PDA

View Full Version : Ο πρωθυπουργός και η Σεληνιακή έκλειψη (Βεδική ανάλυση)



bhagavati
21-06-2011, 11:56 AM
Όπως πιθανόν ξέρετε, στην Ινδική αστρολογία ο ωροσκόπος του πρωθυπουργού είναι Παρθένος. Δε θα συζητήσω εδώ το χάρτη του αλλά θα αναφερθώ στην ενδιαφέρουσα συγκυρία της έκλειψης με τα τεκταινόμενα στις 15 Ιουνίου.. Η έκλειψη της Σελήνης, ξεκινούσε στο ζώδιο του Σκορπιού, με τη Σελήνη στο ζώδιο της πτώσης της και προσβαλλόμενη από τον Κρόνο και τον ¶ρη.


Γράφει η Ηλέκτρα Παπαδιώτου


Ο γενέθλιος ¶ρης της Ελλάδας με τον Ραχου στο Σκορπιό, δημιουργεί έντονο αίσθημα εξέγερσης ενάντια στο καθεστώς που μας επιβάλλεται απο τους συμμάχους (έβδομος οίκος).Το όλο θέμα κινητοποιείται με την έκλειψη σε τεράστιες διαστάσεις - πανσέληνος.

Ο Ραχου είναι το κομμάτι του εαυτού που επιθυμεί αλόγιστα, χωρίς να είναι έτοιμος για οποιαδήποτε συνέπεια ή αίσθημα ευθύνης. Είναι ο δράκος χωρίς σώμα, που δηλώνει ότι έχει μέσα του ξεκάθαρη την κατεύθυνση αλλά δεν κατέχει τον υπόλοιπο ιστό και σύστημα που θα του επιτρέψει να κατανέμει την επιθυμία και να τη χωνέψει κατάλληλα, ώστε να γίνει δύναμη ενεργητικής και ολοκληρωμένης πράξης.

Δαιμονικός από την φύση του, γίνεται αντιληπτός σαν το παντοδύναμο θέλω του υποσυνείδητου, που αντιπροσωπεύει η Σελήνη. Συνεπικουρούμενος από την όψη του κακεργέτη ¶ρη στο ζώδιο του Σκορπιού (ο ¶ρης βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο του Ταύρου), και τον γενέθλιο ¶ρη της Ελλάδας, βρίσκει αγωνιστική και καταστροφική διέξοδο.

Το Θέλω.. είναι το μότο του Ραχου. Δε γνωρίζει ακριβώς τις συνέπειες, και κάλλιστα μπορεί αυτό το θέλω να τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή (Σκορπιός) αλλά επιθυμώντας πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει το νέκταρ της αθανασίας, που όμως την τελευταία στιγμή δίνεται σε άλλους για να αναφερθούμε στην ιστορία των Πουρανας στο άρθρο Ραχου / Κετου (http://www.myhoroscope.gr/39-%E9%ED%E4%E9%EA%DE-%E5%F3%F9%F4%E5%F1%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/10370-%E2%E1%F3%E9%EA%DD%F2-%DD%ED%ED%EF%E9%E5%F2-%E2%E5%E4%E9%EA%DE%F2-%F1%E1%F7%EF%F5-%EA%E5%F4%EF%F5-%DC%EE%EF%ED%E1%F2-%E2%FC%F1%E5%E9%EF%F5-%ED%FC%F4%E9%EF%F5-%E4%E5%F3%EC%EF%FD.html). Έτσι ο Ραχου συνδέεται με κάθε είδους παθογένειες, εξαρτήσεις και εθισμούς.

Η έκλειψη αυτή τονίζει αυτή την θεματολογία. Προσβάλλει επίσης την κυβέρνηση μια και έχει ωροσκόπο Σκορπιό.



Εσωτερικός κύκλος: γενέθλιος χάρτης Γ. Παπανδρέου
Εξωτερικός κύκλος: διελεύσεις 15/6 , ώρα 20:54
whole signs / sidereal - lahiri
http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/astro-charts/vedic.png


Ο Κρόνος είναι κύριος του Υδροχόου και στον Υδροχόο βρίσκεται ο Ουρανός σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ποσειδώνα, δηλαδή ο "πόλεμος - επαναστατικότητα" έχουν μετακομίσει εδώ και πολύ καιρό στο Διαδίκτυο. ¶ρα ο Κρόνος λειτουργεί σαν φορέας των επαναστατικών διαδικτυακών τάσεων.

Ο Κρόνος μόνος στον πρώτο πρωθυπουργικό οίκο γύρισε σε ορθή πορεία στις 13 Ιουνίου, λίγο πριν την έκλειψη. Οι κακεργέτες, λέγεται από τον Βιστι Λαρσεν, ότι μετά την περίοδο της ανάδρομης πορείας τους επιστρέφουν δριμύτεροι με σκοπό να αποτελειώσουν το έργο τους και είναι πιο έντονοι στην επιρροή τους. Ο Κρόνος κάνει επίσης όψη με τη Σελήνη στο Σκόρπιο, μια και βρίσκεται στον τρίτο οίκο από τη θέση διέλευσης του.

¶ρα την Τετάρτη 15 Ιουνίου παρατηρείται η κορύφωση αυτής της επιρροής. Έχουν προηγηθεί παραιτήσεις βουλευτών και το πλήθος προπηλακίζει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ η κατάσταση στο Σύνταγμα είναι εκρηκτική. Πολλοί πιστεύουν ότι η κυβέρνηση μετράει ώρες.

Η έκλειψη είναι στον τρίτο οίκο του πρωθυπουργού, όπου ο τρίτος οίκος σηματοδοτεί το κουράγιο και την αποφασιστικότητα. Ήδη ο πρωθυπουργός έχει στον πρώτο οίκο του τον Κρόνο που φέρνει ανείπωτες δυσκολίες και απομόνωση, όπως άλλωστε εξομολογείται και ο ίδιος.

Μέχρι τις αρχές Μαΐου, υπήρχε η όψη του Δία από τους Ιχθείς πάνω στον ωροσκόπο του, που δημιουργούσε μια προστατευτική ασπίδα η οποία όμως από το πέρασμα του Δία στον Κριό, εξαφανίστηκε.

Για πολλούς αυτή η έκλειψη ίσως να πρόσφερε δυναμική αγωνιστικότητα, μια και είχε την όψη του ¶ρη. Όχι όμως για τον Παρθένο ωροσκόπο όπου κυβερνά τον τρίτο και όγδοο οίκο, που φέρνει αλλαγές, κλυδωνισμούς και έκρυθμες καταστάσεις. Φυσικό είναι λοιπόν κατά την διάρκεια του πρώτου σκέλους της εκλείψεως να έχασε το κουράγιο του και πιθανόν να συμφώνησε σε μια λύση απελπισίας.

Τι έγινε λοιπόν μεταξύ της επίσημης ανακοίνωσης για την παραίτηση του πρωθυπουργού και το διάγγελμα του, όπου ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει μόνος του και θα προχωρήσει σε κυβερνητικό ανασχηματισμό; Και τι μεσολάβησε μεταξύ αυτών των δύσκολων ωρών και της Πέμπτης 16ης Ιουνίου, όταν μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, οι 150 από τους 153 βουλευτές χειροκροτούν όρθιοι και με ενθουσιασμό τον Γ. Παπανδρέου;

H επιρροή του Δία βέβαια και η μετακόμιση της Σελήνης στο δικό του Ζώδιο τον Τοξότη, καθώς και το ταυτόχρονο πέρασμα του Ήλιου από το δωδέκατο ηλιακό οίκο του πρωθυπουργού, τον Ταύρο, στον πρώτο ηλιακό οίκο τον Δίδυμο.


Ώρα 8:54μ.μ. - Τετάρτη 15 Ιουνίου

Ο Ήλιος περνά στην μηδενική μοίρα των Διδύμων και ταυτόχρονα η Σελήνη είναι στην 29 μοίρα του Σκορπιού, όπου δηλαδή αρχίζει να λειτουργεί στο επόμενο ζώδιο, τον Τοξότη. Λίγο αργότερα και σχεδόν ταυτόχρονα με το διάγγελμα, η Σελήνη έχει περάσει στην πρώτη μοίρα του Τοξότη.

Ο Τοξότης είναι ο τέταρτος οίκος του πρωθυπουργού (κοινοβούλιο, φήμη και μητέρα). Ο Δίας από την ογδόη μοίρα του Κριού, στέλνει την πέμπτη όψη του στο δικό του ευοίωνο ζώδιο, τον Τοξότη. Η επιρροή των Κρόνου και Ραχου εξασθενούν άρα η υπόληψη και φήμη του ατόμου επανορθώνεται.

Η ενισχυμένη αυτή Σελήνη (είναι ακόμη πανσέληνος και έχει την όψη του Δια) βρίσκεται απέναντι από τον γενέθλιο Ηλιο. Η Σελήνη κυβερνά τον ενδέκατο οίκο στο χάρτη του πρωθυπουργού και άρα απευθύνεται στον κόσμο με επιτυχία.

Ο Δίας για τον ωροσκόπο του κυρίου Παπανδρέου, κυβερνά δυο σημαντικούς, γωνιακούς οίκους στήριξης της προσωπικότητας, τον τέταρτο και τον έβδομο. Ο Τέταρτος βέβαια είναι η επιρροή της μητέρας (τριπλή ένδειξη, Σελήνη, τέταρτος οίκος) του σπιτιού (ο κύριος Παπανδρέου ήταν στο Καστρί) και των συνεργατών, συμβούλων (ο έβδομος είναι δέκατος από τον δέκατο οίκο), άρα η πέμπτη όψη του προς τη Σελήνη ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένη.

Η ενίσχυση αυτή και τα άμεσα αποτελέσματα οφείλονται και στο γεγονός ότι κατά την Ινδική, το ζώδιο ή αντίστοιχα ο οίκος που δέχεται όψη από τον κύριο του σίγουρα αποφέρει καρπούς.


Η κα. Ηλέκτρα Παπαδιώτου είναι Σύμβουλος Βεδικής Αστρολογίας.
e-mail: electra.papa3@gmail.com

plout
21-06-2011, 04:36 PM
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας. Θα μπορούσατε να τολμήσετε μία πρόβλεψη για το μέλλον αυτής της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών;

bhagavati
21-06-2011, 07:48 PM
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας. Θα μπορούσατε να τολμήσετε μία πρόβλεψη για το μέλλον αυτής της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών;

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια .Δουλευω πανω σε αυτο αναλυοντας βεβαια τις διελευσεις και κατα καιρους αναφερομαι σε αντιστοιχα αρθρα .

apple+adam
22-06-2011, 03:08 AM
Μπράβο πολύ ωραία η ανάλυση σας!, αν είναι δυνατόν κάντε κάποια πρόβλεψη για την έκλειψη της 1 7 2011 σε σχέση με τον χάρτη της Ελλάδας, νομίζω θα έχετε πολλά να μας πείτε για άλλη μια φορά ...
ευχαριστώ :)

bhagavati
23-06-2011, 08:46 PM
Μπράβο πολύ ωραία η ανάλυση σας!, αν είναι δυνατόν κάντε κάποια πρόβλεψη για την έκλειψη της 1 7 2011 σε σχέση με τον χάρτη της Ελλάδας, νομίζω θα έχετε πολλά να μας πείτε για άλλη μια φορά ...
ευχαριστώ :)

.
Σας ευχαριστώ πολύ που παρακολουθείται τα άρθρα μου καθώς και για τα ενθαρρυντικά σας σχόλια.
Θα αναφερθώ στην μερική Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλιου σε άρθρο μόλις μπορέσω .

bhagavati
24-06-2011, 11:32 PM
Αναφέρω κάποια θέματα που θα κινητοποιηθούν κατά την διάρκεια της έκλειψης υπό μορφή πρόχειρης σημείωσης μια και δεν είχα προγραμματίσει μια εκτενή αναφορά στο θέμα ,που χρειάζεται βέβαια μια πολύωρη – και πολλές φορές και πολυήμερη - εργασία εκτίμησης πολλών στοιχείων .

Για την Ελλάδα ο δίδυμος ειναι δεύτερος οικος των οικονομικών.
Στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας υπάρχει η σεληνη στο ζώδιο των Διδύμων που δέχεται την όψη του Δια απο τον όγδοο (Τοξότη ) ,για αυτο εξάλλου διαφεύγουν πάντα οι φοροφυγάδες από την κρατική μέγγενη μια και ειναι στον δωδέκατο απο τον Αιγοκερισιο Ηλιο .
Ταυτόχρονα όμως η σχέση Δια /Σεληνης είναι από τις πιο τυχερές του Ζωδιακού και αναφέρεται σε μια ακμάζουσα πτυχή της οικονομίας .

¶ρα πιθανό ειναι κάποιο πλήγμα στην παραοικονομία ,ομίλους όπως αυτό που ξεκίνησε πρόσφατα με το ποδόσφαιρο ,τζόγος (πεδίο Τοξότη).
Ο ¶ρης ειναι με την Αφροδίτη στον Ταύρο και ρίχνει την ογδόη όψη του στον Δια ενώ η Αφροδιτη ειναι κυρία του 1,6 για τον χάρτη της Ελλάδας στοιχήματα ,δάνεια κτλ .

Η ψυχοσύνθεση του Έλληνα ειναι Διδυμος, λογω σεληνης .Θέλει δηλαδή να αναπτύξει πρωτοβουλια,οπως θα δείτε και στο άρθρο για τον Δίδυμο .Ο Ήλιος ,όμως το κράτος δηλαδή, ειναι στον όγδοο απο την σεληνη ,δηλαδη σκάνδαλα και επιρροές υποκοσμιακες .


Οποιαδήποτε πρωτοβουλία βγαίνει μέσω της παραοικονομίας . (οψη Δια στην σεληνη )
Αυτές όλες οι ευαίσθητες ισορροπίες, κράτος , παραοικονομία , ιδιωτική πρωτοβουλία, συνεργασίες , ΜΜΕ , τύπος , αγορα ,εκδόσεις, γραπτός λόγος , χρηματοπιστωτικά ιδρύματα διαταράσσονται στην Διδυμισια αυτή έκλειψη.

Η έκλειψη επηρεάζει και τον Ηλιο του πρωθυπουργού ,που βρίσκεται στον δέκατο οίκο του δηλαδή την δημόσια εικονα του .
Η συνολική εκτίμηση όμως είναι περίπλοκη διαδικασία και δεν είναι το θέμα της παρούσας σημείωσης .

Σε αυτή την περίπτωση απλώς ανέφερα κάποια σημεία ,κυρίως από τον χάρτη της Ελλάδας.

taurine
25-06-2011, 01:10 AM
Τελικά είχατε δίκιο.
Όλα συνέβησαν γρήγορα και τσαπατσούλικα (Δίδυμοι), με πρωταγωνιστές και πάλι τα ΜΜΕ και τους μεγάλους οίκους του εξωτερικού (Τοξότης).
Όσα είχαν εξαγγείλει, περί ελάφρυνσης της φορολογίας, ήταν ψέμματα (Δίδυμοι) και μια μεγάλη απάτη (Ποσειδώνας στα Ψάρια με δύσκολες όψεις προς την έκλειψη), η νομοθεσία (Τοξότης) που πάνε να περάσουν εντελώς μαφιόζικη και αντισυνταγματική.

Τι να πώ...
Καλύτερα να μην πω κι άλλα:bigsmile:

Ερχεται κι άλλη έκλειψη..;)

bhagavati
25-06-2011, 12:23 PM
Οι παρατηρησεις αφορουν την μερικη Ηλιακη εκλειψη της 1ης Ιουλιου που θα γινει στην 15η μοιρα των Διδυμων (στην Ναβαμσα του Τοξοτη)και της οποιας η επιρροη εχει ηδη αρχισει .
Ο Ποσειδωνας στην Ινδικη βρισκεται στον Υδροχοο ,για αυτο εξαλλου ισχυει η πολυ δυνατη αμοιβαια υποδοχη μεταξυ Ουρανου και Ποσειδωνα ,με αποτελεσμα επαναστατικες ιδεες ,κινηματα να ξεκινουν και να υποκινουνται απο το διαδικτυο

Πρεπει επισης να λαβουμε υποψην μας πως η εκλειψη (της Ιης Ιουλιου )γινεται στο πλανητικο μεγαρο της Αρντρα 6'40 -20 Διδυμων ,την οποια κυβερνα η θεοτητα του Ρουντρα (θυμος )και κυβερνητη τον Ραχου .

Αρα ο Ραχου απο τον Σκορπιο με καποια υψηλα ιδανικα η και πνευματικες θεωριες (αφυπνιση κτλ )που δειχνουν την παρουσια του Δια στον Κριο , αναμε νεται να χτυπησει και παλι .

taurine
25-06-2011, 03:35 PM
Μακάρι να ειναι έτσι όπως τα λέτε.
Μέχρι ώρας όμως μόνο απάτη και ανομία βλέπουμε από τις εκλείψεις.

bhagavati
26-06-2011, 09:56 PM
Δεν ειναι ολα μαυρα οπως και δεν ειναι ολα καλα .Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας .Το δευτερο μερος της εκλειψης της 15 Ιουνιου ειχε καποιες 'καλες' συνεπειεις σταθεροποιησης ,εστω και προσωρινης .
Η εκλειψη της Ιης Ιουλιου ειχε οπως εδειξα σαν αρχικη συνεπεια μια επιθεση στην παραοικονομια .
Εχω την ταση να βλεπω τα θετικα εστω και αν ειναι δυσδιακριτα .Παρολα αυτα δεν εχω ανεφερει την υπαρξη των Ραχου /γενεθλιου Αρη της Ελλαδας σαν θετικη συνυπαρξη και οσο για συστηματα διαπλοκης και θεωριες συνωμοσιας αυτες ειναι απο την φυση τους χαωτικες και παντα υπαρκτες αλλα υπαρχει ο κινδυνος να μας αποπροσανατολισουν απο τα εξωτερικα εστω συμβαντα .

taurine
27-06-2011, 12:19 AM
Κάνετε πολυ καλά και βλέπετε τα θετικά. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλους.

Και δεν υπάρχει λόγος να μην καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου, το οποίο είναι πολύ απλο, και ταυτόσημο με αυτό εκατομμυρίων Ελληνων υπερ-φορολογουμένων και εξαπατημένων πολιτών.

Η επίθεση στην παραοικονομία "έγινε" κατα τη γνώμη μου, σε μια περίοδο όπου έπρεπε να καταπιούμε τα αντισυνταγματικά και ληστρικά μέτρα. Η δικογραφία ήταν 2 χρόνια στο ψυγείο και άλλαξε 3 φορές χέρια. Τυχαίο?

Ας μην ξεχνάμε πως πάντα σε περιόδους πολιτικών κρίσεων, αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα και μας "σερβίρουν" μια κάθαρση, για να μας θολώσουν άλλη μια φορά. Νομίζω πως όλοι θυμούνται τα αποκαλυπτήρια στις τρομακρατικές γιάφκες, που λαμβάνουν χώρα σε περιόδους ανασχηματισμών και κρίσεων.

Επειδή όμως, είναι όλες οι απόψεις σεβαστές, τολμώ να καταθέσω πως οι εκλείψεις αυτές είχαν να κάνουν με μιντιακό αποπροσανατολισμό και εφαρμογή παράνομων αποφάσεων με το προσωπείο της νομοθεσίας.

Τέλος θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω πως δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ποιότητα των αναλύσεων σας, οι οποίες εμπεριέχουν μέρος από το χρόνο σας, όπως συμβαίνει με όλους όσοι ασχολούνται με τον κόσμο της Αστρολογίας.

Σας ευχαριστω για την απάντηση.
Καλό βράδυ.

bhagavati
27-06-2011, 12:30 AM
Κάνετε πολυ καλά και βλέπετε τα θετικά. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλους.

Και δεν υπάρχει λόγος να μην καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου, το οποίο είναι πολύ απλο, και ταυτόσημο με αυτό εκατομμυρίων Ελληνων υπερ-φορολογουμένων και εξαπατημένων πολιτών.

Η επίθεση στην παραοικονομία "έγινε" κατα τη γνώμη μου, σε μια περίοδο όπου έπρεπε να καταπιούμε τα αντισυνταγματικά και ληστρικά μέτρα. Η δικογραφία ήταν 2 χρόνια στο ψυγείο και άλλαξε 3 φορές χέρια. Τυχαίο?

Ας μην ξεχνάμε πως πάντα σε περιόδους πολιτικών κρίσεων, αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα και μας "σερβίρουν" μια κάθαρση, για να μας θολώσουν άλλη μια φορά. Νομίζω πως όλοι θυμούνται τα αποκαλυπτήρια στις τρομακρατικές γιάφκες, που λαμβάνουν χώρα σε περιόδους ανασχηματισμών και κρίσεων.

Επειδή όμως, είναι όλες οι απόψεις σεβαστές, τολμώ να καταθέσω πως οι εκλείψεις αυτές είχαν να κάνουν με μιντιακό αποπροσανατολισμό και εφαρμογή παράνομων αποφάσεων με το προσωπείο της νομοθεσίας.

Τέλος θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω πως δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ποιότητα των αναλύσεων σας, οι οποίες εμπεριέχουν μέρος από το χρόνο σας, όπως συμβαίνει με όλους όσοι ασχολούνται με τον κόσμο της Αστρολογίας.

Σας ευχαριστω για την απάντηση.
Καλό βράδυ.
Αγαπητή φίλη
Πιθανόν να έχετε δίκιο για τον μιντιατικό αποπροσανατολισμό ,μια και εμπλέκεται ο Διδυμος ειναι πολύ πιθανόν .Απλά δεν ερεύνησα σε τέτοιο αστρολογικό βάθος και δεν γνωρίζω αν επαληθεύεται απο την σκοπιά της Ινδικής ,όποτε δεν μπορώ να αποφανθώ.
Απο την άλλη, εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχουν άλλα κέντρα εξουσίας πέρα απο αυτές τις τάσεις που υποδεικνύουν οι πλανήτες ,για αυτό και δεν κάνω πολιτική συζήτηση η εικασίες πάνω σε θέματα παρά μόνο τα συζητώ απο την αστρολογική τους σκοπιά .
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας και το γεγονός ότι παρακολουθείται την δουλεια μου .

bhagavati
29-06-2011, 11:54 PM
Εχω αναρτησει στο μπλογκ μου (http://www.myhoroscope.gr/blogs/38363-bhagavati/295-%EF%E9-%E5%F5%E1%DF%F3%E8%E7%F4%E5%F2-%E9%F3%EF%F1%F1%EF%F0%DF%E5%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E4%FD%EC%F9%ED-%E1-%EC%E5%F1%EF%F2.html) αρθρο, με θεμα τις τασεις που κυριαρχουν στο ζωδιο των Διδυμων .
Ο Ηλιος βρισκεται στο ζωδιο των Διδυμων απο τις 14/15 Ιουνιου εως τις 14/15 Ιουλιου .