PDA

View Full Version : Μπαινει ο Διας στον Ταυρο....στην πραξη τι σημαινει?

Freya!
28-05-2011, 11:28 PM
Καλησπερα σας...
Ζητω συγγνωμη αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα χρησιμοποιησα την αναζητηση αλλα δεν μου λειτουργει σωστα...
Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το περιβοητο περασμα του Δια στο ζωδιο του Ταυρου...
Τι σημαινει στην πραξη?
Τελικα επιρρεαζει ολους τους ταυρους?
ΠΧ εγω που ειμαι 1ο δεκαημερο και με δια στον Υδροχοο με "πιανει" η θετικη επιρροη?

Μητσάκος
29-05-2011, 07:40 AM
Καλησπερα σας...
Ζητω συγγνωμη αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα χρησιμοποιησα την αναζητηση αλλα δεν μου λειτουργει σωστα...
Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το περιβοητο περασμα του Δια στο ζωδιο του Ταυρου...
Τι σημαινει στην πραξη?
Τελικα επιρρεαζει ολους τους ταυρους?
ΠΧ εγω που ειμαι 1ο δεκαημερο και με δια στον Υδροχοο με "πιανει" η θετικη επιρροη?
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?11427

Freya!
18-06-2011, 01:44 AM
α,και αλλη μια ερωτηση για οποιον ξερει
Εγω που εχω Δια στον υδροχοο και τετραγωνο Ηλιο-Δια και αντιθεση Δια-Σεληνη φανταζομαι οτι θεωρουμε πολυ ατυχη γενικα ε???
Με τον Δια στο ζωδιο μας ενεργοποιηται το τετραγωνο και περιμενω ακομα περισσοτερες δυσκολιες?
Αντι να περιμενω καλα λοιπον να περιμενω κακα απο τον Δια στον Ταυρο?

Helene87
21-06-2011, 02:11 PM
Kαλησπέρα!!

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση, γιατί και εγώ ταυρος πρώτου δεκαημέρου είμαι..τα θετικά αποτελέσματα τα βλέπουμε μόλις περάσει και φύγει απο τις μοιρες μας ο Δίας?και οταν θα γίνει ανάδρομος, επαναφέρνει τα θέματα που μπορεί να μας απασχολούν αυτή την περίοδο?
Πάντως εγώ έχω γενεθλιο Δία στον Κριο(και Αφροδίτη) και τώρα που ήταν στον Κριο, δεν μου συνέβη τίποτα αξιοσημείωτο, το αντίθετο θα λεγα ειχα δυσκολιες..

Ευχαριστώ πολύ!

jungle
21-06-2011, 10:10 PM
Kαλησπέρα!!

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση, γιατί και εγώ ταυρος πρώτου δεκαημέρου είμαι..τα θετικά αποτελέσματα τα βλέπουμε μόλις περάσει και φύγει απο τις μοιρες μας ο Δίας?και οταν θα γίνει ανάδρομος, επαναφέρνει τα θέματα που μπορεί να μας απασχολούν αυτή την περίοδο?
Πάντως εγώ έχω γενεθλιο Δία στον Κριο(και Αφροδίτη) και τώρα που ήταν στον Κριο, δεν μου συνέβη τίποτα αξιοσημείωτο, το αντίθετο θα λεγα ειχα δυσκολιες..

Ευχαριστώ πολύ!

Αν θελεις μπορεις να μελετησεις τις οψεις που κανουν οι γενεθλιοι σου
Διας κ αφροδιτη κ ποιους οικους κυβερνουν για να ...διαλευκανεις τις
δυσκολιες σου. Κ μην ξεχνας οτι η αφροδιτη ειναι αδυναμη στον κριο!

Helene87
23-06-2011, 12:28 AM
Αν θελεις μπορεις να μελετησεις τις οψεις που κανουν οι γενεθλιοι σου
Διας κ αφροδιτη κ ποιους οικους κυβερνουν για να ...διαλευκανεις τις
δυσκολιες σου. Κ μην ξεχνας οτι η αφροδιτη ειναι αδυναμη στον κριο!

Ναι εχεις δικιο Νικη, γενικα δεν δεχοντουσαν καλες επιρροες απο τον Κρονο στον Ζυγο..αλλα περιμενα να αλλαξει κατι ο Διας..τωρα που μπηκε στο ζωδιο μου ειμαι πιο αισιοδοξη παντως!

katiakiss
23-06-2011, 12:43 AM
Πάντως εγώ έχω γενεθλιο Δία στον Κριο(και Αφροδίτη) και τώρα που ήταν στον Κριο, δεν μου συνέβη τίποτα αξιοσημείωτο, το αντίθετο θα λεγα ειχα δυσκολιες..Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι ο Δίας, παρά την καλή του φήμη, όταν έρχεται σε όψη με ένα ήδη νευραλγικό σημείο του χάρτη μας, είναι ιδιαιτέρα επικίνδυνος!
Ανεξάρτητα από το αν είναι κάποιος Ταύρος ή όχι, ο Δίας θα δώσει τα μέγιστα όταν περνάει από το ζώδιο από το οποίο μπορεί να έρθει σε ευνοϊκή επαφή με τους περισσότερους πλανήτες.
Παράδειγμα: Αν εσύ είσαι Ταύρος και έχεις στον χάρτη σου ένα τρίγωνο στο αέρινο στοιχείο, τότε περισσότερο θα ευεργετηθείς από τον Δία στον Ζυγό από ότι στον Ταύρο. Αν από την άλλη έχεις ένα γενέθλιο τετράγωνο προς τον Ήλιο σου. Τότε όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σου στον Ταύρο, θα κάνει και τετράγωνο με τον πλανήτη που από γενέθλια θέση είναι σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Το αποτέλεσμα θα είναι ο Δίας να μεγιστοποιήσει-διευρύνει την αρνητική επίδραση του εν λόγω τετραγώνου. Δηλαδή, μόνο κακό θα κάνει κι ας είναι ο Δίας στο ζώδιό σου.

Από τέτοιου είδους άγνοια ή ημιμάθεια βγάζει η αστρολογία κακή φήμη και ακούμε εκείνα τα εκνευριστικά: «Βλακείες! Εγώ είχα τον Δία στο ζώδιό μου και δεν μου έκανε τίποτα!» Πώς να κάνει όταν απλώς δεν βρήκε τίποτα για να κάνει; (Δεν μιλώ για σένα, έτσι; :bigsmile: Μιλώ γενικά.)

Δεν υπάρχουν κανόνες και αφορισμοί. Μόνο μελέτη!

Helene87
23-06-2011, 02:12 AM
Σ' ευχαριστώ πολύ, καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς!
Δεν ήταν σωστή η τοποθέτησή μου.. αλλά και εγώ τώρα τα μαθαίνω καλύτερα..
Thanks!:bigsmile:

katiakiss
23-06-2011, 02:13 AM
Σ' ευχαριστώ πολύ, καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς!
Δεν ήταν σωστή η τοποθέτησή μου.. αλλά και εγώ τώρα τα μαθαίνω καλύτερα..
Thanks!:bigsmile:Μια χαρά ήταν η τοποθέτησή σου! Πως αλλιώς θα μάθεις. ¶λλωστε σου είπα και στο ποστ, ότι δεν μιλώ για σένα. Είναι κάτι που το βλέπουμε γύρω μας συχνότατα!:bigsmile:

Freya!
28-06-2011, 05:18 AM
απ οτι καταλαβαινω μονο καλο δεν θα μου κανει ο Διας με τετοιες οψεις ε?
και απ οτι θυμαμαι πριν απο 12 χρονια ποου ξαναηταν στο ζωδιο μου δεν ειχα περασει καθολου καλα....

κριος273
30-06-2011, 05:41 PM
Πιστέυω πως ο Δίας στον Ταύρο σημαίνει ενίσχυση των οικονομικών.

taurine
30-06-2011, 06:00 PM
Πιστέυω πως ο Δίας στον Ταύρο σημαίνει ενίσχυση των οικονομικών.
Μπορεί να είναι και ενίσχυση, ειδικά αν εχεις ακμή 2ου στις πρώτες 10 μοίρες του Ταύρου, αν ο κυβερνήτης του 2ου κάνει καλές όψεις με το Δία, και αν απουσιάζουν οι κακεργέτες από βαρείς σχηματισμούς.

Σε άλλα ωροσκόπια όμως αυτός ο Δίας με κακές όψεις,μπορεί να σημαίνει πλεονεξία, αλόγιστη σπατάλη,απώλεια κλπ.

Freya!
30-06-2011, 11:06 PM
αυτο γενικα το λετε η συγκεκριμενα?
για τις δυσκολες οψεις του δια στο ωροσκοπιο μου τι πιστευετε?
(τετραγωνο με ηλιο, αντιθεση με σεληνη)

taurine
30-06-2011, 11:46 PM
αυτο γενικα το λετε η συγκεκριμενα?
για τις δυσκολες οψεις του δια στο ωροσκοπιο μου τι πιστευετε?
(τετραγωνο με ηλιο, αντιθεση με σεληνη)
Με όσα λίγα ξέρω, θα πρέπει να μελετήσεις στην οικοθεσία του ωροσκοπίου σου, τον 2ο και τον κυβερνήτη του, σε όψεις με το Δια, και επικουρικά με την Αφροδίτη ή τα φωτα. Από μόνη της μια όψη δεν ερμηνεύεται.

Πολύ χρήσιμο είναι να δεις και το προοδευτικό σου σε συνδυασμό με τις διελεύσεις του Δία.
Θα το βρεις από τη μπάρα με το δωρεάν ωροσκόπιο και από τους χάρτες πρόγνωσης.
Βήμα βήμα, θα το μελετήσεις.
Είναι λίγο ζόρικο αρχικά, αλλά αξίζει τον κόπο η προσπάθεια. (Σαν Ταύρος που είσαι,λογικά δεν σου λείπει η επιμονή;))
Καλή επιτυχία:bigsmile:

Freya!
02-07-2011, 03:58 AM
Ακομα χειροτερα!!!
Εχω 2ο οικο στον καρκινο και η σεληνη μου κανει αντιθεση με τον Δια.....
Επισης η σεληνη, οπως και ο διας μου κανουν τετραγωνο με τον ηλιο
επισης εχω σεληνη τριγωνο με ερμη και αφροδιτη, δεν ξερω αν εχει σχεση...
Απ οτι βλεπω θα πρεπει να παρακαλαω να ξεκουμπιστει ο Διας απο τον Ταυρο?
Μα τοοοοσο ατυχη????
Απο χαρτες προγνωσης δεν ξερω αλλα θα προσπαθησω να κατατοπιστω
Αν μπορειτε να βοηθησετε λιγακι ακομα θα το εκτιμουσα παααααααααρα πολυ!!!

anail20
18-08-2011, 01:58 PM
Τωρα με τον Δια στον ταύρο....ενας ταυρος γ' δεκαημερου με Δία στον υδροχόο πως επηρρεάζεται??:embarrest:wacko:

astrotrella
18-08-2011, 03:51 PM
Εγω δηλ με την αντιθεση ακριβειας ηλιου Πλουτωνα να την αγκιζει ο Διας του χρονου τον Απριλιο να μην περιμενω τπτ ε?Βεβαια αυτη την περιοδο ειμαι πιο αισιοδοξη που ο Διας εκανε εξαγωνο με τον Δια, τριγωνο με τον Ουρανο και τωρα συνοδο με τον ερμη και μολις ξαναγυρισει ορθοδρομος τον Ιανουαριο θα ξανακανει αυτες τις οψεις + το εξαγωνο του Δια με τον Αρη και τον Ποσειδωνα... Και να ρωτησω και κατι αλλο ο αναδρομος Αρης στην Παρθενο θα ενεργοποιησει ενα μεγαλο τριγωνο που εχω στο ωροσκοπιο μου (που μου ειχαν πει καποτε οτι οποιος πλανητης περνα απ τις 10 εως τις 14 μοιρες της παρθενου δημιουργει ενα εξακτινο αστερι στο ωροσκοπιο μου) μπορει να με ευνοησει αυτος ο σχηματισμος?

ktisila
18-08-2011, 04:43 PM
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ [ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ]. ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!:toung:

astrotrella
18-08-2011, 05:07 PM
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ [ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ]. ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!:toung:

