PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

whisperer
24-07-2011, 02:57 PM
Ο συγχρονισμός είναι το παν, λένε. Υπάρχει ένας παλιός και ξεπερασμένος μύθος που λέει ότι αν έχετε περάσει τα 40 και οδεύετε προς τα 50, δεν είστε σε θέση να βρείτε μία καλή σχέση. Μπούρδες! Απλώς, η κατάλληλη αστρολογική επιρροή δεν έχει συμβεί ακόμα στον αστρολογικό σας χάρτη! Αν έχουν περάσει μήνες, ή ακόμα και χρόνια χωρίς να έχετε κάποια σχέση, και πλέον νιώθετε ότι μία τρυφερή σχέση απλώς δεν είναι γραφτό στο πεπρωμένο σας, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε. Υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές στη ζωή, στις οποίες ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού ενεργοποιείται και αυτές είναι οι στιγμές που το σύμπαν πρόκειται να σας φέρει μία τρυφερή σχέση αγάπης, εφόσον είστε ανοικτοί σε αυτήν και δεν έχετε δημιουργήσει μία πεποίθηση η οποία θα εμποδίσει μία τέτοια σχέση αγάπης να υπάρξει στη ζωή σας.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%C F%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%81%CF%86%CE%AE-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%C E%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-13174/)

stavri7
24-07-2011, 06:22 PM
whisperer Μπραβο για αλλη μια φορά πολύ ωραιο άρθρο.Δηλαδή για να καταλάβουμε απο ποιον πλανητη δεχεται επιρροη η αφροδιτη σχεδιαζουμε το γενέθλιο χαρτη μας και ένα χαρτη για την ημέρα που γνωρίσαμε κάποιον-α και μπορει να μας ενδιαφέρει και κοιτάμε τις όψεις της αφροδίτης?Μας ενδιαφέρουν όλες οι όψεις?Ή αυτη μόνο με την μικρότερη ανοχή όψης?Και επισης αν π.χ η αφροδιτη δέχεται μια ισχυρή όψη απο τον πλούτωνα αλλα το πρόσωπο που μας ενδιαφερει δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λέμε ''πλουτώνια προσωπικότητα'' πως η σχέση θα είναι πλουτώνια,μπερδευτηκα λίγο...αν μπορει κάποιος ας βοηθήσει

katiakiss
24-07-2011, 06:50 PM
Πολύ ωραίο το άρθρο και με έκανε να σκεφτώ όλους τους έρωτες-σταθμούς υπό το κράτος όλων των πλανητών, πλην του τριγώνου του Πλούτωνα που ήμουν πολύ μικρή για δάκρυα Στέλλα και του εξαγώνου του Πλούτωνα που δεν μου έκανε τίποτα, που να θέλω να το θυμάμαι. Όλες οι άλλες επιρροές, ήταν πράγματι αξιομνημόνευτες εμπειρίες.

Βέβαια, αν η Αφροδίτη είναι από την γενέθλια θέση της , σε θέση σκαμπό, σε σχέση με κάτι θρόνους που βλέπω σε χάρτες, μέχρι να βρεις την αδελφή ψυχή, έχεις γνωρίσει όλες τις δεύτερες και τρίτες ξαδέλφες της, έναν κουμπάρο και το βαφτιστήρι του μπατζανάκη της.:laugh:

Με έπιασε ο παλιμπαιδισμός μου. Ευχαριστούμε για το άρθρο! Φεύγω! :embarrest

martgeor
24-07-2011, 08:14 PM
Πράγματι πολύ ωραίο άρθρο. Όπως τα λέει η Κάτια, με έκανε να τα βάλω κάτω όλα και όλους ;-) …ενδιαφέρουσα ενασχόληση για έναν καρκίνο που έμεινε κυριακάτικα στην ζεστή πόλη.
Στην περίπτωσή μου, παρότι δεν είναι σε θέση σκαμπό (Λιονταράκι στον 10ο και όψεις εξαγώνου με τους Κρόνο, Δία και ωροσκόπο, στο ζυγό) δεν μπορώ να πω πως με επηρέασε μέχρι σήμερα. Αν εξαιρέσεις την αντίθεση με τον Πλούτωνα στον πρώτο μεγάλο έρωτα στην ηλικία των ΅εξαπατήσεωνΆ περισσότερο θα έλεγα με επηρεάζει η διελαύνουσα παρά η γενέθλια, καθώς και οι Κρόνος και Δίας από διέλευση.
Αυτό που με ΅σόκαρεΆ ωστόσο, είναι πως όσα περιγράφονται στο άρθρο εμένα μου συνέβησαν με τον ¶ρη. Στις 3 ΅μεγάλεςΆ μου σχέσεις υπήρχε όψη του γενέθλιου ¶ρη με τον Ουρανό, Πλούτωνα και Δία αντίστοιχα και εκείνες οι περίοδοι αρκετή ταύτιση με τα γραφόμενα της whisperer για την Αφροδίτη.
Περίεργα πράγματα…. Ή που είναι κυβερνήτης του 7ου ή που ούτε ο τωρινός ΅αγαπημένοςΆ η αδερφή ψυχή μου :-)
Όρεξη ναΆ χουμε να αφήνουμε την ζωή να μας κάνει εκπλήξεις.. Ευχαριστώ για το άρθρο ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για αναδρομή στο παρελθόν, κάτι που δεν βαριέμαι ποτέ.

taurine
24-07-2011, 08:47 PM
Μπράβο για το άρθρο!

Πράγματι, ο Ουρανός πιστεύω πως φέρει τεράστια "ευθύνη" για όλες τις όμορφες,ανατρεπτικές, ασυνήθιστες και αρκούντως ....πιπεράτες στιγμες της ζωής μας, που μένουν ολοζώντανες στο χρόνο!;)

maria76
25-07-2011, 03:39 AM
Ωραίο άρθρο,όντως.Να ρωτήσω βρε παιδιά εγώ κάτι σχετικό?Οταν είσαι παντρεμένος,και δεν έχεις εξωσυζυγικές σχέσεις,πάλι την Αφροδίτη σου μελετάς,ή μόνο τον 7ο οίκο?Τι εννοώ...η Αφροδίτη μας,είναι η αγάπη έστω και αν δεν είναι πια με τη μορφή σχέσης αλλά και γάμου?Δλδ οι όψεις της ερμηνεύονται έστω και αν είσαι με τον ίδιο άνθρωπο κι έχεις οικογένεια,ή τ'αφήνεις και κοιτάς μόνο 7ο επειδή είσαι παντρεμένος?Ελπίζω να καταλάβετε τι ρώτησα.:weird:

katiakiss
25-07-2011, 04:26 PM
Ωραίο άρθρο,όντως.Να ρωτήσω βρε παιδιά εγώ κάτι σχετικό?Οταν είσαι παντρεμένος,και δεν έχεις εξωσυζυγικές σχέσεις,πάλι την Αφροδίτη σου μελετάς,ή μόνο τον 7ο οίκο?Τι εννοώ...η Αφροδίτη μας,είναι η αγάπη έστω και αν δεν είναι πια με τη μορφή σχέσης αλλά και γάμου?Δλδ οι όψεις της ερμηνεύονται έστω και αν είσαι με τον ίδιο άνθρωπο κι έχεις οικογένεια,ή τ'αφήνεις και κοιτάς μόνο 7ο επειδή είσαι παντρεμένος?Ελπίζω να καταλάβετε τι ρώτησα.:weird:Βρε Μαρία… Δηλαδή οι παντρεμένοι σταματούν να κοιτάζουν την Αφροδίτη τους επειδή έχουν παντρευτεί και τέρμα; «Οι παντρεμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ;» (Αφροδίτη\Κρόνος) ¶λλωστε η Αφροδίτη δεν είναι μόνο αυτό! Είναι και τα οικονομικά, για παράδειγμα. Η αισθητική και η αρμονία. Είναι οι σχέσεις αγάπης, ακόμα και χωρίς έρωτα.
Γιατί μία ωραία όψη Ουρανού να μην δείξει ένα μακρινό ταξίδι που θα έχει κάποιος την ευκαιρία να το κάνει με τον σύντροφό του, ανανεώνοντας έτσι το αίσθημα και τον έρωτά τους, που ένιωθαν να έχει παραμεληθεί από την ορμή της ρουτίνας;
Βέβαια, μπορεί να δείχνει και ένα ωραιότατο παραστράτημα στο οποίο δεν θα έχει το άτομο την δύναμη να αντισταθεί. Ε…Συμβαίνουν κι αυτά στη ζωή! Όταν σε κοιτάξει ο άλλος και η ματιά του σου τρυπήσει τα έγκατα, θα σκεφτείς ότι είσαι σε γάμο; (γενικά μιλάω, εσύ είσαι και Κρητικιά. Σιγά μη μας πεις!) Όμως, κάπως έτσι γράφονται τραγούδια όπως: «Και θέλω να ΅ρθω να σε αρπάξω από την άλλη!» (Αφροδίτη \Ποσειδώνας).

ΥΓ: Πάντως, όσο κι αν ήθελα να το παίξω μαντάμ Κιουρί, αν ήμουν παντρεμένη και ο σύντροφός μου είχε όψη Αφροδίτης\Πλούτωνα και αναστέναζε στους καναπέδες πίνοντας, καπνίζοντας και ακούγοντας το «Αυτή η νύχτα μένει» (Κραουνάκης), δεν θα την έβγαζα καλά την νύχτα!:weird::cry:

ΥΓ2: whisperer, συγνώμη που απάντησα εγώ στο δικό σου άρθρο, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ γιατί δεν έχω καλύτερο από το να πειράζω το Μαράκι μας!:love:

Ann-nme
25-07-2011, 09:19 PM
καλησπερα..ισως ειναι λιγο ακυρο αυτο που θα ρωτησω αλλα το βερτεξ εχει καποια σημασια οσων αφορα την αδελφη ψυχη ?

Jedi-Thoth
28-07-2011, 08:06 AM
Εύγε,πολύ ωραίο το άρθρο!Τσέκαρα τον χάρτη μου στην προηγούμενη σχέση μου(και μεγάλο μου έρωτα και αγάπη) και όντως την ημέρα που έγινε η σύνδεση ο διελαύνων Ήλιος κάνει τρίγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη μου και ο διελαύνων Δίας τρίγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη μου!Έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν το είδα...:wacko:

Summerwhisper
28-07-2011, 10:05 AM
Λύστε μου κι εμένα μια απορία βρε κορίτσια..Καλά, κι αγόρια.
Πόσο θέλει κανείς να περάσει στην απέναντι όχθη, ξέρετε αυτή όπου αποκτάς νέα στυλιστικά γούστα με λευκές ποδίτσες που δένουν πίσω τα χεράκια...:bigsmile:, την περίοδο που η Αφροδίτη του ταυτοχρόνως κάνει εξάγωνο με Κρόνο, τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Δία????
Ευτυχώς τέλη Αυγούστου τελειώνουν οι όψεις με Ουρανό και Κρόνο και μένει το τετράγωνο του Δία...
Είναι καλό αυτό τώρα????:wacko:

Atrapos
28-07-2011, 12:24 PM
εχω μια απορια στο 7 οικο εχω το ουρανο και το ποσειδωνα αναδρομους στο αιγοκαιρω!

Το 2016 οπως ειδα θα βολταρει την γενεθλια αφροδιτη μου θα κανει εξαγωνο με την γενεθλια αφροδιτη μου,
επισης το 2013 οταν θα ειναι ο Διας στους διδυμους θα κανει συνοδο με την γενεθλια αφροδιτη μου και σε λιγο καιρο ο κρονος θα κανει τριγωνο με την γενεθλια αφροδιτη μου... Τι σημαινουν ολα αυτα???? ισως μια καινουρια σχεση???

Μια διέλευση από την Αφροδίτη μπορεί να σημαίνει αρκετά άλλα πράγματα εκτός από μια καινούργια σχέση. Ο οίκος της Αφροδίτης και οι οίκοι όπου βρίσκονται Ταύρος και Ζυγός μπορούν να σου δώσουν κάποιες πληροφορίες σχετικά. Βέβαια μάλλον ο Ζυγός είναι στον 5ο οίκο σου οπότε η «ενεργοποίηση» της Αφροδίτης εκδηλώνεται εύκολα με μια καινούργια σχέση. Το ίδιο όμως μπορεί να σημαίνει και μια διέλευση από τον 5ο, η μια διέλευση ενός πλανήτη που τυχών βρίσκεται στο γενέθλιο 5ο.

Οι περιπτώσεις είναι τόσες πολλές που πραγματικά δεν έχει νόημα να τις αναφέρουμε.

Προσωπικά σου εύχομαι να μην περιμένεις μέχρι το 2013 ούτε το 2016 για μια καινούργια σχέση, αν αυτό θέλεις.

melenia83
29-07-2011, 05:14 AM
να ρωτησω κ γω κατι?Εχω δει σε αρκετους χαρτες αυτη τη διελευση κρονου αφροδιτης οταν ξεκιναγε μια σχεση κ εχω καταλαβει οτι ειναι για σχεση σοβαρη με προοπτικη.Να φερω ενα παραδειγμα π.χ στον χαρτη της αδερφης μου αυτη η συνοδος βγηκε τοτε που αρχισε η σχεση ενω στον χαρτη του συζυγου της 4 χρονια μετα.Και σε αλλους παντρεμενους που ηξερα κ τσεκαρα σε καποιους εβγαινε ακριβως μα ακριβως, ενω σε αλλους με πολλα χρονια αποκλιση.Αυτο γιατι συμβαινεΙ?Σε μενα παντως οταν το τσεκαρα με αυτη τη μεθοδο κρονου τριγωνου αφροδιτης βγαινει το 2018...(η αληθεια ειναι οτι δεν με βολευει)!!

katiakiss
29-07-2011, 02:21 PM
να ρωτησω κ γω κατι?Εχω δει σε αρκετους χαρτες αυτη τη διελευση κρονου αφροδιτης οταν ξεκιναγε μια σχεση κ εχω καταλαβει οτι ειναι για σχεση σοβαρη με προοπτικη.Να φερω ενα παραδειγμα π.χ στον χαρτη της αδερφης μου αυτη η συνοδος βγηκε τοτε που αρχισε η σχεση ενω στον χαρτη του συζυγου της 4 χρονια μετα.Και σε αλλους παντρεμενους που ηξερα κ τσεκαρα σε καποιους εβγαινε ακριβως μα ακριβως, ενω σε αλλους με πολλα χρονια αποκλιση.Αυτο γιατι συμβαινεΙ?Σε μενα παντως οταν το τσεκαρα με αυτη τη μεθοδο κρονου τριγωνου αφροδιτης βγαινει το 2018...(η αληθεια ειναι οτι δεν με βολευει)!!Ίσως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι στο οποίο και το άρθρο το ίδιο είναι ξεκάθαρο. Η ενεργοποίηση της Αφροδίτης από κάθε λεγόμενο «αργό» πλανήτη είναι μια σοβαρή ένδειξη περιόδου όπου μία σχέση είναι μέσα στις πιθανότητες εκδήλωσης της όψης.

Είναι αλήθεια ότι από όλους τους πλανήτες, ο Κρόνος είναι εκείνος που προδιαθέτει τον άνθρωπο να αντιμετωπίσει τις σχέσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτός είναι ο τρόπος που το συγκεκριμένο άτομο αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη περίοδο το θέμα.
Αν ωστόσο κοιτάξουμε τον χάρτη του συντρόφου του, δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει το ίδιο. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι σπάνιο. Ο χάρτης του συντρόφου μπορεί να έχει μια ενεργοποίηση του κυβερνήτη του 7ου οίκου… Μία σημαντική όψη στην Σελήνη του… Μία όψη Δία στην Αφροδίτη του… Υπάρχουν δεκάδες τρόποι που μπορεί ένας χάρτης να δείξει το ίδιο πράγμα με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Στην περίπτωση του συντρόφου της αδελφής σου, την ίδια περίοδο θα υπήρχε μια διαφορετικού είδους ενεργοποίηση. Τέσσερα χρόνια μετά, αφού είχε την όψη συνόδου Αφροδίτης \Κρόνου , το ποιο πιθανό είναι να πέρασε μία περίοδο προσδιορισμού και αξιολόγησης στα θέματα σχέσεων (και σε ότι άλλο θέμα κυβερνά ή επηρεάζει η Αφροδίτη στον χάρτη του), όπως είναι πιθανό, εκείνος τότε να συνειδητοποίησε το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογούν και την θέση του απέναντι σε αυτό.

melenia83
29-07-2011, 05:31 PM
Σας ευχαριστω για την αμεση και πληρως κατανοητη τοποθετηση σας.Συμφωνα με αυτα που παραθεσατε παραπανω,σε εμενα αυτο το διαστημα εκδηλωνεται η οψη δια τριγωνου με αφροδιτη,δια εξαγωνου σεληνη και στο 5ο εχω ουρανο στον τοξοτη βγαινει η οψη ουρανος τριγωνο ηλιο,ουρανος τριγωνο με ουρανο και λιγο πιο μετα ουρανο με δια.Αυτες οι οψεις μεταξυ τους δειχνουν κατι με προοπτικη κ σταθεροτητα?

magneto
30-07-2011, 06:19 PM
Μιλάμε μόνο για συνόδους?
Τη δικιά μου Αφροδίτη στον Αιγόκερω που κάνει εξάγωνο με Ουρανό,τετράγωνο με Πλούτωνα και ωροσκόπο και αντίθεση με μεσουράνημα, πως θα τη χαρακτηρίζαμε? Αναμμένα κάρβουνα? αχαχαχαχα

SAGIVI
30-07-2011, 08:41 PM
Για να ειμαι ειλικρινης, αν ειχα αυτες τις οψεις και εκρινα μονο απο αυτες, θα ηλπιζα σε μια σχεση με διαρκεια, μονο λογω της επεκτατικης τασης του δια, γιατι ο ουρανος ειναι γεγονος οτι δεν φημιζεται για την σταθεροτητα του.
Ομως αυτες οι οψεις δειχνουν εντονη ελξη, πολυ χαρα και ευκολη εκδηλωση των αισθηματων απο τις δυο πλευρες, οποτε σιγουρα θα ηθελα να την ζησω.:bigsmile:

melenia83
30-07-2011, 09:39 PM
Σ ευχαριστω πολυ γιατην απαντηση σου!Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει αυτη η ταση ασταθειας αλλα ελπιζω να μην με κυνηγαει για μια ζωη κ να υπαξει καποια σταθεροποιηση που ολοι μας εχουμε αναγκη στον τομεα αισθηματικων..σε ευχαριστω κ για την προηγουμενη τοποθετηση σου(μεσα επεσες σε αυτα που εγραφες εχω αυτες τις τασεις)!

katiakiss
15-02-2012, 02:38 PM
Πολύ όμορφο άρθρο και πραγματικά χρήσιμο ως προς το γενικότερο πλαίσιο των επιρροών που δέχεται η Αφροδίτη από τους αργούς πλανήτες.
Πράγματι, αυτό είναι το είδος των εμπειριών με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι και ο ρόλος τους δεν περιορίζεται στο να μας φέρει ή να μας πάρει έναν σημαντικό σύντροφο.
Το σοβαρό κομμάτι, είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε προσωπική συνείδηση της Αφροδίτης μας. Να ανακαλύψουμε μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα εμπειριών, αυτό που μας ταιριάζει και που μας δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουμε την Αφροδίτη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι όπως αυτή είναι πλασμένη να λειτουργεί.

Θέλω να πω ότι καλό είναι να μην παρασυρόμαστε από στερεοτυπικές εκφράσεις όπως «παθιασμένος έρωτας» ή «απόλυτος ρομαντισμός» κτλ. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει μια Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 10ο οίκο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα νιώσει βολικά και ευτυχισμένα με αυτό που μπορεί να φέρει στη ζωή του η επιρροή του Πλούτωνα.

Για να μην φύγω από τον αρχικό σκοπό αυτού του ποστ, να πω ότι ο λόγος που έγραψα, είναι για να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία, όταν πριν από αρκετά χρόνια ο Ποσειδώνας έκανε την βόλτα του πάνω στην Αφροδίτη μου (κυβερνήτη 7ου) , στον 11ο και στον Υδροχόο.
Όλα όσα γράφει το άρθρο είναι πολύ σωστά και πραγματικά. Νομίζω ότι θα μπορούσε να δοθεί λίγη περισσότερη έμφαση στην εν λόγω σχέση , για ένα βασικό λόγο. Ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης και η συνάντησή τους σημαίνει πολύ περισσότερα σε ένα βαθύτερο επίπεδο (χωρίς να παραβλέπω βέβαια ότι ως Ιχθύς, η ένταση της όψης του κυβερνήτη του Ήλιου μου με την Αφροδίτη , προφανώς βιώθηκε στο πολλαπλάσιο) .
Εκείνο τον καιρό έκανα μια καθοριστικά δυνατή σχέση, με όλα τα Ποσειδώνια χαρακτηριστικά του ρομαντισμού, της μαγείας, της αμφιβολίας, της παράνομης κατάστασης και τέλος της απογοήτευσης. Ωστόσο, μετά από καιρό, όταν ο κουρνιαχτός σκορπίσει και μπορεί κανείς να ιεραρχήσει την εμπειρία του, παραδέχομαι ότι η μορφή του έρωτα που προκύπτει από την συνάντηση του Ποσειδώνα με την γενέθλια Αφροδίτη, είναι μία θεία εμπειρία που αξίζει το κόστος της σε κάθε περίπτωση!
Η συναισθηματική ενέργεια συντονίζεται με συχνότητες που δύσκολα μπορεί να προσεγγίσει διαφορετικά το συναισθηματικό μας υλικό.
Το καταστάλαγμα από αυτή την εμπειρία, είναι ότι δημιούργησε μέσα μου ένα μέτρο σύγκρισης, στην αποσαφήνιση του τι είναι πραγματικός έρωτας, συναίσθημα που δεν έχει καμία σχέση με ασφάλεια και δέσμευση. Στον έρωτα πας γυμνός και ευάλωτος, χωρίς «καβάτζες» και υποσχέσεις. Ο έρωτας στην απόλυτη μορφή του παραμένει αέναα ατελέσφορος.
Παρά την διάψευση , το κόστος και τον πόνο, τον έρωτα που φέρνει η σχέση συνόδου Αφροδίτης\Ποσειδώνα, αν με βάζατε από την αρχή, θα επέλεγα να τον ξαναζήσω χωρίς δεύτερη σκέψη και θα ευχόμουν σε όλους να το ζήσουν.

Κοραλλία Μόζορα
15-02-2012, 05:25 PM
Ξέρω πολύ καλά τι λες, Κάτια, και συμφωνώ απόλυτα.

taurine
15-02-2012, 06:36 PM
Πολύ εύστοχο άρθρο, ευχαριστούμε για τη μετάφραση.
Κρόνος,Ουρανός,Ποσειδώνας, και ειδικά ο Πλούτωνας, 10 στα 10!

Μαρία_Δ
15-02-2012, 09:12 PM
4073

(Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη):p

aurelia
15-02-2012, 09:57 PM
Πολύ ωραίο το άρθρο, κι εμένα με άγγιξε, γιατί με την Αφροδίτη μου στο Ζυγό οι επιρροές Κρόνου (αρχικά),Πλούτωνα (τώρα) και Ουρανού (σε λίγο καιρό) είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα από το άρθρο είναι σε ποιες όψεις αναφέρεται? Όλες μπορούν εν δυνάμει να ενεργοποιήσουν έναν πλανήτη, είτε θετικές είτε αρνητικές.
Το άρθρο όμως σε ποιες αναφέρεται?

katiakiss
15-02-2012, 10:07 PM
Πολύ ωραίο το άρθρο, κι εμένα με άγγιξε, γιατί με την Αφροδίτη μου στο Ζυγό οι επιρροές Κρόνου (αρχικά),Πλούτωνα (τώρα) και Ουρανού (σε λίγο καιρό) είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα από το άρθρο είναι σε ποιες όψεις αναφέρεται? Όλες μπορούν εν δυνάμει να ενεργοποιήσουν έναν πλανήτη, είτε θετικές είτε αρνητικές.
Το άρθρο όμως σε ποιες αναφέρεται?Σε όλες. Κάθε όψη φέρει το είδος της ενεργοποίησής της. Θετική ή δυσμενής, θα φέρει τα χαρακτηριστικά του αργού πλανήτη που αγγίζει την Αφροδίτη και θα καθορίζει το είδος των εμπειριών.

taurine
15-02-2012, 11:10 PM
4073

(Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη):p

Να κανουμε παρέα?
Αφροδίτη συνοδος Αρη σε αντίθεση με Πλούτωνα!
Απαγορεύεται η καψούρα δια ροπάλου! Καίγονται οι γούνες!

KALLISTW
16-02-2012, 01:21 AM
Η ερώτηση αφορά στο άρθρο βέβαια,αλλά πηγάζει από κάτι που παρατήρησα στον χαρτη μου.

Αν η Αφροδίτη δεν κάνει όψη με κανέναν άλλο πλανήτη στον γενέθλιο χάρτη;Τι σημαίνει;
Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει.....Ευχαριστώ πολύ....

katiakiss
16-02-2012, 08:12 PM
Aurelia :
Το άρθρο όμως σε ποιες αναφέρεται?

Σε όλες. Κάθε όψη φέρει το είδος της ενεργοποίησής της. Θετική ή δυσμενής, θα φέρει τα χαρακτηριστικά του αργού πλανήτη που αγγίζει την Αφροδίτη και θα καθορίζει το είδος των εμπειριών.ΥΓ 1: Aurelia , διορθώνω γιατί –αν θες το πιστεύεις- τώρα παρατήρησα τον τίτλο του άρθρου. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι το άρθρο αναφέρεται στο πότε θα συναντήσει κανείς την αδελφή ψυχή , τότε μιλάει για τις θετικές όψεις.

ΥΓ 2 : Γνώμη μου είναι ότι είναι ατυχής ο χαρακτηρισμός «αδελφή ψυχή» και ακόμα πιο ατυχής η προσδοκία του. Η «αδελφή ψυχή» είναι η συγκεκαλυμμένη προσδοκία του ανθρώπου που θέλει να βρει έναν άνθρωπο στα μέτρα του, ώστε να μην χρειαστεί να ξεβολευτεί ιδιαιτέρα. Συνήθως η «αδελφή ψυχή» επιφορτίζεται με ιδιότητες όπως να της αρέσει ότι αρέσει σε εμάς, να νιώθει όπως εμείς, να θέλει ότι εμείς και πάει λέγοντας. Κανείς δεν σκέφτεται ότι η «αδελφή ψυχή» του μπορεί να έχει επικοινωνιακό πρόβλημα και να πρέπει να δουλέψουν πάνω στο μοτίβο της επικοινωνίας για παράδειγμα ή ότι μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που δεν της τόνωσαν την αυτοπεποίθηση.

Με αυτή τη λογική, το άρθρο παραθέτει τις επιρροές που σηματοδοτούν την στιγμή που πιθανά να βρεθεί ο άνθρωπος που μας συμπληρώνει. Για τον καθένα ξεχωριστά, κάτι διαφορετικό τον συμπληρώνει και δεν μπορεί όλες οι όψεις προς την Αφροδίτη να του φέρνουν την «αδελφή ψυχή» γιατί δεν είναι όλες οι ενέργειες των αργών πλανητών που την συμπληρώνουν ευχάριστα.
Αν για παράδειγμα η Αφροδίτη κάποιου βρίσκεται στον Αιγόκερω και τύχει να γνωρίσει ένα πρόσωπο την εποχή που ο Κρόνος κάνει τρίγωνο με αυτή την Αφροδίτη, τότε αυτό το πρόσωπο έχει περισσότερες πιθανότητες να τον συμπληρώνει ευχαρίστα, από ότι ένα τρίγωνο του Ουρανού (χοντρικά μιλώντας πάντα, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική).

Κοραλλία Μόζορα
16-02-2012, 09:03 PM
Το άρθρο αναφέρεται κυρίως στις αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τους πιο αργούς πλανήτες εκτός από τον Ποσειδώνα. Στις όψεις του Ποσειδώνα αναφέρεται περισσότερο στα αρνητικά χαρακτηριστικά της συνόδου, της αντίθεσης και του τετραγώνου. Όταν όμως ο Ποσειδώνας κάνει όψη εξαγώνου ή τριγώνου με την Αφροδίτη οι εμπειρίες που προκύπτουν είναι πιο θετικές.

Τις εμπειρίες αυτές μπορούμε να τις έχουμε όχι μόνο από τις διελεύσεις των πλανητών αυτών από την Αφροδίτη μας αλλά και όταν η Αφροδίτη μας κάνει όψη μαζί τους στο ηλιακό τόξο.

Πάντως με τον Δία ή τον Κρόνο μην περιμένετε πολλά πράγματα εκτός κι αν η μοίρα της Αφροδίτης σας πέφτει μέσα στην ζώνη της αναδρομής τους.

Lilapause
16-02-2012, 09:20 PM
Καλησπέρα σε όλους!!

Σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να αναφέρω,πως εμένα η "γλυκιά" προοδευμένη Αφροδίτη πέρασε από τον γενέθλιο Πλούτωνά μου και στην κυριολεξία με ΤΣΑΚΙΣΕ.Κόντεψε να μου διαλύσει ακόμα και το σπίτι, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα απολύτως. Ακόμα αναρωτιέμαι πως μου συνέβηκε, γιατί έγινε και το κυριότερο γιατί να νομίζω πως είναι η αδελφή ψυχή μου; Από τη μια πλάνη έπεφτα στην άλλη και όλα αυτά μόνο μέσα στο μυαλό μου.

Πραγματικά εύχομαι να μη μου είχε συμβεί ποτέ. Δεν ξέρω αν ήταν το λεγόμενο Κάρμα, αυτό όμως που ξέρω ήταν ότι δούλευε σιγά σιγά και εξελίχθηκε χωρίς να το επιδιώξω ή να το καταλάβω.

Χαίρομαι μόνο που στο επόμενο εξάγωνό της από πρόοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα δε θα υπάρχω(σε 60 περίπου χρόνια δε γίνεται;)ακόμα και αν επρόκειτο να ζήσω κάτι συναρπαστικό!!

Ευχαριστώ!!

katiakiss
16-02-2012, 10:18 PM
Πάντως με τον Δία ή τον Κρόνο μην περιμένετε πολλά πράγματα εκτός κι αν η μοίρα της Αφροδίτης σας πέφτει μέσα στην ζώνη της αναδρομής τους.Μπορείς να πεις λίγα περισσότερα για αυτό; Σε ποια περίπτωση αναφέρεσαι; Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν κατάλαβα.Μιλάς για διελεύσεις; Αν ναι, τότε να πούμε ότι εξαίρεση αποτελεί η Αφροδίτη που κυβερνά 7ο . Σε αυτή την περίπτωση κάθε όψη αργού πλανήτη την επηρεάζει. Ακόμα και ο Κρόνος ή ο Δίας. Φαντάζομαι ωστόσο ότι αναφέρεσαι στην ταχύτητα των πλανητών.

Με την ευκαιρία, ποια είναι η γνώμη σου για την δυναμική ενός εξαγώνου της Αφροδίτης στο Ηλιακό Τόξο με κάποιο γενέθλιο πλανήτη; Τον Δία για παράδειγμα. Έχω την εντύπωση ότι οι σύνοδοι ή τα τετράγωνα είναι απείρως πιο δυνατές και ότι τα εξάγωνα μερικές φορές σχεδόν δεν δίνουν κάτι.

stavri1
17-02-2012, 12:29 AM
Ποσες μοιρες ανοχη δινουμε για να ισχυουν οι οψεις απο διελευςεις ή πρεπει να ειναι ακριβείας?

Κοραλλία Μόζορα
17-02-2012, 01:04 PM
Μπορείς να πεις λίγα περισσότερα για αυτό; Σε ποια περίπτωση αναφέρεσαι; Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν κατάλαβα.Μιλάς για διελεύσεις; Αν ναι, τότε να πούμε ότι εξαίρεση αποτελεί η Αφροδίτη που κυβερνά 7ο . Σε αυτή την περίπτωση κάθε όψη αργού πλανήτη την επηρεάζει. Ακόμα και ο Κρόνος ή ο Δίας. Φαντάζομαι ωστόσο ότι αναφέρεσαι στην ταχύτητα των πλανητών.

Με την ευκαιρία, ποια είναι η γνώμη σου για την δυναμική ενός εξαγώνου της Αφροδίτης στο Ηλιακό Τόξο με κάποιο γενέθλιο πλανήτη; Τον Δία για παράδειγμα. Έχω την εντύπωση ότι οι σύνοδοι ή τα τετράγωνα είναι απείρως πιο δυνατές και ότι τα εξάγωνα μερικές φορές σχεδόν δεν δίνουν κάτι.

Όταν ο Δίας ή ο Κρόνος περνούν από την μοίρα της Αφροδίτης (ή κάποιου άλλου πλανήτη) μια φορά, το πέρασμά τους διαρκεί μερικές μέρες και δεν φέρνει τίποτε ιδιαίτερο εκτός κι αν υπάρχουν ταυτόχρονα άλλες σοβαρές ενδείξεις στα προγνωστικά συστήματα. Όταν όμως γυρνούν ανάδρομοι, περνούν τρεις φορές από την μοίρα εκείνη και το πέρασμα τους διαρκεί περισσότερο χρόνο. Τότε μπορούν να φέρουν κάτι πιο σημαντικό.

Οι εξωκρόνιοι κινούνται για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάδρομοι και κινούνται σαν καβουράκια, δηλαδή συνεχώς μπρος πίσω και καλύπτουν έτσι όλο το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται. Λόγω της κίνησής τους αυτής και της αργής τους ταχύτητας ενεργοποιούν για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα μια μοίρα φέρνοντας έτσι και πιο σημαντικές εμπειρίες που διαρκούν περισσότερο.

Ο κανόνας στο ηλιακό τόξο είναι ότι οι δυσαρμονικές όψεις δείχνουν δυσαρμονικά γεγονότα και οι αρμονικές όψεις θετικά γεγονότα. Έτσι, ακόμα και με εξάγωνα θα δεις γάμους, γεννήσεις, θετικά επαγγελματικά γεγονότα, αγορές ακινήτων και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα.

PAPINO
17-02-2012, 04:35 PM
Καλησπερα κοιταξα και εγω τους χαρτες τις δικης μου σχεσης μια και ειναι η πιο σημαντικη και μακροχρονια που εχω κανει ως τωρα...στο χαρτη του συντροφου μου υπηρχε το τριγωνο με διελ. αφροδιτη και γενεθλια αφροδιτη στον δικο μου ομως υπιρχε ενα τριγωνο διελ. αφροδιτης με εστια αυτο λιγο με προβληματιζει....τι ερμηνεια μπορουμε να δωσουμε σε αυτη την οψη γενικα?

katiakiss
17-02-2012, 04:38 PM
Όταν ο Δίας ή ο Κρόνος περνούν από την μοίρα της Αφροδίτης (ή κάποιου άλλου πλανήτη) μια φορά, το πέρασμά τους διαρκεί μερικές μέρες και δεν φέρνει τίποτε ιδιαίτερο εκτός κι αν υπάρχουν ταυτόχρονα άλλες σοβαρές ενδείξεις στα προγνωστικά συστήματα. Όταν όμως γυρνούν ανάδρομοι, περνούν τρεις φορές από την μοίρα εκείνη και το πέρασμα τους διαρκεί περισσότερο χρόνο. Τότε μπορούν να φέρουν κάτι πιο σημαντικό.

Οι εξωκρόνιοι κινούνται για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάδρομοι και κινούνται σαν καβουράκια, δηλαδή συνεχώς μπρος πίσω και καλύπτουν έτσι όλο το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται. Λόγω της κίνησής τους αυτής και της αργής τους ταχύτητας ενεργοποιούν για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα μια μοίρα φέρνοντας έτσι και πιο σημαντικές εμπειρίες που διαρκούν περισσότερο.

Ο κανόνας στο ηλιακό τόξο είναι ότι οι δυσαρμονικές όψεις δείχνουν δυσαρμονικά γεγονότα και οι αρμονικές όψεις θετικά γεγονότα. Έτσι, ακόμα και με εξάγωνα θα δεις γάμους, γεννήσεις, θετικά επαγγελματικά γεγονότα, αγορές ακινήτων και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα. Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση Κοραλλία. Άρα καλά κατάλαβα ότι μιλούσες για την ταχύτητα των πλανητών που σου γράφω στο ποστ. Και βέβαια έτσι είναι. Δεν χωράει συζήτηση.
Ωστόσο, επανέρχομαι στο θέμα της περίπτωσης που η Αφροδίτη κυβερνάει 7ο (μια και το έχω παρακολουθήσει στενά στον δικό μου χάρτη και άλλων ανθρώπων με την ίδια διακυβέρνηση) . Τότε έχω δει ότι οι όψεις Δία ή Κρόνου , ακόμα κι αν δεν είναι στις μοίρες της αναδρομής τους, πάντα κάτι φέρνουν. Δεν ξέρω αν το έχεις δει εσύ αυτό.

Σχετικά με το τόξο, δεν ξέρω γιατί Κοραλλία, αλλά τα εξάγωνα δεν μου φαίνεται να λειτουργούν σε όλες τις περιπτώσεις τόσο δραστικά. Δεν διαφωνώ για το γεγονός ότι οι αρνητικές όψεςι δίνουν αρνητικά γεγονότα. Παραπάνω μίλησα για το αν δίνουν γεγονός και την ένταση που το δίνουν, είτε θετικό, είτε αρνητικό. Ρωτώ εσένα για όλα αυτά γιατί όλοι έχουμε καταλάβει ότι το τόξο το έχεις δουλέψει πάρα πολύ καλά!

Κοραλλία Μόζορα
17-02-2012, 05:25 PM
Κάτια μου,

με την ίδια λογική της Αφροδίτης του 7ου τότε ο Δίας θα έπρεπε να δίνει το ίδιο κι όταν κάνει όψη με οποιοδήποτε πλανήτη κυβερνήτη του 7ου ή να φέρνει κάτι σημαντικό οικονομικά όταν κάνει όψη με τον κυβερνήτη του 2ου ή 8ου κ.λπ. Όμως όταν ο Δίας κάνει όψη ορθόδρομος με ένα πλανήτη είτε την Αφροδίτη είτε κάποιον άλλο δεν έχω δει να φέρνει κάτι σημαντικό. Πριν μερικούς μήνες ο Δίας έκανε σύνοδο με την ακμή του 7ου μου στον Κριό ορθόδρομος και δεν μου έφερε τίποτε, πέρα από επαφή με περισσότερο κόσμο σε κοινωνικό επίπεδο εκείνες τις μέρες.

Στο τόξο όλες οι κύριες όψεις δίνουν γεγονότα είτε γίνονται μεταξύ πλανητών είτε μεταξύ πλανητών και ακμών. Μέχρι σήμερα δεν έχω δει όψη στο τόξο που να μην φέρει γεγονός, ακόμα και τα εξάγωνα. Προσωπικά, παντρεύτηκα με εξάγωνο... και χώρισα με τετράγωνο :lol:

Αυτό που έχω δει όμως να γίνεται, είναι ότι πολύς κόσμος επειδή δεν ξέρει τον τρόπο που δουλεύει το τόξο, μπορεί να περιμένει ένα γεγονός με μια όψη και να γίνει κάτι άλλο απ' αυτό που περιμένει, με αποτέλεσμα να νομίζει ότι η όψη εκείνη δεν δούλεψε. Δεν το λέω για σένα αυτό, γενικά μιλώ.

katiakiss
17-02-2012, 06:06 PM
Κάτια μου,

με την ίδια λογική της Αφροδίτης του 7ου τότε ο Δίας θα έπρεπε να δίνει το ίδιο κι όταν κάνει όψη με οποιοδήποτε πλανήτη κυβερνήτη του 7ου ή να φέρνει κάτι σημαντικό οικονομικά όταν κάνει όψη με τον κυβερνήτη του 2ου ή 8ου κ.λπ. Όμως όταν ο Δίας κάνει όψη ορθόδρομος με ένα πλανήτη είτε την Αφροδίτη είτε κάποιον άλλο δεν έχω δει να φέρνει κάτι σημαντικό. Πριν μερικούς μήνες ο Δίας έκανε σύνοδο με την ακμή του 7ου μου στον Κριό ορθόδρομος και δεν μου έφερε τίποτε, πέρα από επαφή με περισσότερο κόσμο σε κοινωνικό επίπεδο εκείνες τις μέρες.

Στο τόξο όλες οι κύριες όψεις δίνουν γεγονότα είτε γίνονται μεταξύ πλανητών είτε μεταξύ πλανητών και ακμών. Μέχρι σήμερα δεν έχω δει όψη στο τόξο που να μην φέρει γεγονός, ακόμα και τα εξάγωνα. Προσωπικά, παντρεύτηκα με εξάγωνο... και χώρισα με τετράγωνο :lol:

Αυτό που έχω δει όμως να γίνεται, είναι ότι πολύς κόσμος επειδή δεν ξέρει τον τρόπο που δουλεύει το τόξο, μπορεί να περιμένει ένα γεγονός με μια όψη και να γίνει κάτι άλλο απ' αυτό που περιμένει, με αποτέλεσμα να νομίζει ότι η όψη εκείνη δεν δούλεψε. Δεν το λέω για σένα αυτό, γενικά μιλώ.Ναι βρε Κοραλλία, έχεις δίκιο όπως το θέτεις αυτό με τον Δία, αλλά εγώ μιλάω μόνο για το θέμα του άρθρου. Δηλαδή την σύμπραξη Δία\Αφροδίτης 7ου που εγγενώς κουβαλάνε την τάση της αισθηματικής ένωσης. Δεν μιλώ για όλα τα θέματα. Αλίμονο. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι όπως το λες.

Για το Τόξο συμφωνώ ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να περιμένουν κάτι άλλο και γιατί όχι κι εγώ. Μόνο ο πάπας δεν κάνει λάθος. (ελπίζω όμως αυτή τη φορά να μην κάνω λάθος ο πάπας και να μου φέρει το επαγγελματικό που ονειρεύομαι το εξάγωνο της Αφροδίτης του Τόξου με τον γενέθλιο Δία):D:D:D

Κοραλλία Μόζορα
17-02-2012, 06:31 PM
Κάτια μου,

όταν κάποιος έχει μια καλή Αφροδίτη στον χάρτη του και Σελήνη να περάσει από πάνω της μπορεί να φέρει γνωριμία, πόσο μάλλον ο Δίας. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με όλες τις Αφροδίτες του 7ου.

katiakiss
17-02-2012, 06:53 PM
Κάτια μου,

όταν κάποιος έχει μια καλή Αφροδίτη στον χάρτη του και Σελήνη να περάσει από πάνω της μπορεί να φέρει γνωριμία, πόσο μάλλον ο Δίας. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με όλες τις Αφροδίτες του 7ου.Είναι γεγονός ότι ο προσωπικός μας χάρτης, επειδή είναι βιωμένος, πολλές φορές μας δημιουργεί εντυπώσεις που δεν είναι σωστές. Έχω μερικούς φίλους που έχοντας ωροσκόπο Κριό, έχουν κυβερνήτη του 7ου Αφροδίτη και είναι πραγματικά διασκεδαστικό πόσο πολύ επηρεάζει την αισθηματική ζωή τους και το θέμα σχέσεων , κάθε σημαντική όψη με την Αφροδίτη τους και δεν είναι σε όλους καλοβαλμένη.
Για να μην μένουν όμως οι λάθος εντυπώσεις δεν μπορούμε να φτάσουμε σε συμπεράσματα με ένα δείγμα 6-7 ατόμων. Ο κανόνας είναι αυτός που λέει η Κοραλλία.
Άσχετο αν από χαρακτήρα βρίσκω διασκεδαστικές τις εξαιρέσεις, για να μην πω ότι ζω γι’ αυτές.:D:love:

Κοραλλία Μόζορα
17-02-2012, 07:43 PM
Κάτια,

μου άρεσε πολύ αυτό που είπες για τις εξαιρέσεις! Δίκιο έχεις!

Μια φίλη μου έχει Αφροδίτη στον Ζυγό στον 7ο οίκο. Ακόμα και οι μύγες την ερωτεύονται. Όποιος από την παρέα έχει πρόβλημα συναισθηματικό του λέει αμέσως τι να κάνει και δεν πέφτει ποτέ έξω!! Συνεχώς κάνει γνωριμίες και όποτε θέλει κάνει σχέση, δεν μένει ποτέ μόνη της.

Μια άλλη φίλη μου έχει 7ο στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πριν 5-6 χρόνια χώρισε από ένα μεγάλο έρωτα και από τότε δεν μπορεί να κάνει άλλη σχέση. Ούτε ο Δίας στον Κριό που την τριγώνιζε για ένα διάστημα δεν μπόρεσε να την ξεκουνήσει. Μέχρι τώρα ούτε και ο Ουρανός φαίνεται να έκανε κάτι. Θα δούμε τώρα, στο τελευταίο πέρασμα του από την Αφροδίτη της.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα - κανόνα εξετάζοντας μόνο την Αφροδίτη για τα συναισθηματικά θέματα. Ειδικά μ' ένα γρήγορο πέρασμα του Δία από την Αφροδίτη μας δεν μας έρχεται συνήθως ένας μεγάλος έρωτας.

Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι μ' ένα Δία μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραίους... χωρισμούς! Αν θέλουμε να χωρίσουμε, μ' ένα Δία γίνεται πιο εύκολα και ανώδυνα και μετά νιώθουμε πολύ απελευθερωμένοι.

Carola
18-02-2012, 02:05 AM
Καλησπέρα! Παρακολούθησα την συζήτησή σας και την βρίσκω πολύ ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. Σε ό,τι αφορά τη σχέση Δία-7ου οίκου και χωρισμών θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας- η διέλευση του δία στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της μητέρας μου είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιο των γονέων μου επίσης. Μιας και μπήκε στο θέμα ο 7ος οίκος, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι δηλώνει όταν ο κυβερνήτης του είναι ο ήλιος (αναφέρομαι στο δικό μου 7ο οίκο σε λέων). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

maria76
18-02-2012, 02:12 AM
Σημαίνει Carola ότι σε ελκύουν άνθρωποι με χαρακτηριστικά... λιονταριού! Μήπως προτιμάς άντρες που εμφανισιακά μοιάζουν με Λέοντες ή έχουν στοιχεία τους? Π.χ.να είναι γενναιόδωροι, εγωιστές, δημιουργικοί, να αγαπούν τα παιδιά, κλπ,κλπ?
Δες και που είναι ο Ηλιος σου, σε ποιον οίκο, και τι όψεις κάνει. Σίγουρα πάντως είναι στα όνειρα σου ένας ευτυχισμένος γάμος.

maria76
18-02-2012, 02:14 AM
Διαχείρηση,έχασα μια δημοσίευση!

Τώρα βλέπω μια φράση μόνο.Τελοσπάντων..
Κανονικά δεν θα πρεπε να συμμετέχει κι ο 5ος οίκος σε καινούριες γνωριμίες με κάποιο τρόπο?
Διαζύγιο με τον Δία πως γίνεται βρε κορίτσια,μου λέτε?

Χρυσάνθη Σπίγγου
18-02-2012, 08:49 AM
maria 76 καλημέρα,

Ο 5ος οίκος εκτός της ευρέως αναφερόμενης δημιουργικότητας αναφέρεται γενικά και στην "κυοφόρηση" για το κάθε τι. Κυοφορείται π.χ. ένα δημιούργημα, μία γνωριμία, ένα έργο, ένα καλλιτέχνημα, το πρώτο ερωτικό άγγιγμα ή αγκάλιασμα, την γένηση ιδεών, την δοσοληψία με αγαπημένα πρόσωπα, την επιδεκτικότητα, κ.ο.κ.

Τώρα επειδή δεν γνωρίζω επί ή σε τι στηρίζεται επακριβώς η ερώτηση σου, δεν είμαι και τόσο σίγουρη αν η παραπάνω απάντηση θα είναι διαφωτιστική και έγκυρη.

Το διαζύγιο σε σχέση με τον Δία συνάδει με την ιδέα ότι δεν υπάρχει επέκταση, σε ένα θεσμό όπως π..χ ο γάμος. Οι παρατηρήσεις μου έχουν δείξει μάλιστα, ότι γάμοι οι οποίοι τελούνται με δύσκολες όψεις Δια, δεν κρατούν για πολύ.

Παρεμπιπτόντως τι εννοείς έχασα μία δημοσίευση; Ρωτώ γιατί και εμένα μου εμφανίζονται διάφορα δημοσιεύματα, για να ανακαλύψω είτε μετά από ώρες είτε και καμιά φορά και μέρες ότι έχουν προηγηθεί άλλα, ή δημοσιευμάτα που έχω ήδη διαβάσει εμφανίζονται σαν κομήτες ξανά απο το πουθενά.

Φιλικα,

Χρυσάνθη

gold soul
18-02-2012, 09:25 AM
Διαχείρηση,έχασα μια δημοσίευση!
Μαρία διορθώθηκε το ποστ σου.. Επειδή σου συμβαίνει συχνά, για να το αποφύγεις προσπάθησε να αφήνεις κανένα κενό μετά τα σημεία στίξης..

Ρωτώ γιατί και εμένα μου εμφανίζονται διάφορα δημοσιεύματα, για να ανακαλύψω είτε μετά από ώρες είτε και καμιά φορά και μέρες ότι έχουν προηγηθεί άλλα, ή δημοσιευμάτα που έχω ήδη διαβάσει εμφανίζονται σαν κομήτες ξανά απο το πουθενά.
Δε συμβαίνει κάτι περίεργο στην ουσία.. Οι νέες δημοσιεύσεις που τυχαίνει κάποιες φορές να έχετε διαβάσει και μετά ξαναεμφανίζονται στα μη αναγνωσμένα, είναι διότι είχαν δημοσιευτεί σε λάθος ενότητα και με τη μεταφορά στο σωστό thread ξαναβγαίνουν ως μη αναγνωσμένα.. Όσο για τα ποστ που χάνετε σε κάποια συζήτηση, συμβαίνει μερικές φορές κατά τη διάρκεια που απαντάμε σε ένα θέμα, να έχει προχωρήσει η συζήτηση, με αποτέλεσμα όταν πατούμε υποβολή απάντησης να "χάνουμε" κάποια μη αναγνωσμένα, εφόσον με την υποβολή της απάντησής μας βρισκόμαστε ήδη στη σελίδα των τελευταίων ποστ.. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβούμε λίγο στη σελίδα ώστε να τσεκάρουμε αν έχει προηγηθεί κάποιο ποστ πριν τη δική μας απάντηση..

Carola
18-02-2012, 12:03 PM
Ναι πράγματι! Εκτός από αυτό, ο ήλιος είναι σε 5ο οίκο, και αυτό λιονταρίσιο. Για να είμαι ειλικρινής όμως με ελκύουν περισσότερο οι υδροχόοι σαν χαρακτήρες-έχουν και μια δόση εξυπνάδας παραπάνω έτσι δεν είναι; Ο χρόνος θα δείξει... Ευχαριστώ πολύ!

Κοραλλία Μόζορα
18-02-2012, 12:50 PM
Η ουσία, το κλειδί σε κάθε χάρτη είναι η σύνθεση, τόσο του ίδιου του γενέθλιου χάρτη όσο και των τάσεων και των ψυχολογικών επιδράσεων μιας συγκεκριμένης περιόδου. Εδώ στο σάιτ ασχολούμαστε κυρίως με τα επιμέρους στοιχεία (θέσεις πλανητών, όψεις κ.λπ) και για πολλούς αντικειμενικούς λόγους δεν μπαίνουμε στο θέμα της σύνθεσης.

Έτσι, ενώ το άρθρο αυτό είναι σωστό ως προς την λογική των επιδράσεων που μπορεί να δεχτεί μια γενέθλια Αφροδίτη, αν περιμένουμε να δουλέψει πάντα η "συνταγή" του επιμέρους θα απογοητευτούμε. Γι' αυτό δεν μπορούν να υπάρχουν απόλυτοι κανόνες σε επιμέρους θέσεις ή όψεις. Ο τράνζιτ Δίας εδώ και μήνες βρίσκεται στον 7ο οίκο μου αλλά ταυτόχρονα είναι κι ο τράνζιτ Κρόνος πάνω στον ωροσκόπο μου. Προφανώς δεν βιώνω τον τράνζιτ Δία με τον τρόπο που λέει η επιμέρους θέση του στον 7ο οίκο.

Στο παράδειγμα που έδωσα πιο πάνω της γυναίκας με ακμή 7ου στον Ταύρο και Αφροδίτη στον Λέοντα, όταν ο τράνζιτ Δίας τριγώνιζε την Αφροδίτη της, ο τράνζιτ Κρόνος τετραγώνιζε τον Ήλιο της. Το τετράγωνο αυτό του τράνζιτ Κρόνου δεν της επέτρεψε να βιώσει το τρίγωνο του τράνζιτ Δία στην Αφροδίτη με τον τρόπο που λέει η επιμέρους αυτή όψη. Όταν ο τράνζιτ Κρόνος έφυγε από τον Ήλιο της, ο τράνζιτ Ποσειδώνας τετραγώνιζε από τον Υδροχόο τον άξονα 1ου/7ου της κι έτσι το τρίγωνο του τράνζιτ Ουρανού από τον Κριό προς την Αφροδίτη της επίσης δεν δούλεψε με τον ίδιο τρόπο. Τώρα που ο Ποσειδώνας έφυγε από τους Ιχθείς ίσως, αν είναι έτοιμη ψυχολογικά τώρα, να βιώσει την ανάγκη για μια ανανέωση και κάτι καινούριο στην συναισθηματική της ζωή με το τελευταίο πέρασμα του Ουρανού από την Αφροδίτη της. Αν δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά δεν θα το ελκύσει ως εμπειρία.

Είναι καλό και χρήσιμο να μαθαίνουμε την σημασία των επιμέρους στοιχείων αλλά να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι στην αστρολογία το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται πάντα από την σύνθεση των τάσεων.

afria
18-02-2012, 02:29 PM
Για σκοπούς της συζήτησής σας θα ήθελα να σας αναφέρω και εγώ τις προσωπικές μου εμπειρίες. Εγώ έχω κυβερνήτη του εβδόμου την αφροδίτη. Η αφροδίτη είναι στον 7ο στο σκορπιό σε σύνοδο ακριβείας με τον ουρανό στο σκορπιό. Μπορώ να σας πω ότι έχω σχεδόν σε καθημερινή βάση γνωριμίες χωρίς οποιεσδήποτε διελεύσεις που αναφέρονται στο άρθρο. Το πρόβλημα είναι ότι όλες μα όλες τις σταματώ πριν καν αρχίσουν (βλ. ουρανός) τώρα περιμένω την διέλευση του κρόνου που ναι μεν θα είναι σύνοδος αλλά ελπίζω να με ταρακουνήσει λίγο μπας και αποφασίσω να κάνω κάτι με κάποιο άνθρωπο γιατί με βλέπω να μένω στο ράφι:lol:

katiakiss
18-02-2012, 03:39 PM
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα πιο πάνω και θα προσθέσω για όσες\όσους τρέχουν να ψάξουν τι γίνεται στο θέμα σχέσεων στη ζωή τους, ότι δεν αρκεί να δουν τον κυβερνήτη του 7ου και την Αφροδίτη, αλλά κάθε πλανήτη που βρίσκεται μέσα στον 7ο και επηρεάζει απόλυτα το θέμα αυτό.
Για να μιλήσω και πιο πρακτικά , με παράδειγμα, θα πω ότι ενώ ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μου είναι η Αφροδίτη, έχοντας την Σελήνη σε σύνοδο με την ακμή του 7ου, κάθε ενεργοποίηση της Σελήνης λειτουργεί καταλυτικά και άμεσα.Επίσης, με το αμοιβαίο τρίγωνο Αφροδίτης \Ουρανού που έχω, θα περίμενε κανείς οι σχέσεις μου να έχουν αυτή την Ουράνια «τρέλα» , που ναι μες δεν λείπει, αλλά την συμπεριφορά μου στο θέμα αυτό την καθορίζει η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην ακμή του 7ου. Δεν μπορούμε να κρίνουμε λοιπόν από μία απομονωμένη όψη.
Η ουσία όλης της υπόθεσης είναι ακριβώς αυτό που λέει η Κοραλλία στο πιο πάνω ποστ. Συνολική εκτίμηση των δεδομένων.

Carola
18-02-2012, 07:23 PM
Συμφωνώ με το γεγονός ότι είναι σύνθετη διαδικασία. Κατά την άποψή μου, ωστόσο, πρέπει να επηρεάζουν και οι αστεροειδής και τα υποθετικά σημεία τις ερωτικές σχέσεις και τις προσωπικές μας επιθυμίες για τον κατάλληλο τύπο συντρόφου. Για παράδειγμα,οι θέσεις του eros και cupido σε ζώδιο, οίκο καθώς και οι όψεις τους παίζουν σημαντικό ρόλο.

Atrapos
19-02-2012, 01:05 AM
Διαζύγιο με τον Δία πως γίνεται βρε κορίτσια,μου λέτε?

Φαντάζομαι να μην δέχεσαι απαντήσεις αποκλειστικά από κορίτσια.
Γιατί σε παραξενεύει τόσο ένα διαζύγιο να συμπέσει με τον Δία στον 7ο; Ο Δίας είναι ο πλανήτης της υπερβολής. Η σχέση προφανώς δεν χάλασε επειδή πήγε ο Δίας στον 7ο. Υπήρχαν προβλήματα από πριν. Αλλά με μια τέτοια διέλευση είναι κάπως πιο δύσκολο να βάλεις νερό στο κρασί σου. Φυσικά εξαρτάται και από τη θέση του γενέθλιου Δία, όψεις κλπ.

maria76
19-02-2012, 01:10 AM
Aχ αυτή η σύνθετη διαδικασία του ωροσκοπίου είναι το μπέρδεμα...
Χρύσα σ'ευχαριστώ για την βοήθεια,και συγνώμη που δεν είμαι στο θέμα,αλλά όπως είπες συμβαίνει,και δεν θέλω να σας ενοχλώ κάθε φορά..

maria76
19-02-2012, 01:22 AM
Φαντάζομαι να μην δέχεσαι απαντήσεις αποκλειστικά από κορίτσια.
Γιατί σε παραξενεύει τόσο ένα διαζύγιο να συμπέσει με τον Δία στον 7ο; Ο Δίας είναι ο πλανήτης της υπερβολής. Η σχέση προφανώς δεν χάλασε επειδή πήγε ο Δίας στον 7ο. Υπήρχαν προβλήματα από πριν. Αλλά με μια τέτοια διέλευση είναι κάπως πιο δύσκολο να βάλεις νερό στο κρασί σου. Φυσικά εξαρτάται και από τη θέση του γενέθλιου Δία, όψεις κλπ.

Μιλάω και με αγόρια αν θες να ξέρεις Δημήτρη! :lol::lol:
Μου φάνηκε παράξενο να χωρίσεις όταν ο Δίας είναι στον 7ο,μάλλον γιατί εγώ παντρεύτηκα μόλις άγγιξε την ακμή του,με το καλημέρα σας!
Και μ'ένα εξαγωνάκι με Αφροδίτη και με Ουρανό,και άλλα που πρόσεξα πολύ μετά..

Κοραλλία Μόζορα
19-02-2012, 12:58 PM
Η διαφορά με τον Δία είναι ότι συνήθως ο χωρισμός είναι ηθελημένος, τον θέλει το άτομο ή τουλάχιστο είναι "για το καλό" του, για να μπορέσει να προχωρήσει στην ζωή του. Γι' αυτό και το άτομο νιώθει ένα αίσθημα απελευθέρωσης μετά, το ξεπερνά πιο εύκολα και δεν το παίρνει τόσο κατάκαρδα όσο με άλλους πλανήτες.

tabros
21-02-2012, 02:53 PM
ego ti drama trabao me afroditi ,ari.ermi.se antithesi me ton ploytona moy

katiakiss
21-02-2012, 03:01 PM
ego ti drama trabao me afroditi ,ari.ermi.se antithesi me ton ploytona moydrama tou dramali !

Ήταν προκλητικό για πλάκα, δεν φταίω εγώ. :cry::o:cry:

Εντάξει, συγνώμη...:(

Χρυσάνθη
21-02-2012, 04:09 PM
Ακούγεσαι να το περνάς...άρα ξέρεις. πες μας κι εμάς γιατί καλή κ η ερμηνεία αλλά το βιωματικό είναι άλλη ιστορία!

maria76
21-02-2012, 11:52 PM
Δεν υπάρχει αυτό με την αδελφή ψυχή παιδιά.Ο έρωτας ναι,το πάθος ναι,η αγάπη επίσης.Το αιώνιο πρόβλημα είναι ότι αυτά τα 3 συνήθως δεν συνυπάρχουν οπότε κανείς δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένος.
Οποιος νομίζει ότι βρήκε την αδελφή ψυχή του,ας συγκατοικήσει μαζί της για κάμποσο καιρό.
Να δεις για πότε η"αδελφή ψυχή",γίνεται εφιάλτης και άσχημος μάλιστα.
Οι πιο ευτυχισμένες σχέσεις δεν παντρεύτηκαν ποτέ,κι οι πιο γοητευτικοί άντρες είναι αυτοί που δεν γνωρίσαμε ποτέ..
Με εξαιρέσεις στα χρόνια που ζω,΄δύο ή τρία ζευγάρια-απ'αυτούς που πεθαίνουν ερωτευμένοι-και δεν ξέρω πως γίνεται,δεν φαντάζομαι πως κρατάνε τα αισθήματα τους ζωντανά. Φαντάζομαι η προσπάθεια γίνεται αμοιβαία,οπότε πετυχαίνει..
Βασικά έχω πολλές σκέψεις για το θέμα αυτό,και θα σταματήσω εδώ καλύτερα.:lol:

tabros
24-02-2012, 01:55 PM
η ζωη μου ειναι σκληρη,με κρονο στον 8ο με ταφ τετραγωνο σεληνης ηλιου ουρανου,φαντασου τα ερωτικα μου ειναι ελαχιστα αν και πολυ εντυπωσιακος αντρας.βαλε το αυτο σε αντιθεση με τον αρη μου στον κριο,που διψαει για παθος τρελο,αντε να μπορεσεις να σταθεις με εσωτερικη ηρεμια.βαλε και την ενεργεια που κοχλαζει μεσα μου αντιθεση αρη πλουτωνα.τι αλλο θες να δεις τι τραβαω.βεβαια παντα σοζωμαι,ισως φταινε τα 10 μου τριγωνα και τα 4 μεγαλα μου τριγωνα.η ζωη μου ειναι ταινια.βεβαια που φωτια στο ορωσκοπιο μου δυσκολευεται με ταυρο ζωδιο και οροσκοπω αιγωκερο.ειμαι παντως πολυ ωραιος αντρας,επιβλιτικος αλλα ο κρονος στον 8ο μου αναιρη τ απαντα.βεβαια με δια σεληνη στον εβδομο ειναι καλες οι σχεσεις μου.δεν εξρω θα δειξει.....

Χρυσάνθη Σπίγγου
25-02-2012, 11:16 PM
Αμ όχι μόνο με Δία το θέλει το διαζύγιο αλλά και Κρόνο, και με Αφροδίτη και με ότι άλλο τραβάει η καρδιά του καθενός όταν και εφόσον πρόκειται για άτομα που δεν αντέχουν τις πιέσεις και προπάντων κανενός είδους καταπίεση.

Χρυσάνθη Σπίγγου
25-02-2012, 11:19 PM
Μάλλον το ότι είσαι εντυπωσιακός άντρας και επειδή έχεις και ένα τσούρμο τρίγωνα, ε για αυτό σίγουρα τραβάς τα ζόρια.

Αλλά αν κατάλαβα καλά από το επόμενο δημοσίευμα σου εσύ μιλάς μεν για έρωτα, αλλά τελικά εννοείς σεξ ή κάνω ίσως εγώ μεγα λάθος;

Χρυσάνθη Σπίγγου
25-02-2012, 11:27 PM
Κάπου με μπέρδεψες τώρα ντιπ για ντιπ. Τι πάει να πει που φωτιά στο χάρτη σου αλλά με Αρη στον Κριό και αυτός σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ..........και αν κατάλαβα καλά ο Αρης ίσως στον τέταρτο ο Πλούτωνας ίσως στον δέκατο.

Κάτι μάλλον δεν μας το λες καλά. Και για να έχουμε και μια πιο σαφή εικόνα αυτός ο περίφημος Κρόνος στον 8ο ναι, αλλά σε ποιό ζώδιο.

Αχ εσείς οι ωραίοι και οι εντυπωσιακοί άντρες με το καθρέφτη ανά χείρας και το ζελέ από την άλλη μας να μας εκθέτετε την πλανητική σας ταυτότητα που στο καλό να βρείτε χρόνο για μια λιγότερο σκληρή ζωή.............αλήθεια που;

tabros
26-02-2012, 02:32 PM
μια και ψοφας,να μαθεις να σου δωσω πληροφοριες μια και αστρολογος γαρ, να μου πεις τι συμβαινει.στον τριτο ειναι ο αρης ,σε συνοδο με ερμη και αφροδιτη.κρονος στον παρθενο,στον ενατο ο πλουτωνας.κοιτα εγω εχω τρομερη ενταση ,παθος στα ερωτικα,εχω μεγαλη περαση ,στο αλλο φυλο,αλλα και τεραστια ατυχια με ελαχιστες σχεσεις.αυτο οφειλεται στανταρ,στον κρονο.βεβαια,ταφ τετραγωνα σεληνης,ηλιου,ουρανου και λιθιλ συνοδο με σεληνη.και για να μην σε κουραζω 5-5-1979 1 το πρωι αθηνα.ταλειπωρη ζωη δεν θα πει τιποτα μπροστα σε αυτα που τραβαω.ευνοια μεγαλη σε λεφτα αλλα απιστευτη κατακρεουργηση ,σπαταλη μυθικη.απο κει ξεκινουν ολα για μενα.βεβαια και στα προσωπικα εχω αντεξει ταλαιπωριες τεραστιες,που δυσκολα αντεχει αλλος.κανα φως στο τουνελ δεν νομιζω αν εγω δεν αλλαξω.βρασε ρυζι αν περιμενει κανεις εγω να αλλαξω.αλλα ειπα τοσο ωραιος αντρας και τοσο ατυχος ειναι τρομερο.βλεπεις καμια σχεση στο προσκυνιο κατι γιατι μια στη δεκατια εχω μικρη ομως.δραμα........(μιλαω για ερωτα οχι ,μιλαω για αγαπη μεχρι θανατου.ειμαι τρομερα κτητικος λογω λεοντος σεληνη και κριου 3 πλανητες.θελω μονο αποκλειστικοτητα.)βεβαια εχω ακουσει οτι επειδη εχω τετραγνο ωροσκοπου πλουτωνα,οτι εχω σκορπισια χαρακτηριστικα.το σεχ για εμενα ειναι σε εντελως δευτερη μοιρα και για να καταλαβεις θα στο πω ετσι.θελω να με αγαπησει καποια οπως αγαπαω και εγω τον εαυτο μου,να με αγαπησει παραφορα και μονο εμενα να ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να κοιταξει αλλον.μα ποτε/. σε αυτη μπορω για παντα να μεινω χωρις να κοιταξω ποτε καμια αλλη.αυτο ειναι του λεοντος σιγουρα.δεν με ενδιαφερει το σεχ τοσο αλλα η αγαπη ο σφοδρος ερωτας μου γινεται σταδιακα ακλονητη αγαπη .αυτο γινεται μονο αν υπαρχει στενη σχεση δυσαρμονικη συνηθως ηλιου σεληνης ,αλλα οχι μονο αυτο αν υπαρχει πολυς κρονος πχ μ αφροδιτη κλπ αν υπαρχει πολυ πλουτωνας και β.δεσμος με φωτα.ισως ειμαι ρομαντικος αλλα ζωη για μενα χωρις συγκινησεις ειναι μια πολυ φτωχη ζωη.ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ.ζελε δεν βαζω πια.πανως χωρις πλακα δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου παρολαυτα εχω κατι το μαγνητικο κατι το μπρουταλ σε συνδιασμο με κολασμενη ομορφια τελειο.παντως χωρις πλακα το πιστευω οτι ειμαι ο πιο ωραιος αντρας πραγματικα το πιστευω.

Χρυσάνθη Σπίγγου
26-02-2012, 11:57 PM
Καλησπέρα Mr. Τελειότης,

Πέραν κάθε αστείου και καλώς πάντα εννοούμενης σπόντας, και διότι είσαι όντως νέος, ωραίος και παθιάρης αλλά και στην ηλικία του γιού μου, άρα και σεβόμενη από βάθους την ανάγκη σου να αγαπηθείς, θα σου πω από καρδιάς, ότι θα έλεγα σε οιοδήποτε άλλο άτομο με ανάλογες ανησυχίες.

Το ότι είσαι πλήρως πεπεισμένος ότι είσαι ο ποιό ωραίος άντρας, ότι διαθέτεις μαγνητισμό, ότι είσαι μάλιστα και brudal, ίσως και σαν ζεν - πρυμιέ της τέχνης, σίγουρα σου προσθέτει επιπλέον αυτοπεποίθηση (Κριός ) αλλά και την ακατανίκητη επιθυμία (Κριός ) να αρέσεις, και να είσαι αποδεχτός!

Ίσως αν διάβαζες ορισμένα άρθρα από τα τόσα και τόσα που κυκλοφορούν στην βιβλιοθήκη αυτού εδώ του site, πολύ δε περισσότερο, αντί να αναλωνόσουν στο να καταγράψεις αλλά και να μας επιβεβαιώσεις το «ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ», στο να μάθεις, να εντρυφήσεις και να εκπαιδευτείς κάπως κερδίζοντας αυτογνωσία μακρύτερα του καθρέφτη, ναι, τότε ναι, ίσως σου δινόταν η ευκαιρία να βρεις το άτομο της αρεσκείας σου.

Για ευνόητους λόγους ιδίως όμως ότι είσαι πάνω στην νεανική σου ορμή και ποιος σε πιάνει και ποιος σε συνεφέρνει, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε πληθώρα σφαλμάτων «σου», απόψεων και πεποιθήσεων εξαιτίας των οποίων όχι μόνο τον απόλυτο έρωτα πάρα πολύ δύσκολα θα συναντήσεις, αλλά αντίθετα, εσύ ο ίδιος θα αποστρέφεις αβλεπτεί κάθε γυναίκα από κοντά σου.

Ορμώμενη όμως από το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε ένα αστρολογικό –και όχι ψυχολογικό site άλλως θα σου έλεγα αποτάσου άμεσα σε ψυχοθεραπευτή – θα σταθώ μόνο σε δύο από τα πιο κορυφαία σημεία του χάρτη σου.

Το ένα σχετίζεται με τα 6 από τα συνολικά 10 πλανητικά σώματα σε ζώδια της φωτιάς, άρα και η εύλογη και μόνο εις βάρος αυτών που επιζητάς παρόρμηση και το εντελώς αβασάνιστο του αυθορμητισμού σου!

Το άλλο όμως και πιο σπουδαίο είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, δηλαδή η Αφροδίτη σε όψη 150ο μοιρών με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο της Παρθένου, θέμα που αφορά την απλότητα, την σεμνότητα – την ψυχική σεμνότητα εννοώ – την ευγένεια, την εσωτερική αιδώ, το τακτ, την ψυχική ευπρέπεια, μα κυρίως την ταπεινότητα!

Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι έχεις γενναίο αλλά εξαιρετικά ακατέργαστο εσωτερικό ψυχικό κράμα, ότι είσαι ένα σπάνιο διαμάντι αλλά που δυστυχώς για εσένα γυαλίστηκε πάνω –πάνω αλλά ό πυρήνας έμεινε ανενεργός κα ανεπεξέργαστος.

Κατανοώ την ανάγκη σου για την τέλεια σχέση, πως όμως να την πετύχεις αν η δική σου τελειότητα είναι και παραμένει στην επιφάνεια του καθρέφτη;

Δεν ξέρω τι κατάλαβες, σε τι και εάν ίσως τα λόγια μου αγγίξουν εκείνες τις άλλες κρυφές εσωτερικές και όμορφες πτυχές σου. Θα το ήθελα και θα το ευχόμουν για εσένα και μόνο. Ξέρω όμως μετά βεβαιότητας να σου πω, πως με έναν προοδευμένο Βόρειο Δεσμό σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 7ο οίκο, αν δεν μεριμνήσεις για το νοητικό, το πνευματικό και το εσωτερικό συναισθηματικό σου γίγνεσθαι, πολύ δύσκολα θα αγαπηθείς όπως θες και όπως κατά τα άλλα σου αξίζει.

Να σου δώσω μία συμβουλή αν μου επιτρέπεις; Πάρε διαζύγιο από τον καθρέφτη!

Αντί αυτού, μορφώσου, διάβασε, διόρθωσε και επανεξέτασε προσεχτικά πως αντί να προβάλεις το Εγώ την Εγωπάθεια και τον Εγωκεντρισμό σου, χίλιες φορές καλύτερα, να στραφείς εντός σου. Εκεί να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις και τον έρωτα που διακαώς αναζητάς!

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

tabros
27-02-2012, 02:12 PM
το ξερω οτι ειμαι ενα διαμαντι ακατεργαστο,θα ελεγα χωρις ιχνος υπεροψιας,οτι ειμαι πολυ συμπονετικη ευαισθητη καρδια,που ερχεται σε αντιδιαστολη με το εγω μου που ,πιστεψε με δεν ειμαι εγω ψωνιο αλλλα δεν θα ηταν υπερβλη να σου πω οτι αρεσω τρομερα.το εισπαρατω εντονα,βεβαια αυτος ο σεβασμος που ειπες η ταπεινοτητα το τακτ το καθοσπρεπει με κανουν ,να περιμενω την αποδοχη πρωτα και μετα να προχωρησω.πρεπει να μου καποια (αλλο που το βλεπωσυνεχεια,) να προχωρησει αυτη να μου πει μαρεσεις και θελω να σε γνωρισω,ετσι θα παρακαμπτουν οι ανασφαλειες και θα κατακτησω το στοχο οπως μονο ενας πολιορκητικος αντρας σαν εμενα μπορει.μαρεσει να εισπαρατω θαυμασμο εχεις δικιο τονονει αμεσως την ψυχολογια μου.επιδιωκω την απολυτη ταυτιση,χωρις ορους και πριοποθεσεις.οσο πιο εντονη ειναι για μενα η ενωση τοσο πιο αληθινη ειναι.μπορω να δωσω τη ζωη μου αρκει να ξερω οτι η αλλη με αγαπα πραγματικα.εκτιμω παντως τον τροπο που μιλησες ηταν ο καταλληλος τροπος να μιλουν σε εναν κριο σαν εμενα και λιγοτερο ταυρο.παντως επειδη πιστευεις στο καρμα θα σου πω κατι,θεωρω (οχι λογω ψωνιου)οτι εχω γεννηθει για καποιο μεγαλο σκοπο που συντομα θα γινει,και οι δοκιμασιες που εχω περασει με ετοιμαζουν για αυτο.παντως σαν ανθρωπος τα ιδανικα μου ειναι ιδροχοικα,αγαπη αληθινη, προσφορα ,ανιδιοτελεια,και για να μην κουραζω το μοτο μου ειναι αυτο που ειπε ο χριστος,ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ να επιδιωκεται την τελειοτητα της ψυχης σας.πρεπει να δινουμε την αγαπη αυτος ειναι ο προορισμος της τελειοτητας για μενα.εχω περασει σκληρη ζωη,με την καλη εννοια παντα,αλλα κατα ενα περιεργο τροπο παντα καποιος εκει με βοηθουσε και μου εδινε τα μαθηματα που πρεπει να παρω.αυτο ειναι ευλογια.σε ευχαριστω χρυσανθη.εισαι καλος ανθρωπος.

eternal-voyager
27-02-2012, 02:45 PM
Με αφορμή το άρθρο περί αδελφής ψυχής, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για τη δική μου περίπτωση. Πριν έναν χρόνο περίπου γνώρισα κάτι από περίεργες συνθήκες έναν άνδρα, τελείως διαφορετικό από μένα. Από την πρώτη στιγμή όμως αναπτύχθηκε ανάμεσά μας ένα απροσδόκητο αίσθημα οικειότητας, που προσωπικά έχω βιώσει ίσως άλλη μια φορά στη ζωή μου. Παρά τη διαφορετικότητά μας, που είναι τόσο ηλικιακή, όσο και κοινωνική-οικονομική, ταιριάζουμε απίστευτα σε πολλά άλλα: τρόπο σκέψης, όνειρα, φιλοδοξίες. Είμαστε δυο κλειστοί άνθρωποι κι όμως μπορούμε να μοιραζόμαστε μεταξύ μας κάθε σκέψη. Διάβασα σε κάποιο άλλο άρθρο περί αδελφής-ψυχής ότι τα άτομα αυτά εμφανίζουν τέτοια αρμονία μεταξύ τους που γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Αυτό ακριβώς συμβαίνει ότι είμαστε μαζί.
Ίσως είναι καλύτερο να απλά να ζει κανείς κάτι παρά να μιλά για αυτό, θα ήθελα όμως τη γνώμη σας, αν η αντίληψη που έχω είναι σωστή ή απλά φαντάζομαι πράγματα. Αν αυτό βοηθά, έχω γεννηθεί στις 19/2/71, ώρα 08.20 στην Αθήνα και γνώρισα το εν λόγω άτομο στις 10/3/2011.

Χρυσάνθη Σπίγγου
27-02-2012, 02:46 PM
Από μόνο του το γεγονός ότι κλείνοντας μου αποτείνεις ένα ευχαριστώ λέγοντάς μου μάλιστα ότι είμαι και καλός άνθρωπος, δείχνει αυτό το υπέροχο αλλά δυστυχώς εντελώε ακατέργαστο διμάντι που κρύβεις μέσα σου.

Αλλος στην θέση σου αλλοπαρμένος και αληθινά ψώνιο, ύστερα από όλα πράγματικά από καρδιάς σου έγραψα θα με αφόριζε και θα κοίταγε να βρει κάθε δυνατό τρόπο να μου την πει..................καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Σε παρακαλώ θερμά επικοινωνήσε μαζί μου σε ένα privare e-mail -είτε το ατομικό είτε μέσω της ιστοσελίδας - καθώς πολύ θα ήθελα να σου πω και ιδιαιτέρως κάποια πράγματα ακόμα, που είμαι βέβαιη ότι θα σε αγγίξουν βαθύτατα.

Καλή Σαρακοστή σου εύχομαι και ψηλά -ψηλά το κεφάλι.

Φυσικά και αξίζεις πολλά παραπάνω απο τα καλύτερα, και εύγε σου που το πιστεύεις και εσύ.

Φιλ - Χρ -Σπ

tabros
27-02-2012, 07:06 PM
εισαι πραγματικα μια γοητευτικη προσωπικοτητα σε σημειο να με εχεις συνεπαρει.πως μπορω να πω κατι οταν και τα αρνητικα τα λες με πολυ γλυκο τροπο,κανοντας τον αλλον να σου δωσει σημασια,.η ερμηνεια σου σσ επολλα σημεια ηταν σαν να με εβλεπες με ακτινες χ.πραγματικα μιαλγες βλεποντας τον χαρτη σαν να με γνωριζεις προσωπικα.εξαιρετικο δεν μπορω να αρνηθω την προταση.