View Full Version : γέννηση παιδιων;
maraki_1975
16-10-2005, 02:57 PM
θα ήθελα να ρωτησω αν μεσω του αστρολογικου χάρτη φαίνεται αν μια γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά ή το πόσα παιδιά θα κάνει ή ακριβώς το αντίθετο αν δεν θα καταφέρει στη ζωή της να κάνει παιδιά .
ρωτώ γιατί είχα κάποια συζήτηση πριν κάποια χρόνια με κάποιο άτομο που μόλις είχε μπεί επαγγελματικά στο χώρο της αστρολογίας και μου είχε πει οτι πράγματι η αστρολογία έχει την ικανότητα να το δείξει αυτό μέσω του γενέθλιου χάρτη του ατόμου ..
ευχαριστω πολυ ...
Λίλιαν Σίμου
19-10-2005, 03:40 PM
Αγαπητή φίλη
Πράγματι η αστρολογία δείχνει σαν γενέθλια προδιάθεση, αν έχουμε τη δυνατότητα για πολλά παιδιά ή περιορισμένο αριθμό παιδιών (περιορισμένη γονιμότητα). Επίσης αν έχουμε την τάση να υιοθετήσουμε, κάτι που μπορεί να συμβεί όχι γιατί δεν μπορούμε να αποκτήσουμε φυσικά παιδιά, αλλά γιατί ενδεχόμενα θέλουμε να προσφέρουμε σε ένα ορφανό παιδάκι αγάπη και ζεστασιά.
Η εξέταση του πιθανού αριθμού παιδιών γίνεται από τον 5ο οίκο, τους πλανήτες και τους κυβερνήτες του και βέβαια, η εκάστοτε χρονιά εξετάζεται χωριστά για να δηλώσει αν έχουμε πολλές ή λίγες δυνατότητες σύλληψης.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
maraki_1975
20-10-2005, 12:06 PM
θα μπορούσατε να μου αναφέρετε κάποιες όψεις που δείχνουν αυτές τις προδιαθέσεις , είτε για γονιμότητα , είτε για περιορισμένη γονιμότητα δηλαδή πώς θα μπορούσαμε να δούμε μέσα στον γενέθλιο χάρτη μας αυτές τις προδιαθέσεις ; ευχαριστω πολυ ...
Άκης Αντωνίου
20-10-2005, 08:17 PM
θα μπορούσατε να μου αναφέρετε κάποιες όψεις που δείχνουν αυτές τις προδιαθέσεις , είτε για γονιμότητα , είτε για περιορισμένη γονιμότητα δηλαδή πώς θα μπορούσαμε να δούμε μέσα στον γενέθλιο χάρτη μας αυτές τις προδιαθέσεις ; ευχαριστω πολυ ...
Κοιταξε να δεις maraki_1975, η μελετη ενος χαρτη ειναι μια αρκετα σοβαρη υποθεση. Μια χαρακτηριστικη περιπτωση ειναι η παρουσια τηυς ακμης του 5ου οικου μεσα σε ζωδιο του Νερου (ιδιαιτερα του Καρκινου). Παντα ομως υπο την προυποθεση οτι δεν προσβαλετε σοβαρα η Σεληνη ή δεν υπαρχει κακεργετης πλανητης εντος του 5ου με ασχημες προσβολες.
Ακης Αντωνιου
maraki_1975
21-10-2005, 03:59 PM
καταλαβαίνω την λεπτότητα και σοβαρότητα του θέματος και ευχαριστώ πολυ που ασχοληθήκατε με την ερώτησή μου ...