View Full Version : Θα κάνουμε σχέση ;
stellamou
18-02-2011, 10:00 PM
διαβαζωντας προσεχτικα το θεμα της ωριαιας αστρολογιας μεσα στο σαιτ και με τα λιγα που ξερω ειπα να κανω μια προσπαθεια προσεγγισης..<<η ερωτηση εχει ως εξης..θα κανουμε σχεση?>>η ερωτηση εγινε σημερα 18-02-2011 και ωρα 9.50 μμ θεσσαλονικη..προσπαθησα να κανω μια επισυναψη του χαρτη δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιαυτο παραθετω και την ημερομηνια και ωρα..
stellamou
18-02-2011, 10:37 PM
λοιπον θα προσπαθησω να κανω μια προσεγγιση και διορθωστε με αν κανω λαθος..θελω σιγουρα βοηθεια...αυτο που βλεπω απο μια πρωτη ματια ειναι πως ο ωροσκοπος ειναι στον ζυγο αρα κυβενητης ειναι η αφροδιτη η οποια βρισκεται στον αιγοκερω μεσα στον 3 οικο της οχι και τοσο καλη θεση για την αφροδιτη,μια κι εχει ωφελιμιστικο χαρακτηρα,η ακμη του 5 οικου ειναι στον υδροχοο οπου κυβερνητη εχει το δια ο οποιος βρισκεται στον 6 οικο και στον κριο,ενθαρυντικη θεση μια και ο κριος εχει το στοιχειο της φωτιας και ο διας ειανι κυβερνητης του τοξοτη ζωδιο της φωτιας,τωρα στον 5 οικο και στο ερωτημα μας δλδ ειναι ο ηλιος ο ποσειδωνας ο αρης και ο ερμης..εχουν κανει ηδη καποιες συνοδους με τον ηλιο αλλα αυτο δε μας ενδιαφερει ιδιαιτερα απο οσο καταλαβα μια και αυτο που κοιταμε ειναι τι οψεις τεινει να κανει ο πλανητης..και οχι τι εχει προηγηθει??σωστα??η σεληνη εχει κανει μια αντιθεση με τον ηλιο ηδη,η σεληνη βρισκεται στην παρθενο στον 11 οικο της αρα τεινει να κανει αντιθεσεις με τους εξης πλανητες..ποσειδωνα αρη και ερμη??σωστα 11ος και 5ος.η κοπελα που ως ωροσκοπος της ειναι ο ζυγος εχει αναδρομο κρονο μεσα που μαλλον δειχνει να το ξανασκεφτεται...βοηθηστε με τι αλλο κοιταω??
stellamou
18-02-2011, 10:54 PM
επισης...στον 7 δικο του οικο εχει την σεληνη καλο σημαδι αυτο εκπρωτης οψεως αλλα τεινει να κανει αρκετες αντιθεσεις με την σειρα της με τον 5 οικο που εξεταζουμε..και ο οποιος 7 οικος του ειναι στον λεοντα και ο κυβερνητης του ειναι μεσα στον 5 οικο που εξεταζουμε,τελος μια και απο οτι καταλαβα την τελικη εκβαση την παιρνουμε απο τον 4 οικο ο οποιος εχει ακμη στον αιγοκερω και κυβερνητη εχει τον κρονο.. ο οποιος ειναι αναδρομος στον 1 της κοπελας αλλα η εκβαση της υποθεσης δεν ειανι σιγουρη...εχω προσεγγισει καθολου την κατασταση η εχω κανει μια τρυπα στο νερο..??
stellamou
18-02-2011, 10:58 PM
μολις ειδα και κατι ακομα ο διας δεικτης του 5 οικου που μας ενδιαφερει τεινει να κανει μια αντιθεση με αναδρομο κρονο ο οποιος βρισκεται στον πρωτο της κοπελας που σημαινει οτι καπου μπλοκαρετε η θετικη εκβαση του ερωτηματος...
SAGIVI
19-02-2011, 12:06 AM
μολις ειδα και κατι ακομα ο διας δεικτης του 5 οικου που μας ενδιαφερει τεινει να κανει μια αντιθεση με αναδρομο κρονο ο οποιος βρισκεται στον πρωτο της κοπελας που σημαινει οτι καπου μπλοκαρετε η θετικη εκβαση του ερωτηματος...
Στελλα μου ειναι πραγματικα δυσκολο χωρις χαρτη αλλα δεν ξερω πως να βοηθησω να τον ανεβασιες.
Επιασα ομως κατι σοβαρο. Αν η ακμη του 5ου οικου ειναι στον Υδροχοο, κυβερνητης ειναι ο κρονος και οχι ο διας.
stellamou
19-02-2011, 12:17 AM
πραγματικα προσπαθω παρα πολυ ωρα να το κανω αλλα δεν ξερω πως ευχαριστω για την διορθωση...και κυριως για την προθεση...αρα τα πραγματα αλλαζουν καπως μιας και ο κρονος ειναι στον 1 οικο και ειναι απο οσο ξερω προειδοποιητικο σημαδι αυτο..ασ με βοηθησει ακποιος να τον ανεβασει..
popininja
19-02-2011, 01:07 AM
Με μια πρώτη ματιά πριν δεις τους σημειοδότες βλέπεις στον ωροσκόπο
τον Κρόνο ανάδρομο. Αυτό είναι σημάδι ότι ο ερωτών δεν είναι απόλυτα έτοιμος
να ακούσει την απάντηση όποια κι αν είναι. Το κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου και προχωράς γιατί ο Κρόνος είναι ο σημειοδότης του άντρα και εφόσον πέφτει στον ωροσκόπο δείχνει ενδιαφέρον για την κοπέλα.
Η Αφροδίτη και ο Κρόνος είναι σε αμοιβαία υποδόχή που όπως σου είπε πριν η Savigi παρά το τεράγωνο δείχνει έλξη αμοιβαία.
Στην πορεία κοιτά τις όψεις μεταξύ των σημειοδότών, τους οίκους που πέφτουν και βέβαι τη Σελήνη και τις όψεις της.:bigsmile:
SAGIVI
19-02-2011, 11:12 AM
Με μια πρώτη ματιά πριν δεις τους σημειοδότες βλέπεις στον ωροσκόπο
τον Κρόνο ανάδρομο. Αυτό είναι σημάδι ότι ο ερωτών δεν είναι απόλυτα έτοιμος
να ακούσει την απάντηση όποια κι αν είναι. Το κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου και προχωράς γιατί ο Κρόνος είναι ο σημειοδότης του άντρα και εφόσον πέφτει στον ωροσκόπο δείχνει ενδιαφέρον για την κοπέλα.
Η Αφροδίτη και ο Κρόνος είναι σε αμοιβαία υποδόχή που όπως σου είπε πριν η Savigi παρά το τεράγωνο δείχνει έλξη αμοιβαία.
Στην πορεία κοιτά τις όψεις μεταξύ των σημειοδότών, τους οίκους που πέφτουν και βέβαι τη Σελήνη και τις όψεις της.:bigsmile:
Στελλα μου . η σεληνη εταιμαζεται να κανει ενα ωραιο τριγωνο με τον κρονο, που δειχνει ενα σοβαρο κυριο κατα την γνωμη μου, παρ οτι η παρθενος δεν ειναι το καλυτερο της.
ΣΥΓΝΩΜΗ. Που το ειδα το τργωνο με τον Κρονο? Με την Αφροδιτη στο 3ο οικο εννοουσα.
ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
19-02-2011, 12:21 PM
και εγέννετω φως... :bigsmile:
1855
1856
Πόπη, θα μας εξηγήσεις πώς ανεβάζεις το χάρτη??
stellamou
19-02-2011, 12:30 PM
απο οτι βλεπω οι δυο σημειοδοτες πλανητες εκτος απο το τετραγωνο δεν κανουν καποια οψη..η σεληνη επισης με τον κρονο δεικτη του αντρα δεν κανει επισης οψη..αλλα μια και η σεληνη κινειται αρκετα γρηγορα θα κανει μια συνοδο σε μικρο χρονικο διαστημα με τον κρονο..αν και απο οτι καταλαβα δεν μας αφορα για την ωρα τουλαχιστον μια και κοιταμε την πρωτη οψη που τεινει να σχηματισει ο πλανητης..επισης η σεληνη τεινει να κανει αντιθεσεις με τον ερμη,αρη και ποσειδωνα??σωστα??αυτο ποσο επηρεαζει την κατασταση??μαι και ειναι στον 5 στον οικο που μας ενδιαφερει...και τελος ο 4 οικος που απο οτι καταλαβα δινει την τελικη εκβαση του αποτελεσματος..εχει κυβερνητη τον κρονο μια και η ακμη του ειναι στον αιγοκερω, ο οποιος ειναι αναδρομος στον πρωτο της κοπελας αυτο πως να το ερμηνευσω θετικα η αρνητικα??
stellamou
19-02-2011, 12:33 PM
ναι savigi μου οντως το τριγωνο αυτο θα γινει αλλα με τισ αντιθεσεις που ερχονται τι γινεται??
SAGIVI
19-02-2011, 12:49 PM
ναι savigi μου οντως το τριγωνο αυτο θα γινει αλλα με τισ αντιθεσεις που ερχονται τι γινεται??
Η Τινα εχει πει οτι εξεταζουμε τις κινησεις της σεληνης πριν αλλαξει ζωδιο.
Κοιταξε ειναι πολυ σημαντικο οτι οι δυο κυβερνητες εχουν αμοιβαια υποδοχη.Μην το ξεχνας αυτο. Πιθανον μαλιστα αυτα τα δυο ατομα ,ηδη να εχουν βρεθει.
Επισης μπορει κυβερνητης του 4ου να ειναι ο κρονος, αλλα ειναι και κυβερνητης του αντρα, μεσα στον 1ο εστω κι αναδρομος κι εχει αμοιβαια υποδοχη.
Καταληγω οτι σχεση θα γινει εστω και με καποιο μικρο εμποδιο κατα την αποψη μου. Το εμποδιο μου βγαινει απ τον αναδρομο κρονο και τις χιαστι οψεις της σεληνης.
Δηλαδη η υποδοχη για μενα ειναι σημαντικη.Επισης ο αντρας, μου φαινετα πιο ισχυρος μεσα στην σχεση (κρονος σε εξαρση) και στον ζυγο, νομιζω δειχνει και σταθερα αισθηματα αλλα οχι τοσο εξωστρεφη ανθρωπο.
Αν το δει η Τινα θα ξερουμε καλυτερα. παντως εγω δεν βλεπω τον χαρτη αρνητικο.
Συμπληρωματικα να ρωτησω μηπως αυτοι οι δυο στο παρελθον ειχαν παλι καποια σχεση? Λογω αναδρομου κρονου το ρωταω.
stellamou
19-02-2011, 12:51 PM
οσο αφορα τους οικους που πεφτουν οι σημειοδοτες πλανητες εχοθμε τον κρονο στον 1 που αυτο πως να το ερμηνευσω??το μονο που μπορω να πω απο αυτα που ξερω ειναι πως ο ιδιος την βλεπει καπως αναποφασιστη λογω ακμης στον ζυγο ,οπως επισης ανεπαρκης στο συναισθημα της προσ αυτον..και του δημιουργει μια ανασφαλεια,την θεωρει συγκατημενη στην εκδηλωση συναισθηματος της ..ειμαι αουτ??οσο για την αφροδιτη στον 3 οικο την βρισκει ευχαριστη χαριτωμενη και μια και ο 3 οικος ειναι ο οικος της επικοινωνιας αρα χαιρεται να μιλαει μαζι της αλλα μεχρι εκει??τωρα οσο αφορα την σεληνη με προβλιματιζει λιγακι γιατι πεφτει στον 11 οικο αν και 7 δικο του.. μηπως αυτο σημαινει οτι αυτη τον βλεπει πιο πολυ φιλικα..ενω αυτος οχι και τοσο μαι ακι ο 11 ειναι ο οικος της φιλιας..??διορθωστε με...
stellamou
19-02-2011, 01:00 PM
Η Τινα εχει πει οτι εξεταζουμε τις κινησεις της σεληνης πριν αλλαξει ζωδιο.
Κοιταξε ειναι πολυ σημαντικο οτι οι δυο κυβερνητες εχουν αμοιβαια υποδοχη.Μην το ξεχνας αυτο. Πιθανον μαλιστα αυτα τα δυο ατομα ,ηδη να εχουν βρεθει.
Επισης μπορει κυβερνητης του 4ου να ειναι ο κρονος, αλλα ειναι και κυβερνητης του αντρα, μεσα στον 1ο εστω κι αναδρομος κι εχει αμοιβαια υποδοχη.
Καταληγω οτι σχεση θα γινει εστω και με καποιο μικρο εμποδιο κατα την αποψη μου. Το εμποδιο μου βγαινει απ τον αναδρομο κρονο και τις χιαστι οψεις της σεληνης.
Δηλαδη η υποδοχη για μενα ειναι σημαντικη.Επισης ο αντρας, μου φαινετα πιο ισχυρος μεσα στην σχεση (κρονος σε εξαρση) και στον ζυγο, νομιζω δειχνει και σταθερα αισθηματα αλλα οχι τοσο εξωστρεφη ανθρωπο.
Αν το δει η Τινα θα ξερουμε καλυτερα. παντως εγω δεν βλεπω τον χαρτη αρνητικο.
Συμπληρωματικα να ρωτησω μηπως αυτοι οι δυο στο παρελθον ειχαν παλι καποια σχεση? Λογω αναδρομου κρονου το ρωταω.
ναι πραγματι ειχαν μια επικοινωνια στο παρελθον και κατι παιζοταν αλλα σταματησε χωρις ιδιαιτερο λογο..τωρα εχουν χαθει..ναι οντως ο αντρας ειναι πιο ισχυρος στην σχεση απο αποψη χαρακτηρα,και οχι τοσο εξωστρεφης απο αισθηματικης αποψεως,απο οτι καταλαβαινω τιποτα δεν εχει κριθει οριστικα ακομα..ισως μολις ορθοδρομησει ο κρονος δει φως η υποθεση..ας μας καθοδηγησει ομως και η τινα..
popininja
19-02-2011, 01:02 PM
Πόπη, θα μας εξηγήσεις πώς ανεβάζεις το χάρτη??
Μπείτε στο προφίλ και στον τοίχο μου έχω κάνει ποστ
για το πως γίνεται.
Εδώ τα αφεντικά θα μας στείλουν στην μαύρη κουνελότρυπα
και θα έχουν και δίκιο.:bigsmile:
hattie23
19-02-2011, 01:22 PM
Καταρχην το γεγονος οτι υπαρχει αμοιβαια υποδοχη δεν σημαινει οτι τα πραγματα ειναι ευκολα ,μην ξεχναμε οτι η οψη ειναι τετραγωνο μεταξυ τους,και μην ξεχναμε οτι ο κρονος σαν πλανητης ειναι δυσκολος ,πιο δυσκολος απο μια αφροδιτη στον αιγοκερω και ας ειναι "ψυχρη" σε αυτο το ζωδιο.
Ο κρονος μπορει να εχει την εξαρση του στον ζυγο ωστοσο αυτο δεν τον "γλυκαινει" αντιθετα μεσα στον ορθολογισμο και στην ψυχροτητα που μπορει να ,υπαρχει και η αναποφασιστικοτητα και η ανασφαλεια (χαρακτηριστικα που φερει ο Ζυγος) ,αρα εχουμε να κανουμε με εναν ανδρα που "κρυβει" τα συναισθηματα του,δεν τα εκφραζει εντονα και η οψη τετραγωνο δεν το απελευθερωνει αντιθετα τον μπλοκαρει ακομα περισσοτερο.
Κατα την γνωμη μου η αμοιβαια υποδοχη εδω λειτουργει ως αμοιβαιο ενδιαφερον ο ενας προς τον αλλον αλλα δεν προδικαζει οτι θα γινει σχεση μεταξυ τους.Δεν γνωριζω αν αυτο μεταφραστει ως καθυστερηση η ως εμποδιο.Παντως πρεπει να καταλαβουμε οτι σκοπος μας ειναι να κοιταξουμε το "ολο" του χαρτη και οχι μονο μια αμοιβαια υποδοχη η μια καλη οψη και να αγκιστρωθουμε απο εκει για το οποιο αποτελεσμα.
Δεν γνωριζω τοσα οσα η κυρια Ζαχαριαδου βεβαια,για αυτο μενω σε οσα εχω διαβασει ,δεν δινω βαση ουτε στους εξωκρονιους ,ουτε στις οψεις χιαστι .Πολυ απλα γιατι η παραδοσιακη ωριαια ασχολειται μονο με συνοδους,αντιθεσεις,τετραγ ωνα,τριγωνα και εξαγωνα.Θα ελεγα οτι αμα δεν γνωριζουμε μην ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα .
Ας αφησουμε απεξω γι αρχη "τα νεα ατοιχεια" και ας μαθουμε τα βασικα γι αρχη.
Και συγγνωμη αν γινομαι γκρινιαρα αλλα αυτο "ας μας πει η Τινα καλυτερα" ελεος πια !
Ζηταμε τα ιδια και τα ιδια πραγματα καθε φορα απο την αρχη να μας τα εξηγησει .δεν παμε παρακατω .Διαβαστε προηγουμενα ποστ και ξεδιαλυνετε τουλαχιστον τα βασικα και να θετουμε ερωτησεις πιο εξειδικευμενες.
Αυτο "αν το τετραγωνο μεταξυ των δεικτων ειναι αρνητικο ?" δηλαδη εσεις ενα τετραγωνο σε ενα χαρτη το εχετε για θετικο ?
Ωραια στην ωριαια δεν προδικαζει κατι αρνητικο αλλα δεν μεταμφιεζεται σε θετικο σωνει και ντε επειδη το θελουμε :)
SAGIVI
19-02-2011, 02:18 PM
Καταρχην το γεγονος οτι υπαρχει αμοιβαια υποδοχη δεν σημαινει οτι τα πραγματα ειναι ευκολα ,μην ξεχναμε οτι η οψη ειναι τετραγωνο μεταξυ τους,και μην ξεχναμε οτι ο κρονος σαν πλανητης ειναι δυσκολος ,πιο δυσκολος απο μια αφροδιτη στον αιγοκερω και ας ειναι "ψυχρη" σε αυτο το ζωδιο.
Ο κρονος μπορει να εχει την εξαρση του στον ζυγο ωστοσο αυτο δεν τον "γλυκαινει" αντιθετα μεσα στον ορθολογισμο και στην ψυχροτητα που μπορει να ,υπαρχει και η αναποφασιστικοτητα και η ανασφαλεια (χαρακτηριστικα που φερει ο Ζυγος) ,αρα εχουμε να κανουμε με εναν ανδρα που "κρυβει" τα συναισθηματα του,δεν τα εκφραζει εντονα και η οψη τετραγωνο δεν το απελευθερωνει αντιθετα τον μπλοκαρει ακομα περισσοτερο.
Κατα την γνωμη μου η αμοιβαια υποδοχη εδω λειτουργει ως αμοιβαιο ενδιαφερον ο ενας προς τον αλλον αλλα δεν προδικαζει οτι θα γινει σχεση μεταξυ τους.Δεν γνωριζω αν αυτο μεταφραστει ως καθυστερηση η ως εμποδιο.Παντως πρεπει να καταλαβουμε οτι σκοπος μας ειναι να κοιταξουμε το "ολο" του χαρτη και οχι μονο μια αμοιβαια υποδοχη η μια καλη οψη και να αγκιστρωθουμε απο εκει για το οποιο αποτελεσμα.
Δεν γνωριζω τοσα οσα η κυρια Ζαχαριαδου βεβαια,για αυτο μενω σε οσα εχω διαβασει ,δεν δινω βαση ουτε στους εξωκρονιους ,ουτε στις οψεις χιαστι .Πολυ απλα γιατι η παραδοσιακη ωριαια ασχολειται μονο με συνοδους,αντιθεσεις,τετραγ ωνα,τριγωνα και εξαγωνα.Θα ελεγα οτι αμα δεν γνωριζουμε μην ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα .
Ας αφησουμε απεξω γι αρχη "τα νεα ατοιχεια" και ας μαθουμε τα βασικα γι αρχη.
Και συγγνωμη αν γινομαι γκρινιαρα αλλα αυτο "ας μας πει η Τινα καλυτερα" ελεος πια !
Ζηταμε τα ιδια και τα ιδια πραγματα καθε φορα απο την αρχη να μας τα εξηγησει .δεν παμε παρακατω .Διαβαστε προηγουμενα ποστ και ξεδιαλυνετε τουλαχιστον τα βασικα και να θετουμε ερωτησεις πιο εξειδικευμενες.
Αυτο "αν το τετραγωνο μεταξυ των δεικτων ειναι αρνητικο ?" δηλαδη εσεις ενα τετραγωνο σε ενα χαρτη το εχετε για θετικο ?
Ωραια στην ωριαια δεν προδικαζει κατι αρνητικο αλλα δεν μεταμφιεζεται σε θετικο σωνει και ντε επειδη το θελουμε :)
Προφανως δεν διαβασες καποια ποστ της Τινας χθεσινα και προχθεσινα.
Επισης δ ε ν διαβασες το δικο μου ποστ προσεχτικα για να δεις οτι εγω τουλαχιστον εχω καταληξει σ ενα συμπερασμα εστω κι αν ειναι λανθασμενο, γι αυτο επικαλουμαι και την γνωση της Τινας ο τ α ν και α ν κρινει εκεινη οτι πρεπει να επεμβει. Ετσι και το διατυπωνω στο προαναφερομενο ποστ.
Δεν καταλαβαινω τα σχετικα περι ελεους και βρισκω υπερβολικη και αδικη την εκρηξη εκ μερους σου.
Εχουμε μια ηρεμη συζητηση μεταξυ απολυτως ερασιτεχνων πανω σ ενα ωροσκοπιο και θα βρεθουμε στην μαυρη τρυπα γιατι πρεπει ν απαντησουμε σε σενα.
Κοραλλία Μόζορα
19-02-2011, 02:57 PM
Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου δεν ισχύει πια επειδή η Αφροδίτη έχει περάσει τον Κρόνο. Έστω κι ένα λεπτό της μοίρας, θεωρείται ότι η όψη έχει ήδη γίνει. Αυτό το τετράγωνο που λήγει στο "παρά πέντε" έχει την σημασία του σ' αυτό το ωριαίο. Μπορεί να δείχνει μια ευκαιρία που χάθηκε, ότι ήρθαν κοντά αλλά δεν έγινε.
Πιστεύω ότι η κοπέλα προς το παρόν έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' ότι ο άντρας. Ο άντρας φαίνεται πιο συγκρατημένος. Ο Ήλιος όμως πολύ σύντομα αλλάζει ζώδιο και περνά στους Ιχθείς, στην έξαρση της Αφροδίτης (της κοπέλας δηλαδή) πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια μεταστροφή στα συναισθήματα του. Δεν βλέπω όμως όψεις μεταξύ των σημειοδοτών που να επιβεβαιώνουν μια σχέση μεταξύ τους.
Τίνα Ζαχαριάδου
19-02-2011, 02:58 PM
Κορίτσια ψυχραιμία.
Λόγος αντιπαράθεσης δεν υπάρχει, το πρόβλημα εντοπίζεται κατά την γνώμη μου στο γεγονός ότι δεν παίρνετε τα στοιχεία από την αρχή και προχωράτε πολύ γρήγορα ενώ πολλές φορές μελετάτε στοιχεία που δεν μας ενδιαφέρουν.
Όψεις χιαστί στην ωριαία δεν κοιτάμε εκτός κι αν δεν υπάρχει όψη μεταξύ σημειοδοτών, αμοιβαία υποδοχή κτλ. Πάντως θετικό αποτέλεσμα δεν δείχνουν αλλα όπως ειπα δεν τις κοιτάμε. Θα ψάχνετε για κύριες και θα παίρνετε τους κυβερνήτες που σας ενδιαφέρουν και όχι σβάρνα όλους τους κυβερνήτες και όλους τους οίκους.
Η αμοιβαία υποδοχή είναι πολύ σημαντική ακόμη κι αν πρόκειται για τετράγωνο, ωστόσο θέλουμε κι άλλες θετικές ενδείξεις.
Έφη μου δεν θέλω να θεωρηθεί πως παίρνω το μέρος της hattie και δεν αναφέρομαι σε εσένα. Όμως έχει δίκιο, οι περισσότεροι ρωτούν πράγματα τα οποία έχουν απαντηθεί δυο και τρεις φορές.
Βάζετε (ο πληθυντικός για να μην παρεξηγηθεί κανείς) διαρκώς ωριαία και δεν έχετε μελετήσει τα προηγούμενα. Έχετε πάθει παραλήρημα τελευταία με την ωριαία αλλά δεν μελετάτε.
Αν είχατε μελετήσει το τεστ που είχα βάλει "Με θυμάτε ακόμη ή με ξέχασε" και είχατε μελετήσει προσεκτικά θα ξέρατε επακριβώς την τεχνική τουλάχιστον για ερωτήματα ερωτικού τύπου.
Οι κατευθύνσεις που σας έδωσα στο τεστ αμφιβάλλω αν έχουν ξαναδοθεί σε σάιτ (το ίδιο ισχύει και για το ερώτημα που είχε βάλει η Δέσποινα) παρά μόνο με την μορφή άρθρου.
Ξεχνάτε όμως κάτι βασικό, 1ο ότι το φόρουμ έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μάθετε και 2ο ότι γι αυτή την δουλειά εγώ πληρώνομαι. Εσείς τα παίρνετε δωρεάν, φροντίστε λοιπόν να εκτιμήσετε σωστά τις γνώσεις που σας προσφέρονται και ξαναπάρτε τα ποστ από την αρχή όσοι τουλάχιστον θέλετε να μάθετε. Οι υπόλοιποι κλείστε ραντεβού με αστρολόγο της αρεσκείας σας
Ειμαι στην διάθεση σας για την όποια απορία αλλά όχι για να σας δίνω την τελική απαντήση και όχι για να απαντώ στις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά.
SAGIVI
19-02-2011, 03:16 PM
Κορίτσια ψυχραιμία.
Λόγος αντιπαράθεσης δεν υπάρχει, το πρόβλημα εντοπίζεται κατά την γνώμη μου στο γεγονός ότι δεν παίρνετε τα στοιχεία από την αρχή και προχωράτε πολύ γρήγορα ενώ πολλές φορές μελετάτε στοιχεία που δεν μας ενδιαφέρουν.
Όψεις χιαστί στην ωριαία δεν κοιτάμε εκτός κι αν δεν υπάρχει όψη μεταξύ σημειοδοτών, αμοιβαία υποδοχή κτλ. Πάντως θετικό αποτέλεσμα δεν δείχνουν αλλα όπως ειπα δεν τις κοιτάμε. Θα ψάχνετε για κύριες και θα παίρνετε τους κυβερνήτες που σας ενδιαφέρουν και όχι σβάρνα όλους τους κυβερνήτες και όλους τους οίκους.
Η αμοιβαία υποδοχή είναι πολύ σημαντική ακόμη κι αν πρόκειται για τετράγωνο, ωστόσο θέλουμε κι άλλες θετικές ενδείξεις.
Έφη μου δεν θέλω να θεωρηθεί πως παίρνω το μέρος της hattie και δεν αναφέρομαι σε εσένα. Όμως έχει δίκιο, οι περισσότεροι ρωτούν πράγματα τα οποία έχουν απαντηθεί δυο και τρεις φορές.
Βάζετε (ο πληθυντικός για να μην παρεξηγηθεί κανείς) διαρκώς ωριαία και δεν έχετε μελετήσει τα προηγούμενα. Έχετε πάθει παραλήρημα τελευταία με την ωριαία αλλά δεν μελετάτε.
Αν είχατε μελετήσει το τεστ που είχα βάλει "Με θυμάτε ακόμη ή με ξέχασε" και είχατε μελετήσει προσεκτικά θα ξέρατε επακριβώς την τεχνική τουλάχιστον για ερωτήματα ερωτικού τύπου.
Οι κατευθύνσεις που σας έδωσα στο τεστ αμφιβάλλω αν έχουν ξαναδοθεί σε σάιτ (το ίδιο ισχύει και για το ερώτημα που είχε βάλει η Δέσποινα) παρά μόνο με την μορφή άρθρου.
Ξεχνάτε όμως κάτι βασικό, 1ο ότι το φόρουμ έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μάθετε και 2ο ότι γι αυτή την δουλειά εγώ πληρώνομαι. Εσείς τα παίρνετε δωρεάν, φροντίστε λοιπόν να εκτιμήσετε σωστά τις γνώσεις που σας προσφέρονται και ξαναπάρτε τα ποστ από την αρχή όσοι τουλάχιστον θέλετε να μάθετε. Οι υπόλοιποι κλείστε ραντεβού με αστρολόγο της αρεσκείας σας
Ειμαι στην διάθεση σας για την όποια απορία αλλά όχι για να σας δίνω την τελική απαντήση και όχι για να απαντώ στις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά.
Τινα μου επειδη εκτιμω πολυ την σταση σου και γενικοτερα ολων των αστρολογων που σπαταλατε απ τον προσωπικο σας χρονο για ν απαντησετε στις ερωτησεις μας, γι αυτο κι εγω απαντησα στην Hattie ,οτι κουτσα-στραβα κατεληξα σ ενα συμπερασμα εστω και λανθασμενο.
Επισης οσον φορα στις χιαστι, θυμηθηκα την χθεσινη αναλογη συζητηση, οπου μας ειπες να μην προτρεχουμε πριν δουμε τις κυριες οψεις κι αυτο υπενθυμισα στην Ποπη.
Καποια στιγμη, ειχα απευθυνθει στο chat που μας ζητα να πουμε την γνωμη μας για την καλυτερευση του site. Επαναλαμβανω εν ολιγοις, οτι ειναι κριμα τοση γνωση να ειναι διασκορπισμενη στα ποστ, κι οχι μονο για την ωριαια. Θα συμπληρωνε θαυμασια τα αρθρα σας.
Λυπαμαι αν δημιουργησα καποια πιεση απεναντι σου αλλα δεν ηταν αυτη η προθεση μου.
Ευχαριστω για την βοηθεια σου.
Τίνα Ζαχαριάδου
19-02-2011, 03:39 PM
Έφη καμία πίεση από μέρους σου, για την ακρίβεια εσύ τουλάχιστον δεν ρωτάς τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.
Η γνώση σαφέστατα μέσα στο φόρουμ είναι διασκορπισμένη, όμως πρακτικά αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει γιατί απαιτεί πολύ μα πολύ χρόνο.
Κανείς δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια δουλειά, αντίθετα όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να βάζετε στην αναζήτη κάποιες λέξεις κλειδιά και να βρήσκετε τα ποστ.
Μια καλή ιδέα είναι το κόπι πέιστ κάθε φορά που διαβάζετε μια απαντήση και που σας καλύπτει. Μπορείτε να έχετε τις απαντήσεις σε κείμενο γουώρντ στα έγγραφα σας και να μελετάτε με την ησυχία σας χωρίς να ψάχνετε τα σκόρπια ποστ. :bigsmile:
hattie23
19-02-2011, 05:00 PM
Οταν γκρινιαζω (και συγχωρεστε με αλλα ο ωροσκοπος απο λιονταρι μολις αλλαξε σε παρθενο :toung:) δεν το κανω επειδη δεν καταλαβαινω την αγωνια του αλλου.
Αλιμονο γυναικα ειμαι και ξερω οτι το αισθηματικο κομματι χτυπα κοκκινο στις συζητησεις .Αλλα με νευριαζει οταν μπαινουν απανωτα ερωτηματα με το ιδιο θεμα και ξεκιναμε παλι απο την αρχη του στυλ ¨
"Ο αναδρομος κρονος κανει αντιθεση/τετραγωνο /κωλοτουμπα με το χ η ψ πλανητη του αλλου " αυτο ειναι καλο .
Απαντηση ¨"Στην ωριαια μια αρνητικη οψη δεν δειχνει παντα αρντηικη απαντηση ωστοσο υπαρχουν και αλλα στοιχεια "
Αλλη ερωτηση ¨"Δηλαδη σωζεται το πραγμα η οχι ? Δεν ξερω ειμαι πρωταρα στην ωριαια"
Απαντηση ,Ακολουθει ολοκληρη αναλυση οριων κ.λ.π
Ερωτηση ¨Δηλαδη υπαρχει καμμια ελπιδα ?'
Μετα απο μερες η ιδια κουβεντα με αλλο χαρτη ...
Ξερετε ποσους χαρτες εχω φτιαξει εγω η ποσους μου ζητανε η γυρω -γυρω μου?Πρεπει να μπλοκαρω το φορουμ επειδη ο καθενας οπως ειναι φυσικο εχει την ερωτηση του ?
Επισης ,ειχα ξεκινησει ενα ποστ με "γενικες αποριες " με την ωριαια. Θα μπορουσαμε εκει να συγκεντρωνονται καποιες αποριες που εχουμε οταν μελεταμε τους χαρτες .
stellamou
19-02-2011, 05:13 PM
ψυχραιμια παιδια ειναι και η επιρροη της πανσεληνου απο χτες..:bigsmile:τον χαρτη τον εβαλα πιο πολυ για να ανταλλαξουμε αποψεις,γυρω απο την ωριαια αστρολογια γιατι την βρηκα τρομερα ενδιαφερουσα,και με αφορμη την συζητηση που ειχα με την κοπελα και προς εξασκηση ολων μας και κυριως δικια μου μια και ειναι η πρωτη μου αποπειρα στο φορουμ να ερμηνευσω ωριαιο χαρτη..ηθελα να δω αν οσα εχω διαβασει και μαθει μεχρι τωρα θα μπορουσαν να γινουν πραξη με τον συγκεκριμενο χαρτη..και μια και ειμαι ερασιτεχνης..ηθελα τα φωτα ολων σας..οσο αφορα τον χαρτη τωρα..ηθελα να ρωτησω κατι βλεπουμε εναν κρονο στον ζυγο και στον 1 της κοπελας απο οσο γνωριζω ο κρονος ειναι δεσμευση,δεν θα μπορουσε να δειχνει μια σταθερη σχεση ισως της κοπελας??το λεω με επιφυλαξη μια και ο κρονος ειναι κυβερνητης του αντρα..στον χαρτη μας
SAGIVI
19-02-2011, 07:08 PM
ψυχραιμια παιδια ειναι και η επιρροη της πανσεληνου απο χτες..:bigsmile:τον χαρτη τον εβαλα πιο πολυ για να ανταλλαξουμε αποψεις,γυρω απο την ωριαια αστρολογια γιατι την βρηκα τρομερα ενδιαφερουσα,και με αφορμη την συζητηση που ειχα με την κοπελα και προς εξασκηση ολων μας και κυριως δικια μου μια και ειναι η πρωτη μου αποπειρα στο φορουμ να ερμηνευσω ωριαιο χαρτη..ηθελα να δω αν οσα εχω διαβασει και μαθει μεχρι τωρα θα μπορουσαν να γινουν πραξη με τον συγκεκριμενο χαρτη..και μια και ειμαι ερασιτεχνης..ηθελα τα φωτα ολων σας..οσο αφορα τον χαρτη τωρα..ηθελα να ρωτησω κατι βλεπουμε εναν κρονο στον ζυγο και στον 1 της κοπελας απο οσο γνωριζω ο κρονος ειναι δεσμευση,δεν θα μπορουσε να δειχνει μια σταθερη σχεση ισως της κοπελας??το λεω με επιφυλαξη μια και ο κρονος ειναι κυβερνητης του αντρα..στον χαρτη μας
Στελλα μου, εγω θα το εκτιμουσα ως σοβαρο ατομο στα αισθηματικα του και καπως συγκρατημενο οπως ξαναειπαμε.
SAGIVI
19-02-2011, 07:11 PM
Έφη καμία πίεση από μέρους σου, για την ακρίβεια εσύ τουλάχιστον δεν ρωτάς τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.
Η γνώση σαφέστατα μέσα στο φόρουμ είναι διασκορπισμένη, όμως πρακτικά αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει γιατί απαιτεί πολύ μα πολύ χρόνο.
Κανείς δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια δουλειά, αντίθετα όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να βάζετε στην αναζήτη κάποιες λέξεις κλειδιά και να βρήσκετε τα ποστ.
Μια καλή ιδέα είναι το κόπι πέιστ κάθε φορά που διαβάζετε μια απαντήση και που σας καλύπτει. Μπορείτε να έχετε τις απαντήσεις σε κείμενο γουώρντ στα έγγραφα σας και να μελετάτε με την ησυχία σας χωρίς να ψάχνετε τα σκόρπια ποστ. :bigsmile:
Τινα μου πραγματικα αυτη ειναι η μοναδικη λυση επι του παροντος.
Προσωπικα κραταω γραπτες σημειωσεις.
Σ ευχαριστω πολυ
stellamou
19-02-2011, 07:15 PM
ναι θα μπορουσε εφη μου απο οσο ξερω να ισχυει και αυτο λογω ζωδιου και ωροσκοπου του αντρα..
SAGIVI
19-02-2011, 07:32 PM
ναι θα μπορουσε εφη μου απο οσο ξερω να ισχυει και αυτο λογω ζωδιου και ωροσκοπου του αντρα..
Στελλα μου προσωπικα δεν εχω να προσθεσω κατι πανω στην ερωτηση που διατυπωσε η φιλη σου.
Θα ηεθελα ομως να ειχε ρωτησει αν θα παντρευοταν απο ερωτα. Κι αυτο γιατι ο κυβερνητης του 7ου οικου της ειναι στον 5ο και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μπορουσε να εκπληρωθει η ερωτηση της.....
SAGIVI
19-02-2011, 07:39 PM
Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου δεν ισχύει πια επειδή η Αφροδίτη έχει περάσει τον Κρόνο. Έστω κι ένα λεπτό της μοίρας, θεωρείται ότι η όψη έχει ήδη γίνει. Αυτό το τετράγωνο που λήγει στο "παρά πέντε" έχει την σημασία του σ' αυτό το ωριαίο. Μπορεί να δείχνει μια ευκαιρία που χάθηκε, ότι ήρθαν κοντά αλλά δεν έγινε.
Πιστεύω ότι η κοπέλα προς το παρόν έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' ότι ο άντρας. Ο άντρας φαίνεται πιο συγκρατημένος. Ο Ήλιος όμως πολύ σύντομα αλλάζει ζώδιο και περνά στους Ιχθείς, στην έξαρση της Αφροδίτης (της κοπέλας δηλαδή) πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια μεταστροφή στα συναισθήματα του. Δεν βλέπω όμως όψεις μεταξύ των σημειοδοτών που να επιβεβαιώνουν μια σχέση μεταξύ τους.
Κυρια Μοζορρα ,ευχαριστουμε για την απαντηση. Τελικα καταφεραμε να φανουμε αγενεις.:sorry: