα φάση με χαρακτηρίζει η Σελήνη(αναποφάσιστη-μεταβαλλόμενη) όμως δεν κάνει όψεις με Αφροδίτη να πάρουμε απάντηση!

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 04:39 PM
εγω χωρις να δω τον χαρτη λεω να φυγεις απο την ομαδα.αν σε μια ομαδα που μαθαινετε τροπους ευεξιας της ζωης εχουν αρχισει καυγαδες,συνομωσιες και ανησυχεις τοσο πολυ ωστε να θεσεις ερωτημα στην ωριαια ,τοτε τι στο καλο ομαδα ευεξια ζωης ειναι αυτο ? καλυτερα να εριχνες καυγα με την γειτονισσα .θα σου εφευγε και η ενταση . και η ερωτικη επαφη βοηθαει ,αυτα τα ξενοφερτα ομαδες ευεξιας δεν πανε στην ιδιοσυγκρασια του ελληνα.ο ελληνας ψοφα για αντιπαραθεση ειναι δυνατον να γινει η ελληνικη κοινωνια γαλλικο σαλονι του 19ου αιωνα ?σε αλλα σπιτια του της γαλλια του με παραπεμπει (απο την μεχρι τωρα συζητηση ) αυτο που γινεται εκει μεσα ;)

οι διαμάχες γίνανε εσωτερικά στην ομάδα χωρίς να πάρουν έκταση στα μέλη της.
εγώ ενημερώθηκα από πολύ στενό κύκλο και βρέθηκα στο δίλημμα.
η αλήθεια είναι ότι παίρνω αρκετά "καλά" απ'αυτήν την ομάδα αλλά φοβάμαι μην παίζεται πίσω κανένα παρασκήνιο!
μην το βλέπεις σαν εκτόνωση έχει πολλούς καλύτερους τρόπους να εκτονώνεσαι όπως μια σχολή χορού ή ένα γυμναστήριο από ένα καβγά ή μια ερωτική επαφή.
έπειτα την ερώτηση στην ωριαία την κάνω και για εξάσκηση.
πάντως ευχαριστώ για την παρέμβαση κάθε άποψη δεκτή:d

*alkmini
25-10-2011, 04:53 PM
Ακολουθώντας το σκεφτικό μου μπορώ να αναφέρω τα παρακάτω:

Η Σελήνη ,κυβερνήτης της σκέψης να μείνεις στην ομάδα ευεξίας, βρίσκεται στην Παρθένο, ζώδιο σχετικό με την υγεία και ετοιμάζεται να σχηματίσει πρώτα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 6ο οίκο και στη συνέχεια με το Δία στον Ταύρο στο 10ο οίκο, σχηματισμός μεγάλου τριγώνου. Επίσης εξάγωνο με Ερμή και Αφροδίτη στο Σκορπιό και σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης στην Παρθένο(Ευνοϊκές όψεις).

Ο Κρόνος(σκέψη να φύγεις από την ομάδα) βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και καμένος από τον Ήλιο και στην κεκαυμένη ζώνη. Ο καμένος πλανήτης θεωρείται πολύ μεγάλη προσβολή και μπορούμε να πούμε ότι αυτοακυρώνεται και το ίδιο και την ιδέα να φύγεις από την ομάδα.

Η απάντηση του χάρτη , έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι , είναι να μη φύγεις από την ομάδα.

Υπάρχει η περίπτωση να διευθετηθεί κάποιο οικονομικό θέμα πρώτα και μετά να πάρεις τη συγκεκριμένη απόφαση ?
( Η Σελήνη πρώτα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή κυβ των οικονομικών της ομάδας και μετά με την Αφροδίτη, την ίδια την ομάδα).

*alkmini
25-10-2011, 05:08 PM

Φιλιά Πολλά !

Λαμβάνοντας σοβαρά την άποψή σας , οι όψεις της Σελήνης είναι όλες θετικές. Πιστεύετε ότι η προτροπή του χάρτη είναι να μείνει ?

