PDA

View Full Version : Σελήνη και τοκετός

kassy
03-06-2011, 01:13 PM
Παρατηρώντας τη θέση της σελήνης των ωροσκοπίων διάφορων ανθρώπων παρατήρησα ότι σχετίζεται άμεσα με το ζώδιο ή τον άξονα στον οποίο βρίσκεται η ήλιος της μητέρας τους. Π.χ. η μητέρα μου είναι αιγόκερως, εγώ έχω τη σελήνη στον αιγόκερω και η αδελφή μου τη σελήνη της στον καρκίνο. Οι γενέθλιες σελήνες μας δηλαδή βρίσκονται στον άξονα καρκίνου-αιγόκερω, εκεί που βρίσκεται και ο ήλιος της μητέρας μας. Το ίδιο παρατήρησα και για φίλους σε σχέση με τις μητέρες τους.
Βέβαια αναφέρομαι σε μητέρες που γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό και εφόσον τους "έπιασαν οι πόνοι" και όχι όπως σήμερα που οι περισσότεροι τοκετοί γίνονται προγραμματισμένα. Η ημέρα του τοκετού έχει καμία σχέση με τη διέλευση της σελήνης; Το αναρωτήθηκα όταν η μητέρα μου μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να είχα γεννηθεί δύο μέρες πριν, θαρρείς και περίμενα να μπει η σελήνη στον αιγόκερω. Το ίδιο και η αδελφή μου γεννήθηκε πιο νωρίς, σαν να την ανάγκασε να γεννηθεί η διεύλεση της σελήνης στον καρκίνο.
Πρέπει να φαίνεται λίγο τρελός ο συλλογισμός μου, αλλά αν το παρατηρήσει κανείς δεν είναι πολύ περίεργο;:weird:

SAGIVI
03-06-2011, 03:48 PM
Ειναι πραγματι ετσι οπως τα λες. Αν εχεις υπομονη και ψαξεις στα αρθρα του κυριου Αρχου, θα βρεις πληροφοριες σχετικα με τα ζωδια σε μια οικογενεια.
:bigsmile:

aktina
03-06-2011, 05:52 PM
Δες και αυτό! Είναι σχετικό (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/10550-%EC%F5%F3%F4%E9%EA%EF%DF-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%DE-%F3%FD%EC%F0%F4%F9%F3%E7%3B%E5%EC%F0%E5%F1%E9%E5%F 7%FC%EC%E5%ED%E1-%E6%FE%E4%E9%E1-%EA%E1%E9-%EF%E9%EA%EF%E3%DD%ED%E5%E9%E1.html)

taurine
03-06-2011, 06:04 PM
Κι αυτό ίσως.... Ειδικά εκεί που αναφέρεται στη διαίρεση της ανθρώπινης αύρας
:love:

http://www.myhoroscope.gr/39-%E9%ED%E4%E9%EA%DE-%E5%F3%F9%F4%E5%F1%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/2828-%E5%F3%F9%F4%E5%F1%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%DD%ED%ED%EF%E9%E5%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%EC%E2%EF%EB%E1-%F0%DD%F1%E1-%E1%F0%FC-%F4%E7%ED-%F0%E1%F1%E1%E4%EF%F3%E9%E1%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-1-a.html?garpg=5

kassy
04-06-2011, 01:40 PM
Σας ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σας στα σχετικά άρθρα και παλιότερες συζητήσεις. Ήταν πολύ κατατοπιστικά. Ειδικά, taurin, το άρθρο που μου επισήμανες σχετικά με την αύρα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ίσως η θέση της σελήνης είναι αυτή που τελικά μας φέρνει στον κόσμο.

Επίσης, μιας και διάβασα το παλιό forum που αναφερόταν στην κληρονομικότητα, ανακάλυψα και για την δική μου οικογένεια κάτι ενδιαφέρον. Οι γονείς μου και οι δύο έχουν πλανήτες στον Αιγόκερω. Ο πατέρας μου την αφροδίτη του και η μητέρα μου τον άρη, τον ερμή και τον ήλιο της. Από τις δύο κόρες μόνο εγώ έχω τη σελήνη στον αιγόκερω, ενώ η αδελφή μου δεν έχει κανέναν πλανήτη σ αυτό το ζώδιο, ούτε τον ωροσκόπο.

Όμως και οι δύο έχουμε πλανήτες στον καρκίνο. Εγώ τον ήλιο, τον κρόνο και τον ερμή και η αδελφή μου την σελήνη της. Μάλιστα η αδελφή μου παρόλο που είναι σκορπιός εμφανίζει πολύ πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του καρκίνου απ' ότι εγώ. Αναρωτιόμουν πάντοτε γιατί εμείς οι δύο να έχουμε τόση σχέση μ αυτό το ζώδίο.

Και είδα στο ωροσκόπιο του πατέρα μου ότι ο πλούτωνας ήταν στον καρκίνο. Γεννήθηκε λίγο πριν τον πόλεμο και έχει τόσο έντονες και τραυματικές εμπειρίες από την παιδική του ηλικία που τις κουβαλάει μια ζωή (είναι και ψαράκι και μάλλον πολύ ευαίσθητος). Βέβαια δεν ξέρω και τον ωροσκόπο του, αλλά πιστεύω ότι κατά κάποιον τρόπο η θέση του πλούτωνα στον καρκίνο, αφού σημάδεψε τόσο πολύ τη ζωή του πατέρα μου με τα γεγονότα που προκάλεσε στον κόσμο κατά κάποιον τρόπο κληρονομήθηκαν και στο δικό μας ωροσκόπιο.

Αυτά. Δεν επεκτείνομαι άλλο, γιατί ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος, αλλά θεωρώ ότι αυτά όταν τα ανακαλύπτει κανείς είναι συγκλονιστηκά.

μυσπ
05-06-2011, 01:45 AM
Εγω διαβασα οτι την στγμη που γινεται η συλληψη του παιδιου αν το ζωδιο της σεληνης ειναι θηλυκο βγαινει κοριτσι αν ειναι αρσενικο αγορι, μελετησα μια δυο περιπτωσεις που γνωριζω κ οντως!

kassy
05-06-2011, 01:21 PM
Εγω διαβασα οτι την στγμη που γινεται η συλληψη του παιδιου αν το ζωδιο της σεληνης ειναι θηλυκο βγαινει κοριτσι αν ειναι αρσενικο αγορι, μελετησα μια δυο περιπτωσεις που γνωριζω κ οντως!

Λοιπόν, μυσπ διάβασε και συ το άρθρο που μου επισήμανε παραπάνω η taurine. Η θέση που είχε η σελήνη κατά τη σύλληψη προσδιορίζει το ζώδιο του ωροσκόπου. Το υπολόγισα και γω και όντως γυρνώντας εννιά μήνες και δύο μέρες πριν την ημερομηνία της γέννησής μου η σελήνη βρισκόταν στον υδροχόο. Μάντεψε τι ωροσκόπο έχω: υδροχόο φυσικά!

whisperer
05-06-2011, 01:42 PM
Είναι πολύ ωραία όλα αυτά....ειδικά στα πλαίσια εξερεύνησης της αστρολογίας...και ειδικότερα της αστρολογίας της κληρονομικότητας που και εμένα με ενδιαφέρει! Αλλά για να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένα συμπεράσματα...ή σε φαινομενικά σωστά...ρίξτε μία ματιά και σε αυτό (http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/5860-a%ED%F4%E9%F3%FD%EB%EB%E7%F8%E7-%EA%E1%E9-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-2.html). Η ημερομηνία και πόσο μάλλον και η ώρα της σύλληψης (γιατί χρειάζεσαι και ώρα για την θέση της Σελήνης) είναι ένα θέμα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό...εκ των (βιολογικών :toung:) πραγμάτων....:cheesy:

taurine
05-06-2011, 10:39 PM
Είναι πολύ ωραία όλα αυτά....ειδικά στα πλαίσια εξερεύνησης της αστρολογίας...και ειδικότερα της αστρολογίας της κληρονομικότητας που και εμένα με ενδιαφέρει! Αλλά για να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένα συμπεράσματα...ή σε φαινομενικά σωστά...ρίξτε μία ματιά και σε αυτό (http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/5860-a%ED%F4%E9%F3%FD%EB%EB%E7%F8%E7-%EA%E1%E9-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-2.html). Η ημερομηνία και πόσο μάλλον και η ώρα της σύλληψης (γιατί χρειάζεσαι και ώρα για την θέση της Σελήνης) είναι ένα θέμα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό...εκ των (βιολογικών :toung:) πραγμάτων....:cheesy:
Γνωρίζοντας την ημερομηνία και ώρα σύλληψης της κόρης μου (είχα θεματάκι ;) ), η θέση της σελήνης ήταν στο Λιοντάρι, και ανέτειλλε ο υδροχόος.
Η μικρή μου γεννήθηκε φυσιολογικά μια Κυριακή, 6 μέρες πριν από την ημερομηνία που είχε υπολογίσει ο γιατρός, με τη σελήνη της στον Υδροχόο και ωροσκόπο στο Λιοντάρι!
Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, βγήκε σωστό το πείραμα του Λίο!:bigsmile:

Alfred
06-06-2011, 12:52 AM

Καλησπερα σας! Αυτο ισχυει τελικα; Μαλλον δεν ειναι τοσο απλο.Εχω προσφατα ξεκινησει να διαβαζω αστρολογια και γνωριζω ακομα λιγα.Εχω γεννηθει 12-09-83 στις 22.40μμ. Προσπαθω να καταλαβω απο το χαρτη το φυλο των παιδιων μου.Απο οσο καταλαβαινω μαλλον 2 παιδια,κοριτσια. Μπορει να βοηθησει κανεις;

Τίνα Ζαχαριάδου
06-06-2011, 01:25 AM
Και τις τρεις φορές που έμεινα έγκυος, η Σελήνη ήταν στον Καρκίνο.
Την πρώτη φορά ήταν στον 12ο γενέθλιο οίκο και είχε φύγει από τετράγωνο με τον Ήλιο μου.
Τη δεύτερη φορά σε στενή σύνοδο με τον ωροσκόπο μου και την τρίτη φορά μέσα στον 1ο οίκο.
Την πρώτη φορά απέβαλλα χωρίς να μάθω ποτέ τα φύλα των παιδιών, επομένως δεν μπορώ να σας βοηθήσω .
Για τις άλλες δυο φορές μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, πως τα παιδιά μου είναι αγόρια.
Το άλλο που μπορώ να σας πω καθαρά εγκυκλοπαιδικά, είναι πως σε ωριαίο με ερώτημα "είμαι έγκυος" τις περισσότερες φορές που είναι θετικό, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη (αρσενικό/θηλυκό) μαρτυρά το φύλο του παιδιού, κάτι φυσικά που αποδεικνύεται πολύ μετά και ύστερα από τους απαραίτητους υπέρηχους που υποβάλλεται η εγκυμονούσα.

μυσπ
06-06-2011, 01:59 AM
Δεν το γνωριζα αυτο με τον ωροσκοπο, αν ειναι ετσι εγω που εχω ωροσκοπο καρκινο θα ηταν η σεληνη στον καρκινο την στιγμη της συλληψης μου, σας εευχαριστω για τις επισημανσεις! Οσο για την κληρονομικοτητα στην αστρολογια πιστευω ισχυει πχ εγω εχω ηλιο στους διδυμους κ η μητερα μου σεληνη στους διδυμους ο αδερφος μου επισης ηλιο στους διδυμους κ ερμη διδυμους, επισης εγω κ ο αδεφος μου εχουμε πλανητες στον καρκινο αυτος σεληνη αιγοκερω κ εγω αρη κ ο πατερας μας εχει ηλιο στον αιγοκερω που ειναι αντιθετα ζωδια!

Τίνα Ζαχαριάδου
06-06-2011, 02:46 AM
Αγαπητή μυσπ, δεν εννοώ ότι όταν βρίσκεται η Σελήνη στον ωροσκόπο συλλαμβάνουμε παιδιά.
Απλώς έκανα αναφορά στη δική μου περίπτωση γιατί μου έκανε εντύπωση που η Σελήνη και τις τρεις φορές ήταν στον Καρκίνο. :bigsmile:

Alfred
06-06-2011, 08:52 AM
Ολα αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα! Αλλα αφορουν υποθετω παιδια που γεννηθηκαν φυσιολογικα.Τι γινεται στις καισαρικες; Η κορη μου γεννηθηκε με καισαρικη κι εχει σεληνη και ερμη στην παρθενο και ωροσκοπο σκορπιο και φυσικα δεν διαλεξα εγω την ημερομηνια..Τωρα περιμενω το δευτερο,μουλενε μαλλον αγορι,αλλα εγω πιστευω κοριτσι,μαλλον συλληψη 7 η 8 Φεβρουαριου,δεν ξερω αλλα ανησυχω πολυ γι αυτην την εγκυμοσυνη παρολο που εχει περασει το κρισιμο διαστημα..

Τίνα Ζαχαριάδου
06-06-2011, 10:43 AM
Αγαπητή Alfred, είτε γεννήσει με καισαρική τομή μια γυναίκα, είτε με φυσιολογικό τοκετό, το φύλο του παιδιού δεν αλλάζει κι αν θες και την προσωπική και καθαρά υποκειμενική μου άποψη, τα παιδιά γεννιούνται την ημέρα και την ώρα που "πρέπει" να γεννηθούν. Ακόμη κι αν είναι προγραμματισμένος ένας τοκετός, το παιδί θα έρθει στην ώρα που. Και στα δυο μου τα παιδιά ξεπέρασα τις προκαθορισμένες ημερομηνίες (6 ημέρες πήρα από τον 10 μήνα στο πρώτο μου παιδί και τέσσερις ημέρες στο δεύτερο :wacko:) και στις δυο γέννες οι γιατροί έδιναν άλλη ώρα γέννησης από αυτην που εκείνα "επέλεξαν" να έρθουν στον κόσμο.

Όσο για τις καισαρικές, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ενώ είχαν προκαθορισμένο ραντεβού γέννησαν άλλες ημερομηνίες, γιατί τα παιδιά "βιάζονταν" να έρθουν στον κόσμο ή γιατί κάτι απρόπτο συνέβη και ο τοκετός άργησε. Αν σκεφτούμε ότι κάθε 4 λεπτά αλλάζει η μοίρα του ωροσκόπου, λίγο να αργήσει να φτάσει ο γιατρός στην κλινική, έχει αλλάξει ο ωροσκόπος του παιδιού. Δεν έχω καταλήξει με τη σύλληψη τι συμβαίνει, εκείνο όμως που έχει παρατηρηθεί είναι πως το ζώδιο ή ο ωροσκόπος που θα πάρει ένα παιδί σχετίζεται με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο κάποιου μέλους της οικογενείας. Εγώ για παράδειγμα, με τη μητέρα μου δεν έχω κανέναν κοινό πλανήτη. Όμως έχω πάρει το ζώδιο (Κριός) της γιαγιάς μου και μάλιστα έχουμε γεννηθεί την ίδια ημερομηνία ενώ το ηλιακό ζώδιο (Καρκίνος)του παππού μου το πήρα ωροσκόπο. Ο πατέρας μου δε, έχει ωροσκόπο Κριό και ο μεγάλος μου ο γιος επίσης.

Για το φύλο των παιδιών...σηκώνω τα χέρια ψηλά, αφού σίγουρα θα βρεθούν πολλές γυναίκες να πουν πως το ζώδιο της Σελήνης συμπίπτει με το φύλο του παιδιού αλλά και το αντίθετο. Στην δική σου την περίπτωση πάντως η Σελήνη στις 7 και 8 Φεβρουαρίου ήταν στο αρσενικό ζώδιο του Κριού. Όσο για τις ανησυχίες σου, είναι απόλυτα φυσιολογικές. Όσο κι αν έχει παρέλθει το κρίσιμο στάδιο μιας εγκυμοσύνης, μια γυναίκα δεν σταματά ν' ανησυχεί μέχρι να ακούσει το κλάμα του μωρού της :bigsmile:.

Με το καλό να γεννήσεις :love:

Alfred
06-06-2011, 11:06 AM
Συμφωνω απολυτα. Απλα να,στους προγραμματισμενους τοκετους,εχεις την αισθηση οτι παρεμβαινεις και δεν αφηνεις να εξελιχθουν τα πραγματα απο μονα τους..Μαλλον το εχω εισπραξει λαθος σκεπτομενη μηπως η ψυχουλα αυτη δεν ηρθε στη ζωη οταν επρεπε αλλα καποιος αλλος επελεξε το ποτε.Απο οσα μου γραφεις καταλαβαινω οτι σκεφτομαι λαθος.Προφανως ετσι επρεπε να γινει.Κι εμενα η κορη μου εχει το ζωδιο του μπαμπα της,τη σεληνη της στο δικο μου ζωδιο κι εχουμε και κοινους πλανητες. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
06-06-2011, 11:41 AM
Eγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να ξέρει καποιος την μέρα της σύλληψης ..
Αν ήταν 5,6,7 'η 13 κ.τλ.. του μήνα
βρε παιδί μου κανεις ελευθερα ερωτα για να μεινεις εγκυος
ξερουμε οτι η Σεληνη ειναι ο πιο γρήγορος πλανήτης
πως να ξερεις ακριβως ποια στιγμη πιανεις;
Εγω θυμαμαι τοτε οτι το σεξ ηταν οπως τα γευματα
πρωι, μεσημερι ,βραδυ:laugh: η Σεληνη ηταν πιο αργη απο μας:laugh::toung::embarrest
------
Το βρισκω λιγο δυσκολο παντως αυτο με την Σεληνη
εκτος αν προκειται για τεχνική γονιμοποίηση και για αλλες δυσκολες περιπτωσεις που πας με την μερα, την ωρα και την θερμοκρασια νομιζω...

Alfred
06-06-2011, 12:23 PM
Αν παρακολουθεις την ωορρηξια σου δεν ειναι δυσκολο.Εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ετυχε στον 1ο μηνα προσπαθειας και παλι θυμαμαι την ημερομηνια συλληψης.Τωρα η δευτερη εγκυμοσυνη ηρθα στο 2ο μηνα προσπαθειας,εννοω φυσιολογικα,οχι εξωσωματικη.Και παλι παρακολουθωντας την ωορρηξια ηξερα την ημερα συλληψης.

taurine
06-06-2011, 12:46 PM
Eγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να ξέρει καποιος την μέρα της σύλληψης ..
Αν ήταν 5,6,7 'η 13 κ.τλ.. του μήνα
βρε παιδί μου κανεις ελευθερα ερωτα για να μεινεις εγκυος
ξερουμε οτι η Σεληνη ειναι ο πιο γρήγορος πλανήτης
πως να ξερεις ακριβως ποια στιγμη πιανεις;
Εγω θυμαμαι τοτε οτι το σεξ ηταν οπως τα γευματα
πρωι, μεσημερι ,βραδυ:laugh: η Σεληνη ηταν πιο αργη απο μας:laugh::toung::embarrest
------
Το βρισκω λιγο δυσκολο παντως αυτο με την Σεληνη
εκτος αν προκειται για τεχνική γονιμοποίηση και για αλλες δυσκολες περιπτωσεις που πας με την μερα, την ωρα και την θερμοκρασια νομιζω...
Υπαρχουν και τα τεστ ωορρηξίας στα φαρμακεία. Ετσι τουλάχιστον σιγουρεύτηκα εγώ.:bigsmile:

kassy
06-06-2011, 02:45 PM

Σ' ευχαριστώ που με παρέπεμψες στο σχετικό forum. Έχεις δίκιο, είναι ένα πολύπλοκο θέμα. Αλλά στην περίπτωσή μου μου έκανε εντύπωση πως η σελήνη την ημέρα της σύλληψης βρισκόταν περίπου στο ζώδιο του ωροσκόπου. Μπορείς να πεις ότι θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε κανά δυο μέρες, όμως μου φάνηκε παράξενο που η ώρα που γεννήθηκα (10 το βράδυ-θερινή) ο ωροσκόπος ήταν σε ζώδιο ή κοντά σε ζώδιο που βρισκόταν η σελήνη κατά τη σύλληψη. Μπορεί να ήταν και θέμα τύχης, ή δεν ξέρουμε αν ο χρόνος της εγκυμοσύνης μετρήθηκε σωστά. Βέβαια σ' ό,τι αφορά την μέτρηση του χρόνου η μητέρα μου έχει πολύ καλή σχέση, καταγράφει τα πάντα (αιγόκερως βλέπετε)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
06-06-2011, 03:38 PM
Αν παρακολουθεις την ωορρηξια σου δεν ειναι δυσκολο.Εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ετυχε στον 1ο μηνα προσπαθειας και παλι θυμαμαι την ημερομηνια συλληψης.Τωρα η δευτερη εγκυμοσυνη ηρθα στο 2ο μηνα προσπαθειας,εννοω φυσιολογικα,οχι εξωσωματικη.Και παλι παρακολουθωντας την ωορρηξια ηξερα την ημερα συλληψης.

Υπαρχουν και τα τεστ ωορρηξίας στα φαρμακεία. Ετσι τουλάχιστον σιγουρεύτηκα εγώ.:bigsmile:

Ποιες ωορρηξιες να ξεραμε τοτε ...:toung::bigsmile::nuts:

kassy
06-06-2011, 03:59 PM
Ποιες ωορρηξιες να ξεραμε τοτε ...:toung::bigsmile::nuts:

Τελικά ίσως να έχεις και δίκιο. Όσο λιγότερο τα ψάχνεις τόσο το καλύτερο. Δεν αγχώνεσαι κιόλας. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει:toung:

taurine
06-06-2011, 04:22 PM
Τελικά ίσως να έχεις και δίκιο. Όσο λιγότερο τα ψάχνεις τόσο το καλύτερο. Δεν αγχώνεσαι κιόλας. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει:toung:
Όταν επί 6 μήνες αναρωτιόμασταν με τον άντρα μου τί δεν πάει καλά, δεν πήραμε συγκεκριμένη απάντηση.
Οι εξετάσεις μας, άψογες. Ο τρόπος ζωής μας, πολύ υγιεινός και πολύ επιλεκτικός αναφορικά με διατροφή, άσκηση κλπ.
Θυμάμαι ο γιατρός μας είπε πάρτε άδεια μια βδομάδα,και οχι ΑΓΧΟΣ.
Πήρα κι ένα τεστ ωορρηξίας από το φαρμακείο, ήταν και σελήνη στο Λιοντάρι,;) ανετειλλε και ο Υδροχόος και .....ήρθε στον κόσμο το ψαρακι μας, το αστερακι, μας, το γοργονακι μας! :love:

katiakiss
06-06-2011, 05:51 PM
Βρε μια λύσσα με το φύλο του παιδιού ! Ας είναι πάνω απΆ όλα γερό και ευφυές και ελάχιστα ενδιαφέρει το αν θα είναι ροζ ή γαλάζιο!

Από την άλλη έχω να πω ότι σε περιπτώσεις που το ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδί και αυτό δεν είναι κάτι που λύνεται με απλούς τρόπους διατροφής βιταμινών κτλ, αλλά θέλει επώδυνα και δραστικά μέτρα, καλό είναι να αφήνουν την φύση να κάνει την επιλογή της.
Καμιά φορά, προκαλούμε την μοίρα μας.
Από την άλλη, κανείς δεν ορίζει την βαθύτερη ανάγκη κανενός. Απλώς, μια πιο φιλοσοφική τοποθέτηση, ίσως οδηγεί σε καινούργια ενόραση γύρω από το θέμα.

Alfred
06-06-2011, 06:02 PM

Εγω ημουν πολυ τυχερη και οι εγκυμοσυνες μου ηρθαν αμεσως,δεν προλαβα να αγχωθω.Αλλα ξερω περιπτωσεις που οι εξετασεις ειναι καλες, δεν υπαρχει προβλημα,αλλα το παιδι δεν ερχεται.Εκει να δεις αγχος και ποσο μεγαλο ρολο παιζει το αγχος.Μπορει να λες οταν ειναι να ερθει θα ερθει αλλα οταν δεν ερχεται; θα μπεις στη διαδικασια να τα ψαξεις.

maria76
07-06-2011, 01:31 AM
Tώρα θα με κάνετε να πάρω πρωί-πρωί το γυναικολόγο μου τηλ(που είναι Λέων),να τον ρωτάω πότε έγινε η σύλληψη του γιου μου.Θυμάμαι και ήταν Μάιος,αλλά ποια μέρα με τπτ.Θα το'χει περάσει αυτός στο pc του,αλλά και πάλι στο περίπου θα'ναι.Εχω σκάσει απ'την περιέργεια!

kassy
07-06-2011, 09:51 AM
Εγω ημουν πολυ τυχερη και οι εγκυμοσυνες μου ηρθαν αμεσως,δεν προλαβα να αγχωθω.Αλλα ξερω περιπτωσεις που οι εξετασεις ειναι καλες, δεν υπαρχει προβλημα,αλλα το παιδι δεν ερχεται.Εκει να δεις αγχος και ποσο μεγαλο ρολο παιζει το αγχος.Μπορει να λες οταν ειναι να ερθει θα ερθει αλλα οταν δεν ερχεται; θα μπεις στη διαδικασια να τα ψαξεις.

Όταν οι εξετάσεις είναι καλές τι να ψάξεις περισσότερο; Να κηνυγάς συνέχεια τις γόνιμες μέρες; Πιστεύω ότι αυτά δημιουργούν περισσότερη ένταση και άγχος με αποτέλεσμα να μην έρχεται ποτέ το παιδί. Πόσα ζευγάρια υιοθέτησαν και ύστερα ήρθε και το βιολογικό παιδί; Ή εκτός και αν καταφύγεις σε άλλες πιο δραστικές μεθόδους, εξωσωματική κ.τ.λ.

Alfred
07-06-2011, 11:26 AM
Όπως και πολλοι εκαναν εξωσωματικη και μετα το επομενο παιδι ηρθε φυσιολογικα. Δεν το εχω ζησει προσωπικα για να ξερω αλλα το εχω ζησει απο κοντα με στενη μου φιλη και καταλαβαινω..Όταν ειμαστε εξω απο το χορο τα βλεπουμε αλλιως,αλλα για ρωτα μια γυναικα που προσπαθει για πολυ καιρο να μεινει εγκυος ποσο χαλαρη μπορει να ειναι,να μην εχει αγχος και να μην κυνηγαει τις γονιμες μερες;
Εχουμε βγει εκτος θεματος αλλα κι αυτο ειναι ενα θεμα που καιει..

kassy
07-06-2011, 12:56 PM
Όπως και πολλοι εκαναν εξωσωματικη και μετα το επομενο παιδι ηρθε φυσιολογικα. Δεν το εχω ζησει προσωπικα για να ξερω αλλα το εχω ζησει απο κοντα με στενη μου φιλη και καταλαβαινω..Όταν ειμαστε εξω απο το χορο τα βλεπουμε αλλιως,αλλα για ρωτα μια γυναικα που προσπαθει για πολυ καιρο να μεινει εγκυος ποσο χαλαρη μπορει να ειναι,να μην εχει αγχος και να μην κυνηγαει τις γονιμες μερες;
Εχουμε βγει εκτος θεματος αλλα κι αυτο ειναι ενα θεμα που καιει..

Καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία που πέρασε η φίλη σου. Ο τρόπος που το αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα είναι δική της υπόθεση. Και εγώ από προσωπική εμπειρία μιλάω.

Έχεις δίκιο όμως καλύτερα να μην επεκτεινόμαστε σε αυτό το ζήτημα, γιατί όσο το σκαλίζουμε θίγουμε όλο και περισσότερες γυναίκες και ξεφεύγουμε τελείως από το θέμα μας.