PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

Χρυσάνθη Σπίγγου
04-04-2011, 07:14 PM
Ένας καινούριος κόσμος ανοίγεται μπροστά στα μάτια όλων μας. Δειλά πρώτα. Θα ταράξει τις αόρατες θάλασσες της ψυχής μας. Σαν απαλές νιφάδες χιονιού να αγγίζουν τις βαθύτερες στοιβάδες του νου, η αθέατη εξωτερική τάξη πραγμάτων θα ωθήσει –αν όχι όλους πάντως αρκετούς από εμάς – σε ερωτικά ταξίδια, που όμοια τους ξεχασμένα όντας στο χρονοντούλαπο του σύμπαντος, πάψαμε να ελπίζουμε είτε ότι υπάρχουν, και ακόμα χειρότερα ότι θα μας επισκεφτούν. Και όμως, στην περίπτωση του Ποσειδώνα, η ελπίδα όχι μόνο πεθαίνει τελευταία, αλλά αντιθέτως ανοίγει καινούριους ερωτικούς δρόμους για όλους μας.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα» (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-150/%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD%C E%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B9%CF%87%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%82-%C2%AB%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%C2%BB-13113/)

evelina0609
05-04-2011, 12:04 AM
...Επειδή μπερδεύτηκα λίγο...Τι πρέπει να διαβάσουμε όταν λες "Ο Ποσειδώνας στους 12 οίκους του ζωδιακού";Το ζώδιο μας ή τον οίκο που θα επιρρεάσει ο Ποσειδώνας με τη διέλευσή του; Έγω για παράδειγμα, διαβάζω το "ο Ποσειδώνας στον οίκο της Παρθένου" αφού είμαι Παρθένος ή διαβάζω το "ο Ποσειδώνας στον οίκο του Σκορπιού" μιας και ο Ποσειδώνας θα επιρρεάσει τον 8ο οίκο μου...:unsure:

magneto
05-04-2011, 09:46 AM
Ωχ Παναγία μου !
Και έχω αλλεργία στα ρομάντζα!!!!!

Eβελίνα από ότι έχω καταλάβει,θα διαβάσεις τον Ποσειδώνα στον οίκο στων ιχθύων,αφού μπήκε στα ψάρια.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
05-04-2011, 10:35 AM
ευχαριστούμε κυρία Σπίγγου!

magneto
05-04-2011, 02:58 PM
Τώρα που το ξανασκέφτομαι..........μήπως η εβελίνα έχει δίκαιο?
Μπερδεύτηκα πολύ.

ΟΔΥΣ
05-04-2011, 10:27 PM
Θα δεις πρώτα σε ποιον οίκο του χάρτη σου βρίσκεται ο Ποσειδώνας και θα διαβάσεις το ζώδιο που κυβερνά αυτόν τον οίκο. Π.χ αν ο γενέθλιος Ποσειδώνας σου είναι στον 10ο οίκο, θα διαβάσεις για τον Ποσειδώνα στον οίκο του Αιγόκερω, αφού ο Αιγόκερως κυβερνά το 10ο οίκο

Υδροζυγός
10-04-2011, 07:09 PM
Συγγνώμη αλλά άσχετη γαρ και εγώ, μπερδεύτηκα. Έχω γενέθλιο Ποσειδώνα στον στον Αιγόκερω και ακμή στον 3ο. Τί κοιτάω ??
Ειλικρινά μπερδεύτηκα....................

Atrapos
10-04-2011, 11:06 PM
Συγγνώμη αλλά άσχετη γαρ και εγώ, μπερδεύτηκα. Έχω γενέθλιο Ποσειδώνα στον στον Αιγόκερω και ακμή στον 3ο. Τί κοιτάω ??
Ειλικρινά μπερδεύτηκα....................

ΑπΆ ότι φαίνεται πολλοί έχουν μπερδευτεί με τον Ποσειδώνα, κάτι μάλλον αναμενόμενο. Θα ήθελα λοιπόν να πω κι εγώ κάποια πράγματα που ίσως βοηθήσουν.

Λοιπόν, ο Ποσειδώνας θα μείνει στους Ιχθείς περίπου για τα επόμενα 15 χρόνια. Στο διάστημα αυτό θα συμβούν ένα σωρό γεγονότα στη ζωή μας, στα οποία ο ρόλος του Ποσειδώνα θα είναι από πολύ μικρός μέχρι ανύπαρκτος. Θα εξηγήσω τι θέλω να πω. Συχνά αναφέρεται ότι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης. Αυτό δεν είναι λάθος αλλά δεν ξέρω αν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει. Αν κάποιος πιστεύει ότι η σχέση του θα φτιάξει ή ότι θα βρει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του επειδή ο Ποσειδώνας θα μπει στους Ιχθείς, λυπάμαι που θα τον απογοητεύσω. Ο ρόλος των 3 εξωκρόνιων πλανητών είναι να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να ενωθούμε με το σύνολο. Ο Ποσειδώνας δίνει την πίστη για τον υψηλό αυτό στόχο και την εξάλειψη κάθε αποκλεισμού. Όταν μάλιστα είναι στους Ιχθείς τότε μιλάμε για αφοσίωση στο κοινωνικό σύνολο μέχρι θυσίας. Δεν ξέρω πόσοι είναι έτοιμοι ή ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Αυτοί μπορούν να χαίρονται που ο Ποσειδώνας μπαίνει στους Ιχθείς. Όσο όμως μιλάμε για την εγωιστική αγάπη, αυτήν που ζητάει ανταπόδοση, τότε βρισκόμαστε μέσα στα όρια του Κρόνου και ασχολούμαστε μόνο με την Αφροδίτη.

Έτσι λοιπόν θα έλεγα διαβάστε τις ερμηνείες για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και στον οίκο από τον οποίο περνάει αυτήν την εποχή στον γενέθλιο χάρτη σας. Αν καταλαβαίνω καλά η αρχή του Αιγόκερου στο γενέθλιο χάρτη σας είναι στον 3ο οίκο, οπότε η αρχή των Ιχθύων πιθανότατα θα είναι στον 5ο. Αν ισχύει αυτό τότε ο Ποσειδώνας θα περνάει από τον 5ο οίκο σας και σύμφωνα με το άρθρο αυτό θα πρέπει να διαβάσετε και για τον Λέοντα αλλά μπορείτε να διαβάσετε και τις ερμηνείες στο άρθρο του Χρήστου Άρχου όπου είναι πιο ξεκάθαρο. Κρατήστε αυτές τις ερμηνείες στην άκρη του μυαλού σας. Όταν ο Ποσειδώνας σχηματίσει κάποια όψη με κάποιο γενέθλιο πλανήτη σας, τότε μπορεί να νιώσετε την επίδραση του σε προσωπικό επίπεδο και οι ερμηνείες αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όσα θα συμβαίνουν στη ζωή σας. Ωστόσο και στην περίπτωση αυτή, αν δεν είμαστε έτοιμοι για το κάλεσμα του Ποσειδώνα (υπέρβαση του ατομικού εαυτού, αγάπη για τους πάντες κλπ) τότε το πιθανότερο είναι ότι το μόνο που θα νιώσουμε θα είναι σύγχυση και ψευδαισθήσεις για κάτι που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δυστυχώς απέχουμε πολύ.

Δεν μου αρέσει να παριστάνω τον «κακό» αλλά με τον Ποσειδώνα κάποιος πρέπει να έχει αυτόν τον ρόλο για να μη πετάμε όλοι μαζί στα σύννεφα.

toniateddybear
06-02-2012, 11:06 PM
Κατ' αρχην, αν παλι εχω θεσει ήδη τεθημένο θέμα, ας με βοηθησει λιγο η διαχειριση, γιατι τουτη τη φορα εψαξα πολυ για να δω αν ξαναβαζω θεμα σε συζητηση που υπαρχει ηδη!:wacko:
Αν και ο Ποσειδωνας ειναι μακρινος πλανητης εν σχεσει με τη γη απο τον ηλιο, εντουτοις ισχυει εν προκειμενω το last but not least.

Το αρθρο ειναι πραγματικα χορταστικο, πληθωρικο σαν τη συγγραφεα(αστιευομαι προς αποφυγη παρεξηγησεων!) Θα θελα να τονισω ιδιαιτερα μερικα σημεια του αρθου που θεωρω πολυ σημαντικα: "Οι «εξιδανικεύσεις», που υπό την επιρροή του Ποσειδώνα θα ξεκινήσουν στις 4.2.2012 για να παραμείνουν μέχρι το έτος 2026, θα μας δώσουν επιτέλους τα περιθώρια να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας αθωότητα και τον ρομαντισμό μας, αλλά και τον μεγάλο έρωτα της ζωής μας. Επιτελους, η εισοδος του βαρυ πλανητη θα σημανει κατι τοσο ωραιο, τοσο μοναδικο, οσο η ανθρωπινη υπαρξη συλληβδην. Απαραιτητες σε υπερτατο βαθμο οι τονωτικες ενεσεις του ρομαντισμου και του ερωτα.
Μεσα απο ολο το ρομαντισμο ελπιζω να δουμε κομψοτεχνηματα τοσο στη γλυπτικη (που μου αρεσει κιολας!), οσο και στον κινηματογραφο και στους υπολοιπους τομεις της τεχνης.
"Ανέκαθεν ο Ποσειδώνας κατηγορείτο – και θα κατηγορηθεί εννοείται στο μέλλον – ως ο ένας και μοναδικός πλανήτης του ζωδιακού κύκλου – η επιρροή του οποίου καθώς συντείνει στην «εξιδανίκευση», καταλήγει να «μυθοποιεί» πρόσωπα και πράγματα. Ναι μεν αυτή του η πλευρά είναι αληθινή, σε καμία περίπτωση δεν είναι όμως και η μοναδική. Κατά τα λεξικά η λέξη «εξιδανίκευση», σημαίνει ότι κανείς τείνει να αφαιρεί τις αρνητικές πλευρές από πρόσωπα και πράγματα, ενώ συγχρόνως αποδίδει χαρακτήρα «ιδανικό» και «ιδεώδη». Στην παρουσα φαση, θεωρω οτι λιγο παραμυθι καθε αλλο παρα βλαπτικο θα ηταν. Ας σκεφτουμε λιγο θετικα πια! Ελεος με την αρνητικη πλευρα των πραγματων που και δε βοηθα να βρεθει η λυση αλλα και ενα καρο προβληματα επιφερει.και τωρα που ειπαμε για τη θετικη σταση, οι θετικες ιδιοτητες του πλανητη (κυριως το μυθικο στοιχειο: η "μυθικη" ειτε δυναμη, ειτε περιουσια), αλλα και οσες ενδελεχως αναφερονται στο αρθρο ειναι πραγματικα, το πρωτον της ανθρωπινης υπαρξης. Ο Ποσειδωνας, ως πλανητης της πιστης, νομιζω θα ευεργετησει σιγα σιγα αλλα για τα καλα ολους επι γης με το θειο δωρο της πιστης. Το πιστευειν ειναι ειναι η αρχη (και κατι παραπανω) του παντος.

Ευχαριστουμε για το αρθρο, κυριως για την αισιοδοξια που εκπεμπει!:love:

sior
06-02-2012, 11:23 PM
Τι αραγε να σημαινει για εναν παντρεμενο πενηνταρη με δυο μεγαλα παιδια οταν ο ποσειδωνας μπαινει στον 5ο οικο του και κανει τριγωνο με την γεννεθλια αφροδιτη του ? και την ιδια περιοδο ο προοδευτικος αρης συνοδο με την προοδευτικη αφροδιτη ?

toniateddybear
07-02-2012, 12:05 AM
Αγαπητε sior,
καλο θα ηταν να μας πεις το ζωδιο της ακμης του οικου και τον αριθμο του οικου της αφροδιτης του ... 50 αρη...!
και κατι ακομη, ο παντρεμενος 50 αρης με δυο παιδια, μια μεγαλη κοιλια, μουστακι, ...:) αστιευομαι! Ενας 50 αρης με παιδια αραγε λες να μην μπορει να ζησει στο πετσι του τον ποσειδωνα (οπως αυτος θα επηρασει το συγκεκριμενο ανθρωπο) ...? !!!!!;)

gold soul
07-02-2012, 06:53 AM
Κατ' αρχην, αν παλι εχω θεσει ήδη τεθημένο θέμα, ας με βοηθησει λιγο η διαχειριση, γιατι τουτη τη φορα εψαξα πολυ για να δω αν ξαναβαζω θεμα σε συζητηση που υπαρχει ηδη!:wacko:

Καλημέρα toniateddybear, ναι πάλι υπήρχε ανοιχτό θέμα, την επόμενη φορά μπορεί να είσαι πιο τυχερή..:p :love:
Να κάνεις απλώς ένα copy - paste τον τίτλο του θέματος που θέλεις να βρεις, στην αναζήτηση της σελίδας (πάνω δεξιά) κι έτσι θα βρίσκεις ό,τι θέλεις αμέσως. Δε χρειάζεται να ψάχνεις στο forum συζητήσεων ένα ένα τα θέματα, βάζεις στην αναζήτηση τον τίτλο ακριβώς και σου δίνει αμέσως αποτελέσματα (και να ξέρεις πως η απουσία τόνων στις λέξεις, δε βοηθάει στην αναζήτηση)

Κοραλλία Μόζορα
07-02-2012, 09:30 AM
Τι αραγε να σημαινει για εναν παντρεμενο πενηνταρη με δυο μεγαλα παιδια οταν ο ποσειδωνας μπαινει στον 5ο οικο του και κανει τριγωνο με την γεννεθλια αφροδιτη του ? και την ιδια περιοδο ο προοδευτικος αρης συνοδο με την προοδευτικη αφροδιτη ?

Σημαίνει ότι ο άντρας αυτός πρέπει να φροντίσει γρήγορα να περάσει σ' ένα "δεύτερο μήνα του μέλιτος" με την γυναίκα του.

sior
07-02-2012, 03:37 PM
Καλα toniateddybear μαγος εισαι επεσες και στα δυο μεσα και κοιλιτσα εχω και μουστακι , μηπως εισαι medium ? εχω ακμη του 5ου στην13 ιχθυων κ 20 και αφροδιτη στην 6 καρκινου και 52 στον 9ο οικο και στις 17/4/2014 ο προοδευτικος μου αρης θα ερθει σε συνοδο με την προοδευτικη μου αφροδιτη στις 2 κ 32 νυκτα , επισης την επομενη ημερα (18/4/2014) στις 4 κ 37 ξημερωματα ο ποσειδων θα τριγωνισει την γεννεθλια αφροδιτη μου εγγυς της ακμης του 5ου οικου , εντυπωσιακο ειναι (τουλαχιστον για μενα ) πως διελαυνοντες και προοδευτικοι πλανητες δειχνουν το ιδιο πραγμα ταυτοχρονως με τετοια ακριβεια .

Atrapos
07-02-2012, 04:16 PM
Από τα στοιχεία που δίνεις, ο Ποσειδώνας θα αργήσει ακόμα πολύ να μπει στον 5ο οίκο σου και το τρίγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη θα γίνει από τον γενέθλιο 4ο. Είναι και η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Μου φαίνεται ότι ο νέος μήνας του μέλιτος που σου «υποσχέθηκε» η Κοραλλία δεν θα έρθει ποτέ. Στο σπίτι θα την βγάλεις. :lol::lol::lol:

Επίσης, στις κινήσεις από πρόοδο δεν έχει νόημα να σημειώνεις την ημέρα, ώρα και λεπτό που θα γίνει μια σύνοδος. Το ίδιο ισχύει και για τις όψεις του Ποσειδώνα. Αυτές είναι όψεις που έχουν μεγάλη διάρκεια. Είναι βέβαια αρκετά εντυπωσιακό δύο όψεις να γίνονται ακριβείας ουσιαστικά την ίδια μέρα. Αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι έχεις περίπου 2 χρόνια μέχρι να φτάσεις στις όψεις αυτές.

Το τι θα σου φέρουν εξαρτάται και από το πως θα είναι η ζωή σου μέχρι τότε. Τι καινούργιο ζητάς. Μην πάει το μυαλό σου μόνο στα αισθηματικά. Αν υποθέσουμε ότι η σύνοδος Άρη – Αφροδίτη θα γίνει στον 10ο γενέθλιο, μπορεί να φέρει μια επαγγελματική επιτυχία. Εξαρτάται και από τον ρόλο των πλανητών αυτών στον χάρτη σου. Συνήθως όμως τέτοιες όψεις δίνουν την ενέργεια να διεκδικήσεις κάτι που θεωρείς ότι σου αξίζει.

Κοραλλία Μόζορα
08-02-2012, 09:25 AM
Δημήτρη μου,

δεν του "υποσχέθηκα" ένα νέο μήνα του μέλιτος. Προτροπή ήταν να διοχετεύσει την ενέργεια των όψεων του εκεί. Οι όψεις που αναφέρει ο Αντώνης σαφώς έχουν και ερωτικές προεκτάσεις.

katiakiss
08-02-2012, 10:29 AM
Καλημέρα σας. Αφενός Κοραλλία δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης κυριολεκτούσε με την «υπόσχεση», αλλά περισσότερο είχε την διάθεση να πειράξει τον φίλο Αντώνη. Αφετέρου Δημήτρη, συμφωνώ με την Κοραλλία στο ότι όπως και να το κάνεις, οι όψεις που περιγράφει ο Αντώνης, σε κάθε περίπτωση θα φέρουν μια αισθηματική κατάσταση στη ζωή του. Ακόμα κι αν υπάρξουν ευκαιρίες οικονομικές, επαγγελματικές ή αλλαγές και χαρές που σχετίζονται με τα παιδιά του, η αισθηματική του ζωή θα πάρει κάτι από το άγγιγμα αυτών των όψεων.

Αντώνη, κάτι μου λέει ότι δεν μας τα λες όλα. Πως σου ήρθε και έκατσες και έψαξες τόσο πολύ τις όψεις των αισθηματικών σου; Μου φαίνεται ότι περιμένεις το 2014 πως και πως! Μου φαίνεται πως έχεις την ανάγκη να φυσήξει ένας αέρας ανανέωσης στη ζωή σου. Τίποτα δεν είναι πιο αναζωογονητικό και πιο ευχάριστο από τον έρωτα. Δεν έχεις άδικο να το ελπίζεις και να το εύχεσαι σαν τον τίτλου ενός παλιού θεατρικού έργου «Ένα βότσαλο στη λίμνη» της ήσυχης ζωής σου. Αν αυτό εύχεσαι, επειδή στην αστρολογία τίποτα δεν γίνεται αν δεν το θέλουμε, τότε το 14 σίγουρα θα είναι η χρονιά σου.

Τώρα, όσο για την προτροπή της Κοραλλίας να πας ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος και να βρεις τρόπους να στρέψεις την ενέργεια αυτή υπέρ του γάμου που σου χάρισε τα δύο υπέροχα κορίτσια σου, όπως λες… Τι να πω; Σίγουρα σου είπε αυτό που θα έπρεπε να πει κάθε ευσυνείδητος άνθρωπος. Αν τώρα θες την προσωπική μου γνώμη, αν έχει ραγίσει το γυαλί , δεν ξανακολλά ότι κι αν κάνεις. Αν δεν έχει ραγίσει, ίσως είναι η στιγμή να χαρείτε ομορφιές της ζωής που η δύνη της ρουτίνας και των υποχρεώσεων σας είχαν κάνει να τις ξεχάσετε.
Όπως και να έχει, ο Ποσειδώνας μας αξιώνει να βιώσουμε τον έρωτα στην απόλυτη μορφή του, αλλά αν δεν κρατήσουμε τα πόδια στη γη, κινδυνεύουμε από το ύψος της πτώσης. Η πολλή μεγάλη μας ανάγκη να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα, μας κάνει να βιώνουμε έναν οποιοδήποτε έρωτα σαν μεγάλο, ενώ δεν είναι.
Το 14 θα είσαι 52 χρονών και όταν λίγα χρόνια μετά θα έχει δώσει ο Ποσειδώνας όλα τα δείγματα που είναι να δώσει από τον 5ο σου, θα σε βρει η δεύτερη επιστροφή του Κρόνου. Ελπίζω να μην μετράς απόλυες στον απολογισμό σου.
Το κεφάλι στα σύννεφα, αλλά τα πόδια στη γη.:)

Κοραλλία Μόζορα
08-02-2012, 11:04 AM
Βρε σεις παιδιά, δεν εννοούσα να πάει δεύτερο ταξίδι του μέλιτος ο άνθρωπος. Εννοούσα να περάσουν σε μια κατάσταση "δεύτερου μήνα του μέλιτος", είτε ταξιδέψουν είτε μείνουν στο σπίτι. Να ξαναγνωριστούν, να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά, να ξαναβρούν αυτά που τους ένωσαν, αν υπάρχουν ακόμα φυσικά, όπως λέει και η Κάτια.

Όμως αφού έχει 5ο στους Ιχθείς είναι πιθανό να έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό. Αν είναι όντως έτσι τότε η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης και του 7ου του.

katiakiss
08-02-2012, 11:34 AM
Βρε σεις παιδιά, δεν εννοούσα να πάει δεύτερο ταξίδι του μέλιτος ο άνθρωπος. Εννοούσα να περάσουν σε μια κατάσταση "δεύτερου μήνα του μέλιτος", είτε ταξιδέψουν είτε μείνουν στο σπίτι. Να ξαναγνωριστούν, να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά, να ξαναβρούν αυτά που τους ένωσαν, αν υπάρχουν ακόμα φυσικά, όπως λέει και η Κάτια.Ε, ναι βρε Κοραλλία. Μεταφορικά το λέμε κι εμείς. Δεν φαντάστηκα ότι εννοούσες ένα μήνα στα λουτρά της Αιδηψού σε δίκλινο με ημιδιατροφή. :lol:

Κοραλλία Μόζορα
08-02-2012, 12:49 PM
Συγνώμη αλλά επειδή αναφερθήκατε κι οι δυο σε ταξίδι είπα να το διευκρινίσω. Παρόλο που αν περιλαμβάνει κι ένα ταξίδι το συναισθηματικό αυτό πλησίασμα δεν θα ήταν και κακή ιδέα.

kassy
08-02-2012, 02:26 PM
Ο οίκος του κριού είναι ο 1ος οίκος; Γιατί στον πρώτο οίκο μου εμπεριέχεται το ζώδιο των ιχθύων. Ε, ρε γλέντια!!!

toniateddybear
08-02-2012, 08:34 PM
αν εμπεριεχεται το ζωδιο των ιχθυων στον πρωτο σου οικο, τοτε δεν μπορει να ξεκινα με το ζωδιο του κριου. κατι αλλο θελεις να μας πεις...:wacko:

Χρυσάνθη
09-02-2012, 01:27 PM
Γεια σε όλους! Θα αρχίσω με εσένα sior διότι το ερώτημα μου εξάπτει το ενδιαφέρον,... και φυσικά να δούμε και τι άλλο θα μας πουν οι αστρολόγοι του site..

Χα! Δικές μου πιθανές ερμηνείες,... ότι εάν ασχολείται με το τζόγο μπορεί να χάσει ένα μεγάλο ποσό αφού αρχικά κερδίσει,.. ότι μπορεί να αποκαλυφθεί ένα ερωτικό σκάνδαλο ή να αρχίσει να ξενοκοιτάζει εφόσον τα παιδιά πλέον είναι μεγάλα,... ή μπορεί να είναι κάτι πολύ καλό που να έχει σχέση με τα παιδιά του. Ίσως λοιπόν να χωρίσει/απομακρυνθεί (εμπλοκή Άρη Αφροδίτης) από τη σύζυγο λόγω κεραυνοβόλου έρωτα με γοητευτική ξανθιά,.. (ΠΟσειδώνας τρίγωνο Αφροδίτη). Πάντως επειδή πρόκειται για άνθρωπο που μέσες άκρες ο χάρτης του έχει δείξει τα κυριότερα γεγονότα της ζωής του, δες τι του έφερε στη ζωή του η Αφροδίτη σαν θέση οικοθεσία και κυρίως ποιόν οίκο κυβερνά. Μετά συνέδεσε το γεγονός αυτό σαν φύση με τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη τι όψεις κάνει στο γενέθλιο? Πάντως εμένα μου ακούγεται διασκεδαστικά ευχάριστο αυτό που θα του συμβεί άσχετα εάν μετά τραβάει τα μαλλιά του. Εάν ήταν νεότερος θα μιλούσαμε για τον εξειδανικευμένο έρωτα!!!! (εμπλοκή Ποσειδώνα διέλευση και Άρης - Αφροδίτη στα προοδευτικά μου έχει συμβεί και ήταν το απόλυτο παραμύθι παίδες!!! Αλλά.....παραμύθι..) Εγγονάκια? Λέτε? Ή λέω αηδίες?

