PDA

View Full Version : Πώς γράφουμε στα φόρουμς

apn3a
06-11-2004, 12:12 PM
Αγαπητά μέλη,

Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ενέργειες για να συντάξετε το πρώτο σας μήνυμα. Θα προσπαθήσω να σας καθοδηγήσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ, περιγράφοντάς σας όλες τις λειτουργίες κ επιλογές που έχετε στα χέρια σας.

Για να γράψουμε ένα μήνυμα:

Επιλέγουμε από τις κατηγορίες μια θεματική ενότητα.
Κάθε θεματική ενότητα περιέχει τους τίτλους των θεμάτων που έχουν καταγραφεί. Αφού διαβάσουμε το θέμα που μας ενδιαφέρει και εφόσον το επιθυμούμε πατάμε:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ/POST REPLY και γράφουμε την απάντηση ή το σχόλιό μας.

ΝΕΟ ΘΕΜΑ/NEW THREAD όταν θέλουμε να γράψουμε για κάποιο θέμα σχετικό με την ενότητα.

ΠΑΡΑΘΕΣΗ/QUOTE όταν επιθυμούμε να επαναλάβουμε όλα ή μέρος των γραφoμένων κάποιου χρήστη και να απαντήσουμε συγκεκριμένα σε αυτά που λέει.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/EDIT όταν επιθυμούμε να επεξεργαστούμε αυτό που γράψαμε προσθέτοντας ή αφαιρώντας λέξεις ή να διαγράψουμε τελείως το μήνυμά μας.

! όταν θέλουμε να κάνουμε αναφορά/report σε κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή για κάποιο θέμα που το θεωρούμε προσβλητικό ή ότι δεν ανήκει στην συγκεκριμένη ενότητα.

Αν παρόλαυτα έχετε κιάλλες απορίες, μην διστάσετε να ρωτήσετε! Η τεχνική ομάδα του myHoroscope.gr είναι στην διάθεσή σας για ο,τιδήποτε την θελήσετε!

jots
27-03-2005, 04:47 PM
Καλησπέρα !
Με ποιο τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε emotion στο μήνυμα μας ?
Με ποιο τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε κάποια εικόνα ?
Επίσης με ποιο τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα,γραμματοσειρά,μέγεθο ς ?

bookseller
27-03-2005, 07:34 PM
Αγαπητό μας μέλος jots
Σας καλωσορίζουμε στο horoscope.gr
Όταν γράφουμε ένα μήνυμα ή όταν απαντάμε σε κάποιου άλλου μέλους το Θέμα/μήνυμα ανοίγει αυτός ο μικρός επεξεργαστής κειμένου. Το πιο πιθανό είναι από το προφίλ σας ή αλλιώς Πίνακας ελέγχου στην επιλογή "Ρυθμίσεις" έχετε επιλέξει τον απλό επεξεργαστή ο οποίος δεν έχει της extra formating επιλογές (μέγεθος γραμμάτων, χρώμα, emoticons :) κ.λπ.) κατά συνέπεια δεν τις βλέπετε. Σας το αλλάξαμε και νομίζω τώρα θα είστε εντάξει.

Όταν λέτε ότι θέλετε να προσθέσετε εικόνα διευκρινήστε παρακαλώ, εικόνα σε ποιο σημείο. Να γράψετε ένα άρθρο και να το εμπλουτίσετε με εικόνες; Να βάλετε εικόνα στην υπογραφή σας (είναι απενεργοποιημένη η επιλογή από τον administrator) ή τέλος να συνάψετε μια εικόνα (Attach Files);
Αυτός ο σύνδεσμος (http://myhoroscope.gr/misc.php?do=bbcode) θα σας φανεί αρκετά χρήσιμος επίσης, αφού σας ενδιαφέρει η διαμόρφωση των κειμένων.

Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις
Φιλικά

jots
28-03-2005, 03:43 PM
Χίλια ευχαριστώ !!! :)
Και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας !!!
Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα !!! :clapping:

ellaki13
25-09-2007, 06:04 PM
Εχω μια απορια-σαν νέο μέλος. Γιατί οι ερωτήσεις μου 2-3 που έκανα, μπήκαν στο Black Hole Forum????????????????

Fotini Christodoulou
25-09-2007, 06:07 PM
Εχω μια απορια-σαν νέο μέλος. Γιατί οι ερωτήσεις μου 2-3 που έκανα, μπήκαν στο Black Hole Forum????????????????

Αγαπητό μέλος,

όταν οι ερωτήσεις σας δεν τηρούν τους όρους χρήσης της κάθε ενότητας, μεταφέρονται στο black hole forum.
Θα σας προτείνω να διαβάζετε τα επισημασμένα της κάθε ενότητας ώστε να γνωρίζετε τί μπορείτε να ρωτάτε και πού.:bigsmile:

Φιλικά,
Φωτεινή

Αργοναύτης
14-12-2007, 07:38 PM
'Εχω μια απορία και θα την διατυπώσω εδώ, εφόσον τα off topic έχουν ήδη κλειδωθεί, το τελευταίο δημοσίευμα με αφορά και δεν μπορώ να γράψω εκεί. Η ερωτησή μου είναι πώς συμπεράνατε ότι ακολουθώ τακτικές παρόμοιες με του Γαζή ; Η σύγκριση είναι ατυχής, πρώτον γιατί είμαι αυτόνομη προσωπικότητα που δεν έχει όμοιό της :cheesy:, δεύτερον γιατί δεν είμαι επαγγελματίας Αστρολόγος ώστε να έχω συμφέρον να χτυπήσω άλλους Αστρολόγους και τρίτον γιατί η παρατήρησή μου δεν ήταν προσωπική επίθεση ούτε καταγγελία εναντίον κανενός Αστρολόγου. Ανέφερα ότι το κείμενο για τους δεσμούς Σελήνης είναι ακριβώς το ίδιο σε τρία βιβλία τριών διαφορετικών συγγραφέων, τα οποία έχω στην κατοχή μου και τα τρία : 'Ενα του κυρίου Π.Καραμηνά, ένα της κυρίας Σ.Ορφανού και ένα του Martin Schulman . Οι άλλοι έσπευσαν να γράψουν για αντιγραφές, εγώ αναφέρθηκα σε μεταφράσεις και απλά περίμενα να γραφεί η πηγή από κάτω. Ας διάλεγε πηγή η συγγραφέας, είχε και τρεις επιλογές μάλιστα : Πηγή Schulman, Καραμηνάς ή Ορφανού. Τα συμπεράσματα δικά σας. Η αλήθεια θα λέγεται από οποιοδήποτε βήμα, κι αυτό για μένα είναι άγραφος νόμος. Οπότε μην συγκρίνετε με Γαζή και αναφέρεστε σε τακτικές, γιατί εγώ δεν έχω δικό μου μαγαζί κι ούτε σκοπεύω να αποκτήσω μ'αυτά που βλέπω να γίνονται στην Ελλάδα με όλους τους Αστρολόγους, ένθεν και ένθεν, και μ' αυτούς που τους μανατζάρουν.

skorpion
04-02-2008, 07:39 PM
Δεν μου αρεσει καθολου ο νεος τροπος λειτουργιας! Δε μου αρεσει που δε μπορουμε να κανουμε σχολιασμο κατω απο τα αρθρα και πρεπει να ανοιξουμε καινουριο θεμα γι αυτο...Μπορει να ειμαι περιεργη αλλα νιωθω οτι με περιοριζει!!!! Αν π.χ εγω θελω να γραψω οτι ενθουσιαστηκα πολυ για ενα αρθρο δε θα παω να ανοιξω καινουριο θεμα γι αυτο...και γενικα προτιμουσα τα πραγματα οπως ηταν πριν

friary
05-02-2008, 10:39 AM
Εμ γι αυτό είναι το χεράκι κάτω απο τα κείμενα για να δείχνεις τη χαρά σου κοπελιά :toung:

skorpion
05-02-2008, 02:53 PM
Εμ γι αυτό είναι το χεράκι κάτω απο τα κείμενα για να δείχνεις τη χαρά σου κοπελιά :toung:

παραδειγμα ηταν αυτο......
αλλα ο ενθουσιασμος μπορει να συνοδευοταν κι απο ενα αναλογο σχολιο κι οχι απλα ενα tank you for this usefull post, ειναι λιγο περιοριστικο ή τελοσπαντων εγω ειμαι περιεργη κι ετσι το βλεπω...οπως και να χει εμενα μου αρεσε περισσοτερο το συστημα πριν

kiaRRa
05-02-2008, 03:22 PM
Ο προηγούμενος τρόπος σχολιασμού είχε το εξής χαρακτηριστικό: πολλά "συχαρίκια" κάτω από το άρθρο που όσο να 'ναι δεν ευνοούσαν την απερίσπαστη συζήτηση επί του θέματος. Πλέον τα άρθρα είναι καθαρά πηγές γνώσης οι οποίες μας δίνουν το έναυσμα στο κατάλληλο subforoum να αναπτύξουμε απόψεις και να μην διακόπτονται αυτές από τα "Καταπληκτικό άρθρο, συγχαρητηρία".
Θέμα συνήθειας είναι Skorpion, με τον καιρό θα δείς ότι τελικά είναι καλύτερα έτσι:bigsmile:

*Astropeleki*
05-02-2008, 04:29 PM
Επίσης, αποφεύγουμε και την προσωποποίηση των άρθρων... διότι ακόμη και σε ένα παράδειγμα ανάλυσης τυχαίου ωροσκοπίου (διασήμου πχ), το σύνηθες ερώτημα είναι "Έχω και γω αυτή την όψη, άρα θα πάθω και γω αυτό ή το άλλο;"

Όντως είναι θέμα συνήθειας και άλλωστε υπάρχουν και οι σύνδεσμοι, που ενώνουν το κείμενο με την συζήτηση. :)

kiaRRa
05-02-2008, 04:33 PM
Επίσης, αποφεύγουμε και την προσωποποίηση των άρθρων... διότι ακόμη και σε ένα παράδειγμα ανάλυσης τυχαίου ωροσκοπίου (διασήμου πχ), το σύνηθες ερώτημα είναι "Έχω και γω αυτή την όψη, άρα θα πάθω και γω αυτό ή το άλλο;"

Όντως είναι θέμα συνήθειας και άλλωστε υπάρχουν και οι σύνδεσμοι, που ενώνουν το κείμενο με την συζήτηση. :)

Αρκεί να έχουμε την καλή θέληση να προσπαθήσουμε να συνηθίσουμε! Προσαρμογή λοιπόν προκειμένου η αγαπημένη μας ιστοσελίδα να γίνει πιο λειτουργική και οργανωμένη...:bigsmile:

zeta1987
05-02-2008, 05:51 PM
Εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά έτσι...Δεν ήταν και ότι το καλύτερο κάτω από άρθρα να γράφονται άλλα σχόλια.κάποιος ήθελε να πεί για κάτι προσωπικό του που παρατήρησε και ήθελε να ρωτήσει και συνήθως του απαντούσαν και ήταν όλα ανακατεμένα μαζί!Συγχαρητήρια,απορίες κλπ κλπ...:toung:

skorpion
06-02-2008, 12:03 PM
Ναι αλλα αν καποιος ηθελε να διαβασει μονο το αρθρο μπορουσε να διαβασει μονο το αρθρο οπως τωρα... Αν καποιος ηθελε να διαβασει τα σχολια μπορουσε να διαβασει και τα σχολια εξ αλλου ηταν προφανες οτι προκειται για σχολια...Πιστευω οτι η μονη διαφορα τωρα ειναι οτι απλα για να γραψεις κατι πρεπει να ανοιξεις νεο θεμα κατι που μερικους μπορει να τους κανει να το σκεφτουν 2 φορες...Και σκεφτομαι οτι στην περιπτωση που δεν ειναι σιγουρος καποιος αν εχει αξια το σχολιο ή η απορια του μπορει και τελικως να το αποφυγει, ενω μπορει να ειχε αξια...Ισως φαινεται απλα πιο σοβαρο το ολο θεμα τωρα αλλα εγω πιστευω οτι η σοβαροτητα δε μπορει να κριθει απο τετοιου ειδους θεματα...Αν και για καποιο λογο μου χει κατσει στραβα μαλλον θα πρεπει να το συνηθισω...και τι να πω ισως ειναι και θεμα συνηθειας τελικα...

kiaRRa
06-02-2008, 08:21 PM
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο μια συζήτηση κάτω από ένα άρθρο να διακόπτεται για συχαρίκια. Αυτά μπορούν να δίνονται και με το αντίστοιχο κουμπί αλλά σίγουρα όλοι μας έχουμε αναγκαστεί να πηδάμε ποστ για να βρούμε που συνεχίζεται η συζήτηση.:bigsmile:

kokoras2
11-02-2008, 05:01 PM
με ποιο τροπο μπορουμε να προσθεσουμε καποια εικονα στο ψευδωνυμο μας.

Fotini Christodoulou
11-02-2008, 05:04 PM
με ποιο τροπο μπορουμε να προσθεσουμε καποια εικονα στο ψευδωνυμο μας.

Απο τον πίνακα ελεγχου σας, θα πατε στην επεξεργασία avatar και θα επιλέξετε την εικονα(avatar)που θελετε να εμφανίζεται στο προφίλ σας:bigsmile:

ΑΡΙΔΗΛΗ
14-03-2008, 09:10 PM
Συγνώμη είμαι νέο μέλος 2μέρες ψάχνω σχετική ενοτητα για να αναρτήσω την ερώτηση μου και δεν βρήκα κάτι.
Είναι τόσα πολλά τα άρθρα και οι ενότητες που μπερδεύομαι :wacko:
Παίρνω καθημερινά e-mail με όλα τα μηνύματα από τις ενότητες που έχω συμμετάσχει . Σίγουρα θα υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει.
Αν κάποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει :blink:

*Astropeleki*
14-03-2008, 09:59 PM
Ποια είναι ακριβώς η απορία σου;

1. Που θα θέσεις την ερώτησή σου;
ή
2. Πως θα απενεργοποιήσεις την επιλογή να λαμβάνεις e mail από τα θέματα που παρακολουθείς;

ΑΡΙΔΗΛΗ
15-03-2008, 07:09 PM
Ποια είναι ακριβώς η απορία σου;

1. Που θα θέσεις την ερώτησή σου;
ή
2. Πως θα απενεργοποιήσεις την επιλογή να λαμβάνεις e mail από τα θέματα που παρακολουθείς;

Βασικά αυτό που μ'ενδιαφέρει άμεσα είναι πως θα απενεργοποιήσω την επιλογή και καλό θα ήταν να ξέρω για επόμενο πρόβλημα που να θέτω ερωτήσεις?

*Astropeleki*
15-03-2008, 08:28 PM
Βασικά αυτό που μ'ενδιαφέρει άμεσα είναι πως θα απενεργοποιήσω την επιλογή και καλό θα ήταν να ξέρω για επόμενο πρόβλημα που να θέτω ερωτήσεις?
Για να απενεργοποιήσεις την επιλογή θα πας εδώ http://php56.astrowin3.org/forum/subscription.php και θα διαγράψεις όλα τα θέματα, τα οποία έχεις θέσει να παρακολουθείς.

Για να ξέρεις που θα θέσεις τα ερωτήματά σου, θα διαβάζεις πάντα τα επισημασμένα θέματα που υπάρχουν σε κάθε φόρουμ, καθώς είναι πάντα το πρώτο πρώτο θέμα με χρώμα κίτρινο και αναφέρει μέσα αναλυτικά τι ρωτάμε και πως το ρωτάμε καθώς και τις Ανακοινώσεις που έχουν μωβ χρώμα. :bigsmile:

ΑΡΙΔΗΛΗ
17-03-2008, 08:20 PM
Και πάλι συγνώμη που ενοχλώ αν και έχω κάνω διαγραφή στα θέματα που παρακολουθώ συνεχίζουν να έρχονται e-mail με όλα τα θέματα που έχω συμμετάσχει :wacko:
Υπάρχει λύση?

allen
17-03-2008, 08:49 PM
Δεν έχετε κάνει διαγραφή στα θέματα που παρακολουθείτε. Υπάρχουν 2 που δεν τα έχετε διαγράψει μέχρι αυτή την ώρα που γράφω το post

Και επίσης στο προφίλ σας δεν είχατε κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Και πάλι συγνώμη που ενοχλώ αν και έχω κάνω διαγραφή στα θέματα που παρακολουθώ συνεχίζουν να έρχονται e-mail με όλα τα θέματα που έχω συμμετάσχει :wacko:
Υπάρχει λύση?

skorpion
20-03-2008, 10:41 PM
Γιατι μου βαλατε στη μαυρη τρυπα το θεμα που ανοιξα Η πανσεληνος του Μαρτη?

ηθελα να συζητησω κατι που μου συνεβη και νομιζω οτι εξηγειται απο την πανσεληνο στο περιπου ή κατι τετοιο και να δω αν ειχε καποιος κατι παρομοιο! Εξαλλου ηταν στις οφ τοπικ συζητησεις! Δεν ηταν στα αρθρα μελων! Και δε το θεωρησα και τοσο αστειο για να το βαλω στο τσατ εντ φαν!

Υ.Γ να σαι καλα Κυριακη

ScP
21-03-2008, 12:18 AM
Θεωρήθηκε άκομψο και άσχετο το τελευταίο μέρος το ποστ από την ομάδα διαχείρισης η οποία έχει την διακριτική ευκαίρια να μετακινεί, τροποποιεί ή και διαγράφει ποστ με ή χωρίς εξηγήσεις.

Παρεπιπτόντως

Για παράπονα και ενστάσεις υπάρχει ειδικό φόρουμ, "Συζητήστε με ένα διαχειριστή"
Στο συγκεκριμένο θέμα η διαχείριση έχει δείξει τεράστια ελαστικότητα και αφήνει ποστ που δεν άπτονται του θέματος που είναι μια απλή κατευθυντήρια γραμμή "Πώς γράφουμε στα φορουμς"
Chat and Fun δεν υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες
Γενικές συζητήσεις και off topic θα σταματήσουν επίσης να υπάρχουν

Γιατι μου βαλατε στη μαυρη τρυπα το θεμα που ανοιξα Η πανσεληνος του Μαρτη?

ηθελα να συζητησω κατι που μου συνεβη και νομιζω οτι εξηγειται απο την πανσεληνο στο περιπου ή κατι τετοιο και να δω αν ειχε καποιος κατι παρομοιο! Εξαλλου ηταν στις οφ τοπικ συζητησεις! Δεν ηταν στα αρθρα μελων! Και δε το θεωρησα και τοσο αστειο για να το βαλω στο τσατ εντ φαν!

Υ.Γ να σαι καλα Κυριακη

VAFIKOS
24-03-2008, 06:44 PM
θελω να ανοιξω νεο θεμα και δεν βρισκω απο που....:wacko::dizzy:

*Astropeleki*
24-03-2008, 07:01 PM
Αν πατήσεις το κουμπάκι Νέο Θέμα που υπάρχουν σε ορισμένα φόρουμ, τότε θα ανοιξεις ένα θέμα.

madness
02-11-2011, 08:45 PM
Καλησπέρα! Μια χαζούλα ερωτησούλα θέλω να κάνω: Τα μέλη του site είναι 2-3 ή είναι πολλά και απλά δε συμμετέχουν;
Το ρωτάω αυτό καθώς όποτε μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα σχόλια είναι σχεδόν πάντα από τα ίδια 2-3 μέλη και όχι, φυσικά, σε ένα ποστ μου... (το οποίο για να το ανεβάσω έπρεπε να ρωτήσω στη διαχείριση του site αν υπάρχει σχετικό θέμα και με παρέπεμψε, ειδάλλως όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα...).
Υπάρχει ευελιξία να κάνουμε ερωτήσεις; ΟΚ όχι πολύ προσωπικές, αλλά να υπάρχει ένας κάποιος διάλογος...
Είναι λίγο δύσκολο στην περιήγησή του το site παρ'όλο που έχει αξιολογότατα άρθρα. Μοιάζει κάτι σαν αστρολογική εγκυκλοπαίδεια όπου ένας-δυο (μη αστρολόγοι) ίσως γράψουν κάτι...
Δεν λέω κάτι για κακό, και συγνώμη αν παρεξηγήθηκα, απλά προσπαθώ να καταλάβω πώς λειτουργεί... :(

Lena_P
03-11-2011, 02:39 AM
Υπάρχει ευελιξία να κάνουμε ερωτήσεις; ΟΚ όχι πολύ προσωπικές, αλλά να υπάρχει ένας κάποιος διάλογος...
Είναι λίγο δύσκολο στην περιήγησή του το site παρ'όλο που έχει αξιολογότατα άρθρα. Μοιάζει κάτι σαν αστρολογική εγκυκλοπαίδεια όπου ένας-δυο (μη αστρολόγοι) ίσως γράψουν κάτι...
Δεν λέω κάτι για κακό, και συγνώμη αν παρεξηγήθηκα, απλά προσπαθώ να καταλάβω πώς λειτουργεί... :(

Και η δική μου απορία δεν απέχει πολύ από της προλαλήσασας..

Έχω βρει καταπληκτικά άρθρα που πιστεύω με βοήθησαν αρκετά (αν μη τι άλλο ψυχολογικά) βρίσκοντας τις εφαρμογές τους στο δικό μου χάρτη. Θέλοντας παρ'όλα αυτά μία επιβεβαίωση από κάποιον πιο έμπειρο ή τουλάχιστον λιγότερο ερασιτέχνη από εμένα, (είμαι λίγο καχύποπτη ως προς τον Ποσειδώνα μου στην 'τρέχουσα' θέση) και ψάχνοντας να βρω την κατάλληλη θέση για το post μου μπερδεύτηκα λίγο - κυρίως σε ό,τι αφορά στην αποσαφήνιση των προθέσεων..

Λένα

SAGIVI
19-02-2012, 02:20 AM
Καλησπερα.

Παρατηρησα οτι δημιουργηθηκε το forum "Ερευνητικη Αστρολογια". Θα εχουμε καποια ενημερωση για την λειτουργια του, η αφορα αυστηρα τους αστρολογους του site?:confused:

ScP
20-02-2012, 01:27 PM
Γεια σου Έφη

Το φόρουμ που είδες αφορά αυτή την συζήτηση εάν την είχες διαβάσει Αστρολογία και θάνατος ανθρώπου (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%C E%B9%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CE%BD-18/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85-13151/#post139793)
Εκεί λοιπόν σε κάποιο ποστ μου αναφέρεται η δημιουργία νέου φόρουμ. Επειδή οι λεπτομέρειες είναι κάπως ασαφείς ακόμα στο μυαλό μου προς το παρόν είναι ορατό μόνο σε αστρολόγους αλλά θα γίνουν αλλαγές και φυσικά θα υπάρξει ενημέρωση.

Παρεμπιπτόντως παρατήρησα ότι δεν σου έχει απαντήσει κανένας για μια τεχνική λεπτομέρεια που είχες ρωτήσει σχετικά με το "Back to Top". Στο σημείο εκείνο όπου μπήκε η φράση "Σχεδιασμός και ανάπτυξη κλπ..." εάν πατήσεις θα διαπιστώσεις ότι σε οδηγεί στην κορυφή της σελίδας.

niccon
26-10-2013, 08:13 PM
Ευκαιρία για γέλιο. Θα μπορούσα να μάθω που βρίσκεται αυτό το new thread γιατί θέλω να υποβάλλω κάποια ερωτήματα και δεν μπορώ??? Ευχαριστώ :o

gold soul
26-10-2013, 09:05 PM
Δε λέμε ποτέ όχι στο γέλιο :p niccon το ποστ που διάβασες στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος, γράφτηκε το 2004.. Από τότε έχουν πέσει κυβερνήσεις, άλλαξε ζώδιο ο Regulus, μας εξόντωσε ο Πλούτωνας και άλλα πολλά.. Για να καταλάβεις τους σημερινούς ρυθμούς του φόρουμ, προς το παρόν (μέχρι νεωτέρας) επιτρέπεται μόνο ο σχολιασμός άρθρων, οπότε αν έχεις απορίες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα άρθρο σχετικό με την απορία σου και να θέσεις εκεί την ερώτησή σου.. Με προσοχή όμως γιατί στο σχολιασμό άρθρων δεν προσωποποιούμε τις ερωτήσεις και μένουμε πάντα στο θέμα που πραγματεύεται το άρθρο..

Στο τέλος των άρθρων, βλέπεις ένα λινκ που σε οδηγεί στην αντίστοιχη συζήτηση (αν το άρθρο που θέλεις να σχολιάσεις, δεν έχει κάποιο λινκ, μου στέλνεις ένα μήνυμα για να δημιουργήσουμε άμεσα ένα thead συζήτησης)

Καλή συνέχεια :D

niccon
26-10-2013, 11:38 PM
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σας.:)

niccon
27-10-2013, 01:36 AM
Θα σας υποβάλω πάλι σε δοκιμασία.Έγραψα στην αναζήτηση το θέμα που με απασχολεί δηλαδή συστήματα οικοθεσίας πήρα απαντήσεις μέσα από μία ομάδα παραθέσεων.Απόλαυσα πραγματικά τις απόψεις των Αστρολόγων (ένας και ένας είστε εδώ , καταπληκτικοί) αλλά την ερώτησή μου δεν μπορούσα να την υποβάλω ο,πουδήποτε εκεί και σκέφτηκα να ξαναδοκιμάσω τα νεύρα σας.
Λοιπόν τα ερωτήματα:
1) Ανάμεσα σε Placidus, Koch και Ίσους Οίκους για να μην πω και για άλλα συστήματα σε κάποιους ταλαίπωρους που έχουν σχεδόν όλους ή όλους τους πλανήτες σε αιχμές και σπρώχνονται πότε στο τέλος του ενός οίκου ή στις αρχές του άλλου τι γίνεται??Αλλάζει και η χαρακτηρολογία και οι όψεις ή κάποιες από αυτές. Οπότε τι κάνουμε??
2) Στην ίδια περιοχή πολλές μηχανές αναζήτησης βγάζουν δυο διαφορετικά αποτελέσματα για γεωγραφικό πλάτος και μήκος της , ενώ αν ¨googlάρεις ¨ μπορείς να βρεις και 4 και 5.Τι ακολουθούμε????

Ευχαριστώ πάρα πολύ :)

ΥΓ Γέλασα πολύ με τις κυβερνήσεις, τον Regulus και τον Πλούτωνα.

Και πάλι ευχαριστώ :)

gold soul
27-10-2013, 02:20 AM
... αλλά την ερώτησή μου δεν μπορούσα να την υποβάλω ο,πουδήποτε εκεί

Μεταφέρθηκε σε αυτό το θέμα (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD-88/%CE%BF%CE%B9-12-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-1049/index13.html) το ποστ σου.. Για το 2ο μέρος της ερώτησής σου σχετικά με τις συντεταγμένες, μπορείς να εμπιστεύεσαι το αστρολογικό πρόγραμμα του MyHoroscope.gr

Nα είσαι καλά :)

niccon
28-10-2013, 05:26 AM
Σας ευχαριστώ πολύ.