View Full Version : Ερωτήσεις για Ωριαία αστρολογία
popininja
05-09-2011, 10:51 PM
Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο! :bigsmile:
Θέλω μία μικρούλα βοήθεια όσον αφορά στην ανεύρεση του σημειοδότη ενός ωριαίου χάρτη.
Ρώτησα αν θα έχει μία συγκεκριμένη νηπιαγωγό που εκτιμώ ιδιαίτερα το παιδάκι μου. Η νηπιαγωγός προκύπτει
από τον 3ο παράγωγο του 5ου δηλ. τον 7ο ή από κάποιο άλλο οίκο?
Τα φώτα σας :embarrest
Τίνα Ζαχαριάδου
06-09-2011, 01:39 AM
Πόπη δεν είναι λάθος η σκέψη σου, απλά θα μπορούσες να κοιτάξεις και τον 3ο οίκο του χάρτη, μιας και οι νηπιαγωγοί/δάσκαλοι σημειοδοτούνται από τον 3ο οίκο.
popininja
06-09-2011, 04:01 AM
Ευχαριστώ πολύ.:love:
stellamou
06-09-2011, 10:17 AM
καλημερα μια διευκρινηση...στην ωριαια αστρολογια ποτε εχουμε μεικτη υποδοχη?:toung:
Τίνα Ζαχαριάδου
07-09-2011, 11:21 AM
Καλημέρα Στέλλα.
Μεικτή αμοιβαία υποδοχή έχουμε όταν ο ένας πλανήτης βρίσκεται στην κυριαρχία του άλλου και ο άλλος στην έξαρσή του. Για παράδειγμα, όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη είναι στην κυριαρχία του Δία, βρισκόμενος ο Δίας στον Ταύρο είναι στην έξαρση της Σελήνης. Αυτό λέγεται μεικτή υποδοχή αμοιβαία και είναι λιγότερο ισχυρή από την αμοιβαία υποδοχή κυριαρχίας πλανητών.
hattie23
11-09-2011, 03:25 PM
Καλημερα !Εχω καποιες αποριες λιγο πιο προχωρημενες απο οτι συνηθως.
Πρωτον,τι ανοχη δινουμε στις οψεις μεταξυ των σκιων και των αντισκιων ? Δευτερον, αν υπαρχει οψη μεταξυ σκιας του ενος δεικτη με την αντισκια του αλλου και η σκια του δεικτη του αλλου σε οψη με την αντισκια του πλανητη του αλλου ( μιλαω για συνοδο οποτε κατ επεκταση η σκια του ενος κανει αντιθεση με την σκια του αλλου και η αντισκια του ενος σε αντιθεση με την αντισκια του αλλου με ανοχη 0,30 ).
Επειτα κοιταμε και τις οψεις παραλληλιας και αντιπαραλληλιας ..Ισχυει να κοιταξουμε αν δημιουργουν τετοιες οψεις οι οικοι με τους δεικτες του ερωτων και του ζητουμενου?
Σχετικα με τους απλανεις αστερες .Κοιταμε οπως ακριβως κοιταμε για οψεις μεταξυ των πλανητων? Θελω να πω οτι πιανετα μονο η πρωτη οψη που θα σχηματισει με καποιον απλανη αστερα και οχι οι υπολοιπες ? Επισης αν ο δεικτης κανει πρωτα οψη με εναν αστερα και επειτα με εναν πλανητη ,πιανεται η οψη του αστερα σαν πρωτη οψη ? η προσμετραται και αυτη η οψη με την πρωτη του πλανητη?
Κοιταμε ολες τις οψεις που σχηματιζει η σεληνη με τους απλανεις αστερες μεχρι να εγκαταλειψει το ζωδιο ?
Και τελος:toung:,περιπου τις ιδιες αποριες εχω και για τους κληρους . Αν δηλαδη κοιταμε ολες τις οψεις που σχηματιζει μαζι τους η σεληνη μεχρι να αλλαξει ζωδιο και αν προσμετρουνται η οχι σαν πρωτη οψη οταν κανουν οψη με τον πλανητη πριν εκεινος κανει οψη με τον καποιον αλλον πλανητη.
Και κατι ακομα .Υπαρχουν διαφοροι κληροι ,οι πιο "γνωστοι" ειναι της τυχης ,του θαρρους ,της αναγκης,του ερωτα ,της τιμωριας και του πνευματος . Ωστοσο αν η ερωτηση εχει να κανει με παιδια η διαζυγιο μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι αντιστοιχοι κληροι η δεν ειναι απαραιτητο επειδη ,προφανως θα δωθουν οι πληροφοριες μεσω χαρτη και χωρις τοση εξιδικευση ???
Τίνα Ζαχαριάδου
11-09-2011, 04:05 PM
Γεια σου hattie.
Τι ακριβώς εννοείς όταν λες σκιά και αντισκιά; Μήπως εννοείς αντισκιά και κόντρα αντισκιά;
Ως προς την ανοχή πρέπει να είναι στην ίδια μοίρα και να "παίζει" η ανοχή στα δεύτερα.
Για τις παραλληλίες τώρα, αν κατάλαβα καλά ρωτάς τι γίνεται στην περίπτωση που βρίσκονται σε παραλληλία ή αντιπαλληλία ο ερωτών με το ζητούμενο; Στην πρώτη περίπτωση οι κυβερνήτες λειτουργούν σαν να βρίσκονται σε σύνοδο ωστόσο η ισχύς της είναι μικρότερη. Το ίδιο ισχύει για την αντιπαραλληλία, λειτουργεί σαν αντίθεση αλλα με λιγότερη ισχύ. Αυτά όμως είναι τα στοιχεία τα οποία μελετάμε όταν δεν παίρνουμε απαντήσεις από τα βασικά ή για δική μας προσωπική έρευνα. Αν δω δηλαδή όψη μεταξύ των κυβερνητών δεν θα ψάξω να βρω αν υπάρχει παραλληλία ή αντιπαραλληλία.
Σχετικά με τους απλανείς, τους μελετάμε μόνο στη σύνοδο και κυρίως για τον ωροσκόπο και τη Σελήνη. Αν τώρα ο κυβερνήτης του ερωτόντος ή του ζητούμενου βρίσκονται σε απλανή που "βγάζει" μάτι όπως για παράδειγμα είναι ένας βασιλικός αστέρας, είναι ένα στοιχείο ανάμεσα στα άλλα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πιάσω την όψη (σύνοδο) με απλανή πιο σημαντική απ' ότι με πλανήτη. Το ίδιο θα κάνω και με τον κλήρο τύχης. Οι μόνοι κλήροι τύχης που κοιτάζω είναι της τύχης και κάποιοι που σχετίζονται με την υγεία όταν θέλω να δω για ωροσκόπια αποκλειστικά και μόνο δικών μου ανθρώπων.
Για ότι δεν κατάλαβα σωστά ή όπου δεν ήμουν κατανοητή, είμαι στην διάθεσή σου :bigsmile:
hattie23
11-09-2011, 05:04 PM
Ευχαριστω πολυ ! Ειμαι πολυ βουρλο τελικα .Βγαζω και δικες μου ονομασιες οταν δεν μου ερχονται οι κανονικες .Γι αυτο εψαχνα και δεν εβρισκα που βρισκονται και πως βρισκονται " οι σκιες":toung: στο χαρτη και το εβλεπα "αντισκια -κοντρααντισκια " και ελεγα οτι θα υπαρχει και καπου "η σκια " ..Καταξανθη οντως η ατιμη :laugh:
Σε οτι αφορα τις παραλληλιες -αντιπαραλληλιες .Οχι οι πλανητες δεν κανουν αλλες οψεις .Ομως ο δεικτης του ζητουμενου ειναι σε αντιπαραλληλια με τον κρονο .
Αν καταλαβα με τους απλανεις αστερες εχει σημασια οι συνοδοι τις οποιες κανει η σεληνη μεσα στο ζωδιο που βρισκεται .Ολους τους απλανεις ? Γιατι μεσα σε ενα ζωδιο υπαρχουν εξισου "τυχεροι " και "ατυχοι " αστερες.Υπολογιζουμε το αποτελεσμα απο την τελευταια οψη που κανει με αυτουςη με οποιον βρισκεται πιο κοντα της οταν γινεται η ερωτηση ?
Τίνα Ζαχαριάδου
11-09-2011, 05:57 PM
Στην περίπτωση της αντιπαραλληλίας με τον Κρόνο (κι αν φυσικά δεν σχηματίζει καμία άλλη όψη "το ζητούμενο") θα κοιτάξεις να δεις από πού έρχεται ο Κρόνος για να δεις από που δοκιμάζεται,εμποδίζεται κτλ ο κυβερνήτης του ζητούμενου.
hattie μου, δεν κοιτάζω τους απλανείς όσο τις όψεις. Πιστεύω πως κάτι πολύ εντονα τυχερο ή άτυχο μέσα στον χάρτη θα φανεί από τις θέσεις των πλανητών και τις όψεις, αν συνηγορεί και ο απλανής....
καλοδεχούμενος.
Η κίνηση της Σελήνης δείχνει τη ροή της κατάστασης μέσα στον χρόνο, επομένως, αν ολοκληρώνοντας την πορεία της η Σελήνη σχηματίσει μια τελευταία σύνοδο με απλανή, θεωρητικά δείχνει με τι "γεύση" μένει ο ερωτών. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω τσεκάρει αυτό που ρωτάς.
Για να σου δώσω να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ απλανών και όψεων θα σου πω το εξής. Σ' ένα ωριάιο που έβαλε μια κοπέλα για θέμα υγείας, (δεν το έβαλε σε εμένα) ο ωροσκόπος ήταν επάνω στον απλανή Spica. O Srica θεωρείται πολύ ευνοϊκός αρκεί να μην βρίσκεται σε σύνοδο με "δύσκολους" πλανήτες. Το ωριάιο θεωρήθηκε θετικό με βασικό δείκτη, απ' ότι έμαθα εκ των υστέρων, τη σύνοδο του ωροσκόπου με τον απλανή. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς μόνο καλά δεν πήγε γι αυτό, πρώτα οι θέσεις των πλανητών, ύστερα οι όψεις και έπειτα όλα τα άλλα :bigsmile:.
errikaki
11-09-2011, 07:43 PM
Καλημερα !Εχω καποιες αποριες λιγο πιο προχωρημενες απο οτι συνηθως.
Πρωτον,τι ανοχη δινουμε στις οψεις μεταξυ των σκιων και των αντισκιων ? Δευτερον, αν υπαρχει οψη μεταξυ σκιας του ενος δεικτη με την αντισκια του αλλου και η σκια του δεικτη του αλλου σε οψη με την αντισκια του πλανητη του αλλου ( μιλαω για συνοδο οποτε κατ επεκταση η σκια του ενος κανει αντιθεση με την σκια του αλλου και η αντισκια του ενος σε αντιθεση με την αντισκια του αλλου με ανοχη 0,30 ).
Επειτα κοιταμε και τις οψεις παραλληλιας και αντιπαραλληλιας ..Ισχυει να κοιταξουμε αν δημιουργουν τετοιες οψεις οι οικοι με τους δεικτες του ερωτων και του ζητουμενου?
Σχετικα με τους απλανεις αστερες .Κοιταμε οπως ακριβως κοιταμε για οψεις μεταξυ των πλανητων? Θελω να πω οτι πιανετα μονο η πρωτη οψη που θα σχηματισει με καποιον απλανη αστερα και οχι οι υπολοιπες ? Επισης αν ο δεικτης κανει πρωτα οψη με εναν αστερα και επειτα με εναν πλανητη ,πιανεται η οψη του αστερα σαν πρωτη οψη ? η προσμετραται και αυτη η οψη με την πρωτη του πλανητη?
Κοιταμε ολες τις οψεις που σχηματιζει η σεληνη με τους απλανεις αστερες μεχρι να εγκαταλειψει το ζωδιο ?
Και τελος:toung:,περιπου τις ιδιες αποριες εχω και για τους κληρους . Αν δηλαδη κοιταμε ολες τις οψεις που σχηματιζει μαζι τους η σεληνη μεχρι να αλλαξει ζωδιο και αν προσμετρουνται η οχι σαν πρωτη οψη οταν κανουν οψη με τον πλανητη πριν εκεινος κανει οψη με τον καποιον αλλον πλανητη.
Και κατι ακομα .Υπαρχουν διαφοροι κληροι ,οι πιο "γνωστοι" ειναι της τυχης ,του θαρρους ,της αναγκης,του ερωτα ,της τιμωριας και του πνευματος . Ωστοσο αν η ερωτηση εχει να κανει με παιδια η διαζυγιο μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι αντιστοιχοι κληροι η δεν ειναι απαραιτητο επειδη ,προφανως θα δωθουν οι πληροφοριες μεσω χαρτη και χωρις τοση εξιδικευση ???
Εγώ που είμαι καινούρια στο ψάξιμο, θα μου πεις τί είναι αντισκιά? πού μποώ να διαβάσω σχετικά?
hattie23
11-09-2011, 09:30 PM
Αντισκιές και Κόντρα - Αντισκιές ειναι ενα αρθρο του Κυριου Παιζη νομιζω
Και εγω με αυτες στο ψαξιμο ειμαι μην νομιζεις :toung:. Βαλε το ονομα οπως το δινω στην αναζητηση πανω
errikaki
12-09-2011, 02:53 PM
Αντισκιές και Κόντρα - Αντισκιές ειναι ενα αρθρο του Κυριου Παιζη νομιζω
Και εγω με αυτες στο ψαξιμο ειμαι μην νομιζεις :toung:. Βαλε το ονομα οπως το δινω στην αναζητηση πανω
Τα βρήκα και τα διάβασα...και :wacko: :wacko: μάλλον δεν είναι ώρα μου ακόμη να ασχοληθώ με την ωριαία!! :bigsmile: Ας εξαντλήσω πρώτα πιο βασικά πράγματα.. αν και διαβάζω πολύ γενικά και ειδικά, πουθένα δεν υπάρχει τέρμα... όσα και να ξέρει κανείς, πάντα μπορεί να μάθει περισσότερα
tonis1989
25-09-2011, 02:34 PM
Καλημερα σας! Εχω μια απορια... οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγακι... η ερωτηση ειναι θα ξανα βρεθουμε;
Ο ωροσκοπος ειναι στο σκορπιο 23 μοιρες αρα κυβερνητης ο Αρης.. Στον 1 οικο υπαρχει και ο Β.Δεσμος στον τοξοτη αναδρομος 17 μοιρες.
Πηρα την ακμη του 5 οικου και ειναι στο κριο 4 μοιρες αρα κυβερνητης ο Αρης. Δεν υπαρχει καποιος πλανητης στο 5 οικο..
Τωρα θα δω πια ειναι η πρωτη οψη που θα σχηματισει ο Αρης... Ο Αρης ειναι στον λεοντα στις 3 μοιρες στον 9 οικο.. Και δεν ξερω αν ειμαι σωστη θα σχηματισει εξαγωνο με το ηλιο οποιος τωρα ειναι στις 00 μοιρες του ζυγου στον 10 οικο..
Η σεληνη ειναι στον Λεοντα στις 17 μοιρες και οι οψεις που θα κανει πριν φυγει απο αυτο το ζωδιο ειναι:
Εξαγωνο με το κρονο 17 μοιρες
Τριγωνο με τον Β.Δεσμο 17 μοιρες
Ο ερμης ειναι στην παρθενο 27 μοιρες στον 10 οικο...
Δεν ξερω αν ειναι σωστη η σκεψη μου ελπιζω να μπορει καποιος να με διαφωτισει και να μου πει αν αυτες οι οψεις ειναι θετικες για την ερωτηση που εκανα....
Ευχαριστω!
popininja
16-11-2012, 06:54 PM
Γεια χαρά! Κρύο σήμερα! :D
Δώστε μου μια βοήθεια.
Σε ερώτηση που αφορά στο αν μία επιχείρηση που πρόκειται να δημιουργηθεί -είναι ακόμα ύπο συζήτηση- θα είναι κερδοφόρα παίρνουμε για σημειοδότη τον 2ο οίκο και ίσως και τον 8ο? Ή μήπως κάτι σαν αυτό που έχει να κάνει με ''καριέρα'' μας στέλνει στον 10ο?
Αλλά όπως λέει και Τίνα εκείνος ο οίκος που έχουμε εξ αρχής ορίσει στο μυαλό μας για σημειοδότη αυτόν παίρνουμε. Εγώ π.χ. σκέφτηκαν τον 2ο.:rolleyes:
Επίσης οι ανάδρομοι σημειοδότες μας δίνουν αρνητικό κλίμα επί του θέματος?
Και ένα τελευταίο -συγνώμη για το μακρινάρι- ο 8ος που σχετίζεται με το χρήμα, σε μία τέτοια ερώτηση λειτουργεί βοηθητικά όταν έχει π.χ. μέσα τη Σελήνη ή τον Πλούτωνα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα ευγενικά φιλαράκια που θα με ξεστραβώσουν.:love:
Υ.Γ. Tonis1989 Για να πούμε ότι έχουμε συνάντηση πρέπει να έχουμε, κυρίως όψη των σημειοδοτών πλανητών. Όταν οι ακμές των οίκων ενδιαφέροντος μας δίνουν κοινό σημειοδότη, όπως στο δικό σου χάρτη, τον Άρη, συνήθως -τουλάχιστον εμείς οι αρχάριοι- παίρνουμε σαν δικό μας σημειοδότη τη Σελήνη. Ψάξε για όψεις και γενικά ψάξτο το όλο θέμα γιατί σημασία στην ωριαία έχει το ταξίδι του ν' ανακαλύπτεις μόνη σου. :love: Στο site, τα αφεντικά έχουν προσθέσει επιλογή δημιουργίας, ενός σούπερ χάρτη της ωριαίας, με όλα τα κομφόρ και θα σε βοηθήσει να μάθεις πιο γρήγορα.
Τίνα Ζαχαριάδου
20-11-2012, 12:39 PM
Πόπη την επιχείρηση που πρόκειται να δημιουργηθεί την κοιτάς από τον 10ο και τα κέρδη της από τον 11ο, τον 2ο παράγωγο δηλαδή. Ο 2ος οίκος του χάρτη δείχνει τα χρήματα που βάζει ο ερωτών για να στηθεί το ολο εγχείρημα και ο 8ος τα χρήματα που ενδεχομένως βάλουν οι συνεργάτες.
popininja
28-11-2012, 07:26 PM
Ευχαριστώ Τινάκι. :love:
(Σκούρα μάλλον τα πράγματα...)
Amarige
11-01-2013, 11:31 PM
Έχω την εξής απορία. Είμαι έξω, πίνω κρασάκι με τους φίλους μου και ξάφνου μου έρχεται στο μυαλό ένα ερώτημα για ωριαία! Φυσικά δεν μπορώ να φτιάξω χάρτη εκείνη τη στιγμή αλλά μετά από δυο μερες βρισκω το χρόνο να το κάνω! Ποιος ειναι τότε ο χάρτης της ωριαίας; Η μερα/ώρα που μου γεννήθηκε στο μυαλό το ερώτημα ή η στιγμή που θα κάτσω στον υπολογιστή να φτιάξω το χάρτη;
Τίνα Ζαχαριάδου
12-01-2013, 12:40 AM
Η στιγμή που γεννήθηκε στο μυαλό σου :)
Amarige
13-01-2013, 06:27 PM
Ευχαριστώ πολύ Τίνα! :)
lolita1111
14-01-2013, 02:38 PM
καλημέρα και απο μένα,
διαβάζω τον χάρτη ωριαίας για ενδείξεις εγκυμοσύνης και έχω μπερδευτεί λίγο. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ο πρώτος οίκος έχει κυβερνήτη τον Ηλιο. Η Σελήνη μου είναι στον 8ο οικο όπου κάνει εξάγωνα με τον Δια και τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον κρόνο που βρίσκονται στον 5ο οίκο των παιδιών . Ο Ήλιος του 1ου κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον 3ο και τρίγωνο με τον Δια που είναι στον 5ο. Επίσης ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τόσοι πλανήτες στον 5ο θα μπορούσαν να σημάνουν μια πιθανή εγκυμοσύνη;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
lillybel
14-01-2013, 04:56 PM
Διαβάζοντας για το σύστημα των παράγωγων οίκων μπερδεύτηκα λίγο...για να βρούμε την καριέρα του συζήγου κοιτάμε τον δικό μας 4ο οίκο,σε περίπτωση που δεν μπορούμε να χουμε ακριβή στοιχεία του δικού του και όντας αρχάριοι ,σωστά?εμένα η ακμή του 4ου είναι στον κριό και κυβερνήτης του ο Άρης,τον οποίο έχω στην παρθένο...αυτό τι ακριβώς μας δείχνει για την καρίερα του??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
GeorgiaG
28-02-2013, 02:40 PM
Καλημέρα σας.
Έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με την Ωριαία Αστρολογία.
Σε ένα χάρτη που έβγαλα σχετικά πρόσφατα για να ρωτήσω αν ο πρώην μου θα επιστρέψει σε εμένα, παρατήρησα τα εξής.
Ο σημειοδότης πλανητης που αφορά εμένα είναι περιπλανώμενος καθώς και η σελήνη (καρδιά).
Ο σημειοδότης πλανήτης του πρώην μου καθώς και ο ήλιος (αρσενική σεξουαλική ορμή) είναι σε ζώδιο έξαρσης του δικού μου σημειοδότη.
Με αυτα εγω βγαζω το εξής συμπέρασμα: οτι Εγω είμαι και ως σκεψη και ως συναίσθημα πολυ μπερδεμένη (περιπλανώμενη) ενώ αντίθετα αυτός έχει ενα μεγαλό ενδιαφέρον για εμένα!
Στο συγκεκριμένο χάρτη δεν δημιουργούν οι σημειοδότες πλανήτες μας καμια όψη που αυτό αποδεικνύει οτι δεν έχουμε σχέση τώρα.
Στο χάρτη ο ωροσκόπος είναι στον Ταύρο άρα σημειοδότης μου η Αφροδίτη (στον Υδροχόο) .
Η ακμή του έβδομου στον σκορπιό άρα σημειοδότης του πρώην ο Άρης (στους Ιχθύς).
Η σελήνη στον Λέοντα και ο Ήλιος στους Ιχθύς.
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε αν καταρχάς η παρατηρήσεις μου είναι στο σωστό δρόμο.
Τι άλλο θα πρέπει να ερευνήσω στο χάρτη για να δω θα υπάρξει ή όχι επανασύνδεση?
(κανένας απο τους σημειοδότες δεν είναι ανάδρομος και δεν υπάρχει ανάδρομος πλανήτης στον 7ο οικο)
Επίσης λόγο οτι ο Άρης είναι στην 16ο των Ιχθύων και η Αφροδίτη στην 26ο του Υδροχόου που μπορώ να δώ αν αυτοί οι δύο πλανήτες θα δημιουργήσουν όψη?
Πως θα καταλάβω αν αυτή η όψη είναι αποκλίνουσα ή όχι?
Οποιαδήποτε διευκρίνηση θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ.
cancerian
28-02-2013, 03:03 PM
Καλημέρα σας.
Έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με την Ωριαία Αστρολογία.
Σε ένα χάρτη που έβγαλα σχετικά πρόσφατα για να ρωτήσω αν ο πρώην μου θα επιστρέψει σε εμένα, παρατήρησα τα εξής.
Ο σημειοδότης πλανητης που αφορά εμένα είναι περιπλανώμενος καθώς και η σελήνη (καρδιά).
Ο σημειοδότης πλανήτης του πρώην μου καθώς και ο ήλιος (αρσενική σεξουαλική ορμή) είναι σε ζώδιο έξαρσης του δικού μου σημειοδότη.
Με αυτα εγω βγαζω το εξής συμπέρασμα: οτι Εγω είμαι και ως σκεψη και ως συναίσθημα πολυ μπερδεμένη (περιπλανώμενη) ενώ αντίθετα αυτός έχει ενα μεγαλό ενδιαφέρον για εμένα!
Στο συγκεκριμένο χάρτη δεν δημιουργούν οι σημειοδότες πλανήτες μας καμια όψη που αυτό αποδεικνύει οτι δεν έχουμε σχέση τώρα.
Στο χάρτη ο ωροσκόπος είναι στον Ταύρο άρα σημειοδότης μου η Αφροδίτη (στον Υδροχόο) .
Η ακμή του έβδομου στον σκορπιό άρα σημειοδότης του πρώην ο Άρης (στους Ιχθύς).
Η σελήνη στον Λέοντα και ο Ήλιος στους Ιχθύς.
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε αν καταρχάς η παρατηρήσεις μου είναι στο σωστό δρόμο.
Τι άλλο θα πρέπει να ερευνήσω στο χάρτη για να δω θα υπάρξει ή όχι επανασύνδεση?
(κανένας απο τους σημειοδότες δεν είναι ανάδρομος και δεν υπάρχει ανάδρομος πλανήτης στον 7ο οικο)
Επίσης λόγο οτι ο Άρης είναι στην 16ο των Ιχθύων και η Αφροδίτη στην 26ο του Υδροχόου που μπορώ να δώ αν αυτοί οι δύο πλανήτες θα δημιουργήσουν όψη?
Πως θα καταλάβω αν αυτή η όψη είναι αποκλίνουσα ή όχι?
Οποιαδήποτε διευκρίνηση θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ.
Kαλησπέρα ,
η αποκλίνουσα όψη είναι εκείνη κατά την οποία οι πλανήτες αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο. Η συγκλίνουσα το αντίθετο. Το γεγονός ότι οι σημειοδότες σας δεν σχηματίζουν κάποια σχέση σημαίνει ότι σύμφωνα με την ερώτηση σου δεν πρόκειται να υπάρξει επανασύνδεση. Εκτός και αν ξεχνάς κάτι ή δεν βλέπεις κάτι στο χάρτη - που πολύ πιθανό να συμβαίνει , αν σκεφτείς πως δεν γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ αποκλίνουσας και συγκλίνουσας. Δεν στην λέω ! Προσεχε. Απλά με αυτή την παρατήρηση που κάνεις υποθέτω πως είσαι σε βρεφικό στάδιο στην Ωριαά. :o
GeorgiaG
28-02-2013, 03:29 PM
Πιο πολύ επιβεβαίωση ήθελα στην τελευταία ερώτηση (αποκλίνουσα ή συγκλίνουσα) όμως ναι έιμαι σε βρεφικό στάδιο. Μελετάω όμως... :o
Εκτός του θέματος της επανασύνδεσης, που μου λετε οτι εφόσον δεν δημιουργούν όψη είναι αρνητική η απάντηση, η παραπάνω παρατηρήσεις μου σχετικά με τους σημειοδότες είναι σωστές?
cancerian
28-02-2013, 03:37 PM
Πιο πολύ επιβεβαίωση ήθελα στην τελευταία ερώτηση (αποκλίνουσα ή συγκλίνουσα) όμως ναι έιμαι σε βρεφικό στάδιο. Μελετάω όμως... :o
Εκτός του θέματος της επανασύνδεσης, που μου λετε οτι εφόσον δεν δημιουργούν όψη είναι αρνητική η απάντηση, η παραπάνω παρατηρήσεις μου σχετικά με τους σημειοδότες είναι σωστές?
Πιθανολογώ πως ναι. Πιθανολογώ επειδή δυστυχώς δεν "ξέρω" το χάρτη για τον οποίο αναφέρεσαι.
korali
09-03-2013, 08:47 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INTERMET ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
- - - Updated - - -