Τώρα αγαπητή toniateddybear!! Ναι, ετσι χαρούμενη ήμουν κ εγώ για τον Ποσειδώνα μέχρι που:
1) Διάβασα ότι γενικά θα υπάρχει πολύ 'δούλεμα' δηλ. να προσέχουμε διότι οι απατεώνες και οι ψευδοπροφήτες ψευτοζεν ψευτοδάσκαλοι θα είναι πάρα πολλοί!
2) Φυσικά θα αρχίσουμε πάλι να πιστεύουμε στα ιδανικά και να συμπονάμε τον συνάνθρωπο,
καλό θα μου πεις,...ναι αλλά αυτό θα γίνει μάλλον...διότι:
3) Μπορεί να υπάρχει πολλή φτώχεια στον κόσμο, σου λέει κάτι αυτό????? Έτσι, λέω μην τυχόν πέφτεις από τα σύννεφα με την λαμπρή παγκόσμια οικονομική κατάσταση! (αχ πόσο τσατίζομαι και λυπάμαι το έθνος, εμάς, τις νέες γενιές,... εμένα, εσάς όλους!)
4) Και τελικά εάν το σκεφτείς,.. οι εξωκρόνιοι θεωρούνται κακεργέτες (ο ένας φέρνει εξαπατήσεις ο άλλος τα σαρώνει όλα με τη μία και διαλύει/ χωρίζει, ο άλλος αποτελειώνει) ... όταν λοιπόν ένας από αυτούς είναι στη θέση του, ε...
Ίσως για κάποιους καλλιτέχνες να είναι καλό. Επίσης καλό θα είναι ότι δε θα συμμετέχει στις σκληρές αρνητικές όψεις που θα γίνονται.

Αυτά. Ακούω σχόλια, διορθώσεις..

ΥΓ Πάντως toniateddybear, η αισιοδοξία ποτέ δεν είναι εκτός μόδας, και τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! Συνέχισε!

Χρυσάνθη
09-02-2012, 01:31 PM
ωΧ! Τώρα το είδα τα άλλα ποστ!! Ναι , και εγώ θα επιμείνω στο 2ο μήνα μέλιτος λοιπόν.. !!

Χρυσάνθη
09-02-2012, 01:40 PM
Συγνώμη αλλά επειδή αναφερθήκατε κι οι δυο σε ταξίδι είπα να το διευκρινίσω. Παρόλο που αν περιλαμβάνει κι ένα ταξίδι το συναισθηματικό αυτό πλησίασμα δεν θα ήταν και κακή ιδέα.

Και καλύτερα κάπου κοντά σε νερό??

Atrapos
09-02-2012, 03:31 PM
ωΧ! Τώρα το είδα τα άλλα ποστ!! Ναι , και εγώ θα επιμείνω στο 2ο μήνα μέλιτος λοιπόν.. !!

Τώρα δηλαδή θέλετε να πιστέψουμε ότι ψάχνει την μέρα, ώρα και λεπτό που θα γίνουν ακριβείας δύο όψεις σε δυο χρόνια από τώρα, για να ξεκινήσει τον 2ο μήνα του μέλιτος;:):):)

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι κάτι άλλο περιμένει και θέλει από εμάς να του το πούμε;
Εκτός κι αν ψάχνει την πιο κατάλληλή στιγμή για να δωρίσει στη γυναίκα του εκείνο το πανάκριβο κόσμημα που πάντοτε του ζητούσε.:lol::lol::lol:

(Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να διευκρινίσω ότι τα σχόλια μου στο συγκεκριμένο θέμα είναι με πνεύμα αστεϊσμού μιας και κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στην κοιλίτσα και στο μουστάκι του Αντώνη.)

αν εμπεριεχεται το ζωδιο των ιχθυων στον πρωτο σου οικο, τοτε δεν μπορει να ξεκινα με το ζωδιο του κριου. κατι αλλο θελεις να μας πεις...:wacko:

Μάλλον εννοεί ότι ο πρώτος οίκος είναι ο «φυσικός» οίκος του Κριού. Προφανώς στον Ωροσκόπο θα είναι ο Υδροχόος.

Χρυσάνθη
09-02-2012, 05:01 PM
xaxxa Όχι Atrapos! Φυσικά και δεν το πιστεύω,...αλλά είπα να τον προτρέψω ! Αλήθεια με εμπεριεχόμενο τον Ιχθύ στον πρώτο οίκο, θα επηρεαστούμε? ή εξαρτάται μόνο από πιθανές όψεις που θα κάνει με γενέθλιο?

Χρυσάνθη Σπίγγου
09-02-2012, 07:01 PM
Αμήν και πως να είναι στο νερό και ακόμα καλύτερα κοντά στα λουτρά της Αριδαίας!

Ετσι για να φορτιστούν και με μπόλικο οξυγόνο. Εγώ άλλα σκέφτομαι. Στο θάλαμο κανενός νοσοκομείου να μην είναι και τι στο κόσμο!

Δεν αστειεύομαι. Εχω υπόψη μου ανάλογες επιρροές που εκείνος της έκανε ερωτική εξομολόγηση ολίγον πριν αποδημήσει εις τους ουρανούς, ενώ ήταν η πρώτη επέτειος του γάμου τους.

Μακριά απο εμάς και από όλους έχω να πω, αλλά να έχουμε και στο πίσως μέρος του μυαλού μας και τι ρόλο υπό μορφή των παράγωγων οίκων παίζει ο 5ος, αλλά και ότι ο Ποσειδωνάκος κανένα νοσοκομειάκι δεν το έχει σε κακό για να κάνει κάποιος/α τρελά ερωτευμένος/νη την ερωτική του/της εξομολόγηση στην/στον αγαπημένη/νο του/της!

Χάρι αστειότητος όχι όμως ότι δεν παίζει και σαν σενάριο................

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

kassy
09-02-2012, 10:41 PM
Λίγο μπερδεύτηκα. Τι σημαίνει οίκος του κριού; Η ακμή του πρώτου μου είναι στο υδροχόο και η ακμή του 2ου είναι στον κριό. Μήπως ο οίκος του κριού συμβολίζει τον πρώτο οίκο; Στον πρώτο οίκο μου εμπεριέχεται το ζώδιο των ιχθύων.

Atrapos
09-02-2012, 11:03 PM
Λίγο μπερδεύτηκα. Τι σημαίνει οίκος του κριού; Η ακμή του πρώτου μου είναι στο υδροχόο και η ακμή του 2ου είναι στον κριό. Μήπως ο οίκος του κριού συμβολίζει τον πρώτο οίκο; Στον πρώτο οίκο μου εμπεριέχεται το ζώδιο των ιχθύων.

Λίγο πήγες να μας μπερδέψεις. Υπάρχει μια «φυσική» αντιστοίχηση ότι το πρώτο ζώδιο (ο Κριός) αντιστοιχεί στον 1ο οίκο, ο Ταύρος στον 2ο κλπ. Είναι αλήθεια ότι συχνά θα διαβάσεις παρόμοια χαρακτηριστικά για τα ζώδια με τους οίκους αλλά είναι μια αντιστοίχιση που προσωπικά την αποφεύγω.

Αλήθεια με εμπεριεχόμενο τον Ιχθύ στον πρώτο οίκο, θα επηρεαστούμε? ή εξαρτάται μόνο από πιθανές όψεις που θα κάνει με γενέθλιο?

Έχοντας τον Ποσειδώνα στον πρώτο σου οίκο γιατί να μην επηρεαστείς; Αλλά επειδή θα κάτσει κάτι δεκαετίες εκεί, θα νοιώσεις την επίδραση κυρίως με τις όψεις που θα σχηματίσει.

Κοραλλία Μόζορα
10-02-2012, 08:31 AM
Οι όψεις αυτές του Αντώνη μου θυμίζουν την ιστορία του Οδυσσέα με τις Σειρήνες. Όπως σε κάθε όψη έτσι κι εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές διαχείρισης. Οι σύντροφοι του Οδυσσέα έκλεισαν τα αυτιά τους. Ο Οδυσσέας ήθελε να ακούσει το τραγούδι τους αλλά ζήτησε να τον δέσουν στο κατάρτι για να μην παρασυρθεί και τσακιστεί στα βράχια. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως το να ρισκάρει κανείς για κάτι που θεωρεί όμορφο έστω κι αν διαλυθεί η ασφάλεια της ζωής του.

Εγώ έπαιξα εδώ τον ρόλο της "φωνής της λογικής" αλλά η δική μου φωνή (και οποιουδήποτε άλλου) δεν έχει καμιά σημασία. Όλα θα εξαρτηθούν από το σε ποια ψυχολογική φάση θα είναι ο Αντώνης όταν η Αφροδίτη του συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και τον Άρη αλλά και από την όλη ψυχοσύνθεση του Αντώνη.

Atrapos
10-02-2012, 09:06 AM
Εγώ έπαιξα εδώ τον ρόλο της "φωνής της λογικής"

Κοραλλία, εσύ καλά τα γράφεις με τη φωνή της λογικής. Μόνο που τον Αντώνη δεν τον είδα να έχει ενθουσιαστεί με τις «λογικές» επιλογές που του προτείνατε.:)

Κοραλλία Μόζορα
10-02-2012, 09:15 AM
Ναι, το βλέπω κι εγώ αυτό, Δημήτρη μου.

katiakiss
10-02-2012, 11:14 AM
Κοραλλία, εσύ καλά τα γράφεις με τη φωνή της λογικής. Μόνο που τον Αντώνη δεν τον είδα να έχει ενθουσιαστεί με τις «λογικές» επιλογές που του προτείνατε.:)Από πού το συμπεραίνεις αυτό Δημήτρη; Ο Αντώνης ούτε καν εμφανίστηκε να κάνει τις δηλώσεις του. Εμείς μπορεί να νομίζουμε ότι θέλουμε , αλλά τα «νομίσματά» μας δεν είναι πάντα σωστά.
Επίσης να πω ότι ακόμα και το σωστό, είναι εντελώς υποκειμενικό. Αντικειμενικός είναι μόνο ο θάνατος και ο χρόνος.
Πιστεύω ότι ο «φίλος» Αντώνης υπόκειται στον γενικό κανόνα που υπόκεινται όλοι όσοι ξαφνικά «ανακαλύπτουν» την αστρολογία , όταν -όλως τυχαίως- στη ζωή τους κάτι δεν πάει καλά ή όταν την έχουν σιχαθεί για ζωή και ελπίζουν σε ένα πιο ενδιαφέρον μέλλον.
Για να είχε κανονίσει το σύμπαν τέτοιο συντονισμό, πάει να πει ότι του το έχει φυλαγμένο.
Αντώνη, μέχρι το 2014, προλαβαίνεις να γραμμώσεις την κοιλίτσα και να ξυρίσεις το μουστάκι (είναι πασέ, μην καρφώνεσαι). :lol:

Atrapos
10-02-2012, 11:28 AM
Από πού το συμπεραίνεις αυτό Δημήτρη; Ο Αντώνης ούτε καν εμφανίστηκε να κάνει τις δηλώσεις του.

Ακριβώς από αυτό το συμπεραίνω. Ενώ ήταν πολύ δραστήριος και γεμάτος ενθουσιασμό, μόλις διάβασε για μήνα του μέλιτος εξαφανίστηκε. :p

katiakiss
10-02-2012, 11:52 AM
Ακριβώς από αυτό το συμπεραίνω. Ενώ ήταν πολύ δραστήριος και γεμάτος ενθουσιασμό, μόλις διάβασε για μήνα του μέλιτος εξαφανίστηκε. :pΜου τον διώξατε εσύ και η Κοραλλία που ειδικεύεστε σε κάτι τέτοια. Πάει ο «άνθρωπας»! Μην δείτε άνθρωπο να χαρεί, αμέσως τον ψεκάζεται το «Κοραλλιοκτόνο atrrapoxol». Εξοντώνει τον Ποσειδώνα, την φωλιά του και τα αυγά. :lol::lol::lol:

Εντάξει, σταματάω. :cry::o:cry:

Atrapos
10-02-2012, 01:00 PM
Μου τον διώξατε εσύ και η Κοραλλία που ειδικεύεστε σε κάτι τέτοια.

Αν μέχρι τώρα τον έχουμε απογοητεύσει, φαντάσου να μπει και να διαβάσει το ποστ της Χρυσάνθης για το θάνατο. Θα του έρθει συγκοπή του ανθρώπου.
Ας φροντίσει η διαχείριση να μεταφερθεί στη σωστή του θέση μην έχουμε τίποτα ατυχήματα.

Κοραλλία Μόζορα
10-02-2012, 03:52 PM
Μου τον διώξατε εσύ και η Κοραλλία που ειδικεύεστε σε κάτι τέτοια. Πάει ο «άνθρωπας»! Μην δείτε άνθρωπο να χαρεί, αμέσως τον ψεκάζεται το «Κοραλλιοκτόνο atrrapoxol». Εξοντώνει τον Ποσειδώνα, την φωλιά του και τα αυγά. :lol::lol::lol:

Εντάξει, σταματάω. :cry::o:cry:

Τα είπαμε για να χαρεί η γυναίκα του :lol::lol::lol:

Χρυσάνθη Σπίγγου
10-02-2012, 09:20 PM
Κάτια μην ξεχνάς όμως καμάρι μου και την τρίαινα του Ποσειδώνα.

Ε μ έτσι και σηκώσει καμιά φουρτούνα, τον βλέπω να μας ματάρχεται δριμύτερος και τότε βάρκα που σας κούναγε όλους :mad::p:mad:

toniateddybear
10-02-2012, 11:52 PM
Γεια σε όλους! Θα αρχίσω με εσένα sior διότι το ερώτημα μου εξάπτει το ενδιαφέρον,... και φυσικά να δούμε και τι άλλο θα μας πουν οι αστρολόγοι του site..

Χα! Δικές μου πιθανές ερμηνείες,... ότι εάν ασχολείται με το τζόγο μπορεί να χάσει ένα μεγάλο ποσό αφού αρχικά κερδίσει,.. ότι μπορεί να αποκαλυφθεί ένα ερωτικό σκάνδαλο ή να αρχίσει να ξενοκοιτάζει εφόσον τα παιδιά πλέον είναι μεγάλα,... ή μπορεί να είναι κάτι πολύ καλό που να έχει σχέση με τα παιδιά του. Ίσως λοιπόν να χωρίσει/απομακρυνθεί (εμπλοκή Άρη Αφροδίτης) από τη σύζυγο λόγω κεραυνοβόλου έρωτα με γοητευτική ξανθιά,.. (ΠΟσειδώνας τρίγωνο Αφροδίτη). Πάντως επειδή πρόκειται για άνθρωπο που μέσες άκρες ο χάρτης του έχει δείξει τα κυριότερα γεγονότα της ζωής του, δες τι του έφερε στη ζωή του η Αφροδίτη σαν θέση οικοθεσία και κυρίως ποιόν οίκο κυβερνά. Μετά συνέδεσε το γεγονός αυτό σαν φύση με τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη τι όψεις κάνει στο γενέθλιο? Πάντως εμένα μου ακούγεται διασκεδαστικά ευχάριστο αυτό που θα του συμβεί άσχετα εάν μετά τραβάει τα μαλλιά του. Εάν ήταν νεότερος θα μιλούσαμε για τον εξειδανικευμένο έρωτα!!!! (εμπλοκή Ποσειδώνα διέλευση και Άρης - Αφροδίτη στα προοδευτικά μου έχει συμβεί και ήταν το απόλυτο παραμύθι παίδες!!! Αλλά.....παραμύθι..) Εγγονάκια? Λέτε? Ή λέω αηδίες?

Τώρα αγαπητή toniateddybear!! Ναι, ετσι χαρούμενη ήμουν κ εγώ για τον Ποσειδώνα μέχρι που:
1) Διάβασα ότι γενικά θα υπάρχει πολύ 'δούλεμα' δηλ. να προσέχουμε διότι οι απατεώνες και οι ψευδοπροφήτες ψευτοζεν ψευτοδάσκαλοι θα είναι πάρα πολλοί!
2) Φυσικά θα αρχίσουμε πάλι να πιστεύουμε στα ιδανικά και να συμπονάμε τον συνάνθρωπο,
καλό θα μου πεις,...ναι αλλά αυτό θα γίνει μάλλον...διότι:
3) Μπορεί να υπάρχει πολλή φτώχεια στον κόσμο, σου λέει κάτι αυτό????? Έτσι, λέω μην τυχόν πέφτεις από τα σύννεφα με την λαμπρή παγκόσμια οικονομική κατάσταση! (αχ πόσο τσατίζομαι και λυπάμαι το έθνος, εμάς, τις νέες γενιές,... εμένα, εσάς όλους!)
4) Και τελικά εάν το σκεφτείς,.. οι εξωκρόνιοι θεωρούνται κακεργέτες (ο ένας φέρνει εξαπατήσεις ο άλλος τα σαρώνει όλα με τη μία και διαλύει/ χωρίζει, ο άλλος αποτελειώνει) ... όταν λοιπόν ένας από αυτούς είναι στη θέση του, ε...
Ίσως για κάποιους καλλιτέχνες να είναι καλό. Επίσης καλό θα είναι ότι δε θα συμμετέχει στις σκληρές αρνητικές όψεις που θα γίνονται.

Αυτά. Ακούω σχόλια, διορθώσεις..

ΥΓ Πάντως toniateddybear, η αισιοδοξία ποτέ δεν είναι εκτός μόδας, και τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! Συνέχισε!

Αγαπητή Χρυσανθη!
Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!:D
δουλεμα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι υπαρχει παντα και σε ολες τις εποχες, ανεξαρτητως θεση και οψη ποσειδωνα. ο ανθρωπος μαζι με τη φωτια ανακαλυψε και την απατη. Απο κει κι επειτα, ο καθενας εχει μυαλο -τουλαχιστον καποια γραμμαρια- για να κανει τις επιλογες του. Υπαρχουν ομως και ανθρωποι (και εκει πιστευω ειναι ψυχολογικο το θεμα) που εξαπατουνται πιο ευκολα απο αλλους και ισως τωρα με τον ποσειδωνα στους ιχθυς να "φανει" περισσοτερο. Εδω, ομως, θα μαλωσουμε :D (αστιευομαι)! γιατι μου λες ολους τους ευεργετικους πλανητες κακους της υποθεσης...? ε...? αν δεν υπαρχει ο κακος ξεχωριζεις τον καλο...? αν δεν σου δειξει ο κακος την κακια πως θα προστετευτεις...?:lol:
Ως προς το τελευταιο, σοβαρα μιλωντας, οι πλανητες και οι οψεις κατ' επεκταση ειναι ενεργεια. το πως θα χειριστεις εσυ την ενεργεια ειναι στο χερι σου. Εν ολιγοις, εσυ αποφασιζεις και οχι ο ποσειδωνας;)

Χρυσάνθη Σπίγγου
11-02-2012, 12:44 AM
Πες τα ρε Τόνια να μην τα λέω και τα ξαναλέω εγώ.

Τι να σου κάνει ο δύσμοιρος ο Ποσειδώνας αν εσύ είσαι ταγμένος να υπερ λειτουργεί το δεξί και όχι ή καθόλου το αριστερό ημισφαίριο.

Το πολύ - πολύ, πετάγεσαι σε κανένα καλό χειρούργο και σου βάζει αντί εμφύτευμα στήθους, εγκεφάλου και είσαι σένιος/σένια:)

theresa_alma
11-02-2012, 07:26 PM
Τωρα λοιπον με τον Ποσειδωνα στους Ιχθεις, μηπως ξερει καποιος να μου πει ΧΟΝΔΡΙΚΑ, ποιος θα εξαπατησεις ποιον? Οι εχοντες συνοδο Ποσειδωνα, τους εχοντες τετραγωνο/αντιθεση Ποσειδωνα? Η κινδυνευουμε και εμεις οι Ιχθεις να εξαπατηθουμε πρωτοι και καλυτεροι?

Δεν συζητω βεβαια για τα θετικα που θα φερει ο Ποσειδωνας. Αυτα ειναι ουτως η αλλως καλοδεχουμενα.
Μπορει καποιος απο τους εμπειρους στο site να μας υποδειξει οψεις του Ποσειδωνα με διελαυνοντες πλανητες που θα πρεπει να προσεχουμε? Ολα τα ζωδια εννοειται, οχι μονο εμεις οι Ιχθεις.

Χρυσάνθη
11-02-2012, 09:48 PM
Υποθέτω ότι εάν εσύ είσαι με τα πόδια στη γη , ότι και να κάνει ο γενέθλιος Ποσειδώνας σου με αντιθέσεις και τετράγωνα με προσωπικούς πλανήτες, θα είσαι μια χαρά! Ακόμα και όταν οι όψεις αυτές ενεργοποιηθούν από διελαύνοντες! Εάν υπάρχει μία αντισταθμιστική όψη με Κρόνο βοηθάει... (είσαι ψαράκι? ε ο κυβερνήτης σου είναι στη φυσική του θέση..)

theresa_alma
12-02-2012, 07:13 AM
Ευχαριστω Χρυσανθη για την απαντηση. Ναι ειμαι Ιχθυς 7μ+7'. Ο γενεθλιος Ποσειδωνας μου ειναι στις 28μ του Ζυγου [8ος Ηλιακος, 4ος γενεθλιος] και λαμβανει μερος σε ενα σταυρο στα τριτα δεκαημερα των παρορμητικων με Αφροδιτη, Δια, Ουρανο, Αρη και Σεληνη. Καταλαβαινεις τι εγινε με τον διελαυνοντα Κρονο στον Ζυγο ο οποιος δεν εκανε μονο συνοδους,τετραγωνα και αντιθεσεις με τους γενεθλιους μου, αλλα και εναμισυ τετραγωνο με τον γενεθλιο Ηλιο μου και μεσα στο καλοκαιρι θα το ξανακανει, ετσι για να μην ξεχνιομαστε....

Δεν αναφερομαι ομως στις οψεις του γενεθλιου Ποσειδωνα [αυτες πλεον μου ειναι γνωστες αφου μαζι τους γεννηθηκα], αλλα στις επερχομενες οψεις του διελαυνοντα.
Ειδικοτερα με απασχολει η οψη τετραγωνου που θα κανει με τον Δια στους Διδυμους απο τον Ιουνιο και μετα. Και οχι μονον η δικη του οψη αλλα και του γενεθλιου Ηλιου μου.
Στο ιδιο σημειο θα λαβουν μερος στο τετραγωνο αυτο, ο ενας μετα τον αλλον, Εκλειψη Ηλιου και αναδρομη Αφροδιτη.
Στο πρωτο δεκαημερο των Διδυμων εχω επισης προοδευμενο Αρη και θα προοδευσει και η προοδευμενη μου Σεληνη.
Οπως καταλαβαινεις, ναι μεν ο Κυβερνητης μου ειναι στον φυσικο του Οικο, αλλα συγκρουεται με τον παραδοσιακο μου συγκυβερνητη τον Δια και με τους προοδευμενους μου Αρη και Σεληνη στον τεταρτο Ηλιακο μου Οικο.
Πιστευω - και εχει αποδειχθει, στην δικη μου περιπτωση τουλαχιστον - πως οι Ηλιακοι οικοι λειτουργουν πολυ πιο συγκεκριμενα. Ανησυχω για τον τεταρτο στους Διδυμους [ακινητη περιουσια, σπιτι κτλ.] οπου συμβαινουν ολα τα προαναφερομενα.
Με τον Ποσειδωνα στον 12ο Ηλιακο μου οικο [Υδροχοος 8ος γενεθλιος], "εφαγα" εξαπατηση "με χρυσα κουταλια" σε θεματα ακινητης περιουσιας.

Βεβαια τωρα ειμαι βαθεια υποψιασμενη και ανυπομονω να εισελθει ο Κρονος στον Σκορπιο.
Αναρωτιεμαι αν βοηθαει η παραλληλια του διελαυνοντα Κρονου στον Ζυγο, με τον Ηλιο μου. Αργοτερα με τον Κρονο στον Σκορπιο, θα συνεχιστει αυτη η παραλληλια, οχι μονο με τον γενεθλιο Ηλιο μου αλλα και με τον διελαυνοντα Ποσειδωνα, σε οψη τριγωνου.
Κατα την αποψη μου, η παραλληλια αυτη θα μου στερει ευχαριστηση αλλα τουλαχιστον θα αποφευγω τις φρουδες ελπιδες και την μετεπειτα καταρευση.
Αλλωστε την διελαυνουσα αυτη θεση του Κρονου την εχω ξαναβιωσει το 1982 και δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημη.
Ελπιζω η ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ που βιωσα τα τελευταια χρονια να μου εξασφαλισει το απολυτηριο απο την "απομονοση".

Χρυσάνθη
13-02-2012, 12:22 AM
Κάτσε γιατί εδώ αυτό που είδα με ξεπερνάει, καταρχάς καλό κουράγιο και μας έχεις δώσει αρκετό υλικό για να ψαχτούμε.. !

theresa_alma
13-02-2012, 10:09 AM
Κάτσε γιατί εδώ αυτό που είδα με ξεπερνάει, καταρχάς καλό κουράγιο και μας έχεις δώσει αρκετό υλικό για να ψαχτούμε.. !

Ευχαριστω-Ευχαριστω-Ευχαριστω!

Χρυσάνθη Σπίγγου
23-02-2012, 08:53 PM
Εννοώ πως οπουδήποτε στο γενέθλιο ή το προοδευτικό σου ωροσκόπιο βρίσκεται ο οίκος των Ιχθύων από αυτόν τον οίκο θα διελαύνει και ο Ποσειδώνας όλα τα επόμενα χρόνια.

Με άλλα λόγια διαβάζεις βασςικά τον οίκο επιρροής του.

Φιλ - Χρ