View Full Version : [Συζήτηση] Ανάδρομοι πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο: ΟΥΡΑΝΟΣ
whisperer
18-03-2011, 05:10 PM
Αυτές είναι οι σημειώσεις μου από μία ομιλία που έδωσα για τους Ανάδρομους στην Πίζα της Ιταλίας. Έχω δώσει την ομιλία αυτή τόσες πολλές φορές που δε θέλω να την δώσω ξανά...έτσι μοιράζομαι τις σημειώσεις μου με όλους εσάς.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Ανάδρομοι πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο: Ουρανός (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%C E%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%C E%BF-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-13274/)
SAGIVI
18-03-2011, 05:47 PM
Ευχαριστουμε πολυ Whisperer:bigsmile:
aktina
18-03-2011, 06:04 PM
Γιατί, ενω δεν έχω κανένα ανάδρομο πλανήτη, βρίσκω να μου ταιριάζει σε πολλά σημεία και το συγκεκριμένο κείμενο που αναφέρεται στον Ουρανο και αλλά αντιστοιχα;
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;
doukas
18-03-2011, 09:03 PM
Ουρανός ανάδρομος στον Σκορπιό στον 1ο σε τρίγωνο με Ήλιο και Ερμή και εξάγωνο με Κρόνο! Πολλά έτη μπροστά!!!! εχεχεχ
taurine
18-03-2011, 11:15 PM
Πολύ πετυχημένη σειρά άρθρων βρε παιδιά! Μπράβο και πάλι!:clapping:
Αυτό που βλέπω πως πράγματι συμβαίνει είναι πως στη δουλειά μου, αναλαμβάνω εργασίες που συνήθως κανείς μα κανείς δεν αγγίζει.
Για παράδειγμα, πρόσφατα και με το έτσι θέλω, εκνευρίστηκα στη δουλειά μου από τα απαρχαιωμένα και αρτηριοσκληρυτικά συστήματα αρχειοθέτησης (καρτελάκια σε συρτάρια)
και έφτιαξα μια βάση δεδομένων στον υπολογιστή να καταχωριστούν κάπου 62,800 υποθέσεις.
Το πλέον άθλιο και εκνευριστικό είναι πως έρχεται ένας ένας στο γραφείο μου και ειρωνεύεται, μιζεριάζει, και μεμψιμοιρει "μα, καλά τι κάνεις, αν θέλουμε κάτι θα το ζητήσουμε με αλληλογραφία, πότε θα τα τελειώσεις όλα αυτά" και διάφορα άλλα κουλά.
Να σας συστηθώ: Ουρανός στο Σκορπιό, ανάδρομος στο 10ο, σε αντίθεση με Ερμή, επίσης ανάδρομο στον 4ο!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
doukas
18-03-2011, 11:30 PM
Taurine να σε γνωρίσουμε τότε (αστειεύομαι ) !
Δείμων
19-03-2011, 12:45 AM
Γιατί, ενω δεν έχω κανένα ανάδρομο πλανήτη, βρίσκω να μου ταιριάζει σε πολλά σημεία και το συγκεκριμένο κείμενο που αναφέρεται στον Ουρανο και αλλά αντιστοιχα;
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;
Η παρουσία ενός πλανήτη σε ζώδιο και οίκο είναι πρώτα παρουσία και μετά ανάδρομη παρουσία. Η κίνηση δεν αναιρεί ή ανατρέπει τις κλασικές (ορθόδρομες) ερμηνείες, απλά δίνει μία μικρή διαφοροποίηση. Ειδικά όσο προχωράμε προς τους αργούς η διαφοροποίηση αυτή γίνεται όλο και πιο μικρής σημασίας - αφού η ανάδρομη κίνησή τους διαρκεί περίπου 5 μήνες.
skarlet
31-05-2011, 12:13 PM
Ευχαριστω πολυ για το ωραιο αρθρο!!
Λειπει περιγραφη του αναδρομου Ουρανου στον 9-το οικο :sad: ...
Στον χαρτι μου βρισκεται στο Ζυγο, αναδρομο στον 9-το σε αντιθεση με Ηλιο και Σεληνη, τριγωνο με τον Αρη και συνοδο με Μεσουρανημα..μηπως μπορει κανεις να μου δωσει μια ιδεα πως μπορω να αζιοποιησω οτι μου δινει αυτος ο σχηματισμος???
Ευχαριστω!!!
doukas
31-05-2011, 12:32 PM
να υποθέσουμε ότι είσαι κριός και κάπου την δεκαετία του 70 κ κάτι ; Με τα λεγόμενά σου και με τα λίγα που ξέρω ίσως θα 'πρεπε να διοχετεύσεις την ένεργειά σου πιο πολύ στον άνθρωπο!
ασχολείσαι με υπολογιστές ή κάτι σχετικό;
Victory
31-05-2011, 05:41 PM
Ουρανός υπέροχος !!! ευχαριστούμε για το άρθρο, αλλά τι ακριβώς εννοείτε λέγοντας την εξήγηση για τον 8ο? Κατέχω βλέπεται Ουρανό ανάδρομο στον 8ο σε τετράγωνο με Ερμή στον 12ο και αντίθεση με Αρη. Ενα ωραίοτατο (αλλά ανοιχτό) τρίγωνο με Ηλιο και 150 με Αφροδίτη . Ολο αυτό πως θα μπορούσε να δώσει θέμα ανάλογο της εξήγησης σας στον άξονα 2ου/8ου? Σημειωτέον , έχω Ηλιο και Ωροσκόπο Υδροχόο !!! Ευχαριστώ