PDA

View Full Version : Το πυρηνικό ατύχημα στην Fukushima . Καρμικές προεκτάσεις...



Χρυσάνθη Σπίγγου
15-10-2011, 09:57 PM
ΚΑΡΜΑ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ...
Καμιά λέξη δεν ειπώθηκε και δεν καταγράφηκε στην συνείδηση του κόσμου όσο η λέξη «κάρμα». Καμιάς άλλης λέξης όμως, το βαθύτερο νόημα σε σκέψη και σε πράξη, δεν είναι τόσο βιωματικά άπιαστο όσο της λέξης κάρμα. Στην «καρμική» αστρολογία το κάρμα, αποκρυπτογραφείται και ερμηνεύεται με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης. Κατά την ινδουιστική διδασκαλία το κάρμα αναφέρεται στην ύπαρξη μίας αλληλουχίας ζωών όσο αφορά την ηθική ενέργεια που απορρέει από τις πράξεις ή τις επιλογές ενός ατόμου κατά τρόπο ώστε μηχανικά και χωρίς επέμβαση να επηρεάζει τις περιστάσεις που θα αντιμετωπίσει στις επόμενες ζωές, πράγμα που προκαθορίζει την ευτυχία ή την δυστυχία του. Εκείνο όμως που σπανίως αναφέρεται είναι πως οι Δεσμοί της Σελήνης εκτός του ότι η επιρροή τους καθορίζεται –σε αντίθεση με τους πλανήτες - κατά την περιστροφή τους μέσα στο ζωδιακό κύκλο με την φορά του ρολογιού και αλλάζουν ζώδιο κάθε 18-19 μήνες περίπου, είναι αυτοί οι οποίοι προκαθορίζουν σε συλλογικό πλαίσιο και το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα, αλλά και προς τα πού πρέπει να στραφεί, τι να αναλογιστεί που να εστιάσει την προσοχή της, τι να επανεξετάσει, πώς να συμπεριφερθεί, κυρίως όμως να κατανοήσει το τι εν γένει αντανακλούν στην ατομική και συλλογική ψυχολογία μας τα διάφορα συμβάντα του κόσμου.

Μία από τις πιο ισχυρές προκλήσεις ήδη από τον Αύγουστο του 2009 -όπου και παρέμεινε έως τις αρχές Μαρτίου του 2011 - ήταν η έλευση του Βορείου Δεσμού στο ζώδιο του Αιγόκερω που σήμανε την οικονομική κρίση αλλά και παγκοσμίως την ανάγκη ενός βαθύτατου απολογισμού παλαιότερων πεπραγμένων και κατά συνέπεια την αναδιάρθρωση του κρατικού μηχανισμού και της δημόσιας ζωής σε όλα τα επίπεδα. Ο άξονας Νοτίου –Βορείου Δεσμού στα ζώδια Καρκίνου –Αιγόκερω αντίστοιχα, συνοδευόμενος από το άγρυπνο και αδυσώπητο βλέμμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, πέρα από τις υλικές περικοπές, την κυριολεκτικά κατακρεουργημένη οικονομία και την χειρότερη μορφή οικονομικής ύφεσης που γνώρισε ποτέ άνθρωπος, προκάλεσε και την μεγαλύτερη ιδεολογική και πολιτική χρεοκοπία η παλινόρθωση της οποίας είναι προς το παρόν θεωρητικά και πρακτικά άπιαστο όνειρο.

Μειώσεις, περικοπές, αναστολές, συρρικνώσεις, και ασφυκτικού χαρακτήρα συνθήκες σταγονόμετρου με τρύπιο πάτο, έφερε εμπρός στα μάτια όλων μας την σημασία της «ειμαρμένης» οι εκφάνσεις της οποίας, συντελέστηκαν και συντελούνται –προφανώς όχι μόνο στην Ελλάδα - με συστηµατικές επιχειρήσεις καταπτόησης, εκφοβισμού και αποθάρρυνσης του κόσµου τής εργασίας. Τραγικό παράδειγμα όλοι εκείνοι οι άμοιροι Γιαπωνέζοι οι οποίοι στο όνομα του Γιαπωνέζικου «κύρους και καθήκοντος» (Αιγόκερως) βολοδέρνουν μέρες τώρα εν μέσω «πλουτωνίου, ουρανίου», και της καταθλιπτικής για νου, ψυχή και σώμα βλαβερής «ραδιενέργειας» (Πλούτωνας). Το ηθικό πλεονέκτηµα της εργασίας και των προσπαθειών των οποίων έχει γίνει ένα καταστροφικό µειονέκτηµα, μιας βαθύτατης «ψυχολογικής και συναισθηματικής αναπηρίας», (Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω) η σημασία της οποίας εκτείνεται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα αναθεώρησης της επιβίωσης μας, κραυγάζει με τον πιο επαίσχυντο τρόπο, πως είτε ως Έλληνες, Γερμανοί, Αμερικάνοι ή Γιαπωνέζοι, καταντήσαμε έρμαιο όχι μόνο της οικονομικής κρίσης αλλά και κάθε είδους «ανθυγιεινού, επιβλαβούς και παθογόνου» (Ποσειδώνας) για τον άνθρωπο και την «δύσμοιρη» μάνα γη εξαιτίας των συμφερόντων μιας General Electric, μιας Hitachi και μιας Toshiba, οι ανελέητες πρακτικές «διαφθοράς» (Πλούτωνας) που τώρα πια ταξιδεύει υπό μορφή της βλαβερούς ραδιενέργειας στα πέρατα του κόσμου, μέχρις ότου καταφθάσει εν αγνοία μας στα πιάτα μας.

Γιατί ανίκανοι, ή αχόρταγοι ή και τα δύο, οι προύχοντες και διοικητικοί της Ιαπωνίας με την εκδήλωση μιας ξερής και τυπικής συγνώμης του αντιπροέδρου της TEPCO συνοδευόμενη από μία υπόκλιση ως είθισται στην Ιαπωνία εκείνης της εταιρείας που μόλις λίγες μέρες πριν το καταστροφικό σεισμό ξεδιάντροπα παραδέχτηκε τους ελλειμματικούς ελέγχους στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα από όπου τώρα εκλύονται σε ωκεανούς και γη ως ραδιενεργά απόβλητα ενώ την ίδια στιγμή θάβονται 9.000 και βάλε συνάνθρωποι μας ενώ άλλες 23.000 χιλιάδες αγνοούνται. Με εξαίρεση ελαχιστότατες ίσως ενθαρρυντικές αναλαµπές, οι «μισθωτοί σκλάβοι» ( Πλούτωνας στον Αιγόκερω) της Ιαπωνίας –αν καν μισθώνονται κανείς δεν ξέρει- υποχρεώνονται στον επαίσχυντο συμβιβασμό να εκτελέσουν αθόρυβα ένα καθήκον που κυριολεκτικά τους παντρεύει και συνάμα διαψεύδει την ζωή των ιδίων και των παιδιών τους, αφού θέλοντας και μη, τους ενώνει με την βλαβερή ραδιενεργό σκιώδη ακτινοβολία, προετοιμάζοντας τους βέβαια για έναν καθόλα τρισάθλιο «θάνατο» - (Πλούτωνας).



Η ΦΥΣΗ ΟΙΚΤΡΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ

Κανενός άλλου αστρολογικού άξονα η ενορχήστρωση δεν παρείχε τόσο άμεσα εμπειρικές πληροφορίες όπως αυτή Διδύμων –Τοξότη που διανύουμε αυτό τον καιρό για το τι εστί και πως λειτουργεί ή μπορεί να λειτουργήσει το «συλλογικό κάρμα». Η έλευση του άξονα Νοτίου Δεσμού – Βορείου Δεσμού Διδύμων-Τοξότη αντίστοιχα, ανέλαβε τα σκήπτρα κατόπιν της ολικής ολοκλήρωσης της τροχιάς των Δεσμών της Σελήνης Καρκίνου–Αιγόκερω στις 4.3.2011 όπου και θα παραμείνει εν ενεργεία έως τις 30.8.2012. Ο άξονας αυτός ενεργοποίησε όπως όλοι πλέον δυστυχώς γνωρίζουμε, την πλέον βιβλική καταστροφή όλων των εποχών. Και όχι μόνο!

Συσχετίζοντας την «καρμική» ισχύ αυτού του άξονα με την πυρηνικό αντιδραστήρα της FUKUSHIMA της Ιαπωνίας, θα διαπιστώσουμε και με πόση ακρίβεια αλλά και με πόση μαεστρία οι Δεσμοί της Σελήνης αυτού του άξονα, συνέτειναν σε αυτή την πανωλεθρία. Θα δούμε κατάματα εννοείται, και το τι αυτή σημειολογικά θα σημάνει για ολόκληρη την ανθρωπότητα στο μέλλον, αλλά και το τι έφταιξε, και ποια υπήρξε η ρίζα ή πιο σωστά, ο πυρήνας αυτού και οιουδήποτε άλλου ραδιενεργού ολέθρου οπουδήποτε αλλού στην γη κατά το παρελθόν.



http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/astro-charts/Enarxicopy.png


Η κατασκευή του πυρηνικού σταθμού της FUKUSHIMA της Ιαπωνίας ξεκίνησε στις 25. 7.1967, με πιθανότερη τοπική ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. Ο Πυρηνικός Σταθμός παραδόθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία, στις 26.3.1971, την 12η μ.μ. υπό την επιρροή της 04.49 μοίρας του ζωδίου του Κριού που ανήκει στο στοιχείο της «φωτιάς» , της «καύσης» του «καπνού» και της «αποτέφρωσης». Αρχής γενομένης του Πλούτωνα σε όψη συνόδου με τον Άρη του ωροσκοπίου του Πυρηνικού Σταθμού στον 6ο του οίκο, οίκο ο οποίος συμβολίζει τον «εφοδιασμό», -οξύμωρο; -ναι, αλλά αληθινό- την «κρίση», τις «ράβδους του πυρηνικού καυσίμου», την διαχείριση, την «λειτουργία» και κυρίως των «σαθρών» και «πεπαλαιωμένων» (Αιγόκερως) «εργαλείων» και του επίσης καταπονημένου και πια απηρχαιωμένου «εξοπλισμού»- (6ος οίκος Άρης στον Αιγόκερω) - διοχέτευσης της «ραδιενέργειας» και την «διαχείριση» της, -εμ Πλούτωνας ήταν αυτός- που σε όψη τετραγώνου όντας με τον Δία στον Κριό και Ουρανό επακριβώς στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων αλλά και μία ανάσα πριν την εισχώρηση του επίσης στον Κριό, και αυτός με την σειρά του –ο Ουρανός- σε όψη τετραγώνου με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Τοξότη την ημέρα του σεισμού -όχι παίξε γέλασε- κυριολεκτικά αντικατοπτρίζουν και την «άμυνα» και την «αντεναντίωση» μα κυρίως την «βίαιη και καταλυτική αντεφόρμιση» - ( Κριός - Ουρανός ) – της μάνας γης και ότι σε βάρος της συντελείται χάριν του κέρδους δεκαετίες τώρα.

Ο δε Άρης μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω, πλανήτη που σχετίζεται με την «αδηφαγία», την «αδικία», -αλήθεια πόσο άδικο και ολέθριο για την μητέρα φύση και τις ζώσες υπάρξεις επάνω σε αυτήν, αυτή η πανωλεθρία - την «διατάραξη», το «ανάθεμα», τον «αιφνιδιασμό», την «ανατίναξη», την «εκπυρσοκρότηση», την «αιματοχυσία» το «αιματοκύλισμα» και δη μέσα από τον 6ο οίκο της «βιομηχανοποίησης» αλλά φυσικά και του «εκκαύματος», των «συμπλεγμάτων αγωγών» - της «επεξεργασίας», μα και της «κακοπλασίας» της «συνένωσης και της συνεκτικότητας υλικών και πραγμάτων μεταξύ τους», την «σύνθλιψη», την «ανατοποθέτηση» και την «επανατοποθέτηση», - (Πλούτωνας στην Παρθένο από τον 3ο οίκο + Άρη στον 6ο οίκο) του Σταθμού Παραγωγής Ραδιενέργειας κατήγγειλαν με το πιο αμείλικτο πλέον εννοείται τρόπο, τα κακώς τηρούμενα και κάκιστα συντηρούντα. Πως άλλωστε; Μόλις λίγες πριν η εταιρία TEPCO είχε παραδεχτεί την σκανδαλωδώς ελλειμματική συντήρηση των αντιδραστήρων για την οποία ήταν υπεύθυνη.

Από την άλλη ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού, άρα και υπόλογου «βεβιασμένων», «πρόχειρων» και «παρορμητικών» αποφάσεων και ενεργειών των ιθυνόντων αυτού του εργοστασίου που ελέγχει όχι τυχαία βέβαια, τον 10ο και 3ο οίκο του εν λόγω ωροσκοπίου και όπου επίσης όχι τυχαία, βρίσκεται ο απόλυτος τιμωρός Πλούτωνας επίσης στο όχι τυχαίο όπως παραπάνω διαπιστώσαμε ζώδιο της Παρθένου, ζώδιο + πλανήτης των «πειραμάτων», της «αποθεματοποίησης», της «καταμέτρησης», της «ατμόσφαιρας», της «τάξης» και της «ασφάλειας», - (Παρθένος) - της «ραδιενέργειας», και της «πυρηνικής σχάσης» - (Πλούτωνας) - συνηγόρησε με τον πιο γλαφυρό τρόπο και υπέρ της επικινδυνότητας – που με σεισμό ή χωρίς σεισμό αργά ή γρήγορα το μοιραίο θα συνέβαινε έτσι ή αλλιώς - έκρηξης μερικών ή τελικά και όλων των αντιδραστήρων.

Παράλληλα, όλοι σχεδόν οι παραπάνω πλανητικοί σχηματισμοί μα κυρίως οι προσφάτως νεοεισαχθέντες Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που αφορούν άπαντες σε αυτή τη γη, προτρέπουν τον καθένα από εμάς, όχι απλώς να ρίξουμε ένα πιο κοντινό βλέμμα, μία πιο προσεχτική θεώρηση σε αυτό που όλοι ξέρουμε πως λέγεται ραδιενέργεια, αλλά που ελάχιστοι πριν του ατυχήματος στο Τσερνομπίλ γνωρίζαμε πως η έκλυση της σε έμψυχο και άψυχο υλικό υπερέχει της ωφέλειά της.



Ο ΔΙΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ

Είναι δυστυχώς και δη παγκοσμίως ειδικότερα όμως στην Ελλάδα πολλοί εκείνοι οι αστρολόγοι οι οποίοι συνεχώς διατείνονται ότι ο Δίας είναι ο καλός και αρωγός επί παντός επιστητού πλανήτης. Θα ήταν ίσως εάν δεν……………Εάν δε τι;
Η «αυξητική», «ενισχυτική», «επεκτατική» και της συχνά «ασύδοτης» δράσης του Δία που στο ωροσκόπιο του γενέθλιου ωροσκοπίου του Πυρηνικού Σταθμού βρίσκεται στο φυσικό του ζώδιο το Τοξότη και μάλιστα ανάδρομος, μέσα από τον 5ο οίκο, οίκο της «δημιουργίας», της «διόπτευσης», της «ενέργειας», του «ατμού», του «στροβιλισμού», της «διαστολής» κυρίως όμως της «ακτινοβολίας», και εν τέλει των κακώς εννοούμενων «ζήλου και ζέσης» (5ος) αλλά και της «δεινοπάθησης», της «διάψευσης» εξαιτίας του Ποσειδώνα επίσης στο ζώδιο το Τοξότη σε σύνοδο με τον Δία επίσης ανάδρομο, - ζώδιο και οίκος του στοιχείου της φωτιάς - αχ Ήφαιστε θεέ και εφευρέτη της μεταλλουργίας και της φωτιάς ο τάφος σου θα καίγεται συθέμελα επίσης! - που ενισχύθηκαν στο έπακρο διαμέσου της όψης ημιεξαγώνου από το ατόφιο τετράγωνο Πλούτωνα – Δία του ωροσκοπίου της ημέρας του ατυχήματος, όπερ και οι αντιδραστήρες του Σταθμού της Fukushima, παρέδωσαν την τελευταία τους πνοή και μαζί με αυτήν το μήνυμα τους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, ότι ήρθε πλέον ο ύψιστος καιρός να αναγνωρίσουμε αλλά και να εντρυφήσουμε στο τι πραγματικά εστί και πως και γιατί δρα περισσότερο βλαβερά παρά ωφέλιμα η ακτινοβολία της ραδιενέργειας.

Ακτινοβολία η οποία εξαντλεί τους αιμοπεταλιακούς θρόμβους στο αίμα (Δίας στον Τοξότη) κάτι που οδηγεί σε μώλωπες (Πλούτωνας) και πληγές οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίζονται ως μελανιές που προκαλούνται κάτω από το δέρμα και δεν θεραπεύονται ποτέ. Τα πρώτα συμπτώματα του «Συνδρόμου - (Πλούτωνας) - Οξείας Ακτινοβόλησης» Δίας/Τοξότης (Acute Radiation Syndrome – ARS) είναι «ναυτία» και «αποπροσανατολισμός» - (Ποσειδώνας στον Τοξότη). Εάν ο ασθενής αρχίσει να κάνει εμετό εντός της πρώτης ώρας από την «έκθεση», (5ος) αυτό σημαίνει ότι έχει εκτεθεί σε μεγάλη δόση «ακτινοβολίας» – (5ος ) και το πιθανότερο είναι να «πεθάνει» - (Πλούτωνας) αν δεν του παρέχουν ιατρική «περίθαλψη» (Ποσειδώνας). Όπως θα δούμε εν συνεχεία, το ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ιαπωνία με την «πυρηνική απειλή» - (Πλούτωνας) συνεχίζει να κλιμακώνεται αφού επικίνδυνα επίπεδα ραδιενέργειας διαρρέουν από τους κατεστραμμένους από το σεισμό αντιδραστήρες στο Dai-ichi της Φουκουσίμα και υπάρχει φόβος και για άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας με εκείνους που εργάζονται για την αποτροπή πυρηνικών ατυχημάτων και αυτούς που ζουν στις γύρω περιοχές να διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο δεν είναι αστρολογικά τουλάχιστον μιλώντας καθόλου μα καθόλου τυχαίο.

Αυτό γιατί, η καταλυτική επίσης επίδραση του Ηλίου του εν λόγω ωροσκοπίου στο ζώδιο του Κριού και τανάπαλιν όχι τυχαία βέβαια, εβρισκομένου στον 9ο οίκο του Τοξότη, οίκος και ζώδιο επίσης ανήκοντες στο στοιχείο της φωτιάς, συνηγορεί όχι μόνο για την αρχική ζημιά που ο υπέστη ο Σταθμός, αλλά και την συνεχή μέχρι και σήμερα (24.3.2011), επικινδυνότητα των συνεπειών σε πιθανή έκρηξη των αντιδραστήρων. Και ενώ η κρίση δεν έχει φτάσει ακόμη στο τέλος της και η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταϊτσί παραμένει πολύ σοβαρή, αφού όπως αναφέρεται στις ειδήσεις η «αύξηση», της πίεσης που σημειολογικά αστρολογικά απορρέει από το τρίγωνο Ηλιου –Δία –Ποσειδώνα και την ενισχυμένη από τον Αρη στον Αιγόκερω όψη ημιεξαγώνου ο οποίος με την σειρά του δέχεται την όψη συνόδου από τον Πλούτωνα ενώ αντιστοίχως βρίσκεται σε όψη τετραγώνου, -όψη έντασης και ισχυρής πίεσης – προς τον Ήλιο, και της «επικινδυνότητας» η οποία απορρέει από το ζώδιο του Κριού και τον Πλούτωνα και που στην εν λόγω περίπτωση μεταφράζεται σε πλουτώνιο παραμένει ενεργή και φυσικά για όλους μας – όχι μόνο τους Ιάπωνες εξαιρετικά απειλητική.



http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/fuku450copy.jpg



ΦΩΤΙΑ, ΦΩΤΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΙΑ.
Αλλά γιατί τόση φωτιά; Πως εξηγείται και πως ερμηνεύεται αστρολογικά;

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Από τον πυρήνα τους. Από εκεί που όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν. Τελειώνουν εδώ και τώρα. Εδώ και τώρα; Με μόνη διαφορά, ότι αυτό το τώρα δυστυχώς μετριέται με τόσο χρόνο όσο ο συμπαγής και όχι παίξει γέλασε τιμωρός –τιμωρός; εμ δεν νομίζω πως είναι τιμωρός αλλά μάλλον «σκληρός κα αδυσώπητος» - ο οποίος προσπαθεί να μας υπενθυμίσει του πόσο ανήθικοι, σκληροί, αμείλικτοι και αδυσώπητοι είμαστε εμείς οι άνθρωποι. Μία καινούρια Ατλαντίδα εμπρός στα μάτια μας, είναι όλα όσα μας συμβαίνουν άλλωστε, και όχι βέβαια τυχαία. Θα μας συμβαίνουν δε πάντα, όταν το αδηφάγο εμπρός στο κέρδος, την κυριαρχία, την εξουσία και την απολυταρχία των ολίγων η ζωή μας και η ζωή των παιδιών μας θα παίζεται κορώνα γράμματα.

Ένα ατύχημα ναι μεν άλλαξε άρδην τον κόσμο και έθεσε άρδην υπό αμφισβήτηση αυτό που μέχρι σήμερα θεωρείτο ασφαλές και διαχειρίσιμο. Αν και το ατύχημα αυτό ήταν πρωτοφανές ως προς το κουβάρι που ξετυλίχτηκε και συνεχίζει να ξετυλίγεται γύρω γύρω από αυτό, εντούτοις ούτε πρωτογενές είναι, και το σημαντικότερο, όχι μη αναμενόμενο. Οι λόγοι πολλοί. Εμείς όμως θα εστιαστούμε σε έναν – κατά την άποψη της γράφουσας τον σπουδαιότερο – που ονομάζεται Μαρί Κιουρί φυσικός (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE) και χημικός (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1) η οποία αφενός σε συνεργασία με το σύζυγό της, Πιερ Κιουρί (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B9%CE%B5%CF%81_%CE%9A%CE%B9%CE%BF%CF%85% CF%81%CE%AF), ανακάλυψε το Πολώνιο και το Ράδιο (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF) ενώ εργάστηκε και αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή της στην έρευνα γύρω από την ραδιενέργεια, έμελε να είναι η πρώτη γυναίκα που κατέλαβε έδρα στη Σορβόνη (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%81%CE%B2%CF%8C%CE%BD%CE%B7), ενώ τιμήθηκε δυο φορές με το βραβείο Νόμπελ Φυσικής (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CE%9D% CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB_%CE%A6%CF%85%CF%83%C E%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82)(1903 (http://el.wikipedia.org/wiki/1903)) και Χημείας (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CE%9D% CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB_%CF%83%CF%84%CE%B7_% CE%A7%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1) (1911 (http://el.wikipedia.org/wiki/1911)), αλλά πέθανε – όπως 300.000 χιλιάδες άλλοι αφανείς, άγνωστοι και άμοιροι έκτοτε – κάτω από οικτρούς πόνους από λευχαιμία εξαιτίας της έκθεσης της σε αυτήν.



113 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ

Η ανακάλυψη του Ραδίου και του Πολωνίου από την Μαρί Κιουρί – που σαν μία μοντέρνα Περσεφόνη που αναδύθηκε από τα έγκατα του Αδη – έφερε μετά την σχετική επίσημη και πρώτη ανακοίνωση της στις 25.12.1898 στο Παρίσι της Γαλλίας την Μαρί Κιουρί ως την πρώτη αναγνωρισμένη χειραφετημένη γυναίκα η οποία ανακάλυψε την ραδιενεργό ακτινοβολία. Το ότι αυτή η χειραφέτηση θα αποτιμάτο με ένα τόσες ζωές ούτε η ίδια αλλά και κανείς άλλος δεν γνώριζε τότε.



http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/astro-charts/Kiouricopy.png


Αν θέσουμε υπό τον αστρολογικό φακό το γενέθλιο ωροσκόπιο αυτής της ανακοίνωσης θα δούμε ότι ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Ηλιος του οποίου συνοδεύεται από τον Βόρειο Δεσμό στο ίδιο ζώδιο, συμβολίζει μεταξύ των άλλων την «ταξική», την «κοινωνική», την «πολιτική» και «επιστημονική» «διάκριση» και «αναγνώριση» η συνιστώσα της οποίας απέφερε αρκετά και σημαντικά πλεονεκτήµατα στην επιστήμη ιδίως στην ιατρική, αλλά εξίσου και πολλές ατομικές και συλλογικές «καταρρακώσεις» και «πανωλεθρίες» μία εκ των οποίων η εξάπλωση του καρκίνου και όχι μόνο. Αν ιστορικά στραφούμε για λίγο στην εφευρέτρια και γυναίκας που έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη γυναίκα επιστήμων που έγινε διάσημη για το έργο της αλλά και της οποίας η προσωπική ζωή σημαδεύτηκε από τραγωδίες και σκάνδαλα και που παρ’ όλες τις τιμές και τις διακρίσεις, κατέληξε να γίνει η γυναίκα «αράχνη-θάνατος» και κυρίαρχη συνήγορος του Άδη αφού εξαιτίας της απολύτως υποτυπώδους από το Γαλλικό κράτος υποστήριξης της, άφησε μεν ανεξίτηλο το στίγμα της στην επιστήμη έγινε όμως η αιτία για πολλές πανωλεθρίες έκτοτε δε.

Δεν είναι καν περίεργο το ότι ο Ήλιος του γενέθλιου ωροσκοπίου της επίσημης ανακοίνωσης του ζεύγους Κιουρί στις 25.12.1898 σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Αιγόκερω, δέχθηκε μετά από 113 ολόκληρα χρόνια και αφότου ήδη 300.000 χιλιάδες είχαν χάσει την ζωή τους – Αιγόκερως ίσον - «συρρίκνωση», «απώλεια», «ανέχεια», «καταπόνηση» και «καταρράκωση», λέξεις κλειδιά που συνάδουν με το επίσης τραγικό τέλος της πρωτοστατούσας και διδάξασας τα περί της ραδιενέργειας –αλλά και την κλειστή σύνοδο του Πλούτωνα όντας ο ίδιος σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στην 28η μοίρα του Τοξότη και αυτών σε όψη τετραγώνου με Ερμή, και Δία στο ζώδιο του Κριού αντίστοιχα που αποτέλεσαν την αιτία του τραγικού και μοιραίου ατυχήματος την ημέρα του σεισμού. Από την άλλη ο Ερμής συνοδευόμενος όμως με την ισχύ του τετραγώνου από τον Πλούτωνα, σχηματίζει μία ισχυρή όψη τριγώνου τόσο προς την σύνοδο του Δία – Ποσειδώνα του ωροσκοπίου του Σταθμού των αντιδραστήρων, αλλά και προς τον Ουρανό σε σύνοδο με την Αφροδίτη επίσης στο ζώδιο του Τοξότη του ωροσκοπίου της ανακοίνωσης του ζεύγους Κιουρί το 1898.

Φυσικά ο Πλούτωνας στο ζώδιο των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε πλήρη αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη του ωροσκοπίου της ανακοίνωσης δεν θα μπορούσε τίποτε άλλο να σημαίνει παρά τις οικτρές καταρρακώσεις και συρρικνώσεις σε έμψυχο και άψυχο υλικό που έκτοτε η ανθρωπότητα υπέστην, καθώς και τις τραγικές διαψεύσεις λόγω της αντίθεσης Ποσειδώνα –Ερμή σε Διδύμους-Τοξότη αντίστοιχα. Στο ωροσκόπιο αυτό, εμφαίνεται ολοκάθαρα πως εάν πριν 113 χρόνια η επιστήμη είχε φτάσει ας πούμε στο ζενίθ της, τότε εκείνο το ζενίθ δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι και επίσης δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί το απόλυτο σημερινό ναδίρ της, αφού αφορμής της και κατόπιν υποτυπώδους έρευνας, ήρθε στο φως η ακτινοβολία της ραδιενέργειας.

Συμπέρασμα το οποίο αστρολογικά δεν θα έπρεπε όχι μόνο να θεωρηθεί τολμηρό ή ακραίο αλλά αντίθετα να ληφθεί σοβαρά υπόψη, καθώς η ακριβείας αντίθεση του Ουρανού στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων – που άλλωστε εξηγεί και την βίαιη και ακατάλυτη ορμή του τσουνάμι την ώρα του σεισμού – με την καταλυτική και ολέθρια επίδραση για τα εντός των αντιδραστήρων τεκταινόμενα γενέθλιου Πλούτωνα στο ζώδιο της Παρθένου του εν λόγω Πυρηνικού Σταθμού, αλλά και το γεγονός της ακριβείας αντίθεσης της Σελήνης προς την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα του ωροσκοπίου αυτού του Σταθμού, συνηγορούν ακόμα μία φορά, πως τίποτε μα τίποτε δεν ήταν τυχαίο, αλλά η δίκαια εκ των άνωθεν αναγγελία ότι χρόνια τώρα πηγαίναμε και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο και από το χειρότερο στο κάκιστο ! Άλλωστε, εδώ πρόκειται για μία αντίθεση η οποία επεξηγεί την «αποτρόπαια αλλαγή της τύχης» αυτού του λαού, αλλά και της επεκτατικής διάστασης – (Δίας) – που θα λάβουν όλες αυτές οι μεμονωμένες αλλά και στο σύνολο τους εκρήξεις σε ότι αφορά τις ασθένειες που θα ξεσπάσουν στην συνέχεια.

Ίσως μάλιστα – αλήθεια εκπλήσσεται κανείς το πώς οι πλανήτες και των τριών ωροσκοπίων επικαλύπτουν οι μεν τους δε συμπληρώνοντας το τέλειο παζλ αυτής της αναπόφευκτης καταστροφής- το ότι η Σελήνη του γενέθλιου ωροσκοπίου του ατυχήματος – όχι μόνο μόλις έχει εισχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά και το πώς και πάλι αυτή θα συνεχίσει την πορεία της αντίθεσης της με το Ποσειδώνα τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ουρανό τόσο στο ωροσκόπιο του Σταθμού των αντιδραστήρων όσο και σε ότι αφορά το ωροσκόπιο της ανακοίνωσης σχετικά με την Ραδιενέργεια της Μαντάμ Κιουρί. Η σύζευξη των οποίων θα καταδείξει στην συνέχεια το πώς και το γιατί αν οι επιστήμες δεν γίνουν πιο «συνεργατικές», πιο «διεπιστημονικές», και κατά ουσία «διασυνοριακές», και πιο «διαδικτυακές» ακόμα και χάρη και στο Ίντερνετ, τότε πολλά και από πολλούς διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους θύματα στο μέλλον θα χρειαστεί να θρηνήσουμε.

Και αυτό γιατί διερευνώντας στην συνέχεια τα μέχρι τώρα άδυτα της σημασίας των Δεσμών Διδύμων – Τοξότη, θα κατανοήσουμε το γιατί η επιστημονική γνώση θα λάβει – ελπίζω να μην ελπίζουμε μόνο αλλά και να το δούμε στην πράξη - πιο ουσιώδη και λιγότερο επικίνδυνη «έκταση» μόνο μέσα από συνεργαζόμενα «δίκτυα επιστημόνων» από «διάφορες χώρες» - (Τοξότης) - παρά από ηρωικούς εμπνευσμένους «μοναχικούς καβαλάρηδες», όπως κυρίως συνέβαινε παλιότερα, και ειδικότερα όπως συνέβη στην περίπτωση της τόσο διακεκριμένης και τιμημένης - (Αιγόκερως) Μαντάμ Μαρί Κιουρί.

Εξάλλου, ο «ενδιάθετος λόγος», η «ενδομήτρια δύναμη» που ωθεί στην «ανθοφορία» αλλά επιστρέφει τα πάντα και στα «έγκατα» της γης όπως τόσο γλαφυρά από το παράδειγμα του γενέθλιου ωροσκοπίου του Σταθμού της Πυρηνικής Ενέργειας της Fukushima φάνηκε, και που τελικά, κατέδειξε παγκοσμίως την «παλίμψηστη καρμική» προειδοποίηση – η οποία αστρολογικά καταχωρήθηκε μέσα από τα δεδομένα του άξονα Νοτίου - Βορείου Δεσμών στα ζώδια Διδύμων –Τοξότη αντίστοιχα, σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.

Σημειωτέον ότι σε αυτή όπως όμως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις πυρηνικών εκρήξεων κανένα άλλο πνεύμα δεν εισχώρησε και δεν παρέμεινε ολοζώντανο όσο αυτό της λαμπρής επιστήμονος Μαντάμ Κιουρί. Κάτι που το ατομικό κάρμα της οποίας – Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη σε τετράγωνο με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο της Παρθένου - * (στο προσωπικό ωροσκόπιο της Μαντάμ Κιουρί θα αναφερθούμε προσεχώς σε ένα άλλο άρθρο) - με όψη συνόδου ακριβείας του Ερμή της με Δία-Ποσειδώνα του Σταθμού καθώς και σε όψη επίσης συνόδου με τον Ουρανό και την Αφροδίτη της επίσημης ανακοίνωσης της, αλλά κυρίως της όψης τετραγώνου προς όλους αυτούς τους πλανήτες του δικού της καρμικού κόμβου στο ζώδιο της Παρθένου σημεία τα οποία καταδεικνύουν πως το πνεύμα της μπορεί να ήταν λαμπρό μεν, οι «εργαστηριακές» δυνατότητες και τα απαραίτητα «πειράματα» της απολύτως ελλειπή μεν. Αν μάλιστα κρίνουμε ότι από την έκθεση της στην ραδιενέργεια και τον οικτρό θάνατο της ιδίας οι προσπάθειες της ήταν όχι απλώς εμβρυακά επικίνδυνες, επιφανειακές αλλά και ότι έκτοτε η ανθρωπότητα υπέστην ολέθρια δεινά.

Αρκεί εδώ να τονιστεί επιπροσθέτως, πως ο Πυρηνικός Σταθμός της Φουκουσίμα, λειτούργησε για τα καλά και συμφέροντα της General Electric, της Hitachi της Toshiba κατασκευαστικές εταιρείες αντίστοιχα η καθεμία για το δικό της μερτικό, και φυσικά τα ενίοτε οικονομικά συμφέροντα τους, που σημειολογικά εκπορεύεται από την θέση του Αρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στο ωροσκόπιο ενάρξεως του Πυρηνικού Σταθμού, σε ακριβείας ημιεξάγωνο με τον Δία στο Τοξότη στον 5ο οίκο, οίκο των «επενδύσεων» αλλά και οίκο του «δράματος», της «δυνητικότητας» της «δωροδοκίας», του «ηλεκτρολύτη», της «ηλεκτρόλυσης», της «θερμοκρασίας» αλλά και της «θραύσης», και της «κινητήριας δύναμης», τελικά δέχτηκε την ανελέητη και αμείλιχτη υπονομευτική αντίπραξη του Πλούτωνα κατά την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω στις 11.3.2011 ίσως –ίσως, για να μας αφυπνίσει αλλά και για να μας ξεσηκώσει ώστε να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας και να παραιτηθούμε από την αδιαφορία μας. Ατομικά και συλλογικά. Ας σκεφτούμε πως ο Πλούτωνας κατά την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω συμβολίζει την «αναποδιά», την «αναστολή», την «ανακοπή», τις «δυσχέρειες» τις «αποτυχίες» και την «αποδοκιμασία». Συνδέεται επίσης με την «καταρράκωση του κύρους» την «κατάχρηση», «υπομονής» και «εξουσίας», και κυρίως με την ολική απώλεια έμψυχων και άψυχων πραγμάτων, ίσως να ήταν και ο μόνος τρόπος ώστε να μας κινητοποιήσει και να δούμε την ζωή μας μέσα από διαφορετικό πρίσμα.



ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ Η ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ;

Η κρίση στη μονάδα πυρηνικής ενέργειας στη Φουκουσίμα έχει αλλάξει τον κόσμο και έχει θέσει υπό αμφισβήτηση αυτό που μέχρι σήμερα θεωρείτο ασφαλές και διαχειρίσιμο, δηλώνουν όλοι οι «μ ε γ ά λ ο ι». Παράλληλα, χώρες, οι οποίες προγραμματίζουν εγκατάσταση νέων μονάδων, ανακοινώνουν «επανεξέταση» των παραμέτρων ασφαλείας, «διεθνείς μη κυβερνητικές» οργανώσεις τονίζουν ότι είναι πλέον αυταπόδεικτη η επικινδυνότητα αυτής της λύσης στο πρόβλημα της ενεργειακής ασφάλειας. Η πίεση η οποία ασκείται πλέον στους υπεύθυνους για τη χάραξη ενεργειακής πολιτικής από την εικόνα της έκρηξης μιας πυρηνικής μονάδας στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο είναι πρωτόγνωρη και το ερώτημα, κατά πόσον η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει σε επιβράδυνση της καλούμενης «πυρηνικής αναγέννησης» ή θα είναι η χαριστική βολή, είναι πραγματικό γράφουν οι εφημερίδες. Εμείς όμως, ας δούμε παρακάτω τι προτάσσει τελικά το κάρμα που όλοι καλούμαστε τώρα να υπηρετήσουμε; Κάρμα σχετικό με τον άξονα Διδύμων-Τοξότη.



Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

Η επιρροή του Βορείου Δεσμού στο ζώδιο του Τοξότη διαποτίζει τον άνθρωπο με αισιοδοξία, ενεργητικότητα, ευστροφία και περιπετειώδη διάθεση για εξερευνήσεις, νέους τρόπους σκέψης, αναθάρρηση και εμπλουτισμό θάρρους, για την επίτευξη οποιουδήποτε σημαντικού και άξιο λόγου θέματος. Η ανθρωπότητα οιστρηλατεί πια την ζωή της –και ας ελπίσουμε και την ψυχή της – με πνεύμα μετριοπάθειας, και ευτυχώς με ισχυρή ή τουλάχιστον αρκετή διάθεση και αίσθηση της ηθικής και της έννομης τάξης. Υπό την επιρροή αυτού του άξονα, οι άνθρωποι συγκλίνουν πολύ περισσότερο στο να είναι «προνοητικοί», ενώ ξεκινούν ευχαρίστως καινούρια πράγματα αρκεί να είναι ευρηματικά και πρωτοπόρα. Η θεία πρόνοια φέρνει ευτυχώς στο προσκήνιο άτομα με κοφτερό νου, καλή διαίσθηση, ειλικρινή και ευθύ χαρακτήρα, πρωτότυπη σκέψη, ικανότητα προσαρμογής, και ανεπτυγμένο πνεύμα συνεργασίας. Βάση του στοχασμού τους νοερές περιπέτειες και τα ταξίδια, ή άλλες συγκυρίες ξεδιπλώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπρός στα μάτια τους καινούρια ερεθίσματα άλλες πεποιθήσεις και θεωρήσεις - όπως για παράδειγμα συνέβη κατόπιν του σεισμού στην Ιαπωνία – ώστε υποσυνείδητα σηκώνουν τα μανίκια έτοιμοι να πάνε παρακάτω μέσα από πιο σοφά και συνετά μονοπάτια. Συχνά όμως, η απαιτητικότητα, η κυριαρχικότητα η απερισκεψία η καυχησιολογία και η αμετρία στην ιδιωτική ζωή των ιδίων ή κατά την εμπλοκή τους στα της ζωής των άλλων, χαλάει ίσως τις ισορροπίες που προσπαθούν να επιτύχουν.



ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!
ΟΡΟΣΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

«ΟΡΟΣΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» κατόπιν της έλευσης του Βορείου Δεσμού στο ζώδιο του Τοξότη
αποτελούν την απαρχή της
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
που το τίμημα της έχει την δική της βαρύτητα αλλά και ανάλογο τίμημα. Κοιτάζοντας κανείς λίγο πιο προσεχτικά στο τι αυτός ο άξονας πραγματικά εκπροσωπεί, τότε εύκολα θα καταλάβει πως για να κατακτήσει ένα νέο πιο στέρεο και ουσιώδες πνευματικό μονοπάτι πρέπει να μπει στον απόλυτο πυρήνα των πραγμάτων. Όμως για να συμβεί αυτό, πρέπει να ΕΠΑΥΞΗΘΟΥΝ και να ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ. Αρχικά, πρέπει να καταλάβουμε πως οι πρώτες μνήμες όλων μας, είναι ανάλογες με τις ιδιότητες εκείνες οι οποίες απορρέουν από την επίδραση του Νοτίου Δεσμού στο ζώδιο των Διδύμων. Πρόκειται για δομές σχετικές με την ΛΟΓΙΚΗ μεν, όχι των ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ δε. Για την κατανόηση του προϋπάρχοντος πνευματικού υπόβαθρου και την δόμηση ενός νέου αντίστοιχου σχετικών με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Τοξότη χρειάζεται μία πιο ουσιαστική εξέλιξη από εκείνη την ΝΟΗΣΗ με την οποία πορευόμασταν τόσο και σε προηγούμενες ζωές, όσο όμως και σε όλο το προηγούμενο παρελθόν της παρούσας ζωής μας –ιδίως πριν την Φουκουσίμα- σε ΔΙΑΝΟΗΣΗ. Βασικοί παρανομαστές εδώ είναι η ατομική αλλά προπάντων η συλλογική ΥΠΕΡΒΑΣΗ και η ΕΝΟΡΑΣΗ σε θέματα που αφορούν την ΗΘΙΚΗ ΚΑΘΑΡΌΤΗΤΑ, των ατομικών κινήτρων και των σκοπών μας αλλά και των άλλων που δεν θα πρέπει πλέον να προσπερνάμε αδιάφορα.



Θα χρειαστεί να ενισχύσουμε τις ικανότητες *Ανύψωσης, *Ανάπτυξης, *Βελτίωσης, *Διεύρυνσης, *Επαύξησης, *Εμπλουτισμού και *Εξέλιξης της νόησης μας. Ετούτος ο Βόρειος Δεσμός, μας καλεί να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ θέματα που αφορούν τον *Κώδικα Ηθικής, τα *Ιδεώδη, την *Ιδεολογία και τα Ιδανικά στα *Ψυχολογικά, τα *Πνευματικά και τα Συναισθηματικά μας Φρονήματα και γενικά οτιδήποτε καθορίζει τι είναι καλό, και θεμιτό.

Κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη μας, είναι η συλλογή, η ενεργοποίηση και η εφαρμογή: *Ευρύτερων Απόψεων, *Επέκταση της Συνείδησης, της *Κατανόησης, του αισθήματος της *Εννομης Τάξης και της Δικαιοσύνης, της *Αναπλήρωσης της *Φιλοσοφικής, και της *Θρησκευτικής Αίσθησης και *Ηθικολογίας, η *Αναζήτηση και ο *Στοχασμός σε *Αφηρημένες Θεωρίες και *Υπεραισθητές Ιδέες όπως η *Μεταφυσική, η *Αστρολογία, τα *Ανεξήγητα Φυσικά Φαινόμενα, τα βαθιά *Διανοητικά Ενδιαφέροντα , η *Φιλανθρωπία, η *Συναισθηματική Λεπτότητα, η *Ευαισθησία, ο *Ψυχικός Πλούτος, η *Εγκαρδιότητα η *Πνευματική Κατάρτιση και Συνείδηση, η *Διανοητική και η Πνευματική Καλλιέργεια, ο *Στοχασμός, ο *Διαλογισμός, η Αισιοδοξία, η *Πίστη, η *Ηθική Αξιοπιστία , και οτιδήποτε συνιστά *Εννομη Τάξη και , τέλος οτιδήποτε καθορίζει και κατευθύνει στην *Ανάταση του Ήθους μας.

Μερικά συστατικά –κλειδιά αξιοποίησης και μετεξέλιξης των στοιχείων του Νοτίου Δεσμού στα στοιχεία του Βορείου Δεσμού, στο ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να είναι οι παρακάτω έμφυτες πλευρές της φύσης αυτών των δύο ζωδίων:

*Αισιοδοξία, *Πίστη, *Καλοπροαίρετη *Διάθεση, *Εγκαρδιότητα, *Γενναιοδωρία, *Νοητική Δύναμη της Ψυχής, *Ενόραση,* Γνώση δια του Υποσυνειδήτου, ψυχική *Ανάταση


Για να πετύχουμε την καλύτερη έκφραση της προσωπικής μας δύναμης σε
ατομικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό, θα πρέπει να
*ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ –*ΝΑ ΑΠΕΛΘΟΥΜΕ

Ο καταλληλότερος τρόπος για να δουλέψουμε πιο συνειδητά με την ενέργεια μας, και να εντοπίσουμε όχι μόνο τα συλλογικά ψυχικά μας τραύματα ή άλλα γεγονότα της ζωής μας που παραμένουν στο ενεργειακό μας πεδίο ανενεργά ή όχι αρκούντος δουλεμένα, είναι τα:

*ΤΑΞΙΔΙΑ
Προς οπουδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο, θα μπορούμε να *Δοκιμάσουμε να *Ανακαλύψουμε να *Διευρύνουμε και να *Εξερευνήσουμε τους *Πνευματικούς μας Ορίζοντες και τις Διανοητικές μας λειτουργίες. Τρόποι, μέθοδοι, τόποι, ιδέες, εντοπισμού «ενεργειακών διαρροών» και ερμηνείας των βαθύτερων προτύπων σκέψεων και πεποιθήσεων που χρωματίζουν τις αναμνήσεις μας , είναι τα:

*Ξένα Μέρη, *Διαφορετικοί Πολιτισμοί και Πολιτιστικές Θεωρήσεις και * Αντιλήψεις, *Άλλες Θρησκείες, *Ανώτερη Εκπαίδευση, *Ανεξήγητα Φαινόμενα, Μεταφυσικές Θεωρήσεις, Ενόραση, η Προσευχή, η *Περισυλλογή, η *Ενεργειακή Χημεία των ατομικών Αρχετύπων , η Ενόραση, *Καινούρια και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Συστήματα, το *Διάβασμα, η *Διαφήμιση, τα *Υπαίθρια Σπορ, η *Πνευματική Διαύγεια, οι *Περιηγήσεις στη Φύση, οι *Εγκυρες, *Αξιόπιστες, Υπεύθυνες και *Τεκμηριωμένες Πληροφορίες, και *Θεωρήσεις καθώς και οτιδήποτε συνιστά *Πηγαία Πεποίθηση, *Διασάφηση, *Αποσαφήνιση *Σταθερή και *Ριζικά Εδραιωμένη και *Αξιόπιστη Γνώμη, και Γνώση, και προπάντων η Αυτογνωσία, και η Αυτεπίγνωση.


Για να αισθανθούμε επιτέλους πιο σίγουροι, προσγειωμένοι και ασφαλείς, και ικανοί να αφιερώσουμε ολόκληρη την δυναμική της ύπαρξης μας στα θέματα της κάθε μέρας με την αφοσίωση μας στραμμένη σε όλα όσα προαναφέρθηκαν παραπάνω, χρειάζεται να λειτουργήσουμε με την απόσταση και την ουδετερότητα ενός αυτόπτη μάρτυρα στα χαρακτηριστικά που αφορούν το Νότιο Δεσμό στο ζώδιο των Διδύμων. Να κάνουμε δηλαδή κάτι ανάλογο με αυτό που τόσες μέρες τώρα κάνουμε παρακολουθώντας απαθείς τους συνανθρώπους μας στην Ιαπωνία με εναργό τρόπο. Ας δούμε όμως πιο καθαρά πως.

Τα καίρια χαρακτηριστικά που ερμηνεύουν τις κυτταρικές μνήμες και μεταφέρουν την συναισθηματική ενεργειακή φόρτιση επηρεάζοντας την τωρινή μας βιογραφία και κατά συνέπεια την βιολογία μας, προέρχονται από τα χαρακτηριστικά του Νοτίου Δεσμού στο ζώδιο των Διδύμων. Για παράδειγμα, αν κάποιος σε μία προηγούμενη ζωή ήταν «ντελάλης», δηλαδή ο λεγόμενος «δημόσιος κήρυκας » -κάτι δηλαδή σαν κινούμενος διαφημιστής – στην παρούσα ζωή, έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να ακολουθήσει το επάγγελμα του διαφημιστή παρά του δικηγόρου. Αντίθετα εάν σε προηγούμενη ζωή, ήταν ένας έξοχος κλόουν, ή ταχυδακτυλουργός μπορεί στην παρούσα ζωή να μην εξασκεί ένα από αυτά τα δύο επαγγέλματα, θα βρίσκει όμως σίγουρα τρόπους είτε να διακωμωδεί την ζωή, ή στην περίπτωση του δεύτερου, να εκτελεί ταχυδακτυλουργικά σχεδόν, τα πλήκτρα της γραφομηχανής, του κομπιούτερ, ενός πιάνου, ενός σαξόφωνου. Δεν αποκλείεται όμως, να αφαιρεί κυριολεκτικά ταχυδακτυλουργικά τα πορτοφόλια των συνανθρώπων του. Υπάρχουν πάντα στοιχεία που πηγάζουν από τα χαρακτηριστικά της αντίθετης πολικότητας του ζωδίου του Τοξότη που είναι το ζώδιο των Διδύμων, που μπορεί να εμπνέουν κάποιον να ασκεί θετικά τις τωρινές επιδράσεις σε νου και σώμα.

Εξίσου όμως, μπορεί να είναι εξαιρετικά προσκολλημένος στις παλιές αρνητικές συναισθηματικές φορτίσεις, ώστε να τις διαιωνίζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και στην παρούσα ζωή, κατά τρόπο όπως για παράδειγμα συμβαίνει με όλους εκείνους τους ιθύνοντες των εκάστοτε οργανισμών και ομίλων καθώς και όλα εκείνα τα διοικητικά πρόσωπα τα οποία έναντι ενός πινακίου φακής άρα και κακοπληρωμένων εργατών, στήνουν κολοσσιαίους πυρηνικούς αντιδραστήρες. Ξευτιλίζουν αξίες και ήθος μη λαμβάνοντας τα δέοντα προφυλακτικά μέτρα, αλλά και αδιαφορώντας πλήρως για την τύχη και των εργαζομένων αλλά και όλων εκείνων που ίσως εξαιτίας τους έρθουν κατάφατσα είτε με το χάρο είτε με τα ανελέητα παιχνίδια του, σαν και αυτά που αφήνει στο πέρασμα της η ραδιενεργός ακτινοβολία. Εντοπίζοντας με άλλα λόγια τα βαθύτερα πρότυπα σκέψεων και πεποιθήσεων μαθαίνουμε να εντοπίζουμε και τυχόν επερχόμενες παγίδες. Ο συσχετισμός του παραπάνω παραδείγματος με προηγούμενες ζωές και όχι με εποχές του τωρινού μας παρελθόντος ήταν μόνο για να καταγγείλω πως κάρμα δεν είναι μόνο ότι συνέβη σε προηγούμενες ζωές μας, αλλά και όλα όσα πράττουμε κάθε στιγμή και λεπτό στην παρούσα ζωή μας. Την ειμαρμένη πλέκουμε οι ίδιοι και μόνο οι ίδιοι τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Για αυτό το λόγο και μόνο, πιστεύω πως ο συσχετισμός του κάρμα μόνο με ότι αφορά τις προηγούμενες ζωές μας, είναι λάθος, ή για να το πω πιο σωστά όχι σωστά τοποθετημένο.



ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Η απάντηση στα τωρινά αναπτυξιακά ορόσημα μας, εμπεριέχονται σε όλα όσα ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο των Διδύμων, εκπροσωπεί. Με άλλα λόγια στο υποσυνείδητο της ανθρωπότητας κυριαρχούν πάντα όχι μόνο οι ιδιότητες του ζωδίου των Διδύμων, αλλά και κατά το οποιοδήποτε πέρασμα οιονδήποτε Δεσμών, ερχόμαστε αντιμέτωποι και ότι αυτοί βάση των συμβολισμών των πλανητών που τους ελέγχουν, εκπροσωπούν. Εν προκειμένω, κυρίαρχη επίδραση του Νοτίου Δεσμού στο ζώδιο των Διδύμων είναι εκείνης της «δυαδικότητας»,

Κατά βάθος κινούμαστε ανάμεσα σε «ΔΥΟ» πλευρές. Πρωταρχική ενστικτώδη ενέργεια στην ακατέργαστη μορφή της είναι η απόλυτη δυική συνείδηση που μας ταλαντεύει και μας κρατά σε διαρκή εκνευρισμό. Θέλουμε να επιταχύνουμε την επιδίωξη οποιουδήποτε πράγματος δείχνει να προσφέρει ελευθερία και την ικανοποίηση ότι έχουμε κερδίσει το στοίχημα μιας σίγουρης και «αξιόπιστης» αντίληψης. Επομένως το εσωτερικό μυστήριο της ψυχής μας, μας κατευθύνει να βιώσουμε τις αρνητικές λειτουργίες «της Λογικής (Νόηση), μέχρι αυτή πότε μέσα από τον όλεθρο και πότε μέσα από την φιλανθρωπία, ή οτιδήποτε άλλο εκπροσωπεί ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο του Τοξότη μεταστραφεί σε «Διανόηση»

Για παράδειγμα, βασικός σκοπός ενός πλανόδιου πωλητή ήταν το πώς θα ξεφορτωθεί πάση θυσία την πραμάτεια του. Αυτό σήμαινε ότι θα διαλαλούσε το εμπόρευμα προσδίδοντας του εξαίρετα ποιοτικά χαρακτηριστικά ακόμα και εάν κάτι τέτοιο ήταν αναληθές. Χρησιμοποιούσε δηλαδή την ευστροφία του ως κατεργαριά - (κατεργαριά που εντοπίστηκαν σε όσους πλανήτες βρίσκονταν στο ζώδιο των Διδύμων και των τριών ωροσκοπίων της παρούσας παρουσίασης) - με μοναδικό σκοπό του ξεπουλήματος και ιδίου οφέλους ενός εμπορεύματος που εν κατακλείδι κανείς πλην των προυχόντων διοικητικών προσώπων των κατασκευαστικών εταιρειών των πυρηνικών σταθμών δεν μπορούσε αφενός να ελέγξει αλλά ούτε και να μας προφυλάξει από τα όποια στραβά και κακά του. Κουβαλώντας εννοείται το «ενεργειακό σήμα της κατεργαριάς», ή και της «αδιαφορίας» είτε σε ατομικό μα είτε σε συλλογικό επίπεδο όλοι μας στην πραγματικότητα προσποιούμεθα κάτι που κατά βάθος όλοι γνωρίζουμε ότι χρειάζεται πια ένα νέο οπτικό πεδίο.

Μία ευρύτερη, βαθύτερη, σοβαρότερη και πιο ηθική θεώρηση Ένα σημείο που θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε συνειδητά και στο σύνολο της ζωής μας, πως το να είμαστε κατεργάρηδες αλλά και να αφήνουμε τους άλλους να λειτουργούν ως κατεργάρηδες σε βάρος μας γινόμαστε και εμείς συνένοχοι τους. Τι προσπαθούμε να πετύχουμε; Να κοροϊδέψουμε τους άλλους ή απλώς και μόνο γιατί είναι μία κακή βιωματική έξη που μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιληφθεί συνειδητά; Σε τι βοηθά η κατεργαριά; Στο εύκολο κέρδος, ή απλώς στο να αποδείξουμε αλλά και να πείσουμε τον εαυτό μας ότι εμείς εξαιρούμαστε από κάθε είδους πανωλεθρία; Αμ δε! Αν κοντοσταθούμε και θεωρήσουμε τα πρότυπα κάθε ζωδίου, -οποιουδήποτε ζωδίου – σαν ο καθένας από εμάς να είμαστε όχι μόνο αρχιτέκτονες της ατομικής ζωής μας, αλλά και σαν όλοι οι άλλοι να είναι οι ενεργειακοί σύντροφοι μας μέσα από τους οποίους μαθαίνουμε και τον εαυτό μας και τις πράξεις μας, να καταλαβαίνουμε το που είμαστε, που πάμε τι προσδοκάμε, τότε ίσως γίνουμε συνεργοί και μιας καλύτερης ζωής, αλλά και μιας υγιούς γης. Να αναγνωρίσουμε συνειδητά το πώς ζούμε, ποιους αγαπάμε ή όχι, γιατί δεν τα πάμε καλά με τα παιδιά, τους συντρόφους, τους συγγενείς, τον κόσμο γενικά. Έτσι, κάθε ένα ζώδιο –είτε αυτό είναι εκείνο από το οποίο προερχόμαστε, ή εκείνο προς το οποίο τείνουμε να εξελιχθούμε, είτε εκείνο που μας επισκέπτεται κάθε 19 μήνες - ενέχει την ιδέα εμπειριών με σκοπό και νόημα.

Κάθε γεγονός, κάθε σκέψη, κάθε μας πράξη, κάθε πρόσωπο στη ζωή μας, κάθε πανωλεθρία όσο μακριά και εάν αυτή συμβαίνει από την δική μας πόρτα, ενσαρκώνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάποιο ενεργειακό τμήμα του δικού μας πνεύματος και της δικής μας ψυχής. Επομένως, με το να διαπιστώνουμε και ακόμα χειρότερα να κοιτάμε στους δέκτες μας τους πυρηνικούς σταθμούς να καπνίζουν ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να εκραγούν – αλλά κατά βάθος αδιαφορώντας για την ειμαρμένη αυτών των ανθρώπων και αντίθετα να ενδιαφερόμαστε μόνο στο να μην καταφθάσει η βλαβερή ραδιενέργεια στο δικό μας σπίτι, δεν κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να αγνοούμε το οφθαλμοφανές. Τόσο το ατομικό όσο όμως και το πνευματικό μονοπάτι του Βορείου Δεσμού Δεσμό στο ζώδιο του Τοξότη, μας καλεί να αναγνωρίσουμε και να ενοποιήσουμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αφορούν αυτό το ζώδιο –αλλά και εκείνο εξαιτίας του οποίου προήλθαν τα δεινά και της Μαντάμ Κιουρί και του Τσερνομπίλ και τώρα ακόμα πολύ περισσότερο μετά το ατύχημα στη Φουκουσίμα, όπου κανείς μα κανείς μας όσο μακριά και εάν βρισκόμαστε δεν θα γλιτώσει τελικά από τα κακά της ραδιενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα το νόημα που φέρει το κάρμα του άξονα Διδύμων –Τοξότη μας καλεί να διερευνήσουμε και να αναλογιστούμε νοήματα όπως η «Προσποίηση, η Δυσπιστία, η Αμφιβολία, η Κατεργαριά, η Ευστροφία, η Ελλειψη Πεποιθήσεως» (=Ζώδιο Δίδυμοι). Να δούμε και να χωνέψουμε πως ένα σημαντικό μειονεκτικό ενεργειακό σήμα του Νοτίου Δεσμού στο ζώδιο των Διδύμων, είναι η παντελής Ελλειψη της Αίσθησης της Κοινωνικής Αλληλεπίδρασης.

Σκεφτείτε το! Ειδικά εμείς οι Ελληνες ήδη με το που κυκλοφορούμε στο δρόμο αντιδρούμε σαν να μην οδηγεί ή να μην περπατά κανείς άλλος δίπλα μας. Αυτού του είδους η ιδιοσυγκρασία μας, είναι και ένας από τους λόγους που ελάχιστα μάθαμε από παρόμοια προηγούμενα συμβάντα. Κατά συνέπεια σχεδόν τίποτε δεν γνωρίζουμε για την Ενεργειακή Ανατομία που προκύπτει από την αξιολόγηση της φύσης που εμείς ακόμα και με ένα αποτσίγαρο που πετάμε τόσο μα τόσο απερίσκεπτα και αδιάφορα για τις κατοπινές συνέπειες στην παραλία, δείχνει πως δεν διαφέρουμε σε τίποτε από όλους εκείνους τους κακούς άγνωστους που χτίζουν πύρινες κολάσεις και εμείς τους βάζουμε στο στόχαστρο.



Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Υπήρξαμε «πολύστροφοι εγκεφαλικοί τύποι». Τύποι της σκέψης. Είχαμε την ικανότητα να συλλαμβάνουμε τα θέματα με την βοήθεια της λογικής. Με την αξιοποίηση της πείρας και του περιβάλλοντος διακρίναμε σχέσεις μεταξύ γεγονότων και εννοιών. Μας χαρακτήριζε η δεκτικότητα, η μεταβλητότητα και η εξαιρετική ευελιξία. Βάση αυτών των ικανοτήτων προσαρτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα μας και έξω μας ιδέες και γνώσεις. Η ανθρωπότητα μέχρι τώρα, συσχέτισε, και διέκρινε έννοιες και αξίες μεταξύ τους στο άψε σβήσε. Όλα μα όλα παίχτηκαν σε δυικού χαρακτήρα επίπεδα. Η βαθύτερη θεωρία της προσωπικότητας μας, λειτούργησε σύμφωνα με την άποψη ότι η πραγματικότητα (κοσμολογική, θρησκευτική, κοινωνική, συναισθηματική, ψυχική), διαμορφώθηκε από ΔΥΟ θεμελιακές και μεταξύ τους αντίμαχες δυνάμεις.

Πράγματι, οι αντιδράσεις, οι σχέσεις και οι σκέψεις μας, βρίσκονταν στο μεταξύ διάστημα τοπικών, χρονικών, ή εννοιολογικών θεμάτων και ενδιαφερόντων. ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΑΝ στη συνεννόηση ή την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ διαφορετικών μερών, σε ένα απολύτως καθαρά επιφανειακό επίπεδο. Αυτοσκοπός ήταν η ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, και όχι το εσωτερικό γίγνεσθαι, η ποιότητα, ή η βαθύτερη ιδιοσυγκρασία των καταστάσεων για τις οποίες ο καθένας μας προσωπικά και όλοι μαζί συλλογικά μεσολαβούσαμε. Ενεργούσαμε ως οι πόλοι ανάμεσα σε ΔΥΟ. Από την μια πλευρά λαμβάναμε πληροφορίες και από την άλλη τις μεταδίδαμε. Μεταφορικά μιλώντας, αγοράζαμε και πουλούσαμε. Ήμασταν αγοραστές και πωλητές. Μαθητές και διδάσκαλοι. Σε πολλά πράγματα ήμασταν ως επί το πλείστον εμπειριστές και αυτοδίδακτοι. Υπήρξαμε διανομείς, έμποροι, γραμματείς, αγγελιαφόροι, ομιλητές, δημοσιογράφοι, πληροφοριοδότες, αναλυτές. Γενικά λειτουργήσαμε ως ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕΙΣ, ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ και ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ.

Συχνά οι ενέργειες και οι πράξεις μας ήταν αμφοτεροβαρείς. Ως οι κεντρικοί άξονες της αποστολής που ονομάζεται ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, διαθέταμε την εξαιρετική ικανότητα της ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Η ικανότητα προσαρμογής μας σε κάθε κατάσταση περιελάμβανε τη χρήση των διανοητικών δυνάμεων διαμέσου των οποίων αντιμετωπίζαμε άμεσα και γρήγορα οποιεσδήποτε τρέχουσες και καθημερινές καταστάσεις. Η «ευμεταβλησία», η συχνή και ταχεία εναλλαγή ορέξεων, διαθέσεων, αποφάσεων, εικόνων, η εσφαλμένη, ή, η αλλαγή κατεύθυνσης, η μεταβολή γνώμης, ή αποφάσεως, και η αναίρεση λεχθέντων, υπήρξε ο άξονας βάση του οποίου δράσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ας θυμηθούμε ο καθένας μας. Πως δράσαμε στο διάστημα μεταξύ 2.8.1992 – 1.2.1994; Ποιο ήταν το μοτίβο μας; Ας θυμηθούμε όλοι μας το πόσο επιπόλαιοι σε όλα τα επίπεδα ήμασταν. Το πόση ή όχι σημασία σε σοβαρά ζητήματα δείξαμε εάν καν δείξαμε. Μα γενικότερα αν γυρίσουμε πίσω θα διαπιστώσουμε, πως η ζωή μας τότε, ήταν κάτι σαν καλειδοσκόπιο, ενώ οι ενέργειες μας σαν κάτοπτρο σφαιρικής εκτροπής που άλλοτε ήταν αξονική και άλλοτε εγκάρσια.

Επομένως, συχνά διενεργούσαμε τα θέματα τις υποθέσεις, τις σκέψεις την ζωή μας ολόκληρη υπό το πρίσμα της διαφοροποίησης από την έναρξη ή την αρχική εικόνα κάθε σημασίας. Με σκέψη, συλλογισμό και πνεύμα στο φόρτε μας, απλώς επικοινωνούσαμε αλλά ελάχιστα σκεφτόμασταν. Η παλιμβουλία μας, μας ανάγκαζε να χειριζόμαστε σύνθετα γνωστικά θέματα αν και οι ικανότητες μας να σκεφτόμαστε λογικά και κυρίως πιο σοφά και με μεγαλύτερη σύνεση έκανε μονομιάς φτερά, για να μην πω ότι λόγο της καθολικής αδιαφορίας μας τα γράφαμε όλα στα παλιά μας παπούτσια. Εν ολίγοις πολλές φορές υπό την επήρεια ανεξέλεγκτων συναισθημάτων αν και πολύ εύστροφοι και έξυπνοι μετατρέπαμε τους εαυτούς μας σε ανόητους επιφανειακούς δέκτες στο οτιδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο.



ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΤΙ;

Κατατοπισμένοι, αλλά όχι αρκούντος ενημερωμένοι πριν περίπου 19 χρόνια οι επαφές μας γίνονταν σε επίπεδο σύντομης, γρήγορης και «αυθαίρετης γνωριμίας» όχι όμως ουσιαστικής ανάμεσα μας επικοινωνίας. Ανάμεσα μας εννοώ ως ανθρώπων άλλων εκ των οποίων βρίσκονταν στις μακρινές στέπες του βορρά και άλλων στην μακρινή Ιαπωνία και αντιστρόφως. Βλέπαμε και αγγίζαμε μόνο την φαινομενική και εξωτερική όψη των πραγμάτων. Ακροθιγώς αντιδρώντας δεν εμβαθύναμε , δεν διαλογιζόμασταν, δεν διεισδύαμε, σε ανθρώπους, έννοιες, σκέψεις, και συμπεριφορές. Για αυτό εύκολα παρερμηνεύαμε σκέψεις, πεποιθήσεις, αξίες, ήθη, έθιμα και γενικά δεν λειτουργούσαμε ως συνετοί άνθρωποι. Στην παρούσα φάση και κατόπιν όχι μόνο αυτού του τόσο ζοφερού και ολέθριου καταστροφικού κλυδωνισμού της φύσης αλλά και όλων των προηγούμενων φυσικών καταστροφών οι οποίες ενίοτε υπό την επιρροή του Πλούτωνα, του Ουρανού – και όλων των ευλογημένων πλανητών που είναι εκεί όχι απλώς να μας καθοδηγούν να μας δίνουν σημάδια που εμείς να χρησιμοποιούμε μόνο και μόνο για να προβλέψουμε το πότε και εάν θα αγαπηθούμε - αλλά και για να συντονιστούμε μεταξύ μας όσο μακριά οι μεν από τους δε και εάν βρισκόμαστε.

Πρέπει τουλάχιστον τώρα και πριν την έλευση του άξονα Νοτίου –Βορείου στα ζώδια του Ταύρου –Σκορπιού, να στρέψουμε πιο συνειδητά πια το βλέμμα και στους ρυθμούς των επιστημονικών ανακαλύψεων που είναι οι πλέον ταχύτεροι από ότι ποτέ πριν. Να κατανοήσουμε πως παράγων- «κλειδί» για τις επιστημονικές εξελίξεις στον 21ο αιώνα -αυτές που υπήρξαν και αυτές που θα έλθουν- είναι οι ολοένα πιο διευρυμένες τεχνολογικές δυνατότητες «συλλογής, ανάλυσης, μέτρησης, απεικόνισης και υπολογισμού» των διάφορων επιστημονικών δεδομένων, που καθιστούν εφικτά τα νέα πιο «εξελιγμένα» και «διευρυμένα» από τεχνολογικής άποψης «επιστημονικά εργαλεία και όργανα» - (Βόρειος Δεσμός στο Τοξότη). Τάση φυσική λόγο των ολοένα μεγαλύτερων ικανοτήτων των υπολογιστών και των άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, που επιτρέπουν στους επιστήμονες να «βλέπουν» καθαρότερα στις πιο μικρές διαστάσεις (άτομα-μόρια-γονίδια) και στις πιο μεγάλες (γαλαξίες-σύμπαν) της Φύσης, όπως ποτέ στο παρελθόν.

Ένα μόνο παράδειγμα αρκεί: από το 1898 και μετά για να καταφέρει η Μαντάμ Κιουρί να διαχωρίσει όλα εκείνα τα στοιχεία που εν τέλει την οδήγησαν στην ανακάλυψη της ραδιενέργειας χρειάστηκε να παραδώσει ψυχή και σαρκίο στα κατώτερα στρώματα του Πλούτωνα, ενώ εμείς αλλά πρωτίστως οι Ιάπωνες πριν παραδώσουμε ψυχή και σαρκίο σε αυτόν, πρέπει να αγαπήσουμε την μάνα φύση. Επομένως η ανασκόπηση των κυριότερων εξελίξεων που συνέβησαν μέσα στα τελευταία 19 χρόνια από μόνη της δεν αρκεί. Δεν αρκεί να συλλυπηθούμε αυτούς τους δύσμοιρους Ιάπωνες που χάθηκαν ή πέθαναν ούτε να νιώσουμε οίκτο για αυτούς που με τόση αυτοθυσία παλεύουν να σώσουν ότι τώρα - όλοι το ξέρουμε – ουδόλως σώζεται. Να μία λύση.


Ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο του Τοξότη όπως παραπάνω διαπιστώσαμε
εκπροσωπεί και την μεταφυσική, και την αστρολογία, και την φιλανθρωπία.
Στείλτε λοιπόν αυτό το άρθρο σε φίλους σας, βγείτε στην ύπαιθρο δώστε της
ένα χέρι βοηθείας κάνοντας συνειδητά οτιδήποτε δεν μολύνει το περιβάλλον,
στείλτε μηνύματα αγάπης, φροντίδας, διαλογιστείτε, αλλά προπάντων
όλοι εσείς που επισκέπτεστε αυτές εδώ τις σελίδες, «ΕΚΡΑΓΕΙΤΕ» ναι επιτέλους

«ΕΚΡΑΓΕΙΤΕ»!

Με εννοείτε;


Σημείωση: Οι λέξεις κλειδιά με πλάγια και έντονη γραφή είναι μικρά δείγματα από το υπό έκδοση βιβλίο μου με τίτλο "Αστρολογικο Εννοιολογικο Λεξικο".
Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε σχετική ανακοίνωση.