PDA

View Full Version : Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα

allen
17-07-2011, 09:45 PM
Από σήμερα και για τις επόμενες περίπου 30 ημέρες το myHoroscope ξεκινάει μια ριζική αναδιάρθρωση του site και των forums του.

Βασική μας εργασία θα είναι η πλήρης αναβάθμιση του λογισμικού μας με την τελευταία του έκδοση η οποία είναι εμπλουτισμένη με περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες.

Κατόπιν η απομάκρυνση κάποιων προγραμμάτων που δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν καθόλου από τους χρήστες μας, και η μερική βελτίωση του αστρολογικού μας προγράμματος.

Τέλος, θα αλλάξει και η εμφάνιση του site/forum φροντίζοντας να μην «ξεφεύγει» πάρα πολύ ο σχεδιασμός από τον τωρινό για να διευκολυνθούν τα παλιά μας μέλη και να μην ψάχνουν που είναι τι.

Ο χρήστης-μέλος, πρέπει να γνωρίζει ότι το myHoroscope χρησιμοποιεί περισσότερα από 15 λογισμικά προγράμματα παράλληλα, διαφορετικών κατασκευαστών, τα οποία όλα τα χρόνια της λειτουργίας του προσπαθεί να τα «γεφυρώσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλές φορές αυτό είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται αρκετά σφάλματα, που ένα έμπειρο μάτι τα αντιλαμβάνεται αλλά ο μέσος χρήστης όχι.

Τι να αναμένουμε πρακτικά το επόμενο διάστημα;

Το forum και το site να ανοίγουν και να κλείνουν (downtime) χωρίς καμία προειδοποίηση. Εξαρτάται από τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους οι διαχειριστές και οι προγραμματιστές για να δουλέψουν κάθε ημέρα.

Το site να απενεργοποιεί ή να κάνει ολική απεγκατάσταση μέρους των προγραμμάτων του, μέχρι την ώρα που θα πάρουν την τελική τους μορφή ή περίπου την τελική τους μορφή.

Κάποιοι σύνδεσμοι δεν θα δουλεύουν καθόλου για λίγα λεπτά, ώρες ή και μέρες.

Και πολλά άλλα προβλήματα που δεν τα γράφουμε για να μη σας κουράζουμε.

Τι πρέπει να κάνουν τα παλιά μας μέλη για να μας βοηθήσουν;

Να ενημερώνουν τα νέα και άπειρα μέλη για αυτή την ανακοίνωση.

Να μη γκρινιάζουν για τους χρόνους που πιθανόν να εμφανίζονται κάποια προβλήματα επειδή και εμάς θα αγχώνουν και τίποτα ουσιαστικό δεν θα κερδίσουν.

Να αποφεύγουν να κάνουν άσκοπη χρήση του φόρουμ με ποστ τα οποία μπορεί να γίνονται σε στιγμές αλλαγών και να εξαφανίζονται ή να μας δημιουργούν επιπρόσθετη εργασία.

Θα γίνει μια μεγάλη εργασία που απαιτεί πολλές εργατώρες και χρήμα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος θα μείνουμε όλοι μας ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε σε αυτό το θέμα να ενημερώνουμε για τις αλλαγές και την πρόοδο των εργασιών μας.

Καλοδεχούμενες οι όποιες υποδείξεις σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεχή σας υποστήριξη

allen
19-07-2011, 02:06 AM
Σας δίνουμε το φόρουμ αναβαθμισμένο για να το δοκιμάσετε και να εντοπίσετε πιθανά λάθη, τα οποία σας παρακαλούμε να μας τα μεταφέρετε σε αυτό το θέμα.

Σας δίνουμε το αστρολογικό πρόγραμμα το οποίο ακόμα δεν έχουμε δοκιμάσει και φυσικά περιμένουμε αναφορά σφάλματος, εάν δε μπορείτε να καταχωρήσετε ένα χάρτη ή να δείτε τους παλιούς σας.

Τα περισσότερα από τα μενού στην 1η μπάρα επιλογών (από τις 2) δε δουλεύουν ακόμη.

Την αρχική μας σελίδα δε σας την δίνουμε ακόμη, μέχρι να βελτιωθεί θα είναι ορατή μόνο στους διαχειριστές και στους editors.

Και φυσικά το νέο μας layout με τα πολύ μικρά ακόμα σφάλματά του.

Από εδώ και πέρα, θα προσπαθήσουμε όσο αυτό είναι δυνατό, να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται για να γίνει το MYHOROSCOPE 1ΟΟ% λειτουργικό, κρατώντας το περισσότερες ώρες ανοιχτό, διότι εάν κρίνουμε από τα δεκάδες e-mail που μας στείλατε σήμερα, πάθατε ένα στερητικό :toung:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-07-2011, 10:58 PM
ΌΛα καλα!!
Πραγματικα ευχομαι να το κανεται πολυ ομορφο το σαιτ μας
αλλα αγαπημενο μου Μyhooscope μου αρεσες πριν πιο πολυ με τις μεγαλες σελιδες σου
τωρα ειναι καπως..στεναχωρα και μικρες
ασε που εχω μπερδευτει και δεν μπορω να συντονιστω ακομα..
πιστευω να το μαθω και να εξικειωθω γρηγορα παλι !

Εχω στεναχωρεθει καπως αλλα
σε αγαπαω παρα πολυ και θα σε αγαπω γιατι εσυ ξερεις καλυτερα.
Η Κουκι σου

Υ.Γ
και πριν εισουν πολυ ομορφο !

allen
20-07-2011, 02:00 AM
Επαναφέραμε και την πρώτη μας σελίδα (μέρος αυτής), αλλά είναι ένας ικανοποιητικός τρόπος για το 70% περίπου των χρηστών του διαδικτύου και κατά συνέπεια και του myHoroscope να διαβάσουν ότι "αρπάξει".... το μάτι τους, διότι παρατηρήθηκαν φαινόμενα παραπόνων ότι το site μας ειναι κλειστό για τρίτη μέρα :toung:

Συνεχίζουμε τις βελτιώσεις και τις διορθώσεις!

Katerina Paraskevopoulou
20-07-2011, 12:04 PM
Μου αρέσει που μας κρατάτε ενήμερους! Συνεχίστε κι εμείς μαζί σας!!!! Ευχαριστώ :bigsmile: ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

παλίρροια
20-07-2011, 08:48 PM
:bigsmile:Ευχαριστούμε για την προσπάθεια!!!:cheesy:
Μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή!!!!
:nuts: Περιμένω και άλλα!!!!:nuts:

SAGIVI
20-07-2011, 11:10 PM
Σας παρακαλω πολυ, αν γινεται, να βελτιωθει η αποδοση της αναζητησης Δοκιμαστικα κλικαρισα <ΥΟD> και δεν υπηρχε απαντηση , ενω γνωριζω οτι εχει συζητηθει ως θεμα, χρειαστηκε να κλικαρω < τι ειναι το YOD>,
για να υπαρξει μια λιστα απαντησεων.

Επισης υπαρχει καποιο προβλημα οταν χρησιμοποιω firefox στις απαντησεις στα ποστ. Εκτος αν αυτο ειναι συμπτωση.

Κατα τα αλλα ειστε οπως παντα υπεροχοι:love:

whisperer
20-07-2011, 11:26 PM
Γειά σου Έφη! :bigsmile:

έχεις δίκιο για το yod. το δοκίμασα και εγώ. Παρόλα αυτά σκέφτηκα μηπως κάτι έχει το σύστημα με τα αγγλικά και το δοκίμασα με ελληνικούς χαρακτήρες και μου βγηκε μια χαρά η λίστα των σχετικών θεμάτων. Πάντως τα αγγλικά δεν φταίνε γιατί έκανα και άλλες δοκιμές με αγγλικές λέξεις και η αναζήτηση δουλεύει μια χαρά. θα το κοιτάξουμε όμως αν και ίσως να ήταν συμπτωματικό....γιατί επίσης εβαλα και άλλες λέξεις (μία κάθε φορά) και επισης δεν ειχα πρόβλημα...

σε ότι αφορά τον firefox που λες, μήπως θα μπορούσες να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένη ποιό είναι το πρόβλημα με τις απαντήσεις σου στα ποστς....?

SAGIVI
21-07-2011, 12:20 AM
:bigsmile:Λες να επεσα στην περιπτωση με το yod? Παντως ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Για τον firefox, παρατηρησα οτι..........κολλαει, οταν προσπαθουσα να γραψω. Σ αυτο το ποστ ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Αν συνεχιστει και τις επομενες ημερες, θα ενημερωσω.

allen
21-07-2011, 01:24 AM
Η μηχανή αναζήτησης του φόρουμ δεν είναι και από τις καλύτερες που υπάρχουν. Πάντως το όριο των τριών χαρακτήρων το είχε από το 2004 που ανοίξαμε.

Φωνάζουμε χρόνια να γράφονται "όμορφοι" και κατανοητοί τίτλοι στα διάφορα threads για να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή μας. Όμως η μηχανή -που δεν είναι σε καμία περίπτωση δυνατοτήτων της google- το παλεύει για να αντεπεξέλθει.

Βλέποντας όμως τίτλους του στυλ "Απορία?????????" ή "Βοήθεια για την coumpara μου" ψιλοτρελαίνεται :toung:

Εμείς συνεχίζουμε να διορθώνουμε όσα προβλήματα βλέπουμε. Τα μέλη μας δεν μας βοηθούν κάνοντας ούτε μια αναφορά και έτσι υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις.
Για παράδειγμα, ποιος πρόσεξε ότι είχαμε περισσότερα από 55.000 εγγεγραμμένα μέλη και τώρα τα στατιστικά εμφανίζουν περίπου 44.00;

Έχουμε να επιλύσουμε (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) δεκάδες προβλήματα που έχουν προκύψει. Και το βασικότερο της Δέσποινας που φαίνεται ότι την στενεύει ο κορσές :laugh:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-07-2011, 03:09 AM
Μην μου δινεται σημασια με στενευει η΄΄οχι
ο κορσες θα τον συνηθησω σιγα σιγα..

σας λατρευω:love:

κουκι:love:

Υ.Γ
ουφ θα σκασω ..:cry:

stellino
21-07-2011, 10:26 AM
Δεσποινάκι μου, γρήγορα θα το συνηθίσεις... Εμένα μου φαίνεται πολύ τακτοποιημένο και πιο λειτουργικό έτσι το site. Και ακόμα είναι στην αρχή...
Δες το σαν καινούρια εξερεύνηση! τι τοξότες είμαστε;

Υ.Γ. μα πού τον έχεις τον Ουρανό σου; :toung:

centermariaka
21-07-2011, 01:29 PM
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΑΙΤ.

toksotina!
21-07-2011, 09:16 PM
Γεια σας,
ωραιες οι αλλαγες που γινονται, πολυ πιο λειτουργικο ετσι. :bigsmile: Απλα θα ηθελα να αναφερω πως στην αναζητηση μεσω του google για καποιο αρθρο βγαζει μηνυμα σφαλατος και δεν εμφανιζεται η σελιδα. Λογικα αυτο θα διορθωθει τις επομενες μερες?

gold soul
21-07-2011, 09:28 PM
Γεια σου toksotina! ευχαριστούμε για την αναφορά.. Αυτό συμβαίνει επειδή πλέον έχει αλλάξει η μορφή των συνδέσμων μας, οπότε δεν ανταποκρίνονται οι παλιοί σύνδεσμοι που είχε κρατήσει η google.. Επειδή είναι πρόσφατη η αλλαγή, δεν έχει προλάβει ακόμα η google να σκανάρει όλους τους νέους συνδέσμους των άρθρων.. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα..

Να είσαι καλά :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-07-2011, 03:08 PM
Μηπως μπορεί καποιος απο τη διαχειρηση να με βοηθήσει
να μου πει που ειναι η εφαρμογη με τα γενεθλια των μελων;
Πριν ηταν διπλα στα εκει που βλεπαμε τα μελη που ήταν ον λαιν
τωρα εψαξα αλλα δεν τα βρισκω.

Ευχαριστω πολύ !!!!!!!!!!!!

Κουκακι!!!!

gold soul
23-07-2011, 03:17 PM
Δέσποινα, όταν πατήσεις το κουμπί Συντομεύσεις ( στη γραμμή επιλογών που λέει: Νέες Δημοσιεύσεις - Προσωπικά Μηνύματα - Community - Forum Actions - Συντομεύσεις) θα επιλέξεις Ημερολόγιο (http://www.myhoroscope.gr/calendar.php) και σε όποια μέρα κάνεις κλικ, θα σου εμφανίσει τα γενέθλια :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-07-2011, 04:01 PM
Δέσποινα, όταν πατήσεις το κουμπί Συντομεύσεις ( στη γραμμή επιλογών που λέει: Νέες - Community - Actions -
Τα βρηκα!!!!Σε ευχαριστώ Χρυσα μου!

aktina
25-07-2011, 12:18 AM
Γεια σας ! Μπήκα μετά από μια εβδομάδα στο καινούργιο σαιτ και δε βρίσκω τα " μη αναγνωσμένα "
Είναι κάπου και δε το βλέπω;:unsure:

martgeor
25-07-2011, 12:27 AM
πάτησε what's new

SAGIVI
03-08-2011, 09:43 PM
Καλησπερα.
Προσπαθησα ν ανοιξω απο τις συντομευσεις, το παραθυρο επαφων.
Η απαντηση ηταν -Σφαλμα 404. Η σελιδα παρουσιαζει προβλημα....κ.λ.π

Τι να υποθεσω? Τις πρωτες μερες που την δοκιμασα δεν παρουσιασε προβλημα.

Σας ευχαριστω.

allen
03-08-2011, 11:50 PM
Το παραθυράκι επαφών δουλεύει μια χαρά. Πιθανολογώ ότι το έχεις ανοίξει, ξέχασες να το κλείσεις και βρίσκεται κάπου πίσω από τον browser.
Έλεγξτέ το και εδώ είμαστε.

Πάντως, για να δεις ότι δουλεύει μια χαρά μπορείς να πας να το δεις στην πλήρη του σελίδα
http://www.myhoroscope.gr/misc.php?do=buddylist&focus=1

:bigsmile:

SAGIVI
04-08-2011, 01:29 AM
Ευχαριστω για την απαντηση μεν, αλλα το προβλημα παραμενει σε μενα. Εξυπακουεται οτι κλεινω το παραθυρο.
Για την ακριβεια, οταν κλικαρισα την διευθυνση που δωσατε στο πιο πανω ποστ, φανηκε να ειναι ολα ενταξει. Δοκιμασα ομως να μπω απο την αρχικη σελιδα και ειχα την ιδια δυσκολια ξανα. Το προσπαθησα πεντε φορες.

Monti
04-08-2011, 01:40 AM
Ο παραπάνω σύνδεσμος είναι το ίδιο script με τη διαφορά ότι τρέχει σε full page και όχι window.

Δεν ανοίγει το window popup, ή υπολειτουργεί σημαίνει ότι έχεις απενεργοποιήσει την κονσόλα java. Ποιον browser χρησιμοποιείς και σε ποια version

SAGIVI
04-08-2011, 02:21 AM
IE 8. Αν ειχα απενεργοποιησει την java, δεν θα ειχα κι αλλα παρομοια προβληματα?
Συγνωμη, ειμαι ασχετη κι επιπλεον δεν εχω πειραξει τιποτα.:embarrest

SAGIVI
04-08-2011, 09:33 AM
IE 8. Αν ειχα απενεργοποιησει την java, δεν θα ειχα κι αλλα παρομοια προβληματα?
Συγνωμη, ειμαι ασχετη κι επιπλεον δεν εχω πειραξει τιποτα.:embarrest

Οντως παραμενει ενεργη. Μπορουμε να κανουμε κατι σας παρακαλω?

Monti
04-08-2011, 02:56 PM
Ο χρήστης-μέλος, πρέπει να γνωρίζει ότι το myHoroscope χρησιμοποιεί περισσότερα από 15 λογισμικά προγράμματα παράλληλα, διαφορετικών κατασκευαστών, τα οποία όλα τα χρόνια της λειτουργίας του προσπαθεί να τα «γεφυρώσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλές φορές αυτό είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται αρκετά σφάλματα, που ένα έμπειρο μάτι τα αντιλαμβάνεται αλλά ο μέσος χρήστης όχι.

Το πρόβλημά σου, που φαίνεται είναι γενικότερο πρόβλημα, έχει τη λύση του στην παραπάνω παράθεση.
Φαίνεται ότι δοκιμάζεις να ανοίξεις το παράθυρο επαφών από την κεντρική σελίδα του site. Όμως η κεντρική σελίδα είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα που δεν δουλεύει στο 100% της. Και το παραθυράκι με τις επαφές και άλλα 3 μικρά προβλήματα έχουν εμφανιστεί.

Δοκίμασε στην κεντρική σελίδα του φόρουμ http://php56.astrowin3.org/forum.php

Δοκίμασε σε οποιαδήποτε σελίδα άρθρου ή συζήτησης, ακόμα και σε αυτή που διαβάζεις τώρα την απάντησή μου.
Θα δουλεύει.

Εξωτερικά προγράμματα που ούτε οι κατασκευαστές τους τα διορθώνουν! Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια λύση σύντομα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
05-08-2011, 07:10 PM
Αγαπημενη διαχειρηση
οταν παταω νεες δημοσιευσεις για να μπω στο θεμα να διαβασω τα μη αναγνωσμενα μηνηματα
μου βγαζει συνεχως ενα μικρο κειμενο στα αγγλικα με ενα κιτρινο θαυμαστικο αριστερα
τι ειναι αυτο;
παταω κανσελ και μετα με αφηνει να διαβασω η΄΄ παταω χ και φευγει
και κατι αλλο δεν με αφηνει να γραψω απο'' Απαντηση στο Θεμα''
αλλα μονο απο το κουικ ριπλει
το κανει και σε εσας αυτο;
κανω μηπως εγω καμμια βλακεια;:cry:

κουκι :love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
05-08-2011, 07:17 PM
και κατι αλλο
τα νεα μηνυματα με το what s new ειναι το ιδιο ε;
:blink:

allen
05-08-2011, 08:46 PM
Αγαπημενη διαχειρηση
οταν παταω νεες δημοσιευσεις για να μπω στο θεμα να διαβασω τα μη αναγνωσμενα μηνηματα
μου βγαζει συνεχως ενα μικρο κειμενο στα αγγλικα με ενα κιτρινο θαυμαστικο αριστερα
τι ειναι αυτο;
παταω κανσελ και μετα με αφηνει να διαβασω η΄΄ παταω χ και φευγει
Δέσποινα, μπορείς να κάνεις ένα copy - paste στο μήνυμα που σου εμφανίζει για να δω τι ακριβώς λέει;

και κατι αλλο δεν με αφηνει να γραψω απο'' Απαντηση στο Θεμα''
αλλα μονο απο το κουικ ριπλει
το κανει και σε εσας αυτο;
το κουμπί "απάντηση στο θέμα" λειτουργεί κανονικά.. Θα δεις πως όταν το πατάς, ενεργοποιείται το πεδίο της γρήγορης απάντησης. Δεν είναι πλέον όπως παλιά που σε πήγαινε στον πλήρη επεξεργαστή απάντησης. Αν θέλεις να πας εκεί, μπορείς να το κάνεις πατώντας "πρόσθετες επιλογές"

και κατι αλλο
τα νεα μηνυματα με το what s new ειναι το ιδιο ε;
:blink:
ναι, είναι το ίδιο :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
06-08-2011, 12:42 AM
αν δεν μπορεσω να το κανω κοπυ
θα το γραψω σιγα σιγα στα αγγλικα οπως το λεει για να το διαβασεις
τωρα εδω που μπηκα δεν το εβγαλε
παω για τα αλλα μη αναγνωσμενα για να δω :love:
σε ευχαριστω πολυ

SAGIVI
06-08-2011, 04:11 PM
Γεια σας.
Νοιωθω χαλια, που τετοιο αυγουστατικο μεσημερακι ενοχλω, αλλα οποτε δειτε το ποστ, μου απαντατε.

Προσπαθησα τρεις φορες να μπω στο <πλανητες για οποια μερα> , απο το <Δωρεαν Ωροσκοπιο> . Εμφανιζεται μηνυμα, που αναφερει οτι για λογους ασφαλειας δεν μου επιτρεπεται η εισοδος και πρεπει να μιλησω με τον διαχειριστη.

Εχθες το βραδυ μου ζητησε κωδικο ασφαλειας (2 φορες) και μετα μπορουσα να κανω εισοδο ελευθερα.

Παρακαλω για την βοηθεια σας. :cry:

Με την ευκαιρια αυτη, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να προσθεσετε καποια στιγμη, περισσοτερα emoticons και κυριως με τους πλανητες και τις οψεις, οπως εχω δει σε αλλο site. Νομιζω οτι θα βοηθουσε πολυ ολους μας.

Victory
06-08-2011, 04:20 PM
Αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα αλλά και κάτι ακόμη. Δεν μπορώ να δουλέψω σωστά την Αναλυτική Αναζήτηση. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος, αλλά γράφω λέξεις κλειδιά και δεν μου εμφανίζει τίποτα. Με βγάζει και πάλι στην αναλυτική αναζήτηση.
Οταν μπορέσετε μου απαντάτε και μένα.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το ακατάλληλο ώρας μέρας μήνα !!!

gold soul
06-08-2011, 04:29 PM
Προσπαθησα τρεις φορες να μπω στο <πλανητες για οποια μερα> , απο το <Δωρεαν Ωροσκοπιο> . Εμφανιζεται μηνυμα, που αναφερει οτι για λογους ασφαλειας δεν μου επιτρεπεται η εισοδος και πρεπει να μιλησω με τον διαχειριστη.

Στην εφαρμογή "Χάρτης για όποια μέρα" εννοείς;

Victory
06-08-2011, 07:41 PM
Αγαπητή gold soul προσπαθώ να ανοίξω το link http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...%E9%DD%F2.html
από ένα ποστ του Δειμων σε ερώτηση μέλους για αντισκιες κόντρα αντισκιές και μου βγάζει ότι δεν έιναι δυνατόν ναανοίξει το συγκεκριμένο λόγω προλήματος η οριστικής διαγραφής. Δεν είναι δε η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Και σε άλλα ποστ που προσπάθησα να ακολουθήσω ανάλογα links δεν ανταποκρίνεται.
Ευχαριστώ

gold soul
06-08-2011, 07:59 PM
Γεια σου victory, όσα links υπήρχαν διάσπαρτα μέσα στα forums πριν την αναβάθμιση, είναι ανενεργά πλέον αφού έχει αλλάξει η μορφή των συνδέσμων μας.. Στα άρθρα έχουμε ξεκινήσει ήδη να αντικαθιστούμε τα links, όποτε εντοπίζουμε κάποιο πρόβλημα, όμως είναι αδύνατο σε όλες τις συζητήσεις να γίνει αντικατάσταση επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε στο κάθε ποστ που ακριβώς οδηγούσε το link ώστε να το διορθώσουμε..

SAGIVI
07-08-2011, 02:25 AM
Στην εφαρμογή "Χάρτης για όποια μέρα" εννοείς;

Μαλιστα αυτο εννοουσα.:embarrest

SAGIVI
07-08-2011, 02:34 AM
Αν μου επιτρεπετε παιδια, πραγματι η Αναλυτικη Αναζητηση παρουσιαζει προβλημα και σε μενα. Δεν την χρησιμοποιω πια, με αποτελεσμα να μπαινω στα αρθρα και να ψαχνω ενα-ενα. Το σημειωνω, γιατι χωρις κανενα ιχνος κολακειας, πιστευω οτι τα αρθρα στο σαιτ ειναι εξαιρετικα και πολυτιμα. Για τους παλιοτερους, ειναι πολυ πιο ευκολο ν ανατρεξουν σ αυτα, γιατι εχουν σχηματισει μια οπτικη εικονα για το που βρισκεται τι.
Ομως οι νεοτεροι χανουν χρονο ψαχνοντας συνεχως.

Ευχαριστω πολυ.

ScP
07-08-2011, 03:46 AM
Ομως οι νεοτεροι χανουν χρονο ψαχνοντας συνεχως.
Ευχαριστω πολυ.

Αστρολογία και χάσιμο χρόνου; Μάθε το σπίτι και μείνε ή πήγαινε στο σάιτ της μαντάμ ζαίρας και διάβασε για τα ζώδια :laugh:

1.
http://www.myhoroscope.gr/trsoc.php
Αυτό που φαίνεται ότι είχε το πρόβλημα έφτιαξε. Δεν ζητάει πλέον κωδικό ασφαλείας. Ζητούσε για μερικές ώρες γιατί είχαμε εντοπίσει ότι μόνο με σύστημα Placidus μπορούσαν να γίνουν οι υπολογισμοί. Δεν καταφέραμε ακόμα να το φτιάξουμε.

2.
Για την αναλυτική αναζήτηση
Δώστε μας κάποια παραδείγματα. Τι θέλετε να βρείτε και πώς το ψάχνετε;

3.
Για τα smiles
Πατώντας στον έντιτορ που γράφουμε "Πρόσθετες Επιλογές" ανοίγει ο μεγάλος. Δεξιά έχει κάποια, από κάτω τους έναν σύνδεσμο που λέει περισσότερα.

4.
Το 2004 που ξεκινήσαμε και το άλλο σάιτ δεν είχε ακόμα φόρουμ, εμείς είχαμε όλες τις όψεις και τα σύμβολα υπό μορφή εικονιδίων. Δεν ήταν τότε χρηστικό και το αφαιρέσαμε.
Θα δούμε αν τα ξαναβάλουμε

5.
Το νέο μας σύστημα έχει άλλο τρόπο που εμφανίζει τους συνδέσμους (links). Όλα τα παλιά που είναι διάσπαρτα στο φόρουμ πρέπει να αντικατασταθούν. Πρακτικά είναι αδύνατον να διαβάσουμε όλα τα ποστ.
Τα μέλη μας όμως εκτός εσού Εύη και κανα δυο άλλων παιδιών κάνουν συνέχεια αναφορές, και πολύ καλά κάνουν, για να μπορούμε να διορθώνουμε ότι μας επισημαίνετε.

Η προσωπική βάση δεδομένων στον ΙΕ 8 και 9 παρουσίαζε σφάλμα. Ένα άτομο μας το είπε. Ήταν αρκετό για να διορθωθεί. Όμως δεκάδες άλλα που κάνουν χρήση νομίζουν ότι χάνουν το χρόνο τους εάν μας γράψουν ένα μικρό μήνυμα;

Οι κοινότητες έτσι λειτουργούν. Μπήκα ρώτησα την ωριαία μου και έφυγα δεν είναι το λιγότερο ευγενικό.

Εδώ είμαστε για ότι χρειαστείτε.

SAGIVI
07-08-2011, 11:37 AM
Εν πρωτοις, ευχαριστω πολυ για την διαφωτιστικη απαντηση.

Οσον αφορα στα smilies- πλανητες-οψεις, νομιζω θα διευκολυνε αν τα βλεπαμε αμεσως με το ανοιγμα του παραθυρου <απαντηση> και οχι στις
<περισσοτερες επιλογες> δηλ, οπως στο ελληνικο forum του astrodienst.(προσωπικη αποψη βεβαια).

Για την <αναλυτικη αναζητηση>, νομιζω οτι πρεπει να γινει ....απλουστερη. Ξεκινησα απ την απλη αναζητηση και ζητησα ΑΝΤΙΣΚΙΑ.
Μου εδωσε διαφορα ποστ. Μπηκα στην <αναλυτικη αναζητηση>, γιατι ψαχνω ενα συγκεκριμμενο αρθρο του κυριου Παιζη, συμπληρωσα τ αναλογα πεδια και δεν μου εδωσε τιποτα, οσες φορες προσπαθησα. Κατα την γνωμη μου θα ηταν αρκετο να ζητησω <Αντισκια> και <Αρθρα> στην περιπτωση, που δεν γνωριζα ποσα αρθρα σχετικα με το θεμα εχουν δημοσιευθει και απο ποιο μελος.
Ωστοσο δεν πηρα την απαντηση, ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλο τροπο.
Αυτο εννοω χασιμο χρονου.

Γενικοτερα, εχω απασχολησει ξανα την διαχειρηση για το θεμα της <αναζητησης> και νοιωθω αβολα.

Χρησιμοποιω ΙΕ8. Το πρωι ξαναδοκιμασα το <οποια μερα> και ειναι οπως ειπες, διορθωμενο.Για την αλλαγη απο Placidus σε αλλη οικοθεσια, περιμενω με αγωνια:cry:.

Σωκρατη μου χαιρομαι παρα-παρα πολυ, που εισαι στις επαλξεις. :bigsmile:

Υ.Γ Για τους ερωτευμενους με την μανταμ Ζαιρα.............. βοηθεια τους

Katerina Paraskevopoulou
07-08-2011, 11:56 PM
Καλησπέρα κι από μένα. Η Έφη έχει δίκιο με την αναζήτηση. Ο λόγος που δεν λέω παράπονα είναι ότι κάνω υπομονή από σεβασμό στο δύσκολο έργο της διαχείρισης. Πολλά λινκ μου βγάζουν τον 404-αδιέξοδος......

Τώρα όμως χρειάζομαι βοήθεια.....

Προσπαθώ να ποστάρω και δεν μπορώ να βρω το <<κουμπάκι>> που υπηρχε παλιά και μεγάλωνε η σελίδα του μηνύματος και μπορούσα να το διαβάσω απροσκοπτα και να κάνω τις διορθώσεις. Δεν υπάρχει ή δεν το βρίσκω;

Ευχαριστώ

whisperer
08-08-2011, 12:01 AM
Νομίζω ότι για τα λινκς είπαμε ήδη που οφείλεται το 404

Σε ότι αφορά το κουμπάκι που μεγαλώνει το πλαίσιο της απάντησης θα το βρεις πλέον κάτω δεξιά στη γωνία του πλαισιού της απάντησης. δεν ειναι κουμπάκι ακριβώς αλλά κάποιες πλάγιες γραμμές σε τριγωνικό σχημα. αν πας εκεί πάνω και τραβήξεις προς τα κάτω θα δεις ότι το πλαίσιο της απάντησης μεγαλώνει...

Katerina Paraskevopoulou
08-08-2011, 12:05 AM
Ουφ, ανακούφιση!!!! Θεϊκό!!!!! Το βρήκα κι ευχαριστώ :love:

Monti
08-08-2011, 12:42 AM
Ο νέος έντιτορ είναι σούπερ. Πάει ο καιρός που γράφαμε ένα τεράστιο μήνυμα και το χάναμε. Τώρα υπάρχει η δυνατότητα ανακτησής του σε λίγα δευτερόλεπτα.
Δημιουργία πινάκων δεν υπήρχε και έκανε τη ζωή μας δύσκολη. Τώρα υπάρχει
Δυνατότητα να έρχεται το κείμενο έτοιμο διαμορφωμένο από το word, και πολλά άλλα, όπως νέες παλέτες χρωμάτων κ.λπ.

Μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα και να πειραματιστείτε με τις λειτουργίες του.

Πατάτε πρόσθετες επιλογές όταν ανοίγει η γρήγορη απάντηση για να βλέπετε μεγάλο έντιτορ με χαμογελάκια και άλλα που επιθυμείτε.

1.
http://www.myhoroscope.gr/trsoc.php
Αυτό που φαίνεται ότι είχε το πρόβλημα έφτιαξε. Δεν ζητάει πλέον κωδικό ασφαλείας. Ζητούσε για μερικές ώρες γιατί είχαμε εντοπίσει ότι μόνο με σύστημα Placidus μπορούσαν να γίνουν οι υπολογισμοί. Δεν καταφέραμε ακόμα να το φτιάξουμε.

Διορθώθηκε

Για την <αναλυτικη αναζητηση>, νομιζω οτι πρεπει να γινει ....απλουστερη. Ξεκινησα απ την απλη αναζητηση και ζητησα ΑΝΤΙΣΚΙΑ.

Πάτησα Αναλυτική Αναζήτηση
Αναζήτηση για > Λέξεις Κλειδιά "Αντισκιές" > Αναζήτηση μόνο σε τίτλους

Αποτελέσματα. Δοκιμάστε το

SAGIVI
08-08-2011, 12:56 AM
Το δοκιμασα και οπως ανεφερα σ αλλο ποστ, δινει περιοριμενες απαντησεις.
Π,χ τωρα, μου εδωσε μονο μια απαντηση της κυριας Σιμου, ενω γνωριζω οτι υπαρχει ενα αρθρο του κυριου Παιζη.
Υπ οψιν, οτι εχω προσπαθησει με διαφορους τροπους και στο παρελθον, για διαφορα αρθρα.

gold soul
08-08-2011, 01:32 AM
Έφη, αν προσέξεις στον τίτλο του μοναδικού αποτελέσματος που σου έδωσε, θα δεις ότι ο τίτλος είναι χωρίς τόνους. Ούτε εσύ βάζεις τόνους ενώ η αναζήτηση λειτουργεί καλύτερα με τονισμένες τις λέξεις εφόσον έτσι γράφονται όλοι οι τίτλοι των άρθρων και οι περισσότεροι των συζητήσεων. Προσπάθησε να γράψεις κανονικά τη λέξη και θα δεις ότι το άρθρο που ζητάς θα βγει και μάλιστα πρώτο στα αποτελέσματα

Monti
08-08-2011, 01:35 AM
Και οπτικά

http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/myhoroscope/test1.gif

http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/myhoroscope/test2.gif

SAGIVI
08-08-2011, 02:25 AM
Έφη, αν προσέξεις στον τίτλο του μοναδικού αποτελέσματος που σου έδωσε, θα δεις ότι ο τίτλος είναι χωρίς τόνους. Ούτε εσύ βάζεις τόνους ενώ η αναζήτηση λειτουργεί καλύτερα με τονισμένες τις λέξεις εφόσον έτσι γράφονται όλοι οι τίτλοι των άρθρων και οι περισσότεροι των συζητήσεων. Προσπάθησε να γράψεις κανονικά τη λέξη και θα δεις ότι το άρθρο που ζητάς θα βγει και μάλιστα πρώτο στα αποτελέσματα

Χιλια, χιλια ευχαριστω. Με τιποτα δεν θα μπορουσα να σκεφτω οτι ευθυνεται ο τονος, γιατι για να ειμαι ειλικρινης, σε οπιοδηποτε αλλο σαιτ δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο θεμα. Συνηθως μαλιστα στην αναζητηση γραφω με κεφαλαια.
Συγνωμη για την ταλαιπωρια.

Atrapos
12-08-2011, 01:16 PM
Ρε παιδιά αυτό το “Real Name” που εμφανίστηκε στα μηνύματα, νομίζω σήμερα, και που ταυτίζεται με το «Όνομα», εξυπηρετεί κάτι; Καταρχήν θα μπορούσε να είναι «Όνομα» και «Ψευδώνυμο». Ύστερα στο προφίλ μας απ’ ότι βλέπω μόνο «Όνομα» μπορούμε να γράψουμε, το οποίο φαντάζομαι αντιστοιχεί στο “Real Name”. Το άλλο «Όνομα» ή «Ψευδώνυμο, μπορούμε να το δηλώσουμε κάπου άλλου; Βέβαια δεν βλέπω τη σκοπιμότητα του αφού ήδη έχουμε το username.

Μιας και άρχισα τις κακίες μου να πω και το άλλο που ήθελα καιρό το πω αλλά το άφηνα. Πριν τις αλλαγές στο forum, στην κεντρική σελίδα υπήρχε ένα link για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα και σου έλεγε πόσα είναι αυτά. Οπότε ήξερες αν υπάρχουν και αντίστοιχα πάταγες το Link για να τα δεις. Τώρα το «μη αναγνωσμένα» έγινε “What’s New” αλλά το πατάς χωρίς να ξέρεις αν υπάρχει κάτι. Κι αν δεν υπάρχει σε βγάζει σε μια τυφλή σελίδα όπου πρέπει να πάς πίσω για να συνεχίσεις. Νομίζω θα βελτίωνε τη λειτουργικότητα αν ξέραμε από πριν αν υπάρχουν νέα μηνύματα και αν μπορούσαμε από εκεί να συνεχίσουμε τη πλοήγηση ακόμα κι αν δεν υπάρχουν μηνύματα.

Ευχαριστώ

ΥΓ. Τα ‘πα και ησύχασα. Τώρα μπορώ να πάω διακοπές:bigsmile:

ScP
12-08-2011, 02:59 PM
Να πας διακοπές αγόρι μου γιατί τα μάτια σου κάνουν πουλάκια. Που είναι το Real Name. Έχεις αποδείξεις; :toung:

Αρχικά είπαμε ότι η ιστορία θα τραβήξει το λιγότερο 30 ημέρες. Κάποια στιγμή θα μπει και εκείνο το πραγματάκι με τα μη αναγνωσμένα, αν και η λειτουργία του Whats'New είναι πολύ πιο χρηστική (αλλά εγώ είμαι ήδη σε διακοπές και δεν κάθομαι να εξηγώ γιατί).

Να βλέπουμε και τις προσθήκες ε; http://www.myhoroscope.gr/natal.php (ψευδο-dial) - ιδανικός για επανασυνδέσεις....!

Απάντησα και ησύχασα :laugh:

Atrapos
12-08-2011, 03:45 PM
Να πας διακοπές αγόρι μου γιατί τα μάτια σου κάνουν πουλάκια. Που είναι το Real Name. Έχεις αποδείξεις; :toung:

Αρχικά είπαμε ότι η ιστορία θα τραβήξει το λιγότερο 30 ημέρες. Κάποια στιγμή θα μπει και εκείνο το πραγματάκι με τα μη αναγνωσμένα, αν και η λειτουργία του Whats'New είναι πολύ πιο χρηστική (αλλά εγώ είμαι ήδη σε διακοπές και δεν κάθομαι να εξηγώ γιατί).

Να βλέπουμε και τις προσθήκες ε; http://www.myhoroscope.gr/natal.php (ψευδο-dial) - ιδανικός για επανασυνδέσεις....!

Απάντησα και ησύχασα :laugh:

εννοείται ότι τις ερωτήσεις για επανασυνδέσεις θα τις απαντάς πλέον εσύ προσωπικά.

Τώρα που πήρα και άδεια από τον αξιοσέβαστο Administrator, έφυγααααααααααα!:bigsmile::bigsmile ::bigsmile:

Katerina Paraskevopoulou
12-08-2011, 04:56 PM
Ok. κ. S.F.Papageorgiou που έχετε το copyright του διαβόητου χάρτη dial~deal~δείλος ή δειλινό μπορεί και ειδύλλιο (που να ξέρει η σπουδάστρια????? ) αφού κανείς δεν ρωτά τι είναι αυτός ο χάρτης..... εγώ θα ρωτήσω..... εκτός από επανασύνδεση στο κομμένο ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, τι άλλο κάνει??????

Ευχαριστώ

Α και τα smiles και λιγόστεψαν..... (που τα πηγατε καλέ?????) και στο παρόν μήνυμα δεν μπορεσα να βάλω .......... αυτό μου βγάζει και σας το αφιερώνω σε όσους είστε σε διακοπές χωρίς σύνδεση και αντέχετε χωρίς να μπαίνετε στο σάιτ.....please wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality page.... και πάνω από 2 λεπτά περίμενα......

SAGIVI
12-08-2011, 10:50 PM
Parkat μου για τα smilies μου απαντησαν εμενα στο ιδιο ερωτημα.
Πατας τις <προσθετες επιλογες> και βγαινει το παλιο εικονιδιο με τα επιπλεον
<μουτρακια>.

Katerina Paraskevopoulou
13-08-2011, 04:10 PM
αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψω:o fftopic::dizzy:......

Ευχαριστώ Έφη μου και καλή Παναγιά....:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-08-2011, 11:04 PM
αχ!τι ωραιο που ειναι το'' Νεο'' με το πορτοκαλι χρωμα που ειναι διπλα στα νεα μυνηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stellamou
21-08-2011, 03:40 PM
καλησπερα και απο μενα...:bigsmile:

η ερωτηση αφορα το"γεννεθλιος χαρτης(dial)

διαβασα στα πιο πανω ποστ οτι δινει πληροφοριες για επανασυνδεσεις...γεγονος το οποιο μου το επιβεβαιωσε και η parkat ...

μηπως θα μπορουσατε ομως να γινεται πιο κατατοπιστικη...ετσι ωστε να χρησιμοποιηθει το λινκ,γιατι οπως καταλαβα διαβαζωντας τα πιο πανω ποστ υπηρχαν εφαρμογες που διαγραφηκαν γιατι δεν χρησιμοποιουνταν..

θελουμε να το χρησιμοποιεισουμε...αλλα δεν γνωριζουμε την ακριβη χρηση του χαρτη...αυτου...

καταρχας βαζεις την γεννεθλια ημερομηνια σου??
η την ημερομηνια για να δεις την τρεχουσα ημερα..??
και μετα..τι γινεται??ο θεος και η ψυχη του δεν καταλαβαινω χριστο...:dizzy:

θα ειχε καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγησει??:bigsmile::love:
η ζηταω πολλα???:embarrest

katiakiss
29-08-2011, 02:31 PM
Χθες το απόγευμα , ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλα τα ευχαριστώ κάτω από όλες τις δημοσιεύσεις και τα άρθρα. Πραγματικά μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος! Νόμιζα ότι ήταν κάτι που θα ισχύσει και ένιωσα πολύ απαλλαγμένη από την ιστορία των ευχαριστιών.
Νομίζω ότι τα ευχαριστώ κάτω από τις δημοσιεύσεις μας, μπορεί να λειτουργούν παραπλανητικά μερικές φορές. Υπάρχουν δημοσιεύσεις που μόνο χρήσιμες δεν είναι και δεν αξίζουν κανένα ευχαριστώ , αλλά κάποιοι βάζουν ευχαριστώ για διάφορους λόγους. Από άγνοια μέχρι φιλία ή απλή υποτέλεια και μιμητισμό. Από την άλλη, έχω δει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις που δεν έχουν τύχει κανενός «ευχαριστώ» για διάφορους πάλι λόγους.

Προτείνω στην διαχείριση να σκεφτεί το ενδεχόμενο της κατάργησης των ευχαριστώ. Με αυτόν τον τρόπο τα μέλη αν θέλουν να πουν κάτι ή να συμφωνήσουν με μια ανάρτηση, θα μπαίνουν στην διαδικασία της γραπτής συμμετοχής και ίσως από αυτό να προκύψει κάτι πιο εποικοδομητικό από ένα απλό «κλικ» που θυμίζει την διαδικασία του like στο facebook. Ας μην είμαστε υποκριτές. Είναι πολύ λίγοι οι χαρακτήρες που κάνουν ορθή χρήση των «ευχαριστώ» (εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς:cry:) και ο λόγος είναι καθαρά ψυχολογικός. Προσωπικά, τις περισσότερες φορές που βάζω ευχαριστώ, το κάνω σχεδόν μηχανικά για να μην στεναχωρηθεί κάποιος και μετά ανακαλύπτω ότι με αυτό που κάνω, όταν το εννοώ, το ευχαριστώ μου έχει χάσει την αξία του (ευτυχώς που δεν κάνω το ίδιο με τα «σΆ αγαπώ» στην ζωή μου :laugh:) .

Υπάρχουν φορές που σε κάποιο ποστ ένα κομμάτι του είναι αξιοπρόσεκτο και αξίζει να βάλει κανείς το ευχαριστώ του, ενώ στο υπόλοιπο κομμάτι υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα να διαφωνείς. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να επιβραβεύσεις κάτι που δεν συμφωνείς στο σύνολό του ή να μην επιβραβεύσεις κάτι που θα ήταν καλό να επιβραβευθεί. Για όσους δεν το έχουν εύκολο να γράψουν, θα πατήσουν ένα «κλικ» και εντάξει.

Αν με έβαζες από την αρχή, θα επέλεγα να κρατήσω άλλη στάση με αυτά τα «ευχαριστώ» πια! Τα νιώθω σαν στενό κορσέ! Θα έβαζα ευχαριστώ τόσο σπάνια που κανείς δεν θα σκεφτόταν ότι για να μην βάλω ευχαριστώ πάει να πει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν συμβαίνει τίποτα! Το μόνο κορυφαίο κακό που συμβαίνει τα τελευταία 38 χρόνια, είναι ότι είμαι Ιχθύς και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!

Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος αλλά έχω την αίσθηση ότι δίχως τα ευχαριστώ η επικοινωνία μας θα είναι καλύτερη. Μου θυμίζει λίγο αυτό το συμβατικό της καθημερινότητάς μας που είναι γεμάτη από μικρές και ανούσιες υποχρεωτικές ευγένειες τύπου: «Ε, να μην πάω και με άδεια χέρια… Να πάω το κατιτίς μου!» :toung:

Το τσατάκι μια χαρά ήταν και ίσως να μας έλυνε τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις. Ίσως να ήταν μια χαρά να κάνουμε τους εκτός θέματος διαλόγους μας εκεί ή να πούμε σε κάποιον ότι μας άρεσε ή δεν μας άρεσε κάτι. Το τσατάκι γιατί το βγάλατε; :cry:

ΥΓ: Ίσως το ευχαριστώ να έχει κάποιο νόημα μόνο στην ανάρτηση των άρθρων!

ScP
29-08-2011, 03:22 PM
Κάτια μου,
Το Thanks είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο προγραμματάκι, το οποίο δεν ανήκει στο λογισμικό μας, είναι έξτρα.

Ο σκοπός που το έφτιαξε ο κατασκευαστής ήταν απλός. Να αποφεύγουν τα φόρουμ μεγάλες επιβαρύνσεις από spam post" του στυλ ... Ευχαριστούμε για το άρθρο, ωραίο άρθρο, μπράβο ρε μεγάλε, και τα σχετικά.

Στα μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού υπάρχουν "ποινές" για όσους το κάνουν τη στιγμή που μπορούν με ένα Thanks να "επιβραβεύσουν τον συντάκτη"

Εδώ όμως είμαστε Ελληναράδες και δεν σηκώνουμε στον τράχηλο ζυγό. Τι και εάν έχουν γραφεί δεκάδες βοηθητικά άρθρα για τη χρήση του φόρουμ; Έχουν μέσα την λέξη επανασύνδεση; Δεν την έχουν, γιατί να διαβαστούν λοιπόν.

Από εκεί και πέρα εάν η χρήση του Thanks γίνεται για όλα όσα αναφέρεις (σωστά κατά τη γνώμη μου), σε πληροφορώ με πάσα ειλικρίνεια ότι και αυτό είναι Ελληνικό φαινόμενο. Είμαι 10 χρόνια μέλος σε δεκάδες σοβαρά, όπως ελπίζω το δικό μας, φόρουμς και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για τον λόγο ακριβώς που δημιουργήθηκε κι ας είναι φανερό από μερικά ποστ ότι κάποιοι είναι κοληταράκια.

Όπως και να έχει το Thanks θα φύγει, όχι για τους λόγους που αναφέρεις, αλλά επειδή στη θέση του θα μπει ένα πιο τσαχπίνικο με καρδούλες και τα ρέστα. Από αυτά που αγαπούν τα κορίτσια :cheesy:

Χρόνος δεν υπάρχει. Διαφορετικά άμεσα θα γίνονταν αλλαγές και σχεδιασμού και δομής που δυστυχώς γίνονται με αργούς ρυθμούς.

SAGIVI
29-08-2011, 03:52 PM
Ειμαι αυτη, που της ελλειψε παρα πολυ το <thanks>. :laugh: Κι αυτο, γιατι συχνα το χρησιμοποιω για να δηλωσω οτι ενημερωθηκα για καποια απαντηση κ.λ.π. Επισης ομολογω, οτι το χρησιμοποιω για πολλους απο τους λογους που ειχε αναφερει η Κατια σ ενα καταπληκτικο αρθρο, που ειχε δημοσιευσει σχετικα με την χρηση
του.

Αγαπητε ScP, γιατι πειραζετε τοσο πολυ τα κοριτσια, που ενδιαφερονται για την <επανασυνδεση>?

Προσωπικα, εχω καταλαβει οτι ολοι περναμε απο τρια σταδια ενδιαφεροντος στην αστρολογια.

α)Οσο ειμαστε νεοι, μονο με θεματα αισθηματικα,
β)μετα οσο ωριμαζουμε, προσθετουμε στα αισθηματικα και τα θεματα για τα οικονομικα,
γ) στο τελος , μας βλεπω να καταληγουμε μονο για θεματα υγειας.:laugh::laugh::laugh:

(Εξαιρουνται βεβαια, οσοι ειναι επαγγελματιες και οσοι ερευνουν επισταμενα αστρολογικα θεματα.)

Προσωπικα, τωρα που πενηνταριζω, δεν θα μου κακοπεφτε να εβλεπα καρδουλες και λουλουδακια
στις <ευχαριστιες>. Μπορω να πω θα μου εφτειαχνε την διαθεση.:love::love::love:

taurine
29-08-2011, 05:19 PM
Συμφωνώ.
Ενα κλικ στo thanks, πάνω απ όλα σημαίνει "το διάβασα, ενημερώθηκα, μου άρεσε, με αντιπροσωπεύει, ή απλά μου αρέσει ο/η συγγραφέας από τον τρόπο που γράφει, ή μεταφράζει".

Το μικρό αυτό κλικ, έχει όπως και να το κάνουμε, την ομορφιά του.:love:
Οπως όλα τα μικρά, άχρηστα, μυστήρια, πολύχρωμα και αρωματικά βαζάκια και μπουκαλάκια που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες και νιώθουμε τόσο μα τόσο ευχαριστημένες!

Καλό χειμώνα εύχομαι σε όλους.
Μου λειψατε, ειδικά τα βράδια που δεν μπορούσα να ξαπλώσω λόγω ζέστης και κλωτσιάς της μπέμπας,:toung:

katiakiss
29-08-2011, 05:36 PM
Συμφωνώ.
Ενα κλικ στo thanks, πάνω απ όλα σημαίνει "το διάβασα, ενημερώθηκα, μου άρεσε, με αντιπροσωπεύει, ή απλά μου αρέσει ο/η συγγραφέας από τον τρόπο που γράφει, ή μεταφράζει".

Το μικρό αυτό κλικ, έχει όπως και να το κάνουμε, την ομορφιά του.:love:
Οπως όλα τα μικρά, άχρηστα, μυστήρια, πολύχρωμα και αρωματικά βαζάκια και μπουκαλάκια που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες και νιώθουμε τόσο μα τόσο ευχαριστημένες!

Καλό χειμώνα εύχομαι σε όλους.
Μου λειψατε, ειδικά τα βράδια που δεν μπορούσα να ξαπλώσω λόγω ζέστης και κλωτσιάς της μπέμπας,:toung:Καλώς την!
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά όπως είπες και μόνη σου, άντε να το βάλεις στον συγγραφέα και στον μεταφραστή , να το βάλεις σε μια σοβαρή άποψη… Να το βάλεις σε ένα πετυχημένο αστείο… Σε μια χαριτωμένη αναφορά… Κανένας δεν λέει το αντίθετο. Εμείς όμως το έχουμε κάνει κάτι σαν «Γεια, τι κάνεις; Καλά, ευχαριστώ!»
Και ποιος το λέει αυτό… Εγώ , ο πρώτος σεσημασμένος «ευχαριστάκιας» στην γειτονιά. Φαντάσου! Αλλά είδα ότι τώρα αποχτήσαμε και online ανταπόκριση με facebook και μπορούμε να βλέπουμε και τα likes.
Χριστέ μου!:cry: Που να πάω να κρυφτώ από αυτό το πράγμα που λέγεται facebook; Με βρήκε και εδώ; :blink: Πες το μου αυτό! :cry:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-08-2011, 06:24 PM
Εμένα μου αρέσουν τα θενκς και θα στεναχωρεθώ που δεν θα υπάρχουν :cry:
δεν ξέρω ,ειμαι και κάπως ..στις αλλαγές τραβαω ενα ζόρι να τις δεχτώ και να προσαρμοστώ[θυμώνω,νευριάζω,βρίζω ,γκρινιάζω..:laugh: μεχρι να μαθω τις νέες αλλαγές τις πρόσφατες απα...πα..]
ομως συνηθιζω γρηγορα και ολα ειναι μια χαρά τώρα :bigsmile

Και οταν δεν καταλάβαινα κάτι
η πολυ καλή διαχείρηση αμέσως βοηθουσε:love:

Τωρα για τις καρδιές ..μμμμ.....ΣΚΡ θα εχουν και χρωματάκι;;;:laugh:
Υ.Γ
Ενα πράγμα όμως μου κόστισε πολύ που δεν είναι εκει, που ήταν πριν.
Μια αγαπημενη μου εφαρμογη ...οποιος με ξέρει καλα θα καταλαβει πια ηταν..:love:
Ισως κάποια άλλη φορά σε κάποια άλλη αλλαγη να την φέρουν πισω εκεί που ήταν :love:

:love::bigsmile:

ScP
29-08-2011, 06:28 PM
Κατια το like του φακ μπουκ υπάρχει από την πρώτη μέρα της αναβάθμισης. εάν εννοείς το νέο εσωτερικό μας like που αντικατέστησε τα thanks είναι internal.

Πιθανόν να στέλνει μήνυμα κάθε φορά που κάποιος το πατάει και επίσης "παίζει" να σας έρθουν καμιά χιλιάδα ειδοποιήσεις επειδή όσα thanks είχατε λάβει, μετατράπηκαν.

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Δουλεύω με ανοιχτό το φόρουμ και αλλάζω συνέχεια πράγματα κάτι που δεν είναι καλό αλλά δεν το κλείνω, θέλω παρέα :bigsmile:

katiakiss
29-08-2011, 07:03 PM
Σωκράτη, μας ήρθαν ήδη τα μηνύματα αλλά δεν πειράζει, κάνε δουλειά σου… Κι εγώ με το site ανοιχτό δουλεύω (μη χάσω καμιά οξεία… ) .
Όσο για το φακ μπουκ, εκεί γίνεται των λάικς το κάγκελο και φοβάμαι ότι η γενιά μου στα γεράματα θα πάσχει από παραμορφωτική αρθρίτιδα στον δείκτη του δεξιού χεριού. Μέχρι τότε, με αυτό το δάχτυλο θα έχουμε χτυπήσει ίσα με 30 εκατομμύρια likes . Πόσα εκατομμύρια likes να βγάλει ένα δάχτυλο σε αυτή τη ζωή;

Βρήκα τίτλο για μεταμοντέρνα καθημερινή σαπουνόπερα : «Κράμπα στο δεξί, από αριστερό κλικ»:laugh::laugh::laugh:

ΟΚ. Δεν ξαναμιλάω….:embarrest:cry::embarrest

Katerina Paraskevopoulou
29-08-2011, 07:17 PM
Καλά σοβαρά τώρα; θα μπορούμε να βγάζουμε στο ΦΒ τα άπλυτά μας στη φόρα με ένα κλικ; Τα εν οίκω μη έν δήμω!!!! Α έχω φρικάρει...... Τι share δλδ? Και τα thankς στο προφιλ μου τι να τα κάνω; Στο κεφάλι μου έπεσαν και τα σπρώχνω να κλείσει η ντουλάπα. Σωκράτη πλάκα μας κάνεις;;;;;

Και ο χάρτης dial τι κάνει τελικά;

Katerina Paraskevopoulou
29-08-2011, 07:36 PM
Πήρα και άμεση ειδοποίηση για το like σου Κάτια! Εγώ πώς να βάλω like στο like σου??? Σου δίνω ένα χαμογελάκι

:bigsmile:

Dimitraq
29-08-2011, 07:42 PM
Ευτυχώς που υπήρξα φειδωλή στα "thanks" μου μέχρι τώρα, γιατί έλαβα μόνο... 137 ειδοποιήσεις.....

D.K :love:

Katerina Paraskevopoulou
29-08-2011, 07:47 PM
Πάρε μία και από μένα, Δήμητραq μου!

Μόλις έκανα με επιτυχία το πρώτο μου share στο προφίλ μου στο ΦΒ. Δυστυχώς για το θέμα της μικρής Δέσποινας....

ScP
29-08-2011, 07:59 PM
Μη μου βάζετε λάικ καλέ και μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια. Σε καμιά προβλεψούλα μόνο μηνιαία ή κανα αρθράκι ΟΤΑΝ το γράψω :toung:

stellamou
29-08-2011, 08:00 PM
βρε κοριτσια τι ειναι αυτο το καινουριο...?ολο ειδοποιησεις ερχονται...ωραιες οι αλλαγες...αλλα κομματακι δυσλειτουργικες..:wacko:

katiakiss
29-08-2011, 08:02 PM
Σας έχω και επιστημονικής φαντασίας: «ο πόλεμος των likes» .
Ευχαριστώ που με ευχαρίστησες και ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένη που είχα την ευχαρίστηση να σε ευχαριστήσω ευχάριστα. Αχ, πως το ευχαριστήθηκα!....
Ευχαριστώ!

ΥΓ: Ορκίζομαι ότι αυτό ήταν το τελευταίο όντως!:cry::embarrest:cry:

ktisila
29-08-2011, 08:02 PM
Παιδια για τις ριζικες αλλαγες μηπως ευθυνεται το τετραγωνο ουρανου-πλουτωνα? εχει μελετησει κανενας το ωροσκοπιο του myhoroscope γιατι αν το'χει η μοιρα του να αλλαζει συνεχεια την "βαψαμε":bigsmile::wacko::weird:

Katerina Paraskevopoulou
29-08-2011, 08:06 PM
Μη μου βάζετε λάικ καλέ και μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια. Σε καμιά προβλεψούλα μόνο μηνιαία ή κανα αρθράκι ΟΤΑΝ το γράψω :toung:

Σωκρατάκο, ξέρεις τι σκέφτηκα; Θα σου κάνω unlike και μετά πάλι like ΠΑΝΤΟΥ.... Περιμένουμε και το βιβλίο, απόσπασμα του οποίου κάποια στιγμή μας είχες αναρτήσει....

SAGIVI
29-08-2011, 09:15 PM
Παιδια μου, δεν υποφερονται οι ειδοποιησεις. Τουλαχιστον, ελπιζω να παραμενει η επισημανση οταν
προκειται για μηνυματα.:cry::cry::cry:

ScP
29-08-2011, 09:23 PM
Έφη υποτίθεται σε αυτό το φόρουμ είμαστε "ενήλικες". Τις περισσότερες παπαριές βλέπω ότι τις κάνουν οι "ενήλικες" όμως και όχι η πιτσιρικαρία.

Ξέρεις επίσης πολύ καλά, το έχω κάνει και στο παρελθόν, το φόρουμ μπορεί να γίνει εκκλησία με μερικά μου κλικ.

Επειδή στο φέισμπουκ γίνεται της ανωμαλίας και επειδή, επίσης, τα 9 στα 10 σάιτ αστρολογίας ευτελίστηκαν, εδώ δεν έχω σκοπό να επιτρέψω κάτι τέτοιο... γιατί στο κάτω κάτω δεν ψάχνω πελατάκια, δεν ζητάω χρήμα, άρα έχω την αυτονομία μου να κάνω ότι θέλω στο σπίτι μου όταν δεν το σέβονται.

Αν φάνηκε αλαζονικό ποστ ή ποστ επείδειξης ισχύος, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι είναι και όσοι διαφωνούν μπορούν να ζητήσουν απενεργοποίηση λογαριασμού ή απλά μην ξαναμπούν

SAGIVI
29-08-2011, 10:56 PM
Σωκρατη αναγκαζομαι να σ ενοχλησω, ενω απ οτι καταλαβα δουλευεις πανω στο συστημα, γιατι στο
τελευταιο σου ποστ ξεκινας με τ ονομα μου.

Αντιλαμβανομαι και δεχομαι αυτα που γραφεις, αλλα δεν μπορω να καταλαβω, (ειμαι απολυτα ειλικρινης), ποια φραση μου ηταν τοσο πολυ ενοχλητικη, η ακομη και προσβλητικη για το site, ωστε ν αντιδρασεις τοσο εντονα.

Εκτος, αν η καμπανα......ηταν γενικη κι απλα ετυχε να προσφωνησεις εμενα.:unsure::unsure:

ScP
30-08-2011, 12:00 AM
Ναι Εύη ακριβώς. Ήταν γενικό.

αγόρασα ένα πρόγραμμα των 200 περίπου ευρώ. Κάθομαι και παιδεύομαι να δω πως δουλεύει και μερικοί από εμάς παίζουν.
Με το δίκιο σου παρονιέσαι. Και εμένα με ενοχλεί αυτό. Δυστυχώς οι κατασκευαστές δεν έχουν προνοήσει να βάλουν απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σε ένα σχετικά ακριβό πρόγραμμα. Υπόσχονται ότι ίσως στην επόμενη βέρσιον. Ναι καλά!

Πέρα του εκνευρισμού των 2 λεπτών, δράττω την ευκαιρία να γράψω οτί ενώ είμαστε η μόνη αστρολογική κοινότητα πλέον στην Ελλάδα που κρατάει Θερμοπύλες, όταν όπου και να κοιτάξεις θα διαβάσεις είτε κλεμμένα άρθρα είτε άρθρα για το βρακάκι των ζωδίων. Όταν οι μισοί και πλέον αστρολόγοι πούλησαν ιδανικά και ιδέες για λίγα χρήματα και απόκτηση μικρής αυλής και εδώ ασχολούμαστε γιατί το κουμπάκι έφυγε για λίγα λεπτά από τη θέση του, η το λάικ είναι μαύρο και όχι κόκκινο :toung:

Την αγάπη μου :love:

Υ.Γ.
Σας έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει μια βάση με διάσημους και όχι μόνο. Σκληρή δουλειά και πρωτοπόρα όπως πάντα για την πατρίδα μας και θα σας την παραδόσουμε σύντομα με ένα σχετικά μικρό δείγμα 4000 ωροσκοπίων.
Ελπίζω η Κοραλλία να μην γνωρίζει και τους 4000 χιλιάδες και μας πει ότι τους γνώριζε προσωπικά. (Θα με σκίσει τώρα για το καρφί)

taurine
30-08-2011, 12:12 AM
Kyrie diaxeirista! Kalo xeimwna kai kalh ypomonh.To lifting tou site poly kalo,kai mhn anhsyxeite.
Kata prwton XILIA SYGNWMH gia ta greeklish, ta sixainomai, ws koritsi klaasikou lykeiou.
Tha hthela voitheia gia 2 provlimata pou proekypsan.
1.Gia kapoio logo me to alt/shift to plhktrologio den gyrizei sta ellinika, kai paidevomai apo to apogevma. Yparxei kapoios allos tropos na to gyrisw?
2. Sthn epanw mpara pou anazhtw arthra astrologias, mou vgazei minima sfalmatos.

Ti na kanw?

stellamou
30-08-2011, 12:30 AM
taurine,καπου στις ρυθμισεις σου θα εχεις και ρυθμισεις γλωσσας εκει μπορεις να κανεις την αλλαγη σε ελληνικα...η απο κατω δεξια κανοντας δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο "EN" και επιλεγωντας "EL"

taurine
30-08-2011, 12:32 AM
To thema einai pws xathike kai h katw mpara me ta EN/GR
:cry:

taurine
30-08-2011, 12:43 AM
Λοιπόν κάτι κατάφερα, αλλά εχασα τα αγγλικά.
Σ'ευχαριστω πάντως, θα το ξαναδω.

gold soul
30-08-2011, 12:45 AM
2. Sthn epanw mpara pou anazhtw arthra astrologias, mou vgazei minima sfalmatos.

Ti na kanw?
taurine μέχρι να διορθωθεί, μπορείς να χρησιμοποιείς και την μπάρα στο κάτω μέρος της σελίδας, το κουμπί "Αρχείο"

taurine
30-08-2011, 12:56 AM
Ευχαριστω!

SAGIVI
30-08-2011, 01:09 AM
Ναι Εύη ακριβώς. Ήταν γενικό.

αγόρασα ένα πρόγραμμα των 200 περίπου ευρώ. Κάθομαι και παιδεύομαι να δω πως δουλεύει και μερικοί από εμάς παίζουν.
Με το δίκιο σου παρονιέσαι. Και εμένα με ενοχλεί αυτό. Δυστυχώς οι κατασκευαστές δεν έχουν προνοήσει να βάλουν απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σε ένα σχετικά ακριβό πρόγραμμα. Υπόσχονται ότι ίσως στην επόμενη βέρσιον. Ναι καλά!

Πέρα του εκνευρισμού των 2 λεπτών, δράττω την ευκαιρία να γράψω οτί ενώ είμαστε η μόνη αστρολογική κοινότητα πλέον στην Ελλάδα που κρατάει Θερμοπύλες, όταν όπου και να κοιτάξεις θα διαβάσεις είτε κλεμμένα άρθρα είτε άρθρα για το βρακάκι των ζωδίων. Όταν οι μισοί και πλέον αστρολόγοι πούλησαν ιδανικά και ιδέες για λίγα χρήματα και απόκτηση μικρής αυλής και εδώ ασχολούμαστε γιατί το κουμπάκι έφυγε για λίγα λεπτά από τη θέση του, η το λάικ είναι μαύρο και όχι κόκκινο :toung:

Την αγάπη μου :love:

Υ.Γ.
Σας έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει μια βάση με διάσημους και όχι μόνο. Σκληρή δουλειά και πρωτοπόρα όπως πάντα για την πατρίδα μας και θα σας την παραδόσουμε σύντομα με ένα σχετικά μικρό δείγμα 4000 ωροσκοπίων.
Ελπίζω η Κοραλλία να μην γνωρίζει και τους 4000 χιλιάδες και μας πει ότι τους γνώριζε προσωπικά. (Θα με σκίσει τώρα για το καρφί)

Ειναι γεγονος, οτι αντιδρουμε αυθορμητα και με ταχυτητα σ οτι συμβαινει. Εν πασει περιπτωσει, ευχαριστουμε πολυ
για ολες τις προσπαθειες, που κανεις εσυ και ολοι οι συνεργατες του site, για να πρωτοπορειτε
παντα.

Και την δικη μου αγαπη. :bigsmile::love::love:

taurine
30-08-2011, 02:09 AM
τωρα αποκαλυφθηκε το μυστηριο με τη χαμενη μπαρα της γλωσσας και το χαμενο μου backround theme. Το αντιβιωτικο μου λεει πως κολλησα blaster παρολα αυτα δεν σκοτωνει τον ιο. Γνωριζετε κατι επι του θεματος?

ScP
30-08-2011, 02:11 AM
Αν κλείσεις τον υπολογιστή σου και τον ξανα ανοίξεις όλα θα είναι καλά,

Η κοίτα τον χάρτη dial :toung:

taurine
30-08-2011, 02:19 AM
Γιατρε μου, το εκανα. Ειδα πως δεν επιασε το ματζουνι, και αποφασισα να απευθυνθω στην επιστημονικη ομαδα του myhoroscope. Οχι, δεν επισκεπτομαι υποπτους ιστοτοπους. . . μονο εσας. Και τωρα που μιλαμε, μπαινω απο το wifi του κινητου γιατι απο το laptop δεν μου ανοιγει καμι σελιδα. Μαλλον ειναι σοβαροτερο απο οτι φαινεται. .

ScP
30-08-2011, 02:23 AM
Οι επιστήμονες αναπαύονται. Μόνο τα ρολόγια και οι ..... είναι ξύπνιοι τέτοια ώρα.

Πάντως εάν έπιασες ιο καλή λευτεριά :laugh:

taurine
30-08-2011, 02:29 AM
Τι να πω? Ατυχια. . πανω που ξαναβρηκα την παρεα μου, τη χανω. . κλαψ..
Καληνυχτα σας. .
Υ.Γ. Επιτηδες δεν ξαπλωνω ακομη, γιατι εχουν αρχισει οι κλωτσιες και με ζοριζουν.

katiakiss
13-09-2011, 12:59 PM
Γράφω αυτό που έχω να πω εδώ, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και ο μόνος λόγος που το κάνω, είναι για να μην νομίζουν τα μέλη ότι έγινε κάτι που δεν το γνωρίζουν. Δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα ανάμεσα σε μένα και τον Σωκράτη, την διαχείριση ή κάποιο άλλο μέλος.

Οικιοθελώς παίρνω την απόφαση να αποχωρίσω από το forum του site για δικούς μου λόγους (Σωκράτη το πρόγραμμα των χαρτών είναι το καλύτερο και θα εξακολουθήσω να το χρησιμοποιώ ...:bigsmile:)

Ήταν χαρά μου να βρίσκομαι εδώ και ειδικά με κάποια μέλη περάσαμε πάρα πολύ καλά. Ξέρουν ποια είναι:love:

Την αγάπη μου.:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-09-2011, 01:10 PM
Γράφω αυτό που έχω να πω εδώ, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και ο μόνος λόγος που το κάνω, είναι για να μην νομίζουν τα μέλη ότι έγινε κάτι που δεν το γνωρίζουν. Δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα ανάμεσα σε μένα και τον Σωκράτη, την διαχείριση ή κάποιο άλλο μέλος.

Οικιοθελώς παίρνω την απόφαση να αποχωρίσω από το forum του site για δικούς μου λόγους (Σωκράτη το πρόγραμμα των χαρτών είναι το καλύτερο και θα εξακολουθήσω να το χρησιμοποιώ ...:bigsmile:)

Ήταν χαρά μου να βρίσκομαι εδώ και ειδικά με κάποια μέλη περάσαμε πάρα πολύ καλά. Ξέρουν ποια είναι:love:

Την αγάπη μου.:love:
Βρε Κατια μου γιατι κοριτσι μου;γιατι;:cry:
εδωσες ζεστασια,χαρα,γνώση ,εδωσες την ψυχη σου σε εμας,το γελιο σου,τα ποιηματα ,εδωσες τοσα ομορφα πραγματα,εμαθα ομορφες λεξεις απο σενα με νοημα βαθυ..
γιατι καλη μου ;
Σκεψου το ξανα εμεις εδω θα ειμαστε
:love:
κουκι:love:

aktina
13-09-2011, 02:06 PM
Κάτια... Σαν να μας κάνεις νάζια, μου φαίνεται...και θέλεις στοργή και χάδια... :bigsmile:

Όπως και να έχει πάρε το χρόνο σου, να δείς τα πράγματα πιο καθαρά.

Υ.Γ.: Πόσο αυτοκαταστροφική είσαι, εν τέλει; (Δε χρειάζεται να απαντήσεις) :love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-09-2011, 02:36 PM
Μια κακιά στιγμη ήταν,μια παρεξήγηση πιστευω οτι ολα θα περασουν:bigsmile:
Η Κοραλλια μου ειναι ενας ζεστος ανθρωπος ας μου επιτραπει να το πω γιατι την εχω γνωρισει απο κοντα ,οπως και μια τρυφερη με κατανοηση δασκαλα σε αυτα που μας μαθαίνει:love:

Και εσυ Κατια μου μπηκες σαν σίφουνας μεσα στο σαιτ και μας συνεπηρες με τον ενθουσιασμο σου και την αγαπη που εδειξες σε ολους μου ,οπως και τα αρθρα σου τα τοσα υπεροχα [θυμασαι τον Αρη:laugh::bigsmile: ]

Κουκακι:love:

ScP
13-09-2011, 02:50 PM
Ο τίτλος του θέματος είναι άλλος.

Αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς και επικοινωνούμε με προσωπικά μηνύματα εντός φόρουμ ή με e-mail

ScP
15-09-2011, 12:40 AM
Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να αλλάξω την κωδικοποίηση των χαρακτήρων στη κεντρική βάση δεδομένων αρχικά.

9 φορές σχεδόν το προσπάθησα χωρίς επιτυχία. Η δουλειά αυτή δεν μπορεί να γίνει βιαστικά, όπως πιστεύω ότι έγινε μέχρι σήμερα και έτσι για να αποφύγω να κλείσω το φόρουμ για μερικές ημέρες ολοκληρωτικά, θα απενεργοποιήσω κάποιες από τις λειτουργίες του σταδιακά.

Τα δημόσια μηνύματα
Τα προσωπικά μηνύματα
Τις εγγραφές νέων χρηστών
Και μάλλον τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θεμάτων και μηνυμάτων.

Παρακαλώ να δείξετε κατανόηση γιατί δουλεύω παράλληλα σε δυο διαφορετικές βάσεις δεδομένων και κάθε φορά που έχουμε δραστηριότητα στο φόρουμ (άρθρα, απαντήσεις, μηνύματα και άλλα) είμαι αναγκασμένος να ανανεώνω και την δεύτερη βάση. Κάποιοι πίνακες της είναι τεράστιοι και μου τρώει πολύ χρόνο, χώρια το γεγονός ότι δεν γίνεται πάντα με επιτυχία.

Σας ευχαριστώ :bigsmile:

Katerina Paraskevopoulou
15-09-2011, 12:45 AM
Είναι δική μας η ευχαρίστηση για όλα αυτά που αθόρυβα, ανάργυρα και πλουσιοπάροχα μας προσφέρεις..... :love:

Μητσάκος
15-09-2011, 01:32 AM
Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να αλλάξω την κωδικοποίηση των χαρακτήρων στη κεντρική βάση δεδομένων αρχικά.

9 φορές σχεδόν το προσπάθησα χωρίς επιτυχία. Η δουλειά αυτή δεν μπορεί να γίνει βιαστικά, όπως πιστεύω ότι έγινε μέχρι σήμερα και έτσι για να αποφύγω να κλείσω το φόρουμ για μερικές ημέρες ολοκληρωτικά, θα απενεργοποιήσω κάποιες από τις λειτουργίες του σταδιακά.

Τα δημόσια μηνύματα
Τα προσωπικά μηνύματα
Τις εγγραφές νέων χρηστών
Και μάλλον τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θεμάτων και μηνυμάτων.

Παρακαλώ να δείξετε κατανόηση γιατί δουλεύω παράλληλα σε δυο διαφορετικές βάσεις δεδομένων και κάθε φορά που έχουμε δραστηριότητα στο φόρουμ (άρθρα, απαντήσεις, μηνύματα και άλλα) είμαι αναγκασμένος να ανανεώνω και την δεύτερη βάση. Κάποιοι πίνακες της είναι τεράστιοι και μου τρώει πολύ χρόνο, χώρια το γεγονός ότι δεν γίνεται πάντα με επιτυχία.

Σας ευχαριστώ :bigsmile:
Έλα, μωρέ, σιγά τη δουλειά, αφού κουμπάκια και πλήκτρα πατάς, πού είναι το ζόρι :cheesy:

taurine
23-09-2011, 03:00 PM
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα pm/visitor messages ή απλά γίνονται εργασίες συντήρησης?:blink:

gold soul
23-09-2011, 03:07 PM
ναι έχουν απενεργοποιηθεί προσωρινά, είχε γίνει και ανακοίνωση (post #95)

taurine
23-09-2011, 03:14 PM
Δεν το είδα :embarrest, ευχαριστώ πολύ.

Ειχα κολλήσει και ένα blaster και κάποιο διάστημα ήμουν απούσα!

Χρυσάνθη
09-10-2011, 07:26 PM
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι να κάνω με τις (προς το παρόν, όπως ειπώθηκε , σωστά?) χαμένες καταχωρήσεις μου. Φοβάμαι να καταχωρήσω νέο χάρτη γιατί είχα εξαντλήσει και τους 50, γιατί εάν επανέλθουν οι κανονικοί μου χάρτες, σκέφτομαι μη σβηστεί κανένας! Οπότε δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το νέο πρόγραμμα!..

ScP
09-10-2011, 08:08 PM
Οι χάρτες σε νοιάζουν ή όταν πατάς επάνω στο προφίλ σου σε οδηγεί σε λάθος χρήστη; :mad:Μήπως έχεις γραφτεί και άλλη φορά;

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-10-2011, 08:26 PM
ΣΚΡ μου ελπιζω να τελειωσει με επυτυχια η προσπαθεια σου για τους χαρτες
δεν θελω να τους χασω :)

με αγαπη παντα
κουκακι:)

Χρυσάνθη
09-10-2011, 09:50 PM
από όσο θυμάμαι όχι! τι γίνεται τώρα ? (ούτε που το κατάλαβα, σπάνια ασχολούμαι με το προφίλ μου έτσι κι αλλιώς, οπότε ναι, με ένοιαξε περισσότερο για τους χάρτες, αλλά εάν αυτό σχετίζεται με το πρόβλημα,τότε με νοίαζει και με παρανοιάζει! - πάντως στα posts το πάει καλά.. )

ScP
09-10-2011, 10:04 PM
ΣΚΡ μου ελπιζω να τελειωσει με επυτυχια η προσπαθεια σου για τους χαρτες
δεν θελω να τους χασω :)

με αγαπη παντα
κουκακι:)

Πες ότι τους έχασες ήδη. Έγινε συνεννόηση με τον Ζαφ για να σε ταράξουμε

από όσο θυμάμαι όχι! τι γίνεται τώρα ? (ούτε που το κατάλαβα, σπάνια ασχολούμαι με το προφίλ μου έτσι κι αλλιώς, οπότε ναι, με ένοιαξε περισσότερο για τους χάρτες, αλλά εάν αυτό σχετίζεται με το πρόβλημα,τότε με νοίαζει και με παρανοιάζει! - πάντως στα posts το πάει καλά.. )

Σε πρώτη φάση αποσυδέεσαι τελείως από τον λογαριασμό σου
Αφού ξανασυνδεθείς κοίτα το προφίλ και τους χάρτες σου και πες μου

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-10-2011, 11:25 PM
Σκρ μου δεν πειράζει αν και στεναχωρήθηκα
εσυ να εισαι καλα και ολοι μας:o
Ο Ζαφ μου λεει να σου πω να σε αφησω ησυχο να τελειωσεις την δουλεια σου :o
Ομως αν περναει απο το χερι σου και σου ειναι ευκολο και μπορεις θα ήθελα το παλιο id κωδικο μου
του δικου χαρτη μονο Σκρ μου.

κανει να τον γραψω εδω να τον δεις;

ScP
09-10-2011, 11:31 PM
Θα το φτιάξω κορίτσι μου. ΣΚΡ είναι αυτός δεν εγκαταλείπει ούτε κιοτεύει σε τίποτα.

Πρέπει να μετατραπεί ένας πίνακας αλλά υπάρχει κίνδυνος να μείνουν όλοι πλέον χωρίς χάρτες για μερικές μέρες και θα ξαναρχίσει το ξεμάτιασμα :cool:

Γράψε το ID σου ναι δεν είναι πρόβλημα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-10-2011, 11:36 PM
το ήξερα ΣΚΡ μου οτι θα τα εφτιαχνες !!:o:o
εισαι απαιχτος !!!!!:o
δεν με νοιάζει και ας περιμενω οσο καιρο σε παρει!
αμα μπορεσεις βαλε μου και το αβαταρ που ειχα με τον κουκι μου.

1324 ειναι !
ε..τωρα να μην γραψω με αγαπη το κουκακι σου ε;:o:o:o

SAGIVI
10-10-2011, 12:36 AM
Να ρωτησω ακομη κατι κι εγω?

(οχι αγαπητε διαχειριστη, δεν θα ρωτησω για τις φατσουλες):o

Θα ηθελα να μου πειτε αν θα επανερθει στην επιλογη <Δωρεαν Ωροσκοπιο>, η ενδειξη
<Χαρτης για οποια μερα>.

Μου λειπει πολυ πολυ :confused:

ScP
10-10-2011, 12:42 AM
Ναι θα επανέλθει. Τον έχω δοκιμάσει μερικές φορές αλλά δεν δουλεύει σωστά. Τον παλεύω ακόμα

ScP
13-10-2011, 03:20 PM
Έφη,
Μπορείς να τον δοκιμάσεις και εάν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα να μας το αναφέρεις

Χάρτης για όποια μέρα (http://www.myhoroscope.gr/horoscope/trsoc.php)

Χρυσάνθη
14-10-2011, 02:08 AM
σε πρώτη φάση αποσυδέεσαι τελείως από τον λογαριασμό σου
αφού ξανασυνδεθείς κοίτα το προφίλ και τους χάρτες σου και πες μου[/quote]

ξανασυνδέθηκα ! επιτέλους! αφού ξάχασα τον κωδικό μου, τον άλλαξα και για κάποιο περίεργο λόγο πάλι δε με συνέδεε ενώ τα είχα σωστά όλα.... ε είπα να ξαναδοκιμάσω σήμερα, και τσουπ! μια χαρά συνδέθηκα , λες και μου έκανε νάζια.. το προφίλ οκ, αλλά οι χάρτες γιοκ.

SAGIVI
15-10-2011, 01:59 AM
Καλησπερα.
Παρατηρησα παλι προβλημα με τον <χαρτη για οποια μερα>.
Ενω εμφανιζει τα εικονιδια και μπορω να περασω τα στοιχεια που θελω, μετα δεν εμφανιζει τον
χαρτη και κολλαει. Το δοκιμασα και με firefox και παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.
Εχθες μετα την ενημερωση του Σωκρατη, για καποιο διαστημα λειτουργουσε κανονικα.:confused:

ScP
15-10-2011, 02:06 AM
Όταν παρατηρείς ότι ένας οποιοσδήποτε χάρτης αργεί να φορτώσει, η πρώτη σου σκέψη θα είναι υπερφόρτωση του σέρβερ. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή έχουμε τεράστια. Λίγο ακόμα και ο σέρβερ θα κάνει αυτόματη επανεκίνηση.

Εμένα τον χάρτη έκανε να μου κατεβάσει 5 ολόκληρα λεπτά.

taurine
15-10-2011, 02:17 AM
Μετά από 3 ξεματιάσματα, το ένα με λαδι, το άλλο με κάρβουνα και το τρίτο με μαύρες κότες, οι χάρτες μου πάνε σφεντόνα!
Επίσης, ως δια μαγείας, πλέον είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ και πανέξυπνη η νέα μηχανή αναζήτησης!
Αυτό βέβαια, χρειάστηκε εξορκισμό από ιερέα βουντού, ραβίνο, σαμανο, καπουτσίνο, φραγκισκανο, κόπτη, χότζα, δεσπότη και φυσικά το μάγο των Τσερόκι!

Αστειεύομαι!
Όλα πάνε πολύ καλύτερα!;)

ScP
15-10-2011, 02:46 AM
Δείτε αυτό το νούμερο
Server Load Averages 45.68 50.93 46.88

Φυσιολογικά είναι 04 έως το πολύ 2 και έχει φτάσει τώρα 50. Σε λίγο ο σέρβερ θα σκάσει. Το ιδιο έγινε και εχθές ευτυχως οι περισσότεροι κάνατε νάνι αλλά κράτησε 10 ώρες

Katerina Paraskevopoulou
15-10-2011, 02:54 AM
να μείνουμε να σου κάνουμε παρέα;

hattie23
15-10-2011, 04:20 PM
Καλημερα!Γραφω για να διαμαρτυρηθω με την σειρα μου οτι τοσες μερες κανετε αλλαγες αλλα ΠΟΤΕ δεν μου δημιουργηθηκε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ουτε με χαρτες,ουτε με προσβαση ,ουτε τιποτα τετοιο :mad: .Γιατι ? Ενω τα τελευταιο διαστημα τα σταθερα περναμε δυσκολα (Λεοντας -σκορπιος.Ιδιατερα οσοι ανηκουμε στο ζωδιο του σκορπιου εχουμε φαει αρκετες παντοφλες τελευταια,για να μην μιλησω για τις διελευσεις στο προσωπικος μου χαρτης :p) βλεπω οτι το σαιτ ΔΕΝ μου εχει δημιουργησει προς το παρον ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Απαιτω δημιουργια προβληματος τεχνικου και για μενα .Αν δεν γινεται ,ας μαλωσω με καποιον .Παντως δεν μπορει να μην εχω υποστει ουτε ΕΝΑ προβλημα στην προσβαση μου τοσες μερες. Μεχρι δηλαδη και ο server να με φτυνει .Ελεος.

SAGIVI
16-10-2011, 01:05 AM
Αμαν, αμαν, αμαν παραπονακια.....:):):), που θελουν αγαπουλες και φιλακια

κρασακι
17-10-2011, 04:31 AM
Σωκράτη τελείωσε η αναβάθμιση ή όχι ακόμη; να ξέρω αν το ότι δεν μου εμφανίζει καμία καταχώρηση είναι φυσιολογικό ή όχι. Επίσης άβαταρ γιοκ ακόμη αλλά αυτό δεν με πολυαπασχολεί να σου πω.. ; έκανα την πρώτη καταχώρηση πριν λίγο και φυσάειιι, πολύ γρήγορα κινείται γενικά, δεν ξέρω αν είναι και η ώρα που βοηθάει, αλλά σφαίραα πάει..
Πιστεύω να επανέρθουν οι καταχωρήσεις ε;:cool:

Χρυσάνθη
23-10-2011, 04:00 PM
Το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω με το κρασάκι. Οι καταχωρήσεις θα επανέλθουν? Τι θα γίνει με τις 3 καινούριες που έχω κάνει? (προσωπικά δε με νοιάζει να τις χάσω.. θα προτιμούσα τις παλιές)

ScP
23-10-2011, 04:32 PM
Όχι σε αυτή την περίοδο δεν θα ρισκάρω καμία άλλη μετατροπή στο site. Από τη στιγμή που τα μέλη με τα Ελληνικά ψευδώνυμα έχουν κάνει ελάχιστες καταχωρήσεις ενώ αντιθέτως αυτά με τα λατινικά ψευδώνυμα χιλιάδες.

Το μόνο που μπορεί να γίνει -και εφόσον είναι μεγάλη ανάγκη- μέλη με Ελληνικά ψευδώνυμα να ζητήσουν αλλαγή του ονόματος χρήστη σε λατινικούς χαρακτήρες και να επέμβω πλέον μια προς μια στις παλιές τους προσωπικές βάσεις.

Αυτό έγινε και εχθές σε ένα μέλος μας το οποίο όμως είχε ήδη 40 καταχωρήσεις και όπως μας έγραψε τις είχε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Όσοι συμφωνούν με τα παραπάνω μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας πατώντας τον σύνδεσμο "Επικοινωνία" στο κάτω μέρος της σελίδας και να προβούμε στις αλλαγές.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-10-2011, 12:08 AM
Εγω θα περιμενω Σκρ μου οταν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις την μετατροπη
να επανελθουν οι χαρτες μου.
Αν και τοτε δεν θα μπορουν να επανερθουν [πιστευω ομως οτι θα τα καταφερεις:o]
τοτε θα σου πω για να αλλαξω το ψευδωνυμο σε Ξενους χαρακτηρες μπλιαχ..:(
DESPOINA KOYKI μπλιαχ...:p
:o:p:):rolleyes:

SAGIVI
28-10-2011, 09:11 PM
Καλησπερα.

Δεν υπαρχει η ενδειξη like απο χθες το μεσημερι. Συμβαινει μονο σε μενα?

Ευχαριστω πολυ.

whisperer
28-10-2011, 09:14 PM
καλησπέρα Έφη!
δε στο κρύβω ότι προς στιγμήν και εγώ την πάτησα έτσι...
αν πας με τον κερσορά σου στην περιοχή του άρθρου εκεί κάτω που υπάρχει το Like θα σου εμφανιστεί κανονικά!
άλλα κόλπα..:p

SAGIVI
28-10-2011, 09:23 PM
καλησπέρα Έφη!
δε στο κρύβω ότι προς στιγμήν και εγώ την πάτησα έτσι...
αν πας με τον κερσορά σου στην περιοχή του άρθρου εκεί κάτω που υπάρχει το Like θα σου εμφανιστεί κανονικά!
άλλα κόλπα..:p

:confused::confused::confused: Ε δεν το πιστευω αυτο παλι. Σ ευχαριστω.

ΑΡΙΔΗΛΗ
01-11-2011, 03:40 PM
Όχι σε αυτή την περίοδο δεν θα ρισκάρω καμία άλλη μετατροπή στο site. Από τη στιγμή που τα μέλη με τα Ελληνικά ψευδώνυμα έχουν κάνει ελάχιστες καταχωρήσεις ενώ αντιθέτως αυτά με τα λατινικά ψευδώνυμα χιλιάδες.

Το μόνο που μπορεί να γίνει -και εφόσον είναι μεγάλη ανάγκη- μέλη με Ελληνικά ψευδώνυμα να ζητήσουν αλλαγή του ονόματος χρήστη σε λατινικούς χαρακτήρες και να επέμβω πλέον μια προς μια στις παλιές τους προσωπικές βάσεις.

Αυτό έγινε και εχθές σε ένα μέλος μας το οποίο όμως είχε ήδη 40 καταχωρήσεις και όπως μας έγραψε τις είχε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Όσοι συμφωνούν με τα παραπάνω μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας πατώντας τον σύνδεσμο "Επικοινωνία" στο κάτω μέρος της σελίδας και να προβούμε στις αλλαγές.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν αλλάξω το nickname σε λατινικούς χαρακτήρες θα γυρίσουν οι παλιοί μου χάρτες:confused:
Καλέ να τρέξω.....

katiakiss
22-11-2011, 01:40 PM
Το διπλό κλικ για την απενεργοποίηση των θεμάτων που κάποιος θέλει να προσπεράσει δεν ισχύει πια; Κρίμα γιατί ήταν μια επιλογή πολύ χρήσιμη για όσους ξέρουν εκ των προτέρων ποια θέματα δεν τους αφορούν καθόλου.

joanna1975
24-01-2012, 09:08 PM
Καλησπέρα αγαπητα μέλη!Θα ήθελα τη βοήθεια σας!!!!Καταχώρησα τα στοιχεια κάποιου ατομου στο συστημα χωρίς να γνωριζω την ωρα γεννησής του,και φυσικα δεν μου εβγαλε ωροσκόπο.
Ομως σε ποιους οίκους ειναι οι πλανήτες του ατομου στον αστρολογικό του χάρτη τους βγάζει κανονικά!Δηλ. Διας στον 8ο οίκο, Αφροδίτη στον 10ο οίκο κ.τλ.θα ήθελα να σας ρωτήσω:
1) ότι όντως είναι εγκυρο σε ποιους οίκους είναι οι πλανήτες και χωρίς να έχω εισαγει ωρα γεννησης; και
2) Όταν εβαλα τα στοιχεια του ίδιου ατομου χωρίς ωρα γεννησης στο προγνωστικό συστημα της ηλιακής επιστροφής του έβγαλε τον γενεθλιο ωροσκόπο του στην μια στήλη στον αιγόκερω και στην διπλανή στηλη κανονικά τον ωροσκόπο της ετησίας ηλιακής του επιστροφής!!!!Να θεωρήσω ότι τελικά ο ωροσκοπος του είναι στον αιγόκερω;!!!και ότι η ηλιακή του επιστροφή ισχύει κανονικα;;;!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!!!

hattie23
24-01-2012, 09:43 PM
Δεν ειναι κατι "τρομερο " μην ανησυχεις :p.Απλα το συστημα εχει κατοχυρωμενους τους ωροσκοπους για καθε ωρα της ημερας. Ετσι ακομα και αν δεν εισαγεις την αληθη ωρα καποιου το συτημα μπορει να σου βγαλει "καποιον ωροσκοπο" επειδη την ωρα που εβαζες τα στοιχεια του ισως δεν προσεξες το κουτακι με την ωρα και να ειχε μπει καποιος αριθμος ,ετσι σου εβγαλε τον ωροκοπο που αντιστοιχουσε σε εκεινη την ωρα .Σε καμμια περιπτωση το συστημα δεν εχει "μαντικες ικανοτητες " ωστε να βρει τον ωροσκοπο καποιου που δεν ξερουμε την ωρα του

joanna1975
24-01-2012, 11:13 PM
Δεν ειπα ότι εχει μαντικές ικανοτητες το συστημα!!!Την ωρα και φυσικα προσεξα τι εβαλα στο κουτακι γιαυτο και στην γενεθλια αναλυση όπως ανεφερα και παραπάνω δεν βγάζει τον ωροσκοπο!!!Όμως όπως ανεφερα και παραπάνω ΒΓΑΖΕΙ σε ποιους οίκους είναι οι πλανητες και χωρίς την ωρα γεννησης!!!Αυτο εννοώ πώς γινεται;;;!!!Και ξανααναφερω πώς αφου δεν υπάρχει ωρα γέννησης βγάζει ωροσκόπο στην ηλιακη επιστροφή!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!

ScP
24-01-2012, 11:22 PM
Προφανώς λείπει μια γραμμή κώδικας από το πρόγραμμα (ίσως και από άλλα υποπρογράμματα) και εμφανίζεται ωροσκόπος και ακμές. Στην πρώτη ευκαιρία θα διορθωθεί.

Μέχρι τότε δεχόμαστε τα αυτονόητα. Δεν έχουμε ώρα γέννησης δεν έχουμε οικοθεσία.

joanna1975
24-01-2012, 11:27 PM
Ok!Σ' ευχαριστώ πολύ SCP!Μου έλυσες την απορία μου!Και χωρίς να είσαι προσβλητικός και ειρωνικός!!!:):):)