Log in

View Full Version : Ωριαια θα τα φτιαξω ποτε μαζι του?

astrotrella
12-02-2011, 03:04 AM
Το τελευταιο καιρο βλεπω στο site οτι ασχολειστε ολο και περισσοτερο με την ωριαια αστρολογια ετσι και εγω μου κινεισαι την περιεργια κ αρχισα να διαβαζω καποια πραγματα που βρηκα εδω αλλα και αλλου στο ιντερνετ για την ωριαια αστρολογια. Εμαθα καποια αλλα δεν ξερω αν ειμαι σε θεση να τα ερμηνευσω αν και προσπαθησα!Η ερωτηση φυσικα ειναι ερωτικου -αισθηματικου περιεχομενου και επειδη με το συγκεκριμενο ατομο γνωριστικαμε πριν αρκετο καιρο αλλα χαθηκαμε ξαφνικα εμενα μου κολλησε!Και σε καποια στιγμη που το σκεφτομουν εκανα την ερωτηση και σημειωσα την ωρα ωστε να δω τον Χαρτη! Επειδη δεν ξερω πως να παραθεσω τον χαρτη εκεινης της σας δινω την ημ/νια και ωρα 08/02/2011 21:43 μμ

astrotrella
15-02-2011, 04:12 PM
Κανεις δεν προσφερεται?
Ειπα κ εγω μια φορα να ασχοληθω με την ωριαια αλλα δεν υπαρχει καποιος να με καθοδηγησει!Κανω τουλαχιστον την αρχη μπας και συγκινηθει κανεις ο Κυβερνητης του ωροσκοπου της στιγμης η Αφροδιτη βρισκετε στον 3ο αλλα ειναι συνοδο με τον 4ο που δηλωνει το τελος της υποθεσης και ο κρονος ο παραδοσιακος κυβερνητης του υδροχοου και κατ επεκτασην του 5ου βρισκεται στον 1ο οικο, μεσα στον 5ο ειναι ο ηλιος και ο Αρης και ο Ερμης στα ορια 4ου 5ου.Ποια ειναι η γνωμη σας?

Poorvashadha
15-02-2011, 04:43 PM
Ο Κρόνος στον 1ο οίκο είναι προειδοποιητικός κανόνας που πρέπει να ληφθεί υπόψη, καθ΄ότι η εκεί παρουσία του μπορεί να επηρεάσει την τελική κρίση του χάρτη.

astrotrella
15-02-2011, 04:54 PM
Ο Κρόνος στον 1ο οίκο είναι προειδοποιητικός κανόνας που πρέπει να ληφθεί υπόψη, καθ΄ότι η εκεί παρουσία του μπορεί να επηρεάσει την τελική κρίση του χάρτη.

Δηλ αυτο ειναι θετικο η αρνητικο η παει αναλογα με την ερμηνεια ολοκληρου του χαρτη?

Poorvashadha
15-02-2011, 05:07 PM
Σημαίνει ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή η ερμηνεία του χάρτη...

hattie23
15-02-2011, 06:45 PM
Μπορεις να ανεβασεις τον χαρτη? Παντως επειδη ο κρονος ειναι κυβερνητης του 5ου που μας ενδιαφερει ,ειναι θετικο σημαδι γιατι δειχνει ενδιαφερον για τον ανθρωπο που ρωτα .Αλλα ετσι ξεκουδουνα δεν μπορω να σου πω περισσοτερα.Ανεβασε το ανα μπορεις για να βγαλουμε ακρη

Μητσάκος
15-02-2011, 07:17 PM
Το τελευταιο καιρο βλεπω στο site οτι ασχολειστε ολο και περισσοτερο με την ωριαια αστρολογια ετσι και εγω μου κινεισαι την περιεργια κ αρχισα να διαβαζω καποια πραγματα που βρηκα εδω αλλα και αλλου στο ιντερνετ για την ωριαια αστρολογια. Εμαθα καποια αλλα δεν ξερω αν ειμαι σε θεση να τα ερμηνευσω αν και προσπαθησα!Η ερωτηση φυσικα ειναι ερωτικου -αισθηματικου περιεχομενου και επειδη με το συγκεκριμενο ατομο γνωριστικαμε πριν αρκετο καιρο αλλα χαθηκαμε ξαφνικα εμενα μου κολλησε!Και σε καποια στιγμη που το σκεφτομουν εκανα την ερωτηση και σημειωσα την ωρα ωστε να δω τον Χαρτη! Επειδη δεν ξερω πως να παραθεσω τον χαρτη εκεινης της σας δινω την ημ/νια και ωρα 08/02/2011 21:43 μμ

Το πιθανότερο είναι να μην πάρεις κάποια απάντηση, επειδή, συνειδητά ή ασυνείδητα, προσπαθείς να εκμαιεύσεις μια συγκεκριμένη απάντηση. Αυτός είναι σοβαρός απαγορευτικός παράγοντας που θα αποτρέψει οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για να σου δοθεί απάντηση :bigsmile:

astrotrella
15-02-2011, 08:09 PM
Δεν ξερω να ανεβασω τον χαρτη αλλα η ημ/νια ειναι 8/2/2011 21:43.... Αν μπορει καποιος να το ανεβασει!?

astrotrella
16-02-2011, 12:33 AM
[http://http://www.myhoroscope.gr/trsoc.php[/URL] εδω ειναι ο χαρτης ελπιζω να τον ανοιγει γιατι πολλες φορες που το προσπαθησα δεν ανοιγε τον λινκ

astrotrella
16-02-2011, 12:54 AM
[http://http://www.myhoroscope.gr/trsoc.php[/URL] εδω ειναι ο χαρτης ελπιζω να τον ανοιγει γιατι πολλες φορες που το προσπαθησα δεν ανοιγε τον λινκ Please ας ανεβασει καποιος τον χαρτη γιατι δεν βλεπω φως!

Το πιθανότερο είναι να μην πάρεις κάποια απάντηση, επειδή, συνειδητά ή ασυνείδητα, προσπαθείς να εκμαιεύσεις μια συγκεκριμένη απάντηση. Αυτός είναι σοβαρός απαγορευτικός παράγοντας που θα αποτρέψει οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για να σου δοθεί απάντηση :bigsmile:
Απορια ολοι οσοι χρησιμοποιουν ωριαια και ρωτανε κατι συγκεκριμενο το θετικο μερος της απαντησης δεν εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους?Και ενταξει ετσι που το εγραψα φανηκε οτι καιγομαι για το συγκεκριμενο θεμα και δεν ξερω και αν ειναι και σ ΄αυτο το βαθμο

Μητσάκος
16-02-2011, 05:22 AM
ο χάρτης, όχι σε regiomontanous, αλλά δεν πειράζει,αφού είναι για εξάσκηση :bigsmile:

http://i788.photobucket.com/albums/yy165/sollemsoirtimid/ThaTaFtaikseimazimouphp.png

sst
16-02-2011, 11:24 AM
καλημέρα,
αυτό που μπορώ να δω από τις θεμελιώδεις δυνάμεις του χάρτη είναι ότι η Αφροδίτη (ο κυβερνήτης ο δικός σου) είναι στην έξαρση του ¶ρη, συνεπώς νομίζω ότι εσύ είσαι που είσαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και τον σκέφτεσαι συνέχεια, όπως και ότι τον έχεις βάλει σε ένα βάθρο και τον κοιτάς με δέος. Επίσης η Αφροδίτη βρίσκεται στην αδυναμία της Σελήνης που σημαίνει ότι το γεγονός ότι τον σκέφτεσαι και αισθάνεσαι ερωτευμένη μαζί του, σου δημιουργεί πρόβλημα σε ψυχολογικό και αισθηματικό επίπεδο.
τώρα ο ¶ρης ο κυβερνήτης του είναι στα όρια της Αφροδίτης που σημαίνει ότι ναι μεν σε σκέφτεται αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας.
το γεγονός ότι και οι δύο κυβερνήτες πλανήτες είναι στην κυριαρχία του Κρόνου νομίζω ότι και οι δύο είστε κάπου αλλού δεσμευμένοι? ότι υπάρχει κάποιο εμπόδιο προκειμένου να γίνει σχέση?
κάτι τέτοιο.
Επίσης το γεγονός ότι η Σελήνη και η Αφροδίτη έχουν υποδοχή από τις αδυναμίες τους πιστευω ότι σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ του έρωτα και της αγάπης, το ένα κάνει κακό στο άλλο, δεν μπορώ να το εκφράσω ακριβώς αλλά κάτι δύσκολο μου βγαίνει!
τέλος το γεγονός ότι οι κυβερνήτες σας δεν κάνουν κάποια όψη επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν θα γίνει κάποια σχέση. Αυτά αλλά ας περιμένουμε και την άποψη κάποιου πιο ειδικού!

Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2011, 12:02 PM
Επειδή ο σκοπός δεν είναι να αναλύσουμε τον χάρτη και να δώσουμε μια όποια απάντηση στην astrotrella καλό είναι να μας πει, όταν έβαλε το ερώτημα ποιον κυβερνήτη είχε στο μυαλό της για το άτομο που ρωτά.

sst
16-02-2011, 12:06 PM
Επειδή ο σκοπός δεν είναι να αναλύσουμε τον χάρτη και να δώσουμε μια όποια απάντηση στην astrotrella καλό είναι να μας πει, όταν έβαλε το ερώτημα ποιον κυβερνήτη είχε στο μυαλό της για το άτομο που ρωτά.

Συγνώμη τότε που απάντησα απλά και εγώ προσπαθώ να δω τι γίνεται με την ωριαία και με ποιό ακριβώς τρόπο αξιολογείται ένας χάρτης, και πάλι απολογούμαι!!

Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2011, 12:13 PM
Συγνώμη τότε που απάντησα απλά και εγώ προσπαθώ να δω τι γίνεται με την ωριαία και με ποιό ακριβώς τρόπο αξιολογείται ένας χάρτης, και πάλι απολογούμαι!!

sst μου καλά έκανες και απάντησες, η astrotrella επρεπε να μας έχει ενημερώσει, όπως και όλοι όσοι βάζουν τα ερωτήματα τους στο φόρουμ. Τα ωριαία που μπάινουν στο φόρουμ δεν τα αναλύουμε εμείς. Υποτίθεται πως τα αναλύει εκείνος που τα βάζει. Εμείς συμπληρώνουμε τα κενά όπου δεν βγάζει άκρη.
Και εννοείται πως δεν χρειάζεται να απολογηθείς, παρεμπιπτόντως, καλά τα πήγες με την ανάλυση.

astrotrella
16-02-2011, 03:57 PM

Την Σεληνη ειχα στο μυαλο μου ως σημαντικος δεικτης της ωριαιας και την Αφροδιτη επειδη σχετιζεται με τις σχεσεις! Υπαρχουν οντως δυσκολιες να προσθεσω οπως προανεφεραν ,για διαφορους και σημαντικους λογους.Ειχα δηλαδη στο πισω μερος του μυαλου μου το αρνητικο κομματι αλλα ηθελα να το δω και απο αστρολογικης αποψης!

Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2011, 11:53 PM
Την Σεληνη ειχα στο μυαλο μου ως σημαντικος δεικτης της ωριαιας και την Αφροδιτη επειδη σχετιζεται με τις σχεσεις! Υπαρχουν οντως δυσκολιες να προσθεσω οπως προανεφεραν ,για διαφορους και σημαντικους λογους.Ειχα δηλαδη στο πισω μερος του μυαλου μου το αρνητικο κομματι αλλα ηθελα να το δω και απο αστρολογικης αποψης!

Για να καταλαβω για τον άντρα που ρωτησες, δεν είχες από την αρχή καθορίσει ποιον οίκο θα μελετήσεις ?
Η Σελήνη είναι συγκυβερνήτης δικός σου και η Αφρδίτη γενικότερα σημειοδοτεί τις σχέσεις.
Τον συντροφο όμως από που θα τον έβλεπες για να δεις αν σχηματίζει όψη με τον δικό σου τον κυβερνήτη, 5ο ή 7ο?

astrotrella
16-02-2011, 11:56 PM
Για να καταλαβω για τον άντρα που ρωτησες, δεν είχες από την αρχή καθορίσει ποιον οίκο θα μελετήσεις ?
Η Σελήνη είναι συγκυβερνήτης δικός σου και η Αφρδίτη γενικότερα σημειοδοτεί τις σχέσεις.
Τον συντροφο όμως από που θα τον έβλεπες για να δεις αν σχηματίζει όψη με τον δικό σου τον κυβερνήτη, 5ο ή 7ο?

Τον 5ο θα κοιταγα

Τίνα Ζαχαριάδου
17-02-2011, 12:35 AM
Τον 5ο θα κοιταγα

Τότε ξεκινήστε την ανάλυση με κυβερνήτες τον 1ο και τον 5ο οίκου.

astrotrella
17-02-2011, 03:23 PM
Δηλ αν δεν κανουν οψη ο Κρονος που ειναι του 5ου κυβερνητης και η Αφροδιτη δεν γινεται τιποτα ετσι?Η πολυαστρια που υπαρχει στον 5ο μπορει να διχνει οτι εκεινος ειναι απασχολημενος με δικες του υποθεσεις?

ScP
17-02-2011, 04:10 PM
Εντελώς φιλικά
Μην προσπαθεί;ς να "εκβιάσεις" την απάντηση. Η αγωνία σου είναι δυσανάλογη. Εδώ στο σάιτ με τα ωριαία γίνεται μια προσπάθεια να τα βάλετε σωστά στο μυαλό σας. Όσοι όμως ρωτάτε έχετε αγοράσει κάποιο βιβλιο ωριαίας; 2 καλά ελληνικά βιβλία υπάρχουν στην αγορά με κόστος αρκετά χαμηλό.

Η ερώτησή σου από την αρχή ήταν ασαφής. Εάν ο χάρτης εξεταστεί χωρίς μεθοδολογία δεν είναι κακός για το ερώτημα.
Αλλά μην κρατήσεις σε παρακαλώ από όσα έγραψα μόνο τις τελευταίες λέξεις τις πρότασης.

Προς όλους μας
Εάν συνεχίσει αυτό το εμφανές "θέλω να μου πεις την απάντηση" και τα μικρο κολπάκια των τάχαμ εκτιμήσεων δεν θα ξανα-επιτραπούν ερωτήματα.

Αγοράστε βιβλία, ζητήστε από την Τίνα ή όποιον άλλοο θέλετε να σας κάνει ένα σεμινάριο χαμηλού κόστους, αναζητήστε και μεταφράστε κείμενα από το ίντερνετ και μοιραστείτε τα για να τα βλέπετε όλοι.

Δημιούργησα το myHoroscope για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Τον έχω επιτύχει σε μεγάλο βαθμό. Ούτε χαβαλές θα γίνεται στα φόρουμ, ούτε θα υπάρχουν ανισότητες.

Καλοί λογαριασμοί για να είμαστε καλοί φίλοι.

Δηλ αν δεν κανουν οψη ο Κρονος που ειναι του 5ου κυβερνητης και η Αφροδιτη δεν γινεται τιποτα ετσι?Η πολυαστρια που υπαρχει στον 5ο μπορει να διχνει οτι εκεινος ειναι απασχολημενος με δικες του υποθεσεις?

astrotrella
17-02-2011, 09:26 PM
Ε ενταξει μην με φατε κιολας!Αστειευομαι!:bigsmile: Ναι η ουσια ειναι να μαθουμε να εξεταζουμε μονοι μας χαρτες ωριαιας και να κανουμε εξασκηση και να τους χρησιμοποιουμε και για αλλους τομεις. Σας ευχαριστω εστω για αυτα τα λιγα πραγματα που μου ειπατε καταφερα να μαθω καποια αλλα δεν μπορω να εχω την αναλογη εμπειρια με εσας (ηδη διαβαζω καλα γεννεθλιους χαρτες)αλλα με την ωριαια δεν ειχα ιδεα!Καταλαβα ομως οτι πρεπει να κοιταμε και τις λεπτομεριες πχ πλανητες σε εξαρση ,αμοιβαιες υποδοχες και τους παραγωγους οικους!Πραγματι θα με ενδιεφερε να μου πειτε για καποια βιβλια η σαιτ που να περιεχουν κειμενα σχετικα με την ωριαια