View Full Version : μεγαλα τριγωνα στον γεννεθλιο χαρτη...
persouit93
21-08-2011, 04:51 PM
γεια σας..ηθελα να ρωτησω τι σημαινουν τα παρακατω μεγαλα τριγωνα σε εναν γεννεθλιο χαρτη;
τα μεγαλα τριγωνα πραγματοποιουνται στα ζωδια της γης..(ταυρο-αιγοκερω-παρθενο)
και συμμετεχουν :ο ηλιος,η σεληνη ,ο διας,ο αρης και ο χειρωνας
οι οικοι που εμπλεκονται ειναι ο 3,ο 8 και ο 12
εχουμε το πρωτο μεγαλο τριγωνο
μεταξυ αρη-ηλιου-χειρωνα
ο αρης ειναι στην παρθενο(8οικο) στις 14.51
ο ηλιος στον αιγοκερω(12οικο) στις 16.06
και ο χειρωνας αναδρομος στον ταυρο(3οικο) στις 09.12
το δευτερο...μεταξυ σεληνη-ερμη-χειρωνα
η σεληνη ειναι στην παρθενο(8οικο)στις 11.14
ο ερμης στον αιγοκερω(12 οικο)στις 07.38
και ο χειρωνας το γραφω πιο πανω
επισης εχουμε ενα μεγαλο τριτο τριγωνο μεταξυ
σεληνης-ηλιου-χειρωνα
τις θεσεις των οποιων εχω αναφερει..
ενα τεταρτο μεγαλο τριγωνο
μεταξυ...
δια-ερμη-χειρωνα
ο διας αναδρομος ειναι στον( 7 οικο) στην παρθενο στις 10.01
να πω εδω για να μην μπερδεψω κανεναν οτι η ακμη του 8 οικου ειναι στις 10.32 τις παρθενου
γιαυτο ο διας συμμετεχει και αυτος στο τριγωνο...
για τον ερμη και τον χειρωνα δεν τα ξαναγραφω...
και τελος ενα πεπτο μεγα τριγωνο μεταξυ..
δια -ηλιου-χειρωνα
(οι θεσεις των οποιων ειναι γνωστες)...:bigsmile:
συμπληρωματικα να αναφερω οτι οι εμπλεκομενοι οικοι εχουν τις εξης ακμες...
ο 3ος εχει ακμη στις 20.15 του κριου και τελειωνει στις 18.52 του ταυρου οπου ξεκιναει ο 4ος
ο 8ος οπως ειπα στην παρθενο στις 10.32
και ο 12ος στον αιγοκερω στις 01.43
και τελος η ακμη του 7 ειναι στον καρκινο στις 25.08 παιρνει μεσα ΟΛΟ το λεωντα και τελειωνει στις 10.32 τις παρθενου οπου αρχιζει και ο 8ος οικος(αυτο το ανεφερα για τον δια )
θα ηθελα την αποψη σας:bigsmile:
Katerina Paraskevopoulou
21-08-2011, 05:31 PM
Kαλή μου persouit93,
Αφού είσαι τόσο αποφασισμένη να πάρεις την απάντησή σου έτοιμη, χωρίς να κάνεις αναζήτηση στα θέματα του φόρουμ, δεν μας δίνεις τουλάχιστον τα στοιχεία γέννησης, να δούμε μόνοι μας τα μεγάλα τρίγωνα που λες;
Και θα το εκτιμούσα αν ξεκινούσες εσύ μιά πρώτη εκτίμηση και μετά να μπει στο χορό της ερμηνείας και όποιος άλλος θέλει......
Γενικά όμως είναι ευκολίες στην ζωή του ανθρώπου που τα έχει..... Που σημαίνει ότι αφού δεν έχει προκλήσεις και δυσκολίες στη ζωή του, δεν θα έχει και ευκαιρίες να εξελιχθεί σαν άτομο.... Κι αν είναι τρία τα τρίγωνα, νομίζω μπορεί και να κάνει περίπατο σε αυτήν τη ζωή. Λες????
persouit93
21-08-2011, 05:55 PM
αφου σε ευχαριστησω πρωτα αγαπητη parkat
για την απαντηση σου,να σου πω οτι κοιταξα στο φορουμ για σχετικα αρθρα...βρηκα μονο δυο τα αλλα για καποιο λογο δε μου ανοιγουν...γραφουν σφαλμα 404...
ετσι μπηκα στην διαδικασια να θεσω το ερωτημα.
