View Full Version : εγκυμοσυνη και διελευσεις
stellamou
10-07-2011, 01:26 AM
ηθελα να ρωτησω..οταν μια γυναικα απο διευλευση..στον γεννεθλιο χαρτη της..
εχει την
σεληνη κυβερνητη του 8 οικου της απο γεννεθλιο στον ζυγο και στον 9 οικο,
η γεννεθλια σεληνη σε εξαγωνο με διελαυνων δια και εξαγωνο με διελαυνων ουρανο..
τον διελαυνων ηλιο στον 8 οικο(γεννεθλιο),ηλιος συνκυβερνητης του 8 οικου της μια και ο λεων ειναι εμπεριεχομενος του 8 οικου της στον γεννεθλιο χαρτη..
τον διελαυνων ερμη αναδρομο στον 8 οικο της..κυβερνητης του 6 οικου της απο γεννεθλιο χαρτη δηλαδη οικο της υγειας...
διελαυνων αφροδιτη στον 8 οικο στον λεωντα ,και με ακμη 5 στον ταυρο απο γεννεθλιο χαρτη..οποτε ο κυβερνητης του οικου των παιδιων της στον 8 οικο της(απο διελευση)
η γεννεθλια αφροδιτη σε οψη τριγωνου με διελαυνων δια και τριγωνο με διελαυνων ουρανο
και μαλιστα σε συνοδο με τον διευλανων ηλιο της η διελαυνων αφροδιτη της..
διελαυνων αρη στον καρκινο.. στον 7 γεννεθλιο οικο της-γαμος
ο διελαυνων διας κανει συνοδο με την ακμη του 5 οικου της (γεννεθλια ακμη)
και ο διελαυνων πλουτωνας παραδοσιακος κυβερνητης του 8 οικου ειναι στον 1 στον αιγοκερω
ο διελαυνων ουρανος της ειναι στον 3 οικο της σε αντιθεση με την διελαυνουσα σεληνη της..αρα κατι ανπαντεχο μαθαινει σε σχεση με τα θεματα του 8 αφου σεληνη ειναι κυβερνητης απο ακμη 8 στον γεννεθλιο της...
αυτη η γυναικα τι πιθανοτητες εχει ανα να μεινει εγκυος την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη??
εγω αυτο καταλαβαινω ..νομιζω οτι ο χαρτης της φωναζει...:bigsmile:
θα θελα την γνωμη σας..τι λετε???
αν τα γραψα λιγακι μπερδεμενα η χρειαζεται να συμπληρωσω κατι ακομα για να γινω πιο σαφης παρακαλω να μου το πειτε...αυτα ξεχωρισα εγω βλεπωντας το χαρτη.. και τα ανεφερα...:love:
stellamou
10-07-2011, 12:49 PM
να διορθωσω και να πω οτι η σεληνη η διελαυνουσα ειναι στην παρθενο και στον 9 οικο σε συνοδο με γεννεθλια σεληνη και οχι στον ζυγο οπως εγραψα...
jungle
10-07-2011, 04:06 PM
Νομιζω οτι επειδη μια εγκυμοσυνη ειναι ενα πολυ σημαντικο γεγονος στη ζωη μιας γυναικας,
για να συμβει πρεπει να συνηγορουν ολα τα προγνωσικα συστηματα!
Κ οι διελαυνοντες με τους γενεθλιους, κ τα προχωρημενα κ η ηλιακη επιστροφη.
Πρεπει να εξεταστουν ολα για να βγει ενα συμπερασμα.
stellamou
10-07-2011, 05:02 PM
ευχαριστω jungle για την απαντηση τα συγκεκριμενα στοιχεια που βγαινουν απο τις διελευσεις ωστοσο θαρρω δινουν πιθανοτητες,τι λες??
σημειωνοντας απο γεννεθλιο η κοπελα εχει σεληνη στην παρθενο και για το μηνα αυγουστο οταν η σεληνη θα ναι στον ζυγο απο 3 αυγουστου ειναι γονιμες μερες για εκεινη...:laugh:
jungle
10-07-2011, 05:47 PM
επειδη φαινεται οτι κυριως επικεντρωνεσαι στη σεληνη, για να σε βοηθησω περισσοτερο
με τις πιθανοτητες της για γονιμες μερες, θα ηθελα να βαλεις επανω δεξια στο παραθυρακι της αναζητησης
την ενδειξη....."αντισυλληψη κ αστρολογια"
stellamou
10-07-2011, 05:54 PM
επικεντρωθηκα στην σεληνη γιατι η κοπελα εχει ακμη 8 στον καρκινο οποτε εχουμε κυβερνητη σεληνη..γιαυτο..και ειναι και ενεργοποιημενη αρκετα..και μια και η σεληνη ειναι δεικτης γονιμοτητας επικεντρωθηκα εκει!
θα ριξω μια ματια σαυτο που προτεινες..ευχαριστω..!
stellamou
10-07-2011, 06:13 PM
και στο πρωτο της παιδι η συλληψη εγινε 13 σεπτεμβριου 2004 η διελαυνουσα αφροδιτη της ηταν στον 8 οικο(η αφροδ ειναι ο κυβερνητης του 5 οικου της-(παιδια) της και η σεληνη ηταν παλι ενεργοποιημενη κανοντας συνοδο με τον δια(απο διελευση) της.και η αφροδιτη(τρανσιτ)εκανε τριγωνα με δια, ουρανο
καθως επισης και απο διελευση η συνοδος δια-αρη-ηλιου ενεργοποιουσε την γεννεθλια σεληνη της..
σκηνικο που μοιαζει με το τωρινο μαι και οι πλανητες οι ιδιοι συμμετεχουν παλι..
