PDA

View Full Version : Κατανοήστε τα παιδιά σας, με τη βοήθεια της Αστρολογίας Μέρος 1ο

Binational
16-02-2011, 05:24 PM
Κάνει κουμάντο το τρίχρονο Κριαράκι σας σε όλη την γειτονιά; Μαζεύει το Τοξοτάκι σας της δευτέρας δημοτικού, όλες τις αδέσποτες γάτες του οικοδομικού τετραγώνου σας και τις φέρνει στο σπίτι; Ξεκίνησε ο έφηβος Υδροχόος σας ένα πρόγραμμα δωρεάς για τους άστεγους στην πόλη σας;

Ως γονέας, αναγνωρίζετε αναμφισβήτητα την μοναδικότητα του παιδιού σας σε πολύ νεαρή ηλικία. Ίσως το παιδί σας μίλησε πριν τα πρώτα του γενέθλια ή δεν μιλούσε έως ότου έκλεισε τα τέσσερα. Ίσως ο γιος ή η κόρη σας παρέλειψε το στάδιο του μπουσουλήματος εντελώς και περπάτησε κατΆ ευθείαν με το που βγήκε από την κούνια. Ίσως η τεσσάρων ετών κόρη σας ζωγραφίζει σαν τον Βαν Γκογκ ή παίζει πιάνο σαν τον Μότσαρτ. Ίσως ο γιος σας έχει μαγικό τρόπο με τα ζώα.

Η μοναδικότητα του παιδιού σας, όπως και να εκδηλώνεται, είναι εμφανής στο γενέθλιο χάρτη του, ως ένα σχέδιο απεικονιζόμενο από μια συγκεκριμένη διάταξη πλανητών.

Ακολουθεί συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Κατανοήστε τα παιδιά σας, με τη βοήθεια της Αστρολογίας (1) (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AE%CF%83%C F%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1%CF%82-1-a-13660/)

Katerina Paraskevopoulou
16-02-2011, 05:49 PM
Ευχαριστούμε Bionational:love: Περιμένουμε και τη συνέχεια!!!!

taurine
16-02-2011, 08:27 PM
Ανυπομονω για τη συνέχεια!Το δίχρονο κοριτσάκι μου είναι Ψαράκι με Σελήνη στον Υδροχόο και ωρ. Λιοντάρι! Ήδη μου έχει δείξει σαφέστατα πως λατρεύει τα ζωάκια και το μικρό της πιάνο!

παλίρροια
17-02-2011, 12:40 AM
:love: Η κορούλα μου.......:love::cheesy: Ιχθύς με σελήνη στους Ιχθύς....:love::love: τι να πω για αυτό το παιδάκι....Το ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!
Ωροσκόπο???? Στον Καρκίνο....Αχ αυτά τα συναισθήματα......:bigsmile:

taurine
17-02-2011, 12:58 AM
Όλα τα μωρά είναι αξιολάτρευτα, κάνω σαν την τρελή μόλις βλέπω μωρά και ειδικά κοριτσάκια, αλλά αυτά τα ψαρίσια μάτια, όταν σε κοιτούν σε τραβάνε μαζί τους, κάτω, σε κάποιο μαγικό βυθό, και θαρρείς πως θα δεις μαγικά κοράλλια, αστερίες, μαργαριτάρια, κρυμμένους θησαυρούς, γοργόνες, και όλο το βασίλειο του Νηρέα, του Τρίτωνα, της Αμφιτρίτης, του Ποσειδώνα...

frida free
18-02-2011, 06:23 PM
Η κόρη μου είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στο Ζυγό.Ο γιός μου είναι Τοξότης με ωροσκόπο Κριό και σελήνη στο Σκορπιό.Δώστε μου μία απάντηση σας παρακαλώ,γιατί ακόμη μαθαίνω και δεν ξέρω πολλά πράγματα.Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!

evangeline
20-02-2011, 03:04 AM
Καλησπέρα, πολύ ενδιαφέρον θέμα.
Η δική μου κόρη θα γίνει τεσσάρων στις 2 Απριλίου. Κριαράκι δηλαδή με ωροσκόπο λιοντάρι και σελήνη στο ζυγό. Της αρέσει πολύ να είναι στο επίκεντρο της προσοχής αλλά δυσκολεύεται στην αρχή να προσαρμοστεί σε ξένο περιβάλλον. Θέλει τον χρόνο της και προσκολλάται στη μαμά της ... Το "ηγετικό" της στοιχείο το βλέπω πιο πολύ στο σπίτι που είναι το βασίλειο της και μας έχει όλους στην υπηρεσία της. Πολλές φορές είναι λιγάκι δικτάτορας...
Και αυτή η σελήνη στο ζυγό την κάνει - νομίζω- να αγαπά τις τέχνες. Της αρέσει πολύ η μουσική, ο χορός και το τραγούδι.

Αν έχετε κάποια σχόλια ή "ερμηνείες" θα χαρώ να τις διαβάσω

Ευχαριστώ
Ευαγγελίνα