PDA

View Full Version : μεταλλαγμένα



luna123
17-08-2011, 11:48 AM
Γεια σας!
Ηθελα να σας ρωτήσω για την νέα εποχή που έρχεται.
Τι μπορεί να φέρει σε θέματα διατροφής;
Τα μεταλλαγμένα παίρνουν όλο και μεγαλυτερη έκταση.
Και ακόμη η monsanto εξαναγκάζει έμμεσα όλους τους αγρότες να χρησιμοποιούν μεταλλαγμένα. Αρχικά δημιουργόντας ασθένειες στα φυσιολογικά φρούτα και λαχανικά που δεν μπορούν να καταπολεμηθουν με τα φάρμακα και προωθόντας (έμμεσα επιβάλλοντας)τα μεταλλαγμένα σπόρια σαν πιο αποτελεσματικά.
Σαν διατροφική χούντα θα το έλεγα.

Και όλοι ξέρουμε τις επιπτωσεις των μεταλλαγμενων.

Αστρολογικά είναι και αυτά μέσα στα όσα συμβολίζει η νέα εποχή;
:unsure:

taurine
19-08-2011, 09:04 PM
επειδη, ως ταυρος το διατροφικο ζητημα με απασχολει, αναφορικα με την ποιοτητα και οχι με την ποσοτητα, θα ελεγα την αποψη που διατυπωσα και στο παρελθον. ηδη απο την εποχη που ο πλουτωνας ολοκληρωσε το περασμα απο το σκορπιο, αποφασισε να αλλαξουν πολλα στο γενετικο κωδικα των ζωντανων οργανισμων. σε λιγα χρονια, με την εισοδο του ουρανου στον ταυρο,πιστευω πως μας περιμενουν αρκετες διατροφικες εκπληξεις. . .

luna123
29-08-2011, 04:57 PM
αναλόγως όμως ποιός δημιουργεί αυτές τις εκπλήξεις. Και με τι στόχο. Που σιγουρα όπως λένε οι επιστήμονες θα οδηγήσει σε εφιάλτη. Μακάρι να υπάρξει και κάτι πιο δυνατό που θα υπερνικήσει αυτήν την σαπίλα των μεταλλαγμένων.

ktisila
05-09-2011, 11:24 AM
Στις μερες μας δεν ξερουμε πια απο που να φυλαχτουμε...........
Σημερα το πρωι ακουσα στις ειδησεις την παρακατω ειδηση.
"Επιστημονες καταφεραν να κατασκευασουν στο εργαστηριο χοιρινο κρεας απο βλαστοκυτταρα. Σε 6 μηνες αναμενεται να μπορεσουν να το διαθεσουν προς καταναλωση."
Το 2009 η αντιστοιχη προβλεψη ηταν 5 χρονια...