γιαυτο σκεφτηκα για εγκυμοσυνη..:bigsmile:
στα αλλα συστηματα τι ακριβως κοιταμε??
πχ στον προοδευτικο...??
η στην ηλιακη επιστροφη??
vogue
12-07-2011, 04:14 PM
Καλησπέρα
Στην Ηλιακή επιστροφή ένδειξη εγκυμοσύνης θα μπορούσε να είναι:
1ος, 4ος, 5ος, 8ος, 11ος ενεργοποιημένοι.
Σελήνη κυβερνήτης AC σε θηλυκό ζώδιο.
Ποσειδώνας σε συνδυασμό με Σελήνη φέρνει γονιμότητα.
Δεσμοί Σελήνης σε 5ο/11ο.
Ευχαριστώ
stellamou
13-07-2011, 09:38 AM
να κανω μια διευκρινηση και αν ρωτησω οταν στην ηλιακη επιστροφη μιλαμε για ενεργοποιημενο οικο εννοουμε τον χαρτη με τις θεσεις των πλανητων μονο της ηλικης επιστροφης,εκει κοιταμε και για ενεργοποιηση του οικου,η τον συνδυαστικο ηλιακης επιστροφης με γεννεθλιο??
και για τον αντρα..τι ακριβως κοιταμε στον χαρτη του..οταν ετοιμαζεται να γινει πατερας??
vogue
13-07-2011, 10:22 AM
Kαλημέρα,
Ξεκινάμε αναλύοντας οίκους και όλους τους σχηματισμούς και τις όψεις της Ηλιακής.
Μετά ελέγχουμε αν ενεργοποιούν γενέθλιες όψεις και οίκους. Ετσι η υποψία-τάση αρχίζει να επιβεβαιώνεται.
Ελέγχουμε φυσικά και με άλλα προγνωστικά συστήματα.
Για τον άνδρα ίσως θα βοηθούσαν και οι παράγωγοι οίκοι.
Ευχαριστώ
stellamou
22-07-2011, 06:25 PM
στην ηλιακη επιστροφη ο ηλιος ειναι στους διδυμους και στον 8 οικο,η ακμη του 8 οικου στην ηλιακη ειναι στον ταυρο..
η σεληνη ειανι στον 4 οικο και στον αιγοκερω
εχουμε ενεργοποιημενο 7 με αρη-δια αφροδ σε συνοδο σε ταυρο-κριο-ταυρο αντιστοιχα οι θεσεις των πλανητων
οπου αφροδιτη κυβερνητης του 8 στην ηλιακη..
ποσειδωνα στους ιχθυς..στον 5 οικο
ποσειδωνα εξαγωνο με δια και εξαγωνο με αφροδιτη
και ο ηλιος σε τριγωνο με την σεληνη
το τριγωνο αυτο σχηματιζεται και στιον γεννεθλιο χαρτη ...
οσο αφορα την ενεργοποιηση των γεννεθλιων πλανητων οψεων εχουμε τα εξης..
ηλιος στον 5 οικο (διδυμους)
σεληνη στον 1 οικο αιγοκερω οπου σεληνη ειανι κυβερνητης του 8 στον γεννεθλιακο χαρτη της κοπελας μαζι με τον ηλιο μια και ο 8 ειναι εμπεριεχομενος..
αρης στον 4 οικο(ταυρο)
ποσειδωνας στον 2 οικο(ιχθυς)
αφροδιτη(κυβερνητης του 5 απο γεννεθλιο χαρτη)ειναι στον 4 οικο
ηλιος σε τριγωνο με σεληνη:amuse:
melenia83
24-07-2011, 02:57 PM
καλησπερα!ειμαι νεο μελος κ τωρα αρχισα κ προσπαθω να βηαλω ακρη με την αστρολογια.με προβληματισε αρκετα στο χαρτη μου οσον αφορα τον 5οκ 8ο οικο το εξης¨"στον 5ο οικο(τοξοτη)εχω τον ουρανο κ ποσειδωνα.στον 8ο οικο εχω την σεληνη(ιχθυεις) και μεταξυ τους κανουν ουρανο τετραγωνο σεληνη.(η σεληνη δεν κανει αλλη οψη)αυτο τι σημαινει?οτι δεν θα μπορεσω να κανω παιδια?προβλημα με αποβολες?αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος θα ημουν ευγνωμων!ευχαριστω
ktisila
24-07-2011, 04:10 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ, ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΟΙΚΟ, ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΕΡΤΕΞ, ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ......... ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΟΓΔΟΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ?? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ "ΠΙΑΣΩ".:wacko:
stellamou
24-07-2011, 04:30 PM
αγαπητη melania 83 με τα λιγα που ξερω να σου πω οτι ηπαρουσια του ουρανου στον 5 δειχνει κατι ανπαντεχο απροοπτο..ξαφνικο..δεν μου φαινεται για δυσκολια..γιατι θα ελεγα πως μαλλον κατι τετοιο θα το εδειχνε ενδεχομενος η εμπλοκη του κρονου οχι του ουρανου:toung:
οσο αφορα την σεληνη σου..στον 8 ειναι καλη θεση για την σεληνη θαρρω..μια και η σεληνη σχετιζεται με την γονιμοτητα,και ειναι στον 8 οικο=σεξ...
τωρα συνδυαστικα ισως να δειχνει και μια απροοπτη εγκυμοσυνη..??
ας μην σκεφτομαστε παντα τα χειροτερα...
εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις επισης και τις οψεις του δια..μια και ειναι ο κυβερνητης του 5 σου καθως και του ποσειδωνα..κυβερνητης του8 σου..εκτος του τετραγωνου με τον ουρανο,για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα..
melenia83
24-07-2011, 05:02 PM
σε ευχαριστω παρα πολυ stella για την βοηθεια σου!κοιταξα τις οψεις δια(εχω στον 4ο οικο) και μου κανει ηλιο τριγωνο με δια.δια συνοδο ουρανο.δια τριγωνο ωροσκοπος.ο ποσειδωνας κανει οψεις ερμη τριγωνο ποσειδων ,κρονος εξαγωνο ποσειδων ,ποσειδων εξαγωνο πλουτων κ ποσειδων τριγωνο μεσουρανημα.σαν μια γενικη βγαινει κατι αρνητικο?
stellamou
24-07-2011, 05:21 PM
σε ευχαριστω παρα πολυ stella για την βοηθεια σου!κοιταξα τις οψεις δια(εχω στον 4ο οικο) και μου κανει ηλιο τριγωνο με δια.δια συνοδο ουρανο.δια τριγωνο ωροσκοπος.ο ποσειδωνας κανει οψεις ερμη τριγωνο ποσειδων ,κρονος εξαγωνο ποσειδων ,ποσειδων εξαγωνο πλουτων κ ποσειδων τριγωνο μεσουρανημα.σαν μια γενικη βγαινει κατι αρνητικο?
πιθανοτατα με την εμπλοκη του 4 οπου βρισκεται ο διας σου να προκυψει το θεμα μεσα στο πατρικο σου σπιτι η εστω στο μετεπειτα σπιτι σου..(που θα δημιουργησεις..)γενικα οι οψεις που αναφερεις ειναι καλες...επειδη ομως στην ανλυση παιζουν πολλα πραγματα πολο ταυτοχρονα..και ειναι ενα συνολο πραγματων..
πχ σε ποιο ζωδιο ειναι ο ηλιος σου και σε ποιο οικο??τι αλλες οψεις δεχονται οι πλανητες που συνδεονται με δια ,ποσειδωνα..??
ετσι θα καταληξεις σε πιο ασφαλες συμπερασμα βλεπωντας συλλογικα το χαρτη σου..
εχε υποψην σου οτι το τργωνο σαν οψη δειχνει μια ευκολια και δεινει ροη στο θεμα
ενω το εξαγωνο παρουσιαζει ευκαιριες...
melenia83
24-07-2011, 05:47 PM
stella,σε ευχαριστω πολυ πολυ και παλι.!σκετο μπερδεμα ειναι ολα.!
Atrapos
27-07-2011, 02:12 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ, ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΟΙΚΟ, ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΕΡΤΕΞ, ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ......... ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΟΓΔΟΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ?? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ "ΠΙΑΣΩ".:wacko:
Τώρα εσύ για να κάνεις την ερώτηση εδώ προφανώς υποψιάζεσαι εγκυμοσύνη αλλά δεν μας το λες καθαρά.
Γενικά πιστεύω ότι στον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής βασικά κοιτάμε τον Ήλιο (για τον οποίο σχηματίζεται ο χάρτης) και τις όψεις του, στη συνέχεια τον Ωροσκόπο και όλα τα άλλα μόνο αν έχουμε χρόνο και έξω έχει 40οC οπότε αναγκαστικά καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή και δίπλα στο κλιματιστικό:laugh:. Ότι βρούμε από αυτά λειτουργεί σαν ένα πλαίσιο για την επόμενη χρονιά, ένα υπόβαθρο για τη δράση των πλανητών από διελεύσεις και προόδους.
Αν μου έλεγες ότι ο Ήλιος της Ηλιακής είναι στον 5ο οίκο ή αν ο γενέθλιος κυβερνήτης του 5ου οίκου είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο στην Ηλιακή επιστροφή ή αν η Σελήνη στην Ηλιακή επιστροφή είναι στον 5ο οίκο με τον Καρκίνο στον Ωροσκόπο, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για περίπτωση εγκυμοσύνης. Αλλά όλα αυτά που αναφέρεις, πραγματικά δεν θα ασχολιόμουν.
Πίστεψε με δεν θέλεις να μάθεις τη γνώμη μου για το Vertex και τη Μαύρη Σελήνη:rant::rant::rant:
Παρόλα αυτά αν θέλεις να μείνεις έγκυος στο εύχομαι ολόψυχα.Perfect
ktisila
27-07-2011, 02:24 PM
Οκ! Ευχαριστω. Καποια στιγμη φανταζομαι θα μαθω να τα δουλευω!
ktisila
27-07-2011, 03:07 PM
Συγνωμη αν σας εχω ζαλισει λιγο................. Ειμαι 3 μερες κλεισμενη στο σπιτι περιμενωντας να πεσει ο πυρετος!!!!!!!!! Καπως πρεπει να "σκοτωσω" την ωρα μου και για να μην παρεξηγηθω εννοω δημιουργικα! Απο τις διελευσεις νομιζω πως κατι βρηκα! [θελω να ελπιζω....]. Ο διελαυνων διας φετος ενεργοποιει το γενεθλιο τριγωνο αρη, ουρανου και αφροδιτης. Συγκεκριμενα κανει αντιθεση με τον ουρανο ο οποιος βρισκεται στον 5 οικο και εξαγωνα φυσικα με αφροδιτη και αρη. Η αφροδιτη ειναι κυβερνητης του 5. Επισης ο διελαυνων πλουτωνας σε εξαγωνο με ουρανο και αφροδιτη [η αντιθαση με τον αρη πιστευω ειναι εξασθενημενη 5 μοιρες]. Να αναφερω πως ο σκορπιος ειναι εμπεριεχομενος του 5. Τα πηγα καθολου καλυτερα???????????
Atrapos
27-07-2011, 04:10 PM
Νομίζω ότι θέλεις σώνει και καλά να μείνεις έγκυος! Απ’ όσα έχεις γράψει καταλαβαίνω ότι είσαι γύρω στα 35 και ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει αλλά δεν χρειάζεται πανικός.
Λοιπόν έχεις έναν 5ο οίκο με Ζυγό στην ακμή και την Αφροδίτη στους Ιχθείς / 9ο. Εμπεριεχόμενος στον 5ο είναι ο Σκορπιός με τον Ουρανό. Ο Δίας πράγματι ενεργοποιεί το Μεγάλο Τρίγωνο στο Νερό με αντίθεση στον Ουρανό και ο Πλούτωνας σχηματίζει εξάγωνο με Ουρανό / Αφροδίτη.
Επίσης θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι ο Πλούτωνας μπαίνει ή έχει μπει ήδη στον 7ο οίκο σου ενώ και ο Κρόνος θα βρίσκεται κάπου κοντά στην ακμή του 5ου οίκου σου. Ο Ουρανός είναι μάλλον στον 10ο οίκο σου. Κοίταξε και τις προόδους να δεις που είναι Αφροδίτη και Σελήνη.
Λοιπόν πιστεύω ότι η ενεργοποίηση του τριγώνου του Νερού από το Δία είναι καλή αρκεί να μη σου δημιουργήσει υπερβολικές ελπίδες ότι το παιδί θα στο φέρει ο πελαργός. Ο Δίας είναι στον Ταύρο και απαιτεί ρεαλιστική προσέγγιση. Επίσης Κρόνος και Πλούτωνας που σχετίζονται με τον 5ο οίκο σου δεν συγχωρούν λάθη. Το ότι βρίσκονται κοντά ή μέσα σε 5ο και 7ο οίκο αντίστοιχα είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τη σχέση σου και κατ’ επέκταση την μητρότητα. Η ενεργοποίηση του Ουρανού από Δία και Πλούτωνα μπορεί να φέρει θεαματικές αλλαγές αλλά ίσως αυτό ακριβώς να χρειάζεσαι αυτήν την εποχή.
Κοίταξε λοιπόν το ωροσκόπιό σου αλλά μίλησε με ειλικρίνεια και με τον σύντροφο σου για να δείτε τι θα κάνετε.
Περαστικά!
ktisila
27-07-2011, 05:12 PM
Ευχαριστω! Οσο για τις αλλαγες που ανεφερες να σου πω επισης πως ο διελαυνων ουρανος κανει συνοδο με τον ηλιο μου στον δεκατο [με τις υγειες μου! ευτυχως που δεν με φοβιζουν οι αλλαγες!]. Με βοηθησες παρα πολυ στην αναλυση!
stellamou
28-07-2011, 05:50 PM
οταν στην ηλιακη εχεις τον ηλιο στον 8 οικο και την σεληνη στον 4
ωροσκοπο ζυγο και τον κρονο σε συνοδο με ωροσκοπο??
τον κυβερνητη του 5 απο γεννεθλιο στον 7οικο της ηλιακης σε συνοδο με αρη ηλιακο..
και δια στον 7 ηλιακης
(Η)ηλιο σε τριγ με σεληνη(Γ)
(Η)σεληνη τριγωνο με σεληνη(Γ)
(Η)κρονος σε τετραγωνο αφροδιτη(Γ)
να συμπληρωσω και να πω οτι το 2004 που ημουν εγκυος στο 1 μου παιδι
ειχα ηλιακη σεληνη στον 5, αφροδ κυβερνητη του 5 απο γεννεθλιο στον 6της ηλιακης., ηλιακο ηλιο στον ηλιακο δια στον 8, ωροσκοπο ηλιακηςστον αιγοκερω με ηλιακο κρονο στον καρκινο, ηλιακο ηλιος σε τριγωνο με σεληνη(Γ)
ηλιακη αφροδιτη τετραγωνο με σεληνη(Γ), ηλιακη αφροδιτη σε τριγωνο με κρονο (Γ)
ηλιακο δια εξαγωνο με αφροδιτη(Γ)
αν και κοιτωντας την αμεσως επομενη χρονια απο το 11 το 2012 στην ηλιακη ο ηλιος στον 5 , η σεληνη στον 5 , ο δια στον 5, η αφροδιτη στον 7
ο ερμης στον 5
να πω οτι η οικοθεσια ειναι ιδια με την γεννεθλια μου επισης με 3 μοιρες διαφορα ο ωροσκοπος
εχουμε ωροσκοπο.. τοξοτη
συνοδο ηλιου-ερμη-σεληνης στην ηλιακη
(Η)αφροδ τετραγ με σεληνη(Γ)
(Η)ηλιο τριγ με σεληνη(Γ), (Η)σεληνη συνοδο ηλιο(Γ)
(Η)σεληνη τριγ σεληνη(Γ), (Η)δια συνοδο ηλιο(Γ)
και (Η)δια τριγ σεληνη(Γ)
στην ηλιακη κυβερνητης του 8 ειναι η σεληνη μαζι με τον ηλιο
και του 6,7 ο ερμης
ισως το 12 να ναι πιο επικρατεστερη χρονια απο το 11
τι λετε???:toung:
katiakiss
28-07-2011, 06:52 PM
οταν στην ηλιακη εχεις τον ηλιο στον 8 οικο και την σεληνη στον τεταρτο
ωροσκοπο ζυγο και τον κρονο σε συνοδο με ωροσκοπο??
τον κυβερνητη του 5 στον 7οικο σε συνοδο με αρη..
θα ρθει ο πελαργος?? Κανείς δεν μπορεί να στο πει αυτό αν δεν το δει σε συνάρτηση με τον γενέθλιο χάρτη. Ας υποθέσουμε ότι ο Ήλιος είναι στον 8ο της Ηλιακής. Αν από εκεί κάνει μερικές δυσαρμονικές όψεις, ποιος σου λέει ότι το πρόβλημα της χρονιάς δεν θα είναι οι οικονομικοί πόροι, τα δάνεια και τα χρέη;
Η Σελήνη στον 4ο μπορεί να σημαίνει σύσφιξη των οικογενειακών δεσμών, μετακόμιση ή για κάποιο λόγο, έντονη ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια γενικότερα.
Ο Κρόνος στον ωροσκόπο υπόσχετε περισσότερο περιορισμούς, παρά αύξηση.
Όλα πρέπει να διαβάζονται σε συνάρτηση και όχι αποσπασμένα. Η ηλιακή μου φέτος, έχει έναν 8ο πιο γεμάτο και από την γραμμή Σύνταγμα \Αεροδρόμιο συμπεριλαμβανομένου και του Ήλιου. Ετήσιος ωροσκόπος Καρκίνος! Ηλιακής επιστροφής 5ος στον γενέθλιο 8ο . Να είσαι σίγουρη πως ακόμα και αν ερχόταν ο πελαργός, θα τον πυροβολούσα και θα έκανα τα πούπουλά του μαξιλάρι, γιατί με τέτοιο 8ο Ηλιακής, δεν αφήνω τίποτα να πάει χαμένο!:bigsmile:
Τίνα Ζαχαριάδου
28-07-2011, 06:53 PM
Γεια σου Στελλίτσα.
Μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά.
Με τον Ήλιο στον 8ο οίκο της ηλιακής είναι φυσικό το άτομο να ασχοληθεί με τέτοιους είδους θέματα, ωστόσο δεν προεξοφλεί μια εγκυμοσύνη. Θα πρέπει να δούμε τις όψεις του, τη σχέση του με τον 5ο οίκο, το ίδιο επίσης και της Σελήνης. Για παράδειγμα, μια Σελήνη μόνη της γιατί να φέρνει εγκυμοσύνη στον 4ο οίκο, επειδή είναι γωνιακή;; Βρίσκεται σε γόνιμο ζώδιο ή ενεργοποιεί κάτι σχετικό στον γενέθλιο χάρτη;; Χίλια δυο άλλα πράγματα θα μπορούσε να δείχνει. Αν όμως είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου τότε έχουμε περισσότερες ενδείξεις.
Ο ωροσκόπος που αναφέρεις ή ο κυβερνήτης του σχετίζεται καθόλου με τον 5ο ή τον 8ο οίκο;;
Ο Κρόνος στον ωροσκόπο τώρα, δεν συγκατελέγεται στις κλασικές ενδείξεις εγκυμοσύνης, έχει όμως παρατηρηθεί πως γυναίκες με Κρόνο στον ωροσκόπο μένουν έγκυοι ή γεννούν με αποτέλεσμα να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες και να ωριμάζουν μέσα από την μητρότητα. Κι εγώ όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί είχα Κρόνο στον ωροσκόπο, όμως είχα πολλές περισσότερες ενδείξεις από τον Κρόνο στον ωροσκόπο. Όλο το χειμώνα εφέτος ο Κρόνος "έπιανε" τον ωροσκόπο μου και τώρα "πάει" για όψη ιδιομοιρίας και ούτε πρόκειται να μείνω έγκυος ούτε και να γεννήσω.
Επίσης, μια εγκυμοσύνη ή μια γέννα θα πρέπει να σχετίζονται και με τον 10ο οίκο και ακόμη, μην παίρνετε μεμονωμένα τα στοιχεία της ηλιακής. Πάντα θα την συνδυάζετε με τον γενέθλιο χάρτη καθώς επίσης και με τα προοδευτικά συστήματα.
stellamou
29-07-2011, 12:11 AM
στην ηλιακη τινα μου-κατια μου
ο ηλιος κανει τριγωνο με την σεληνη η οποια ειναι στον 4 και στον αιγοκερω
ο ουρανος ειναι στον 6 οικος της υγειας και ειναι και κυβερνητης του 5 στην ηλιακη κανει εξαγωνο με την σεληνη
η σεληνη στην ηλιακη κανει τετραγωνο με τον δια στον κριο-7 οικο
αλλες οψεις δεν εχει
ο ωροσκοπος της ηλιακης ειναι η αφροδιτη στον 7 στον ταυρο εχει σχεση με τον 5 απο την αποψη οτι ειναι ιδια με τον κυβερνητη του 5 στον γεννεθλιο γιατι ο γεννεθλιος εχει ακμη 5 στον ταυρο
η αφροδιτη στην ηλιακη κανει συνοδο με αρη(7 )ταυρο
εξαγωνο με ποσειδωνα ιχθυς και 5 οικο
τωρα συνδυαστικα αν δουμε τον γεννεθλιο με ηλιακη..
ηλιος συνοδο με γεννεθλ ηλιο
οπου ηλιος ειναι συνκυβερνητης του 8 απο γεννεθλιο και σεληνη επισης κυβερνητης του 8 απο γεννεθλιο λογω ακμης 8
ηλιος ηλιακης σε τριγ με σεληνη γεννεθλια
οσο για τον 10 της ηλικαης εχουμε ακμη 10 στον καρκινο με σεληνη κυβερνητη οποτε..
:love: ευχαριστω για την αμεση απαντηση..
hattie23
30-07-2011, 01:07 PM
Αν δεν κανω λαθος ,αναφερεσαι στην ηλιακη επιστροφη .Στην ηλιακη επιστροφη ,καταρχην ,δεν εχει νοημα να κοιταμε τις οψεις του ηλιου γιατι θα ειναι ιδιες με του γενεθλιου μας.
Κοιταμε ,μονο σε ποιον οικο πεφτει ο ηλιος μας στην ηλιακη επιστροφη και ποιος οικος αντιστοιχει στο γενεθλιο.
Απο εκει και υστερα δεν μπορεσα ν ακαταλαβω κανενα στοιχειο που δινεις και αυτο γιατι μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα την τεχνικη αναλυσης της ηλιακης επιστροφης.
Λες ας πουμε οτι "ο ωροσκοπος της ηλιακης ειναι η αφροδιτη στον 7 στον ταυρο εχει σχεση με τον 5 απο την αποψη οτι ειναι ιδια με τον κυβερνητη του 5 στον γεννεθλιο γιατι ο γεννεθλιος εχει ακμη 5 στον ταυρο"
Καταρχην ο ωροσκοπος της ηλιακης ειναι ο Ζυγος που εχει κυβερνητη την Αφροδιτη η οποια βρισκεται στον 7ο οικο του Ταυρου της ηλιακης επιστροφης που αντιστοιχει στον 5ο οικο γενεθλιο.Αρα η Αφροδιτη της ηλιακης απο το 7ο οικο πεφτει στον 5ο γενεθλιο.Και γιατι να ειναι ενα παιδι και οχι κερδη απο στενες συνεργασιες?
"ηλιος συνοδο με γεννεθλ ηλιο
οπου ηλιος ειναι συνκυβερνητης του 8 απο γεννεθλιο και σεληνη επισης κυβερνητης του 8 απο γεννεθλιο λογω ακμης 8
ηλιος ηλιακης σε τριγ με σεληνη γεννεθλια"
Το τριγωνο μεταξυ ηλιο σεληνης το εχει ετσι και αλλοιως στο γενεθλιο σου .Απο εκει και υστερα καταλαβα οτι γενεθλιος 8ος εχει κυβερνητη την σεληνη και η ακμη βρισκεται στον καρκινο ενω εμπεριεχεται ΟΛΟ το ζωδιο του λεοντα στον 8ο οικο ΩΣΤΕ να τον παρουμε συγκυβερνητη του 8ου αν λειπει εστω και μια μοιρα ΔΕΝ ειναι συγκυβερνητης του 8ου (το λεω μηπως δεν το εχεις προσεξει καλα).Στην ηλιακη επιστροφη εχεις το 10ο οικο να αντιστοιχει με τον 8ο οικο σου.
Γραψε πιο καθαρα τα στοιχεια σου ,με ηρεμια ωστε να μπορουμε να βγαλουμε καποια ακρη.
stellamou
30-07-2011, 01:58 PM
hattie μου θα προσπαθησω να γινω πιο κατανοητη ελπιζω να τα καταφερω..
στον γεννεθλιο χαρτη εχω ακμη 5 στον ταυρο(κυβερνητη αφροδ)
ακμη 8 στον καρκινο και ολο μεσα τον λεοντα αρα (κυβερνητες σεληνη και αφροδ)
τωρα στην ηλιακη..
εχουμε ακμη 5 στον υδροχοο αρα κυβερνητη(ουρανο)
ακμη 8 ταυρο (αφροδ κυβερν)
ωροσκοπο ζυγο(κυβερν αφροδ)
ακμη 4 στον αιγοκερω(κυβ κρονος)
και ακμη 10 στον καρκινο(σεληνη)
ηλ.ουρανος ειναι στον κριο και στον 6 οικο της ηλιακης
ο οποιος κανει εξαγωνο με τον ηλ.ηλιο στον( 8 στους διδυμους)
η ηλ.αφροδιτη ειναι στον 7 οικο ηλιακης στον ταυρο
σε συνοδο με ηλ αρη
ο ηλ ποσειδωνας στους ιχθυς(5 οικο ηλιακης)
κανει εξαγωνο με ηλ.αφροδιτη
η γενεθλια σελ.κανει τριγωνο με ηλ.ηλιο
η ηλ.σεληνη τετραγωνο με ηλ.δια(κριο 7 οικο-ηλιακης)
ο κρονος κυβερνητης του 4 οικου της ηλιακης ειναι στον ζυγο και ακνει συνοδο με τον ωροσκοπο της ηλιακης
οσο αφορα τις αποριες για το γεννεθλιο..σε συνδυασμο με την ηλιακη..
η ηλ αφροδιτη πεφτει μεσα στον 4 γεννεθλιο
η ηλ.σεληνη στον 1 γεννεθλιο
η ηλ αφροδιτη ο ηλ αρης και ο ηλ ερμης κανουν συνοδο μεσα στον 4 γεννεθλιο...
αυτα ελπιζω να βοηθησα αν κατι παραπανω χρειαζεται πες μου...
ναι η αληθεια ειανι οτι πειραματιζομαι στην ηλιακη ακομα..
ευχαριστω για την κατανοηση..:toung:
katiakiss
30-07-2011, 07:27 PM
Αν δεν κανω λαθος ,αναφερεσαι στην ηλιακη επιστροφη .Στην ηλιακη επιστροφη ,καταρχην ,δεν εχει νοημα να κοιταμε τις οψεις του ηλιου γιατι θα ειναι ιδιες με του γενεθλιου μας.
Κοιταμε ,μονο σε ποιον οικο πεφτει ο ηλιος μας στην ηλιακη επιστροφη και ποιος οικος αντιστοιχει στο γενεθλιο. Στέλλα μην μπερδεύεσαι από αυτό που διάβασες. Εννοείται ότι στον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής κοιτάζουμε τις όψεις που κάνει ο Ήλιος. ¶λλωστε για χάρτη Ηλιακής επιστροφής μιλάμε. Αν υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολούμαστε πιο πολύ από όλα, αυτό είναι ο Ήλιος.
Αξιολογούμε τόσο τον οίκο στον οποίο βρίσκεται στον χάρτη της επιστροφής, όσο και με τις όψεις που κάνει με τους πλανήτες της επιστροφής. Αυτές είναι που θα δώσουν και την απόχρωση του κλίματος που θα κινηθεί η χρονιά.
Σαφώς και στον γενέθλιο χάρτη μας κάνει τις ίδιες όψεις με τον γενέθλιο Ήλιο μας, αφού ο χάρτης αυτός καταστρώνεται για την στιγμή που ο ετήσιος Ήλιος βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση που βρισκόταν ο γενέθλιος , κατά την στιγμή της γέννησής μας. Μόνο που τις κάνει από άλλο οίκο, υπό το κράτος άλλων πλανητικών επιρροών και με την ανάγκη να εκφράσει άλλο ωροσκόπο.
Πολύ βασική προϋπόθεση κατανόησης για να ασχοληθούμε με το σύστημα πρόγνωσης που λέγεται Ηλιακή επιστροφή.
elskorpios
15-08-2011, 07:37 PM
καλησπερα ηθελα μια βοηθεια για το ιδιο θεμα..διαβαζω απο δω διαβαζω απο κει αλλα ακρη δεν μπορω να βρω. λοιπων εχω 5ο στους ιχθεις 7ο στον ταυρο η σεληνη μου ειναι στον 3ο οικο αιγοκερω, αφροδιτη στο ζυγο γενεθ.ηλιο και ηλιο ηλιακησ επιστοφης στον σκορπιο και ωροσκοπο σκορπιο.διας ουρανος ποσειδωνας στον τοξοτη.Μια αστρολογος μου ειχε πει οτι τον μα'ι'ο μου βγαινει εγκυμοσυνη αλλα τιποτα ακομη ηρθε και ο αυγουστος! ευχαριστω εκ των προτερων
elskorpios
15-08-2011, 07:51 PM
να συμπληρωσω και τισ οψεισ του ηλιου ηλιακης επιστροφης:
ηλιος(σκορπιος) συνοδο με γενεθλιο ηλιο(σκορπιος) 0.00
ηλιος(-//-) εξαγωνο με σεληνη(αιγοκερως)
ηλιος χιαστι με β.δεσμο(διδυμοι)
ηλιος χιαστι με βερτεξ(διδθμοι) και η σεληνη ηλιακης επιστροφης:
σεληνη ηλ επ( ταυρος) κανει αντιθεση με τον γεν.κρονο(σκορπιο)και με τον ωροσκοπο(σκορπιοσ)
-//-χιαστι με τον ουρανο (τοξοτη)και τριγωνο με κληρο τυχης(παρθενο)
katiakiss
15-08-2011, 08:02 PM
καλησπερα ηθελα μια βοηθεια για το ιδιο θεμα..διαβαζω απο δω διαβαζω απο κει αλλα ακρη δεν μπορω να βρω. λοιπων εχω 5ο στους ιχθεις 7ο στον ταυρο η σεληνη μου ειναι στον 3ο οικο αιγοκερω, αφροδιτη στο ζυγο γενεθ.ηλιο και ηλιο ηλιακησ επιστοφης στον σκορπιο και ωροσκοπο σκορπιο.διας ουρανος ποσειδωνας στον τοξοτη.Μια αστρολογος μου ειχε πει οτι τον μα'ι'ο μου βγαινει εγκυμοσυνη αλλα τιποτα ακομη ηρθε και ο αυγουστος! ευχαριστω εκ των προτερωνΔεν είμαι επαγγελματίας αστρολόγος, αλλά λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες, παίρνοντας στον λαιμό τους εκείνους που κάνουν την δουλειά τους ευσυνείδητα, γιατί υπάρχει και αυτή η μερίδα σίγουρα!
Η φράση «βγαίνει εγκυμοσύνη» από μόνη της, είναι τουλάχιστον αστεία. Θα στο θέσω αλλιώς. Μπορεί στο χάρτη ενός υπερήλικα να υπάρχουν όψεις που θα μπορούσαν να τον αναδείξουν πρωταθλητή σε κάποιο άθλημα. Αυτό δεν θα πει ότι ο εν λόγω παππούς θα γίνει ξαφνικά σπρίντερ. Ίσως να είναι μία περίοδος σωματικής ευεξίας και να νοιώσει ότι η υγεία του είναι καλύτερη από άλλες φορές. Ίσως να βρει την λύση για κάποια επιπλοκή που ανέκοπτε την ευεξία του, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν ξέρω τι είδε στον χάρτη σου ο\η αστρολόγος που επισκέφτηκες, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι από τις όψεις που παραθέτεις δεν είναι εφικτό να σου δώσει κάποιος μία σοβαρή απάντηση. Η Ηλιακή επιστροφή μόνη της , δεν λέει τίποτα! Ο συνδυασμός των προγνωστικών συστημάτων και η ενδελεχής μελέτη του γενέθλιου χάρτη, μπορεί να προσδιορίσει τις περιόδους που η πιθανότητα απόκτησης παιδιού είναι πιο έντονη.
Αν μου επιτρέπεις, ανθρώπινα συμπληρώνω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα η επιθυμία σου να σου φέρει ένα γερό μωράκι.:love:
maria76
16-08-2011, 12:40 AM
Μια πληροφορία κι από μένα.Τη χρονιά που έγινα μαμά(2009),εκτός από όλα που συνέβαιναν σε γενέθλιους,προόδους και ηλιακές,οι ακμές των οίκων της ηλιακής ήταν ολόιδιοι με τους γενέθλιους.
ktisila
16-08-2011, 01:09 AM
ΜΑΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΜΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΜΗΝΥΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.
maria76
16-08-2011, 02:18 AM
Είναι τόσα πολλά,και δεν θέλω ν'αραδιάζω κατεβατά,και τα χω ξαναγράψει κιόλας,αλλά θα πω μερικά..
Στο ηλιακό τόξο λοιπόν τη χρονιά πο έμεινα έγκυος είχα Ηλιο-Αφροδίτη-Μεσουράνημα στον Κριό,όπου είναι και ο γενέθλιος Αρης μου.Αρης και ωροσκόπος έπεφταν στον 2ο οίκο μου των αποκτημάτων-παιδί,φυσικό απόκτημα.Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο(χμμ,τότε παντρεύτηκα επίσης).Ωροσκόπος έβγαινε Λέων,δεν ξέρω αν έχει να κάνει,αλλά είναι κι ο Ηλιος του συζύγου.Και ο Αρης λιονταρίσιος.Ακμή 5ου στον Σκορπιό,όπου έχω γενέθλια Σελήνη,Ουρανό,και Β.δεσμό.
Στην ηλιακή ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο μου σε καλή όψη με Σελήνη.Ο Δίας στον 7ο,και η Σελήνη εδώ έβγαινε στον Λέων και στον 2ο οίκο μου.Ο Αρης έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο μου(Καρκίνος),και η Αφροδίτη σύνοδο με την Αφροδίτη μου.Ωροσκόπος έβγαινε Ιχθύς-όπου έχω γενέθλιο Ηλιο.Η ακμή του 2ου οίκου μου έβγαινε στον Κριό,και του 5ου οίκου στον Καρκίνο-ωροσκόπος μου.Στον 5ο επίσης έπεφτε ο κλήρος τύχης.
Αυτά,νομίζω έχουμε και πολλά κοινά στους γενέθλιους μας.;)
ktisila
16-08-2011, 11:21 PM
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ! [ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!] ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΚΟΜΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ? ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ Η ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ. ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 5 ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.
maria76
16-08-2011, 11:37 PM
Μπερδεύτηκα με την ερώτηση σου.Η γενέθλια Σελήνη μου είναι στον 5ο και στο Σκορπιό,και της ηλιακής επιστροφής λίγο πριν μείνω έγκυος έβγαινε στον 2ο και στο Λέοντα.:cheesy:Η ακμή του 5ου οίκου της ηλιακής έβγαζε ωροσκόπο Καρκίνο,τον ωροσκόπο μου δλδ,ναι μάλλον η Σελήνη παίζει μεγάλο ρόλο:love:γι'αυτό και την αγαπώ!
Θα σου στείλω pm να βρούμε κοινά..
ktisila
16-08-2011, 11:50 PM
ΟΚ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!! ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΕΡΜΗΣ!!!
elskorpios
17-08-2011, 10:27 AM
Δεν ειναι οτι εχω ανχωθει αλλα εχουμε συμπληρωσει χρονο που ξεκινησαμε τις προσπαθειες χωρις αγχος και προγραμμα.Μου αρεσει πολυ η αστρολογια και τωρα εχω αρχισει και διαβαζω καιθελω να ασχοληθω αλλα γνωριζω ελαχιστα και δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να δω.Απο αυτα που σου εγραψα βλεπεις κατι καλο?αν θελεις πες μου συγκεκριμενα τι στοιχεια πρεπει να γραψω
maria76
18-08-2011, 12:20 AM
Αγαπητό μέλος elskorpios..
Kατ'αρχήν θα πας πάνω πάνω εκεί που λέει ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ για να φτιάξεις τον γενέθλιο χάρτη σου-κάτι που είναι πολύ απλό.Αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Θα πας μετά πάνω δεξια,στη μηχανή αναζήτησης,και θα γράψεις εγκυμοσύνη ή έγκυος ή παιδιά ή σχετικές λέξεις.Θα βρεις πολλές παλαιότερες συζητήσεις που αφορούν στο θέμα,και θα πάρεις μια ιδέα.
Προς το παρόν,και όλα τα παραπάνω να διαβάσεις και το ποστ της Κάτιας,και κοιτάξεις την ηλιακή σου επιστροφή-πάλι απ'τους χάρτες σου-θα πάρεις άλλη μια ιδέα.
Θα ρωτήσεις και πιο ξεκάθαρα,και είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιος θα σου πει μια γνώμη-και όχι πρόβλεψη,για να στηριχτείς σ'αυτό.
Ταυτόχρονα,μιας και προσπαθείτε ένα χρόνο,ο γυναικολόγος σου δεν μπορεί να μη σου έχει αναφέρει σε κάποια επίσκεψη ότι είσαι υγιής για εγκυμοσύνη..και αν όχι κανετε μια βολτίτσα με το μέλλοντα μπαμπά και το κοιτάτε.Δεν είναι να τα παίρνεις από φόβο αυτά.Ξέρεις πως το σώμα σου τώρα μπορεί να σκέφτεται"δεν μένω έγκυος",και να κάνει ακριβώς αυτό?:cry::love: