View Full Version : Παρόμοιοι γενέθλιοι και ομοιότητες επί του πρακτέου
Victory
17-05-2011, 02:02 PM
Καλημέρα σε όλους σας και σας ευχαριστώ που τους τελευταίους μήνες μου χαρίζεται την συντροφιά σας. Οι τελευταίοι μήνες είναι πραγματικά οι πιο δύσκολοι της ζωής μου από ολες τις απόψεις. Σκέφτηκα λοιπόν, αν συμφωνείτε και σεις και φυσικά και η διαχείριση ,να ψάξω ανάμεσα σας , ανθρώπους με παρόμοια γενέθλια στοιχεία. Δηλαδή 30/1/72 , 7.56 π.μ. -μία μέρα διαφορά - αλλά με ίδια σελήνη και οικοθεσία. Δηλαδή ίδιο ωροσκόπο. Βιώνεται ανάλογες καταστάσεις με τις δικές μου , είχατε παρόμοια βιώματα μέχρι στιγμής και μοιραζόμαστε τις ίδιες φοβίες και ανασφάλειες?
Νομίζω ότι θα μου έκανε καλό να νιώσω κομμάτι μιας παρέας ομοιοπαθούντων (αν υπάρχουν) !!
Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία τα "διδυμάκια" μου στο σύμπαν .
SAGIVI
17-05-2011, 08:55 PM
Κοριτσακι μου, δεν χρειαζεται να υπαρχουν κοινα στοιχεια στους χαρτες μας για να καταλαβω πως αισθανεσαι. Η διελευση του Ποσειδωνα απο τον 1ο οικο σου και του Ορανου απο τον 2ο, μου θυμιζει την πιο δυσαρεστη περιοδο της ζωης μου. Συμπτωματικα, ειχα την ηλικια σου.
Ειμαι σιγουρη, οτι ακομη κι αν δεν βρεις το αστρολογικο σου διδυμακι, υπαρχουν πολλα <αδελφακια> σου, που εχουν βιωσει τα ιδια συναισθηματα με σενα κατα την διαρκεια αυτων των διελευσεων.
Ακριβως οπως τα περιγραφεις. Ανασφαλεια, φοβιες και θλιψη και να τρεχουν οι υποχρεωσεις.....................:nuts:: nuts:
Καθε μερα φαινεται να εχει χιλιες ωρες. Στηριξου στους φιλους σου και στην οικογενεια σου.
Δεν γινεσαι βαρος, γιατι καποια στιγμη ολοι θα περασουμε μια μεγαλη συναισθηματικη κριση και δυστυχως ειναι κι αυτο μεσα σ αυτο που λεμε ωριμοτητα.
Εκτος απο το < προσφερω > , υπαρχει και το <λαμβανω>, που ειναι κι αυτο μερος απο το μαθημα της ζωης μας.:love::love::love:
Victory
18-05-2011, 08:29 AM
Εφάκι μου καλημέρα και σ΄ευχαριστώ πραγματικά για την στήριξη. Τέτοιες στιγμές, νιώθεις μετέωρος ότι δεν μπορείς να στηριχτείς πουθενά και ότι όσο δυνατά και αν φωνάξεις ....κανείς δεν θα ακούσει. Ένιωσα λοιπόν την ανάγκη να βρω ανθρώπους με κοινά βιώματα εδώ μέσα και να λειτουργήσει σαν ένα μικρό group therapy με βάση κάποια κοινά αστρολογικά στοιχεία που τυχόν μοιράζομαι με κάποιους. Ισως να είναι η αναζήτηση μιας φαινομενικής διαφυγής (βλέπεις τρώω την ενεργοποίηση της γενέθλιας αντίθεσης Κρόνου Ποσειδώνα από τον εκπληκτικό Ποσ. που τετραγωνίζει από διέλευση τον Μεγάλο Δάσκαλο), μέσα από την ψευδαίσθηση του "δεν είμαι μόνη μου , άρα όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε" ,ή πάλι είναι ή μοναξιά ενός έντονου 12ου (Ηλιος - Ερμής - Β.Δεσμός) που όσο οικεία και απαραίτητη είναι , τόσο αβάσταχτη γίνεται. Πολλά "ίσως" ....που απλά ψάχνουν επιβεβαίωση ; διάψευση; τον απομηχανή Θεό που θα τα αλλάξει ως δια μαγείας όλα προς το καλύτερο ; την συμπαντική 'δικαίωση" ώς απόδειξη της νομετέλειας ; Η μήπως την ωρίμανση μέσω μιας επίπονης διαδικασίας που θα λειτουργήσει ως το μεγαλύτερο μάθημα " μόνη σου πληρώνεις τα λάθη σου και ακόμα πιο μόνη σου τα διορθώνεις" ;
Καλή μου Εφη ίσως τελικά να ψάχνω, με λάθος τρόπο για μια ακόμη φορά, το φως στο τουνελ.
SAGIVI
18-05-2011, 12:52 PM
Victory μου, αυτο το μικρο group therapy, οπως το ονομασες, θα βρει πολλους αποδεκτες και θα λειτουργησει <αναλγητικα>, για ολους οσους θ αποφασισουν να μιλησουν για την εμπειρια τους αλλα και για εκεινους που απλα θα διαβασουν.
Δεν ειναι τυχαιο, οτι ολοι οσοι εχουμε βιωσει την ενεργοποιηση μια σκληρης γενεθλιας οψης Κρονου-Ποσειδωνα, (στην περιπτωση μου τετραγωνο), εκφραζουμε παρομοια συναισθηματα με τα δικα σου, οταν δημοσιευονται σχετικα αρθρα.
Αυτη η οψη διαλυει τις ομορφες αυταπατες μας για την ζωη, τα ονειρα μας , την ιδεολογια μας, ακομη και για την ιδια μας την προσωπικοτητα, τις εσωτερικες μας δυναμεις και τις δυνατοτητες μας, την γνωμη μας για τους ανθρωπους τους περιβαλλοντος μας, αναλογα με τους οικους που βρισκονται οι πλανητες.
Δεν ψαχνεις καθολου λαθος, οταν απευθυνεσαι στ αλλα μελη γι ανταλλαγη τετοιων εμπειριων. Οσοι αγαπαμε την αστρολογια κι εχουμε περασει τα πρωτα μας <αντα>, νοιαζομαστε πολυ περισσοτερο για τις ψυχολογικες προεκτασεις των οψεων και σε βεβαιωνω, οτι καπου στο βαθος, ολοι περιμενουμε τον απο μηχανης θεο, για να γινει το θαυμα, κι ας λεει αλλα η λογικη μας.
Επισης και τωρα που κοντοφθανω τα πρωτα <ηντα>:bigsmile::embarrest:cry: και τους φιλους μου αυτης της ηλικιας, μην φανταστεις, οτι δεν τον σκεφτομαστε, να κατεβει να μας δωσει την λυση, ακομη και τωρα.
Victory μου, ολοι εχουμε κανει μεγαλα λαθη στην ζωη μας κι εχουμε υποστει τις συνεπειες για πολυ μεγαλες περιοδους. Ομως σε διαβεβαιω οτι τα ορια της αυτοτιμωριας μας τα οριζουμε εμεις. Μην αφησεις το εαυτο σου να γινει <κολλητη> με την <ενοχοποιηση>, τουλαχιστον οχι παραπανω απ οσο πρεπει.
Δεν εκανες κι εγκλημα..........Βοηθησε τον 12ο σου και την Αφροδιτουλα σου να εκφραστουν θετικα και τρυφερα για την ιδια σου την υπαρξη.:love::love::love:
..........και μην ξεχνας, οτι ειμαι κι εγω παθουσα.:laugh:
katiakiss
18-05-2011, 02:36 PM
Η Έφη μας τα έγραψε κάτι παραπάνω από καλά, και δεν αναφέρομαι μόνο στην αστρολογική της τοποθέτηση, αλλά και ανθρώπινη προσέγγισή της .
Η αίσθηση της απομόνωσης και της θλίψης, είναι ένα συναίσθημα που ολοένα και περισσότερο φωλιάζει μέσα στην ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου. Είναι η ίδια η ζωή μας και ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το 24ωρο μας. Δεν υπάρχει χώρος για ουσιαστική επικοινωνία, για φίλους, για μια απλή βόλτα.
Πρόσφατα παρατήρησα στην άκρη του δρόμου μια μικρή συστάδα παπαρούνες και το βλέμμα μου στάθηκε πάνω καρφωμένο για ένα λεπτό, καθώς στο μυαλό μου γύριζαν σκέψεις ότι η ζωή μας έχει χάσει κάθε ίχνος πρωτογενούς ομορφιάς.
Δεν υπάρχει διάθεση για μια απλή ζωή που αρκείται σε αυτά που πραγματικά έχουμε ανάγκη και όχι στα επίκτητα ανούσια.
Στην πραγματικότητα αυτή η θλίψη που νιώθεις εσύ, είναι μια θλίψη που πήρε διαστάσεις μάστιγας και υποσκάπτει ύπουλα ακόμα και την σωματική μας υγεία. Η θλίψη, καταστρέφει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Γνώμη μου είναι ότι καθοριστικό ρόλο στην ενεργοποίηση της γενέθλιας αντίθεσης Κρόνου\Ποσειδώνα, παίζει η ταυτόχρονη διελεύση Κρόνου από το 8ο σπίτι.
Αυτό από μόνο του, οδηγεί τον άνθρωπο να έρθει αντιμέτωπος με τους πιο βαθιά θαμμένους φόβους του-απωθημένα. Ο άξονας 2ου\8ου είναι ισχυρά ενεργοποιημένος αυτή την στιγμή στον χάρτη σου, κάτι που έτσι κι αλλιώς ισχύει και από γενέθλια θέση.
Αυτό μου δίνει την αφορμή να πω ότι ο άξονας αυτός (2ος\8ος) συνδέεται άμεσα με την ψυχική μας κατάσταση και υγεία. Ιδιαίτερα ο 8ος , επειδή σχετίζεται με τις φοβίες, σε μια δυσμενή του ενεργοποίηση, έχει την ιδιότητα να φέρνει μπροστά μας αυτό ακριβώς που φοβόμαστε.
Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που παθαίνουν τα μικρά παιδιά, όταν ξαπλωμένα στο σκοτάδι κοιτάζουν γύρω τους με φόβο. Αν φοβούνται τους σκύλους, τότε η τρομαγμένη τους φαντασία θα δει το ακουμπισμένο παλτό στην καρέκλα για σκύλο, ενώ αν φοβούνται τις σαύρες, θα δουν την κασετίνα πάνω στο γραφείο τους για σαύρα.
Ο ενήλικος που φοβάται την μοναξιά, θα την νοιώσει να του τρυπάει το κόκαλο και εκείνος που έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση θα ζήσει την απελπισία της απαξίας του.
Το καλό είναι ότι ο άξονας (2ος\8ος) λειτουργεί σαν καθαρτήριο και μαζί με το φόβο, φέρνει το θάρρος. Δεν είναι τυχαίο που με γενέθλια σχέση συνόδου Σελήνης \Πλούτωνα είχα κάποτε αυτή την υπογραφή: «θάρρος είναι να προχωράς ενώ φοβάσαι!»
Έτσι, η βόλτα με το τρενάκι του φόβου στο σκοτεινό λαβύρινθο του υποσυνείδητου, έχει θεραπευτικό χαρακτήρα αν δεν κλείνεις τα μάτια κάθε φορά που κάποιο πολυκαιρισμένο τέρας εμφανίζεται εμπρός σου.
Είναι η στιγμή που βρίσκεις το θάρρος να σηκωθείς από το κρεβάτι και να ανάψεις το φως, για να γίνει ο σκύλος παλτό και η σαύρα κασετίνα! Είναι η ώρα να γεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου, όπως επιβάλει η παρουσία του Κρόνου στο 8ο σπίτι. Έτσι οφείλεις στον εαυτό σου να το δεις.
Σου αφιερώνω το παρακάτω απόσπασμα από κάτι που έγραψα σε μια ανάλογη περίπτωση ψυχικών διεργασιών:
…………………………………………
Θα περιμένω τα ηφαίστεια να θυμώσουν
να ξεχειλίσουν στα βουνά της λογικής
τα αγρίμια τ’ άρρωστα στη λάβα τους να σπρώξουν
γιατί έχει θάνατο να θες ν’ αναστηθείς!
………………………………………..
SAGIVI
18-05-2011, 04:32 PM
Κατια, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου, για την αναλυση του αξονα 2ου-8ου και την διελευση του Κρονου απο εκει, στο ωροσκοπιο της φιλης μας.
Αυτος ο αξονας ειναι χτυπημενος και στο δικο μου ωροσκοπιο κι ενεργοποιημενος εδω και πολλα χρονια απο τους <βαρεις> πλανητες. Ο καθενας εφερε το δικο του μαθημα παρεα με τον γενεθλιο Κρονο κι αλλο διαβασμα κι εξετασεις δεν μπορω :bigsmile:, εχω πλεον και πρεσβυωπια για σκονακια.
Υ.Γ Πριν καποια χρονια, μου προσφερες υπεροχες στιγμες χαλαροτητας με το χιουμορ σου στα κειμενα σου. Σημερα το μεσημερι ομως, αγγιξες με τους στιχους σου την προσωπικη μου θεωρια για την ζωη, οπως εχει διαμορφωθει με το περασμα του χρονου.
Victory
18-05-2011, 05:37 PM
Εφάκι μου το δρομολόγιο είναι πολύ δύσκολο και μάλλον αντανακλαστικά νιώθουμε όλοι περνώντας από τέτοιες στενωπούς, ότι προφανώς πληρώνουμε χρέη μας. Ισως να είναι η ανάγκη της φύσης μας, να εκλογικεύουμε και να αιτιολογούμε κάθε τι κακό ή καλό μας συμβαίνει, σαν συμπαντική ανταμοιβή ( ενοχοποίηση όπως σωστά έγραψες) . Βλέπεις μου είναι , σ' συτή την φάση που βιώνω, πολύ δύσκολο να κατανοήσω ότι είμαι ένας ακόμη μαγνήτης στο άπειρο , θετικών και αρνητικών γεγονότων, και ακολούθως να δράσω και να αντιδράσω στωϊκά στα μηνύματα αυτών . Σ' ευχαριστώ πολύ που δήλωσες παρούσα και έτοιμη για βοήθεια στο group !!!
Κάτια μου τώρα αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι οι παπαρούνες είναι πολύ πιο απαραίτητες για την ευτυχία μας απ΄ότι κάποια άλλα που ζητούσα ή διακαώς επιθυμούσα ....Ελπίζω να μην το ξεχάσω ποτέ ξανά ! Ωστόσο ειλικρινά ο άξονας 2ος -8ος έχει διαταράξει όλη μου την ύπαρξη . Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα έχουν γίνει τρομακτικοί εφιάλτες. Τρέμω τι θα μου ξημερώσει !!!Και την ίδια στιγμή μια φωνή από μέσα μου να με διαβεβαιώνει ότι θα τα καταφέρω. Εδώ έιναι που τρέμω τον Ποσειδώνα μου και τις αυταπάτες. Τρέμω το τι έχει να μου δώσει όλη αυτή η διετία με Ποσειδώνα , κρόνο και Ουρανό !!! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής : ΤΡΕΜΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !!!! Το είπα γι'αυτό και στις δύο οφείλω και νιώθω να σας πω : "Αγάπα με περισσότερο όταν το αξίζω λιγότερο γιατί τότε είναι που το χρειάζομαι πραγματικά" (Σουηδική παροιμία)
Σας ευχαριστώ
katiakiss
18-05-2011, 05:45 PM
"Αγάπα με περισσότερο όταν το αξίζω λιγότερο γιατί τότε είναι που το χρειάζομαι πραγματικά" (Σουηδική παροιμία)Τι να πω γι' αυτό; Μεγάλο κέρδος για σήμερα! Μόνο αυτό!
SAGIVI
18-05-2011, 09:25 PM
Τα ειπες ολα σε μια φραση.
Κοριτσακι μου, η ανεξαρτησια στην οποια σ εχει μαθει ο ωροσκοπος σου δοκιμαζεται και τιποτα χειροτερο δεν θα συμβει, αφου ηδη ενοιωσες αυτα τα συναισθηματα, τα οποια δεν φανταζοσουν οτι υπηρχαν στον χαρακτηρα σου. Μην φοβασαι τιποτε αλλο πια:bigsmile:
whisperer
18-05-2011, 09:40 PM
πάντως μιας και συζητάμε για παρόμοιους χάρτες...και αστρολογικά δίδυμα...συζητούσα παλιότερα με μία φίλη και εντελώς τυχαία ανακαλύψαμε ότι ένα συγγενικό της πρόσωπο είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με μένα (και χρονιά εννοείται) αλλά με κάποιες ώρες διαφορά χωρίς όμως να είμασταν σίγουρες για το δικό του ωροσκόπιο...οπότε η οικοθεσία όντως πρέπει να ήταν διαφορετική....αλλά η Σελήνη ήταν στο ίδιο ζώδιο...και καθώς συζητούσα μαζί της καταλήξαμε να λέμε ακριβώς αυτό το πράγμα...πόσο διαφορετικοί άνθρωποι είμασταν (εγώ και ο συγγενής της) με εντελώς διαφορετικά βιώματα...εντελώς διαφορετικές πορείες, γεγονότα και πολλα πολλά άλλα...
θα μου πείτε τώρα "για νέο μας το λες?"! προφανώς όχι...το λέω περισσότερο για τη φίλη μας victory που ψάχνει να βρει λιμάνι για τον καημό της...γνωρίζοντας και συζητώντας με τον αστρολογικό της δίδυμο.... αντίθετα, όπως αναφέρει η Έφη αλλά και η Κάτια, μπορεί, αν η "αιτία" μίας τέτοιας συναισθηματικής και ψυχολογικής κατάστασης είναι εντοπισμένη και συγκεκριμένη αστρολογικά (όσο γίνεται βεβαίως) να την έχουν ζήσει πολλοί άνθρωποι ανεξάρτητα με την ημερομηνία γέννησης τους.... :bigsmile:
taurine
18-05-2011, 10:30 PM
Εφάκι μου το δρομολόγιο είναι πολύ δύσκολο και μάλλον αντανακλαστικά νιώθουμε όλοι περνώντας από τέτοιες στενωπούς, ότι προφανώς πληρώνουμε χρέη μας. Ισως να είναι η ανάγκη της φύσης μας, να εκλογικεύουμε και να αιτιολογούμε κάθε τι κακό ή καλό μας συμβαίνει, σαν συμπαντική ανταμοιβή ( ενοχοποίηση όπως σωστά έγραψες) . Βλέπεις μου είναι , σ' συτή την φάση που βιώνω, πολύ δύσκολο να κατανοήσω ότι είμαι ένας ακόμη μαγνήτης στο άπειρο , θετικών και αρνητικών γεγονότων, και ακολούθως να δράσω και να αντιδράσω στωϊκά στα μηνύματα αυτών . Σ' ευχαριστώ πολύ που δήλωσες παρούσα και έτοιμη για βοήθεια στο group !!!
Κάτια μου τώρα αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι οι παπαρούνες είναι πολύ πιο απαραίτητες για την ευτυχία μας απ΄ότι κάποια άλλα που ζητούσα ή διακαώς επιθυμούσα ....Ελπίζω να μην το ξεχάσω ποτέ ξανά ! Ωστόσο ειλικρινά ο άξονας 2ος -8ος έχει διαταράξει όλη μου την ύπαρξη . Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα έχουν γίνει τρομακτικοί εφιάλτες. Τρέμω τι θα μου ξημερώσει !!!Και την ίδια στιγμή μια φωνή από μέσα μου να με διαβεβαιώνει ότι θα τα καταφέρω. Εδώ έιναι που τρέμω τον Ποσειδώνα μου και τις αυταπάτες. Τρέμω το τι έχει να μου δώσει όλη αυτή η διετία με Ποσειδώνα , κρόνο και Ουρανό !!! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής : ΤΡΕΜΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !!!! Το είπα γι'αυτό και στις δύο οφείλω και νιώθω να σας πω : "Αγάπα με περισσότερο όταν το αξίζω λιγότερο γιατί τότε είναι που το χρειάζομαι πραγματικά" (Σουηδική παροιμία)
Σας ευχαριστώ
Τίποτε δεν είναι χειρότερο από την ψευδαίσθηση πως δεν μπορούμε να καταφέρουμε το ο,τιδήποτε.
Και γράφω ψευδαίσθηση διότι όταν εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, τίποτε δεν είναιο ξεκάθαρο. Ο Κρόνος από μόνος του, έχει την τάση να σου κόβει τα πόδια, τη διάθεση και τα φτερά.
Το θέμα είναι πως μέσα στον 'άξονα 2/8 κρύβεται η δύναμή μας, ο τσαμπουκάς μας, η ικανότητα επιβολής και αυτοεπιβολής, καθώς επίσης και η μαγική ικανότητα αναγέννησης!
Οι ισορροπίες βέβαια παραμένουν πολύ λεπτές και το άτομο ΔΕΝ πρέπει να πέσει στην παγίδα αυτοεγκατάλειψης. Ακόμη και η μοναξιά είναι τόσο χρήσιμη, που λειτουργεί εξαγνιστικά και θεραπευτικά, ειδικά όταν το άτομο έρχεται σε επαφή και επικοινωνία με τα κρυμμενα μηνύματα της ψυχής του.
Γεννήθηκα με Κρόνο στον 8ο και στο Λιοντάρι σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο 10ο στο Σκορπιό. Κάθε νεανική μου τρελίτσα κατέληγε σε μαδημένη χαίτη, καθώς πλήρωνα ακριβά όλα όσα ήταν αυτονόητα για πολλούς συνομιλήκους μου. Πριν από 5 χρόνια, είχα επιστροφή Κρόνου και ταυτόχρονη διέλευση Ποσειδώνα από 2ο και Υδροχόο. Ενεργοποιήθηκε το γενέθλιο τετράγωνο και μπήκε και στο χορό Ποσειδώνας!
Είμαι σίγουρη πως δεν χρειάζεται να σας αναλύσω πως ένιωθα, γιατί οι περισσότεροι από εσάς τα γνωρίζουν καλά και ίσως καλύτερα.
Το αποτέλεσμα ήταν να ξαναγεννηθεί μέσα μου ένας καινούριος άνθρωπος, σίγουρα δυνατότερος, με αυτοπεποίθηση σφριγηλή, και πιο λαμπερή ματιά. Η χαίτη μου δεν ξαναμαδήθηκε, αντιθέτως λάμπει, και ο Ουρανός ξαναμπήκε στη θέση του, αυτή τη φορά για να μου χαρίσει δύναμη ωστε να δώσω τα δώρα του σε αυτούς που το χρειάζονται.
Ο Ποσειδώνας από το 2ο μου έμαθε να ξεχωρίζω το χρυσό από τον τενεκέ, σε πράγματα και πρόσωπα, και ακόμη μαθαίνω. Αυτή τη στιγμή είναι στα Ψάρια παραμένοντας στα τέλη του 2ου. Ακόμη και τώρα μαθαίνω! Εκπλήξεις, αποκαλύψεις, προδοσίες, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Μην ξεχνάς πως ο,τι λυγίζει δεν σπάει... Μπορεί να μην γνωριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά το ότι μοιραζόμαστε τόσα εδώ μέσα, μας κάνει ένα group therapy!
Και για να μην ξεχνάμε την επιταγή του Ποσειδώνα για σαγήνη, ως Ταυρίνα και γνώστης των μυστικών 2ου/8ου, έχω να σου πω τα εξής:
Ψάξε στα καλλυντικά σου και βρες το κατακόκκινο κραγιόν, αυτό που διστάζεις τόσο καιρό να φορέσεις,άνοιξε την ντουλάπα σου και βρές το αέρινο και αραχνούφαντο φόρεμα που καταδίκασες στην αφάνεια, φόρα στα πόδια σου τις ψηλοτάκουνες γόβες που έθαψες ζωντανές στην παπουτσοθήκη σου. Βγες μια βόλτα στο αεράκι του Μαίου και πιες τα σαγηνευτικά αρώματά του! Μην ξεχάσεις με την άκρη του ματιού σου να παρατηρείς το θαυμασμό που θα προκαλέσεις, και να γλείψεις ευχαριστημένη την πατουσίτσα σου!
Όταν γυρίσεις στο σπίτι σου, πίστεψέ με, θα έχεις λάβει το πραγματικό νόημα του Ποσειδώνα.Γιατί είναι ο μόνος που ξερει να πλανεύει και να πλανεύεται!;)
Εκμεταλλεύσου το!
maria76
19-05-2011, 01:32 AM
Βρε κορίτσια,τα όσα είπατε στη φίλη μας που περνάει δύσκολα ήταν πολύ συγκινητικά!Με κάνατε και δάκρυσα,και μπράβο σας που νοιάζεστε τόσο..:love:
Αστρολογικά ή μη,όλα περνούν τελικά.Να φοβόμαστε μόνο τα ανεξίτηλα σημάδια,ε Victory?Το λέει και τ'όνομα σου..:bigsmile:
katiakiss
19-05-2011, 03:52 AM
Βρε κορίτσια,τα όσα είπατε στη φίλη μας που περνάει δύσκολα ήταν πολύ συγκινητικά!Με κάνατε και δάκρυσα,και μπράβο σας που νοιάζεστε τόσο..:love:
Αστρολογικά ή μη,όλα περνούν τελικά.Να φοβόμαστε μόνο τα ανεξίτηλα σημάδια,ε Victory?Το λέει και τ'όνομα σου..:bigsmile:Βρε Μαράκι…:love: Το έχεις και στο τσεπάκι το κλάμα όμως! Δεν δυσκολεύτηκες…:cry: Παραδέξου το!:laugh:
ΥΓ: Αγαπητή διαχείριση ξέρω ότι είναι ντροπή μου που αντί να δίνω το καλό παράδειγμα, γράφω τέτοιο ποστ παραβλέποντας τον κανονισμό, αλλά με κίνδυνο της διαγραφής του ποστ, πήρα την ευθύνη να πειράξω το μέλλος Μαρία76, γιατί είναι προκλητικά Ιχθύς και δεν αντέχω! Με κολάζει!
Victory
19-05-2011, 08:51 AM
Πραγματικά είναι πολύ συγκινητική κορίτσια η αμεσότητα της συμπαράστασης σας. Η ιχθύσια Αφροδιτούλα μου αισθάνεται σήμερα που διάβασα όλα τα ποστ σας, τόση ευγνωμοσύνη που δεν υπάρχουν λόγια να σας το περιγράψω. Νιώθω ότι στο σύμπαν μ΄ακούνε. Είναι υπέροχο το συναίσθημα, και ακόμη και αν είναι μόνο συναίσθημα (τούτη τη στιγμή που η αλήθεια είναι ότι η αναγκαιότητα χρήζει πράξη για να ανασάνω), ειλικρινά νιώθω περίεργα "δυνατή". Όντως Taurine μου, η μεγαλύτερη ανασφάλεια μου είναι το επόμενο Ποσειδωνίσιο λάθος μου. Μην εξαπατηθώ και μην εναποθέσω σε φρούδες καταστάσεις για άλλη μια φορά τις ελπίδες μου. Μέσα μου γίνεται ένας τεράστιος πόλεμος μεταξύ εγωϊσμού (1ος τονισμένος όπως είδατε η περισσότερες με έναν Ουρανό -κυβ. 1ου- στον 8ο που χτυπιέται αλύπητα από τον Δάσκαλο πια - τα χρέη μου με εξάντλησαν δεν μου δίνουν πέρασμα στην ελπίδα- και σε αντίθεση με τον Αρη μου -επίσης δυνατό στον Κριό- καταλαβαίνεται )και αναγκαστικής ταπείνωσης (Ποσειδώνας στον 1ο τετρ. Κρόνος στον 4ο που ενεργοποιεί την βασανιστική γενέθλια αντίθεση στον άξονα 4ου/10ου) Αλλάζω συθέμελα, όντως νιώθω να ξαναγεννιέμαι αλλά ,όπως γίνεται σε κάθε γέννηση που είναι "εκπρόθεσμη", με πολύ πόνο. ¶ραγε πόσους θα πονέσω και θα πληγώσω μαζί με μένα και ποιούς ; Είναι άλλο ένα μαρτύριο που περνώ. Ναι sagivi μου έχω πολλές ενοχές , ο 12ος μου έχει τον πονεμένο Ηλιο μου σε αντίθεση με την Σελήνη μου στον 6ο (αλλά πιάνει και τον άξονα 1ου -7ου, εγώ - εμείς). Επιτρέψτε μου να σας πω και αυτό , χωρίς να ξέρω αν όντως ισχύει , αλλά αν ισχύει θα ήθελα να με βοηθήσετε στις όψεις : Τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι χωρισμένη και μόνη μου με τον γιο μου, έχω την αίσθηση ότι βίωσα κάποιες εμπειρίες και γεγονότα που κάπου με βγάζουν . Σαν να επέλεξα ασυνείδητα ένα δρομολόγιο (με απίστευτα πολλές εμπειρίες - δύσκολες με εξαπατήσεις, περισσότερο στα επαγγελματικά που έχω θέσει προτεραιότητα) με σκοπό κάπου να φτάσω. Για την ακρίβεια δε, η τελευταία διετία έιναι σαν να βιάζει τα γεγονότα (με φοβερή ταχύτητα) να με φτάσουν εκεί που πρέπει.... σαν να μην υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Τώρα νιώθω να βρίσκομαι στην κυριολεξία στο turning point, μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το μετά. Το απόλυτο μηδέν ή το αντίθετο? Ισχύει ?
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου !!!!!
Victory
21-05-2011, 09:21 AM
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Επανέρχομαι στο group therapy γιατί ίσως πάλι σήμερα το έχω πολύ ανάγκη. Ισως να φταίει το πέρασμα της Σελήνης στον 12ο μου ίσως πάλι είναι μια κλειστή και δύσκολη μέρα. Ωστόσο θέλω και πάλι να τονίσω ότι νιώθω έντονη την σπουδή του σύμπαντος να βιάζει καταστάσεις καταστασεις ώστε να βγώ κάπου. Υπάρχουν όντως όψεις που υποδεικνύουν κάτι τέτοιο σε έναν χάρτη όταν ενεργοποιούνται από transits και αν ναι πως μπορώ να το διακρίνω ? Σίγουρα δεν αναζητώ προσωπική ανάλυση μ΄αυτή την ερώτηση, απλά να διακρίνω για άλλη μια φορά την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση. Μπορεί όλο αυτό το συναίσθημα να έιναι μια απλή εσωτερική ανάγκη ελπίδας (αμφιβόλου αποτελέσματος φυσικά) ή όντως κάτι έρχεται?
Σας ευχαριστώ !
katiakiss
21-05-2011, 02:41 PM
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Επανέρχομαι στο group therapy γιατί ίσως πάλι σήμερα το έχω πολύ ανάγκη. Ισως να φταίει το πέρασμα της Σελήνης στον 12ο μου ίσως πάλι είναι μια κλειστή και δύσκολη μέρα. Ωστόσο θέλω και πάλι να τονίσω ότι νιώθω έντονη την σπουδή του σύμπαντος να βιάζει καταστάσεις καταστασεις ώστε να βγώ κάπου. Υπάρχουν όντως όψεις που υποδεικνύουν κάτι τέτοιο σε έναν χάρτη όταν ενεργοποιούνται από transits και αν ναι πως μπορώ να το διακρίνω ? Σίγουρα δεν αναζητώ προσωπική ανάλυση μ΄αυτή την ερώτηση, απλά να διακρίνω για άλλη μια φορά την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση. Μπορεί όλο αυτό το συναίσθημα να έιναι μια απλή εσωτερική ανάγκη ελπίδας (αμφιβόλου αποτελέσματος φυσικά) ή όντως κάτι έρχεται?
Σας ευχαριστώ !Victory , σίγουρα η Σελήνη στον 12ο σε επηρεάζει προκαλώντας σου μια θλίψη, ίσως και μια εσωστρέφεια. Όμως διαβάζοντας το ποστ σου, ενώ ο λόγος σου είναι πάντα στρωτός, δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το αίτημα.
Το μόνο που κατάφερα να αποσαφηνίσω μέσα από τα γραφόμενά σου είναι η απορία σου για το αν υπάρχουν όψεις που υποδεικνύουν επερχόμενες αλλαγές στην ζωή του ανθρώπου. Αν αυτό είναι αλήθεια ή αν είναι μία δική σου ψευδαίσθηση απλώς.
Έχω να σου πω ότι όλες οι όψεις και θέσεις δείχνουν αλλαγές στη ζωή μας. Στη ζωή μας τίποτα δεν είναι στάσιμο και ακόμα και αυτά τα κύτταρά μας παραδίνονται σε μικρούς θανάτους μέχρι την ολοκληρωτική τους ανανέωση. Δεν είναι τυχαίο που ο Πλούτωνας κυβερνά το κύτταρο και τον θάνατο βιολογικό\πνευματικό.
«Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τΆαυτό μένειν» .
Αυτό που νομίζω, είναι ότι έχεις πιεστεί γενικότερα και η είσοδος του ήλιου στους Διδύμους, σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας αυτή την αίσθηση της πικραμένης απομυθοποίησης σε όσους έχουν πλανήτες σε δυσμενείς όψεις με αυτό το πλανητικό σκηνικό. Μια ανησυχία σαν εκείνη που κάνει ένα κοπάδι φοβισμένα ψαράκια να αλλάξουν κατεύθυνση , αρκεί να πετάξεις στο νερό ένα χαλικάκι.
Η σημερινή όψη (Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας) σηκώνει μπόλικη σκόνη μπρος στα μάτια μας και ανεβάζει ένα παραπονεμένο κόμπο στην βάση του λαιμού μας.
Ρεαλισμός, πρακτικότητα, αποφυγή αρνητικών σκέψεων και απασχόληση με χαλαρωτικά μικροπράγματα, είναι το καλύτερο αντίδοτο!
Έχεις έναν Κρόνο που εμπλέκεται στο σημερινό σκηνικό και ο Ήλιος ενεργοποιεί το τετράγωνο που δέχεται ο Κρόνος από τον Ποσειδώνα. Κατάλαβες; Βγες… φτιάξε τα λουλούδια σου και αν δεν έχεις βάλε! Δες φίλους… Καθάρισε ντουλάπες… Προς θεού, μην σκέφτεσαι! Για σήμερα τουλάχιστον. Σου δίνω ρεπό.:bigsmile:
ΥΓ: Μην κυνηγάς τις καθημερινές όψεις. Θα χάσεις την επαφή με την πραγματική ζωή, αυτό που υπόσχεται η δυσμένεια του Ποσειδώνα δηλαδή. Αυτή είναι μια όψη που θα την έχεις πολλούς ακόμα μήνες (Ποσειδώνας τετράγωνο Κρόνος) . Μάθε να την χειρίζεσαι και να γίνεσαι σοφότερη από αυτήν.
Victory
21-05-2011, 03:26 PM
Κάτια μου καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ξεσήκωσα όλο το σπίτι, χαλιά κλπ. προκειμένου να ξεφύγει το μυαλό μου. Εχω σκοπό να συνεχίσω μέχρι τελικής πτώσεως για σήμερα, αποδεχόμενη το ρεπό :bigsmile: που μου έδωσες.
Ευχαριστώ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-05-2011, 04:04 PM
Ελα βρε Viktopi την υγειά μας να έχουμε και μην σε παίρνει απο κάτω
όλοι έχουμε περάσει δύσκολες φάσεις ,δύσκολα χρόνια ,και πιθανόν μας περιμένουν και άλλα όμως πάντα υπάρχουν οι μικροχαρές που μας κρατάνε όρθιους .
Εδω και μέρες πηγαινοέρχομαι στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο και προσφέρω την βοήθεια μου και συμπαραστέκομαι σε μια συγγενή..
εκει να δείς πόνο και δυσκολίες που τραβάει ο κόσμος όλος...
Καμια φορά και την κόρη μου την παίρνει απο κάτω και τα βλέπει όλα μαύρα
προχθές ηταν μαζί μου στο νοσοκομεό και της λέω ..Ελα δω μωρή και την έβαλα με το ζόρι μέσα στο δωμάτιο που υποφέρει η η συγγενή μας ...
.Σοκαριστικε ..αρχισε να τρέμει την κοιταω
και της λέω ..ΝΑ αυτη ειναι η ζωή γαμώ τον μπελά μου μέσα γαμώ !Ειδες πόσο σκληρη μπορει να είναι;
Και μην σε δώ να μυξοκλαίς αλλη φορά
να χαίρεσαι που έχουμε την υγειά μας και όλα τα αλλα γινονται
Για αυτό σου λέω αγαπητό μέλος την υγεία μας να έχουμε και όλα καλα :bigsmile:
Υ.Γ
με συγχωρείτε αν ξέφυγα λίγο αλλα υπάρχει πολύ δράμα και αληθεινός πόνος σώματος και ψυχής ..
άνθρωποι χωρίς αύριο..
και είμαι λίγο φορτισμένη
κουκι:love::love:
Victory
21-05-2011, 07:30 PM
Ναι Δέσποινα μου έχεις απόλυτο δίκιο. Επί 1 1/2 χρόνο βίωνα κάτι ανάλογο με πολύ καλή μου φίλη που ξεκουράστηκε το 2009. Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Εφυγε στα 39 χρόνια της, μητέρα 3 παιδιών.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, η ζωή προχωρά, οι εμπειρίες όσο επίπονες και αν είναι η μία διαδέχεται την άλλη, και πάντα νιώθουμε τα υστερα πιο επώδυνα απ' τα πρότερα. Είναι αναμφίβολα μια αφάνταστα δύσκολη περίοδος για μένα και για πάρα πολύ κόσμο φαντάζομαι, που για πρώτη φορά μένει χωρίς δουλειά, με χρέη και πολλές υποχρεώσεις. Το κακό είναι ότι τώρα φαντάζει στείρο το αύριο.
Φυσικά και θα παλέψουμε και θα επιβιώσουμε . Μόνο αυτή την επιλογή έχουμε. Απλά είναι πολύ ανακουφιστικό να νιώθεις ότι σε ακούνε και οτι υπάρχεις για κάποιους. Ας μην ξεχνάμε ότι όταν βάλλεται η παραγωγικότητα του ανθρώπου είναι σαν να ακρωτηριάζεται το εγώ του. Αυτό έπαθε μια υπερτονισμένου "εγώ" Υδροχοούλα. :unsure: Το έδαφος ξαφνικά σείεται ....
Θα περάσει που θα παει.
Νά' στε καλά που είστε εδώ
SAGIVI
21-05-2011, 08:59 PM
Victory μου, εδω ειμαστε, μην το ξεχνας συτο.
Η σημερινη μερα ειναι καπως παραξενη για τα μεταβλητα. Ομως συμφωνω με την Κατια, οτι κατι δεν ειναι κατανοητο απο το ποστ σου.
Αν καταλαβα, προσπαθεις να διευκρινισεις αν το ωροσκοπιο σου σε οδηγει σε λανθασμενες κινησεις, δηλαδη οτι αυτη την περιοδο καπου οδηγεισαι και φοβασαι μηπως οι αποφασεις σου ειναι λανθασμενες εξ αιτιας των αρνητικων οψεων του Ποσειδωνα?
katiakiss
21-05-2011, 10:54 PM
Τελικά νομίζω ότι η victory μας φάνικε ασαφής, ακριβώς επειδή έτσι νιώθει κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα και των υπόλοιπων όψεων.
Στην πραγματικότητα αυτό που αποζητά είναι να επικοινωνήσει μαζί μας τον εσωτερικό της λαβύρινθο. Λένε –και αυτό είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνη- ότι αυτό είναι μία από τις πιο υγιείς και θεραπευτικές αντιδράσεις για τον άνθρωπο.
Ξέρω ότι οι άνθρωποι που εργάζονται και φροντίζουν για την ευπρέπεια και την τήρηση του επιπέδου των θεμάτων εντός ανεκτών ορίων, θα είχαν επέμβει αν ο τρόπος με τον οποίο η victory ανταποκρίνεται στην επικοινωνία, δεν τηρούσε τις λεπτές ισορροπίες του «τόσο , όσο!»
Εξ αφορμής λοιπόν, δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι όταν οι δημοσιευσεις ενός μέλους είναι ουσιαστικά ευγενικές, δηλαδή όταν σέβονται τον χώρο, τον χρόνο και την διαθεσιμότητα των υπολοίπων... Όλοι ξέρουμε το «εγώ» 1ος , αλλά σκοπός να είναι να λειτουργούμε τον 7ου του άξονα, «οι άλλοι».
Όταν θέτουμε το προσωπικό μας ερώτημα, τοποθετημένο κάτω από μία πιο γενική βάση, έτσι ώστε να έχει και ο άλλος έναν λόγο να επιβιβαστεί στο προσωπικό μας ταξίδι... Τότε, κανένας στο site δεν είναι τόσο εμπαθής ώστε να του χαλάσει την διάθεση.
Δυστυχώς, όλοι εδώ βρισκόμαστε για να επικοινωνήσουμε, να μάθουμε και να ξεχαστούμε. Κανένας δεν έχει διαθέσιμο περρίσευμα ψυχής, να ασχοληθεί λεπτομερώς με κανέναν. Να το φιλοσοφήσουμε ευχάριστα θέλουμε όλοι!
Για πιο προσωπικές αναλύσεις, υπάρχουν οι επαγγελματίες αστρολόγοι. Ο λόγος δεν είναι μόνο γιατί αυτό δεν ξεβολεύει κάποιους. Είναι γιατί οι πρόχειρες αναλύσεις όπου δεν υπάρχει μια υποτυπόδης ευθύνη, μπορεί να κάνουν κακό στην ψυχή του ατόμου, καθώς κάποιες δικές του ερμηνείες μπορούν υποσυνείδητα να κινούν τα νήματα των επιλογών του.
Με αυτή την λογική η επικοινωνία, αλλά και η ίδια η αστρολογία, χάνουν το νόημά τους.
SAGIVI
22-05-2011, 12:55 AM
Victory μου θα ηθελα να σου πω, οτι ο ποσειδωνας μπορει επισης να μας οδηγησει στην ψευδαισθηση, <οτι δεν ειμαστε σε θεση να σκεφτουμε και να πραξουμε σωστα, αφου ηδη εχουμε κανει μερικα η ακομη και σημαντικα λαθη στην ζωη μας>.
Αυτο ειναι πολυ πιο φθοροποιο απο το γενικο, < προσοχη στις αποφασεις, γιατι ο ποσειδωνας δημιουργει αυταπατες και παραπλανησεις>. Η πρωτη σκεψη που ανεφερα, ειναι πιο επικυνδυνη απο την δευτερη, κυριως γιατι επιτρεπουμε σ εμας τους ιδιους, να χασουμε την εμπιστοσυνη στον εαυτο μας και τις επιλογες μας. Ειναι επισης μια σκεψη, που μας οδηγει σε <ακινησια>.
Ωστοσο η επιταγη του Ποσειδωνα σε σχεση με τον Κρονο, ειναι να καταφερουμε να συνδυασουμε τις επιθυμιες μας και τα ονειρα μας, με το πως διαμορφωνεται στην πραγματικοτητα η ζωη μας εκεινη την περιοδο. Να συνδυασουμε θεωρια και πρακτικη. Τουλαχιστον εγω αυτο αποκομισα, αν και δεν μπορεσα να το εφαρμοσω παντα με απολυτη επιτυχια.
Επομενως Victory μου, σε συνδυασμο με τις παλιοτερες εμπειριες σου, μπορεις να κανεις την σωστη επιλογη. Απλα θυμισου, οτι οι ιδιες επιλογες για ιδια θεματα, δεν φερνουν καινουργια αποτελεσματα.
Αλλα εστω κι αν γινει παλι κατι λαθος, μην πεφτεις στην παγιδα που στηνει ο Ποσειδωνας. Καλυτερα ενα λαθος ακομη, παρα η συνεχιζομενη απραξια και η αμφιβολια για τον εαυτο σου και την ιδια την ζωη.
Στο κατω-κατω, προσπαθησε να παρεις τελικες αποφασεις, οταν η επιδραση της οψης αρχιζει να εξασθενιζει.
Στο κατω -κατω εχεις ενα δυναμικο αρη, μην τον υποτιμας.:bigsmile::love:
Victory
22-05-2011, 08:52 AM
[QUOTE=katiakiss;127031]Τελικά νομίζω ότι η victory μας φάνικε ασαφής, ακριβώς επειδή έτσι νιώθει κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα και των υπόλοιπων όψεων.
Στην πραγματικότητα αυτό που αποζητά είναι να επικοινωνήσει μαζί μας τον εσωτερικό της λαβύρινθο. Λένε –και αυτό είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνη- ότι αυτό είναι μία από τις πιο υγιείς και θεραπευτικές αντιδράσεις για τον άνθρωπο.
Κάτια καλημέρα και σ' ευαχιστώ που μέσα σε λίγες γραμμές κατάφερες να αποκωδικοποιήσεις με απόλυτη σαφήνεια αυτό που προσπαθώ με κόπο να μπορέσω να συντάξω καιρό τώρα, στο ίδιο μου το μυαλο. Λαβύρινθος . Είναι όλα μαζεμένα κουβάρι. Λάθη, ενοχές, παρορμήσεις, επιθυμίες, ατολμία, πρέπει, εγωϊσμός.
Εφάκι μου η αυτοπεποίθηση μου βάλλεται συστηματικά και επιτηδευμένα τα τελευταία 4 χρόνια. Σίγουρα λοιπόν έχω επαναλάβει Ποσειδώνια λάθη και αυτό φυσικά βοηθά στο να μεγαλώνει κάθε φορά το κουβάρι .
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να ζητήσω επι προσωπικού , μέσα από αυτό το site, προβλέψεις. Αυτό που ουσιαστικά ρώτησα, είναι το αυτονόητο για σας ...αν η κεκτημένη μου ταχύτητα για να ορθοποδήσω με στείλει σε λάθος, για αλλη μια φορά επιλογές. Την φοβία μου εξέφρασα δυνατά προφανώς και ούτε που το κατάλαβα!
Ουτε εγώ η ίδια συνειδητοποιώ, μέσα στη δύνη μου και στη φόρα της λάβας , τι πραγματικά είναι είναι αυτό που φοβάμαι περισσότερο. Την ανεπάρκεια μου...ή την τεράστια 'Αρια δύναμη που νιώθω μέσα μου που δεν μπορώ να καταλάβω τα όρια της? Τελικά τι ειναι χειρότερο, να γνωρίζεις την ανεπάρκεια σου ή να μην γνωρίζεις τα όρια της δύναμης σου?
Ναι , σας έχω ανάγκη αυτή την περίοδο και είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι τόσο ανοιχτά , έστω και πίσω από την μάσκα του Victory που έιναι Αγγλιστί το ονομά μου. Ισως είναι η απαρχή μιας μικρής , πολλά υποσχόμενης αλλαγής (θέλω να πιστεύω) , μιας που δεν έχω μάθει να ζητάω βοήθεια. Μέχρι τώρα το μοναδικό που έκανα έιναι να προσπαθώ με έναν τεράστιο εγωισμό ,να αποδεικνύω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα μόνη μου.
Σιγά σιγά αλλάζει.
Καταλαβαίνω ότι έιμαι τελείως εκτός ορίων αστρολογίας. Ζητώ συγνώμη από την διαχείριση , και την παρακαλώ για λίγο , να το αποδεχτεί . Αυτή η επικοινωνία ίσως είναι από τα καλύτερα μαθήματα αυτογνωσίας που θα μπορούσε να προσφέρει η Αστρολογία.
Σας ευχαριστώ νά' χετε μια πολύ όμορφη Κυριακή.
SAGIVI
22-05-2011, 12:42 PM
[QUOTE=katiakiss;127031]Τελικά νομίζω ότι η victory μας φάνικε ασαφής, ακριβώς επειδή έτσι νιώθει κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα και των υπόλοιπων όψεων.
Κάτια καλημέρα και σ' ευαχιστώ που μέσα σε λίγες γραμμές κατάφερες να αποκωδικοποιήσεις με απόλυτη σαφήνεια αυτό που προσπαθώ με κόπο να μπορέσω να συντάξω καιρό τώρα, στο ίδιο μου το μυαλο. Λαβύρινθος . Είναι όλα μαζεμένα κουβάρι. Λάθη, ενοχές, παρορμήσεις, επιθυμίες, ατολμία, πρέπει, εγωϊσμός.
Εφάκι μου η αυτοπεποίθηση μου βάλλεται συστηματικά και επιτηδευμένα τα τελευταία 4 χρόνια. Σίγουρα λοιπόν έχω επαναλάβει Ποσειδώνια λάθη και αυτό φυσικά βοηθά στο να μεγαλώνει κάθε φορά το κουβάρι .
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να ζητήσω επι προσωπικού , μέσα από αυτό το site, προβλέψεις. Αυτό που ουσιαστικά ρώτησα, είναι το αυτονόητο για σας ...αν η κεκτημένη μου ταχύτητα για να ορθοποδήσω με στείλει σε λάθος, για αλλη μια φορά επιλογές. Την φοβία μου εξέφρασα δυνατά προφανώς και ούτε που το κατάλαβα!
Ουτε εγώ η ίδια συνειδητοποιώ, μέσα στη δύνη μου και στη φόρα της λάβας , τι πραγματικά είναι είναι αυτό που φοβάμαι περισσότερο. Την ανεπάρκεια μου...ή την τεράστια 'Αρια δύναμη που νιώθω μέσα μου που δεν μπορώ να καταλάβω τα όρια της? Τελικά τι ειναι χειρότερο, να γνωρίζεις την ανεπάρκεια σου ή να μην γνωρίζεις τα όρια της δύναμης σου?
Ναι , σας έχω ανάγκη αυτή την περίοδο και είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι τόσο ανοιχτά , έστω και πίσω από την μάσκα του Victory που έιναι Αγγλιστί το ονομά μου. Ισως είναι η απαρχή μιας μικρής , πολλά υποσχόμενης αλλαγής (θέλω να πιστεύω) , μιας που δεν έχω μάθει να ζητάω βοήθεια. Μέχρι τώρα το μοναδικό που έκανα έιναι να προσπαθώ με έναν τεράστιο εγωισμό ,να αποδεικνύω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα μόνη μου.
Σιγά σιγά αλλάζει.
Καταλαβαίνω ότι έιμαι τελείως εκτός ορίων αστρολογίας. Ζητώ συγνώμη από την διαχείριση , και την παρακαλώ για λίγο , να το αποδεχτεί . Αυτή η επικοινωνία ίσως είναι από τα καλύτερα μαθήματα αυτογνωσίας που θα μπορούσε να προσφέρει η Αστρολογία.
Victory μου πιστευω, κι απ οτι εχω δει και σε ωροσκοπια φιλων και γνωστων, ενας δυνατος Αρης θα προσφερει στον κατοχο του την απαραιτητη δυναμη, για ν αντιπαλεψει οσα αρνητικα συναισθηματα ανεφερες παραπανω. Αυτο ειναι εξ αλλου και το δωρο ,που δινει η φυση , σ αυτον τον αρη.
Σε αλλες περιπτωσεις, εχω παρατηρησει οτι αυτη η δυναμη μπορει να προερχεται απο μια θετικη οψη ηλιου-αρη, η αρη-πλουτωνα.
Μ αυτο θελω να πω ,οτι εχεις σαφως την δυνατοτητα να υπερπηδησεις τα εμποδια και τον αρνητικο ψυχισμο αυτης της περιοδου, αρκει να κατανοησεις, οτι πρεπει να βρεις την ισορροπια, ωστε να μην κουτουλαει ο κριαρισιος αρης σου τον τοιχο, που βλεπει μπροστα του.
Το πρωτο βημα λοιπον , εχει ηδη γινει. Το να παραμερισεις τον εγωιστικο αρη σου, δεν ειναι καταστροφη. Αυτο ειναι το μερος του μαθηματος της ζωης, που συζητησαμε στα πρωτα ποστ, οταν λεγαμε οτι ολοι οι ανθρωποι εχουμε δικαιωμα στην αναζητηση συμπαραστασης.
Πιστευω μαλιστα, οτι αρκετα μελη νοιωθουν αναλογα αυτη την περιοδο, αλλα πιθανον δεν εχουν το κουραγιο η δεν ειναι η δικη τους καταλληλη στιγμη, για να συμμετεχουν σε μια τετοια συζητηση.
Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε, οτι τις ελευταιες δεκαετιες εχει προωθηθει πολυ η εικονα του <δυνατου>, <επιτυχημενου>, <απολυτως αυτονομου> ανθρωπου. Αυτο στην πραγματικοτητα, ειναι αντιθετο απο την ανθρωπινη φυση μας και μας οδηγει στην απομονωση. Οσοι ομως ασχολουμαστε με την αστρολογια, εχουμε ηδη αποδεχθει οτι ειμαστε μερος ενος συνολου. Δεν ειναι τυχαια αυτη η απλη φραση, που υπαρχει σε ολα σχεδον τ αρθρα της αστρολογιας και δεν αναφερεται μονο στο πλανητικο μας συστημα. Με πολυ απλα λογια, πρεπει να καταλαβουμε , οτι χρειαζομαστε ο ενας τον αλλο, περισσοτερο απ οσο παραδεχομαστε.
Ευχαριστω κι εγω την διαχειριση για την κατανοηση. Νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος, πολλοι φιλοι θα εχουν αναγκη για τετοιες συζητησεις, αν σκεφτουμε τις συνθηκες που επικρατουν στην κοινωνια μας. :love:
katiakiss
22-05-2011, 02:26 PM
Σιγά σιγά αλλάζει.
Επί της ουσία, μία όψη μεταξύ αργών πλανητών, συνήθως δεν γίνεται τόσο άμεσα αντιληπτή από το άτομο. Κοιτάζοντας κανείς τον χάρτη της victory , θα έβλεπε ότι έχει μια γενέθλια θέση αντίθεση Κρόνου(τελευταία μοίρα Ταύρου) \Ποσειδώνα ( πρώτες Τοξότη) και ο διελαύνον Ποσειδώνας έρχεται να ενεργοποιήσει την αντίθεση αυτή.
Και πάλι όμως, δεν θα ήταν αρκετό αυτό αν ο Ποσειδώνας δεν ήταν τόσο ισχυρός (Συγκυβερνήτης 1ου οίκου στο Ζενίθ) και σε αντίθεση με έναν Κρόνο σχεδόν στην ακμή του επίσης γωνιακού 4ου.
Η αντίθεση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, το όνειρο ενάντια στην πραγματικότητα, όλες οι γνωστές και αντίθετες αρχές των πλανητών, είναι από μόνη της μια αρκετά δύσκολη όψη. Η απελπισία είναι μια από τις συχνές εκφάνσεις της.
Όμως, με όλο το ζώδιο του Ιχθύ στον 1ο οίκο και τον κυβ. του Ιχθύ σε αντίθεση με τον Κρόνο από γενέθλια θέση, αλλά και τον ήλιο στον 12ο , φαίνεται πως Ποσειδώνας για σένα έχει ιδιαίτερη σημασία και γιʼ αυτό τον βιώνεις τόσο έντονα. (Αυτό είναι μια καλή αφορμή για τα μέλη που γνωρίζουν λιγότερα, να δουν πως αξιολογούμε μία όψη μέσα σε ένα χάρτη, σύμφωνα με την ποιότητα της ενέργειας που κουβαλούν οι πλανήτες. Δεν ερμηνεύουμε απλώς τις όψεις και βγάζουμε ένα στείρο συμπέρασμα!)
Ωστόσο, το σύνολο του χάρτη σου αλλά και η ίδια η όψη Κρόνου αντίθεσης Ποσειδώνα, μας λέει ότι είσαι ένας άνθρωπος που πάντα ψάχνεις τα όρια της στρεβλής εντύπωσης που βολεύει σε σχέση με την πρακτικότητα της αλήθειας που μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστη. Οπότε μην ανησυχείς ότι τρέφεις φρούδες ελπίδες.
Τελικά το τετράγωνο που δέχεσαι, υπάρχει πιθανότητα να σου βγει σε καλό, χαλαρώνοντας την γενέθλια τάση σου να υπονομεύεις δυσάρεστα τον ίδιο σου τον εαυτό, με περιορισμούς, απαγορεύσεις και θλιβερές εντυπώσεις.
Η καινούργια ¶ρεια ταπεινοφροσύνη σου έχει να κάνει με το πέρασμα του Κρόνου που ενεργοποιεί την γενέθλια αντίθεση Ουρανού \¶ρη και ρίχνει τους κεραυνοβόλους τόνους σου. Όταν περάσει στην ορθόδρομη φορά και σου κάνει ξανά την σύνοδο και αντίθεση, τότε θα αντιμετωπίσεις πραγματικά τον εαυτό σου και την δύναμή σου.
Υπάρχει και κάτι στο σύνολο του χάρτη σου που δεν μεταφέρεται με λόγια και όψεις, όπως άλλωστε σε όλους τους χάρτες. Είναι η δομή και ο τρόπος που οι πλανήτες παίρνουν την θέση τους μέσα σε ένα ωροσκόπιο.
Έχεις την τάση να κρατάς τον εαυτό σου και την ενέργειά σου κλειδωμένη, σαν να σου επιβάλλονται αόρατοι κανόνες και σκοπός της ζωής σου είναι να υπηρετείς τους γύρω σου, πράγμα που έρχεται σε μεγάλη αντίστιξη με τις επιταγές του ισχυρού ¶ρη σε αντίθεση με τον Ουρανό.
Μάλλον ήρθε πράγματι η ώρα να μάθεις να χειρίζεσαι την δύναμή σου και να σταματήσεις να περιορίζεσαι σε αδέξιες εκρήξεις. Αρκετά δούλεψες τον Ν.Δ σου.
΄Ωρα για Β.Δ! :bigsmile:
Victory
22-05-2011, 03:07 PM
Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά Εφη είναι ότι ακόμη και τώρα , που νιώθω την απόλυτη ανάγκη να ζητήσω βοήθεια και ήδη αρχίζω και το κάνω, ονειρεύομαι ότι κάτι αλλάζει και ως δια μαγείας, ΜΟΝΗ μου σέρνω το καράβι μου και προσφέρω θέση σ' συτό σε όσους χρήζουν βοηθείας.
Κοινώς είναι εύκολο να δω τις πληγές μου, τα λάθη μου και τους μαγνήτες που με κρατάνε στα πεπαλαιωμένα , αλλά είναι φρικτά δύσκολο να καθαρίσω αυτές τις πληγές να τις απολυμάνω για να τις επουλώσω.
Κάτια βούρκωσα όσο διάβαζα το ποστ σου γιατί απλά ακόμη και το γεγονός ότι μου αρέσει να "υπηρετώ", ακόμη και αυτό που ξέρω να το κάνω τόσο καλά, πλέον δεν μου αρκεί. Νιώθω μέσα μου το ηφαίστειο να λέει ΑΡΚΕΤΑ. Εκεί είναι η πάλη. Μήπως είναι πάλι άλλη μια έκρηξη εγωϊσμού που πρέπει να την πνίξω? Προφανώς είναι το δικό μου προσωπικό ταξίδι, επώδυνο, συναισθηματικά και πρακτικά, προς την ωρίμανση. Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω με μεγαλύτερη ευκολία τι πρέπει να αλλάξω. Ποιον δρόμο να ακολουθήσω για να μην πονέσω και μοιράσω πόνο. Να μην αναγκάσω άλλους να πληρώσουν για τις δικές μου επιλογές και λάθη.Ισως αυτό να εννοείς όταν γράφεις περί υπονόμευσης του ίδιου μου του εαυτού .
Κορίτσια ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
SAGIVI
22-05-2011, 03:39 PM
Κανεις δεν θα πονεσει τοσο τραγικα πολυ. Ολοι εχουμε αποθεματα αυτοσυντηρησης, το ιδιο και οι ανθρωποι στους οποιους αναφερεσαι. Πιθανον ν αποδεχθουν καποια πραγματα πιο ευκολα απ οσο νομιζεις, γιατι συνηθως προβαλλουμαι δικες μας συμπεριφορες στους αλλους, ενω εκεινοι, πιθανον νοιωθουν τελειως διαφορετικα.
Ναι αυτο εννοει η Κατια και μαλιστα προχωρησε περισσοτερο σε αστρολογικες επισημανσεις, κατι για το οποιο την ευχαριστω κι εγω πολυ. Οι επισημανσεις της αυτες, ειμαι σιγουρη , οτι πρεπει να σ ενθαρρυνουν αναλογα. Ξαναδιαβασε το ποστ της προσεχτικα.
Ναι αυτη ειναι η επιδραση της οψης κρονου-ποσειδωνα, απελπισια και θλιψη, γι αυτο και οι αστρολογοι ζητουν απο τ ατομα της γενιας στην ποια ανηκω κι εγω , να ειναι προσεκτικα σ εθισμους κ,λ.π.
Αντ αυτου σου συνιστω να κανεις την επανασταση σου, ειδικα αν δεν την εκανες ολοκληρωμενη στην εφηβεια σου, οπως και τοσοι αλλοι ανθρωποι. (περισσοτροι απ οσο φανταζεσαι.) Οσοι σ αγαπουν, θα συνεχισουν να σ αγαπουν, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.:love:
Κατια μου ειλικρινα, η διατυπωση σου στις τοσο λεπτες αποχρωσεις των συναισθηματων της οψης αυτης ειναι εξαιρετικη.
Victory
22-05-2011, 05:32 PM
Προσπαθώ Εφη μου να προσαρμόσω την ανάλυση της Κάτιας αλλά ακόμη χάνομαι στις φοβίες μου. Μέχρι στιγμής πάντως η μοναδική εξάρτηση που μου βγήκε , ενώ δεν την είχα καθόλου , είναι η υπερβολική κατανάλωση τροφης ....έβαλα 10 κιλά και δεν έχω καμιά τύψη γι' αυτό. Ορισμενες φορές (αρκετά συχνα για την ακρίβεια) τρομάζω και γω η ίδια με την ποσότητα. Ελπίζω να συνέλθω σύντομα. Το κακό είναι ότι ενώ θέλω να αναλάβω δράση νιώθω εδώ και αρκετό καιρό ότι με έχουν δεμένη χειροπόδαρα (και λιγάκι με βολεύει η απραξία = όχι λάθη). Υπομονή προφανώς μου λέτε και επιμονή !!!(Ενάντια στις επιταγές του γενέθλιου Αρη μου και του τετραγώνου Κρόνου Ποσειδώνα) Νά στε καλά
SAGIVI
22-05-2011, 05:54 PM
Σου λεμε το αντιθετο απ οτι καταλαβες. Ν αφησεις τον αρη σου να δραστηριοποιηθει αλλα δημιουργικα, βαζοντας το καθετι και τον καθενα,στην θεση που του αρμοζει.
Σου λεμε να μην πεσεις στην αδρανεια που δημιουργει ο φοβος. Δηλαδη μπορει να φοβασαι, αλλα τελικα ολα να εξελιχθουν θετικα. Δεν σημαινει οτι σωνει και καλα ο ποσειδωνας θα σε αποπροσανατολισει, αντιθετα σου δημιουργει μονο αυτο τον φοβο της αποτυχιας.
Η Κατια με τρυφερο τροπο, σου λεει οτι οι προοπτικες ειναι γενικα καλες μεσ απο τον χαρτη σου. :bigsmile:
Victory
22-05-2011, 06:06 PM
:embarrest Ουπς... Τα μηνύματα όπως βολεύουν τελείως.
Victory
22-05-2011, 06:08 PM
Ευχαριστώ Εφάκι... και Κάτια πάρα πολύ