View Full Version : Strauss-Kahn και χάρτης Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής
taurine
18-05-2011, 02:02 AM
Ελπίζοντας πως δεν θα βγω εκτός θέματος, παραθέτω την άποψή μου λέγοντας πως η σύλληψη και ο διασυρμός του ...ερωτιάρη κυρίου, είναι μία πεντακάθαρη επίδειξη δύναμης της Αμερικής στην Ευρώπη και στο χρηματοοικονομικό της σύστημα.
Νιώθοντας τυχερή μέρα με τη μέρα επειδή ανακαλύπτω συνδυαστικές δικλείδες της Αστρολογίας, τολμώ να κάνω μια σκέψη. Οι πιό έμπειροι από εσάς, θα βοηθούσαν ιδιαίτερα με τις γνώσεις τους.
Βάσει του ωροσκοπίου της Αμερικής, ο ωρ. στις 12ο του Τοξότη, πέφτει επάνω στον 5ο του Στρος Καν. (απολαύσεις, απολαύσεις, απολαύσεις!). Ο Κυβ.(ωροσκόπου Τοξότη) Δίας των ΗΠΑ στον 7ο και καρκίνο, βρίσκεται παρασκηνιακά και επεκτατικά στον 12ο του Στρος Καν.
Οι ΗΠΑ ως καρκίνος στις 13ο, βρίσκοναι επίσης στον 12ο οίκο του Στρος Καν.
Ο Ερμής, ανάδρομος και δολοπλόκος στον καρκίνο των ΗΠΑ επίσης στον 12ο του Στρος Καν.
Η Σελήνη των ΗΠΑ στις 27ο του Υδροχόου, τυπικά συνυφασμένη με το δημόσιο αίσθημα του λαού, βρίσκεται στον 8ο οίκο του Στρος Καν και έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο του στο 2ο οίκο και το Λέοντα. Ο λαός αποφάσισε, καταδίκασε και καυτηρίασε τον "κακό λύκο" που πείραξε την απροστάτευτη "κοκκινοσκουφίτσα".
Τέλος, ο πανίσχυρος Κρόνος των ΗΠΑ στις 14ο του Ζυγού, (ενεργοποιημένος το τελευατίο διάστημα) πέφτει επάνω στον Ποσειδώνα του Στρος Καν στις 13ο του Ζυγού και στον 4ο οίκο, προκαλώντας αίσθηση προδοσίας, διάλυσης και περιορισμού εκτός της πατρίδας του (4ος).
__________________________________________________ _________________
Προσπάθησα, με τις ελάχιστες γνώσεις να κάνω μια διαφορετική προσέγγιση, γιατί από μι απρώτυη ματιά, ο χάρτης αυτού του ανθρώπου δείχνει τον επιπόλαιο, καλοπερασάκια, κακαομαθημένο,μπον βιβέρ, και όχι του "σεξουαλικού κτήνους".
Οι γνώσεις σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω το χάρτη των ΗΠΑ για να γίνει η σύγκριση ευκολότερα, αλλά τα στοιχεία που χρησιμοποίησα είναι 04/07/1770 Φιλαδέλφεια ΗΠΑ ωρα 17.10!
katiakiss
18-05-2011, 06:18 AM
Ελπίζοντας πως δεν θα βγω εκτός θέματος, παραθέτω την άποψή μου λέγοντας πως η σύλληψη και ο διασυρμός του ...ερωτιάρη κυρίου, είναι μία πεντακάθαρη επίδειξη δύναμης της Αμερικής στην Ευρώπη και στο χρηματοοικονομικό της σύστημα.
Νιώθοντας τυχερή μέρα με τη μέρα επειδή ανακαλύπτω συνδυαστικές δικλείδες της Αστρολογίας, τολμώ να κάνω μια σκέψη. Οι πιό έμπειροι από εσάς, θα βοηθούσαν ιδιαίτερα με τις γνώσεις τους.
Βάσει του ωροσκοπίου της Αμερικής, ο ωρ. στις 12ο του Τοξότη, πέφτει επάνω στον 5ο του Στρος Καν. (απολαύσεις, απολαύσεις, απολαύσεις!). Ο Κυβ.(ωροσκόπου Τοξότη) Δίας των ΗΠΑ στον 7ο και καρκίνο, βρίσκεται παρασκηνιακά και επεκτατικά στον 12ο του Στρος Καν.
Οι ΗΠΑ ως καρκίνος στις 13ο, βρίσκοναι επίσης στον 12ο οίκο του Στρος Καν.
Ο Ερμής, ανάδρομος και δολοπλόκος στον καρκίνο των ΗΠΑ επίσης στον 12ο του Στρος Καν.
Η Σελήνη των ΗΠΑ στις 27ο του Υδροχόου, τυπικά συνυφασμένη με το δημόσιο αίσθημα του λαού, βρίσκεται στον 8ο οίκο του Στρος Καν και έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο του στο 2ο οίκο και το Λέοντα. Ο λαός αποφάσισε, καταδίκασε και καυτηρίασε τον "κακό λύκο" που πείραξε την απροστάτευτη "κοκκινοσκουφίτσα".
Τέλος, ο πανίσχυρος Κρόνος των ΗΠΑ στις 14ο του Ζυγού, (ενεργοποιημένος το τελευατίο διάστημα) πέφτει επάνω στον Ποσειδώνα του Στρος Καν στις 13ο του Ζυγού και στον 4ο οίκο, προκαλώντας αίσθηση προδοσίας, διάλυσης και περιορισμού εκτός της πατρίδας του (4ος).
__________________________________________________ _________________
Προσπάθησα, με τις ελάχιστες γνώσεις να κάνω μια διαφορετική προσέγγιση, γιατί από μι απρώτυη ματιά, ο χάρτης αυτού του ανθρώπου δείχνει τον επιπόλαιο, καλοπερασάκια, κακαομαθημένο,μπον βιβέρ, και όχι του "σεξουαλικού κτήνους".
Οι γνώσεις σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω το χάρτη των ΗΠΑ για να γίνει η σύγκριση ευκολότερα, αλλά τα στοιχεία που χρησιμοποίησα είναι 04/07/1770 Φιλαδέλφεια ΗΠΑ ωρα 17.10!Taurine, αν και δεν έχω στην διάθεσή μου τον χάρτη της Αμερικής, αν υποθέσουμε ότι είναι ο σωστός, τότε τα όσα μας έγραψες είναι σωστά σαν σκέψεις και προσωπικά τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Ίσως ο scp μας, μας βοηθήσει αν αναρτήσει ένα χάρτη της Αμερικής (ίσως σε άλλο topic αν αυτό εξυπηρετεί) ώστε να μπορούμε να παραθέσουμε όλοι τις παρατηρήσεις μας.
Θα έλεγα μάλιστα ότι για όσους ενδιαφέρονται, αξίζει να ρίξουν μια ματιά στον χάρτη για την πανσέληνο και την ανάλυσή της στο σχετικό άρθρο της gold soul Πανσέληνος στο Σκορπιό... «Λάθη και έκπτωτα Πάθη», μια και η μοίρα που πραγματοποιήθηκε (26η Σκορπιού) έχει βαρύνουσα σημασία μέσα στον χάρτη του Στρος Καν. Είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο του και χιαστή με ¶ρη και Ουρανό (επί της ουσίας ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα ¶ρη\Ουρανού). Οι οίκοι αλλά και οι πλανήτες που ενεργοποιούνται, ανταποκρίνονται εντυπωσιακά στο εν λόγω ζήτημα!
gold soul
18-05-2011, 02:51 PM
Ο χάρτης που βρήκα κι εγώ ως επικρατέστερος, είναι με τα στοιχεία που μας έδωσε η taurine. Να σημειώσω όμως πως υπάρχει και η εκδοχή με ώρα 02:13:32 am, ωροσκόπος 7ο 23' Διδύμων και η άλλη εκδοχή διορθωμένου χάρτη με ώρα 5:13:55 p.m, ωροσκόπος 13ο 10' Τοξότη..
http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/astro-charts/usa.png
http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/astro-charts/strauss.png
taurine
18-05-2011, 03:27 PM
Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!:clapping:
katiakiss
18-05-2011, 03:56 PM
Λοιπόν, πέρα από τις προφανείς ενεργοποιήσεις οίκων και πλανητών, προσωπικά χρησιμοποιώ τους παράγωγους οίκους και έχω δει ότι λειτουργούν θαυμάσια. Έτσι, στο βαθμό που μιλάμε για ενδεχόμενη πλεκτάνη της Αμερικής σε βάρος του Στρος Καν, τότε θα βρω στον χάρτη του τον 12ο (μυστικές καταστάσεις) του 9ου (εξωτερικό). 12ος του 9ου είναι ο 8ος και κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός που βρίσκεται στον 11ο και ενεργοποιείται από την σύνοδο με τον ¶ρη της Αμερικής.
Το ότι ο Ουρανός κυβερνά ταυτόχρονα στον χάρτη του και τον 7ο των ανοιχτών εχθρών και των αντιδικιών, ταιριάζει απόλυτα με την ενεργοποίηση από τον ¶ρη της Αμερικής και η φύση των πλανητών, (¶ρης\Ουρανός) με το αιφνίδιο και ξαφνικό του συμβάντος.
Δεν ξέρω αν βοηθάει να συμπληρώσω ότι στο προοδευμένο του Στρος Καν, ο Ουρανός είναι στις 0ο Καρκίνου, ο Ήλιος στις 4ο Καρκίνου και η Σελήνη στις 5ο Καρκίνου, πραγματοποιώντας ισχυρές συνόδους στον 7ο της Αμερικής και 12o Στρος Καν αντίστοιχα. (εντυπωσιακό!)
Περιμένω απόψεις επί του θέματος….
taurine
18-05-2011, 08:14 PM
Μπράβο Κάτια!
Δεν είχα σκεφτεί να δούμε παράγωγους, δεδομένου πως το θέμα με βρίσκει "εξ απαλών ονύχων", αρκετά αρχάρια!
Πολύ καλή προσέγγιση!:bigsmile:
Αν σκεφτούμε πως η Αμερική με τον ωροσκόπο της σε επεκτατικό και ..υπερβολικά απλωμένο σημείο (Τοξότης) χρησιμοποίησε το σύστημα της Δικαιοσύνης της, για να "καπελώσει" τον άτυχο ..ερωτιάρη, "βγάζοντας" ταυτόχρονα το χαρακτήρα του ηλιακού ζωδίου του Καρκίνου με Ερμή ανάδρομο (χώνομαι εκεί που δεν με σπέρνουν), τότε κανείς μπορεί να καταλάβει τον αποσυμβολισμό.
Τώρα Κάτια, θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τους παράγωγους.
Αν υποθέσουμε πως η συνομωσία έχει εμπλεκόμενους ηθικούς αυτουργούς και στην ίδια του την πατρίδα (4ος), τότε θα ψάξουμε να βρούμε τον 12ο του 4ου, ο οποίος είναι ο 3ος. Ο κυβερνήτης του 3ου βρίσκεται στον 11ο, άρα λογικά θα πρέπει να υπήρχαν και από εκεί πολλά "σούξου μούξου" από ομάδες και συλλόγους ή κια υπουργεία χρηματοικονομικού χαρακτήρα, λόγω οικοθεσίας ζωδίου (Ταυρος).
Προσπάθησα κι εγω με τη σειρά μου, τώρα νομίζω πως πρέπει να μιλήσουν οι επαγγελματίες!!!
SAGIVI
18-05-2011, 10:11 PM
Μπραβο και στις δυο σας. Τι μακιαβελικα μυαλα εισαστε:bigsmile::clapping::clapping:
Atrapos
18-05-2011, 10:47 PM
Δεν είμαι επαγγελματίας, προφανώς δεν έχω και μακιαβελικό μυαλό, αλλά μια γνώμη μπορώ να την πω.
Πιστεύω ότι οι δύο αστρολογικοί χάρτες έχουν αρκετά σημεία έντασης μεταξύ τους αλλά αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρόκειται για στημένη πλεκτάνη. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στις συνόδους που αναφέρθηκαν (¶ρης των ΗΠΑ με Ουρανό του Στρος Καν, Κρόνος των ΗΠΑ με Ποσειδώνα του Στρος Καν). Αυτές μάλλον ισχυροποιούν τη σχέση τους, ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ οφείλει να έχει τη συμπαράσταση των ΗΠΑ. Τα δύσκολα σημεία νομίζω είναι
- Η παρουσία 4 πλανητών των ΗΠΑ στον 12 οίκο του Στρος Καν και στον εμπεριεχόμενο Καρκίνο
- Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα των ΗΠΑ που τετραγωνίζει ¶ρη και Δεσμούς της Σελήνης του Στρος Καν.
- Το τετράγωνο της Αφροδίτης των ΗΠΑ με τη Σελήνη του Στρος Καν.
Πιθανόν οι σχέσεις των ΗΠΑ με τον πρόεδρο του ΔΝΤ να μην είναι οι καλύτερες δυνατές αλλά η θητεία του έτσι κι αλλιώς τελείωνε σε λίγο, δεν ξέρω σε τι θα εξυπηρετούσε τις ΗΠΑ μια άμεση αποκαθήλωση με την υποτιθέμενη πλεκτάνη. Ας μη ξεχνάμε ότι τις ΗΠΑ γενικά δεν τις συμφέρει η απαξίωση σε όργανα όπως το ΔΝΤ, που φέρνουν τέτοια περιστατικά.
Ούτε και οι παράγωγοι οίκοι με πείθουν για κάτι. Το γεγονός ότι στον 11ο οίκο του Στρος Καν βρίσκονται οι κυβερνήτες του 3ου, 7ου και 8ου μπορεί να έχει δεκάδες ερμηνείες.
Κατά την ταπεινή μου άποψη η πιο χαρακτηριστική όψη απΆ όσες αναφέρθηκαν είναι η προοδευμένη Νέα Σελήνη που σχηματίστηκε τον περασμένο μήνα στον 12ο οίκο του Στρος Καν. Έτσι ξεκίνησε ένας καινούργιος 30ετής κύκλος που ακόμα κι αν δεν τον περάσει στη φυλακή, σίγουρα θα βρίσκεται σε απομόνωση και θα έχει μπόλικο χρόνο για ενδοσκόπηση. Συνήθως βέβαια τέτοια ξεκινήματα δεν συνοδεύονται από τόσο δραματικά γεγονότα αλλά, όπως όμορφα ανάλυσε η Κάτια στο αρχικό της κείμενο, βρίσκεται υπό την επίδραση πολύ δυναμικών διελεύσεων που επιτάχυναν τα γεγονότα και εκδήλωσαν βίαια τη «γενέθλια υπόσχεση».
Πιθανώς λοιπόν δεν πρόκειται ούτε για σεσημασμένο βιαστή ούτε για κάποια συνομωσία. Ίσως απλά πρόκειται για κάποιον «καλοπερασάκια» που πίστευε ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο χωρίς να έχει καταλάβει ότι οι καιροί άλλαξαν, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από τις διελεύσεις και τις προόδους του.
Τώρα στο ερώτημα γιατί αυτό το γεγονός συνέβη στις ΗΠΑ ίσως θα πρέπει να συμβουλευτούμε την αστρο-γεωγραφία αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία για επαγγελματίες καλά αμειβόμενους, ανέργους κα συνταξιούχους. :bigsmile:
SAGIVI
19-05-2011, 12:35 AM
Με συγχωρειτε αλλα κατι εχω χασει. Τι εννοειτε οταν λετε δεν ειστε επαγγελματιας?
Στο αβαταρ αναφερει <αστρολογος> και <συμβουλος αστρολογιας>
Η εκφραση < μακιαβελλικα μυαλα> ηταν μια προσπαθει αστειου, εστω κι αποτυχημενου κι ελπιζω τα κοριτσια να μην με παρεξηγησαν.:unsure:
taurine
19-05-2011, 01:00 AM
ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ οφείλει να έχει τη συμπαράσταση των ΗΠΑ. Τα \
Πιθανόν οι σχέσεις των ΗΠΑ με τον πρόεδρο του ΔΝΤ να μην είναι οι καλύτερες δυνατές αλλά η θητεία του έτσι κι αλλιώς τελείωνε σε λίγο, δεν ξέρω σε τι θα εξυπηρετούσε τις ΗΠΑ μια άμεση αποκαθήλωση με την υποτιθέμενη πλεκτάνη. Ας μη ξεχνάμε ότι τις ΗΠΑ γενικά δεν τις συμφέρει η απαξίωση σε όργανα όπως το ΔΝΤ, που φέρνουν τέτοια περιστατικά.
Η αστρολογική σου τοποθέτηση μου αρέσει πάρα πολύ, καθ'ότι βρήκες νέα σημαντικά στοιχεία, και το κυριότερο που αναφέρθηκε η επίδραση της προοδευμένης νέας σελήνης στο 12ο οικο του ατόμου.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ρόλο της Αμερικής που κατά τη γνώμη μου εξακολουθεί και προχωρεί σε επίδειξη δύναμης στην Ευρωπη, με οικονομικό πόλεμο και δημιουργία σκανδάλων ("Φορτωμένος" 8ος), διότι πολύ απλά δεν είμαστε Ιρακ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, ωστε να αναμιχθεί σε αληθινό πόλεμο με αληθινά πυρά και πραγματικά θύματα. Περισσότερο ως προειδοποίηση μου κάνει, ώστε να υποχωρήσει η νομισματική ενότητα της ευρωζώνης, που ως Αιγόκερως βιώνει συγκλονιστικές αλλαγές. Η αποκαθήλωση του προέδρου του ΔΝΤ φυσικά και εξυπηρετει την Αμερική αφού εις εκ των νέων υποψηφίων, προέρχεται από το εσωτερικό της και έχει άλλα σχέδια για τον πλανήτη Γη. (Διελαύνων Δίας από τον 4ο,σε τετράγωνο με το γενέθλιο Πλούτωνα στο 2ο των ΗΠΑ)
Τίνα Ζαχαριάδου
19-05-2011, 02:42 AM
Εγώ πάλι βρε παιδιά θα συμφωνήσω με την Κοραλλία. Αυτός ο χάρτης δεν θυμίζει βιαστή.
Σίγουρα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δίνουν μια σαδομαζοχιστική τάση όσο αναφορά τα ερωτικά του.
Επίσης, ο ¶ρης στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχομένως του προσθέτουν μια υπερβολή στις ερωτικές διαθέσεις, όμως αυτός ο Αρης στον 10ο είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι σε θέση αυτός ο άνθρωπος να ελέγξει τις ορμές του ενώ η πολυαστρία γενικά στον 10ο μιλά για ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο που προσέχει την δημοσια εικόνα του.
Ακόμη, ο ¶ρης κάνει ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον Ουρανό κυβερνήτη του 8ου, δε νομίζω πως χρειάζεται να κακοποιήσει μια γυναίκα για να την "κατακτήσει". Ουρανός στον Δίδυμο και κυβερνήτης 8ου.......δείχνει ένα άτομο που είναι περισσότερο απελευθερωμένο στα σεξουαλικά του, τόσο όσο χρειάζεται ώστε να μην χρειαστεί να πιέσει καταστάσεις.
Βέβαια η προοδευμένη Νέα Σελήνη που ανάφερε ο Δημήτρης στον 12ο οίκο αλλά και η προχτεσινή Πανσέληνος στον άξονα 5ου/11ου που σχετίζεται με τα ερωτικά, σε όψη με τον γενέθλιο Ερμή, κυβερνήτη 12ου και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα προιδέαζουν για τέτοιους είδους καταστάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν πιστεύω πως πρόκειται για κανέναν δράκο.
katiakiss
19-05-2011, 03:50 AM
Αγαπητή Έφη μη μου στεναχωριέσαι, κανείς δεν σε παρεξήγησε! Δεν ξέρω αν ο Στρος Καν το στρώνει… Πάντως ενώνει! Όλος ο καλός ο κόσμος είναι εδώ! Χαίρομαι. Με είχε φάει η μοναξιά!
Taurine μου… Κυρίες και κύριοι… Κύριε atrape μας… Πως γίνεται και μου τρομάζετε τον κόσμο με τόσο περιορισμένες εμφανίσεις;
Κύριε atrape… Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ως προς τα του 12ου και τον ρόλο της Σελήνης με το πρόσφατο τετράγωνο προς τη γενέθλια Σελήνη γιʼ αυτό και το παρέθεσα, αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω το σύνολο των συνειρμών της taurine (Ταυρίνα κάποτε πρέπει να βάλεις ένα κανονικό όνομα, ας είναι και Αστέρω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Που πας χωρίς κόκκινο και χωρίς όνομα; ).
Και τώρα σοβαρά...
Δεν θεωρώ ελάσσονος σημασίας την σύνοδο ¶ρη\Ουρανού όταν αυτός ενεργοποιεί έναν Ουρανό που κυβερνά 7ο και 8ο . Αντιθέτως είναι μία στρεσογόνος όψη εντάσεων και παρά τις ταυτόχρονες καλές όψεις που κάνει, το υποσχόμενο κάτω από συνθήκες το έδωσε!
Ο ¶ρης της Αμερικής (κυβ. του 4ου οίκου πατρίδας, ορίων και ασφάλειας) φαίνεται πως εξοβέλισε από τον πολιτικό κύκλο (11ος) τον κύριο Σρος Καν για πολύ καιρό αν όχι για πάντα. Με μια γερή αντιδικία ουρανός κυβ 7ου με σεξουαλική αφορμή κυβ και 8ου .
Με την τοποθέτησή σας περί αλλαγής των καιρών συμφωνώ απόλυτα. Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι πως οι κόρακες άφησαν τόσο εύκολα να βγει κοράκου μάτι. Πως οι μαέστροι της εξαπάτησης και της στημένης σκακιέρας δεν κουκούλωσαν έστω και λίγο την υπόθεση αυτή. Δεν μιλάμε για ατιμωρησία ή για ολοκληρωτική απόκρυψη, αλλά για μια πιο σεμνή τελετή αποκαθήλωσης, χωρίς ποπ κορν, καπελάκια και βεγγαλικά.
Δεν θα πω ότι ήταν πλεκτάνη, αλλά ούτε και ότι δεν ήταν. ¶λλωστε, ο κύριος Στρος Καν δεν έχει χάρτη αθώας περιστεράς στον τομέα της μουρνταριάς, όπως δεν έχει χάρτη βιαστή. ¶σχετο αν έχει βλέμμα υπερφίαλου κόκορα, που δεν κερδίζει την συμπάθεια της κοινής γνώμης. Προσωπικά τον λυπήθηκα, έτσι που τα Κριαρίσια του φρύδια έπαψαν να ανασηκώνονται αλαζονικά και ανέμελα τα τελευταία 24ωρα.
Επίσης θα πω ότι ο Κρόνος του Στρος Καν (στον 9ο της Αμερικής) κάνει μια γερή αντίθεση με την Σελήνη της στον 3ο και κυβ του 8ου οίκου της. Μήπως κάποιες οικονομικές (8ος) συζητήσεις τους (3ος) δεν είχαν για την Αμερική την έκβαση που θα ήθελε και αποφάσισε να δουλέψει τους πλανήτες που πέφτουν στον 12ο του Γάλλου πολιτικού; Δεν κοκκινίζω που το λέω αυτό για την Αμερική, ιδιαίτερα όταν ο κυβ. του 12ου της Πλούτωνας(!) κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη του Στρος Καν και χιαστή με τον Ουρανό του.Αυτές τις όψεις δε, τις κάνει μέσα από τον 6ο οίκο του πολιτικού, που για την επαγγελματική του καριέρα είναι ένας σημαντικός οίκος, αφού είναι η εργατική τάξη. Ακόμα και η ιδιότητα του γυναικείου προσώπου είναι η ανάλογη. Μιλάμε για μια απλή καμαριέρα. Ούτε καν αεροσυνοδός. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η χώρα μας στα σκάνδαλα είχε μια παραπάνω κλάση!
Atrapos
19-05-2011, 05:05 AM
Καταρχήν σχετικά με την απορία της Sagivi σχετικά με το άβαταρ νομίζω ότι μπορώ να δανειστώ ένα μότο που χρησιμοποιούσε η Κάτια «δεν εμπορεύομαι την αστρολογία …..».
Για τους συνειρμούς και τις υποψίες της Taurine σίγουρα δεν τις απορρίπτω αλλά προσπαθώ να βρω κάποιο κίνητρο. Αν ήθελαν να χτυπήσουν την ευρωζώνη, υπάρχουν τόσα στελέχη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στο κοινοβούλιο των Βρυξελλών κλπ, που φαντάζομαι είναι επιρρεπείς σε καμαριέρες. Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα έχουμε χάσει τη μπάλα τελευταία αλλά άλλο πράγμα το ΔΝΤ και τελείως άλλο η ευρωζώνη. Όπως είπα και προηγουμένως η θητεία του έτσι κι αλλιώς τελείωνε και ο επόμενος πρόεδρος δύσκολα θα ήταν πάλι ευρωπαίος. Και το θέμα είναι ότι με τέτοια περιστατικά χάνουν τελείως τη φερεγγυότητα τους όργανα όπως το ΔΝΤ, κάτι που δυσκολεύει την οικονομική διακυβέρνηση, την οποία φαντάζομαι ότι επιδιώκουν οι ΗΠΑ.
Συμφωνήσαμε νομίζω ότι η «συνάστρια» με το χάρτη των ΗΠΑ έχει πολλά σημεία έντασης. Απλά νομίζω ότι αν πρόκειται για πλεκτάνη, περισσότερο πιθανό είναι να του την έστησαν κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι στην Γαλλία. Ωστόσο κι αυτό μόνο να το υποθέτουμε μπορούμε. Αστρολογικά το μόνο που μπορούμε να πούμε με κάποια σιγουριά είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιον μανιακό βιαστή, ότι τη συγκεκριμένη περίοδο είναι εξαιρετικά ευάλωτος και ότι το υπόλοιπο της ζωής του θα το περάσει σε μια σχετική απομόνωση, τουλάχιστον σε σχέση με ότι έχει συνηθίσει.
Ελπίζω να μη τρόμαξα κανέναν πάλι
Τις καληνύχτες μου
katiakiss
19-05-2011, 06:30 AM
Νομίζω πως κι εγώ κλείνω προς το ενδεχόμενο δόλου από την πλευρά της χώρας του, αν υποθέσουμε ότι τα σενάρια δολοπλοκίας είναι πιθανά και ότι όλο αυτό δεν ήταν μια κακή συγκυρία που βόλεψε την Αμερική να φανεί κράτος δικαίου και κάποιους αντιπάλους του –πολιτικούς- να τον βγάλουν από την μέση.
¶λλωστε το υπερτονισμένο στοιχείο του Ουρανού, δίνει ξαφνικά γεγονότα και όχι προγραμματισμένα.
Από την άλλη, οι διπλή όψη Ποσειδώνα\Κρόνου, μία με αντίθεση στο 2ο \8ο και μία με σύνοδο στον 4ο …
Ακόμα και η προοδευμένη Αφροδίτη (κυβ 4ου \πατρίδα και 11ου \ πολιτική κύκλοι) βρίσκεται στον 12ο και σε θέση τετραγώνου με τους δεσμούς Σελήνης σε 10ο \ 4ο …
Με χαρά περιμένω να διαβάσω τοποθετήσεις…
Καλημέρα σας.
ΥΓ: Δεν είχα πει ότι δεν «εμπορεύομαι» την αστρολογία γιατί αυτό θα ήταν σαν να υπονοώ ότι οι επαγγελματίες αστρολόγοι την εμπορεύονται με την κακή έννοια. Είχα γράψει ότι δεν «βιοπορίζομαι», κάτι εντελώς άλλο και φαντάζομαι ότι κι εσείς αυτό εννοείτε. Το είχα γράψει για να αποφύγω τα pm με αξιώσεις προσωπικών προβλέψεων. Το ξεκαθάρισα και επέστρεψα στα πάθη μου! :bigsmile:
Τίνα Ζαχαριάδου
19-05-2011, 10:42 AM
Καλημέρα σ' όλους.
Διορθώνω το ποστ μου κι επανατοποθετουμαι.
Η Νέα Σελήνη στις 3/5 που έγινε στη 12η μοίρα του Ταύρου σχημάτιζε τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα (κυβερνήτης 5ου) και όχι η Πανσέληνος που έγραψα. Στον 10ο γενέθλιο που έλαβε χώρα, θα λέγαμε πως για ένα μήνα θα απασχολούσε έντονα την κοινή γνώμη ενώ η Πανσέληνος σε 5ο/11ο σχετίζεται με τα ερωτικά του και φέρνει ποικίλα θέματα.
Συνυπολογίζοντας, τη Σελήνη του (κυβερνήτη 12ου) σε σύνοδο με διελαύνοντα Ουρανό να ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο αλλά και τον Πλούτωνα να τη "προσβάλλει" από τον Αιγόκερω, θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο τη σχέση του με το κοινό αλλά και με τις γυναίκες από ξένη χώρα (Σελήνη 9ου) αφού τα του 12ο του και ή όποια εμπλοκή με το γυναικείο φύλο εντός και εκτός εξωτερικού, τείνουν να έχουν, απρόβλεπτη κατάληξη.
Συνοψίζοντας, καταλήγω στο συμπέρασμα πως δεν πρέπει να του "την έστησαν". Μάλλον τον έφαγε η τάση του για επιβολή εξουσίας αλλά και η αυτοπεποίθηση του (ωροσκόπος στον Λιοντάρι σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Λέοντα και στον 1ο). Παρότι εξακολουθώ να μην τον θεωρώ ένα κοινό βιαστή, πιστεύω πως η αντίσταση από μέρους της κοπέλας τον "κούρδισε" περισσότερο μιας και το πιθανότερο είναι να του αρέσουν οι γυναίκες που δεν λένε εύκολα "ναι" (Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με Ουρανό). Μια αντίσταση τη θέλει και του αρέσει, μέχρι όμως ένα ορισμένο σημείο. ¶λλωστε ποια θα μπορούσε να του αντισταθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό;;
Το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο θέμα δεν θα περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις.
Καλά ξεμπερδέματα...
SAGIVI
19-05-2011, 12:58 PM
Μηπως τοτε θα επρεπε να χρησιμοποιησετε τον ορο <Μελετητης της Αστρολογιας>?
Τα <Αστρολογος> και <Συμβουλος Αστρολογιας>, αφηνουν περιθωρια για να υποθεσει κανεις πολλα μεσα σε μια αστρολογικη ιστοσελιδα.
taurine
19-05-2011, 01:29 PM
Αγαπητή Έφη μη μου στεναχωριέσαι, κανείς δεν σε παρεξήγησε! Δεν ξέρω αν ο Στρος Καν το στρώνει… Πάντως ενώνει! Όλος ο καλός ο κόσμος είναι εδώ! Χαίρομαι. Με είχε φάει η μοναξιά!
Taurine μου… Κυρίες και κύριοι… Κύριε atrape μας… Πως γίνεται και μου τρομάζετε τον κόσμο με τόσο περιορισμένες εμφανίσεις;
Κύριε atrape… Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ως προς τα του 12ου και τον ρόλο της Σελήνης με το πρόσφατο τετράγωνο προς τη γενέθλια Σελήνη γιʼ αυτό και το παρέθεσα, αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω το σύνολο των συνειρμών της taurine (Ταυρίνα κάποτε πρέπει να βάλεις ένα κανονικό όνομα, ας είναι και Αστέρω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Που πας χωρίς κόκκινο και χωρίς όνομα; ).
Και τώρα σοβαρά...
Δεν θεωρώ ελάσσονος σημασίας την σύνοδο ¶ρη\Ουρανού όταν αυτός ενεργοποιεί έναν Ουρανό που κυβερνά 7ο και 8ο . Αντιθέτως είναι μία στρεσογόνος όψη εντάσεων και παρά τις ταυτόχρονες καλές όψεις που κάνει, το υποσχόμενο κάτω από συνθήκες το έδωσε!
Ο ¶ρης της Αμερικής (κυβ. του 4ου οίκου πατρίδας, ορίων και ασφάλειας) φαίνεται πως εξοβέλισε από τον πολιτικό κύκλο (11ος) τον κύριο Σρος Καν για πολύ καιρό αν όχι για πάντα. Με μια γερή αντιδικία ουρανός κυβ 7ου με σεξουαλική αφορμή κυβ και 8ου .
Με την τοποθέτησή σας περί αλλαγής των καιρών συμφωνώ απόλυτα. Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι πως οι κόρακες άφησαν τόσο εύκολα να βγει κοράκου μάτι. Πως οι μαέστροι της εξαπάτησης και της στημένης σκακιέρας δεν κουκούλωσαν έστω και λίγο την υπόθεση αυτή. Δεν μιλάμε για ατιμωρησία ή για ολοκληρωτική απόκρυψη, αλλά για μια πιο σεμνή τελετή αποκαθήλωσης, χωρίς ποπ κορν, καπελάκια και βεγγαλικά.
Δεν θα πω ότι ήταν πλεκτάνη, αλλά ούτε και ότι δεν ήταν. ¶λλωστε, ο κύριος Στρος Καν δεν έχει χάρτη αθώας περιστεράς στον τομέα της μουρνταριάς, όπως δεν έχει χάρτη βιαστή. ¶σχετο αν έχει βλέμμα υπερφίαλου κόκορα, που δεν κερδίζει την συμπάθεια της κοινής γνώμης. Προσωπικά τον λυπήθηκα, έτσι που τα Κριαρίσια του φρύδια έπαψαν να ανασηκώνονται αλαζονικά και ανέμελα τα τελευταία 24ωρα.
Επίσης θα πω ότι ο Κρόνος του Στρος Καν (στον 9ο της Αμερικής) κάνει μια γερή αντίθεση με την Σελήνη της στον 3ο και κυβ του 8ου οίκου της. Μήπως κάποιες οικονομικές (8ος) συζητήσεις τους (3ος) δεν είχαν για την Αμερική την έκβαση που θα ήθελε και αποφάσισε να δουλέψει τους πλανήτες που πέφτουν στον 12ο του Γάλλου πολιτικού; Δεν κοκκινίζω που το λέω αυτό για την Αμερική, ιδιαίτερα όταν ο κυβ. του 12ου της Πλούτωνας(!) κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη του Στρος Καν και χιαστή με τον Ουρανό του.Αυτές τις όψεις δε, τις κάνει μέσα από τον 6ο οίκο του πολιτικού, που για την επαγγελματική του καριέρα είναι ένας σημαντικός οίκος, αφού είναι η εργατική τάξη. Ακόμα και η ιδιότητα του γυναικείου προσώπου είναι η ανάλογη. Μιλάμε για μια απλή καμαριέρα. Ούτε καν αεροσυνοδός. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η χώρα μας στα σκάνδαλα είχε μια παραπάνω κλάση!
Καλημέρα σε όλους!
Όλα όσα αχόρταγα διαβάζω από εχθές,δεν το κρύβω, με εξιτάρουν και με κάνουν να συγκρίνω όλο και περισσότερο αυτούς τους δύο χάρτες.
Αυτό που θα ήθελα να σας πω (όχι, δεν είναι οφ τοπικ!:bigsmile:), είναι πως αν αυτοί οι δύο υποτιθέμενοι χάρτες ήταν δύο άνδρες, οι οποιοι μου έδειχναν ενδιαφέρον, σαφως και θα προτιμούσα το άτομο με το "χάρτη" του Στρος Καν. Σίγουρα πιό "ξεκάθαρος", πιό "ντόμπρος", πιό "κόκκορας", λίγο πεισματάρης, λίγο εγωιστάκος, αλλά πολύ πιο "εύκολος" άνθρωπος!
Τι να πω..
Μακάρι να ξεμπερδέψει ο άνθρωπος από τα νύχια των ΗΠΑ, και του ψευδοπουριτανικού της και ηθικολογικού (Ωρ. Τοξότης), προφίλ αν και χλωμο φαίνεται για την ώρα..:(
SAGIVI
19-05-2011, 02:25 PM
Θα ηθελα να σχολιασω κατι, σχετικα με τον γενεθλιο χαρτη του Στροςς Καν.
Ο ερμης, κυβερνητης του 12ου (μυστικοι εχθροι), και του 3ου (μεσα επικοινωνιας), υποδεικνυει και τους δημοσιογραφους.
Αυτος ο κυβερνητης, βρισκεται στην ακμη του 11ου γενεθλιου οικου (πολιτικη, κομματα κ.λ.π).
Συνδυαστε τωρα, οτι πριν λιγες μερες βγηκε στον αερα τμημα συνεντευξης του, που προφανως ειχε ζητησει να μην δημοσιοποιηθει. (δεν εννοοω, οτι εχει σημασια που αφορουσε στο ελληνικο μνημονιο, αλλα οτι τον εξεθεσαν τα ιδια τα μεσα ,που του πηραν την συνεντευξη)
Συνδυαστε επισης, την καλυψη που εκαναν τα καναλια την ωρα της προσαγωγης του στο δικαστηριο. (χειροπεδες, τα πουκαμισα εξω, γκρο-πλαν κ.λ.π).
Εσεις που εχετε ασχοληθει διεξοδικα με το ωροσκοπιο του και των ΗΠΑ, τι αλλο συμπερασμα μπορειτε να βγαλετε απ αυτο?
Αν τα παραπανω εχουν αναφερθει σε καποιο ποστ και δεν τα ειδα, ζητω συγνωμη, αλλα εχω αποσυντονιστει, οποτε αγνοειστε τα.:bigsmile:
Atrapos
19-05-2011, 05:36 PM
Εμένα προσωπικά η θέση του Ερμή στην ακμή του 11ου οίκου μια χαρά μου φαίνεται. Μπορεί η κυριαρχία της ισχυρής Αφροδίτης να δυσκολεύει την καθαρή σκέψη αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Θέλω να πω ότι ο κρυφός εχθρός του Στρος Καν δεν είναι οι δημοσιογράφοι. Αυτοί απλά διψάνε για αίμα, όπως και οι τηλεθεατές που κοιτάζουν χαιρέκακα. Πλέον ο Στρος Καν αποτελεί εύκολο θύμα αφού οι ΗΠΑ επέλεξαν να κάνουν επίδειξη δύναμης κι όχι να κουκουλώσουν την υπόθεση.
Σίγουρα έχει αντιπάλους (ο Δίας σε κλειστή αντίθεση με τον Ωροσκόπο) και φαντάζομαι ο ίδιος τους ξέρει καλύτερα. Αλλά αν πάρουμε σαν πιθανότερη εκδοχή της υποτιθέμενης πλεκτάνης κάποιον πολιτικό του αντίπαλο στην Γαλλία, τότε κακώς κοιτάμε τον χάρτη των ΗΠΑ. Επίσης δεν θα μας βοηθήσουν ούτε οι αναφορές που έγιναν στον 4ο οίκο: ¶λλο πράγμα μια πλεκτάνη του γαλλικού κράτους (σενάριο που δεν νομίζω να «παίζει») και άλλο πράγμα μια παγίδα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο (κάτι που δεν έχει σχέση με τον 4ο οίκο).
Σχετικά με την «συνάστρια» με τον χάρτη των ΗΠΑ το συμπέρασμα που εγώ έβγαλα από τη συζήτηση που προηγήθηκε είναι ότι απλά δεν του ταιριάζουν οι ΗΠΑ, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τον προστατέψουν. Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να κάνουμε σενάρια για πλεκτάνες.
Θα βοηθούσε αν είχαμε τον αστρολογικό χάρτη της γυναίκας που εμπλέκεται. ‘Η έστω την φωτογραφία της:bigsmile:: Αν είναι κάποια που «δεν βλέπεται» νομίζω μπορούμε να ξεχάσουμε τα σενάρια για πλεκτάνη. Αν είναι κάποια «θεά» μπορούμε να το ψάξουμε παραπάνω. (:offtopic:νομίζω ότι ξέφυγα, να ζητήσω συγνώμη από τη γυναικοπαρέα:sorry:).
Υ.Γ Η taurine είχε ζητήσει από τους επαγγελματίες να διατυπώσουν την άποψή τους. Θεώρησα λοιπόν καλό να διευκρινίσω ότι δεν βιοπορίζομαι την αστρολογία, όπως σωστά με διόρθωσε η Κάτια. Τουλάχιστον όχι όσο ακόμα μπορώ να έχω ένα άλλο εισόδημα. Τώρα για το ταμπελάκι στο αβατάρ ειλικρινά με ενδιαφέρει ελάχιστα.
katiakiss
19-05-2011, 06:07 PM
Κύριε atrape μου, για κάποιο λόγο έχω μια βαθιά παρόρμηση να σας χαστουκίσω, αλλά θα παρακάμψω την ειλικρινή μου ομολογία και θα πάω σοβαρή στο προκείμενο. :laugh:
Ο 4ος για έναν πολιτικό άντρα είναι πολύ σοβαρός οίκος και ακόμα κι αν κάποιος συγκεκριμένος εχθρός του την έστησε, σε τέτοια μεγέθη με τα οποία ασχολούμαστε, το αν η ζωή ενός πολιτικού άντρα αλλάζει από ενέργειες ξένου δάκτυλου (9ος) ή ενδοχώριου (4ος) , έχει μεγάλη σημασία για την ιστορία.
Από την άλλη ο λόγος που αναφέρομαι στον 4ο είναι γιατί δεν πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ενέργεια ενός. Όταν κάτι τέτοιο έγινε, οι αρμόδιοι επικοινώνησαν αμέσως με τους Γάλλους ομόλογούς τους και ανέφεραν το περιστατικό πρωτού πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι. Αν η πατρίδα του είχε την πρόθεση να τον καλύψει, να είστε σίγουρος ότι θα το είχε κάνει. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα είχαν φροντίσει να μην είναι τόσο θεαματική η αποκαθήλωση.
Είναι φανερό ότι η χώρα του τον άδειασε!
Ωστόσο θα συμφωνήσω ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τον χάρτη της Γαλλίας.
Gold soul πες αλεύρι …:love:
gold soul
19-05-2011, 06:47 PM
οκ αφού θέλετε και το χάρτη της Γαλλίας, πώς να σας χαλάσω χατήρι;;:toung:
Λοιπόν αυτός χάρτης είναι σύμφωνα με την 5η δημοκρατία της Γαλλίας, με ώρα κατά προσέγγιση όταν θεσπίστηκε το νέο σύνταγμα.. Υπάρχει και η εκδοχή με ημ/νια 5/10 ώρα 12 am, όμως αρκετοί αστρολόγοι μεταξύ των οποίων ο Nicholas Campion και η Liz Greene, λαμβάνουν ως έγκυρο αυτόν που ανέβασα..
http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/astro-charts/france.png
kinky_skorpina
19-05-2011, 07:36 PM
Εξετάζοντας το γενέθλιο Ωροσκόπιο του Strauss-Kahn...ειπα να καταθεσω αποψη...(χρησιμοποιώντας κάποια ήδη "ειπωμένα" εντος του forum στοιχεία και συμπληρωνοντας κι εγω καποια νεα στα όσα ηδη αναφερθηκαν απο συνδυκτίους εδω).
Ακμη 10ου(MC) στον Κριό --> Κυβερνήτης ο ¶ρης, επίσης στον Κριό/10ο (ΠΟΛΥ ισχυρός ο Αρης του, ως Κυβερνητης γωνιακού οίκου και μεσα σε αυτον+σε θεση έξαρσης απο ζωδιο κ θεση κυριαρχιας απο οικο)
Ο ιδιος ειναι Ταύρος -->Κυβερνήτης η Αφροδίτη, επίσης στον Ταυρο/10 (σε κυριαρχία)-->αρα και ΔΥΝΑΤΗ Αφροδίτη, που αυτη "γλυκαινει/μαλακώνει" τον Αρη και ο Αρης της μειωνει τη μαλθακότητα, κρατωντας ως ενα- σχετικά μικρό- βαθμό(λογω της απουσίας πλανητων σε μεταβλητα ζωδια) τη διπλωματία/ευελιξια της οταν υπαρχει καποιος σκοπος (πχ να πετυχει μια συμφωνια κτλ).
Αρα, έχουμε ενα stellium πλανητών στον 10ο...Ηλιος, Αφροδίτη, Αρης και Β.Δ...που αφορα τη δημόσια εικόνα του και οπως βλεπουμε περιλαμβανει 2 θετικους (Ηλιος+Αφρο) και εναν "(απ)αιτών προσεκτικο χειρισμό" πλανήτη (Αρης)!
Σύμφωνα λοιπον με τα αιτήματα του γωνιακού Ηλιου του βασικά, αλλα και της Αφροδίτης- κυβερνητη του ζωδίου του- τοποθετημένοι κ οι 2 ψηλά στο χαρτη...ειναι φανερο πως (η)θελε(ι) να λάμψει ο κυριος Ντομινικ!:cheesy:...να αποκτησει δημοτικότητα, να γινει αναγνωρίσιμος, να τον θαυμάσουν ολοι...κατι στο οποίο συνηγορεί βεβαια και ο Ωροσκόπος του στο αγέρωχο-περήφανο Λιοντάρι(που υπερτονιζει τον Ήλιο), εξου και του δόθηκε κ η δυνατότητα (την οποια εκμεταλλευτηκε) να βιωσει αυτα που επιθυμεί(ούσε?) η ψυχή του ωστε να νιωθει ολοκληρωμένος...στο επακρο!!!:laugh:
Και εγινε κ γρηγορα αγαπητος στο ευρυ κοινο της πατρίδας του (=Ποσειδωνας στον 4ο,-- γιατι εξω απο αυτη...(...)!!!:nuts:), οπως η γενέθλια προδιαθεση υποσχοταν!! (Ηλιος ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ Αφροδιτη/Β.Δ στο 10ο).
Ο γωνιακός Αρης του τον έκανε μια αναγνωρίσιμη κ αξιολογη δυναμη στο χωρο της καριερας...καθως του εδωσε τα φοντα-κυριως τη διεκδικητικότητα- να παλεψει με σθενος, θαρρος και θράσ(σ)ος ενίοτε...για τις επαγγελματικές βλέψεις και φιλοδοξίες του (εκπληρωνοντας ετσι κ...ενα μερος του κάρμα του-μεσω της συνοδου Αρη-Β.Δ στον Κριο, την ιδια στιγμη που ο γωνιακός Ποσειδωνας στο Ζυγο τον..."παει πισω")!
Δε θα μπορουσα να αγνοήσω το Ταυ-τετράγωνο(οπως ηδη το ειδα καπου να αναφερεται εδω) που σχηματίζεται ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ(:toung:)
...μεταξύ Ωροσκόπου(μεταιχμιο Καρκίνου/Λέοντα)--Δία(μεταιχμιο Υδροχοου/Αιγόκερω)--¶ρη*Β.Δ(Κριος)--Ν.Δ(Ζυγος)...εχουμε 2 αντιθέσεις δλδ και 2 τετράγωνα...που ευθυνονται γι'αυτο το "ενδεχομενο πλήγμα της δημόσιας εικόνας του ατομου" οταν απο διελευση ενεργοποιηθεί ο σχηματισμος αυτος (οπως εγινε τωρα)!
Αρα...συνοπτικα ο...αφρατούλης Δομίνικος (εχω ορεξη για πειραγμα παλι!!:cheesy:)...οταν εχει 6 (Πλουτωνας(1ος),Ποσειδωνας/4ος,Διας/7ος(οριακα),Ηλιος+Αφροδιτη+Α ρης/10ος) απο τους 10 πλανητες του Ωροσκοπίου του σε γωνιακούς οίκους, καταλαβαινουμε οτι αυτοι(οι πλανητες)...αποκτανε εξεχουσα σημασια στο χαρτη και...ε ρε γλεντια...ετσι κ ενεργοποιηθουν απο σκληρη διελευση...like now!!!!:nuts::bigsmile:
H Σελήνη του στις 3μοιρες του Κριου και στον 9ο τον ωθει -θελει δε θελει-σε αλλαγή της κοσμοθεωρίας του οταν δεχτει/ολοκληρωθει μια διελευση προς αυτη απο εναν βαρυ πλανητη (πχ Ουρανο-συζυγία/Πλουτωνα-τετράγωνο).
Και βεβαια αυτη η Σεληνη του σε συνοδο με τον Αρη στον Κριο, οντας κ ηδη Κριαρισια λογω ζωδιακης τοποθέτησης και διπλα Αριανη απο την επιρροη της συνοδου με Αρη...μας δειχνει οτι γουσταρει γυναικες που τον παιδευουν, που του αντιστεκονται, που τον αναγκάζουν να αναλάβει δραση, παίζοντας τον κλασικο ρολο του κυνηγού!!!
Τωρα αμα δε θελει το θηραμα να κυνηγηθει...δε βλεπω να το αποφευγει ετσι κ το βαλει στο ματι αυτος ο τυπος... και μετα...αναγκαστικά...τρεχατε ποδαρακια καμαριερων να κρυφτειτε!!
Διοτι αυτος τετοια μανα τσαουσα ειχε...τι να κανει ο δολιος?τετοια γυναικα θα γουσταρει, δε φταίει!!!:toung:
Οσο για την προσφιλή καμαριερούλα της υπόθεσης... "οποιος δεν εχει μυαλο",λεει η παροιμία" (ή παει γυρεύοντας, λεμε εγω!) εχει...πόδια"...κι αμα δεν εχει φτερωτα ποδια...ας κανει σλογκαν της το ρητο "οτι δε μπορεις να αποφυγεις, απόλαυσε το"!!:bigsmile::laugh: C'est la vie, που λενε κ οι Γαλλοι!
Υ.Γ1:Εχοντας ως γνώμονα αυτές τις 4 πηγες πληροφοριών...θα τον έχουμε κανει αρχειο τον Στρος...δε γλιτώνει!!!
Α. ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
Β. ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ (TRSNSIT) ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ
Γ. ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.
Δ. ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Υ.Γ2: Αναμενω την αναλυση της Κατιας και της Τaurine για το χαρτη της Γαλλιας, να τον δουμε συνδυαστικα(συναστρια) με τον γενεθλιο του Στρος-καν να δουμε τι ζουμι θα βγαλει!!!
:love:
katiakiss
19-05-2011, 08:06 PM
Σε μια πρώτη ματιά θα πω ότι Η Σελήνη του Στρος Καν πέφτει μέσα στον 12ο της Γαλλίας και η Σελήνη της Γαλλίας στον 12ο του Στρος Καν. Αυτό από μόνο του μου λέει πως τον πολιτικό άντρα και την χώρα του, σίγουρα τους ενώνουν πολλά και ποικίλα μυστικά. Μου λέει ακόμα πως μια πρώτη ένδειξη παρασκηνιακών κινήσεων την έχω μια χαρά.
Πέραν του ότι ο πολιτικός και η χώρα του έχουν σύνοδο δεσμών Σελήνης (αντίστροφα, δλδ ο βόρειος στον νότιο κτλ) που θα πει ότι εδώ υπάρχει μια βαθύτερη εμπλοκή στην οποία συμμετέχει η Σελήνη της χώρας (κυβ. 4ου ) σχηματίζοντας τετράγωνο προς την σύνοδο ¶ρη \ΒΔ του άντρα, μέσα από τον 12ο οίκο του, δίνοντάς μας μια ειδοποίηση για το παρασκηνιακό πλήγμα η χώρα του μπορεί να καταφέρει στον 10ο οίκο της δημόσιας εικόνας του. Την δύσκολη δε, αυτή σχέση τους, την ενεργοποίησε η τριπλή σύνοδος Ερμή\Δία\Αφροδίτης στον Κριό!
Ο Ουρανός της χώρας, βρίσκεται μέσα στον 1ο του άντρα και πάνω στον πλούτωνά του, κυβ. της ερωτικής του έκφρασης, ρίσκου, χαρά ζωής… (5ου) αλλά και τετράγωνο με τον Ερμή του άντρα που με την σειρά του ο Ερμής είναι κυβ. 12ου των κρυφών και 3ου των ειδήσεων. Η χώρα του λοιπόν, με τον ουρανό της πάνω στον Ερμή του, μάλλον ξεμπροστιάζει τα κρυμμένα του, παρά τα συγκαλύπτει.
Από την άλλη, ο Ερμής και ο ήλιος της χώρας, μέσα τον 4ο οίκο του πολιτικού και σε σύνοδο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, καθιστά τις συμφωνίες επισφαλείς και την συνεννόηση μακροπρόθεσμα απογοητευτική.
Έχει πάρα πολλά να πει κανείς για αυτή την συναστρία, ξεκίνησα με αυτά και περιμένω να δω τις τοποθετήσεις σας….
Ουψ! Σκορπίνα έγραφα και δεν είδα ότι είχες ποστάρει ήδη!
gold soul
19-05-2011, 08:50 PM
Ανεξάρτητα από τη συναστρία με τις χώρες, σύμφωνα με αυτά που είπατε για την προοδευμένη Νέα Σελήνη, δε συμπληρώνονται και από τη σύνοδο του γενέθλιου Ποσειδώνα του (κυβ.9ου) με τον Πλούτωνα (κυβ.5ου) του Ηλιακού τόξου; Που τυχαίνει να είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο (συγκυβερνήτης 6ου) της Ηλιακής του επιστροφής αλλά και τον Κρόνο της Αμερικής; Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω πως αυτή η όψη δείχνει ότι με κάποιο πλουτώνιο τρόπο θα διαλυθούν οι αυταπάτες που είχε για τη μεγάλη του ζωή, νομίζοντας πως είναι στο απυρόβλητο. Ίσως φέρνει στην επιφάνεια εμπειρίες και απωθημένα που τον βασανίζουν, να είχε την τάση να υποπέσει σε λάθη και αδυναμίες δίνοντας το «πάτημα» για τρικλοποδιές που προτίθενται να του βάλουν καλοθελητές και μπορεί να δηλώνει την απομόνωση, είτε μέσω εγκλεισμού είτε κοινωνική απομόνωση που αλλάζει ριζικά τη ζωή του.
Μερικές απ' τις σκόρπιες απορίες που έχω, είναι αν και κατά πόσο μπορεί να επιβαρυνθεί η υγεία του απΆ όλα αυτά που βιώνει και θα βιώσει (ίσως κάποια ασθένεια πλουτώνιας ή ποσειδώνιας φύσης;; ) αλλά και αν η απόφαση της δίκης ή γενικότερα αυτή η υπόθεση ξεκαθαρίσει όταν ο Κρόνος –ο οποίος έχει ήδη κάνει 2 φορές όψη με τη σύνοδο γεν. Ποσειδώνα / προοδ. Πλούτωνα- φτάσει τη μοίρα αναδρομής του (17ο Ζυγού) εκεί κάπου τον Οκτώβριο. :unsure:
taurine
19-05-2011, 09:31 PM
Μπράβο και πάλι στα παιδιά που ανεβασαν το χάρτη, και ευχαριστούμε την υδάτινη παρέα, που προχώρησε στην ανάλυση!
Ας προσπάθήσω κι εγω με τη σειρά μου.
Λοιπόν, αρχικά εντύποωση μου κάνει η κοινή σύνοδος Ηλιου-Ερμή-Αφροδίτης σε Ταύρο και Ζυγό αντίστοιχα. Ντομινικ και κράτος έχουν προφανώς ...αίσθηση του ωραίου, ο καθένας με τον τρόπο του! Η όψη χιαστί, από τα λίγα που γνωρίζω, ίσως και να έχει καρμικές προεκτασεις, αλλα αυτό το αφήνω στους εμπειρότερους!:bigsmile:
Ο Πλούτωνας του Ντομινικ με τον Ουρανό του γαλλικού κράτους, βρίσκονται σε σύνοδο στο Λιοντάρι, σε 1ο και 5ο οίκο αντίστοιχα.
Η έκφραση και δημιουργικότητα προφανώς σιγοντάρουν εκρηκτικά η μία την άλλη με απρόβλεπτες συχνά συνέπειες στην "έξωθεν" εικόνα και των δύο.
Συνεχίζω με τις θέσεις της σελήνης. Η Σελήνη στη Γαλλία, πανίσυρη από οίκο και θέση, δείχνει αναμφίβολα εσωστρέφεια αναφορικά με το λαό της, και με την αίσθηση της μητέρας - πατρίδας. Αντίθετα η σελήνη του Ντομινίκ δείχνει μία πιο επεκτατική,φιλελεύθερη και ...υπερπόντια αντίληψη αναφορικα με τα σύνορα παντός είδους.
Οι όψεις τετραγώνων ακριβείας των σημείων mc των δύο χαρτών, μας δίνουν πληροφορίες γιατο πόσο διαφορετική άποψη υπάρχει σχετικά με την κοινωνική προβολή και καταξίωση. Ο Ντομινίκ προβάλλεται με "φασαρία", με παιδικότητα και παρόρμηση και η Γαλλία, προφανώς μέσω της πολιτικής της, προτιμά να διατηρεί ένα συντηρητικό προφίλ, χαμηλών τόνων. Αυτή τη στιγμή βέβαια, ο διελαυνων Πλούτωνας "αγγίζει" επικίνδυνα τις ακμές των προαναφερθέντων οίκων, με εξελίξεις που θα φανούν αργότερα.
Ο Κρόνος της Γαλλίας, κατά τη γνώμη μου σε θέση που διαμορφώνει ρατσιστικές, δογματικές και μισαλλόδοξες απόψεις. Είναι γνωστό σε όλους πως στη Γαλλία ο ρατσισμός καλά κρατεί Η θέση του στην ακμή του 9ου οίκου και του Τοξότη τονίζει τις απόψεις...
Η θέση του Κρόνου της Γαλίας στον 5ο οίκο του Ντομινίκ μας πληροφορεί για το γεγονός. Σε μια ξένη χώρα αποπειράθηκε να γευθεί καρπό απαγορευμένου χρώματος, και το πλήρωσε....
Πάμε τωρα να δούμε το ρεζουμε της υπόθεσης, δηλαδή τον 4ο του Ντομινικ σε σχέση με τη Γαλλία. Ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο του Ντομινικ, πέρα από τις παραπάνω ερμηνείες, ίσως να δηλώνει και την ύπαρξη ακίνητης περιουσίας, σε διάφορα μήκη και πλάτη της γης (Ποσειδωνας), γεμάτα κομψότητα και καλαισθησία (Ζυγός).
Σε σύνοδο με τον Ερμή του κράτους, ο οποίος κυριαρχεί από οίκο, "θολώνει" τα νερά και φουντώνει τα σχόλια και τις διαβουλεύσεις από κρατικές υπηρεσίες, και από διπλωματικές επαφές. Σε κάθε περίπτωση, ο κρατικός μηχανισμός της Γαλλίας, φαίνεται να έχει βάλει το χέρι του, με Ερμή και Ηλιο στο Ζυγό να μην δίνουν ξεκάθαρη εικόνα.
Αυτά τα λίγα από εμένα...
Επαναλαμβάνω πως πρόκειται για προσωπικες απόψεις, και θα περιμένω παρατηρήσεις, διορθώσεις κλπ.
katiakiss
19-05-2011, 10:00 PM
Ανεξάρτητα από τη συναστρία με τις χώρες, σύμφωνα με αυτά που είπατε για την προοδευμένη Νέα Σελήνη, δε συμπληρώνονται και από τη σύνοδο του γενέθλιου Ποσειδώνα του (κυβ.9ου) με τον Πλούτωνα (κυβ.5ου) του Ηλιακού τόξου; Που τυχαίνει να είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο (συγκυβερνήτης 6ου) της Ηλιακής του επιστροφής αλλά και τον Κρόνο της Αμερικής; Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω πως αυτή η όψη δείχνει ότι με κάποιο πλουτώνιο τρόπο θα διαλυθούν οι αυταπάτες που είχε για τη μεγάλη του ζωή, νομίζοντας πως είναι στο απυρόβλητο. Ίσως φέρνει στην επιφάνεια εμπειρίες και απωθημένα που τον βασανίζουν, να είχε την τάση να υποπέσει σε λάθη και αδυναμίες δίνοντας το «πάτημα» για τρικλοποδιές που προτίθενται να του βάλουν καλοθελητές και μπορεί να δηλώνει την απομόνωση, είτε μέσω εγκλεισμού είτε κοινωνική απομόνωση που αλλάζει ριζικά τη ζωή του.
Μερικές απ' τις σκόρπιες απορίες που έχω, είναι αν και κατά πόσο μπορεί να επιβαρυνθεί η υγεία του απΆ όλα αυτά που βιώνει και θα βιώσει (ίσως κάποια ασθένεια πλουτώνιας ή ποσειδώνιας φύσης;; ) αλλά και αν η απόφαση της δίκης ή γενικότερα αυτή η υπόθεση ξεκαθαρίσει όταν ο Κρόνος –ο οποίος έχει ήδη κάνει 2 φορές όψη με τη σύνοδο γεν. Ποσειδώνα / προοδ. Πλούτωνα- φτάσει τη μοίρα αναδρομής του (17ο Ζυγού) εκεί κάπου τον Οκτώβριο. :unsure:Χρύσα μου, νομίζω ότι τον κλονισμό της υγείας του , αν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι τέτοιο, πιο πολύ τον εντοπίζω στον συντονισμό των ταυτόχρονων επιρροών:
Αντίθεση του διερχ. Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Κρόνο του, που είναι συνγκυβ του 6ου οίκου του.
Σύνοδο του διελ.Κρόνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 4ο (σημαντικός οίκος σε θέματα υγείας)
+ Ταυτόχρονη σύνοδος Πλούτωνα ηλιακού τόξου με γεν. Ποσειδώνα (όταν περάσει από εκεί ο Κρόνος, σίγουρα θα δώσει γεγονός, όπως πολύ σωστά επεσήμανες)
Ο Πλούτωνας μέσα στον 6ο
Όμως δεν μπορούμε να έχουμε σοβαρά κρούσματα υγείας αν δεν συμμετέχουν όψεις με τα φώτα. Έτσι:
Η σύνοδος του Ουρανού με την Σελήνη συγκυβερνήτη 12ου (νοσοκομεία, ασθένειες, εγκλεισμός…) , είναι ένας ισχυρός δείκτης σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους, δεδομένου ότι ο Ουρανός θα γίνει ανάδρομος και θα ξανακάνει σύνοδο με την Σελήνη του, τον Αύγουστο (όμως και τώρα που η σύνοδος είναι αποκλίνουσα, είναι ακόμα σε ενεργή) .
Ωστόσο, θα έχουμε την είσοδο του Δία στον ταύρο (Ιούνιο) που μέσα από τον γωνιακό του 10ο θα κάνει ταυ-τετράγωνο με τον ωροσκόπο του και τον Δία (κυβ.6ου). Προσωπικά θεωρώ το ταυ-τετράγωνο αυτό καθοριστικό, γιατί ο Δίας έχει την ιδιότητα να διογκώνει ότι βρει στο πέρασμά του και η ύπαρξή του εκεί, κάθε άλλο παρά ευεργετική θα είναι.
Φοβούμε ότι ο Δίας με κάποιο τρόπο θα είναι η χαριστική του βολή.
Atrapos
19-05-2011, 10:39 PM
Είναι αλήθεια ότι η συνάστρια Γαλλίας - Στρος Καν φαίνεται να είναι περισσότερο αποκαλυπτική απΆ ότι θα περίμενα. Πέρα από τα όσα σωστά αναφέρθηκαν ήδη, εμένα μου έκανε εντύπωση η ταυτόχρονη ενεργοποίηση των δύο ωροσκοπίων από τις διελεύσεις.
Ο Πλούτωνας βρίσκεται πάνω στο Μεσουράνημα της Γαλλία και σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα του Στρος Καν
Ο Κρόνος πέρασε πάνω στον Ποσειδώνα του Στρος Καν και τον Ερμή της Γαλλίας.
Ο Ουρανός είναι πάνω στη Σελήνη του Στρος Καν και σε αντίθεση με την Αφροδίτη της Γαλλίας.
Ο Δίας πέρασε από Ωροσκόπο / Δεσμούς της Γαλλίας και τετραγωνίζει ¶ρη/Δεσμούς του Στρος Καν.
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι πέρα από τις δυσκολίες ανάμεσα στους δύο χάρτες που σωστά αναφέρθηκαν, πιστεύω ότι ο Στρος Καν θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την Γαλλία. Βλέπουμε στον χάρτη της ότι έχει μόνο ένα πλανήτη στο ανατολικό ημισφαίριο και κανέναν στο 4ο τεταρτημόριο όπου φαίνονται οι δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο διεθνές σκηνικό (10ος και 11ος οίκος). Με 7 πλανήτες του Στρος Καν να πέφτουν στο ανατολικό ημισφαίριο της Γαλλίας θα μπορούσε να φέρει κάποια ισορροπία στο χάρτη της, να καλύψει ένα κενό που υπάρχει με τον ισχυρό και εξωστρεφές χαρακτήρα του. Ίσως αυτό φαίνεται και από τους «ανάποδους» Δεσμούς της Σελήνης. Από την άλλη 4 πλανήτες και ο Βόρειος Δεσμός της Γαλλίας βρίσκονται στον 4ο οίκο του Στρος Καν, κάτι που δείχνει τα φιλοπάτρια αισθήματά του.
Οι ισχυρές συνδέσεις ανάμεσα στα δύο ωροσκόπια δείχνει νομίζω ότι είχε σημαντικό ρόλο να παίξει στα πολιτικά πράγματα της Γαλλίας και γιΆ αυτό θα είχε και πολλούς αντιπάλους, Αυτή η δυνατότητα αποτελεί βέβαια παρελθόν πλέον και εκτός από το «άδειασμα» που σίγουρα υπήρξε από τη χώρα του, τείνω να πιστέψω ότι μάλλον του την είχαν στημένη.
Νομίζω ότι το πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι το λάθος timing. Η θητεία του στο ΔΝΤ ολοκληρώθηκε και κατΆ επέκταση η αρχή της δυναμικής ενασχόλησής του με τα εσωτερικά της χώρας του έγιναν στη χειρότερη στιγμή για τον ίδιο, σύμφωνα με τις διελεύσεις και προόδους που έχουν αναφερθεί. Βλέπουμε ότι δεν αρκούν οι δυνατότητες αλλά χρειάζεται και ο σωστός χρόνος.
katiakiss
19-05-2011, 11:11 PM
Κύριε Αντωνιάδη η τοποθέτησή σας είναι καθαρή, κατανοητή και εμπεριστατωμένη. Χάρηκα πολύ διαβάζοντας , γιατί διατυπώσατε δυο τρία πράγματα που εγώ απέφυγα από ανασφάλεια.
Να συμπληρώσω ότι συμφωνώ απόλυτα με το περί πατριωτισμού του Στρος Καν και να τονίσω ότι ο χάρτης του περιγράφει έναν ικανότατο πολιτικό για την χώρα του αλλά και για την συγκεκριμένη θέση του στο ΔΝΤ.
Η τύχη είναι τυχαία, όχι η επιτυχία!
SAGIVI
20-05-2011, 12:15 AM
Παιδια να ειστε καλα, ειναι πολυ ενδιαφερουσα η αναλυση που κανετε.:pleasantry:
taurine
20-05-2011, 12:40 AM
Και κάτι τελευταίο που πρόσεξα: Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί ένα θεαματικό τετράγωνο Ηλιου - Ποσειδώνα, στην 1η μοίρα των μεταβλητών. Οι οίκοι που αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ντομινίκ είναι ο 11ος, και ο 8ος αντίστοιχα.
Τί άλλο πια να περιμένει αυτός ο άνθρωπος? Δεν φτάνει τόση προβοκάτσια?:(