αυτο βρηκα και διαβασα....
http://www.myhoroscope.gr/threads/9519-ΣΧΞ_Ξ_Ξ_-Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_Ξ¥-ΤεΞ_Ξ_Ξ©Ξ_Ξ_Ξ¥-ΣΤΞ_-Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_Ξ_-Ξ§Ξ_ΞµΞ¤Ξ_?p=104596#post104596
αν ειχα τοσες πολλες γνωσεις και μπορουσα να δωσω μονη μου μια εξηγηση να σαι σιγουρη ειλικρινα δε θα ρωτουσα...αλλα δυστυχως δεν εχω!
ναι αν θελεις σου δινω την ημερομηνια του καλου μου...να δεις και μονη σου!
ειναι αντρας(07-01-1980 ωρα 8.30 πμ θεσσαλονικη)
και πες μου:bigsmile:
persouit93
21-08-2011, 05:58 PM
και μια ερωτηση..ακομα;
τι εννοεις εδω...
Κι αν είναι τρία τα τρίγωνα, νομίζω μπορεί και να κάνει περίπατο σε αυτήν τη ζωή. Λες????
Katerina Paraskevopoulou
21-08-2011, 07:45 PM
Kαλή μου persouit93,
Μία εικόνα χίλιες λέξεις.... Δεν υπάρχουν τρία τρίγωνα, οπότε πάει ο περίπατος και η μεγάλη ευκολία σε αυτήν τη ζωή που λέγαμε. Πάντως το μεγάλο τρίγωνο, είπαμε δείχνει ευκολία.
Έχουμε:
1. στον 8ο σύνοδο Δία - Σελήνης - ¶ρη (ένας σχηματισμός) στην Παρθένο
2. στον 12ο σύνοδο Ήλιου - Ερμή στον αιγόκερω και
3. στον 3ο ένα Χείρωνα ανάδρομο στον Ταύρο (σημείωση: έναν αμφιλεγόμενο Χείρωνα που οι αστρολόγοι δεν έχουν καταλήξει για την πραγματική του αξία, συνεπώς δεν γνωρίζω να σου πω αν το μεγάλο τρίγωνο ισχύει..... Αυτό είναι συμπέρασμα μελέτης του χάρτη και της ζωής του εν λόγω ατόμου)
Αφού διάβασες τον ποστ που λες τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένη. Τι σε προβληματίζει σχετικά με τον καλό σου;
Επίσης αν πάς επάνω δεξιά στο σημείο που λέει: Αναζήτηση στους τίτλους και γράψεις Μεγάλο τρίγωνο, θα εμφανιστεί πεδίο με προτεινόμενα σχετικά άρθρα. Εμένα μου εμφάνισε 9 επιλογές. Έχεις δίκιο για τη δυσκολία αναζήτησης που υπήρχε, αλλά καθημερινά το λογισμικό βελτιώνεται με τη βοήθεια των μελών, που δίνουν συνέχεια αναφορά στη διαχείριση, τι δεν λειτουργεί καλά....
Τέλος θέλω να πω ότι στον εν λόγω χάρτη μου έκανε εντύπωση η πολυαστρία στην Παρθένο, στον 8ο, με κυβερνήτη Ερμή στον 12ο σε σύνοδο με τον Ήλιο του. Μακάρι ο Χείρωνας να λειτουργεί και να λειτουργεί επικοινωνιακά από τον τρίτο οίκο αν και στον ταύρο και να απαλύνει την εσωστρέφεια που νομίζω θα του προσδίνουν από τη μιά οι ψυχολογικοί οίκοι 8ο και 12ος αλλά και η γήινη ποιότητα που υπερισχύει.
SAGIVI
22-08-2011, 02:32 AM
Ο χαρτης περιλαμβανει ενα τετραγωνο ηλιου-πλουτωνα, που ειναι ενδειξη προβληματων με τον πατερα
(φυσικη η συναισθηματικη ελλειψη του πατρικου προτυπου).
Επομενως αυτο το τριγωνο προσπαθει να υποβοηθησει τις ψυχικες αντοχες του ατομου, ωστε να καταπολεμησει τις δυσκολιες, που προκυπτουν απο αυτη την ελλειψη.
persouit93
22-08-2011, 06:40 PM
κοριτσια ευχαριστω θερμα για την συμμετοχη σας...
parkat,
σε τι σε προβληματιζει η πολυαστρια στον 8 ;απο ποια αποψη;
η αληθεια ειναι πως κουβαλαει διαφορα θεματα απο το πατρικο του..
οπως πολυ σωστα ειπε και η sagivi,
το τετραγωνο ηλιου-πλουτωνα εχει κανει το θαυμα του με εναν απομακρο-αδιαφορο πατερα!
μακαρι να τα καταφερει γιατι μου φαινεται αρκετα δυσκολο...:blink:
Katerina Paraskevopoulou
22-08-2011, 08:00 PM
Kαλή μου persouit93,
ο 8ος είναι δύσκολος οίκος, κλειστός ψυχολογικός, σκοτεινός του Πλούτωνα.
Η πολυαστρία στην Παρθένο δείχνει ότι είναι όχι απλά ένα ερμητικό άτομο, επικοινωνιακό, αλλά παρθενίστικο καυστικό. Πες μας εσύ που τον ζεις πώς είναι. Γιατί η Παρθένος είναι ένα από τα πιό δύσκολα ζώδια. Διανοητικά, εύστροφα αλλά σόρρυ κιόλας τρώγονται με τα ρούχα τους. Κι άμα νοιάζονται για σένα, θα σε τρελλάνουν στην καλοπροαίρετη κριτική για να σε στρώσουν για το καλό σου....
Ο Ερμής του είναι στον 12ο σε σύνοδο με τον Ήλιο του, επιπλέον στοιχείας εσωστρέφειας και ανασφάλειας. Ίσως τελικά η γήϊνη ποιότητα του δίνει αποδοτικότητας σε ότι κάνει. Αλλά πες μας επικοινωνιακός και άνετος είναι; Ή χάνεται στο χώρο του και στις σκέψεις του και στις δικές του δουλειές, για να μην πω και στις ιδιοτροπίες του;
Ο ωροσκόπος αιγόκερως δείχνουν το καλό μετρημένο και οργανωμένο παιδί που θα χρησιμοποιήσει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει. Είναι και ο Ήλιος του Αιγόκερως αλλά με δυσκολία έκφρασης μέσα στον 12ο..... Και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάτι μας δείχνει όπως λένε τα κορίτσια....
Το ερώτημά σου είναι αν θα καταφέρει με τα προβλήματα που εσύ βλέπεις....
Κι εγώ θα σε ρωτήσω: θέλει να τα καταφέρει; ξέρει τι θέλει; έχει πάρει κάποια απόφαση τι θέλει να καταφέρει;
Για να κλείσω, κατά μία πρώτη εκτίμηση, με κίνδυνο να πέσω έξω, διότι δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεδομένου ότι πιστεύω στην ελευθερία και στη δύναμη της βούλησης, μπορεί ο Ήλιος του να είναι στον 12ο και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά ο 8ος του θα του δώσει την ψυχική δύναμη να πετύχει ότι εκείνος θα θελήσει.....
Κι επειδή το θέμα μας είναι το τρίγωνο, μάλλον θα έχει ευκολία σε θέματα οργάνωσης, απόδοσης και κτήσης (ίσως και πολλά χρήματα από άλλους), οπότε να μπορέσει να ασχοληθεί με τα άλλα του ψυχολογικά θέματα.....
SAGIVI
22-08-2011, 11:14 PM
Συμπληρωματικα με την τελευταια παραγραφο της Parkat, θα ηθελα να επισημανω οτι υποβοηθητικα λειτουργει το τριγωνο ηλιου σεληνης σε γηινα ζωδια,οπως και η συνοδος σεληνης -δια-αρη.
Φαινεται οτι υπαρχει το ψυχικο σθενος ν αντιμετωπισει τα προβληματα του, συνδυαζομενο και με μια καλη φυσικη κατασταση (τριγωνο στα φωτα).
Πιστευω οτι τουλαχιστον η μητερα του, ειχε θετικη επιδραση μεχρι τωρα.
persouit93
23-08-2011, 04:28 PM
καλησπερα κοριτσια...
να σται καλα που ασχοληθηκατε με τα ερωτηματα μου..
στα δικα μου ματια αυτος ο ανθρωπος φαινεται αρκετα ιδιορυθμος και ιδιοτροπος,ιδιαιτερα αναποφασιστος και με καθολου επιβολη στον εαυτο του και στα θελω του...
ειναι οντως επικοινωνιακος πολυ...και ανετος στις συναναστροφες του με τους αλλους,πιανει ευκολα φιλιες,και γνωριζει γρηγορα κοσμο
οπως ειπε και η parkat
αλλα μονο οργανωτικος δεν ειναι ολα τα κανει μπαχαλο ειναι αρκετα αδεξιος και στην καθημερινοτητα του και στην ζωη του με αυτοκαταστροφικες τασεις θα ελεγα..
εχει αναγκη ανθρωπους να τον καθοδηγουν παντα και ιδιαιτερα φτωχη κριση δεν θα τον ελεγα ιδιαιτερα εξυπνο εκτος αν παιζει το χαζο για τους δικους του λογους,πραγμα που το εχω σκεφτει πολλες φορες..
ειλικρινα parkat
μαυτη την προταση επιασες φλεβα που λεμε..
Το ερώτημά σου είναι αν θα καταφέρει με τα προβλήματα που εσύ βλέπεις....
Κι εγώ θα σε ρωτήσω: θέλει να τα καταφέρει; ξέρει τι θέλει; έχει πάρει κάποια απόφαση τι θέλει να καταφέρει;
οσο αφορα αυτο που συμπληρωσε η sagivi
να πω οτι οντως με την μανα του εχει ενα ιδιαιτερο δεσιμο..που ξεπερναει τα ορια καποιες φορες
οσο για το πατρικο του μονο σταθερο και ταυρισιο δεν ειναι με την αφροδιτη κυβερνητη στον υδροχοο
ατομιστες γονεις..συμφεροντολογοι,με καθολου αξιες και ιδανικα,ολα για το χρημα..σε βαθμο εκμεταλλευσης των ιδιων των παιδιων τους...
αυτα κοριτσια για αν σας δειξω πως τα χω βιωσει εγω τα πραγματα...:bigsmile:
SAGIVI
23-08-2011, 05:33 PM
Με ξαφνιασες μ αυτο που εγραψες περι εξυπναδας. Εχει τον χειρωνα στον 3ο οικο και οπου βρισκεται ο πλανητης, δειχνει και τα θεματα, που μας πονανε...................... Σκεφτομουν μηπως αυτο εκφραζοταν
στις σχεσεις με τ αδελφια του, τους γειτονες, το σχολειο κ.λ.π.
Δεν πιστευω οτι παριστανει τον χαζο. Πιστευω οτι σαν παιδι, δεν του επιτρεποταν να εκφραστει μεσα στην οικογενεια του κι εμαθε να θαβει τις σκεψεις και τις αποψεις του. Αυτο εξηγει την
αναποφασιστικοτητα του και την ελλειψη πρωτοβουλιας.
persouit93
24-08-2011, 12:41 AM
sagivi τι εννοεις ξαφνιαστηκες;
νομιζεις πως ο χαρτης δεν υποστηριζει κατι τετοιο;
αυτο που λες για τον περιγυρο ναι ισχυει ειναι τετοιος ανθρωπος,δεν εκφραζει αυτο που σκεφτεται και θελει απο φοβο μη χαλασει την σχεση του με τους αλλους-μην ερθει σε ρηξη μαζι τους.
Katerina Paraskevopoulou
24-08-2011, 12:55 AM
Kαλή μου persouit93,
ένα παρθενίστικο άτομο σαν τον καλό σου, είναι πανέξυπνος, αναλυτικότατος. Όμως σου υπενθυμίζω ότι ο Ήλιος του είναι στον 12ο και η πολυαστρία στον 8ο. Η εσωστέφεια των οίκων αυτών, τον εμποδίζει να δείξει και να αναδείξει το ποιός είναι. Ακόμη κι αυτός αναρωτιέται. Ανασφάλεια και ασάφεια των ορίων του......
Ενδεχομένως πάλι σχετικά με αυτό που λες ότι φοβάται να μιλήσει, μη χαλάσει τις σχέσεις του....... ίσως λέω, να έχει βιώσει στο παρελθόν απόρριψη από τους άλλους εξαιτίας της μεταβλητής, καυστικής και παράφορης φύση της Παρθένου, που ενώ μιλά με ζέση και ενδιαφέρον, αυτό εισπράττεται από τους άλλους σαν βιτριόλι στα μούτρα..... Δες το.....
SAGIVI
24-08-2011, 11:04 PM
sagivi τι εννοεις ξαφνιαστηκες;
νομιζεις πως ο χαρτης δεν υποστηριζει κατι τετοιο;
αυτο που λες για τον περιγυρο ναι ισχυει ειναι τετοιος ανθρωπος,δεν εκφραζει αυτο που σκεφτεται και θελει απο φοβο μη χαλασει την σχεση του με τους αλλους-μην ερθει σε ρηξη μαζι τους.
O χειρωνας στον 3ο οικο μπορει να εκφρασει αυτο το προβλημα. Αλλα ο 3ος οικος αντιπροσωπευει
κι αλλα στοιχεια. (ααναφερομαι στο ποστ 11, γι αυτο δεν ξαναγραφω τα ιδια.)
persouit93
25-08-2011, 10:33 AM
κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και την συμμετοχη σας...:bigsmile: