PDA

View Full Version : Σεμινάρια αστρολογίας

Κοραλλία Μόζορα
23-06-2011, 11:33 PM
Αγαπητά μέλη,

τον Ιούλιο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα. Στην διάρκεια της παραμονής μου θα κάνω τρία σεμινάρια μονοήμερα και αυτοτελή, διάρκειας 3- 4 ωρών το καθένα, στις 22, 23 και 24 Ιουλίου, στην Αθήνα. Τα θέματα είναι τα εξής:

1ο: "Η τέχνη της σύνθεσης του γενέθλιου χάρτη" και θα περιλαμβάνει ανάλυση χάρτη και αναφορές σε βασικά θέματα ερμηνείας.

2ο: "Οι βασικές αρχές της συναστρίας", που θα περιλαμβάνει ανάλυση συναστρίας και ανάπτυξη της τεχνικής της.

3ο: "Δευτερεύουσες κατευθύνσεις", τι είναι, πώς ερμηνεύονται και ποιος είναι ο ρόλος τους στην πρόγνωση.

Παρακαλώ, όσοι ενδιαφέρεστε να τα παρακολουθήσετε μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ. Είμαι στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες μέσω προσωπικού μηνύματος. Σας ευχαριστώ.

stellamou
24-06-2011, 02:04 PM
παρα πολυ ενδιαφερουσα η προσκληση..αλλα θα ηθελα να προτεινω κατι και για μας που ειμαστε εκτος αθηνων και μας ειναι δυσκολο να ερθουμε να παρακολουθησουμε το σεμιναριο..αν και θα το θελαμε πολυ!!...αλλα μας πιεζει και η κριση:cheesy:
μηπως θα ηταν ευκολο καποια σεμιναρια να γινουν και στη θεσσαλονικη..??:nuts:

Κοραλλία Μόζορα
24-06-2011, 10:17 PM
Γεια σου, stellamou.

Έγινε μια σκέψη για σεμινάρια στην Θεσσαλονίκη αλλά υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην οργάνωση. Ελπίζω όμως κάποια άλλη στιγμή να γίνει.

stellamou
25-06-2011, 02:51 PM
μακαρι...θα περιμενουμε..!!:bigsmile:

jungle
25-06-2011, 04:49 PM
Γεια σας κ Κοραλλια!!!

Κ εγω θα ηθελα να παρακολουθησω αυτα τα σεμιναρια, αλλα με καθηλωνει κ εμενα
η αποσταση...
Γι αυτο θα προτεινω αν γινεται να κυκλοφορησουν κ σε cd για να τα παραγγειλουμε
κ εμεις ....οι αδικημενοι!!!:love:

καλη επιτυχια!

ckk66
26-06-2011, 05:12 PM
κυρία Μόζορα καλώς να έρθετε!
θα με ενδιέφερε να τα παρακολουθήσω.
θα μου δώσετε τις σχετικές πληροφορίες;

Christos

Χρυσάνθη
28-06-2011, 02:12 AM
Γεια σας! Θα με ενδιέφερε το 1 (ελπίζω να καταφέρω να ξεφύγω νωρίς από τη δουλειά..) και το 3. Πόσα άτομα θα είναι περίπου στα τμήματα? Θα είναι σε στυλ σεμιναρίου ή μαθήματος (προτιμώ το δεύτερο..με κιμωλία και πειθαρχία!..) ? Ευχαριστώ!

Τίνα Ζαχαριάδου
28-06-2011, 11:23 AM
Καλημέρα σε όλους.

Εκ μέρους της Κα Μόζορα σας ενημερώνω πως θα πάρετε όλοι τις πληροφορίες που χρειάζεστε από την Παρασκευή κι ύστερα. Η Κοραλλία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ιορδανία και δεν μπορεί να μπει στον λογαριασμό της για να απαντήσει η ίδια. Λίγη υπομονή και από την Παρασκευή θα είναι όλη δική σας, άλλωστε έως τις 22/7 έχετε χρόνο να δηλώσετε συμμετοχές.

Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!

Abre los ojos
28-06-2011, 01:43 PM
Κυρία Μόζορα καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι και εγώ να παρακολουθήσω τα σεμινάρια.
Όταν με το καλό γυρίσετε από το ταξίδι σας, θα ήθελα να μου στείλετε περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστώ

ΚΟΝΔΥΛΙΑ
28-06-2011, 11:08 PM
καλησπερα σας!

θα ηθελα ναδηλωσω και εγω συμμετοχη στο σεμιναριο σας και περιμενω να με ενημερωσετε για παραπανω πληροφοριες!
σας εθχαριστω πολυ

ckk66
01-07-2011, 12:55 AM
μαλλον από λάθος εκανα remove απο τα updates του θέματος,
οπότε ξαναστέλνω e-mail για να ενεργοποιηθεί ξανά

Xρήστος

Κοραλλία Μόζορα
02-07-2011, 10:55 AM
Καλημέρα σε όλους σας

και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας που δείξατε τόσο εδώ όσο και με απευθείας προσωπικά μηνύματα.

Θα σας στείλω προσωπικά μηνύματα με επιπλέον πληροφορίες για τα σεμινάρια.

Κοραλλία Μόζορα
02-07-2011, 11:15 AM
Γεια σας κ Κοραλλια!!!

Κ εγω θα ηθελα να παρακολουθησω αυτα τα σεμιναρια, αλλα με καθηλωνει κ εμενα
η αποσταση...
Γι αυτο θα προτεινω αν γινεται να κυκλοφορησουν κ σε cd για να τα παραγγειλουμε
κ εμεις ....οι αδικημενοι!!!:love:

καλη επιτυχια!

Γεια σου, Νίκη μου

και σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Δυστυχώς, δεν διαθέτω τέτοια τεχνολογία ώστε να κυκλοφορήσω τα σεμινάρια και σε cd. Όμως κάποια στιγμή θα κάνω τα σεμινάρια αυτά και στην Θεσσαλονίκη, αν σε βολεύει περισσότερο εκεί.

Κοραλλία Μόζορα
02-07-2011, 11:33 AM
Γεια σας! Θα με ενδιέφερε το 1 (ελπίζω να καταφέρω να ξεφύγω νωρίς από τη δουλειά..) και το 3. Πόσα άτομα θα είναι περίπου στα τμήματα? Θα είναι σε στυλ σεμιναρίου ή μαθήματος (προτιμώ το δεύτερο..με κιμωλία και πειθαρχία!..) ? Ευχαριστώ!

Γεια σου, Χρυσάνθη μου.

Θα ήθελα να είναι 15 άτομα το πολύ γιατί από την εμπειρία μου οι μικρές ομάδες αποδίδουν καλύτερα σε τέτοιου είδους σεμινάρια. Έτσι, κάθε άτομο θα έχει περισσότερο χρόνο να θέσει τις απορίες του και να δοκιμάσει στην πράξη τις τεχνικές που θα εξηγούνται.

Τα σεμινάρια θα είναι πρακτική εφαρμογή γνώσεων και τεχνικών γι' αυτό θα δουλέψουμε πάνω σε χάρτες. Θα γίνουν με την μορφή συζήτησης και συμμετοχής όσων παρευρίσκονται.

akiverniti
02-07-2011, 08:27 PM
Θέλω κι εγώωωωω! Μ'ενδιαφέρει πιο πολύ το 2ο θέμα.. Όταν μπορέσετε ενημερώστε μας. Μέχρι τότε να είστε καλά..... :cheesy:

MATIAS
06-07-2011, 12:43 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

zw_epimenontas
06-07-2011, 02:59 PM
και εγωωωωωωωωω θελω .χιχιχι

vaval
06-07-2011, 07:44 PM
Καλησπέρα σας.

Παρακαλώ ενημερώστε με.

Ευχαριστώ

Helene87
09-07-2011, 11:27 AM
καλημέρα σας!

Και εγώ ενδιαφέρομαι γι αυτά τα σεμινάρια!περιμένω περισσότερες πληροφορίες..

ckk66
16-07-2011, 11:13 AM
κυρία Μόζορα καλημέρα σας,
για τα σεμινάρια εμείς θα είμαστε 4 άτομα.
περιμένουμε ενημέρωσή σας

ευχαριστώ πολύ

aurelia
17-07-2011, 08:11 PM
Αγαπητή Κοραλλία,
παρότι μιλήσαμε και με προσωπικά μηνύματα σου στέλνω και εδώ για να επιβεβαιώσω τη συμμετοχή μου στα σεμινάρια!

Φιλικά,
Μυρτώ

Κοραλλία Μόζορα
19-07-2011, 12:01 PM
Αγαπητοί φίλοι,

έχω στείλει ενημερωτικά προσωπικά μηνύματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά λόγω των εργασιών στο σάιτ είναι πιθανόν κάποιοι να μην τα πήραν. Γι' αυτό θα δώσω τις πληροφορίες για τα σεμινάρια και εδώ.

Τα σεμινάρια θα γίνουν στις 22, 23 και 24 Ιουλίου, από τις 5μ.μ. έως τις 8μ.μ. και τις τρεις μέρες. Θα γίνουν στο Olympia conference & seminar hall, που βρίσκεται στην οδό Πριάμου 11, περίπου 100 μέτρα από τον σταθμό του μετρό στον ¶γιο Δημήτριο και λίγο πριν το εμπορικό κέντρο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Όσοι χρειάζονται περισσότερες οδηγίες για να βρουν την αίθουσα μπορούν να πάρουν στο τηλέφωνο 210 9793400.

Σας παρακαλώ επιβεβαιώστε μου την συμμετοχή σας επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είτε εδώ είτε στο e-mail μου koral.mozora@gmail.com.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και θα τα πούμε σύντομα από κοντά.

Κοραλλία Μόζορα
21-07-2011, 11:40 PM
Αγαπητά μέλη,

υπενθυμίζω ότι αύριο είναι το πρώτο σεμινάριο. Έστειλα σε όλους τους ενδιαφερόμενους προσωπικά μηνύματα αλλά αν κάποιο μέλος δεν πήρε το μήνυμα λόγω των εργασιών στο σάιτ, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.