Log in

View Full Version : ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ

angeo
18-05-2011, 09:40 PM
καλησπερα σε ολους. Επεσε προσφατα στα χερια μου ο γενεθλιος χάρτης ενος κοριτσιου που μου φαινεται πολυ ιδιαιτερος ... Οι πλανητες έχουν τετοια διαταξη ωστε σχεδον ανα δυο να σχηματιζουν εξαγωνα με αποτελεσμα να δημιουργειται ενα τεραστιο εξαγωνο!!!
Ενας τετοιος σχηματισμος δειχνει καλοτυχια και ευκολιες όπως το μεγαλο τριγωνο;;

Αν καποιος εχει περιεργια και ενδιαφετεται το κοριτσι γεννηθηκε Αθηνα στις 21/7/95 στις 19:15
ευχαριστω

Atrapos
18-05-2011, 10:00 PM
Αφού σχηματίζονται διαδοχικά εξάγωνα θα σχηματίζονται και πολλά μεγάλα τρίγωνα. Για το κατά πόσο αυτό σημαίνει καλοτυχία υπάρχει ένα κατατοπιστικό άρθρο με τίτλο «Ο Μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο» που μπορείς να αναζητήσεις.

SAGIVI
18-05-2011, 10:54 PM
Καταπληκτικο. Αν δεν βαριεσαι να ψαξεις στα <Μεταφρασμενα-Αναδημοσιευμενα Αρθρα>, ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει κατι σχετικο, που λεει για την σπανιοτητα του σχηματος , κ.λ.π

SAGIVI
18-05-2011, 11:26 PM
Μαλλον απαντησα βιαστικα, αφου δεν ειχα δει τον χαρτη.
Τα εξαγωνα και τα τριγωνα υπαρχουν για να ισορροπησουν τις αντιθεσεις των πλανητων στον αξονα 1ου-7ου.
Η κα Μοζορα ειχε γραψει σε καποιο αρθρο της,.<μην ζηλευετε τα πολλα μεγαλα τριγωνα>.........