View Full Version : υιοθετημενα παιδια
stellamou
27-05-2011, 01:33 PM
να ρωτησω ειχα προσφατως μια ενδιαφερουσα συζητηση με μια φιλη,η οποια μου δημιουργησε κατεπεκταση και μια αστρολογικη απορια..
τα βιολογικα παιδια μεσα σε ενα γεννεθλιο χαρτη φαινονται απο τον 5 οικο..και απο εκει φαινεται το φυλο και γενικα οποιαδηποτε πληροφορια μπορουμε να παρουμε..σχετικα με αυτο..το θεμα!
τα παιδια τα υιοθετημενα που μπορουμε να τα δουμε..??:cheesy:
κοιταμε στον γεννεθλιο χαρτη μας ??
πως μπορουμε να δουμε αν καποιος εκτος απο βιολογικα παιδια θα αποκτησει και υιοθετημενα??
θα ηθελα οποιος γνωριζει να δωσει ενα μινι σχεδιαγραμμα..των πλανητων των οψεων και γενικα τι κοιταμε..γιαυτην την περιπτωση..!
το θεωρω εξαιρετικα ενδιαφερον..να μπορει καποιος να βρει αν εχει τετοιες τασεις στο ωροσκοπιο του...
ευχαριστω...:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
27-05-2011, 08:10 PM
Τόσο τα βιολογικά όσο και τα υιοθετημένα παιδιά ανήκουν στον 5ο οίκο μας. Είναι όλα παιδιά μας είτε τα γεννήσαμε είτε τα αναγνωρίσαμε ως τέτοια. Τάση για υιοθεσία παιδιού δείχνει συνήθως ο Ουρανός όταν έρχεται σε επαφή με κάποιο τρόπο με τον 5ο οίκο, δηλαδή αν είναι μέσα στον 5ο οίκο ή αν κάνει όψη με τον κυβερνήτη του 5ου ή αν κάνει όψεις με πλανήτες μέσα στον 5ο οίκο.
SAGIVI
27-05-2011, 11:04 PM
Θα ηθελα να συμπληρωσω οτι ο Ζυγος θεωρειται ως το κατεξοχην ζωδιο των υιοθεσιων, αλλα δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει, δεδομενου οτι ειναι απο βιβλιο του μακρινου παρελθοντος.
Δεν ξερω αν συμφωνουν κι αλλοι σ αυτο.:bigsmile:
jungle
27-05-2011, 11:06 PM
Τόσο τα βιολογικά όσο και τα υιοθετημένα παιδιά ανήκουν στον 5ο οίκο μας. Είναι όλα παιδιά μας είτε τα γεννήσαμε είτε τα αναγνωρίσαμε ως τέτοια. Τάση για υιοθεσία παιδιού δείχνει συνήθως ο Ουρανός όταν έρχεται σε επαφή με κάποιο τρόπο με τον 5ο οίκο, δηλαδή αν είναι μέσα στον 5ο οίκο ή αν κάνει όψη με τον κυβερνήτη του 5ου ή αν κάνει όψεις με πλανήτες μέσα στον 5ο οίκο.
κ. Κοραλλια θελω να ρωτησω αν ταση για υιοθεσια μπορει να δειξει κ ο 9ος σε επαφη με τον 5ο. Αν θεωρηθει νομικη υποθεση που αφορα παιδια?
jungle
27-05-2011, 11:08 PM
Θα ηθελα να συμπληρωσω οτι ο Ζυγος θεωρειται ως το κατεξοχην ζωδιο των υιοθεσιων, αλλα δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει, δεδομενου οτι ειναι απο βιβλιο του μακρινου παρελθοντος.
Ο ζυγος? χμμ..με ποιο σκεπτικο?
SAGIVI
27-05-2011, 11:18 PM
Αυτη η πληροφορια ειναι απλα καταχωρημενη στην μνημη μου.(αλλα ειμαι σιγουρη για το ζωδιο). Γι αυτο ζητω κι εγω , αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο.
evangeline
28-05-2011, 12:00 AM
καλησπέρα σας,
Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση. Δεν είναι κατανοητό από τις απαντήσεις αν οι οψεις του Ουρανού στον πέμπτο οίκο αφορούν το υιοθετημένο παιδί ή τους γονείς που υιοθέτησαν παιδί.
Στη δική μου περίπτωση, που έχω υιοθετήσει παιδί, δεν υπάρχει καμία όψη του ουρανού στον πέμπτο μου ενώ στης κόρης μου υπάρχει ένα τετράγωνο Δία Ουρανού.
Επίσης σε μια παλαιότερη συζήτηση στο site θυμάμαι πως για το θέμα της υιοθεσίας εμπλέκονται Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Κρόνος.
Αν μπορεί κάποιος να δώσει απαντήσεις σε αυτά που εγείρω πιο πάνω θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ
Ευαγγελίνα
SAGIVI
28-05-2011, 12:20 AM
καλησπέρα σας,
Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση. Δεν είναι κατανοητό από τις απαντήσεις αν οι οψεις του Ουρανού στον πέμπτο οίκο αφορούν το υιοθετημένο παιδί ή τους γονείς που υιοθέτησαν παιδί.
Στη δική μου περίπτωση, που έχω υιοθετήσει παιδί, δεν υπάρχει καμία όψη του ουρανού στον πέμπτο μου ενώ στης κόρης μου υπάρχει ένα τετράγωνο Δία Ουρανού.
Επίσης σε μια παλαιότερη συζήτηση στο site θυμάμαι πως για το θέμα της υιοθεσίας εμπλέκονται Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Κρόνος.
Αν μπορεί κάποιος να δώσει απαντήσεις σε αυτά που εγείρω πιο πάνω θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ
Ευαγγελίνα
Παντως εμενα μου καλυψες με το ζωδιο σου, το διπολο Κριου-Ζυγου.:bigsmile:
Ευχομαι να ειστε παντα ευτυχισμενοι στην οικογενεια σου.
evangeline
28-05-2011, 12:32 AM
Αγαπητή Έφη, ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς με το δίπολο. Μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις?
Αν παίζει κάποιο ρόλο σημειώνω πως και το παιδί είναι Κριός.
Σε ευχαριστώ και πάλι
Ευαγγελίνα
SAGIVI
28-05-2011, 12:44 AM
Δεν εννοω κατι τρομερο μην ανησυχεις. Απλα σε καποιο προηγουμενο ποστ εγραψα, οτι το ζωδιο που ειναι πιο θετικο στις υιοθεσιες ειναι ο Ζυγος. (μαλιστα πρακτικα, το επιβεβαιωνω κι απο δυο γνωστες μου κυριες που ειναι ζυγινες κι εχουν υιοθετησει παιδακια).
Λοιπον το απεναντι ζωδιο του Ζυγου, (δηλ. το διπολικο του ζωδιο) ειναι ο Κριος.
Αστρολογικα λεμε, οτι οι δρασεις των πλανητων αφορουν και το απεναντι ζωδιο και οικο.π.χ
ενας πλανητης στον 3ο οικο, θα μεταδωσει την ενεργεια του και στον 9ο, ειδικα αν ο 9ος ειναι κενος.
evangeline
28-05-2011, 12:57 AM
Ευχαριστώ και πάλι Έφη.
θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω διαβάσει ότι οι ανατολικοί λαοί θεωρούν ότι η υιοθεσία είναι καρμική, κάτι που εγώ προσωπικά το πιστεύω βιώνοντας τη σχέση με την κόρη μου.
Μελετώντας τους γενέθλιους χάρτες μας παρατήρησα ότι έχουμε αναποδα ΒΔ και ΝΔ. Συγκεκριμένα έγώ έχω ΒΔ στην Παρθένο και ΝΔ στους Ιχθείς, η κόρη μου ΒΔ στους Ιχθείς και ΝΔ στην παρθένο. Έχω την αίσθηση- αλλά όχι την αστρολογική γνώση- ότι αυτό κάτι σημαίνει.
Κάθε άποψη για το θέμα δεκτή :bigsmile:
Ευχαριστώ
Ευαγγελίνα
maria76
28-05-2011, 01:30 AM
Εγώ έχω ακμή 5ου στον Ζυγό και Ουρανό εκεί.Παιδί έκανα,αλλά σαν σκέψη η υιοθεσία ήταν πάντα στο μυαλό μου σαν κάτι πολύ θετικό.Αν δεν μπορούσα να κάνω παιδάκι θα υιοθετούσα,εννοείται,όπως και πάντα φανταζόμουν πως αν είχα αρκετά χρήματα επίσης θα υιοθετούσα παιδί.Αυτό βέβαια εξαρτάται κι απ'το σύντροφο,πρέπει να συμφωνεί.Είναι η απόλυτη πράξη αγάπης και αλτρουισμού πιστεύω.Αυτά.
Κοραλλία Μόζορα
29-05-2011, 10:24 AM
Καλημέρα, Έφη.
Έχω δει πολλούς χάρτες γονιών που έχουν υιοθετήσει παιδιά και χάρτες υιοθετημένων παιδιών και δεν μπορώ να πω ότι επιβεβαιώνεται αυτό που λες για τον Ζυγό/Κριό.
Κοραλλία Μόζορα
29-05-2011, 10:28 AM
κ. Κοραλλια θελω να ρωτησω αν ταση για υιοθεσια μπορει να δειξει κ ο 9ος σε επαφη με τον 5ο. Αν θεωρηθει νομικη υποθεση που αφορα παιδια?
Νίκη μου,
δεν εμπλέκεται απαραίτητα ο 9ος οίκος. Κι ο γάμος, για παράδειγμα, είναι νομικό θέμα ή θέμα τελετής (οι τελετές είναι 9ος) αλλά δεν εμπλέκεται απαραίτητα κι ο 9ος οίκος σ' αυτόν.
Όμως έχω δει να εμπλέκεται ο 9ος οίκος με τον 5ο σε περιπτώσεις υιοθετημένων παιδιών από το εξωτερικό, δηλαδή παιδιών που γεννήθηκαν σε άλλη χώρα απ' αυτή των γονιών.
Κοραλλία Μόζορα
29-05-2011, 10:38 AM
καλησπέρα σας,
Ευχαριστώ
Ευαγγελίνα
Καλημέρα, Ευαγγελίνα.
Ο Ουρανός εμπλέκεται συνήθως στο 5ο των γονιών. Στα υιοθετημένα παιδιά συνήθως φαίνεται από τον 4ο οίκο τους, τον οίκο της οικογένειας. Γενικά ο Ουρανός (και από τα ζώδια ο Υδροχόος) είναι ο πιο ανοικτός πλανήτης σε υιοθεσίες λόγω της ιδεολογίας του. Έχω ακούσει πολλές φορές από ουράνια άτομα ή Υδροχόους την άποψη ότι ο κόσμος δεν πρέπει να γεννά παιδιά από την στιγμή που υπάρχουν τόσα παιδιά στον κόσμο που χρειάζονται οικογένεια.
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που εμπλέκεται πιο συχνά. Όμως κι άλλοι πλανήτες μπορεί να το δείξουν. Για παράδειγμα ο Κρόνος όταν εμπλέκεται με τον 5ο οίκο μπορεί να δείξει μια δυσκολία να κάνει κάποιος παιδιά κι αυτό να οδηγήσει τελικά σε υιοθεσία.
Μπορώ να ρωτήσω σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η ακμή του 5ου σου, που βρίσκεται ο κυβερνήτης του 5ου και τι κάνει και αν έχεις άλλους πλανήτες μέσα στο 5ο σου;
SAGIVI
29-05-2011, 09:08 PM
Ειναι γεγονος, οτι κι εμενα μου εκανε εντυπωση οταν το ειχα διαβασει, γιατι ηταν μια σκετη αναφορα στο ζωδιο του ζυγου, χωρις αστρολογικη επεξηγηση. Οπως ηδη ειπα, δυο συναδελφοι μου ειχαν υιοθετησει παιδακια, αλλα εκτος απο το ζωδιο τους, δεν γνωριζω τους χαρτες τους.
Α, τωρα θυμηθηκα επισης οτι αντρας συναδελφος ειχε κανει προσπαθεια υιοθεσιας με τη συζυγο του. Δεν γνωριζω τι εγινε τελικα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ο ιδιος ειναι κριος.
Τωρα προβληματιστηκα περισσοτερο.:amazed: Οπωσδηποτε ομως , το ποσοστο των χαρτων που εχεις εξετασει , ειναι απειρως μεγαλυτερο απ οτι εχω δει εγω, οποτε αρκουμαι στο οτι ηταν μια συμμτωση.
maria76
29-05-2011, 11:15 PM
Νίκη μου,
δεν εμπλέκεται απαραίτητα ο 9ος οίκος. Κι ο γάμος, για παράδειγμα, είναι νομικό θέμα ή θέμα τελετής (οι τελετές είναι 9ος) αλλά δεν εμπλέκεται απαραίτητα κι ο 9ος οίκος σ' αυτόν.
Όμως έχω δει να εμπλέκεται ο 9ος οίκος με τον 5ο σε περιπτώσεις υιοθετημένων παιδιών από το εξωτερικό, δηλαδή παιδιών που γεννήθηκαν σε άλλη χώρα απ' αυτή των γονιών.
Δεν θέλω ν'αλλάξω θέμα,αλλά ψάρωσα!:blink:Κοραλλία τι εννοείς ότι ο 9ος δείχνει τελετές,μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα?Γάμους,και τα συναφή?Από διελεύσεις?
evangeline
30-05-2011, 01:47 AM
Αγαπητή Κοραλία,
κατ΄αρχάς ευχαριστώ για την πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση σας.
Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σας. Η ακμή του 5ου μου βρίσκεται στον Σκορπιό. Ο κυβερνήτης του 5ου (μοντέρνα αστρολογία) ο Πλούτωνας βρίσκεται στην Παρθένο και ο ¶ρης, κυβερνήτης του 5ου με τη παραδοσιακή αστρολογία βρίσκεται στον Υδροχόο.
Να σας πω επίσης ( νομίζω πως έχει σημασία) ότι ο σύζυγος μου είναι υδροχόος με ¶ρη επίσης στον υδροχόο. Η ακμή του πέμπτου του βρίσκεται στον καρκίνο, ο οποίος δεν εμπεριέχει κανένα πλανήτη. Ο κυβερνήτης του καρκίνου νομίζω πως είναι η σελήνη και βρίσκεται στον κριό.
Το παιδί είναι κριός και έχει την ακμή του τέταρτου στον σκορπιό. στον 4ο δεν υπάρχουν΄πλανήτες.
Σημειώνω επίσης την απορία που είχα θέσει σε άλλο σημείο. το γεγονός ότι με το παιδί έχουμε "ανάποδα" βόρειο- νότιο δεσμό, δηλαδή εγώ έχω ΒΔ στην παρθένο και ΝΔ στους Ιχθείς και η κόρη μου ΒΔ στους Ιχθείς και ΝΔ στην Παρθένο. Μου έκανε πολύ εντύπωση και μου δίνει την αίσθηση καρμικής σχέσης. Θα ήθελα πολύ την άπιψη σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Καλό βράδυ
Ευαγγελίνα
stellamou
30-05-2011, 05:56 PM
ευχαριστω πολυ για τισ κατατοπιστικες πληροφοριες...η κοπελα εχει ακμη 5 στον ταυρο..με ερμη και ηλιο στον 5 οικο.εχει ηδη ενα παιδι και σκεφτεται το ενδεχομενο της υιοθεσιας ...ποσο εφικτο ειναι ομως αραγε??ο κυβερνητησ του 5 ειναι στον καρκινο χωρις οψεις με τον ουρανο (αφροδ κυβρνητης του 5),ο ηλιος ομως που ειναι στον 5 κανει μια αντιθεση με τον ουρανο..(ουρανος στον 12 και στον τοξοτη)
να πω οτι ο ουρανοσ κανει μια συνοδο μεσα στον 12 με τον δια και ειναι ακι οι 2 αναδρομοι..
Κοραλλία Μόζορα
31-05-2011, 01:02 PM
Δεν θέλω ν'αλλάξω θέμα,αλλά ψάρωσα!:blink:Κοραλλία τι εννοείς ότι ο 9ος δείχνει τελετές,μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα?Γάμους,και τα συναφή?Από διελεύσεις?
Μαρία μου,
εννοώ ότι μέσα στις έννοιες του 9ου οίκου γενικά περιλαμβάνονται και οι τελετές, είτε είναι θρησκευτικές (π.χ. γάμοι, βαφτίσεις) είτε άλλου είδους, όπως για παράδειγμα οι παρελάσεις.
Κοραλλία Μόζορα
31-05-2011, 01:16 PM
Αγαπητή Κοραλία,
κατ΄αρχάς ευχαριστώ για την πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση σας.
Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σας. Η ακμή του 5ου μου βρίσκεται στον Σκορπιό. Ο κυβερνήτης του 5ου (μοντέρνα αστρολογία) ο Πλούτωνας βρίσκεται στην Παρθένο και ο ¶ρης, κυβερνήτης του 5ου με τη παραδοσιακή αστρολογία βρίσκεται στον Υδροχόο.
Να σας πω επίσης ( νομίζω πως έχει σημασία) ότι ο σύζυγος μου είναι υδροχόος με ¶ρη επίσης στον υδροχόο. Η ακμή του πέμπτου του βρίσκεται στον καρκίνο, ο οποίος δεν εμπεριέχει κανένα πλανήτη. Ο κυβερνήτης του καρκίνου νομίζω πως είναι η σελήνη και βρίσκεται στον κριό.
Το παιδί είναι κριός και έχει την ακμή του τέταρτου στον σκορπιό. στον 4ο δεν υπάρχουν΄πλανήτες.
Σημειώνω επίσης την απορία που είχα θέσει σε άλλο σημείο. το γεγονός ότι με το παιδί έχουμε "ανάποδα" βόρειο- νότιο δεσμό, δηλαδή εγώ έχω ΒΔ στην παρθένο και ΝΔ στους Ιχθείς και η κόρη μου ΒΔ στους Ιχθείς και ΝΔ στην Παρθένο. Μου έκανε πολύ εντύπωση και μου δίνει την αίσθηση καρμικής σχέσης. Θα ήθελα πολύ την άπιψη σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Καλό βράδυ
Ευαγγελίνα
Σ' ευχαριστώ για τα στοιχεία που μου έδωσες, Ευαγγελία. Να υποθέσω ότι δεν ανήκεις στην γενιά των ατόμων με σύνοδο Πλούτωνα/Ουρανού στην Παρθένο; Όχι ότι κάνει κάποια διαφορά. Συνήθως ο Ουρανός εμπλέκεται στις υιοθεσίες αλλά όχι πάντα, τις συναντούμε και με άλλους πλανήτες.
Στην ερώτησή σου για τους δεσμούς της Σελήνης, δεν είμαι ειδική σε καρμικά θέματα. Κι επειδή η έννοια που έχει πάρει ο όρος "καρμικό" δεν μου ταιριάζει, θα σου πω την γνώμη μου με τα δικά μου λόγια: πιστεύω πως όλα τα σημαντικά άτομα στην ζωή μας είναι άτομα με τα οποία έχουμε αναπτύξει ψυχικούς δεσμούς από το παρελθόν, είτε έχουμε μαζί τους κάτι με τους δεσμούς της Σελήνης είτε όχι.
Λευκή
31-05-2011, 02:03 PM
Η ύπαρξη ενός Ποσειδώνα στον 4οστον χάρτη ενός παιδιού δεν θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη,υπό κάποιες προϋποθέσεις πάντα;Ή αυτό έχει να κάνει με άλλες μπερδεμένες καταστάσεις στην οικογένεια;Έχω στο νου μου μια περίεργη κατάσταση αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αφορά υιοθεσία..
taurine
31-05-2011, 03:23 PM
Η ύπαρξη ενός Ποσειδώνα στον 4οστον χάρτη ενός παιδιού δεν θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη,υπό κάποιες προϋποθέσεις πάντα;Ή αυτό έχει να κάνει με άλλες μπερδεμένες καταστάσεις στην οικογένεια;Έχω στο νου μου μια περίεργη κατάσταση αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αφορά υιοθεσία..
Επειδή κι εγω έχω στο νού μου μια περίπτωση παιδιού της γενιάς του ΄90 με Ποσειδώνα στον 4ο και στον Αιγόκερω, αυτό που συνέβη ειναι μια πολύ πολύ θλιβερή κατάσταση μεσα στο σπίτι του με πολλά πισωγυρίσματα γονέων και πολλές παρεμβάσεις "τρίτων".
Φυσικά ο Ποσειδώνας στον 4ο δεν λειτούργησε από μόνος του, αλλά είχε και άλλες κακές επιρροές όπως πχ έναν αδύναμο Ήλιο στο Ζυγό, μια σελήνη στον Κριό, τον Κρόνο επίσης στον Αιγόκερω και διάφορες άλλες "ομορφιές"...
Κοραλλία Μόζορα
31-05-2011, 08:15 PM
Ο Ποσειδώνας στον 4ο δείχνει πώς βιώνει ένα παιδί την οικογένειά του και τις οικογενειακές συνθήκες γενικά μέσα στις οποίες μεγαλώνει. Οι συνθήκες συνήθως είναι ασυνήθιστες και μπερδεμένες και το παιδί μπορεί να νιώσει "ξεκομμένο", να μην νιώθει πραγματικά ότι ανήκει εκεί.
Σε περιπτώσεις υιοθετημένων παιδιών που το έχω δει, ήταν παιδιά που δεν γνώριζαν ότι ήταν υιοθετημένα και το έμαθαν αργότερα στην ζωή τους. Αυτό τους προκάλεσε μια ψυχολογική ανατροπή και ένιωσαν ξαφνικά να χάνουν τις ρίζες τους και να μην ξέρουν πού ανήκουν. Σε άλλες περιπτώσεις ένιωθαν απόρριψη από τους βιολογικούς τους γονείς με αποτέλεσμα να μην νιώθουν ότι είναι πραγματική οικογένειά τους οι θετοί γονείς τους.
Μια υιοθετημένη γυναίκα με Ποσειδώνα στον 4ο μου είπε ότι μέχρι την εφηβεία της περίμενε ότι θα εμφανιζόταν η βιολογική μητέρα της, θα της έλεγε μια πολύ πειστική δικαιολογία, όπως ότι την απήγαγαν από κοντά της και την έψαχνε, και θα την έπαιρνε μαζί της.
Με Ποσειδώνα στον 4ο είναι δύσκολο να νιώσει κανείς σιγουριά και ασφάλεια για τις ρίζες του.
evangeline
31-05-2011, 11:36 PM
Ευχαριστω πολύ Κοραλία.
Πολύ σωστά υποθέτεις δεν έχω σύνοδο Ουρανού- Πλούτωνα στην παρθένο.
Ευαγγελίνα
stellamou
01-06-2011, 10:29 AM
Ο Ποσειδώνας στον 4ο δείχνει πώς βιώνει ένα παιδί την οικογένειά του και τις οικογενειακές συνθήκες γενικά μέσα στις οποίες μεγαλώνει. Οι συνθήκες συνήθως είναι ασυνήθιστες και μπερδεμένες και το παιδί μπορεί να νιώσει "ξεκομμένο", να μην νιώθει πραγματικά ότι ανήκει εκεί.
Σε περιπτώσεις υιοθετημένων παιδιών που το έχω δει, ήταν παιδιά που δεν γνώριζαν ότι ήταν υιοθετημένα και το έμαθαν αργότερα στην ζωή τους. Αυτό τους προκάλεσε μια ψυχολογική ανατροπή και ένιωσαν ξαφνικά να χάνουν τις ρίζες τους και να μην ξέρουν πού ανήκουν. Σε άλλες περιπτώσεις ένιωθαν απόρριψη από τους βιολογικούς τους γονείς με αποτέλεσμα να μην νιώθουν ότι είναι πραγματική οικογένειά τους οι θετοί γονείς τους.
Μια υιοθετημένη γυναίκα με Ποσειδώνα στον 4ο μου είπε ότι μέχρι την εφηβεία της περίμενε ότι θα εμφανιζόταν η βιολογική μητέρα της, θα της έλεγε μια πολύ πειστική δικαιολογία, όπως ότι την απήγαγαν από κοντά της και την έψαχνε, και θα την έπαιρνε μαζί της.
Με Ποσειδώνα στον 4ο είναι δύσκολο να νιώσει κανείς σιγουριά και ασφάλεια για τις ρίζες του.
με την ιδια λογικη λειτουργει και η παρουσια του πλουτωνα στον 4 οικο,σε εναν γεννεθλιο χαρτη??
αν καποιος πχ εχει ακμη 4 οικου σε ενα φαινομανικα πολυ καλο ζωδιο για 4 οικο (ζυγο) αλλα εχει μεσα πλουτωνα σε συνοδο με νδ
οπως επισης αντιθεση με σεληνη(ταυρο,10 οικο),καθωσ και ο κυβερνητησ τυ 4 (αφροδιτη
τετραγωνιζει επισης την σεληνη
πλουτ σε εξαγωνο με ποσειδωνα και αντιθεση ο με βδ
απο τα λιγα που ξερω δειχνει ενα προβλημα στα θεματα του 4 οικου..η παρουσια του πλουτωνα εκει..αλλα ειναι της ιδιας βαρυτητας με τον ποσειδωνα??:cheesy: