View Full Version : [Συζήτηση] Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!
whisperer
09-08-2011, 03:38 PM
Μήπως η μόνη τύχη που έχετε είναι η κακή τύχη; Ή μήπως η ζωή σας είναι μια χαρά; Μήπως είστε ο τύπος του ανθρώπου που θα μπορούσε να πέσει μέσα σε ένα βαρέλι με συμπυκνωμένη μυρωδιά αποβρασμάτων και παρόλα αυτά να βγει έξω μυρίζοντας σαν τριαντάφυλλο; Αν νιώθετε ότι σας περιγράφει η πρώτη δήλωση, μην απογοητεύεστε. Η θεά Τύχη σας χαμογελάει μέσω του γενέθλιου χάρτη σας, αλλά πρέπει κάποιος να σας συμβουλεύσει ώστε να μάθετε που βρίσκεται και πώς να την τσιγκλήσετε προκειμένου να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε πιο θετικά και ουσιαστικά στην καθημερινή σας ζωή. Με λίγα λόγια, να μπορέσετε να μάθετε τα μυστικά της και να καρπωθείτε τα οφέλη της. Αγνοήστε την ή χρησιμοποιήστε την με λανθασμένους τρόπους, και τότε είναι που θα πληρώσετε τις συνέπειες.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο! (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%C F%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF-13162/)
stellamou
09-08-2011, 04:04 PM
εχω τον δια στον τοξοτη(12 οικο)
σε μαλλον ασχημες οψεις θα λεγα... αντιθεση με τον ηλιο,αντιθεση με τον αρη συνοδο με τον ουρανο
χαριτολογωντας να πω οτι το πιο δυνατο μου σημειο-τυχερο ειναι η σχεση μου με τους αντρες...:P
EKTOS απο αυτο το τοσο "τυχερο κομματι" τι αλλο χαριζει αυτη η θεση??ευτυχως ειναι στον τοξοτη!!:embarrest
SAGIVI
09-08-2011, 05:17 PM
Σ ευχαριστουμε πολυ. Μπορει να μην αλλαζει η θεση του Δια στο χαρτη μας, εσυ ομως μας εφτειαξες την διαθεση.:love:
aktina
09-08-2011, 08:24 PM
Εγώ πάλι από Δία "ψώνισα από σβέρκο". ¨Εχω Δία στην Παρθένο και στον τρίτο οίκο...:cry:
παλίρροια
09-08-2011, 10:04 PM
Σ'ευχαριστούμε για το θέμα!!!:cheesy:Ο Δίας είναι ο αγαπημένος μου πλανήτης.....:love: Το θέμα μας εδωσε αρκετές πληροφορίες πολύ ενδιαφέρουσες...
Εχω Δια στον πέμπτο οίκο στον Σκορπιό:nuts:με .....καλές όψεις......θα τολμήσω να πώ πως αισθάνομαι τυχερή.......θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα κάτι άλλο ......όμως και ένα λαχειάκι δεν θα μου έπεφτε άσχημα στην παρούσα φάση:suspiciou όχι τόσα ωστε να άλλαξω την ζωή μου ρίζικά απλά......να την διευκολύνω λιγουλάκι.......γίνεται????
whisperer
09-08-2011, 10:16 PM
τι άλλο να χαρίσει αυτή η θέση τρομάρα της...!!! τουλάχιστον είναι στον Τοξότη....μη μιλάς καθόλου...! :toung:
κοίτα να δεις...έτσι όπως εγώ το καταλαβαίνω τουλάχιστον....σε normal συνθήκες από τύχη αυτός ο Δίας είναι κομματάκι τζούφιος....! δηλαδή να στο πω αλλιώς...δε θα είσαι εσύ αυτή που θα βρει τα χρήματα που ξέχασε κάποιος στο ΑΤΜ...θα τα βρει ο προηγουμενος απο σένα...:cheesy:
αλλά...ένα πολύ σημαντικό αυτής της θέσης είναι ότι σε δύσκολες καταστάσεις και περίεργες που πραγματικά χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας ίσως να στο δίνει αυτός ο Δίας...δηλαδή θα σου σκάσει το λάστιχο, δε θα το γλυτώσεις....αλλά θα σου σκάσει για π.χ. έξω από το συνεργείο που θα μπορέσουν να στο αλλάξουν....κάτι τέτοιο....
εχω τον δια στον τοξοτη(12 οικο)
σε μαλλον ασχημες οψεις θα λεγα... αντιθεση με τον ηλιο,αντιθεση με τον αρη συνοδο με τον ουρανο
χαριτολογωντας να πω οτι το πιο δυνατο μου σημειο-τυχερο ειναι η σχεση μου με τους αντρες...:P
EKTOS απο αυτο το τοσο "τυχερο κομματι" τι αλλο χαριζει αυτη η θεση??ευτυχως ειναι στον τοξοτη!!:embarrest
Τι γινεται στις περιπτωσεις που ο διας εχει θετικες οψεις (π.χ. τριγωνο με αρη , ουρανο και ποσειδωνα, και εξαγωνο με ηλιο κ αφροδιτη) , αλλα ειναι σε πτωση ? (π.χ. στην παρθενο στον 2ο οικο) . Σημαινει οτι μειωνεται το ποσο τυχη μπορει να εχεις ? Αν δλδ ηταν στον καρκινο , η στον ιχθυ/τοξοτη θα ημουν πιο τυχερος ας πουμε ? :/
Katerina Paraskevopoulou
10-08-2011, 01:24 AM
ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΙΚΟ (ή αλλιώς... Τύχη είναι εκείνο που συμβαίνει όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία !!!!!!!!!!!!!!!)
Η τύχη σας μπορεί να βρίσκεται στην ποσότητα των υπηρεσιών που είστε ικανοί να προσφέρετε στους άλλους ως αντάλλαγμα για αυτά που σας πληρώνουν. Γίνεστε συνετοί όταν πουλάτε υπηρεσίες παρά προϊόντα και αυτό ακριβώς σας συμβουλεύουμε να κάνετε. Η λάμψη της καλής υγείας σε αφθονία είναι δική σας. Και όταν έχετε καλή υγεία, δεν υπάρχει καμία καλύτερη τύχη από αυτή. Ο Δίας από αυτή του την θέση σας προσφέρει την ευκαιρία ή την ικανότητα να ολοκληρώνετε και να φέρνετε εις πέρας έναν εκπληκτικά μεγάλο όγκο εργασίας, οπότε είστε περισσότερο από πρόθυμοι να καταβάλλετε την προσπάθεια που χρειάζεται ώστε να επιτύχετε ότι πραγματικά εσείς επιθυμείτε. Λέγεται, ότι για να είναι κάποιος διάνοια απαιτείται 5% έμπνευση και 95% ιδρώτας. Οπότε, προχωρήστε μπροστά και αφήστε τους άλλους να σας αποκαλούν διάνοιες αν θέλουν, αν και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε ότι έχετε επιτύχει όλες αυτές τις δοκιμασίες μέσω ειλικρινούς και σκληρής δουλειάς. Επίσης, ο Δίας στον έκτο οίκο κάνει τους άλλους να επιθυμούν να σας εξ/υπηρετούν. Συνεπώς, οι περισσότεροι από αυτούς που δουλεύουν με εσάς ή για εσάς, βοηθούν μέσω των δικών τους πρόθυμων προσπαθειών, στο να επισπευτούν τα μεγάλα και αξιόλογα επιτεύγματά σας.
Κάποια στιγμή τέθηκε θέμα αν η ώρα γέννησής μου είναι σωστή, γιατί ενώ ο Δίας φερόταν ως κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε όψη με αυτόν, εγώ δήλωσα ότι δεν τον αιστάνομαι το Δία μου. Όλα δύσκολα έγιναν στη ζωή μου και το ρητό μου ήταν: Δεν έτυχε.... πέτυχε. Μέσα από πάρα πολύ δουλειά, ποσότητα ακριβώς υπηρεσιών και να με λένε και διάνοια ενώ εγώ η καημένη να έχω ψοφήσει στην άπειρη σκληρή δουλειά. Για την υγεία δεν έχω παράπονο.....
Τα υπόλοιπα, μη τονισμένα δεν ισχύουν ακριβώς διότι συνηγορούν και άλλοι παράγοντες στο χάρτη μου...
.....και όπως το λέει και η υπογραφή μου......
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-08-2011, 02:19 AM
Σε ευχαριστουμε Μαρια μου για οσα εγραψες για τον Κυβερνητη μας!!!:love:
Διας λοιπον στον 6ο!!
Ο τι πιο τυχερο για οσους απο εμας τον εχουμε εκει ε;!!!:bigsmile::bigsmile:
Σε ζωδια της φωτιας εχω τριγωνο Ηλιο -Δια
και εξαγωνο ακριβειας εως και τα δευτερα Δια - Σεληνη!!!!
Αυτες οι οψεις χαριζουν στο ατομο πολλα καλα στοιχεια
ειμαι πολυ τυχερη , γιατι σαν την υγεια δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο
και επισης ειναι ο δυνατερος πλανητης του χαρτη μου !!
Τον σεβομαι και τον αγαπω τον Δια και τον ευχαριστω για ολα τα καλα!
:love:
κουκι
Δίας στον 1ο οικο. Ναι συμφωνώ με όσα γράφετε. Μπορείτε να μου πείτε πώς επειρεάζει ο απλανής Bungula σε σύνοδο με το Δία; Βρίσκεται σε τετράγωνο με Αφροδίτη και πλούτωνα στην Παρθένο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
doukas
10-08-2011, 01:57 PM
ένας Δίας άνευ όψεων; τι γνώμη έχετε; σε οποιονδήποτε οίκο.
Katerina Paraskevopoulou
10-08-2011, 03:30 PM
ένας Δίας άνευ όψεων; τι γνώμη έχετε; σε οποιονδήποτε οίκο.Ο κάθε οίκος έχει το δικό του πεδίο και τη δική του ερμηνεία, όπως και το κάθε ζώδιο. Το ότι δεν κάνει όψεις στο γενέθλιο, νομίζω κάνει πιό συγκεκριμένη την ερμηνεία του και την γενέθλια τάση του. Και βέβαια οι διελεύσεις, όπως και οι επιστροφές του Δία εμπλουτίζουν τα βιώματά μας και τις δυνατότητές μας για large πράγματα. Το προς τα πάνω ή προς τα κάτω έχει να κάνει με τη γενέθλια ψυχοσύνθεση και πώς συνηθίσαμε να αξιολογούμε τα πράγματα....
katiakiss
10-08-2011, 03:56 PM
Καταπολεμώντας την τραγική τεμπελιά μου να γράψω έστω και τον επικήδειό μου, επανέρχομαι στην θέση του Δία στον 12ο γιατί έχω τύψεις από χθες που δεν το έγραψα.
Ο Παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων , μέσα στο 12ο οίκο (επίτηδες το υπενθυμίζω αυτό, για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που ακολουθεί), κάθε άλλο παρά τσιγκούνης είναι. Η θέση αυτή, μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ότι είναι η θέση της θείας πρόνοιας.
Ο 12Ος οίκος των Ιχθύων συνδέεται άμεσα με θέματα πίστης και η τύχη των ανθρώπων με Δία στον 12ο , βρίσκεται στην ικανότητά τους να πιστεύουν στην θεία πρόνοια. Αρκεί να οραματιστούν και να πιστέψουν στην υλοποίηση της επιθυμία τους για να πάρει το δρόμο της εκπλήρωσης, με ένα τρόπο σχεδόν μαγικό.
Υποτίθεται ότι ο Δίας στον 12ο , αν και ο υπόλοιπος χάρτης συμφωνεί, μας δίνει ανθρώπους συμπονετικούς και φιλάνθρωπους ελεήμονες. Κατά μία έννοια, το σύμπαν τείνει να γίνεται ανταποδοτικό για αυτούς.
persouit93
11-08-2011, 10:10 AM
καλημερα και απο μενα.
ηθελα να ρωτησω οταν καποιος εχει τον δια στον ζυγο ,στον δεκατο οικο
σε συνοδο με το mc
κανιντας καλες οψεις τριγωνα με ηλιο,ερμη και 2 χιαστι με σεληνη,ουρανο
καθως και εξαγωνο με ωροσκοπο(τοξοτη)
τι δειχνει αυτο για την επαγγελματικη πορεια-κοινωνικη καταξιωση του??
να διευκρινησω οτι ο χαρτης ειναι ενος αντρα..
ευχαριστω πολυ:love:
whisperer
11-08-2011, 08:13 PM
Γεια σου persuit93! :bigsmile:
το ότι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου βρίσκεται σε σύνοδο με το μεσουράνημα προφανώς τον κάνει ένα αρκετά δυνατό πλανήτη στο ωροσκόπιο του...ένας δυνατός όμως Δίας πέρα από τύχη, εύνοια και τα σχετικά φέρνει και λίγο καλοπέραση ίσως και αδράνεια..."γιατί να προσπαθήσω να κυνηγήσω κάτι αφού έρχεται μόνο του σε μένα...?"
δε ξέρω τι ρόλο παίζει στο έργο αυτό ο Κρόνος του κυρίου..αλλά ξεκομμένα μόνο από αυτό ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι του ήρθαν κομματάκι έτοιμα και εύκολα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική του πορεία...
επίσης κοίτα και την Αφροδίτη τι κάνει με το Δία ή με άλλον πλανήτη μιας και αποτελεί κυβερνήτη του δεκάτου του.
labtec
11-08-2011, 08:27 PM
..καλησπέρα και από μενα...
...με τον Δία αναδρομο στο σκορπιό (29ο) και σε συνοδο με Ποσειδώνα στον τοξοτη (στις 1ο) εμπεριεχόμενοι και οι δύο πλανητες στον 10 οίκο, θαλεγα οτι η τύχη συνοδεύεται από ευφορία σε κατι νεο και καινουργιο, αλλα το πραγμα μετά γινεται άνθρακας, λόγω του Ποσειδώνα, εσεις τη γνώμη έχετε..?
SAGIVI
12-08-2011, 09:54 AM
Αποστολε, μια συνοδος εμπεριεχει και τις δυο εκφανσεις (θετικο-αρνητικο).
Εννοω οτι δεν αποδεικνυονται ολα ανθρακες, αρκει να εχει προηγηθει ρεαλιστικη
εκτιμηση των συνθηκων και των δυνατοτητων μας. Σε μερικες περιπτωσεις δεν υπερεκτιμουμε μονο, αλλα και υποτιμουμε , οποτε μπορει και να χανουμε ευκαιριες.
cloe7
12-08-2011, 11:29 AM
Καλημέρα σας.
Έχω Δία στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 2ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι η δράση του Δία περιορίζεται από τον Κρόνο;
Atrapos
12-08-2011, 11:52 AM
Καλημέρα σας.
Έχω Δία στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 2ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι η δράση του Δία περιορίζεται από τον Κρόνο;
Η λέξη «περιορισμός» συνήθως έχει αρνητική ερμηνεία αφού θεωρούμε ότι μας στερεί κάτι. Ωστόσο ο Κρόνος σε κάποιο σημείο του Ωροσκοπίου θα βρεθεί (δεν γίνεται να τον εξαφανίζουμε) και εκεί που θα βρεθεί θα φέρει περιορισμό.
Στη συγκεκριμένη σύνοδο ο Κρόνος έχει το «πάνω χέρι» αφού στο Ζυγό βρίσκεται σε έξαρση, όπως συμβαίνει στις μέρες μας (αλήθεια, καλή Κρόνια επιστροφή!:bigsmile:). Αλλά αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι αποτρέπει το Δία από αλόγιστες σπατάλες, κάτι στο οποίο είναι επιρρεπής στον 2ο οίκο. Γενικά μιλώντας, αν όλο το ωροσκόπιο δείχνει μια χαλαρότητα και μια υπερβολική εξωστρέφεια, τότε συμφέρει να έχεις έναν ισχυρό Κρόνο για να «κρατάει τα μπόσικα».
stefania1
12-08-2011, 05:47 PM
Καλησπέρα και απο μενα..
Έχω δια στο σκορπιό στο 12 οικο σε σύνοδο με ήλιο, ερμή ,ωροσκόπο και σε αντίθεση με κρονο (ανάδρομος)
στον 7 οικο (ταυρο) εχει την καλοσύνη να μου πει κάποιος εαν ο διας ειναι καλά τοποθετημένος και εαν κάνει καλές όψεις; Ευχαριστώ πολύ....
labtec
12-08-2011, 08:19 PM
...καλα τα λες αγαπητη SAGIVI, αλλα ελα μου όμως που ως ΙΙμοι ενεργούμε πιο παρορμητικά και από τους εκπροσ'ωπους του παραρμητικού σταυρού..!!...Θα συμφωνήσω στο ότι χάνουμε ευκαιρίες χωρίς να το καταλάβουμε υπό το πρίσμα της ομίχλης που εκπέμπει ο Ποσειδώνας, αλλά τουλάχιστον ως ΙΙμος δεν χανω το κουράγιο μου και συνεχίζω απτόητος...νάσαι καλα σε ευχαριστώ για την παράθεσή σου...!!!
SAGIVI
12-08-2011, 10:39 PM
cloe7, την απαντηση του Ατραπου, μπορω να στην επιβεβαιωσω στην πραξη.
(εχω στον 2ο Δια στους ιχθεις και κρονο στον υδροχοο , δεν ειναι συνοδος αλλα σε καταλαβαινω πολυ καλα). Επιπλεον, πιστευω οτι δινει μια σταθερη ροη εισοδηματος αλλα στα παραπανω απο εκει, εχει σκαμβανεβασματα. Το ιδιο και στα αισθηματικα.
Θελει <ρεγουλα> και σ αυτα τα ζητηματα επισης. (τα τελευταια ειναι κι απο χαρτες αλλων ατομων.)
silia
13-08-2011, 01:54 AM
Καταπολεμώντας την τραγική τεμπελιά μου να γράψω έστω και τον επικήδειό μου, επανέρχομαι στην θέση του Δία στον 12ο γιατί έχω τύψεις από χθες που δεν το έγραψα.
Ο Παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων , μέσα στο 12ο οίκο (επίτηδες το υπενθυμίζω αυτό, για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που ακολουθεί), κάθε άλλο παρά τσιγκούνης είναι. Η θέση αυτή, μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ότι είναι η θέση της θείας πρόνοιας.
Ο 12Ος οίκος των Ιχθύων συνδέεται άμεσα με θέματα πίστης και η τύχη των ανθρώπων με Δία στον 12ο , βρίσκεται στην ικανότητά τους να πιστεύουν στην θεία πρόνοια. Αρκεί να οραματιστούν και να πιστέψουν στην υλοποίηση της επιθυμία τους για να πάρει το δρόμο της εκπλήρωσης, με ένα τρόπο σχεδόν μαγικό.
Υποτίθεται ότι ο Δίας στον 12ο , αν και ο υπόλοιπος χάρτης συμφωνεί, μας δίνει ανθρώπους συμπονετικούς και φιλάνθρωπους ελεήμονες. Κατά μία έννοια, το σύμπαν τείνει να γίνεται ανταποδοτικό για αυτούς.
Δεν μπορουσα παρα να γραψω κι εγω κάτι -αν και ανιδεη σχετικά-για να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα σου.Είναι ακριβώς η περιγραφή της κόρης μου.Ό,τι ζητήσει και θελήσει πολύ και πιστέψει πώς πρέπει να το έχει της έρχεται στο δρόμο,στο λεωφορείο,σαν δώρο απόάσχετο άνθρωπο,από μακριά ,από παντού και ξαφνικά τόσο που μου φαίνεται απίστευτο!!!Δία στον 12ο στον ζυγό, τρίγωνο με ήλιο,χιαστί με ουρανό,τρίγωνο με χείρωνα.Δεν μπορώ να της "εμφυσήσω" όμως να κάνει δικές της και τις δικές μου επιθυμίες:cheesy:που με δία στον λέοντα στον 5ο,τετραγωνο με ηλιο,τετραγωνο με αφροδιτη,τετραγωνο με ποσειδωνα ,τριγωνο με ωροσκοπο πώς τα καταφερνω κι από τις ευκαιρίες και "τύχες"που έρχονται στον δρόμο μου όσον αφορά του 5ου οίκου, όπως γράφεται στο άρθρο,διαλέγω την "στραβή",ό,τι δηλαδή αποδειχθεί κακή επιλογή στο τέλος αυτό διαλέγω!!Η αλήθεια βέβαια είναι ότι είμαι πολύ τυχερή με την κόρη που έχω(χαζομαμα!!!!):cheesy:
Χρυσάνθη Σπίγγου
16-08-2011, 02:19 AM
ΤΟ ΘΕΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΎ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΊ ΚΑΘΕ ΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. ΑΨΟΓΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΈΝΑΝ ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΌ ΔΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ Χ¶ΡΗ ΤΟΥ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΖΩΉς ΜΟΥ.
ΜΕΘΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΘΏΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΠΗ ΓΕΡΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΌ ΜΟΥ ΠΕΦΤ¶ΣΤΡΙ, ΚΑΙ ΩΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΑΝΕΊς ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΛΉ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΩς ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΛΑΧΕΙΟ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ - ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΜΠΕΙΡΊΕς ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘ¶ΝΟΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΌΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΈΡΩΝ.
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΛΟΥΣΙΑ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟΣ Ο ΔΙΑΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
Χ.Σ
penelopy
16-08-2011, 11:51 AM
ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
sarala
16-08-2011, 05:36 PM
καλησπέρα! πολύ όμορφη και δομημένη ανάλυση του θέματος... είμαι νέα στο χώρο και δυσκολεύομαι να κατανοήσω το εξής: δίας στον Υδροχόο στον τέταρτο μου οίκο. είναι κάπως αντικρουόμενο όλο αυτό ή μου φαίνεται έτσι??? ευχαριστώ :unsure:
SAGIVI
18-08-2011, 11:29 AM
καλησπέρα! πολύ όμορφη και δομημένη ανάλυση του θέματος... είμαι νέα στο χώρο και δυσκολεύομαι να κατανοήσω το εξής: δίας στον Υδροχόο στον τέταρτο μου οίκο. είναι κάπως αντικρουόμενο όλο αυτό ή μου φαίνεται έτσι??? ευχαριστώ :unsure:
Εχεις την καλωσυνη να μου επιβεβαιωσεις κατι?
Εζησες σ ενα οικογενειακο περιβαλλον, οπου τα μελη μπορουσαν να επικοινωνουν ανετα, να εκφραζουν τις δημιουργικες τους αναγκες χωρις καταπιεση
και εν τελει σε μια οικογενεια που συχνα οι γονεις λενε <εμεις με τα παιδια μας ειμαστε φιλοι>
Πιθανον και με μια παροτρυνση απασχολησης σε συλλογους η απλα ο ενας γονεας ασχολειται με τα <κοινα> και τον συνδικαλισμο?
Ρωτω με μια διαθεσης συγκρισης με καποιο ζευγαρι που γνωριζω και τον χαρτη του παιδιου τους
maroki
23-08-2011, 05:54 PM
Μπράβο!Πολύ καλό άρθρο.Αν και δεν είμαι και πολύ διαβασμένη με την αστρολογία,όσο θα έπρεπε,σύμφωνα με τον χάρτη μου,νομίζω πως έχω τον Πανίσχυρο Δία στον 1ο οίκο μου συνεπώς και στον Αιγόκερω.Δεν μου αρέσει όμως μια ζωή να βασίζομαι σε αυτό!Ειδικά ο ΓεροΚρόνος φέτος μας το δίδαξε αυτό πολύ κάλα σε εμάς τους Ζυγούς ε?Νομίζω πως την καλή τύχη μπορούμε να την προκαλέσουμε λίγο κι εμείς,ίσως αν φλερτάρουμε λίγο με τον Διούλη μας...Δεν νομίζετε????:toung:
ellielli
16-09-2011, 01:39 AM
Καλησπέρααααα!τι κάνετε?:Ρ,λοιπόν ο δίας σαν πλανήτης μου αρέσει πάρα πολύ,εκεί έχω καταλήξει!Σήμερα,σκεφτόμου ν οτι στην ζωή μου θέλω να κάνω πράγματα σπουδαία,να σπουδάσω,να ταξιδέψω και να ζήσω σε μια χώρα με υψηλό βιοτικό επίπεδο!Μετά απο αυτό το άρθρο συνηδειτοποίησα οτι με δία στον 9ο οίκο και στον ταύρο με όψεις κάλες(σύνοδος με ήλιο+μεσουρήνα κ τρίγωνο με ποσειδώνα) εντάξει εχεί και μια αντίθεση με πλούτωνα κ ενα τετράγωνο με άρη αλλααααααά,θέλω να πιστεύω οτι ίσως η θεά τύχη μου χαμογελάσει και θα καταφέρω να εκπληρώσω τα παραπάνω όνειρα κάποια στιγμή!:love::laugh:
toulis
16-09-2011, 11:32 PM
Γεια σας κι απο μένα.
Ανήκω στην γενιά των παιδιών του 83' που σχεδόν στο σύνολο τους έχουν στο ωροσκόπιο τους την σύνοδο Ουρανού-Δία στον Τοξότη.
Έχω να παρατηρήσω,και δε θα πω κάτι καινουριο, οτι η επίδραση των πλανητών στους γωνιακούς οίκους ειναι πολύ ισχυρή, ενώ εν συνεχεία λιγότερο στους διάδοχους και ακόμα λιγότερο στους κατιόντες. Οπότε ένας Δίας γωνιακός σίγουρα θα προσφέρει πολλα περισσότερα απ'ότι ένας Δίας σε κατιόντα οίκο.
Έχοντας Δία τοποθετημένο στον 9ο οίκο, ποτέ δεν ένιωσα τυχερός με την κλασσική έννοια του όρου.
Παρ'όλα αυτά διαπίστωσα πόσο παρεξηγημένη η έννοια του Διά σε σχέση με την τύχη.
Ο Δίας μου έδωσε την έφεση να ερευνω (Ακμή 9ου στον Σκορπιό) και σχεδόν σαν μανιακός να ρουφάω ότι γνώση υπαρχει σχετικά με μεταφυσικα η φυσικα φαινόμενα, και να αναπτύσω κυρίως μία εγκυκλοπεδική γνώση,σχεδον επι παντός επιστητού.
Έτσι λοιπόν και με τη βοήθεια του Διός και των άλλων πλανητών βρέθηκα στο διάβα της αστρολογίας και που με έχει αποροφησει αρκετά και μπορώ να πώ οτι της έχω αφιερωθεί.Λες κι αυτη η συνεχής αναζήτηση γνώσεων και ενθουσιασμού που λαμβάνεις απο αυτές, βρήκε επιτέλους το απάγγιο που πάντα έψαχνε....
maria76
17-09-2011, 01:05 AM
Νομίζω πως θα διαφωνήσω με το φίλο μου τον Τoulis λίγο.
Ο Δίας για μένα είναι σημαντικό τι όψεις κάνει,δλδ ευνοικές ή όχι.Οχι σε ποιον οίκο είναι,σε οποιονδήποτε οίκο θα αναδείξει τις ιδιότητες του,αν ειδικά βλέπουμε χωρίς παρωπίδες..
Ενας καλά τοποθετημένος Δίας στον 5ο οίκο πχ,θα βγάλει πολύ πιθανόν έναν καλό επιχειρηματία(με δυνατό Αρη,Ηλιο και άλλα πολλά).Ενώ στον 7ο οίκο που είναι γωνιακός,θα υπάρχουν καλές συνεργασίες ή γάμος.
Ο σύζυγος είναι ένα λιοντάρι με Δία στον 5ο οίκο του και Αρη στον 7ο.Ξέφυγε κατά πολύ από τις προσδοκίες των δικών του και ασχολήθηκε με το χώρο των επιχειρήσεων.Επεκτάθηκε,κα ι πρώτη φορά παραπονιέται τώρα,με την κρίση.Οπότε τα πήγε καλά τα τελευταία 20 χρόνια..
Γεννημένος αρχηγός όμως,δεν μπόρεσε να συνεργαστεί αρμονικά με κανέναν όταν αυτό χρειάστηκε,΄πάντα κατέληγε άδοξα και με απώλειες η συνεργασία.
Θέλω να πω πως,εκτός απ'όλα τα άλλα που συνηγορούν για να πεις"είμαι τυχερός",και όψεις και οικοθεσίες που αναιρούν το ένα το άλλο,δεν έχει πολύ σημασία ο οίκος.Για μένα.
Εσύ που ξέρεις τι θα γινόταν αν επίμονα δοκίμαζες την τύχη σου στο εξωτερικό?:σφύριγμα
toulis
17-09-2011, 01:42 AM
Καλησπέρα Μαρία.
Φυσικά και οι όψεις μετράνε πάρα πολύ,όπως και η ζωδιακή θέση του πλανήτη.
Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ομως το γεγονός πως οι οίκοι ειναι οι τομεις έκφρασης των ιδιοτητων των πλανητων στη ζωή μας. Αν το ζώδιο δείχνει το πώς λειτουργουμε, ποια είναι η ποιότητα μας, έτσι και ο οίκος δείχνει το που εκδηλώνεται αυτή η τάση.
Έτσι η οικοθεσία παιζει πολυ σημαντικό ρόλο και δεν μπορεις να το αρνηθείς.
Σίγουρα αν ο Δίας βάλεται με άσχημες όψεις, υπολειτουργεί και δεν εκφράζει πλήρως την δυναμική του.
Η εννοια ''τύχη'' και το "τυχερός" έχουν διαφορετική σημασία για τον καθένα.
Η έυνοια στα αισθηματικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων ειναι βασικος δείκτης για μένα
όπως και η επιτυχία στα οικονομικά, για τον ορισμό της τύχης.
Νά χεις αυτό που λέμε άστρο.
Εν κατακλείδι θεωρώ οτι η τύχη δεν καθορίζεται απο έναν μόνο πλανήτη αλλά από το σύνολο του ωροσκοπίου. Ακόμα κι ένας καλά τοποθετημένος Κρόνος θεωρείται οτι συμβάλλει θετικά.