στον 5ο θα ειναι ο Αρης και για λιγο αρχικα στον 4ο και θα κανει αντιθεση με τον Αρη ,τριγωνο με την συνοδο Ηλιου Ερμη και ποσειδωνα Ουρανου, εξαγωνο με Δια και Πλουτωνα (Οπου οι προαναφερθεντες πλανητες σχηματιζουν ενα μεγαλο τριγωνο η χαρταετο δεν ξερω πως το λενε στο γενεθλιο) ο Διας θα ειναι στο 12ο για αυτο δεν περιμενω τπτ ηλικο καλες χρονιες ηταν τον 8 και το 9 γ μενα με τον Δια στον Αιγοκερω και μετα στον υδροχοο στο μεσουρανημα μου

ktisila
18-08-2011, 05:32 PM
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ:toung:. ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΑΡΗ ΣΤΟΝ 5 ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 'Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ 'Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

astrotrella
18-08-2011, 05:44 PM
Με τσεκαρες βλεπω :cheesy: χουχου ναι αλλα αφου ο Διας θα ευνοει τον κυβερνητη του 5ου μου τον Ερμη δεν θα ειναι επιβοηθητικο?Λες να μην κανω επιπολαιες κινησεις..?Σημειωταιον ομως προσεξα οτι μαζι με τον Δια θα εισελθει κ η αναδρομη αφρο στους διδυμους του χρονου στο ωροσκοπιο μου και θα τετραγωνισει τον διελαυνοντα Αρη στην παρθενο στον 5ο κ τ γενεθλιο οποτε παλι ψιλομπλεξιμο (θα δουμε ομως)

ktisila
18-08-2011, 05:53 PM
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ. [ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ:bigsmile:]. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

astrotrella
18-08-2011, 06:14 PM
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ. [ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ:bigsmile:]. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

Πες τα Χρυσοστομη για τον Κερατα τον Δια (για την ακριβεια η Ηρα η κερατου αλλα λογου χαρη το ειπα) ξερεις ποσες φορες μου εχει φουσκωσει τα μυαλια ο Διας με την ευνοια του και εχω κανει μα*****μπιιιιιιιιιιιπ (καταλαβες):toung: και εχω συμπεριφερθει με τροπο που χανω πασα ιδεα με τον εαυτο μου, πως μπορεσα και το εκανα αυτο η το ειπα κλπ...Και δεν περιμενα οτι θα ελεγα ποτε ζητω ο Κρονος που με κρατα σε μια ισορροπια τουλαχιστον!!!!Ναι στον 12ο ειναι ο Ερμης και ο ωροσκοπος στους διδυμους (και ωρα 7:35 το πρωι εχω γεννηθει) ναι ειμαι μυστικοπαθεις και λογω 12ου αλλα και λογου ενισχυμενου Πλουτωνα σε ακριβειας αντιθεση με τον Ηλιο και την Ερμη και με αυτοαποκαλω ''κρυφοσκορπιο'':blink: γενικα δεν μπορει να με καταλαβει ευκολα καποιος, αλλο ειμαι και αλλο δειχνω και οχι παντα ηθελημενα...

ktisila
18-08-2011, 06:30 PM
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ:bigsmile:. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ! [ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!] ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ 'Η ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙ! ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:laugh:!!!!!!!!!!!!!!!

taurine
14-09-2011, 07:02 PM
Πριν λιγες μερες γυρισε αναδρομος, τεμπελιαζοντας ουσιαστικα και μουλαρωνοντας φυσικα στο ταυρο.
Τι σημαινει στην πραξη και κυριως σε συλλογικο επιπεδο, νομιζω μας το εδειξε σε ολο το μεγαλειο . . . της χοντραδας του.
Οταν πριν λιγους μηνες σχηματισε εξαγωνο με τον ποσειδωνα, ολοι σπευσαμε να νιωσουμε ελπιδα για την κατασταση της χωρας, ακομη και γραφουσα σε παλαιοτερο ποστ.
Υπολογισα ομως χωρις τον ξενοδοχο, δηλαδη τον κρονο απο το ζυγο και το χιαστι τους.
Αναλυτικοτερα: Οι οποιες συζητησεις περι αξιοποιησης της δημοσιας περιουσιας, πηγαν περιπατο, αγκαζε με τον ποσειδωνα. Αντιθετα, ο διας αναδρομος,δογματικος και ακαμπτος απο τον ταυρο αποφασισε και διεταξε επιπλεον υπερογκες περικοπες μεσω εκτακτης φορολογιας, αδιακριτως,συνεπικουρουμε ος απο τον πλουτωνα στον αιγοκερω. Ο χοντρος ομως δεν χορτασε,και αποφασισε να . . . αξιοποιησει την ιδιωτικη περιουσια των πολιτων. Οπως και να το κανουμε, ειναι πιο ευκολο να εισπραξει χαρατσι απο αυτους. Μισθωτοι, συνταξιουχοι, δ.υ, και οσοι ειχαν το θρασος να αγορασουν ενα κεραμιδι με στεγαστικο, θα βρεθουν στην κοιλια του Δια.
Ετσι, εχουμε το εξης αποτελεσμα. Εισαι μισθωτος η δ.υ,η συνταξιουχος, πληρωνεσαι 1000 ευρω, εχεις 2 παιδια, και ενα τριαρι? Οχι, εισαι πλουσιος,και για τιμωρια σου θα πληρωνεσαι 550 ευρω, τα παιδια σου ας μην τα γεννουσες, και για το σπιτι που αγορασες με δανειο θα το παραχωρεις μεσω εισφορων στο κρατος. Και αν δεν σου αρεσει, υπαρχει η εφεδρεια, η εξοδος και η απολυση.

Καταλαβατε τωρα τι σημαινει ΠΡΑΚΤΙΚΑ η εισοδος του Δια στον Ταυρο? Αρχισαν ηδη να τριζουν οι δομες συθεμελα. Φανταστειτε και την εισοδο του Ουρανου εκει σε λιγα χρονια..

hattie23
14-09-2011, 08:05 PM
Αγαπητη μου Taurine..Δεν ειναι λιγο παραξενο ομως για ολο αυτο κακο που περιγραφεις να φταιει μονο ο Διας ? Θελω να πω οτι ο Διας στον Ταυρο βρισκεται σε καλη θεση . Επειδη γενικα με την αφροδιτη ο διας εχει μια αγαπησιαρικη σχεση η οποια ναι μεν δινει υπερβολη και επιπολαιοτητα οταν σχηματιζει τετραγωνα η αντιθεσεις μαζι της ωστοσο δειχνει παντα αισιοδοξια και καλη καρδια .

Τωρα που ειναι αναδρομος ουσιαστικα θα επρεπε να βγαζει μια νωχελικοτητα ,καθυστερησεις και υπερβολες με την εννοια ομως της σπαταλης.

Νομιζω οτι προηγουμενες οψεις και αποφασεις που παρθηκαν εξαιτιας αυτων ευθυνονται για το σημερινο αποτελεσμα και οχι η αναδρομικοτητα του κακομοιρου Δια στο ζωδιο της αφροδιτης Ταυρο .

Φανταζεσαι αν γινεται τετοιος χαμος για το ζωδιο του Ταυρου αν ηταν αναδρομος στον Αιγοκερω που βρισκεται σε πτωση τι θα επρεπε να γινει ?

Για τον ουρανο θα συμφωνησω .Φερνει ανατροπες και ξεριζωνει συθεμελα καταστασεις .Περισσοτερο ομως τον φοβαμαι στον κριο ,που ειναι ζωδιο με "πρωτογονες " διαθεσεις παρα στον ταυρο που ως ζωδιο σταθερο μπορει να του δωσει επιτελους και μια ωθηση ωστε να ξεκουνησει ορισμενα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν.

taurine
14-09-2011, 08:29 PM
Φυσικα και δν φταιει απο μονος του. Ειπαμε πως η αρχη του τελους ηταν η αντιθεση κρονου ουρανου στον αξονα παρθενου ιχθυ, που σηματοδοτησε τη μεγαλη αδικια.

Το θεμα ειναι πως το χοντρυνε πολυ απο τη θεση του ο Διας, γιατι προτιμησε τα ετοιμα παρα τα δικαια. Προτιμησε μισθωτους, συνταξιουχους κλπ, προτιμησε ολους εμας που ματωσαμε να φτιαξουμε ενα κεραμιδι και τωρα ερχεται ο χοντρος καβαλα στο βοδι και τα θελει ολα.

Προσωπικα, προτιμω το Δια στην Παρθενο και στον Κριο. Αν μη τι αλλο, δειχνει προσηλωση σε στοχους και δικαιοσυνη. . .

Κοραλλία Μόζορα
14-09-2011, 11:02 PM
Περισσότερο φταίει ο γενέθλιος Δίας της Ελλάδας, στον Αιγόκερω στο 8ο σπίτι και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, παρά ο τράνζιτ Δίας στον Ταύρο. Ο τράνζιτ Δίας στον Ταύρο τριγωνίζει αυτό τον καιρό τον γενέθλιο Δία κι αυτό δείχνει ότι φορολογικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση μπορεί να είναι αιματηρά για τον λαό αλλά θα αποδώσουν για το κράτος.

taurine
14-09-2011, 11:29 PM
Πολυ σωστη η παρατηρηση σας. Ο Διας απο τον 8ο σε τετραγωνο με τον πλουτωνα δειχνει ισως και τον διαρκη εξωτερικο δανεισμο.
Αυτος ο Διας ομως τωρα μου φαινεται πως κανει τους φτωχους φτωχοτερους και τους πλουσιους πλουσιοτερους.Και σιγουρα δεν μπορει οι συνταξιουχοι και οι μισθωτοι να πληρωσουν τις ατασθαλιες ενος χρεωκοπημενου κρατους.
Δεν ειναι τυχαιο που η εκκλησια, τα θρησκευτικα ιδρυματα γενικα, και οι πρεσβειες εξαιρουνται απο τα φορολογικα βαρη. Ολοι αυτοι οι φορεις, αστρολογικα δεν συμβολιζονται με το Δια?

ktisila
15-09-2011, 12:04 AM
Ολες οι χωρες ομως στηριζουν το οικονομικο τους συστημα στον εξωτερικο δανεισμο. Το τριγωνο του διελαυνοντα πλουτωνα απο τον αιγοκερω με τον διελαυνοντα δια στον ταυρο δεν θα μπορουσε να φερει νεες οικονομικες δομες? Ηδη βλεπουμε να συζητουν για το επομενο βημα της ευρωπαικης ενωσης και την δημιουργια πιο ουσιαστικου μηχανισμου ληψης αποφασεων.

Κοραλλία Μόζορα
15-09-2011, 12:17 AM
taurine,

ο τράνζιτ Πλούτωνας είναι πάνω στον γενέθλιο Δία της Ελλάδας αυτό τον καιρό μέσα στο 8ο σπίτι και ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Δία/Πλούτωνα. Ο τράνζιτ Πλούτωνας ευθύνεται για όλα αυτά που λες. Ένας τράνζιτ Δίας, που σχηματίζει θετικές όψεις στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, δεν μπορεί να φέρει αρνητικά γεγονότα τέτοιας έντασης και σημασίας.

ktisila,

πιστεύω ότι το τετράγωνο των τράνζιτ Ουρανού και Πλούτωνα που σχηματίστηκε ήδη και θα ξαναγίνει αρκετές φορές ακόμα έχει μεγαλύτερη σχέση με αλλαγές στις παγκόσμιες δομές απ' ότι το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα. Ο Δίας στην πολιτική αστρολογία διευκολύνει καταστάσεις αλλά δεν μπορεί να φέρει τόσο σημαντικά γεγονότα όσο αυτά που βλέπουμε να γίνονται γύρω μας σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Katerina Paraskevopoulou
15-09-2011, 12:21 AM
Καλησπέρα Κοραλλία μου,

επειδή βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και ανησυχία μήπως να ανοίγαμε νέο θέμα, να ανεβάσουμε το χάρτη της Ελλάδας και να μπορούμε να μιλάμε για αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα?

Ευχαριστώ

ktisila
15-09-2011, 12:24 AM
Συμφωνω απολυτα με το τετραγωνο ουρανου-πλουτωνα αλλα προσπαθουσα να το συνδεσω με τον αντικτυπο που θα εχουν αυτες οι αλλαγες στον οικονομικο τομεα και δεδομενου οτι ο διας στον ταυρο φανταζομαι πως διακινει οικονομικα θεματα προσπαθουσα να κανω την συνδεση:bigsmile:. Απο την αλλη συμφωνω πως ο συγκεκριμενος πλανητης δεν θα μπορουσε να φερει ριζικη αλλαγη. Ισως να περιμενουμε τον κρονο στον σκορπιο?

taurine
15-09-2011, 01:05 AM
[QUOTE=Κοραλλία Μόζορα;132685]taurine,

ο τράνζιτ Πλούτωνας είναι πάνω στον γενέθλιο Δία της Ελλάδας αυτό τον καιρό μέσα στο 8ο σπίτι και ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Δία/Πλούτωνα. Ο τράνζιτ Πλούτωνας ευθύνεται για όλα αυτά που λες. Ένας τράνζιτ Δίας, που σχηματίζει θετικές όψεις στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, δεν μπορεί να φέρει αρνητικά γεγονότα τέτοιας έντασης και σημασίας.

Οποτε, διπλο το κακο,η αμφιπλευρη ενεργοποιηση της γενεθλιας οψης. Κι ολα αυτα για ενα γενεθλιο ωροσκοπιο κρατους που εδειχνε δανεισμο απο τα γενοφασκια του.

Το 2000 που ο Διας μπηκε στον ταυρο, μας προετοιμασε για την ελευση του ευρω που μονο ευοιωνη δεν ηταν τελικα. . .
Ας ελπισουμε πως δεν θα χοντρυνει περισσοτερο το παιχνιδι.
Ευχαριστω και παλι για τις παρατηρησεις ολων.

ktisila
15-09-2011, 01:14 AM
Το κακο με το ευρω ηταν οτι δημιουργηθηκε σε ενα κλιμα επιπολαιοτητας. Δημιουργηθηκε δηλαδη μια μεγαλη αγορα χωρις νομους και δομες. Η αδυναμια αυτη φανηκε τωρα. Δεν εχω δει τον χαρτη του ευρω για να διαπιστωσω αν αυτο φαινεται. Ειναι ενα ακομη σημειο ομως που δειχνει πως ο διας θελει χαλιναρι:bigsmile:. Για την οικονομικη κριση-το ευρω και την Ελλαδα θα ειχε ενδιαφερον να ανοιγαμε ενα θεμα. Αν εχει καποιος τους χαρτες ας τους ανεβασει!

Κοραλλία Μόζορα
15-09-2011, 10:14 AM
Καλησπέρα Κοραλλία μου,

επειδή βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και ανησυχία μήπως να ανοίγαμε νέο θέμα, να ανεβάσουμε το χάρτη της Ελλάδας και να μπορούμε να μιλάμε για αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα?

Ευχαριστώ

Καλημέρα, Κατερίνα μου.

Είναι καλή η ιδέα σου αλλά δεν ξέρω να αναρτώ χάρτες δυστυχώς. Αν μπορεί κάποιος να το κάνει ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του δώσω τα στοιχεία του χάρτη της Ελλάδας.

Atrapos
15-09-2011, 10:52 AM
Δεν εχω δει τον χαρτη του ευρω για να διαπιστωσω αν αυτο φαινεται. Ειναι ενα ακομη σημειο ομως που δειχνει πως ο διας θελει χαλιναρι:bigsmile:. Για την οικονομικη κριση-το ευρω και την Ελλαδα θα ειχε ενδιαφερον να ανοιγαμε ενα θεμα. Αν εχει καποιος τους χαρτες ας τους ανεβασει!

Ας μου επιτραπεί να δώσω δύο Links άρθρων που έχουν γραφτεί για την ελληνική κρίση και το Ευρώ.

Ελλάδα Κρίση στο Κατώφλι μιας Νέας Εποχής. - myhoroscope.gr (http://www.myhoroscope.gr/%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-35/%E5%EB%EB%DC%E4%E1-%EA%F1%DF%F3%E7-%F3%F4%EF-%EA%E1%F4%FE%F6%EB%E9-%EC%E9%E1%F2-%ED%DD%E1%F2-%E5%F0%EF%F7%DE%F2-11246/)

ΕΥΡΩ (¤): Όταν οι καλές προθέσεις δεν αρκούν - myhoroscope.gr (http://www.myhoroscope.gr/%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-35/%E5%F5%F1%F9-%A4-%FC%F4%E1%ED-%EF%E9-%EA%E1%EB%DD%F2-%F0%F1%EF%E8%DD%F3%E5%E9%F2-%E4%E5%ED-%E1%F1%EA%EF%FD%ED-11293/)

Το κεντρικό θέμα για τα επόμενα χρόνια σίγουρα είναι το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον γενέθλιο Δία της Ελλάδας δεν φέρνει από μόνος του κάτι κακό αλλά μεγαλοποιεί καταστάσεις, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κακό. Και η ενεργοποίηση του γενέθλιου Δία της Ελλάδας στον 8ο οίκο δείχνει ότι μάλλον η φασαρία δεν γίνεται για τα λεφτά του κράτους αλλά τα λεφτά των άλλων.

gold soul
15-09-2011, 04:33 PM
Είναι καλή η ιδέα σου αλλά δεν ξέρω να αναρτώ χάρτες δυστυχώς. Αν μπορεί κάποιος να το κάνει ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του δώσω τα στοιχεία του χάρτη της Ελλάδας.

Καλησπέρα, έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά η δυνατότητα αποστολής πμ.
Τι ώρα χρησιμοποιείτε; Πόλη Λονδίνο ή Αθήνα;

Κοραλλία Μόζορα
15-09-2011, 08:56 PM
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, Χρύσα.

Τα στοιχεία είναι: 3/2/1830, 12.25 μ.μ., Λονδίνο. Ο ωροσκόπος είναι στις 10ο.57΄ των Διδύμων και το Μεσουράνημα στις 17ο.11΄ του Υδροχόου.

Κοραλλία Μόζορα
15-09-2011, 09:00 PM
Ας μου επιτραπεί να δώσω δύο Links άρθρων που έχουν γραφτεί για την ελληνική κρίση και το Ευρώ.

Ελλάδα Κρίση στο Κατώφλι μιας Νέας Εποχής. - myhoroscope.gr (http://www.myhoroscope.gr/%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-35/%E5%EB%EB%DC%E4%E1-%EA%F1%DF%F3%E7-%F3%F4%EF-%EA%E1%F4%FE%F6%EB%E9-%EC%E9%E1%F2-%ED%DD%E1%F2-%E5%F0%EF%F7%DE%F2-11246/)

ΕΥΡΩ (): Όταν οι καλές προθέσεις δεν αρκούν - myhoroscope.gr (http://www.myhoroscope.gr/%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-35/%E5%F5%F1%F9-%A4-%FC%F4%E1%ED-%EF%E9-%EA%E1%EB%DD%F2-%F0%F1%EF%E8%DD%F3%E5%E9%F2-%E4%E5%ED-%E1%F1%EA%EF%FD%ED-11293/)

Το κεντρικό θέμα για τα επόμενα χρόνια σίγουρα είναι το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον γενέθλιο Δία της Ελλάδας δεν φέρνει από μόνος του κάτι κακό αλλά μεγαλοποιεί καταστάσεις, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κακό. Και η ενεργοποίηση του γενέθλιου Δία της Ελλάδας στον 8ο οίκο δείχνει ότι μάλλον η φασαρία δεν γίνεται για τα λεφτά του κράτους αλλά τα λεφτά των άλλων.

Δημήτρη μου,

συμφωνώ ότι το τρίγωνο του τράνζιτ Δία με τον γενέθλιο Δία της Ελλάδας στον 8ο οίκο μπορεί να δείξει και ενδιαφέρον για τα λεφτά των άλλων. Μιλούσαμε όμως για φορολογικά μέτρα που είναι πάλι θέμα του 8ου οίκου. Γι' αυτό είπα ότι η όψη αυτή μπορεί να δείξει μια εισπρακτική αύξηση από φόρους για το κράτος.

gold soul
15-09-2011, 11:54 PM
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, Χρύσα.

Τα στοιχεία είναι: 3/2/1830, 12.25 μ.μ., Λονδίνο. Ο ωροσκόπος είναι στις 10ο.57΄ των Διδύμων και το Μεσουράνημα στις 17ο.11΄ του Υδροχόου.
Παρακαλώ, ευχαρίστησή μου.. όμως μήπως έγινε κάποιο λάθος στα στοιχεία; Δε συμφωνούν με το χάρτη που έβγαλα (ωροσκόπος 22ο 45' Διδύμων - MC 16ο 57' Υδροχόου)

Κοραλλία Μόζορα
16-09-2011, 10:13 AM
Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό το λάθος, Χρύσα. Έτσι το βγάζω στο Κέπλερ. Σε παρακαλώ τότε, αν μπορείς, κάνε τον χάρτη με τις μοίρες ωροσκόπου και Μεσουρανήματος που σου έδωσα.

Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι.