PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Ανάδρομοι πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο: ΚΡΟΝΟΣ

whisperer
09-03-2011, 02:18 PM
Αυτές είναι οι σημειώσεις μου από μία ομιλία που έδωσα για τους Ανάδρομους στην Πίζα της Ιταλίας. Έχω δώσει την ομιλία αυτή τόσες πολλές φορές που δε θέλω να την δώσω ξανά...έτσι μοιράζομαι τις σημειώσεις μου με όλους εσάς.

Όλοι οι πλανήτες, με εξαίρεση τον Ήλιο και τη Σελήνη που δεν είναι στην πραγματικότητα πλανήτες, έχουν μία περίοδο ανάδρομης πορείας. Είναι μία φαινομενική κίνηση η οποία παρατηρείται μόνο από τον πλανήτη Γη όταν ο πλανήτης «φαίνεται» να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό. Θα καταλάβετε ότι η Αφροδίτη ή ο Ερμής πρόκειται να γυρίσουν ανάδρομοι όταν τους δείτε να κινούνται αρκετά μπροστά από τον Ήλιο. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος όταν είναι περίπου 14 μοίρες μπροστά από τον Ήλιο και η Αφροδίτη όταν είναι περίπου 30 μοίρες μπροστά από τον Ήλιο. Ο Ερμής είναι ανάδρομος για 3 εβδομάδες, 3 φορές το χρόνο και η Αφροδίτη είναι ανάδρομη κάθε 19 μήνες.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Ανάδρομοι πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο: Κρόνος (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%C E%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%C E%BF-%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-13232/)

παλίρροια
09-03-2011, 08:41 PM
.....:embarrest....Εχω κρόνο στον 12ο ανάδρομο......:cry:
Εκτός....όλων των άλλων μια είναι για μένα η κατάσταση που δεν μπορώ?,να αλλάξω
Η αίσθηση του αυτοπεριορισμού....:weird: τα λέει όλα αυτό νομίζω....
Το αρθρο ηταν εξαιρετικά ενδιαφέρον!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!:bigsmile:

UltraViolet
09-03-2011, 08:45 PM
Yπάρχει πιθανότητα να φταίει ο ανάδρομος Κρόνος στον 3ο οίκο (τόξότη) για προβλήματα ομιλίας;

SAGIVI
09-03-2011, 09:40 PM
Ευχαριστουμε πολυ Whisperer.

Αυτη τη στιγμη ο γενεθλιος αναδρομος κρονος εχει μπει στο προοδευτικο σε ορθη πορεια. Ηδη υπαρχουν σημαντικες μεταβολες στην ζωη μου.

whisperer
09-03-2011, 10:21 PM
¶ννα σε ευχαριστώ πολύ! :bigsmile:

UV, ναι πιστεύω πως όντως θα μπορούσε να ευθυνεται για τέτοια προβλήματα...αλλά επιπλέον θα κοιτούσα και την κατάσταση του Ερμή ως φυσικό κυβερνήτη του τρίτου, και ειδικότερα αν κάνει άσχημες όψεις με τον συγκεκριμένο ανάδρομο κρόνο από τον τρίτο και επίσης και το Δία

Μπράβο Έφη...πρέπει να είναι σημαντική ανακούφιση αυτό...:bigsmile: Νομιζω, ανάλογα και με την οικοθεσία στο γενέθλιο βέβαια ότι κάποια αόρατα εμπόδια ίσως θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και ότι θα μπορείς πολύ καλύτερα να εξωτερικεύεις τις εσωτερικές διεργασίες σου, τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου....άντε και καλό βόλι! :bigsmile:

taurine
09-03-2011, 11:35 PM
Μπράβο για το άρθρο! Εξαιρετικό!

stellamou
10-03-2011, 12:01 AM
φοβερο το αρθρο..:bigsmile:!

aygerinos
10-03-2011, 08:31 PM
..εγω στον 1ο..αλλά μπορω να πω συχνότατα ΟΧΙ!!! Όσο μεγάλωνα όμως σαν παιδί, πάντα ένιωθα φιλοξενούμενος στο σπίτι μου..αυτό είναι αλήθεια!! Πάντως,... πάντα ένιωθα και νιώθω οτι ανήκω κάπου αλλού..σε κάτι πολύ μεγαλύτερο απ' οτι έβλεπα πάντα γύρω μου!!

Κοραλλία Μόζορα
11-03-2011, 07:59 PM
Πραγματικά πολύ καλό άρθρο - έρευνα. Ευχαριστούμε την Whisperer και το myhoroscope.