ΑΡΙΔΗΛΗ
25-10-2011, 05:25 PM
Λαμβάνοντας σοβαρά την άποψή σας , οι όψεις της Σελήνης είναι όλες θετικές. Πιστεύετε ότι η προτροπή του χάρτη είναι να μείνει ?

Νομίζω απάντηση θα μας δώσει η Σελήνη με την μεταφορά του φωτός γιατί οι όψεις της με εξοκρόνιους πλανήτες δεν νομίζω να εξετάζονται στην ωριαία!
Πιστεύω ο πρώτος πλανήτης που θα μεταφέρει το φως της είναι ο Κρόνος αυτό μήπως σημαίνει και αρνητική απάντηση??

Τίνα Ζαχαριάδου
25-10-2011, 06:10 PM
Μπορούμε να λάβουμε υπόψη μας το δείκτη του 11ου για να μας δείξει θέματα της ομάδας γενικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στη χαρά της, περνά καλά, βρίσκει τον εαυτό της, έχει την καλύτερη απόδοση, ταυτόχρονα όμως βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ζώδιο όπου δεν λειτουργούν ελεύθερα οι ιδιότητές της και μας υποψιάζει ότι υπάρχουν αρνητικές επιρροές για οικονομικά θέματα, διαφωνίες, δυσπιστία, καχυποψία...

Το δικό σας ενδιαφέρον, της ερώτησης δηλαδή, είναι ένα δίλημμα για το αν θα μείνετε (Ωροσκόπος) ή αν θα φύγετε από την ομάδα(7ος οίκος). Συνηθίζεται σε παρόμοιες ερωτήσεις να χρησιμοποιούμε τον κυβερνήτη του 1ου οίκου για την μία επιλογή και τον κυβερνήτη του 7ου για την άλλη και όχι γιατί ο Κρόνος σημαίνει άρνηση.

Αλκμήνη μου, δεν συμφωνώ για τον 7ο. Η ερώτηση ήταν πολύ σαφής, όταν θέλουμε να μάθουμε για ομάδα κοιτάμε τον 11ο. Σε πάρα πολλά ωριαία έχουμε διλήμματα δεν κοιτάμε τον 7ο.

Επίσης, η Αφροδίτη μπορεί να βρίσκεται στον οίκο της χαράς της αλλά η δύσκολη ζωδιακή της θέση είναι πιο σημαντικός δείκτης της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα.

*alkmini
25-10-2011, 10:47 PM
Αλκμήνη μου, δεν συμφωνώ για τον 7ο. Η ερώτηση ήταν πολύ σαφής, όταν θέλουμε να μάθουμε για ομάδα κοιτάμε τον 11ο. Σε πάρα πολλά ωριαία έχουμε διλήμματα δεν κοιτάμε τον 7ο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα της ΑΡΙΔΗΛΗΣ ?

Επίσης, η Αφροδίτη μπορεί να βρίσκεται στον οίκο της χαράς της αλλά η δύσκολη ζωδιακή της θέση είναι πιο σημαντικός δείκτης της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα.

Συμφωνώ σε αυτό και το έχω εντοπίσει πιο πάνω.

*alkmini
25-10-2011, 11:24 PM
Νομίζω απάντηση θα μας δώσει η Σελήνη με την μεταφορά του φωτός γιατί οι όψεις της με εξοκρόνιους πλανήτες δεν νομίζω να εξετάζονται στην ωριαία!
Πιστεύω ο πρώτος πλανήτης που θα μεταφέρει το φως της είναι ο Κρόνος αυτό μήπως σημαίνει και αρνητική απάντηση??

Η Σελήνη βρίσκεται σε γειτονικό ζώδιο με τον Κρόνο και έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει μεταφορά φωτός μεταξύ τους.

Τίνα Ζαχαριάδου
25-10-2011, 11:50 PM
Αριδήλη οι όψεις με τους εξωκρόνιους πιάνονται ανάλογα με το ποιός ερμηνεύει κι αν θέλει να τους συμπεριλάβει στη μελέτη του. Επίσης έχεις μπλέξει πολλούς κυβερνήτες, η Σελήνη και η Αφροδίτη σε ενδιαφέρουν.

Αλκμήνη ο ρόλος μου μέσα στο φόρουμ (όπως και των υπολοίπων φυσικά) δεν είναι να απαντώ στα ωριαία σας αλλά να βοηθώ να απαντήσετε εσείς.

Μεταφορά φωτός μπορεί να γίνει ανάμεσα σε πλανήτες που βρίσκονται σε γειτονικά ζώδια και τέλος νομίζω πως πέρα από την εξάσκηση κακώς προσπαθείτε να πάρετε απάντηση από τη στιγμή που η Αριδήλη δήλωσε πως το ωριαίο μπήκε για να κάνει εξάσκηση.

*alkmini
25-10-2011, 11:57 PM
Αριδήλη οι όψεις με τους εξωκρόνιους πιάνονται ανάλογα με το ποιός ερμηνεύει κι αν θέλει να τους συμπεριλάβει στη μελέτη του. Επίσης έχεις μπλέξει πολλούς κυβερνήτες, η Σελήνη και η Αφροδίτη σε ενδιαφέρουν.

Προσωπικά ανέφερα όλες τις όψεις της Σελήνης , όχι γιατί όλοι θα μας δώσουν κάποια απάντηση, αλλά νομίζω ότι o cancerian κάτι τέτοιο ανέφερε.

Μεταφορά φωτός μπορεί να γίνει ανάμεσα σε πλανήτες που βρίσκονται σε γειτονικά ζώδια και ....

Σας είναι εύκολο να μας δώσετε ένα παράδειγμα με θέσεις πλανητών για να το καταλάβουμε καλύτερα ?

cancerian
26-10-2011, 12:57 AM
καλησπέρα ξανά,

είναι λογικό να γίνεται μπέρδεμα καθώς περιπλέκονται πολλοί πλανήτες - κυβερνήτες που δεν χρειάζονται να περιπλακούν. κοίτα μόνο τους άμεσα ενδιαφερόμενους πλανήτες ( σελήνη και αφροδίτη ).
επίσης, αυτό που ανέφερα σχετικα με τις όψεις της σελήνης. κοίτα τη σελήνη. δες την τελευταία όψη που σχημάτισε ή την όψη από την οποία αποκλίνει. έπειτα κοίτα την αμέσως συγκλίνουσα.
επίσης κάτι που βγάζει εντελώς μάτι και αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκε καν : N.δεσμός στον 11ο. λέει αρκετά....

νομίζω πως σε σχέση με τον ωριαίο έχεις ήδη αποφασίσει αν θα μείνεις ή θα φύγεις ( από τον θ.πίνακα : H σελήνη ( εσύ ) βρίσκεται στην πτώση της αφροδίτης ( ομάδα ) και δεν την "βλέπει" από πουθενά αλλού. άρα το ενδιαφέρον σου πιθανότατα να έχει πιάσει πάτο )

*alkmini
26-10-2011, 01:37 AM
Στο ερώτημα της ΑΡΙΔΗΛΗΣ θα ήθελα , cancerian, να σας θέσω μία ερώτηση και εάν θέλετε μου απαντάτε.

Η τελευταία όψη της Σελήνης ήταν το εξάγωνό της με τον Ήλιο. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Λαμβάνετε υπόψη σας τις όψεις με εξωκρόνιους ή θα θεωρήσουμε σαν πρώτη επόμενη όψη το τρίγωνο με το Δία ?

Τίνα Ζαχαριάδου
26-10-2011, 02:11 AM
Προσωπικά ανέφερα όλες τις όψεις της Σελήνης , όχι γιατί όλοι θα μας δώσουν κάποια απάντηση, αλλά νομίζω ότι o cancerian κάτι τέτοιο ανέφερε.

Σας είναι εύκολο να μας δώσετε ένα παράδειγμα με θέσεις πλανητών για να το καταλάβουμε καλύτερα ?

Ναι φυσικά, Έχουμε την Αφροδίτη και τον Αρη να βρίσκονται στις 5 Ταύρου και 10 Διδύμων αντίστοιχα, σε γειτονικά ζώδια δηλαδή. Έστω ότι ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς ( θέλουμε ένα πλανήτη ποιο γρήγορο) και ότι έχει κλείσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 6 μοίρες. Όταν ο Ερμής θα φτάσει στις 10 Ιχθύων θα πιάσει με τετράγωνο τον Άρη. Αυτομάτως του μεταφέρει το φως της Αφροδίτης και κατά κάποιο τρόπο τους ενώνει.

*alkmini
26-10-2011, 09:36 AM
Ναι φυσικά, Έχουμε την Αφροδίτη και τον Αρη να βρίσκονται στις 5 Ταύρου και 10 Διδύμων αντίστοιχα, σε γειτονικά ζώδια δηλαδή. Έστω ότι ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς ( θέλουμε ένα πλανήτη ποιο γρήγορο) και ότι έχει κλείσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 6 μοίρες. Όταν ο Ερμής θα φτάσει στις 10 Ιχθύων θα πιάσει με τετράγωνο τον Άρη. Αυτομάτως του μεταφέρει το φως της Αφροδίτης και κατά κάποιο τρόπο τους ενώνει.

Σας ευχαριστώ πολύ για το παράδειγμα. Στο συγκεκριμένο ωριαίο που βλέπουμε η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ο Κρόνος στο Ζυγό. Μπορούμε να έχουμε μεταφορά φωτός ?

Τίνα Ζαχαριάδου
26-10-2011, 12:30 PM
Εγώ έχω άλλη ερώτηση για εσένα Αλκμήνη μου. Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο; Αρχικά ψάχνουμε για μεταφορά φωτός μεταξύ των κυβερνητών που μας ενδιαφέρουν. Επομένως μας ενδιαφέρει η Σελήνη και η Αφροδίτη.Τη μεταφορά φωτός την κάνει πάντα ένας γρήγορος πλανήτης, δηλαδή η Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη. Στην προκειμένη τι ζητάμε, να μεταφέρει η Σελήνη το φως της στην Αφροδίτη;

Στην ερώτηση σου τώρα, δεν μπορεί να γίνει μεταφορά γιατί δεν υπάρχει πιο γρήγορος πλανήτης από τη Σελήνη. Ποιός μπορεί να μεταφέρει το φως της Σελήνης στον Κρόνο;

ΑΡΙΔΗΛΗ
26-10-2011, 12:38 PM
καλησπέρα ξανά,

είναι λογικό να γίνεται μπέρδεμα καθώς περιπλέκονται πολλοί πλανήτες - κυβερνήτες που δεν χρειάζονται να περιπλακούν. κοίτα μόνο τους άμεσα ενδιαφερόμενους πλανήτες ( σελήνη και αφροδίτη ).
επίσης, αυτό που ανέφερα σχετικα με τις όψεις της σελήνης. κοίτα τη σελήνη. δες την τελευταία όψη που σχημάτισε ή την όψη από την οποία αποκλίνει. έπειτα κοίτα την αμέσως συγκλίνουσα.
επίσης κάτι που βγάζει εντελώς μάτι και αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκε καν : N.δεσμός στον 11ο. λέει αρκετά....

νομίζω πως σε σχέση με τον ωριαίο έχεις ήδη αποφασίσει αν θα μείνεις ή θα φύγεις ( από τον θ.πίνακα : H σελήνη ( εσύ ) βρίσκεται στην πτώση της αφροδίτης ( ομάδα ) και δεν την "βλέπει" από πουθενά αλλού. άρα το ενδιαφέρον σου πιθανότατα να έχει πιάσει πάτο )

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση πραγματικά "η ουρά του Δράκου" Ν.Δ επηρεάζει αρνητικά την ομάδα κάτι που δεν είχα καν προσέξει.
Η αλήθεια είναι ότι είχα μια αρνητική στάση δεν ήξερα όμως αν αυτή η επιλογή μου είναι σωστή και ήθελα να δω μέσα της ωριαίας.
Απ'οτι κατάλαβα δίνει αρκετές απαντήσεις και με βάζει "στην πρίζα" να μάθω περισσότερα γι αυτήν.

Φιλιά :p

*alkmini
26-10-2011, 02:09 PM

Εγώ έχω άλλη ερώτηση για εσένα Αλκμήνη μου. Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο; ......

Έθεσα την ερώτηση για να μπορέσουμε να δώσουμε μία απάντηση στον προβληματισμό της ΑΡΙΔΗΛΗΣ και πιστεύω ότι είστε το κατάλληλο άτομο που μπορεί να μας βοηθήσει να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση.

Τίνα Ζαχαριάδου
26-10-2011, 02:28 PM
Με τιμάς Αλκμήνη και πραγματικά σ' ευχαριστώ.
Ομως το ωριαίο είναι άκυρο. Δεν τίθονται ερωτήματα για να κάνουμε εξάσκηση κι αν τεθούν για πρακτικούς λόγους δεν περιμένουμε απάντηση. Ενα ερώτημα πρέπει να τεθεί για τους σωστούς λόγους διαφορετικά δεν υπάρχει απάντηση. Αυτό πρέπει να το κατανοήσετε όσοι ασχολείστε με την ωριαία διαφορετικά θα έχετε μόνο αποτυχημένες προσπάθειες. Μπορούμε να συζητήσουμε για διάφορα θέματα, σχηματισμούς κτλ στο συγκεκριμένο ωριαίο όπως για παράδειγμα συζητήσαμε για την μεταφορά φωτός, όμως απάντηση δεν μπορούμε να δώσουμε. Αυτή είναι η γνώμη μου.

ΑΡΙΔΗΛΗ
26-10-2011, 04:20 PM
Συγνώμη η ερώτηση υφίσταται ότι δημοσιεύτηκε και ρώτησα την γνώμη σας δεν νομίζω να την βγάζει άκυρη.
Την έβαλα να δω αν οι συλλογισμοί μου είναι σωστοί και να πάρω και δικές σας γνώμες,ούτε να τεστάρω μαθητές και εισηγητές αστρολογίας.
Για να μην παρεξηγιόμαστε!

Τίνα Ζαχαριάδου
26-10-2011, 09:09 PM
Αρίδηλη κακώς αρπάζεσαι. Κανείς δεν μίλησε για τεστάρισμα μαθητών ή εισηγητών. Είπες στην hattie23 ότι ήθελες να κάνεις εξάσκηση και έβαλες το ωριαίο (εκτός κι αν κατάλαβα λάθος) κι εγώ απλώς είπα ότι σε ένα τέτοιο ωριαίο δεν μπορούμε να περιμένουμε απάντηση. Αυτό είναι όλο.

ΑΡΙΔΗΛΗ
26-10-2011, 09:24 PM
Τίνα μου η απάντηση μου στην hattie23 ήταν αυτή

έπειτα την ερώτηση στην ωριαία την κάνω και για εξάσκηση.
πάντως ευχαριστώ για την παρέμβαση κάθε άποψη δεκτή:d

δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να διαβάζω ένα ωριαίο χάρτη γιαυτό και τον έβαλα
και όποιος θέλει βοηθά για να κατανοήσουμε τον τρόπο.

Μα οποιαδήποτε ερώτημα και να έμπαινε θα'χε την ίδια τύχη πιστεύεις επειδή δημοσιεύεται?

Τίνα Ζαχαριάδου
26-10-2011, 09:54 PM
Δεν θεώρησα πρόβλημα ότι δημοσιευτηκε. Κατάλαβα ότι έβαλες (όταν λέω "έβαλες" δεν εννοώ δημοσίευσες) ωριαίο γιατί ήθελες να τεστάρεις τις γνώσεις σου.

cancerian
27-10-2011, 12:29 AM
καλησπέρα ξανα! :)

συγνώμη για την καθυστέρηση. εαν δεν κάνω λάθος νομίζω πως η σελήνη αφού έκανε την όψη της με τον ήλιο έπειτα μπήκε σε κενό πορείας (vc) .

οσο για τις όψεις με τους εξωκρόνιους (που νομίζω πως το διατύπωσε ξανά η αγπητή τίνα):

είναι στην προσωπική προτίμηση του κάθε ένα να θέσει τους εξωκρόνιους πλανήτες ως συμμετέχοντες στην ερμηνεία του ωραίου χάρτη. άλλοι τους λαμβάνουν υπόψιν και άλλοι όχι. ένας χάρτης ωριαίας θα πει αυτό που θέλει να πει με ή χωρίς τους εξωκρόνιους πλανήτες.

προσωπικά ναι, θα τους λάβω υπόψιν μόνο στην περίπτωση που αντιπροσωπεύουν ακριβώς το ερώτημα που θα τεθεί ή που θα με βοήθήσουν έστω να δω καλύτερα την υπόθεση του χάρτη ή την κατάσταση που βρίσκεται ο ερωτών όταν ο σημειοδότης του έρχεται σε επαφή με τους εξωκρόνιους.

προσωπική (φιλική ) συμβουλή ξεκίνα με τους εσωκρόνιους.

με εκτίμηση !:)

*alkmini
27-10-2011, 02:16 AM
καλησπέρα ξανα! :)

συγνώμη για την καθυστέρηση. εαν δεν κάνω λάθος νομίζω πως η σελήνη αφού έκανε την όψη της με τον ήλιο έπειτα μπήκε σε κενό πορείας (vc) .

Το κενό πορείας υφίσταται μέχρι η Σελήνη ν' αλλάξει ζώδιο, στην προκειμένη περίπτωση μέχρι να μπει στο ζώδιο της Παρθένου. Σωστά τα λέω ?

Κοραλλία Μόζορα
27-10-2011, 08:22 AM
Η Σελήνη εδώ δεν κάνει μεταφορά φωτός από τον Ήλιο σε κάποιο άλλο πλανήτη επειδή έχει αλλάξει ζώδιο και στο νέο ζώδιο που μπήκε δεν κάνει όψη με πλανήτη στις πρώτες 3 μοίρες κάποιου ζωδίου. Στην Παρθένο όπου βρίσκεται δεν έχει κάνει ακόμα την πρώτη της όψη για να μπορεί να κάνει μεταφορά φωτός.

Τα σημαντικά στοιχεία στο ωριαίο αυτό είναι η θέση και οι όψεις της Σελήνης επειδή είναι σημειοδότης της Αριδήλης. Η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει την επιθυμία της να ψάξει και να ερευνήσει το θέμα του ερωτήματος της. Μετά είναι σημαντική η θέση και οι όψεις της Αφροδίτης επειδή είναι σημειοδότης του ερωτήματος, δηλαδή της ομάδας που την ενδιαφέρει.

Η Αφροδίτη είναι σε αδυναμία στον Σκορπιό και η πρώτη της όψη είναι το τετράγωνο με τον Άρη. Αυτό μας δείχνει πως όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα το οποίο μπορεί να επιδεινωθεί λόγω του τετραγώνου αυτού. Η Σελήνη όμως κάνει μόνο θετικές όψεις (και μάλιστα η τελευταία της όψη είναι εξάγωνο με την Αφροδίτη, σημειοδότη του ερωτήματος) και αυτό δείχνει πως ότι κι αν συμβεί στην ομάδα δεν θα επηρεάσει αρνητικά την Αριδήλη.

*alkmini
27-10-2011, 12:02 PM
καλησπέρα ξανά,

...

Μου διέφυγε επίσης το ότι η Σελήνη πρώτα θα σχηματίσει τετράγωνο με το Ν. Δεσμό που βρίσκεται στους Διδύμους στον 11ο (ομάδα), ανάδρομο (κάτι από παλιά) και στη συνέχεια τα εξάγωνα με Ερμή και Αφροδίτη.